👈بارها از رئیس جمهور پرسیده اند که به مردم چی عیدی میدهید؟
مثلا اگر بگوید به کارمندان این مبلغ را عیدی میدهم بعد بحث میشود آیا این در شأن کارمندان هست که این مقدار کم عیدی بدهند.
یا اگر بگویند که مثلاً من یک بسته شامل کالاهایی را عیدی میدهم به مردم
بعد بحث پیش می آید که آیا این مقدار کافی هست یا نه و آیا این مقدار در شأن مردم هست؟!
من یک سوال دیگر میپرسم.
آیا این در شأن مردم هست که ما مرتب از رئیس جمهور یا مسئولین بخواهیم که به ما عیدی بدهید؟!
در کدام کشور سابقه دارد که به مناسبت اعیاد به مسئولین بگویند به مردم یا به کارمندان عیدی بدهید؟!
مگر اینکه منظور از عیدی این باشه که مثلاً یک کار خوبی را انجام داده باشند و مثلاً به اینکه تسهیل در کار مردم انجام بشه مثلا در ادارات.
البته بهترین عیدی که رئیس جمهور به مردم می تونه بده کنارهگیری از سمت هاش است.
یا قول بده دیگه به مردم و منتقدین توهین نکنه
یا دیگه وعده های دروغ به مردم نده.
یا قول بده به اشتباهاتش اعتراف کنه و دست از فرافکنی برداره.
✍️ارسال نظرات در مورد این مطلب برای قدیری ابیانه
✍️ @ghadiriAbyaneh
📱 @Ghadiri1404
خبر و نظر👈اختیارات ریاست جمهوری قبل و بعد از اصلاح قانون اساسی
خبر👈اسماعیل گرامی مقدم، سخنگوی حزب اعتماد ملی: مقام معظم رهبری نیز در زمان ریاست جمهوری خود به این محدودیت اختیارات رئیس جمهور نقد جدی داشتند.
نظر👈 قدیری ابیانه: زمان ریاست جمهوری مقام معظم رهبری، اختیارات امروز رئیس جمهور بین رئیس جمهور و نخست وزیر تقسیم شده بود.حزب اعتماد ملی مغالطه نکند.
با اصلاح قانون اساسی اختیارات نخست وزیر هم به اختیارات رئیس جمهور اضافه شد.
✍️لطفا نظرات خود در مورد این مطلب را برای قدیری ابیانه از طریق آدرس زیر در تلگرام ارسال فرمایید.
✍️ @ghadiriAbyaneh
✍️📱دعوت میشوید به عضویت در کانالهای زیر:
📲 @Ghadiri1404
📲 @gozideha1404
💻 www.Ghadiri.ir
🔹رهیافتگان : جناب برجی با خبر شدیم که ظاهرا در اواخر دهه هفتاد شمسی شما با #ادواردو_آنیلی ملاقاتی داشتید لطفا در مورد این ملاقات و برخوردی که بین شما و ایشان رخ داد توضیح بدهید؟
🔸بله در سفری که در فصل پاییز همان سال شهادت ادواردو برای کاری به ایتالیا سفر کردم با دانشجویان ایرانی مقیم آنجا به دیدن عمار که از قدیمی ترین مسلمانهای شیعه در ایتالیاست و قبلا با او در مورد مستندی کار کرده بودم، رفتیم عمار کمی کسالت داشت آن زمان حسین مورلی که از شیعیان فعال در ایتالیا محسوب میشود شاید 10 سال بیشتر نداشت عمار به من گفت این پسرخوانده من است....یک شب به اتفاق بچه ها رفتیم رستوران غذا بخوریم آنجا جوانی با ظاهری حدود 40یا 37تا38 ساله بود گفتند ایشان ادواردو پسر جووآنی آنیلی مشهور است کسی که صاحب باشگاه یونتوس و کارخانجات فیات و فراری و مازراتی و… است. گفتم چرا سرو وضعش با این اوصاف اینطوریه پس!
🔹رهیافتگان : بارزترین چیزی که در #ادواردو دیدید چه بود؟
🔸خیلی ارادت عجیبی و غریبی به #امام داشت خیلی… یه شوق وحشتناکی داشت به امام… من اولش باور نمی کردم بعد از آن جلسه بچه ها گفتند که این با امام هم ملاقات داشته است. بعد از شام خودش شروع به صحبت کرد می گفت:
من دنیا را طور دیگری می بینم. دنیای من دنیای خالص است. خالص را این طور معرفی می کنم که دنیای من یک بعد دارد مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد مثل #الماس است که تنها یه تک ماده ای خالص است با هیچ چیزی حل نشده من شیعه هستم. #ادواردو می گفت #شیعه تک است چیزی دارد که سایر ادیان ندارند و آن وابستگی به ولایت اهل بیت است اهل بیتی که هرکدامشان تک و بدون مشابه هستند ما تنها یک امام علی داریم یک امام حسین که تک است کاری که امام حسین کرد را هیچ کس در تاریخ نکرد و … همه این اهل بیت منحصربه فرد و تک هستند و این تنها مشخصه شیعه است. ادواردو می گفت من فقط الماس هستم با هیج چیز دیگری آمیخته نشدم الماس یک ماده تک است. اگر بتوانیم در مسائل فرهنگی و هنری این را به جوامع غیرمسلمان انتقال بدهیم این الماس بودن را می پذیرند... ادواردو می گفت باید شیعه بودن را برای همیشه حفظ کنیم و جمهوری اسلامی کمک کند تا آن را در دنیا نشر بدهیم.
🔹رهیافتگان : چه سخنان دیگری بین شما رد و بدل شد؟
👈ادامه این مصاحبه را در سایت #رهیافته بخوانید
rahyafteha.ir/20925/
خبر👈لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور در رابطه با وعدههای دروغین: شما انتخابات بدون وعده در دنیا دارید؟ آن وقت دیگر انتخابات نمی شود! مگر میشود بگویی من در انتخابات شرکت میکنم اما کار خاصی نمیتوانم انجام دهم! اصلا هر رئیس جمهوری باید همین را بگوید!
نظر👈 قدیری ابیانه: این خانم معاون دارد رسما می گوید که رئیس جمهور تو تبلیغاتش باید دروغ بگوید اگر دروغ نگوید انتخابات معنی ندارد!
این دولت واقعاً دولت تدبیر و امید است. تدبیر در دروغگویی برای فریب مردم و امید به فریب خوردن مردم.
✍️لطفا نظرات خود در مورد این مطلب را برای قدیری ابیانه از طریق آدرس زیر در تلگرام ارسال فرمایید.
✍️ @ghadiriAbyaneh
✍️📱دعوت میشوید به عضویت در کانالهای زیر:
📲 @Ghadiri1404
📲 @gozideha1404
💻 www.Ghadiri.ir
قدیری ابیانه: 👈مذاکره با نخستوزیر ژاپن صرفا باید در چارچوب روابط دو جانبه و بازگشت آمریکا به برجام باشد.
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک گفت: ترامپ از ژاپن خواسته است که به میانجی گری با ایران بپردازد، اما استقبال ایران از ژاپن نه برای میانجی گری بین ایران و آمریکا بلکه در چارچوب روابط دو جانبه بوده و از این رو مذاکره صرفا باید درباره بازگشت آمریکا به برجام باشد.
محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل بینالملل و سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک با اشاره به سفر قریب الوقوع نخست وزیر ژاپن به تهران اظهار داشت: ایران از ورود نخست وزیر ژاپن استقبال میکند اما معتقدیم با توجه به رشد اقتصادی ژاپن زمان آن رسیده است که این کشور راه و رسم مستقلی از آمریکا را در پیش گیرد و به اشغال گری آمریکا در ژاپن پایان دهد.
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک گفت: ترامپ از ژاپن خواسته است که به میانجی گری با ایران بپردازد، اما استقبال ایران از ژاپن نه برای میانجی گری بین ایران و آمریکا بلکه در چارچوب روابط دو جانبه بوده و از این رو مذاکره صرفا باید درباره بازگشت آمریکا به برجام باشد.
وی بیان کرد: ژاپن بنا به خواست آمریکا بحث مذاکره را پیش خواهد کشید و جواب ایران به پیشنهاد مذاکره ژاپن نیز مشخص است و آن اینکه آمریکا صلاحیت و شرایط یک مذاکره کننده را ندارد.
قدیری ابیانه گفت: شرط اول مذاکره این است که مذاکره کننده به تعهدات خود و توافقات حاصله پایبند باشد در حالی که آمریکا ثابت کرده است به هیچ تعهدی نه نسبت به ایران و نه نسبت به تعهدات بین المللی پایبند نیست.
این کارشناس مسائل بین الملل در پایان بیان کرد: ایران تلاش خواهد کرد از این فرصت در جهت گسترش رابطه با ژاپن استفاده کند و این مشروط به این است که ژاپن بتواند از خود استقلال رای نشان دهد.
به گزارش تقریب، دولت ژاپن به صورت رسمی اعلام کرد "شینزو آبه" نخست وزیر این کشور ۱۲ ژوئن (۲۲ خرداد ۹۸) به منظور دیدار و گفتگو با مقامات جمهوری اسلامی ایران، به تهران سفر خواهد کرد.
خبرگزاری کیودو روز پنجشنبه گزارش کرد سفر آبه به تهران که نخستین سفر یک مقام عالی رتبه این کشور در چهار دهه گذشته است سه روزه است و تا ۱۴ ژوئن (۲۴ خرداد) ادامه دارد.
آبه اظهار امیدواری کرده است بتواند میان ایران و آمریکا میانجیگری کند و دو کشور را به منظور کاهش تنشها به سمت گفتگو تشویق کند.
taghribnews.com/fa/news/424110
✍️لطفا نظرات خود در مورد این مطلب را برای قدیری ابیانه از طریق آدرس زیر در تلگرام ارسال فرمایید.
✍️ @ghadiriAbyaneh
✍️📱دعوت میشوید به عضویت در کانالهای زیر:
📲 @Ghadiri1404
📲 @gozideha1404
💻 www.Ghadiri.ir
☀️ ظهرنوشت ☀️
«جرج فریدمن» مسئول مرکز راهبردی "استراتفور" - معروف به باشگاه کهنهکاران سیا - می گوید:
💥 «مشکل ما با ایران بر سر فعالیت هستهای این کشور نیست، بلکه مشکل آن است که ایران نشان داده است نه فقط بدون حمایت آمریکا، بلکه در حال درگیری با آمریکا نیز میتوان بزرگترین قدرت تکنولوژیک و نظامی منطقه بود. این پدیده ایران را به یک الگو برای کشورهای اسلامی تبدیل کرده است و بهار عربی (انقلابهای اسلامی منطقه) را در پی داشته است».
🔰 منبع: kayhan.ir/fa/news/۴۰۱۹۸
@abarshagerd ✍️
🚀🛳همزمانی حضور نخست وزیر ژاپن در ایران با حمله به دو کشتی نفتکش متعلق به ژاپن
این دو کشتی نفتکشی که مورد حمله قرار گرفت و مالکیت هر دو متعلق به ژاپن بودن یکیش بار قطر را حمل می کرد که رابطه اش با ما خوب و با امارات متحده عربی در تعارض است.
این واقعیت نشون میده که امارات متحده عربی می تونه پشت این حملات باشه و کشتی هایی که برای حمله انتخاب شدند با آگاهی از مالکیت و محموله آن انتخاب شدند. و همزمانی سفر نخست وزیر ژاپن به ایران میتونه دلیل انتخاب زمان حمله باشه.
👈لطفا نظرات خود را برای قدیری ابیانه از طریق زیر ارسال فرمایید:
👉 @GhadiriAbyaneh
👈کانالهای رسمی قدیری ابیانه در تلگرام، سروش، بله، ایتا، گپ، آیگپ
@Ghadiri1404
👈کانال "گزیدهها"
@gozideha1404
www.ghadiri.ir
👈پرونده ویژه مجله «فارین افرز»؛🎩 عصر فروپاشی هژمونی آمریکا
✅نشریه معتبر «فارین افرز» در پروندهای ویژه، هژمونی آمریکا را رو به پایان توصیف کرده و به بررسی دلایل پایان دوران رهبری ایالات متحده بر جهان، پرداخته است.
✅به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، در سالهای اخیر ورود نظام بینالملل به دوران گذار از جهان تکقطبی تحت رهبری ایالات متحده به جهانی چندقطبی و چندصدایی به یک حقیقت غیرقابل انکار بدل شده و بسیاری از تحلیلگران آمریکایی به این موضوع اذعان کردهاند.
ح✅تی «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا نیز در تبلیغات انتخاباتیاش از افول جایگاه این کشور در جهان صحبت میکرد و نهایتا هم با شعار «عظمت را به آمریکا بازگردانیم»، روی کار آمد.
✅در همین چارچوب، این ماه نشریه معتبر «فارین افرز» پروندهای ویژه با موضوع پایان هژمونی ایالات متحده در جهان منتشر کرده و با انتشار یادداشتهایی از جمله به قلم «فرید زکریا» تحلیلگر و نظریهپرداز آمریکا، به بررسی ریشههای این رخداد پرداخته است.
✅دوماهنامه فارین افرز که به اندیشکده «شورای روابط خارجی ایالات متحده» وابسته است، این پرونده را با عنوان «چه بر سر قرن آمریکایی آمد؟»، منتشر کرده و در توضیح دلیل انتخاب این موضوع برای شماره جدید، نوشته است: «یک نسل پیش، ایالات متحده با اعتماد به نفس در حال رهبری جهان به سوی آنچیزی بود که تصور میشد هزارهای جدید از صلح، شکوفایی، آزادی و همگرایی باشد. حالا اما، جهان به سوی آشوب پیش میرود و ایالات متحده یادآور آن آهنگ "لئونارد کوهن" است که میگفت: اوضاع اینطور پیش میرود و همه میدانند. چطور شد که همه چیز انقدر سریع از هم پاشید؟»
✅این نشریه میافزاید: «اکنون که مینگریم، این افول غیرقابل اجتناب به نظر میرسد. آنچه اکنون ظاهرا نیاز به توضیح دارد، رؤیاپردازی در پایان قرن پیش در واشنگتن درباره هژمونی ماندگار ایالات متحده است، نه درگیریهای دائمی در داخل و خارج از کشور که اکنون به واقعیتی جاری بدل شده است. اما کسانی که در آن دوران زیست کردهاند، میدانند که هیچچیز قطعی نبود و تاریخ میتوانست طور دیگری رقم بخورد. از این رو، تصمیم گرفتیم به کالبدشکافی دهههای پایانی رهبری جهانی آمریکا بپردازیم، همان سالهایی که نخبگان ایالات متحده، آنچه را که به ارث برده بودند و نام نیکی را که در اختیارشان قرار گرفته بود، به باد دادند.»
👈مقالات مربوطه در این گزارش به شرح زیرند:👇
✍️فرید زکریا در یادداشتی با عنوان «نابودی قدرت آمریکا به دست خود»
✍️«لری دایموند» دیگر تحلیلگر برجستهای است که در این پرونده مشارکت کرده و یادداشتی تحت عنوان «تنزل جایگاه دموکراسی نوشته است.
✍️یادداشتی دیگر نوشته «دنی رودریک» استاد ترکیهای اقتصاد سیاسی دانشگاه «هاروارد» است.
✍️«گیلیان تت» روزنامهنگار و تحلیلگر اقتصادی نشریه «فایننشال تایمز» هم در یادداشت دیگری، بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ و کاهش اعتماد به بازار سرمایه آمریکا را یکی از دلایل افول جایگاه ایالات متحده خوانده و وال استریت را «فرقه ریسک» توصیف کرده است.
✍️یادداشت دیگری در این پرونده به قلم «یاکوب هکر» مدیر مؤسسه مطالعات اجتماعی و سیاستگذار و استاد علوم سیاسی دانشگاه «ییل» و «پال پیرسون» استاد علوم سیاسی دانشگاه کالیفرنیا، جدلهای حزبی میان جمهوریخواهان و دموکرات را موجب تضعیف سیاسی آمریکا خواندهاند.
این دو تحلیلگر علوم سیاسی در یادداشت خود با عنوان «انحطاط جمهوریخواهان»، نوشتهاند: «برای درک میزان آشفتگی در دوره ریاستجمهوری دونالد ترامپ همین بس که تنها چند ماه بعد از طولانیترین تعطیلی دولت در تاریخ ایالات متحده، هیچکس در واشنگتن آن را به یاد نمیآورد.»
✍️نهایتا، این پرونده با یادداشتی به قلم «جولیا آزاری» به پایان رسیده
👈✍️فارین افرز در پایان این پرونده، مینویسد: «در اوایل دهه ۱۹۹۰، دوران سلطه پساجنگ آمریکا به دوران سلطه پساجنگ سرد آمریکا بدل شد. حالا، آن دوران، در حال گذار به سوی چیزی دیگر است، که البته هنوز نامعلوم است: «شکوه جهان، گذراست*.»
👈🖼تصویر مجله عقابی است که پرهایش در حال ریختن است👇
👉🖼 yon.ir/JJhMv
✍️مشروح گزارش رادر آدرس زیر ملاحظه فرمایید:👇
✍️ farsnews.com/news/13980323000814
———————————-
👈لطفا نظرات خود را برای قدیری ابیانه از طریق زیر ارسال فرمایید:
👉 @GhadiriAbyaneh
👈کانالهای رسمی قدیری ابیانه در تلگرام، سروش، بله، ایتا، گپ، آیگپ
@Ghadiri1404
👈کانال "گزیدهها"
@gozideha1404
www.ghadiri.ir
✂️ساسنسور بیسابقه مواضع رهبر حکیم انقلاب درباره ترامپ و مذاکره با آمریکا
حتی رسانه های آمریکایی مخالف ترامپ نیز که هر فرصتی را برای تخریب ترامپ از دست نمی دهند، ترجیح داده اند موضع مقتدرانه و عزتمندانه رهبر انقلاب را به طور کامل بایکوت کنند و از انعکاس آن خودداری کنند.
در طی ۴۰ سال حضور در دیپلماسی، تا کنون چنین بایکوت خبری هماهنگ و گسترده ای را مشاهده نکرده بودم.
حتی عجیب اینجاست که بدون انتشار صحبتهای رهبر حکیم انقلاب، عکس العمل ترامپ و توییت های او را بازتاب داده اند بدون اینکه مشخص کنند علت این مواضع جدید ترامپ چیست.
اکنون وظیفه جوانان انقلابی و فعالین فضای مجازی است که این سد سانسور رسانه ای را بشکنند و متن و فیلم زیر نویس شده یا دوبله شده جلسه دیدار با نخست وزیر ژاپن را برای جهانیان ارسال کنند.
👈لطفا نظرات خود را برای قدیری ابیانه از طریق زیر ارسال فرمایید:
👉 @GhadiriAbyaneh
👈کانالهای رسمی قدیری ابیانه در تلگرام، سروش، بله، ایتا، گپ، آیگپ
@Ghadiri1404
👈کانال "گزیدهها"
@gozideha1404
www.ghadiri.ir
🎩اعتراف وزیر خارجه آمریکا را باید در سطح گسترده در جهان منعکس کرد:
مایک پامپئو: " وقتی من رئیس سیا بودم، ما دروغ میگفتیم، فریبکاری میکردیم، دزدی میکردیم. ما برای این کارها یک دوره کامل آموزشی داشتیم."
farsnews.com/news/13980324000593
👈لطفا نظرات خود را برای قدیری ابیانه از طریق زیر ارسال فرمایید:
👉 @GhadiriAbyaneh
👈کانالهای رسمی قدیری ابیانه در تلگرام، سروش، بله، ایتا، گپ، آیگپ
@Ghadiri1404
👈کانال "گزیدهها"
@gozideha1404
www.ghadiri.ir
قدیری ابیانه: 👈رسیدگی به دارایی مسئولان از ردههای بالا آغاز شود.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه اجرای قانون رسیدگی به دارایی مقامات و مسئولان از ردههای بالا آغاز شود، گفت: منشأ هزینههای انتخاباتی هم باید مشخص شود.
به گزارش مشرق، محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل سیاسی، با اشاره به تدوین آییننامه اجرای قانون رسیدگی به دارایی مقامات و مسؤولان اظهار کرد: تدوین این آئین نامه از سوی قوه قضاییه امر مثبت و خوبی بود که می تواند تا حدودی جلوی مفاسد مسئولان را بگیرد.
وی ادامه داد: این قانون به ضرر کسانی است که مال اندوزی های نامشروع داشتند و از رانت ها استفاده کردند و به نفع مدیرانی است که صادق عمل کردند.
این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: البته این پرسش مطرح می شود که چرا در دوره های گذشته این قانون ابلاغ و اجرایی نشد؟ قوه قضاییه موظف به اعمال قانون است و این دستور العمل برای ابلاغ قانون است، اما معتقدم باید قوانین دیگری هم توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شود تا قوه قضاییه بتواند آن را اعمال کند.
وی بیان کرد:معتقدم کسانی که مسئولیت می پذیرند، وضعیت مالی شان باید برای مردم شفاف باشد. یعنی اعلام میزان دارایی شان به قوه قضاییه نباید کفایت کند، بلکه باید وضعیت مالی شان چه سالم یا غیرسالم شفاف باشد.
قدیری ابیانه اظهار کرد: مردم باید بدانند فردی که مسئولیت را پذیرفته دارای چه میزان ثروت است؛ چه مقدار حقوق می گیرد، چه مقدار وام و با چه شرایطی دریافت کرده و حتی چه میزان مالیات پرداخت کرده است، این شفافیت به سلامت موضوع کمک می کند؛ چراکه هر فردی چه خوب یا چه بد، دشمنانی دارد و مخالفانش سعی می کنند، از او مچ گیری کنند و همین تلاش برای مچ گیری سبب می شود تا افراد حواس شان جمع باشد که دست از پا خطا نکنند.
وی ادامه داد:به خصوص کسانی که در انتخابات(مجلس و ریاست جمهوری و شورای شهرهای بزرگ) قصد شرکت دارند، خوب است که اموال، دارایی، حقوق و پاداش های شان اعلام عمومی شود و این امر نه به عنوان یک اختیار بلکه باید به عنوان یک الزام باشد تا هزینه های انتخاباتی شان مشخص شود.
این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: کسانی که بیش از حقوق چهارساله نمایندگی شان(حقوق قانونی شان) برای ورود به مجلس هزینه می کنند، برای جبران هزینه ها اصولا در معرض فساد قرار دارند.
وی بیان کرد: در همین قانون آمده است که افشای اطلاعات مسئولان جرم است. البته مجمع تشخیص مصلحت نظام الحاقیه روی این قانون آورده اما این پرسش مطرح می شود که چرا باید جرم باشد؟ عنوان شده است که اگر فردی مایل باشد، خودش میزان دارایی هایش را اعلام کند. اگر خودش خواست میزان دارایی را اعلام کند، اشکال ندارد اما رسانه های گروهی باید به گونه ای افکار عمومی را آماده کند که اگر کسی حاضر نشد تا خودش میزان اموال و گزارشی که به قوه قضاییه داده افشا کند، مردم از رأی دادن به او پرهیز کنند.
قدیری ابیانه تصریح کرد:در بسیاری از کشورها حتی آمریکا مشخص است که هر فردی چقدر درآمد دارد و چقدر مالیات می پردازد. این شفافیت جنبه ضد فساد دارد؛ البته نه آنکه در آن جوامع فساد نیست اما اینها بازدارنده است.
وی بیان کرد: با اطلاع از ساده زیستی و سلامت آیت الله رئیسی به او پیشنهاد می کنم به تأسی از امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری که زندگی ساده ای دارند و اموال شان مشخص بوده و بسیار ناچیز و ساده زیست هستند، دارایی های شان را اعلام کنند. اگر آقای رئیسی از خودشان آغاز کنند، این امر تبدیل به رویه می شود تا مسئولان هم به اعلام میزان دارایی شان بپردازند. انتشار این اموال به شناخت بهتر مردم از سلامت کار او کمک می کند.
این کارشناس سیاسی تصریح کرد: مردم از رئیس جمهور و مسئولان فعلی و گذشته قوه قضاییه بخواهند تا اموال شان را اعلام کنند. مطالبه رسانه ها از مسئولان برای اعلام دارایی از اهمیت بالایی برخوردار است. کسانی که ثروت هزار میلیاردی دارند، منشأ این اموال هم باید به طور مشخص اعلام کنند که دقیقا از کجا آورده اند.
وی بیان کرد: باید مشخص شود که مسئولان عضو چه شرکت هایی هستند و این شرکت ها چه قراردادهایی با طرف های دولتی و حکومتی دارند. این امر باید جزء تحقیقات و بررسی های مبارزه با فساد قرار بگیرد، چون برخی از افرادی که مسئولیت دارد، پروژه ها را به شرکت هایی واگذار می کنند که خانواده هایشان عضو آن شرکت هستند و گاهی خودشان عضو آن شرکت ها شدهاند.
منبع: فارس
👈لطفا نظرات خود را برای قدیری ابیانه از طریق زیر ارسال فرمایید:
👉 @GhadiriAbyaneh
👈کانالهای رسمی قدیری ابیانه در تلگرام، سروش، بله، ایتا، گپ، آیگپ
@Ghadiri1404
👈کانال "گزیدهها"
@gozideha1404
www.ghadiri.ir
📰قدیری ابیانه در گفتوگو با همدلی مطرح کرد: چه کسی گفته فضای سرد انتخاباتی یعنی پیروزی اصولگرایان؟!
سارا سردار: محمدحسن ابیانه از فعالان جریان اصولگرایی بر این باور است که نارضایتیهای به وجود آمده موجب میشود بخش زیادی از مردم رایهای خود در انتخابات مجلس یازدهم را به سبد اصولگرایان بریزند. این چهره همچنین با گفتن اینکه «حضور پرشور مردم را ضامن پیروزی جریان اصولگرایی میدانم، چون عملکرد دولت و اصلاحطلبان در این شش سال چنان افتضاح بوده که طرفداران اصلاحات به اشتباه خود پی بردهاند.» به پرسشهای «همدلی» در باره حضور مردم در پای صندوق رای و کیفیف آرای دو جریان اصلی کشور پاسخ میگوید.