🔴✅ آیاواگذاری خودرو به نمایندگان تایید شد؟؟؟! 🔻🔻🔻
نماینده ویژه رئیسجمهور در امر مبارزه با فساد تصریح کرد: در گزارشی محرمانه، دستگاهها و افراد متخلف را به رئیسجمهور معرفی کردیم و در همان بدو امر مدیرعامل ایران خودرو نیز در همین رابطه برکنار شد.
بررسیهای قبلی انجام شده و مدارک بهدست آمده حاکیست تفاهمنامهای از تابستان ۱۴۰۰ و قبل از تشکیل کابینه دولت سیزدهم بین یک شرکت شبه کاغذی غیرمرتبط (رادین مبین غرب) با آن خودروساز منعقد و طبق مستندات بدست آمده، با کارسازی یکی از مسؤلان وقت در مجلس نسبت به واگذاری بیش از یکصد خودرو به قیمت کارخانه و بدون قرعهکشی به تعدادی از ایشان و براساس معرفی و واسطهگری شرکت صوری مذکور انجام شده و این رویه تا اواسط ۱۴۰۱ ادامه یافته که طبق بررسی انجام شده، وزیر وقت صمت اطلاعی از وقوع و یا کم و کیف آن نداشته و ظاهراً تعدادی از نمایندگان هم از آن بی اطلاع بودهاند.
هدایت شده از کانال تحلیلی حامیان ولایت
🌻 بسم الله النور ... 🌻
سلام وعرض ادب محضرشما
مخاطبین خوب کانال تحلیلی حامیان ولایت
با بخش دوم از کنفرانس #حجاب
با عناوین 🔻🔻🔻
1⃣ حجاب در اندیشه اندیشمندان غربی
2⃣ دلایلِ پزشکیِ لزومِ داشتنِ حجاب
3⃣ بحث محرم ونامحرم در موردحجاب
✅مثل همیشه
🌼 باروشنگری :
💥#جناب_دکترقریش_حسین_پور
⚡️#دکترای_مدیریت_استراتژیک
⚡️#تحلیلگر
⚡️#فعال_سیاسی_اجتماعی
⚡️#داروساز
📆 مورخه : دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۸
🕙 ساعت : ۲۲
در خدمت شما سروران وهمراهان همیشگی خواهیم بود
امیداست دراین جلسه حضوربه هم رسانید
باتشکراز حضورپرمهرتون 🌺
📌 مکان برگزاری:
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
@Gh63_soldier_VelyatFagih
🔴جنگ ترکیبی با «شعار رفراندوم»
🎬 قسمت اول
🧩کسانی که رفراندوم و همهپرسی را مطرح میکنند، بهدنبال تغییر نظام سیاسی هستند و خلاصهی کلام آنها این است که نظام جمهوری اسلامی نباشد. اگر آنها بر این سخن اصرار دارند، روال آن مشخص است و باید از روال قانونی همهپرسی صورت گیرد.
🧩«فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی»؛ دربارهی برگزاری رفراندوم یا همهپرسی برای برخی از مسائل مهم اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی چند نکته را باید یادآور شد
🧩اینکه بحث همهپرسی و برگزاری رفراندوم در نظامات که براساس مدل جمهوریت و مردمسالاری هستند در قانونهای اساسی وجود دارد، در بسیاری از کشورهایی که مدل حاکمیت آنها دیکتاتوری، سلطنتی و پادشاهی است رفراندوم معنایی ندارد. پس همهپرسی در نظامات مردمسالاری که در آنها انتخابات وجود دارد، در قانون اساسی آنها مورد اشاره قرار گرفته است و بر این اساس در نظام سیاسی جمهوری اسلامی در اصول مختلف مانند اصل ششم و پنجاه و نهم قانون اساسی به همهپرسی و مراجعه به همهپرسی اشاره شدهاست
🧩اصل ششم: در جمهوری اسلامی ایران امور کشور باید به اتکاء آرای عمومی اداره شود، از راه انتخابات: انتخاب رئیسجمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای شوراها و نظایر اینها، یا از راه همه پرسی در مواردی که در اصول دیگر این قانون معین میگردد.
🧩اصل پنجاه و نه: در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همهپرسی و مراجعه مستقیم به آرا مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آرا عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.
🧩بنابر این اصل رفراندوم و همهپرسی در قانون اساسی پذیرفته شدهاست؛ اما الزامی و اجباری نیست؛ بلکه حاوی این این قیود است:
🧩۱. ممکن است.
🧩. در اموری که مربوط به اعمال قوهی مقننه است.
🧩۳. باید به تصویب دوسوم از نمایندگان مجلس برسد.
🧩در اصل ششم قانون اساسی مشخص میکند که همهپرسی و اتکاء به آرا عمومی در انتخابات ریاستجمهوری، نمایندگان مجلس، شوراها و نظایر آن است که در کشور وجود دارد و نکتهی مهم این است که در همهی امور نمیشود به همهپرسی و رفراندوم مراجعه کرد؛ بلکه در اعمال قوهی مقننه؛ یعنی اختیارات قوهی قضائیه و اختیارات قوهی مجریه قابل همهپرسی نیست.
🧩در جایی که ما نیاز به همهپرسی داریم و مسائل بسیار مهمی که اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی هستند، ممکن است اعمال قوهی مقننه و آن هم با تصویب دوسوم از نمایندگان مجلس از راه همهپرسی به آرا مستقیم مردم مراجعه شود. دربارهی مراجعه به همهپرسی که در قانون اساسی هم به آن اشاره شدهاست، چند نکته را عرض میکنم
🧩 ۱- هم در کشور ما و هم در سایر کشورها، اصل همهپرسی و رفراندوم برای تغییر نظام سیاسی است؛ لذا بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی برای تعیین مدل سیاسی و برای تصویب قانون اساسی همهپرسی انجام شد. در سایر موارد هم بهنوعی همهپرسی داریم: از جمله انتخابات ریاستجمهوری، انتخابات نمایندگان مجلس و انتخابات شوراها
🧩- نکتهی دوم این است که معنای همهپرسی چیست؟ آیا مناسبتهایی که مردم در آنها حضور دارند؛ مانند راهپیماییهای عمومی مردم در 22 بهمن یا روز قدس و سایر مناسبتهایی که شورای عالی تبلیغات اسلامی از مردم دعوت به راهپیمایی میکند، همهپرسی در تأیید نظام هستند یا نیستند؟ چه کسانی امروز بحث رفراندوم و همهپرسی را مطرح میکنند؟ بحث رفراندوم و همهپرسی امروز نهتنها بحث حقوقی نیست؛ بلکه یک بحث سیاسی، دستاورد سیاسی و بازی سیاسی برای برخی از احزاب، گروهها و جریانات ورشکسته از ملت و تودهی ملت هستند. از قائلین به همهپرسی در همهی مسائل کشور سؤال میپرسم آیا پدیدهی مشروطیت در ایران براساس همهپرسی صورت گرفت؟ آیا تغییر نظامی سیاسی از قاجار به پهلوی و برآمدن رضاخان و محمدرضا شاه براساس همهپرسی بود؟
#اسرار_سیاسی
#رفراندوم
#همه_پرسی
📚 رسانه ها حرف دشمن را تکرار نکنند
📜 حرفهای تبلیغاتیِ دشمن را ما خواهش میکنیم بعضی ها در این روزنامه ها و مطبوعات و رسانه ها تکرار نکنند.
📜 دشمن یک حرفی میزند برای اینکه روحیه ی ملّت ایران را تضعیف کند، یکوقت می بینیم در داخل هم، یک نفری بلند میشود همان حرف را تکرار میکند؛ همان دروغ را، همان حرف خلاف را او هم به خاطر رضایت دشمن یا به خاطر عدم تحلیل درست از مسائل بیان میکند.
۱۳۹۷/۰۳/۲۵ خطبههای نماز عید فطر
#مطبوعات
#رسانه
#کلام_رهبر
🔴جنگ ترکیبی با «شعار رفراندوم»
🎬 قسمت اخر
🧩کسانی طرفدار و خواهان رفراندوم بودند و هستند که سابقهی خوبی نداشتند. بازماندگان حکومت پهلوی که قائل به همهپرسی هستند، آیا دیروز و گذشتهی حکومت پهلوی و امروز بازماندگان حکومت پهلوی براساس خواست مردم و مراجعه به رأی مردم هستند؟ آیا مطالباتی که جریانهای اپوزیسیونی و ضدانقلاب در این 44 سال مطرح کردند، براساس رفراندوم و همهپرسی و رأی مردم بوده است؟ دوستان اصلاحطلبی که امروز بحث همهپرسی و مراجعه به آرا عمومی را مطرح میکنند، آیا در زمان حاکمیت خودتان در هشت سال گذشته که بحث برجام، FATF، INSTAX و خیلی از مباحث مهم فرهنگی و اجتماعی را مطرح کردید، آیا به آرای عمومی مردم و همهپرسی مراجعه کردید؟
🧩سؤال جدیتر اینکه آیا در انتخابات سال 1388 مراجعهی عمومی به آرای مردم را پذیرفتید یا در مقابل انتخاب مردم ایستادید و کشور را درگیر بحران و اغتشاش کردید؟ آیا شما که انتخابات را تحریم میکنید، تحریم انتخابات رفراندوم و همهپرسی است؟ انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی برخاسته از رفراندوم و رأی مردم بوده و هست. از فردای پیروزی انقلاب در تأیید نظام سیاسی جمهوری اسلامی در یازدهم دوازدهم اردیبهشت سال 1358 و بعد از آن تصویب قانون اساسی، مجلس خبرگان قانون اساسی و بعد از آن مجلس خبرگان رهبری، انتخابات ریاستجمهوری، انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات شوراهای شهر و روستا، همهی این موارد همهپرسی بود و هست. در این 44 سال قریب چهل همهپرسی و رفراندوم را مردم شرکت کردند.راهپیماییهای مردم و همراهیهای آنها با نظام نوعی رفراندوم بوده و هست و خواهد بود.
🧩۳- نکتهی پایانی طرح یک سؤال جدی است. کسانی که بحث همهپرسی و رفراندوم را هرازگاهی مطرح و دستاویز سیاسی میکنند، کدامیک از نظامات سیاسی مطلوب شما (مانند آمریکا، اروپا و سایر کشورها) سالی یکبار همهپرسی برگزار میکنند؟ آیا تاکنون از اربابان خود پرسیدید که آیا ایالت متحدهی آمریکا اجازهی میدهد که قانون اساسی خود را به رفراندوم بگذارد؟ قانون اساسی آمریکا در چه سالی تصویب شدهاست؟ چرا آمریکا هر سال در همهی موارد و مباحث رفراندوم برگزار نمیکند؟ آیا آمریکاییها اجازه میدهند برای استقلال ایالتهای پنجاه و یکگانهی آمریکا رفراندوم برگزار شود؟ آیا انگلستانی که برای شما مهد دموکراسی است، اجازه میدهد که استقلال برخی ایالات چسبیده به انگلستان به رفراندوم و همهپرسی گذاشته شود یا با آن مخالفت و مقابله میکنند؟
🧩کدام نظام سیاسی اجازه میدهد که به کوچکترین بهانه در مسائل مختلف به رفراندوم و همهپرسی صورت بگیرد؟ وقتی یک نظام سیاسی ثابت و اثبات شد طبیعتاً در همراهی با آن همه کوشش خواهد کرد؛ البته ممکن است این نظام سیاسی عیبها و ایرادهایی داشتهباشد که باید با همفکری صاحبنظران و اندیشمندان در عرصههای مختلف برطرف گردند و نظام سیاسی را بهبود و پیشرفت بخشید.
🧩سخن آخر اینکه: کسانی که رفراندوم و همهپرسی را مطرح میکنند، بهدنبال تغییر نظام سیاسی هستند و خلاصهی کلام آنها این است که نظام جمهوری اسلامی نباشد. اگر آنها بر این سخن اصرار دارند، روال آن مشخص است و باید از روال قانونی همهپرسی صورت گیرد؛ یعنی مسألهای مطرح شود و دوسوم از نمایندگان مجلس رأی دهند و بر برگزاری رفراندوم تأکید کنند. حالا اینکه مردم به تغییر نظام سیاسی رأی میدهند یا نه بحث دیگری است. این مسئله بیشتر یک جنگ ترکیبی روانی علیه جمهوری اسلامی و دستاوردهای نظام سیاسی جمهوری اسلامی است. ما رفراندوم را سال گذشته در مقابله با فتنه و فتنهگران دیدیم و حضور حماسی مردم در راهپیماییهای ۱۳ آبان، ۲۲ بهمن، روز قدس و بسیاری از عرصههایی که حضور مشارکت جدی مردم را در تأیید نظام و سیاستهای کلی نظام داشتیم و کسانی که همهپرسی را مطرح میکنند، دلسوزان نظام و انقلاب نبودند و عملکرد مثبتی هم نداشتند. بهعلاوه تجربهی تلخی هم دارند. معمولاً کسانی که سخن از همهپرسی میزنند، تجربهی خوبی در عرصهی مشارکت عمومی و سیاسی نداشتند و ما محصول آنها را در فتنهی ۸۸ و مقابله با رأی مردم و انتخابات و مشارکت مردم دیدیم.
🧩سخن این افراد این است که اگر آنچه را که ما میگوییم و ما میپسندیم، مردم تأیید کردند پس مشارکت مردم مورد قبول است؛ اما اگر انتخابات و خواست مردم، خواست آنها و حزب آنها نبود طبیعتاً نظام را به دیکتاتوری متهم خواهند کرد.
#اسرار_سیاسی
#رفراندوم
#همه_پرسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #رئیسی در حلقۀ رهبران گروههای فلسطینی
‼️ائمه برای این روزهای پر #فتنه تکلیف ما را روشن کردهاند و ما را حیران و سرگردان به حال خود وا نگذاشتهاند.
👈🏼فرمودند درصورت اختلاف، با حزب و فرقهای باشید که با علی است‼️♥️
#آیت_الله_بهجت
📚 در محضر بهجت، ج٣
#فتنه_آخرالزمان
بسم الله الرحمن الرحیم
📍قسمت اول گفتگوی روزنامه فرهیختگان با علیرضا تقوی نیا :
❇️از دلایل اهمیت بالای سفر رئیسجمهور کشورمان به دمشق، آن هم بعد از گذشت 13 سال از آخرین مورد آن بفرمایید.
🔰سفر رئیسجمهور به سوریه از این جنبه اهمیت دارد که به یاد بیاوریم در بحبوحه بحران سوریه از سال 2011 چه اتفاقاتی درحال رقم خوردن بود. در آن مقطع شاهد این بودیم که بسیاری از مقامات کشورمان هم سقوط دولت اسد را قطعی میدانستند. حتی در اوج بحران که جنگ شعله گرفته بود رئیسجمهور وقت کشورمان حاضر نشد به سوریه سفر کند. حالا یا به این سفر اعتقاد نداشت یا جمعبندیشان این بود که سقوط بشار اسد نزدیک است.
🔰 بههرحال رهبری دستور دادند لاریجانی و جلیلی رفتند و در آن مقطع، حمایت قاطع ایران از اسد را اعلام کردند. این سفرها و حمایتها درحالی انجام میشد که دولت سوریه در بدترین شرایط ممکن قرار داشت. در بین مسئولان جمهوری اسلامی حتی شخص سردار سلیمانی هم با توجه به اشرافی که بر تحولات میدانی داشتند سقوط اسد را نزدیک میدانستند اما این رهبر انقلاب بودند که با درایت همیشگیشان به مسئولان نظام تاکید کردند اگر اصولی و درست مقاومت کنیم اسد باقی خواهد ماند.
🔰 سفر اخیر رئیسجمهور به دمشق از این جنبه حائز اهمیت است که نظام سوریه درحالحاضر به وضعیتی باثبات و ایمن رسیده و از منظر منطقهای و بینالمللی درحال حرکت به سمت وضعیت جدیدی است. درچنین شرایطی طبیعی هم هست که رئیسجمهور ایران در چهارچوب شراکت استراتژیکی که میان تهران و دمشق وجود دارد به این کشور سفر کند.
🔰در اوج جنگ داخلی سوریه شاهد آن بودیم که شرکای عربی سوریه و برخی دیگر از کشورهای اسلامی که تفکرات اخوانی بر حاکمیت آنها مسلط بود دست در دست هم دادند تا دولت بشار اسد سرنگون شده و سوریه درمقابل فشارهای نظامی و اقتصادی تسلیم شود. اما حالا و با گذشت چندین سال از روزهای بحرانی شاهد این هستیم که همان دولتها یک به یک درحال عادیسازی روابطشان با دمشق هستند. بعد از گذشت بیش از یک دهه، موضع کنونی این دولتها در مواجهه با دولت سوریه را چطور ارزیابی میکنید؟
🔰نباید فراموش کرد جنگی که علیه اسد شروع شد واقعا یک جنگ جهانی بود. برای اولین بار بود که محور سعودی اماراتی، در منطقه با محور اخوانی، یعنی ترکیه، قطر و گروههایی مثل حماس همسو شده بودند و هدف مشترکشان که سرنگونی اسد بود را دنبال میکردند. از طرف دیگر هم کشورهای اروپایی مثل فرانسه بودند که براساس پیمان سایکس پیکو، سوریه را حیاطخلوت خود میدانست و درصدد حمایت جدی از مخالفان بودند.
🔰همچنین قصد داشتند سیاست بن غازیسازی و بستن حریم هوایی سوریه را اجرایی کنند. ایالات متحده هم حمایتی جدی از این ایده داشت. در این میان از فوریه 2011 تا سپتامبر سال 2015 یعنی حدود چهارسال و نیم شاهد این بودیم که صرفا جمهوری اسلامی و متحدانش مثل حزبالله بودند که مانع از سقوط اسد شدند.
🔰 زمانی که وضعیت سوریه تثبیت شد و دولت روسیه نسبت به پیروزی بشار اسد اطمینان پیدا کرد و بعد از دیداری که سردار سلیمانی با پوتین داشتند، رئیسجمهور و دولت روسیه قانع شدند که باید نیروی هوایی خود را به کمک نیروهای ایرانی بفرستند. ایران همچنین توانست روسیه را متقاعد کند که در سوریه منافع استراتژیک دارد و این اتفاق در کنار دیگر وقایع رخ داد. امروز شاهد این هستیم که بشار اسد در قدرت باقی مانده و کشورهای عربی و دیگر کشورهای دنیا برای برقراری دوباره ارتباط با ایشان صف کشیدهاند.
🔰 سوریه از منظر ژئوپلیتیکی و ژئواکونومیکی از جایگاه بسیار مهمی در نظام بینالملل برخوردار است و در جهان عرب هم همواره جزو داعیهداران رهبری در جهان عرب محسوب میشده. بنابراین معتقدم سفر آیت الله رئیسی به دمشق، خط بطلان جمهوری اسلامی بر استدلال کسانی بود که معتقد بودند اسد سقوط میکند. چنین سفری است که درستی تدابیر مقاممعظمرهبری و راهبردهای ایشان در مسائل منطقهای را ثابت میکند.
ادامه دارد ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شب_جمعه
✍️اصلا این گریه برای تو آبروی آتیش...
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنآئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ و َلاجَعَلَهُ اللّه ُآخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
گر به همه عمرِ خویش
با تو برآرم دمی
حاصل عمر آن دم است
باقی ایام رفت#حضرت_عشق ❤️
#لبیک_یاخامنه_ای
#شبتون_مهدوی
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
@Gh63_soldier_VelyatFagih
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
🌹هر صبح سه مرتبه :
اَلْحَمْدُلِلَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ اَلْحَمْدُ لِلّهِ حَمْداً كَثيراً طَيِّباً مُباركاً فيهِ
#کلام_نور :
بسمالله الرحمن الرحیم
اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ
لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَ مَا فِی الأَرْضِ
مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ
یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ
وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ
إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ
وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ.
لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ
قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ
فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ
فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ
لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.
اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ
وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ
یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ
أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ....
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
🌹🌹🌹
#دعای_روز
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِیمِ
اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ
صَلَواتُکَ عَلَیهِ و عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ
و فی کُلّ ساعَة وَلیّا و حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً
حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً و تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً
🌹🌹🌹
إِلٰهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْکَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکیٰ، وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِیباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ
یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ، یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیانِی فَإِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانِی فَإِنَّکُما ناصِرانِ
یَا مَوْلانا یَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ
🌹🌹🌹
اللهم اشف کل مریض
اللهم ادخل علی اهل القبور السرور
اللهم اصلح کل فاسد من امورالمسلمین
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
🌹🌹🌹
سلام خدمت هموطنان گرامی
صبحتان مهدوی
روز جمعه خوبی توأم با سلامتی و موفقیت و آرامش وسربلندی و انرژی مثبت برایتان آرزومندم
ارادتمندتان:
#قریش_حسین_پور
#نجوای_جمعه
✍️ سلام آقای من و مولای من، سلام بر امام غائب و قائم، سلام بر عدل منتظر، سلام بر داعی الی الله و ربانی آیاته، در قلب منی، قطب زندگیمی، خلیفه خدای منی، پیاده کننده دین خدا در زمین خدا هستی، ما را هم به کار گرفته ای و در دولتت پذیرفته ای، کشور ما را مزین به انقلابت کرده ای و ملت ما را لایق اولین نظام مورد نظرت دانستی ای ابا صالح ما را صالح دانستی تا زمینه ظهورت را فراهم کنیم کم نعمتی نیست برای ما امتیاز بزرگی است قدرش را میدانیم و ارجش می نهیم و از خط منحرف نمیشویم و آنچه میخواهی انجام میدهیم از دشمنانت نمی ترسیم #دوستانت را تقویت میکنیم و #جشن_مقاومت را با حضور #خادم_کشورت در #سوریه برپا میکنیم و حیثیت رژیم منحوس را با قدرت نمایی در #مرزهایش و در میانه #امواج_دریاها به تمسخر میکشیم و در تحت چتر امنیت ساز سربازت #سلیمانی و در قامت رعنای #قاآنی و در منظر و مرآی #وجودت پایان ۲۵ساله #غاصبین_قدس را میشماریم.
هدایت شده از کانال تحلیلی حامیان ولایت
🌻 بسم الله النور ... 🌻
سلام وعرض ادب محضرشما
مخاطبین خوب کانال تحلیلی حامیان ولایت
با بخش دوم از کنفرانس #حجاب
با عناوین 🔻🔻🔻
1⃣ حجاب در اندیشه اندیشمندان غربی
2⃣ دلایلِ پزشکیِ لزومِ داشتنِ حجاب
3⃣ بحث محرم ونامحرم در موردحجاب
✅مثل همیشه
🌼 باروشنگری :
💥#جناب_دکترقریش_حسین_پور
⚡️#دکترای_مدیریت_استراتژیک
⚡️#تحلیلگر
⚡️#فعال_سیاسی_اجتماعی
⚡️#داروساز
📆 مورخه : دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۸
🕙 ساعت : ۲۲
در خدمت شما سروران وهمراهان همیشگی خواهیم بود
امیداست دراین جلسه حضوربه هم رسانید
باتشکراز حضورپرمهرتون 🌺
📌 مکان برگزاری:
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
@Gh63_soldier_VelyatFagih
🔴 #جهاد_تبیین در محضر استاد
⬅️ #یک_تحلیل
🔻۱۹ دی ماه ۹۶ بود که رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم قم راهبرد بسیار مهمی را برای پیشرفت و توسعه و حل مشکلات کشور در قالب این عبارات بیان فرمودند: این جور نیست که ما هیچ اشکالی نداریم، فقط دشمن خارجی است که دارد [مشکل ایجاد میکند]؛ نه، مگس روی زخم مینشیند؛ زخم را خوب کنید، زخم را نگذارید به وجود بیاید. ما اگر مشکل داخلی نداشته باشیم، نه این شبکهها میتوانند اثر بگذارند، نه آمریکا میتواند هیچ غلطی بکند.
🔸این راهبرد در مقابل برخی از کسانی که عمده مشکلات کشور را ناشی از سیاستهای خصمانه نظام سلطه بیان کرده و ترک فعل ها و کم کاری های خود را پشت این سیاست ها پنهان میکردند بیان شد.
🔹حکیم انقلاب در آغازین روز سال جدید در حرم رضوی از لزوم تغییر حال و تغییر وضع موجود سخن گفتند و بیان داشتند که در گذشته هم راجع به تحول جامعه و نظام صحبت کردند و این امر باید یک مسئله مستمر و دائمی باشد تا در افکار عمومی جامعه نهادینه شود.
🔸رهبر معظم انقلاب در عباراتی مراد از تحول و دگرگونی را تغییر بخش ها و نقاط معیوب نظام اسلامی و جامعه ایرانی بیان داشته و در نقطه مقابل، اراده دشمنان نظام از تغییر را از بین بردن نقاط قوت و حذف آنها و نهایتاً تصمیم نظام و ملت در برابر خواسته های آنها بیان کردند.
🔹حکیم انقلاب ضمن برشمردن نقاط قوت نظام و انقلاب، فلسفه این کار را اینگونه بیان داشتند که بعضا خواسته یا ناخواسته و از روی غفلت به این نقاط ضربه وارد نکنیم و در ادامه مثل طبیبی حاذق دردها و ریشههای مشکلات و چالشهای پیش روی نظام و مردم را بیان داشتند و فرمودند راس همه این مشکلات، مسئله اقتصاد است.
🔺بیانات رهبر معظم انقلاب بعد از سخنان اول فروردین امسال در دیدار هایی که به مناسبت هفته کارگر با کارگران عزیز و هفته معلم با معلمان عزیز داشتند ادامه همین رویه بود، یعنی بیان نقاط قوت و دستاوردها و برشمردن عیوب و ضعف ها و مطالبه از متولیان امر برای برطرف کردن آنها
به نظر میرسد در امر جهاد تبیین موثر ترین روش در مواجهه با مسائل و مباحث همین شیوه ای باشد که رهبر حکیم انقلاب در پیش گرفتند.
❌ادامه دارد...
✍ حمید جعفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️
‼ با خواست خدا مقابله نکن!
🎙 استاد عالی
📝 سفر به سوریه نقطه عطفی در گسترش روابط بود
🔻رئیسجمهور در بدو ورود به تهران:
🔸بعد از ۱۲ سال مقاومت مردم و دولت سوریه در مقابل توطئهها و فتنههای دشمنان و حمایتهای جمهوری اسلامی ایران از این مقاومت و ایستادگی، این سفر اهمیت بالایی برای دو کشور و منطقه داشت.
🔹این سفر نقطه عطفی در گسترش روابط اقتصادی، تجاری، سیاسی و امنیتی ایران و سوریه و همچنین به نحوی تقدیر از مقاومت مردم و دولت سوریه در مقابل هجمههای سخت دشمنان بود.
🔺در چند دیداری که با آقای بشار اسد داشتم، عمدتا مسائل اقتصادی و تجاری و تبادل ظرفیتهای متقابل دو کشور مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
📝🔴 آیا دولت سیزدهم موفق بوده یا خیر؟!
🎬 قسمت اول
🔻یکی از راهکارهای ارزیابی میزان موفقیت پیشرفت و پسرفت افراد؛ نهادها و دولتها در کشور در نظر گرفتن شرایط مقدورات، فرصت ها و تهدیدات آنها از قبل و در حین زمان ارزیابی است.
🔸با این وجود اگر بخواهیم با این روش عملکرد دولت سیزدهم را بررسی کنیم لازم است شرایط و وضعیت گذشته و حال کشور را بررسی نماییم.
🔹دولت سیزدهم در شرایطی مسئولیت دولت را برعهده گرفت که چهار سال دوم دولت تدبیر و امید با استقراض حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی و چاپ پول بدون پشتوانه اداره شده بود و میزان نقدینگی به ۴ میلیون میلیارد تومان و بودجه به ۴۸۰ هزار میلیارد و میزان بدهی به حدود ۶۸۰ هزار میلیارد تومان رسیده بود.
🔸این میزان نقدینگی به سان سیلی است که می توانست هر دولتی را به زمین بزند.
🔹در عین حال شروع دولت سیزدهم پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات سال ۱۴۰۰ با افزایش بدون پشتوانه مالی نقدینگی کشور و حتی عدم توان در پرداخت حقوق کارمندان دولت همراه بود که این مسئله به معنای عمیق تر کردن دره عمیق مالی برای اقتصاد کشور و دولت بعدی بود.
در عین حال در اواخر دولت قبل میزان کشته های کرونا به ۷۰۰ نفر رسیده بود و عملاً دولت در اداره این بیماری به بحران رسیده بود و همچنین زیرساختهای اقتصادی به خصوص در زمینه هایی که نیازهای ضروری مردم تامین شود وجود نداشت.
🔸به دلیل نگاه صد درصدی در راه حل مشکلات کشور به دست بزرگترین دشمن کشور یعنی آمریکا و انصراف از راهکارهای داخلی و ظرفیت موجود، کشور دچار مشکلات اساسی شده بود به طوری که هر روز شاهد قطعی برق و گاز در کشور بودیم و کارشناسان و مسئولین معتقد بودند که این بحران شدید تر خواهد شد.
🔹در زمینه ذخیره اقلام ضروری، شرایط مردم به ۴ روز رسیده بود و بسیاری از مشکلات عدیده دیگری هم ایجاد شده و درحال گسترش بود که جهت جلوگیری از اطاله کلام از ذکر آنها خودداری میکنم.
🔸در واقع همه چیز برای سقوط اقتصادی کشور آماده بود و پیش بینی شده بود که به بن بست رسیدن دولت سیزدهم بصورت سریع بلکه فورا بعد از تحویل دولت اتفاق خواهد افتاد به طوری که آقای جهانگیری معاون اول دولت تدبیر و امید در جلسه دکتر رئیسی با وزرای دولت قبل با صراحت و جسارت خطاب به ایشان به طعنه گفتند ما حتی قادر نیستیم حقوق این ماه کارمندان دولت را پرداخت کنیم.
🔺حال پس از گذشت کمتر از دو سال از شروع دولت سیزدهم میبینیم اقدامات بسیار خوبی در جهت حل مشکلات مذکور انجام گرفته است که به مواردی از آن اشاره خواهد شد.
✍دکتر سیدجلال حسینی
ادامه دارد ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳 فتنه های آخرالزمان
#علیرضا _پناهیان
📝🔴 آیا دولت سیزدهم موفق بوده یا خیر؟!
🎬 قسمت دوم
۱- دولت سیزدهم برخلاف تمام دولتهای گذشته از ابتدا جلوی چاپ پول های کاغذی و غیر کاغذی بدون پشتوانه از فلزات طلا و نقره و... را از بانک مرکزی گرفت.
متأسفانه در تمامی دولت ها برای هزینه جاری خود از چاپ پول های بدون پشتوانه و استقراض از بانک مرکزی تامین می کردند که نتیجه آن تحمیل تورم بی سابقه به اقتصاد کشور بود.
🔹دولت تدبیر و امید رکورد این استقراض را شکست به طوری که میزان استقراض در این دولت به ۹ برابر دولت قبلی رسید و در عین حال بدهی های دیگر مثل فروش اوراق بهادار و تحمیل پرداخت اصل سود آن به دولت قبل به اوج خود رسید و دولت سیزدهم برای اولین بار اقدام بسیار مهم و بسیار شجاعانه و غیر قابل باوری انجام داد و آن عدم چاپ پول بدون پشتوانه برای هزینههای جاری خود بود.
🔸در عین حال در حل مشکلات دیگر نیز اقدامات بسیار مهمی شکل گرفت که از ذکر آنها خودداری می کنیم که نتیجه آن اقدامات مهار کرونا در کشور، پایان قطع برق، گاز افزایش ذخایر راهبردی و اقلام ضروری به چهار ماه به جای چهار روز و اقدامات بزرگ دیگری مثل عضویت در پیمان شانگهای؛ ارتباط گسترده با چین، روسیه، کشورهای منطقهای و فرامنطقهای بود که آثار مثبت آن را به وضوح می توان در آینده مشاهده کرد.
در کشوری که متأثر از جنگ ارزی و هجوم برای خرید طلا و ارز و دامن زدن به افزایش روانی قیمت ارز و طلا و به تبع آن افزایش قیمت اقلام ضروری و... بود قصد دشمن از این جنگ ارزی و پروپاگاندای گسترده و جنگ تبلیغاتی افزایش قیمت دلار در انتهای سال ۱۴۰۱ به ۷۰۰ هزار ریال و بعد از آن به صد هزار ریال و در انتهای فصل بهار به صدوچهل هزار ریال بود علیرغم موفقیت نسبی این توطئه الحمدالله با شکست روبرو شد.
۲_ تحمیل یک شکست گسترده اقتصادی به کشور
همانطور که گفته شد با توجه به مقایسه شرایط گذشته و حال دولت سیزدهم را می توان بسیار کارآمد ارزیابی کرد و چشم انداز اقدامات دولت در مهار نسبی تورم و رساندن اقدامات مثبت این دولت بر سر سفره مردم را می توان مشاهده و سرعت مناسب کشور ارزیابی کرد.
🔹در پایان باید گفت با توجه به وعده الهی در آیات متعدد قرآن و به عنوان نمونه آیه ۹۶ سوره اعراف که در صورت رعایت ایمان به خدا و سنت ها و رعایت دستورات خداوند و اعتبار به آنها و ایستادگی در مقابل دشمن، برکات آنها در زمین بر مومنین نازل خواهد شد.
🔸رجا واثق داریم که در سالهای آینده در کمتر از یک دهه شاهد پیشرفت چشمگیر و مناسب کشور و کم شدن فاصله طبقاتی و کاهش فشار اقتصادی بر مردم باشیم.
✍ سید جلال حسینی
#تکلیف_شرعی ما اظهار بیزاری از بدعتگزار است.
#کشف_عامدانه_حجاب،
مصداق علنی بدعتگزاری در جامعهی اسلامی است.
#هر_بدعتی_یک_فتنه است و
دفع فتنه با بیزاری و انزجار انجام میشود نه خواهش و التماس و ناز کشیدن....