فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 محبت سودمند 💫
قال رسولالله صلیاللهعلیهوآله:
💠 يَا سَلمانُ!
حُبُّ فاطِمَةَ يَنفَعُ في مِائَةِ مَواطِنَ
أَيسَرُ تِلكَ المَواطِنِ المَوتُ
وَ القَبرُ وَ الميزانُ وَ المَحشَرُ
وَ الصِّراطُ وَ المُحاسِبَةُ 💠
🌱 ای سلمان!
محبّت فاطمه در صد موقف
از مواقف قیامت سودمند است،
که آسانترین آن مواقف مرگ
و قبر و میزان و محشر و
صراط و محاسبه اعمال است. 🌷
📚 بحارالأنوار، جلد ۲۷، صفحه ۱۱۶
🔥 غرقشدهٔ بیخبر 🔥
قال أمیرالمؤمنین علیهالسلام:
💠 مَن رَكِبَ غَيرَ سَفِينَتِنَا غَرِقَ 💠
🌪 هر کس در غیر کشتی ما
[اهلبیت علیهمالسلام]
سوار شود، غرق میشود.
📚 تصنیف غررالحکم ۲۰۲۹
⭐️ بهترین اعمال ⭐️
سُئِلَ الإمَامُ الصَّادِقُ عَلَيهِالسَّلامُ عَن
مَعنَى حَيَّ عَلَى خَيرِ العَمَلِ فَقَالَ:
💠 خَيرُ العَمَلِ بِرُّ فَاطِمَةَ وَ وُلدِهَا 💠
از حضرت امام صادق عليهالسلام در مورد
معنای «حیّعلیخیرالعمل» سوال شد،
ایشان فرمودند:
🌹 خیر العمل نیکی به حضرت فاطمه
سلاماللهعلیها و فرزندان ایشان است. 🌹
✅ نماز زمانی خیر العمل است که به همراه ولایت اولاد فاطمه باشد مهمترین نیکی به حضرت فاطمه و اولادشان پذیرش ولایت آنها است.
📚 بحارالأنوار، جلد ۴۳، صفحه ۴۴
📌همه اموال حضرت #زهرا(س) هنگام #ازدواج
#جهیزیه حضرت زهرا(س):
◀️یک #چادر یَمانی مخمل،
◀️زیرانداز یا فرشی از پوست گوسفند،
◀️دو #تشک، یک #تخت ساخته شده از لیف خرما،
◀️چند #بالش چرمی که داخل آن از #لیف_خرما یا علف پر شده بود،
◀️یک #مَشک، یک #سفره،
◀️دو کوزه و ظروف سفالی،
◀️یک آفتابه،
◀️یک پرده پشمی نازک،
◀️یک حصیر،
◀️یک آسیای دستی،
◀️چوب لباسی یا رخت آویزی که لباس ها و مَشک آب را به آن آویزان میکردند،
◀️یک غربال،
◀️یک حوله،
اینا تمامی درایی خانه حضرت زهرا سلام الله علیها بود.
📚کلینی، الکافی، ج5، ص377، ح5، ح4، ح3، ح2.
📚طوسی، الامالی، ص41- 40.
📚ابن حنبل، مسند، ج1، ص104، 93، 84.
📚اربلّی، کشف الغمه في معرفة الأئمه، ج1، ص359.
📚ابن شهرآشوب، مناقب آل ابی طالب،ج3، ص353.
📚قزوینی، السنن، ج1، ص616
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ فضائل شورانگیز امیرالمومنین (ع) از زبان اهل تسنن
🔥 زشتترین گردهمآیی 🔥
عروة بن زبیر میگوید: چون مردم با ابوبکر بیعت کردند فاطمه دختر رسول خدا سلاماللهعلیهما از خانه خارج شد و در آستانه در ایستاد و فرمود:
🥀 ما رَأَيتُ کَاليَومِ قَطُّ حَضَرُوا أَسوَءَ مَحضَراً، تَرَكُوا نَبيَّهُم صَلّی اللهُ عَلَيهِ وَ آلِهِ جِنازَةً بَينَ أَظهُرِنا وَ استَبدُّوا بِالأمرِ دُونَنا 🥀
🥀 من هرگز روزی همانند امروز ندیدم که امّت اسلامی، زشتترین گردهمآیی را پدید آوردند. پیکر رسول خدا صلی الله علیه و آله را در برابر ما واگذاشتند و خودسرانه و مستبدانه دیگران را به جای ما نشاندند. 🥀
📚 أمالی مفید، صفحه ۷۸
📌تکریم حضرت زهرا(س) از سوی رسول الله(ص)
«قال الحسن(ع):
كانَت إِذا دَخَلَت عَليه قَامَ إِلَيها فَأَخَذَ بِيَدِهَا وَ قَبَّلَهَا وَ أَجلَسَهَا فِي مَجلِسِهِ ، وَ كَانَ إِذَا دَخَلَ عَلَيهَا قَامَت إِلَيهِ فَأَخَذَت بِيَدِهِ فَقَبَّلَته وَ أَجلَسَتهُ فِي مَجلِسِها.»
هرگاه رسول الله(ص) از سفر بازمی گشت، قبل از منزل خود، ابتدا به دیدار دخترش می شتافت،
دست برگردنش می انداخت و چشم یا میان دو چشم او را می بوسید و بسیار در نزد او می ماند.
یا آنکه هرگاه حضرت #فاطمه(س) بر پدر خویش وارد میگردید، مورد استقبال گرم رسول الله(ص) قرار می گرفت. به گونه ای که به احترام او بلند شده، با شتاب به سمت او حرکت میکرد، دستانش را می گرفت و پیشانی او را می بوسید و در جای خویش می نشاند.
📚احمدبن حنبل، مسند، ج5، ص275.
📚شیخ صدوق، الامالی، ص234.
📚سیوطی، مسند فاطمه الزهرا، ص2.
📚 سليمان بن اشعث سجستاني(ابوداود)، السنن، ج2، ص522
▫️پس از غدیر، بهانهای پذیرفته نیست
❖ بعد از اینكه حضرت زهرا علیهاالسلام آن خطبۀ غرّا را در مسجد پیامبر «صلیالله علیه وآله» بیان فرمود و غاصبان حق امیرالمؤمنین علیهالسلام را رسوا نمود، در هنگام بازگشت از مسجد، رافع بن رفاعه به دنبال حضرت آمد و خطاب به ایشان عرضه داشت:
« يَا سَيِّدَةَ النِّسَاءِ! لَوْ كَانَ أَبُو الْحَسَنِ تَكَلَّمَ فِي هَذَا الْأَمْرِ وَ ذَكَرَ لِلنَّاسِ قَبْلَ أَنْ يَجْرِي هَذَا الْعَقْدُ، مَا عَدَلْنَا بِهِ أَحَداً»؛
اى سرور زنان! اگر ابوالحسن علی علیه السلام قبل از این كه مردم با ابوبكر بیعت كنند، با آنان سخن مىگفت و روشنگرى مىنمود، ما از او رویگردان نمیشدیم، و با فرد دیگرى بیعت نمىكردیم!»
حضرت فرمود:
«إِلَيْكَ عَنِّي، فَمَا جَعَلَ اللَّهُ لِأَحَدٍ بَعْدَ غَدِيرِ خُمٍّ مِنْ حُجَّةٍ وَ لَا عُذْر»؛
«مرا به حال خود واگذار، كه خداوند بعد از جریان #غدیر_خم براى هیچ كس عذر و بهانهاى قرار نداده است.»
📚دلائل الإمامة؛ ص122
🔴 امیرالمومنین علیهالسلام را چگونه به عنوان نماد #وحدت معرفی کنیم؟
🔹سخن گفتن از اختلافات شیعه و سنی و پرداختن به اهانتهای برخی ناصبیها به حضرات اهل بیت علیهم السلام و اهانتهای برخی شیعیان به مقدسات اهل سنت، بسیار سخت است.
🔸ما هم با جوانان غیور و متعصب شیعی مواجهیم که غرق در محبت و عشقِ علی علیهالسلام و اولاد علی علیهالسلام هستند و هم با اهل سنتی که اکثریت قاطع، حضرت امیرالمومنین را خلیفه چهارم میدانند و به ایشان و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و سایر اهل بیت محبت دارند. اما چه باید کرد که همواره کسانی هستند در دو طرف، آگاهانه یا ناآگاهانه به مقدسات همدیگر اهانت میکنند!
🔻اما تکلیف ما چیست؟ کدام مشی را قبول داریم؟ چگونه باید عمل کنیم؟
🔹به نظر، فهم این مسئله بسیار پیچیده نیست که ما میتوانیم حضرت امیر را عامل وحدت و حاکم طراز معرفی کنیم. چگونه؟
🔸ما شیعیان، حضرت امیرالمومنین را جانشین برحق حضرت رسولالله(ص) و اولین امام میدانیم و اهل سنت حضرت امیر را بعنوان خلیفه چهارم قبول دارند و او را صحابی حضرت رسول و عاری از خطا و اشتباه میپندارند.
🔹حالا که حضرت امیر بعنوان فصل مشترک ما شیعیان با اکثریت جهان اهل سنت مطرح است بهترین راهبرد چیست؟ بهترین طرح و برنامه چیست؟
🔸بهترین راه این است که بیائیم بگوئیم ای شیعیان و ای سنیها؛ بیائید طریقه حکومت و حاکمیت علی بن ابیطالب(ع) را از حاکمین و حکومتهای خود مطالبه کنید. بیائید فرامین حکومتی حضرت امیر را از مدیران و مسئولین خود در کشورهای ایران، عربستان، امارات، مصر، پاکستان، افغانستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، ترکیه و غیره بخواهیم که سیره حکومتی علی بن ابی طالب(امام اول شیعیان و خلیفه چهارم اهل سنت) چه بود و چرا به آن سیره عمل نمیکنید؟
🔹بیائیم نهج البلاغه حضرت امیر و آن همه خطبه های سنگین در وصف #عدالت و عدالتخواهی را در جوامع شیعه و اهل سنت گفتمان کنیم و از حاکمین شیعه و سنی بپرسیم با این خطبهها چه کردید و چرا به این خطبهها عمل نمیکنید؟
🔸بیائیم حاکمین شیعه و سنی را امر به معروف و نهی از منکر کنیم چرا در مبارزه با فساد و تخلف و رانت و باندگرایی و قومیتگرایی و فامیلسالاری از روش علی بن ابیطالب (ع) استفاده نمیکنید؟ بیاییم نامه علی خلیفه چهارم اهل سنت به جناب مالک اشتر را در جوامع و مجامع اهل سنت و عالم تشیع بازخوانی کنیم.
🔹آیا این مدل معرفی امیرالمومنین، عامل وحدت نیست؟ آیا اینگونه سیره حضرت امیر را اگر نشر بدهیم بهتر است یا مدام به این فحش بدهیم و به آن لعن بفرستیم؟ آیا مجامع اخوت و تقریبی در بین شیعه و سنی اینگونه امام علی علیهالسلام را معرفی میکنند؟ اگر معرفی میکردند که امروز وضع این نبود!
🔸به جد معتقدم اگر دوره حاکمیت ۴،۵ ساله حضرت امیرالمومنین علیهالسلام را که فصل مشترک بین اهل سنت و شیعه است بازخوانی کنیم، شیرینی و حلاوت وحدت و اخوت حقیقی را همگان خواهند چشید. وگرنه مدام بر طبل اختلافات کوبیدن و خط و مشی برخی از منبریهای عزیز را ادامه دادن، جنگ مذهبی موردنظر انگلیس و آمریکا را در ایران و جهان اسلام شعلهور خواهد کرد!
✅ #داود_مدرسی_یان
👈 محکومیت کلید دار حرم پیامبر (ص) در بحث با عالم شیعه
▪️ آية الله حاج شيخ مهدى امامى مازندرانى، فقيه و حكيم پارسا و دل آگاه عصر پهلوى، نيز با كليددار وهابى مآبِ روضة النّبى (ص) گفتگويى داشته كه بد نيست ماجراى آن را از زبان خود حاج شيخ بشنويم:
1⃣ آقاى رمضان قلى زاده، كه شرح حال حاج شيخ مهدى را تدوين كرده، با اشاره به سفر حاج شيخ به حج، و نقل داستانى جالب از تشرف وى در خواب به محضر پيامبر اكرم (ص)، به شرح چالشِ علميِ حاج شيخ مهدى با كليددار مرقد پيامبر اكرم (ص) مىپردازد و از زبان حاج شيخ چنين مىنويسد:
2⃣ پس از ورود به مدينه، باغ بزرگى را كه خانه هايى چند در آن [وجود] داشت، اجاره كرديم. استخر بزرگى داشت، غسل كرديم. دلم مىخواست قبر آن حضرت را ببوسم ولى چون در زمان مَلِك عبدالعزيز اول بود و كليددار هم ايستاده بود، سعى كرديم براى حفظ حرمت تشيع، از عملى كه باعث ناراحتى آنان و تضعيف مكتب تشيع مىشود، امساك كنيم؛ از اين رو، با خود حديث نفس مى كردم و در دل خطاب به روح آن رحمةٌ للعالمين گفتم: «يارسول الله، مىخواهم عرض ادبى بكنم»؛ و منتظر بودم، ولى كليددار متوجه شد و پرسيد: حاج شيخ مىخواهى ببوسى؟ خواستم بگويم نه، ديدم دروغ است، از طرفى هم اگر جواب مثبت مىدادم، مرا مى زدند. بالاخره گفتم «اى». او گفت تو عالمى، مگر نمىدانى اين عمل شرك است؟!
3⃣ گفتم: يك سؤالى دارم، تو را به صاحب اين قبر سوگند! كه دروغ پاسخ نگويى! قبول كرد. پرسيدم آيا تو زن و بچه دارى؟ آيا زن و بچهات را مىبوسى يا نه؟ رنگش متغير شد و از جواب بازماند. گفتم: اگر بگويى نه، پس تو جامد بىذوقى و اگر بگويى آرى، معنايش اين است كه تو به زن و بچه ات سجده مى كنى! آيا اين شرك نيست، اما بوسه زدن به ضريح مرقد پيغمبر خاتم، آورندة شريعت اسلام، شرك است؟!
كليددار مرقد النبى گفت: بيا حاج شيخ، من حريف زبانت نمى شوم. دستش را گشود و من بر ضريح آن سفير آسمانى بوسه زدم.
📚منبع: کتاب ذوق لطیف ایرانی اثر استاد علی ابوالحسنی (منذر)