هدایت شده از بینات
💠 عملیاتی مهم ، گمنام و نا شناخته در تاریخ دفاع مقدس.
🗓 اول مردادماه ، سالگرد عمليات "لبيك يا خميني" با رمز "فناي في اللَّه" در منطقه غرب كارون ، در سال ۱۳۶۷ ، گرامی باد.
📃 پس از آن كه ايران در تاریخ ۲۷ تیرماه سال ۶۷ قطعنامه ۵۹۸ را پذيرفت، و آماده پذیرش آتش بس و پایان دادن به جنگ شد ، رژیم بعث عراق دست به تهاجمی گسترده در سرتاسر جبهه های غرب و جنوب زد تا با تصرف مجدد خرمشهر و بخشهای وسیعی از استان های ، خوزستان ، ایلام و کرمانشاه ، از موضع برتر و به عنوان طرف پيروز بر سر ميز مذاكرات صلح بنشيند و بتواند خواستههاي خود را بر ایران تحميل كند.
🔥 به همین منظور در تاريخ ۳۱ تیرماه ۶۷ ، ارتش اين كشور عمليات گستردهاي را با استعداد ۶ لشكر در منطقه شمال خرمشهر و جنوب اهواز با هدف دستيابي به جاده اهواز - خرمشهر و سپس تهديد خرمشهر، آغاز كرد.
☄ در پي اين اقدام دشمن و با اخطار حضرت امام خميني (رضوان الله تعالی علیه) ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با جمع آوری یگان های موجود در منطقه ، ضد حمله شدیدی را با نام " عملیات لبیک یا خمینی " سازمان داد و نهایتاً پس از سه روز نبرد سنگین و جنگی بسيار شديد و سخت در گرمای بالای ۵۰ درجه خوزستان ، که با پشتیبانی نیروی هوایی و هوانیروز قهرمان همراه بود، موفق شدند دشمن متجاوز را تا پشت مرز بین اللملی شلمچه به عقب برانند.
👈 برخی از رزمندگان حاضر در این نبرد ، این عملیات را با نام " عملیات ایثار" می شناسند ، چون در آن زمان از نام عملیات مطلع نبودند.
✍ظاهراً قرار بود ، با توجه به فروپاشی سازمان رزم دشمن در منطقه جنوب و از دست دادن توان مقاومت و مشغول بودن سایر یگانهای ارتش متجاوز صدام در جبهه های دیگر ، مرحله دوم این عملیات با ورود به خاک عراق و تهدید یا تصرف شهر بصره در روز ۴ مرداد انجام گیرد تا با فشار بر دشمن مانع از دست رفتن شهر رو به سقوط کرمانشاه در عملیات مشترک منافقین با صدام شود ، که حضرت امام (رحمت الله علیه) چنین اجازه ای ندادند و دستور فرمودند که با دشمن در همان منطقه اسلام آباد و کرند غرب مقابله شود ، که این امر منجر به رقم خوردن عملیات بزرگ " مرصاد " گردید و پایان خوشی را برای دفاع مقدس رقم زد.
✍ بخشی از مطالب فوق مشاهدات عینی بنده حقیر ، بعنوان رزمنده ای کوچک در لشگر هشت نجف اشرف ، در منطقه جنوب و جزء تاریخ شفاهی جنگ می باشد.
✍ غلامعلی کریمی
💐 هدیه به ارواح طیبه شهدای مظلوم این عملیات ، فاتحة مع الصلوات.
🌿 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از بینات
اول مرداد سالروز شهادت دانشمند کم نظیر کشور ، شهید داریوش رضایی نژاد ، به دست عوامل رژیم صهیونیستی ، در سال ۱۳۹۰ ، گرامی باد.
🍃🌸 هدیه به روح مطهرش ، فاتحة مع الصلوات.
🌿 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
🌿 يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ إِنِّي سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَكُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَكُمْ إِلَي يَوْمِ الْقِيَامَهِ
⚘همراه با حضرت سید الشهداء (علیه السلام) در کربلا
🕯قسمت سوم
🗓 وقایع روز پنجم محرم الحرام سال ۶۱ قمری
☄ در این روز عبیداللّه بن زیاد (لعنت الله علیه) فرد بد عاقبتی به نام 🔥"شبث بن ربعی"🔥 (لعنت الله علیه) را به همراه یک هزار نفر به سمت طرف کربلا روانه کرد.
⚔ در این روز عبیداللّه بن زیاد (لعنت الله علیه)، دستور داد تا شخص شقاوت پیشه ای بنام 🔥"زَحر(زجر) بن قَیس جُعفِی کوفی" 🔥 (لعنت الله علیه) به همراه پانصد نفر بر سر راه کربلا بایستد و هر کسی را که قصد دارد به سپاه امام حسین (علیهالسلام) ملحق شود، به قتل برساند.
🌷 علی رغم تما محدودیت های ایجاد شده ، در این روز یعنی پنجم محرم سال ۶۱ قمری ، فرد سعادتمند و خوش اقبالی به نام ⚘"عمّار بن ابی سلامه"⚘ خود را به حضرت امام حسین (علیهالسلام) رساند و سرانجام در کربلا در روز عاشورا به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
📝 شرح احوالات شگفت انگیز سه شخصیت فوق 👆 در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
به اختصار آمده است.
✍ غلامعلی کریمی
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🍃
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
🔥 شبث بن ربعی کیست؟
☄ شبث بن ربعی از کسانی بود که بنا بر نقل برخی از منابع هم ایام جاهلیت و هم دوران اسلام را درک کرده بود؛ او همراه با سپاه عمر بن سعد در کربلا حضور داشت.
شبث پس از به خلافت رسیدن امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) به ایشان پیوست ، سپس در واقعه جمل به مخالفت با آن حضرت برخاست و در کنار ابوموسی اشعری، مردم کوفه را از یاری حضرت علی (علیهالسّلام) برحذر داشت.
شبث، در جنگ صفین، در کنار یاران امام علی (علیهالسّلام) قرار گرفت ؛ وی پس از آغاز جنگ و در پی مکر عمرو بن عاص (لعنت الله علیه) ، در زمره کسانی بود که خواهان توقف فوری جنگ و تن دادن به حکمیت بود.
پس از پایان نبرد صفین، به همراه تعداد زیادی از کوفیان از سپاه امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) جدا شده و در صف خوارج جای گرفت و از سران ایشان گردید ، اما اندکی بعد توبه کرد و دوباره به سپاه امام (علیهالسّلام) پیوست و فرماندهی جناح چپ لشکر کوفه را در جنگ نهروان بر عهده گرفت.
پس از شهادت امام علی (علیهالسّلام) و واگذاری خلافت به معاویه ، شبث از یاران معاویه و مریدان خاندان اموی شد ، تا جایی که به درخواست زیاد بن ابیه (لعنت الله علیه) ، حاضر شد علیه حجر بن عدی ﴿رِضوانُ الله تعالی عَلَیه﴾ شهادت دهد، شهادتی که منجر به شهادت دردناک حجر بن عدی و یارانش شد.
پس از مرگ معاویه (لعنت الله علیه) با جریان شیعی کوفه همراه شد و به همراهی جمعی از اشراف کوفه، از امام حسین (علیهالسّلام) برای آمدن به کوفه دعوت به عمل آورد ، اما با آمدن ابنزیاد (لعنت الله علیه) به شهر کوفه، به او پیوست و به دستور وی، به همراه جمعی از اشراف کوفه ، میان یاران مسلم بن عقیل (علیهما السلام) رفت و آنها را از اطراف مسلم پراکنده ساخت.
پس از ورود امام حسین (علیهالسّلام) و همراهانش به کربلا، شبث به خاطر عدم حضور در کربلا، خود را به بیماری زد ، اما ابنزیاد متوجه مکر او شد و به او گفت: «آیا خود را به مریضی میزنی؟ اگر در طاعت ما هستی جهت نبرد با دشمنان ما خارج شو.» ، شبث نیز به ناچار با هزار سوار راهی کربلا شد و به ابنسعد پیوست.
🔥 پس از مرگ یزید، شبث به عبدالله بن زبیر پیوست و با عبدالله بن مطیع گماشته ابنزبیر در کوفه ، بیعت کرد.
با آغاز قیام مختار، شبث و بسیاری دیگر از اشراف کوفه در حمایت از ابن مطیع وارد جنگ با مختار شدند.
او به همراه سه هزار نفر از سوی ابنمطیع به جنگ با مختار رفت؛ اما کاری از پیش نبرد و شکست خورد و به مانند بسیاری از جنایتکاران صحنه کربلا به سوی بصره گریخت و به مصعب بن زبیر پیوست.
شبث ، مصعب را تا شهادت مختار همراهی کرد؛ پس از آن نیز مدتی با مصعب همراه بود و سپس با عبدالملک بن مروان همراه گردید.
🔥 سال مرگ شبث بن ربعی در برخی از منابع سال هفتاد هجری ذکر شده است.
📚 برگرفته از منابع مختلف ، خلاصه سازی و تدوین توسط نگارنده.
✍ غلامعلی کریمی
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
☄ زَحر(زجر) بن قَیس جُعفِی کوفی کیست ⁉️
‼ داستانی پر ماجرا و عبرت آموز
⚔ ۱. رئیس پاسبان کوفه جهت ممانعت از پیوست یاران امام حسین (علیه السلام) به آن حضرت.
🥀 ۲. مسئول انتقال سرهای مقدس شهدای کربلا و اسراء به شام .
🗒 زحر بن قیس در زمان خلافت خلیفه سوم به همراه جریر بن عبدالله بجلی کارگزار عثمان در سرزمینهای جبل بود و در اداره امور آنجا به او کمک میکرد
🗡 پس از قتل عثمان، به خدمت امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) درآمد.
⭐ امام علی (علیهالسّلام) او را همراه با نامهای به ری و همدان فرستاد تا از مردم آن مناطق برای حضرت امیر (علیهالسّلام) بیعت بگیرد.
📣 او پس از رساندن نامه در جمع مردم آن مناطق، خطبه ای مفصل و زیبایی در فضل امیرمؤمنان (علیهالسّلام) بیان کرد.
🌟 زحر بن قیس ، در جنگهای جمل و صفین در کنار امام علی (علیهالسّلام) حضور یافت و اشعار زیبایی را در مدح و منقبت حضرت امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) سرود.
📃 پس از وقوع جنگ جمل ، حضرت علی (علیهالسّلام) او را همراه با نامهای به شهر کوفه فرستادند و در این نامه ضمن توضیحاتی در باب علت وقوع این حادثه ، به کوفیان اعلام کرد که اگر سؤالی درباره این جنگ دارند از "زحر بن قیس" بپرسند!
🐎 در جنگ صفین امام علی (علیهالسّلام) او را با عدهای از سواران به قطقطانه فرستاد تا از رسیدن آذوقه و تدارکات به سپاه معاویه جلوگیری کند.
🗡 حضرت (علیهالسّلام) پیش از رفتن قیس به او سفارش کردند، حتیالمقدور خونی نریزد و شمشیر را تنها در جایی که لازم است به کار بندد ؛ او به سوی قطقطانه حرکت کرد ، معاویه پس از اطلاع از این امر، یکی از یاران خود به نام "ضحاک بن قیس" را به مقابله با او گسیل داشت ؛ با رو در رو شدن دو سپاه درگیری آغاز شد، در این جنگ "زحر بن قیس " و یارانش موفق شدند بر فرستادگان معاویه فائق آیند و به پیروزی دست یابند.
🔥 " زحر بن قیس" فردی جاهطلب بود و به گواهی افرادی که او را می شناختند ، وی جز به منافع شخصیاش به چیز دیگری نمیاندیشد.
☄ همین مصلحتاندیشی ها و توجه به منافع مادی باعث شده بود تا زحر بن قیس از کسانی باشد که موضوع صلح با معاویه را به شدت دنبال کند و به برقراری این صلح تاکید بورزد که این امر موجب اضمحلال سپاه امیرالمومنین (علیه السلام) شد.
🥀 پس از شهادت امام علی (علیهالسّلام)، زحر به معاویه و کارگزارانش پیوست تا آنجا که حاضر شد برای خوش خدمتی به بنی امیه به همراه جمعی از اشرافِ منافق کوفه بر علیه "حجر بن عدی" گواهی دهد ، که این امر مقدمات شهادت دردناک حجر بن عدی و یارانش را فراهم ساخت.
☀️ پس از ورود امام حسین (علیه السلام) به کربلا ، عبیدالله بن زیاد (لعنت الله علیه) ، زخر بن قیس را رئیس پاسبانان کوفه قرار داد تا مانع از پیوستن مومنان صالح و صادق به آن حضرت شود.
🥀 وی پس از شهادت سیدالشهداء (علیهالسّلام) و یارانش ، از سوی ابنزیاد مسئول انتقال سرهای مقدس شهدای کربلا و اسراء به شام گردید.
🔥زحر بن قیس ، پس از مرگ یزید (لعنت الله علیه) ، به عبدالله بن زبیر پیوست و به همراه کارگزار او ، "ابنمطیع " ، تلاش فراوانی انجام داد تا از قیام مختار جلوگیری کند اما کاری از پیش نبرد و سرانجام قیام مختار به پیروزی رسید و او به مانند بسیاری از اشراف کوفه به بصره گریخت و به مصعب بن زبیر پیوست و سپاه مصعب بن زبیر را در جنگ با مختار همراهی نمود.
🗡 او در جنگ مصعب بن زبیر با عبدالملک بن مروان نیز حضور داشت و در کنار مصعب تا آستانه جنگ با عبدالملک پیش رفت ؛ اما عبدالملک با وعده امارت اصفهان او و بسیاری از سران سپاه مصعب را از سپاه مصعب جدا کرد و سپاه او را به شکست کشاند.
🕸 پس از مستحکم شدن پایههای حکومت عبدالملک در سرتاسر بلاد اسلامی، زحر بن قیس به خدمت حجاج بن یوسف ثقفی (لعنت الله علیه درآمد و خدمات شایانی را به او انجام داد.
🔥 از نحوه و سال مرگ وی مطلبی در منابع نیافتم.
📚 برگرفته از منابع مختلف ، خلاصه سازی و تدوین توسط نگارنده.
✍ غلامعلی کریمی
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
🌷 عمّار بن ابی سلامة دالانی کیست ؟
⚘او از یاران سعادتمند و خوش عاقبت ، امام حسین (علیهالسلام) و از شهیدان کربلا است.
☀️ "عمّار بن ابی سلامه" ، محضر رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) را درک کرد و جزو صحابه آن حضرت به شمار میرود.
⭐ عمّار از یاران خاص امیرمؤمنان (علیهالسلام) بود و در جنگهای جمل، صفّین و نهروان، شرکت جست.
🗡 هنگامی که حضرت علی (علیهالسلام) عازم برای جنگ جمل بود ، وی در راه بصره، در منزلگاه «ذی قار» از امیر مؤمنان (علیهالسلام) پرسید: وقتی با اهل بصره مواجه شدی با آنان چه خواهی کرد؟
🌿 امام (علیهالسلام) فرمود: آنها را به خدا و فرمانبری از او دعوت میکنم و اگر نپذیرفتند با ایشان میجنگم.
🍃 عمار گفت: در این صورت، آنان بر دعوت کننده به حق، پیروز نخواهند شد.
🌟 شیخ طوسی عمار را در شمار صحابه امام حسین علیهالسلام آورده است ؛ وی در اردوگاه «نُخَیلِه» در صدد قتل عبیدالله بن زیاد برآمد ولی موفق نشد، سرانجام با مجاهدتی خاص از کوفه خارج شد و خود را به امام حسین (علیهالسلام) رساند و در رکاب آن حضرت در حمله نخست سپاه عمر سعد، به شهادت رسید.
📖 در زیارت ناحیه درباره او میخوانیم: 🌿 السَّلامُ عَلی عَمّارِ بْنِ ابی سَلامَةِ الدَّالانی 🌿
🍃🌺 الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ طُوبَىٰ لَهُمْ وَحُسْنُ مَآبٍ (رعد،۲۶)
📚 برگرفته از منابع مختلف ، خلاصه سازی و تدوین توسط نگارنده.
✍ غلامعلی کریمی
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🍃
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از هیئت ثاراللّه علیهالسلام درچه
مرحوم کوثری فرمود: محرم از خانه خارج شدم به قصد رفتن به مراسمات و روضه خوانی، در راه کودکانی اصرار کردند در موکب کوچکشان برایشان درحد چند بیت روضه بخوانم. اول صرف نظر کردم و پس از اصرارشان رفتم و چند بیت روی منبرِ آجری شان خواندم.
تمام که شد برای پذیرایی چای برایم آوردند که در خانه یا جای دیگری چنین چایی هرگز نمیخوردم، برای اینکه کودکان دلخور نشوند، یواشکی چای را گوشهای ریختم و تشکر کردم و رفتم به مراسمات سنگینی که داشتم برسم.
شب که آمدم خانه از خستگی به خواب رفتم.
در خواب مادرسادات را دیدم. فرمود: فلانی، تنها روضه ای که از تو قبول شد همان چند بیتی بود که برای آن کودکان خواندی، و اینکه آن چای را که ریختی در کناری، من آن چای را با دستِ خودم برایت ریخته بودم...
در این حال از خواب بیدار شدم و فهمیدم روضه هایی که ما تحویلشان نمیگیریم، اهل بیت حواسشان هست!
🆔@heyat_saralah_ir
هدایت شده از بینات
🍃🌸 دوستدار ، دوستداران حسین (علیه السلام) هم ، در بهشت است!
🍃🌺 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) : يا أيُّهَا النّاسُ هذا الحُسَينُ بنُ عَلِىِّ فَاعِرفُوهُ فَوَ الَّذي نَفسِى بِيَدِهِ إِنَّهُ لَفي الجَنَّةِ و مُحِبِّهِ فِي الجَنَّةِ و مُحِبِّي مُحِبِّيهِ في الجَنَّةِ .
🔹اى مردم! اين حسين، فرزند على است. او را بشناسيد. سوگند به آن كه جانم در دست اوست، او و دوستدارانش و دوستداران دوستدارانش در بهشت اند.
📚الأمالى ، صدوق ، ص ۳۵۵
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🍃
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ دوم مرداد سالگرد عملیات پیروزمند و شگفتی ساز «غدیر» ، در سال ۱۳۶۷ ، در منطقه جنوب ، یک هفته پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ ، گرامی باد.
💐 هدیه به ارواح طیبه شهدای سرافراز و مظلوم این عملیات مهم ، سرنوشت ساز ، اما گمنام ، فاتحة مع الصلوات.
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🍃
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
🌿☀️ يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ.
📖 {سوره صف آیه ۸}
💐 در راستای تعظیم و تکریم «قرآن کریم» و محکومیت اهانت به ساحت مقدس «کلام الله مجید» ، هر روز یک روایت زیبا و اثر گذار در کانال «بَيِّنَات» ، تقدیم می گردد.
کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
🙏 از برکات این روایات نورانی بهرمند شوید.
☀️ امروز پنجشنبه.
📝 روایت بیستم و یکم.👇
⚘فضیلت عجم بر عرب به واسطه ایمان به قرآن
🌹ارادتمند جمیع دوستان :
✍ غلامعلی کریمی
🍃🌺 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🌺🍃