خبر و نظر👈 بایدها و نبایدهای فرانسه
خبر👈مکرون رئیس جمهور فرانسه: ایران باید «فورا» میزان ذخایر اورانیوم به غنای پایین خود را به کمتر از سقف تعیینشده در برجام بازگرداند. «در روزهای پیش رو گامهایی برمیدارم تا اطمینان حاصل کنیم که ایران تعهداتش را اجرا میکند و همچنان از مزایای توافق هستهای بهرهمند میشود.»
yon.ir/VRJxQ
نظر👈قدیری ابیانه: فرانسه در موقعیتی نیست که از لفظ "باید" برای ایران استفاده کند.
اما فرانسه باید به تعهداتش در برجام عمل کند.
✍️لطفا نظرات خود در مورد این مطلب را برای قدیری ابیانه از طریق آدرس زیر در تلگرام ارسال فرمایید.
✍️ @ghadiriAbyaneh
✍️📱دعوت میشوید به عضویت در کانالهای زیر:
📲 @Ghadiri1404
📲 @gozideha1404
💻 www.Ghadiri.ir
قدیری ابیانه: 👈عمل به ضربالاجلها تنها راه فعال کردن همه جانبه اینستکس است
محمد حسن قدیری ابیانه گفت: راه اندازی کانال اینستکس ازسوی اروپا ناشی از ایستادگی واقتدار جمهوری اسلامی در برابر غربی هاست؛ از این رو قاطعیت بر مواضع عنوان شده و عدم کوتاه آمدن در برابر زورگویی های غرب می تواند موجب دست یابی هر چه بهتر ایران به خواسته های خود در سطح بین الملل شود.
محمد حسن قدیری ابیانه استراتژیست و کارشناس مسائل سیاسی در گفت وگو با قدس آنلاین درباره اهمیت قاطعیت ایران بر مواضع خود در قبال عدم تعهد اروپا به مفاد برجام و راه اندازی نمایشی کانال مالی اروپا با ایران گفت: اقدام اروپا برای راهاندازی و بهره برداری از کانال مالی یا اینستکس ناشی از تعیین ضرب الاجل جمهوری اسلامی ایران است، هر چند اروپایی ها بر آن هستند تا بنحوی ایران را با راه اندازی کانال مالی تحت تاثیر قرار دهند و مانع خروج ایران از برجام شوند اما اینستکس کانال یا طرح معتبری نیست که جایگزین رفع تحریمهای نفتی، بانکی و سایر تحریمهای آمریکا علیه ایران شود.
وی با تأکید بر حفظ قاطعیت در برخورد با اروپا افزود: تزلزل در مواضع، به ضرر ایران است چراکه اطمینان آمریکا به عدم خروج ایران از برجام بعد از سخنرانی آقای روحانی مبنی بر اینکه اگر آمریکا از برجام خارج شود، ایران از برجام خارج نخواهد شد؛ منجر به خروج یک جانبه آمریکا از برجام شد. قطعاً هنگامی که آمریکاییها میدانند ایران بعد از خروج آمریکا از برجام همچنان در برجام باقی خواهد ماند، از آن عدول کرده و به تعهدات خود پشت پا میزنند از این رو ادامه برجامی که ایران تنها طرف پایبند به آن است به هیچ وجه پذیرفتنی نیست و جمهوری اسلامی ایران باید در گام دوم به صورت سریع، قاطع و مؤثر خواستههای خود را به طرف غربی عنوان نمایند.
این کارشناس سیاسی اظهار داشت: در صورتی که غربیها به دنبال بازگرداندن قطعنامههای شورای امنیت علیه جمهوری اسلامی ایران باشند بدون تردید و لحظه ای اندک ایران باید از"ان پی تی" خارج شود؛ با آنکه مقامات غربی قبل از اعلام موضع شورای امنیت ملی براین نکته تأکید داشتند که ما فورا نسبت به عدم عمل ایران واکنش نشان خواهیم داد اما با اقدام قاطع ایران در برابر اروپا وضعیت به گونهای تغییر کرده که حتی رئیس جمهور فرانسه بر عدم بازگشت تحریم ها در صورت خروج ایران از برجام در فاصلهای کوتاه سخن گفته است. سقوط پهباد جاسوسی آمریکا به دست ایران منجر به عقب نشینی جنگ طلبانی شد که در آمریکا علیه ایران بر طبل جنگ میکوبیدند. شواهد اشاره شده حاکی از آن است که قاطعیت جمهوری اسلامی ایران در مواضع به حق خود حتی میتواند دوازده شرط پمپئو برای ایران را نیز لغو کرده و آنها برای مذاکره با ایران به التماس بیفتند.
محمد حسن قدیری ابیانه گفت: غربیها هیچ گاه با ایران صادق نبودهاند، آنها آنچه را که از طریق تهدید نظامی به دست نیاوردند از طریق تهدیدهای اقتصادی و فشار برای مذاکره دنبال می کنند، این در حالی است که اصل برجام با هدف حذف تحریمها به توافق ایران رسید اما به گفته آقای اوباما اگر با ایران در برجام مذاکره و توافق نمیکردیم قطعاً تحریمها فرو می پاشید بنحوی که برجام تبدیل به برد بردی یک طرفه برای آمریکاییها شد که هر چه توانستند از آن به نفع خود مصادره کرده و بردند.
وی بیان داشت: تا زمانی که هیأت مذاکره کننده و تیم دیپلماسی خارجی جمهوری اسلامی ایران با اعتماد به نفس، اعتماد به ملت و تواناییهای داخلی در برابر دشمن نایستد امیدی به پیشبرد اهدافمان و عمل به تعهدات از سوی طرف غربی نیست. اگر با حسن نیت به راه اندازی کانال اینستکس ازسوی اروپا در شرایط کنونی بنگریم تنها عامل آن ایستادگی و اقتدار جمهوری اسلامی است از این رو قاطعیت بر مواضع عنوان شده و عدم کوتاه آمدن در برابر زورگوییهای غرب میتواند موجب دست یابی هر چه بهتر ایران به خواستههای خود در سطح بین الملل شود.
ساحل عباسی
انتهای پیام/
qudsonline.ir/news/661685
هدایت شده از محمد حسن قدیری ابیانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در اینجا صدای اره برقی برای بریدن درختان جنگل شنیده میشود
goo.gl/maps/1CGehrp64CBxx5qx8
ساعت ۲۰
۱۴ نیر ۹۸
قدیری ابیانه:👈 دشواری مقاومت در جامعه مدیران لیبرال/ خود کرده را تدبیر نیست!
👈1️⃣قسمت اول
«کدام مقاومت؟ کدام رهایی؟»-۹ قدیری ابیانه با مهر مطرح کرد: حضور مسئولان لیبرال در مصادر قدرت را نتیجه انتخاب مردم میداند و در پاسخ به این اعتراض عمومی که «خود مسئولان اهل مقاومت نیستند»، میگوید: «خودکرده را تدبیر نیست!»
به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن قدیری ابیانه دارای دکترای مدیریت استراتژیک و سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا بوده است. «سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی» و «زن در اسلام و غرب» برخی از آثار منتشر شده اوست. از او درباره اقتضائات کنونی مقاومت در ایران پرسیدهایم تا شاید با کمک او بر مسئله «کدام مقاومت؟ کدام رهایی؟» نور بیشتری بتابانیم.
👈این روزها در خصوص ضرورت مقاومت در برابر دشمنان بسیار صحبت میشود و به نوعی تکلیف ما در خصوص لزوم آن روشن است؛ اما کمتر در مورد اقتضائات کنونی این مقاومت و ویژگیهایی که باید داشته باشد، صحبت میشود. به نظر شما اقتضائات اخیر مقاومت در این دوران از یک منظر فرهنگی چیست؟
مقامات آمریکایی بارها اعلام کردهاند که مشکل آنها با ایران این است که رهبر انقلاب نقشه راه آنها را میشناسد. به زبان ساده یعنی دست آنها را خوانده و میداند دنبال چه اهدافی هستند. واقعیت این است که آمریکاییها چه در دولت ترامپ یا دولتهای گذشته به دنبال سقوط نظام جمهوری اسلامی، تجزیه ایران، تصاحب منابع نفت و گاز آن، محروم کردن مردم ایران از این ثروتهای خداداد و به بردگی کشیدن ملت ایران هستند. این موضوع را حتی شخصی مثل «اردشیر زاهدی» هم متوجه شده است. به همین دلیل اعلام کرده چون خواستار تمامیت ارضی ایران است هر چند بهنظام اسلامی اعتقاد ندارد، اما به خاطر حفظ یکپارچگی و تمامیت ایران دست از دشمنی با جمهوری اسلامی و تلاش برای سرنگونی آن برداشته است.
البته آمریکا در ظاهر عمق مواضع خود را بیان نمیکند. هرچند اخیراً ترامپ گفته ما ۳ موضوع را از ایران میخواهیم: اول اینکه ایران هرگز به دنبال غنیسازی اورانیوم و ساخت بمب هستهای نرود، دوم اینکه تمام مراکز نظامی و غیرنظامی ایران به روی بازرسیهای آنها باز باشد و سوم اینکه توان موشکی ایران نیز کنار گذاشته شود. ما حتی اگر اینها را بپذیریم، بعد خواهند گفت شما نباید از نهضتهای مقاومت حمایت کنید و باید حقوق بشر را آنطور که ما میخواهیم رعایت کنید و…. حقوق بشری که آنها میخواهند برای ما، حتی منطبق بر حقوق بشر غربی هم نیست. بلکه آنها به دنبال دشمنی با اسلام و ضوابط اسلامی هستند. بنابراین اگر ما اینها را هم بپذیریم، باز از نظر آنها کافی نیست. اینها واقعیاتی است که دشمن تلاش میکند با جنگ روانی و تبلیغات کاذب، این اهداف را پنهان کند و قدمبهقدم ملت ما را به عقبنشینی وادار نماید.
اگر ما بهجای شعار «مرگ بر آمریکا»، شعار «درود بر آمریکا» هم بدهیم، چیزی از دشمنی و زیادهخواهیهای آنها کم نمیشود. آنها میخواهند ما را بترسانند تا از ترس مرگ، خودکشی کنیم
ترامپ میگوید از اینکه ایرانیها «مرگ بر آمریکا» میگویند ما ناراضی هستیم، یعنی آمریکا ناراضی است. اما اگر ما بهجای شعار «مرگ بر آمریکا»، شعار «درود بر آمریکا» هم بدهیم، چیزی از دشمنی و زیادهخواهیهای آنها کم نمیشود. آنها میخواهند ما را بترسانند تا از ترس مرگ، خودکشی کنیم. این در حالی است که ما به ضعفهای آمریکا و قوت توان خود واقف هستیم. خوشبختانه آنها هم در بعد نظامی به قدرت ما و ضعف خودشان واقف هستند.
👈امروز میبینیم که آمریکا بیشتر از هر زمانی، مقابله با جمهوری اسلامی را به سمت و سوی اقتصاد برده و به نظر میرسد این امر اقتضائاتی را برای مقاومت ما ایجاب میکند. اینطور نیست؟
از نظر اقتصادی هم میبینیم که روزبهروز از اثرگذاری تحریمها کاسته میشود. بهنحویکه حتی بانک جهانی نیز گفته است در سال آینده قدرت تحریم آمریکا علیه ایران تخلیه میشود، یعنی به عبارتی بیاثر میشود. ساقط کردن پهپاد فوق پیشرفته آمریکا، آنها را متوجه توانمندیهایی از ایران کرد که تابهحال نمیدانستند. از نظر اقتصادی نیز هر چند تحریمها مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده است، اما نمیتواند اسارتپذیری را بر ملت ما تحمیل کند.
بههرحال حرفم این است که مذاکره با آمریکا فایدهای ندارد، بلکه به ضرر ماست. ما قدرت بازدارندگی و پاسخگویی به هر تجاوزی از سوی هر قدرتی را داریم. راهی جز مقاومت در مقابل تحریمها، فشارها، تهدیدهای آمریکا و سایرین وجود ندارد.
بله، جنگ فعلی عمدتاً اقتصادی است. اما باید در نظر بگیرید که آمریکا قطعاً ضعیفتر از ۴۰ سال گذشته است، به نحوی که امروز سهماش در اقتصاد جهانی از ۴۰ درصد، به زیر ۱۵ درصد رسیده است. در عین حال ایران هم قطعاً قویتر از ۴۰ سال پیش است.
👈ادامه در
mehrnews.com/news/4654325
Ghadiri.ir
@Ghadiri1404
ادامه مصاحبه قدیری ابیانه: 👈دشواری مقاومت در جامعه مدیران لیبرال/ خود کرده را تدبیر نیست!
👈2️⃣قسمت دوم
جهان تکقطبی به سرعت در مسیر جهان چندقطبی پیش میرود و آمریکا اعتبار و هژمونی خود را از دست داده است به نحوی که مجله مشهور «فارن افرز» تصویر جلد مجله خود را به یک عقاب که سمبل آمریکا است، اختصاص داده که پرهایش در حال ریختن است؛ در این مجله صاحبنظران غربی مقالات متعددی به همین مناسبت چاپ کردهاند و دیگر نهفقط از افول هژمونی آمریکا، بلکه برخی از مرگ هژمونی آمریکا صحبت میکنند.
امروز میبینیم که کشورهایی که زمانی به عهدنامهها برای تحریم علیه ایران رأی داده بودند، امروز خود تحت تحریم آمریکا هستند و هر چه تعداد کشورهایی که تحریم میشوند، بیشتر شود، فشار از ایران کاسته خواهد شد. اخیراً پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا به مطبوعات آمریکا گفته است که شما باید نظر آمریکا را در مورد همهچیز، از جمله در مورد سقوط پهپاد بپذیرید! این یعنی حتی رسانههای آمریکا نیز ادعای آمریکا را نمیپذیرند. امروز در سطح جهان مخالفت، بلکه دست انداختن ترامپ و سیاستهای آمریکا، معیار روشنفکری شده است و دیگر ابهتی برای آمریکا باقی نمانده است.
ما بیش از نیمی از پیچ تاریخی را پشت سر گذاشتهایم و انشاءالله نیمه دیگر را هم با موفقیت پشت سر خواهیم گذاشت
بنابراین ملت و مسئولین ایران باید یکپارچه حول محور ولایت بر این موضع قاطع رهبری که مذاکره نمیکنیم و مذاکره فایدهای ندارد، بایستند و آن را تکرار کنند. هر چند جنگ نخواهد شد، چون در صورت بروز جنگ، شکست آمریکا در جنگ با ایران قطعی است و این بر اساس تحلیل خود آمریکاییها است، ولی نیروهای مسلح ما باید آماده باشند و روزبهروز بر قدرت خود بیفزایند تا جنبه بازدارندگی همواره قویتر شود. ما بیش از نیمی از پیچ تاریخی را پشت سر گذاشتهایم و انشاءالله نیمه دیگر را هم با موفقیت پشت سر خواهیم گذاشت. قرآن میگوید در پی هر سختیای گشایش است و «ان مع العسر یسرا».
👈ما قصد داریم در پرونده «کدام مقاومت؟ کدام رهایی؟» بر اقتضائات مقاومت کنونی در داخل هم نگاهی داشته باشیم. چون اگر قرار باشد این مقاومت به نتیجه برسد قطعاً ما نیازمند یکسری از اقتضائات داخلی هستیم که عملاً مقاومت را به امری یکپارچه تبدیل کند؛ در غیر این صورت ممکن است هر چه که مسئولان درباره مقاومت میگویند در حد شعار و کلیشه جلوه کند و اثری نداشته باشد. بگذارید با مثالی این قضیه را روشن کنم؛ چند روز پیش خبری منتشر شد که فیش حقوقی مدیران صندوق بازنشستگی کشور را فاش میکرد
بله، منظورتان همان حقوقهای ۴۰ میلیون و… است.
👈دقیقاً. حالا با این شرایط اگر ما همیشه از مردم انتظار مقاومت داشته باشیم و مسئولان عملاً به تن به مقاومت و رویههای نابرابر در جامعه ایجاد شود و… عملاً قوه مقاومت در مردم تضعیف میشود، کما اینکه امروز در بخشی از جامعه این اتفاق رخ داده است. بخشی از جامعه امروز تصور میکنند که تاکید بر مقاومت از سوی برخی از مسئولان صرفاً یکسری شعار است که به ما تحمیل میشود تا عدهای از آقایان مسئول بتوانند شرایط مطلوبی را که در این دورهها برای خود ساختهاند، تداوم ببخشند. نمونه دیگر عدم سیاستگذاریهای راهگشا و حمایت جدی و عملی از تولید داخلی است که برای امر مقاومت کاملاً حیاتی است؛ دلیل این مسئله هم روشن است، برای بسیاری صاحب نفوذ و… وجود یک اقتصاد مصرفی و گرم بودن بازار واردات منفعتهای زیادی دارد و… در این شرایط اگر به مردم بگویید از تولید حمایت کنید یا کالا ایرانی مصرف کنید، بیشتر مسئلهای مضحک است که اثری نخواهد داشت. در این شرایط سوالم به طور مشخص این است که آیا از نظر شما مقاومت در داخل هم اقتضائاتی دارد یا نه؟
قطعاً همینطور است. اما میگویند «خودکرده را تدبیر نیست!» وقتی کسانی در انتخابات رأی میآورند که خانههای چند صد میلیاردی و ثروتهای چند هزار میلیاردی دارند، از نگاه آنها حقوق ۴۰ میلیونی رئیس صندوق بازنشستگی، رقمی محسوب نمیشود. این به خاطر بیتوجهی به هشدارهای حضرت امام (ره) است که فرمودند «مبادا لیبرالها و مرفهین بر کشور حاکم شوند». متأسفانه لیبرالترینها و مرفهترینها از طریق انتخابات وارد مصادر قدرت شدند.
البته نباید تسلیم این حرکات، مثل حقوق نجومی و… شد. دولت تا به حال حاضر نشده است از نجومی بگیران به قوه قضائیه شکایت کند. حتی حاضر به عزل این افراد نشده است که حقوق چند ده میلیونی دریافت کردهاند. اگر مدیری خطا کند و مجبور به عزل آن شوند، آن را جابهجا میکنند! مثل وزیر صنعت که به وزارت کار و رفاه اجتماعی رفت!
به هر حال، حرفم این است که باید در انتخابات مراقب بود و البته باید دولت را مورد مؤاخذه قرار داد. نکته دشواری مقاومت در جامعه مدیران لیبرال/ خود کرده را تدبیر نیست!
👈ادامه در👇
mehrnews.com/news/4654325
Ghadiri.ir
@Ghadiri1404
ت. از یاد نبریم که تقلیل مطالبات ایران به ساز و کار معیوب اینستکس، نوعی توجیه تحریمهای آمریکاست درحالیکه همه باید تعهدات کلان اروپا را به آنها یادآوری و همواره آن را مطالبه کنند.
4. ایران در پاسخ به درخواست اروپا برای مذاکره مجدد، هیچگاه پاسخ منفی نداده اما واقعیت آن است که کشورهای قدرتمند این قاره که نقش پدرخوانده را برای سایرین بازی میکنند، ازنظر ماهیت، تفاوتی با آمریکا ندارند. بهعنوان نمونه، انگلیس که در میان سه کشور تروئیکای اروپایی، تندترین مواضع را اتخاذ و تهدید به خروج از برجام کرده، امروز هم مانند گذشته اگر مجال یابد، به جمهوری اسلامی ضرباتی وارد میکند، کما اینکه نیروی دریایی این کشور به بهانه تحریمهای اتحادیه اروپا علیه سوریه، یک فروند نفتکش ایرانی را توقیف کرد. کسانی که فکر میکنند برقراری روابط دیپلماتیک با آمریکا به معنای پایان خصومتهاست، باید نگاهی عبرتآموز به رفتار انگلیس داشته باشند. باوجودآنکه ایران و انگلیس در کشورهای یکدیگر سفیر دارند، اما ذرهای از خصومت انگلیس نسبت به ایران کاسته نشده و هیچ قطعنامه و توطئه ضد ایرانی نیست که روباه پیر در زمره طراحان و بانیان آن نباشد. افزون بر اینکه بهراحتی از زیر بار تعهداتش در برجام شانه خالی کرده و ایران را به نقض برجام متهم میکند!
و بالاخره اینکه تجربه ثابت کرده است که نباید و نمیتوانیم اروپا را دوست خود تلقی کنیم کما اینکه اتخاذ این سیاست به مفهوم دشمن انگاری آنها نیست. هر زمان که با اروپاییها از موضع قدرت صحبت کردیم و دستاوردهای هستهای خود را به رخ آنان کشیدیم، کوتاه آمده و مجبور به امتیازدهی شدند. لذا با توجه به توانمندیهای فنی فراوان داخلی، ضروری است به آنها تفهیم کنیم که تنها راه پیش روی آنها، عمل به تعهداتشان است و اگر خواستار دور جدیدی از مذاکرات باشند، اخذ تضمین عملی برای عمل به تعهداتشان» و «جبران خسارتهای ناشی از نقض عهد آمریکا» گامهایی هستند که لازم است در دستور کار قرار گیرند.
hemayatonline.ir/?nid=4517&pid=1&type=0
یادداشت قدیری ابیانه✍️ یادآوری به پدرخواندهها!
📰روزنامه حمایت ۱۷ تیر ۹۸
👈1️⃣قسمت اول
گام دوم جمهوری اسلامی در مواجهه با بدعهدی اروپا و تحریمهای مجدد آمریکا روز گذشته با عبور از سقف غنیسازی اورانیوم به میزان 3.67 درصد کلید خورد. ایران از دو ماه پیش، تصمیم خود برای کاهش الزامات برجامی را که مستند به بند 36 برنامه اقدام جامع مشترک بود، به اطلاع طرفهای توافق هستهای رسانده و تلویحاً هشدار داده بود که چنانچه در انجام تعهداتشان تعلل ورزند، از برجام خارج خواهد شد. مقارن افزایش فشار کشورمان به اروپا، شاهد تقلا و دستپاچگی فرانسه، انگلیس، آلمان و نهاد سیاست خارجی اتحادیه اروپا هستیم که با زبان تهدید و گاهی تطمیع، میکوشند که مانع از کاهش پلکانی تعهدات کشورمان در برجام شوند.
بهعنوان نمونه، «فدریکا موگرینی»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بدون توجه به بدعملی تروئیکای اروپایی در خصوص برجام، خواستار بازگشت ایران به تعهداتش شد و آن را ناقض توافق هستهای دانست. «نیلز آنن» وزیر مشاور آلمان در امور خارجه نیز با بیان اینکه کشورش ایران را به خاطر برآورده نشدن انتظاراتش از برجام درک میکند، گفت که انتظار دارد تهران به تمام تعهداتش در این توافق پایبند بماند! انگلیس هم پیشازاین، با هر نوع اقدام تقابلی ایران مخالفت کرده و وزیر خارجه این کشور در تهدیدی کودکانه اظهار کرده بود که اگر ایران برجام را نقض کند، کشورش از توافق هستهای خارج خواهد شد! افزون بر این، مکرون حدود 10 روز قبل گفته بود که سعی میکند ترامپ را به رفع برخی تحریمهای ایران ترغیب کند اما با وجود پذیرش قصور اروپا برای نشان دادن حسن نیت در قبال جمهوری اسلامی، اقدام دیروز کشورمان را «نقض برجام» توصیف کرد! بااینحال، کاخ الیزه مدعی شده است که ایران و فرانسه توافق کردهاند که از 15 جولای (24 تیر)، شرایط ازسرگیری گفتگوهای هستهای با همه طرفها را بررسی کنند! پیشبینی میشود که طرفهای اروپایی برای متقاعد کردن جمهوری اسلامی برای عدم خروج از برجام، وعدههایی بسیار سطحی نظیر پیش کشیدن بحث مذاکره مجدد را مطرح کنند؛ لذا پیش از هرگونه تعامل مجدد با اروپا لازم است که نکات ذیل مورد تأکید قرار گیرند.
1. اروپاییها بههیچوجه قصد عمل به تعهداتشان را ندارند و صرفاً به دنبال این هستند که ایران دست از عمل متقابل برداشته و به برجام پایبند باشد. هدف قاره سبز از مطرح کردن پیشنهاد مذاکره نیز صرفاً استفاده منفی تبلیغاتی به نحوی است که کشورمان را عامل ناکارآمدی برجام معرفی کنند؛ ازاینرو، به عقیده نگارنده این سطور، مذاکره مجدد از این منظر چیزی جز اتلاف وقت نیست. از طرفی، هرچند اعلامشده که هر دو ماه یکبار گامی در راستای مقابله با تحریمها برداشته خواهد شد اما باید توجه داشت که ظرف زمانی 60 روز، در مقابل خلف وعدههای هر روزه آنها بسیار فراخ است. شایستهتر این بود که وقتی آمریکا از برجام خارج شد، مسئولان کشورمان زمان را از دست نمی دادند، چون آمریکا طرف اصلی این معاهده بود و خروج این کشور از توافق هستهای، عملاً برجام را از حیز انتفاع ساقط کرد. بااینهمه، اگر قرار است که مذاکره مجددی میان اروپا و ایران کلید بخورد، باید بهصراحت اعلام شود که برجام و مجموعه تعهدات ایران ذیل آن، منتفی است و حاضریم که بهجز آمریکا، با دیگر کشورها مذاکره کنیم. چنانچه اروپاییها توانستند که «تمام» حقوق ایران را بدون کموکاست در برجام رعایت و زیانهای ناشی از خروج آمریکا از توافق هستهای ازجمله خسارات ناشی از تحریمهای آمریکا علیه ایران را جبران کنند، در آن صورت، کشورمان میتواند دوباره بخشی از برجام باشد.
2. تصریح و تأکید برخی از مقامات کشورمان به پایبندی به برجام درحالیکه آمریکا رسماً خروج خود از این توافق را بدون عملیاتی کردن تعهداتش اعلام کرد، نباید باعث شود که خیال اروپاییها هم راحت شود که اگر آنها به وظایف خود عمل نکنند، هیچ اتفاقی رخ نمیدهد و ایران کماکان بدون چشمداشت در برجام باقی خواهد ماند و بهعبارتدیگر، تمام محدودیتها علیه خود را به اجرا درخواهد آورد! لذا در مذاکرات احتمالی آتی با اروپا، طرف مقابل همیشه باید در مرز خوف و رجا باقی بماند و اطمینان حاصل کند که کوچکترین خبطی با واکنش ایران روبهرو خواهد شد.
3. یکی از در باغهای سبزی که اروپا نشان میدهد تا ایران را بدون ما به ازا در برجام نگه دارد، رونمایی از ساز و کاری بهشدت ابتدایی و ناکارآمدی به نام «اینستکس» است، درحالیکه خواست ایران، راهاندازی اینستکس نبود بلکه میخواستیم همه تحریمها ازجمله تحریمهای بانکی برداشته شوند. قرار نبود که بهجای تأمین اقلام تحریمی، اقلام غیرتحریمی (غذا و دارو) را با منت و در ازای دریافت پول فروش نفت به ایران بدهند،
👈ادامه در👇
http://hemayatonline.ir/?nid=4517&pid=1&type=0
ادامه یادداشت قدیری ابیانه✍️ یادآوری به پدرخواندهها!
👈2️⃣قسمت دوم
... ضمن اینکه یکی از شروط ادامه برجام با اروپا، تضمین فروش نفت ایران بود که در حال حاضر چنین اتفاقی نیفتاده است. از یاد نبریم که تقلیل مطالبات ایران به ساز و کار معیوب اینستکس، نوعی توجیه تحریمهای آمریکاست درحالیکه همه باید تعهدات کلان اروپا را به آنها یادآوری و همواره آن را مطالبه کنند.
4. ایران در پاسخ به درخواست اروپا برای مذاکره مجدد، هیچگاه پاسخ منفی نداده اما واقعیت آن است که کشورهای قدرتمند این قاره که نقش پدرخوانده را برای سایرین بازی میکنند، ازنظر ماهیت، تفاوتی با آمریکا ندارند. بهعنوان نمونه، انگلیس که در میان سه کشور تروئیکای اروپایی، تندترین مواضع را اتخاذ و تهدید به خروج از برجام کرده، امروز هم مانند گذشته اگر مجال یابد، به جمهوری اسلامی ضرباتی وارد میکند، کما اینکه نیروی دریایی این کشور به بهانه تحریمهای اتحادیه اروپا علیه سوریه، یک فروند نفتکش ایرانی را توقیف کرد. کسانی که فکر میکنند برقراری روابط دیپلماتیک با آمریکا به معنای پایان خصومتهاست، باید نگاهی عبرتآموز به رفتار انگلیس داشته باشند. باوجودآنکه ایران و انگلیس در کشورهای یکدیگر سفیر دارند، اما ذرهای از خصومت انگلیس نسبت به ایران کاسته نشده و هیچ قطعنامه و توطئه ضد ایرانی نیست که روباه پیر در زمره طراحان و بانیان آن نباشد. افزون بر اینکه بهراحتی از زیر بار تعهداتش در برجام شانه خالی کرده و ایران را به نقض برجام متهم میکند!
و بالاخره اینکه تجربه ثابت کرده است که نباید و نمیتوانیم اروپا را دوست خود تلقی کنیم کما اینکه اتخاذ این سیاست به مفهوم دشمن انگاری آنها نیست. هر زمان که با اروپاییها از موضع قدرت صحبت کردیم و دستاوردهای هستهای خود را به رخ آنان کشیدیم، کوتاه آمده و مجبور به امتیازدهی شدند. لذا با توجه به توانمندیهای فنی فراوان داخلی، ضروری است به آنها تفهیم کنیم که تنها راه پیش روی آنها، عمل به تعهداتشان است و اگر خواستار دور جدیدی از مذاکرات باشند، اخذ تضمین عملی برای عمل به تعهداتشان» و «جبران خسارتهای ناشی از نقض عهد آمریکا» گامهایی هستند که لازم است در دستور کار قرار گیرند.
hemayatonline.ir/?nid=4517&pid=1&type=0
قدیری ابیانه:👈در تحلیل ذیل از یک نکته غفلت شده و آن اینکه:
1️⃣ در این تحلیل آمریکا مدافع آزادی، دموکراسی، آبادی و امنیت ایران معرفی میشود.
2️⃣ از آمریکا میخواهند مراقب باشند تا جناح آنها مبادا تضعیف شود.
3️⃣تقاضای کمک از بیگانگان برای تقویت جناح خود در انتخابات که در کلام آقای ظریف و این چهار عنصر پلید موج میزند جرم مسلم بوده و برای دعوت بیگانگان برای دخالت در امور داخلی ایران لازم المجازات است.
مدتهاست دموکراتهای آمریکا به انتخاب ترامپ گیر دادهاند که روسیه برای پیروزی ترامپ تلاش کردهاست و آقای ظریف از البرادعی و آمریکا میخواهد برای باقیماندشان در قدرت اقدامات لازم را بنمایند.
4️⃣ این اظهارات به مثابه این است که میپذیرند که اینها نیروهای مورد نظر آمریکا برای حکومت در ایران هستند. عملا یعنی دستنشاندههای آمریکا
تحلیل زیر را ملاحظه فرمایید:👇
🔴دریوزگی اصلاح طلبان و ارسال سیگنال به واشنگتن
اگر نخواهیم خیلی دور برویم، مرور رفتارهای محمدجواد ظریف که از قضا امروز مسئولیت دستگاه دیپلماسی را هم برعهده دارد گویای این است که رویه ثابت اصلاح طلبان ارسال سیگنال دریوزگی به غرب است، آنجایی که او در حاشیه مذاکرات سعدآباد در دولت اصلاحات، بهجای سخن گفتن از چگونگی تامین منافع ملی ایران، محمدالبرادعی را به کناری میکشد و با او درباره انتخابات آینده ایران، رقابتهای سیاسی و تاثیر موفقیت مذاکرات با سه کشور اروپایی بر موفقیت حزبی دوستان جناب ظریف در این انتخابات صحبت میکند، یا چند سال بعد در جریان مذاکرات برجام که او دوباره و اینبار در جلسه شورای روابط خارجی آمریکا همین روش را برای اظهارنظر انتخاب و عنوان کرد عدم موفقیت در این مذاکرات باعث خروج وی و همحزبیهایش از گردونه قدرت میشود.
🔻 جمعی چهارنفره از اصلاحطلبان که از مسئولان سیاسی دولت اصلاحات هم هستند متنی را نوشته و در اختیار یک رسانه آمریکایی گذاشتهاند تا بهنوعی هشداردهنده عواقب افزایش فشارها، تهدیدها و نهایتا آغاز جنگ با ایران باشند؛ هشداری که البته نه از موضع قدرت و برای تامین منافع ملی که از موضع انفعال و بهواقع برای تامین منافع حزبی بیان شده است.
🔻محسن امینزاده معاون وزیر امور خارجه در دولت اصلاحات، مصطفی تاجزاده معاون وزیر کشور وقت، محمدرضا خاتمی نایبرئیس مجلس ششم و عبدالله رمضانزاده سخنگوی کابینه اصلاحات کسانی هستند که بازهم دچار خطاهای راهبردی در میدان سیاست شدهاند و به واشنگتن سیگنال اما اینبار نه محرمانه که علنی فرستاده اند.
مهمترین ایراد نامه یادشده این است که اصلاحطلبان درگیرکردن رقابتهای سیاسی داخلی را با مناسبات خارجی ایران یکی کرده اند ، آنها تلاش میکنند پوششی برای ضعف جناح سیاسی خود در عرصه رقابت و همچنین موفقیت در اداره کشور بتراشند و ناتوانی خود را پشت اقدامات آمریکا پنهان کنند. این افراد با بیان این عبارت که «بهعنوان اعضای جریان اصلاحطلب در ایران نگران ضربه مهلکی هستیم که حتی مقابله نظامی محدود با آمریکا به جنبش دموکراسیخواهی در ایران وارد میکند. حتی امروز هم آثار محدودیتهای برآمده از بحران دو سال گذشته بر جامعه مدنی نحیف ایران و فعالیت سیاسی مسالمتآمیز را احساس میکنیم» به وضوح خود را تنها حامی دموکراسی در ایران توصیف میکنند و به دروغ فضای سیاسی داخلی را محدودشده و تحت فشار عنوان میکنند. این در حالی است که آنها دو دوره پیوسته ریاستجمهوری همچنین دوره اخیر مجلس و شورای شهر را در دست
👈لطفا نظرات خود را برای قدیری ابیانه از طریق زیر ارسال فرمایید:
👉 @GhadiriAbyaneh
👈کانالهای رسمی قدیری ابیانه در تلگرام، سروش، بله، ایتا، گپ، آیگپ
@Ghadiri1404
👈کانال "گزیدهها"
@gozideha1404
www.ghadiri.ir
قدیری ابیانه:👈از تاثیر ازدواج سفید بر افزایش مادران مجرد تا بحران ۳۰ سالگی زنان
👈1️⃣قسمت اول
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک و پژوهشگر گفت: اینکه برخی ادعا میکنند آزادی روابط جنسی منجر به کاهش تحریک پذیری مردان در جامعه میشود به هیچ وجه صحت ندارد چرا که ...
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، این روزها حجاب و عفاف دستمایه دشمنان است تا به وسیله آن آرامش روانی جامعه را دستخوش تنش و اضطراب کنند و این مسئله را تا بدان جایی پیش میبرند که آسیبهای اجتماعی بی شماری به بار میآورد.
مدیریت اخلاق جنسی و تنظیم روابط زن و مرد در جامعه باعث کاهش آسیبهای اجتماعی، افزایش استفاده از ظرفیت انسانی در عرصههای مفید و تمرکز مسائل اجتماعی، علمی و پیشرفتهای اجتماعی، ارتقاء سلامت و امنیت اخلاقی و روانی جامعه، افزایش معنویت گرایی در جامعه و اصالت یافتن حکم خدا در تنظیم و اجرای قانون و مصونیت جامعه از رقابتهای بی ارزش بر سر جذابیتهای جنسی خواهد شد. (ر. ک. کتاب جواهرانه، انتشارات تلاوت آرامش، ص. ۶۹)
قدرت خویشتنداری و حیای بالا و جذابیتهای زنانه، ابزارهای قدرت زنان بشمار میروند و مثل هر فرصت و هر ابزاری عدم بکارگیری و یا بکارگیری غلط آن کارآمدی آن را کم میکند. عفاف و حجاب به زن این فرصت و امکان را میدهد که از این ابزار در جهت مدیریت اخلاقی جامعه استفاده کند.
در جامعهای که عفاف و حجاب حاکم است سطح آسیب پذیری زنان پایین میآید و این مصونیت فرصت و امکان سوءاستفاده و تحقیر زنان را کم میکند. بالطبع امنیت برای اعضای جامعه بخصوص خود زنان و کودکان در تعاملات و حضور اجتماعی بالا میرود. بسیاری از جداسازیهای جنسیتی در اماکن عمومی کشورهای مختلف مانند ژاپن و ... برای از بین بردن همین خلا میباشد.
در همین خصوص با محمد حسن قدیری ابیانه سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک و محقق و نویسنده در خصوص مولفههای ارزش گذاری زنان در دنیا و به ویژه غرب و دنده عقب غربیها برای کسب آرامش گفتگویی داشته ایم.
قدیری ابیانه در ابتدای گفت: در غرب جذابیت فیزیکی برای زنان تبدیل به یکی از مهمترینهای ارزشهای اجتماعی، حتی اقتصادی و تجاری شده است، در حقیقت زنان برای حفظ احترام و ارزش اجتماعی مجبور به خودآرایی و خودنمایی هستند و بدتر از آن پذیرش این وضعیت، این گروه بزرگ زنان دنیای غرب به نوعی اسارت خود را پذیرفته اند در حالی که به گمان آن را آزادی تلقی میکنند.
👈اسارت زن در غرب و اعتراض جنبشهای فمنیستی
وی دراین باره افزود: هر چند جای خوشحالی دارد که تا حدودی جنبشهای فمنیستی متعددی به این اسارت پی برده و نسبت به آن معترض هستند و معتقدند که زنان نباید خود را در سطح جامعه برای خوشایند مردان بیارایند یا به واسطه زیباییهای جنسی خود خودنمایی کنند لذا از آرایش و پوشیدن لباسهای سبک خودداری میکنند. وقتی جذابیت فیزیکی به یک ارزش اجتماعی تبدیل میشود و زنانی که زیباتر جلوه میکنند از احترام و ارزش بیشتری برخوردارند لذا پا گذاشتن زنان به سنهای میانسالی منجر به ایجاد احساس بی ارزشی در آنان میشود که تبعات روحی زیانباری را برای آنان رقم میزند.
این کارشناس مسائل فرهنگی بیان داشت: حدود چهل سال قبل بیماری روحی در اروپا رایج بود که به " بیماری زنان چهل ساله " معروف بود؛ با توجه به آنکه زنان با رسیدن به سن چهل سالگی وارد سراشیبی زیبایی میشوند و ظاهر واندام آنان همانند جوانی نیست با کاهش زیباییهای زنانه احساس میکنند از احترام و ارزش سابق برخوردار نیستند؛ بنابراین در این دوران سنی، تعداد زنانی که به روانشناس و روانپزشک مراجعه میکنند بیشتر میشود؛ حال آنکه بر اثر توسعه اینترنت، فتوشاپ و گستردگی شبکههای اجتماعی، این سن هم اکنون به سی سالگی رسیده، یعنی زنان غربی در سی سالگی دچار چنین بحرانی میشوند؛ متاسفانه پذیرش این مساله توسط بسیاری از زنان منجر به سست شدن بنیان خانواده و افزایش طلاق میشود.
قدیری ابیانه گفت: بسیاری از این زنان هرگز ازدواج رسمی نخواهند داشت، زیرا زنانی که پا به سن میگذارند و یارای رقابت با زنان جوان و زیباتر از خود را ندارند و در برابر موجی از هنرپیشگان زیبا که توسط رسانهها مطرح میشوند کم میآورند و بعد از طلاق مجبور به ایجاد روابطی غیرخانوادگی و سست میشوند، لذا در جوامع غربی طلاق دادن همسر و ازدواج با زنان جوانتر به امری رایج تبدیل شده است.
👈رواج ازدواج سفید و نبود آرامش روانی در جامعه غربی
وی افزود: با توجه به قانون نصف شدن اموال بعد از جدایی زن و شوهر در غرب و با توجه به اینکه معمولا مردان دارا و ثروتمندتر از زنان هستند، از این رو برای پرهیز از ازدست رفتن ثروتشان اصولا از ازدواج امتناع میورزند و لذا ازدواجهای به اصطلاح سفید در غرب بسیار متداول شده است.
👈 ادامه مصاحبه در👇
snn.ir/fa/news/776284
Ghadiri.ir
@Ghadiri1404
ادامه قدیری ابیانه:👈 از تاثیر ازدواج سفید بر افزایش مادران مجرد تا بحران ۳۰ سالگی زنان
👈2️⃣ قسمت دوم
👈رواج ازدواج سفید و نبود آرامش روانی در جامعه غربی
وی افزود: با توجه به قانون نصف شدن اموال بعد از جدایی زن و شوهر در غرب و با توجه به اینکه معمولا مردان دارا و ثروتمندتر از زنان هستند، از این رو برای پرهیز از ازدست رفتن ثروتشان اصولا از ازدواج امتناع میورزند و لذا ازدواجهای به اصطلاح سفید در غرب بسیار متداول شده است. این ازدواجها که هیچ گونه حقوق قانونی برای زن قائل نیست موجب میشود که هر یک از زن یا مرد در صورت عدم تمایل به ادامه ارتباط دیگری را رها کرده و به سادگی از هم جدا شوند حتی بدون اینکه زن برای ارتباط و ازدواج بعدی مجبور به رعایت عده باشد.
کارشناس مسائل بین الملل توضیح داد: در ازدواج سفید معمولا وقتی فرزندی به وجود میآید با توجه به اینکه اصولا زنان به دلیل عاطفه مادری خواهان نگهداری فرزند هستند در دنیای غرب معضل بزرگی به نام مادران مجرد ایجاد شده؛ مادرانی که از نظر مالی دچار مضیقه هستند و علاوه براین، چون در روابط عده وجود ندارد و، چون زنان بعد از جدایی با مرد دیگری رابطه برقرار میکنند نمیدانند فرزندشان از کدام پدر است. لذا جوامع غربی با معضلی مواجه شده اند که بسیاری از افراد نمیدانند فرزند کدام مرد هستند، معضلی که عواقب اجتماعی بسیار وخیمی به بار آورده است. در برخی از کشورهای اروپایی این تعداد به بیش از پنجاه درصد افراد متولد شده میرسد. در کشوری مثل کلمبیا در امریکای لاتین افزون بر هشتاد درصد است.
👈نبود پایبندی به زندگی در نتیجه عدم عفاف
قدیری ابیانه گفت: در موارد متعددی حتی مردانی که با چنین زنانی بوده اند نمیدانند که از زنی که با او در ارتباط بوده اند فرزند دارند. در برخی موارد زنانی که به بیماری سختی یا فلج دچار شده اند و همسر نیز مایل به طلاق نیست، اما زن، دیگر نمیتواند نیاز شوهر را برآورده کند، با توجه به اینکه در غرب تک همسری رایج است، مردان به ناچار مجبور به طلاق زن یا وارد شدن در ارتباطهای پنهانی میشوند؛ لذا بسیاری از این زنان در اوج نیاز به حمایت طلاق داده میشوند.
وی بیان داشت: در دوران سفارت در مکزیک در بسیاری از جلسات با تشریح قوانین اسلامی درخصوص حجاب، تعدد زوجات، ازدواج موقت و... بسیاری از حاضران فمنیست در جلسه راهکارهای اسلامی را حلال مشکلات جامعه غربی عنوان کردند بگونهای که چندین فمنیست از جمله برخی روسای سازمانهای فمینیستی نیز به دین اسلام گرویدند.
وی ادامه داد: اینکه برخی ادعا میکنند آزادی روابط جنسی منجر به کاهش تحریک پذیری مردان در جامعه میشود به هیچ وجه صحت ندارد چرا که با برهنگی رایج در کشورهای غربی همچنان آمار تجاوز و تعدی به حریم زنان بالاست؛ آمارها بیانگر آن است که تجاوز و تعدی به حریم زنان در غرب ابعاد بیشتری یافته و زنان برای جلب توجه بیشتر و ارزشمند نشان دادن خود دست به رفتارهایی میزنند که بعضا تهوع آور است. از سوی دیگر روابط نامشروع و خارج از چارچوب ازدواج در غرب بسیار گسترده است و بسیاری از زنان متاهل نیز با مردان دیگری در ارتباط هستند بنحوی که براساس تحقیقات میدانی در انگلستان مشخص شد که هر مردی که از همسر قانونی خود سه فرزند دارد یکی از آنها همخون وی و فرزند او نیست.
👈تجربه عینی یک انحراف
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران تصریح نمود: سال گذشته شاخه جوانان یک حزب سوئدی خواستار آزادی روابط جنسی با محارم و با اجساد شد؛ سالها پیش در یک تحقیق مشخص شد در کشور ایتالیا از هر چهار زن یک زن اولین ارتباط جنسی خود را با برادرش تجربه کرده است! در تعریف فلسفه حجاب باید گفت: حجاب یعنی ممانعت از ورود جذابیت فیزیکی از یک ارزش زناشویی به یک ارزش اجتماعی. در حقیقت زنان مسلمان در شان خود نمیبینند که با خودآرایی و خودنمایی در سطح روابط اجتماعی مردان نامحرم را تحریک کنند چرا که شان خود را والاتر از چنین موضوعی میبینند؛ بدیهی است اگر بتوانیم فلسفه حجاب در اسلام را آنگونه که تبیین شده به جوامع غربی بشناسانیم قطعا برای آنها جاذبههای فراوانی به دنبال دارد و موجب روی آوردن زنان دنیای غرب به اسلام خواهد شد.
وی گفت: آنچه بیان شد تنها یک ادعا نیست بلکه ماحصل یک تجربه عینی است. در یکی ازسخنرانیهای خود در مکزیک در جمع حدود صد زن و مرد مکزیکی منتقد به اسلام و بخصوص مبحث حجاب که آن را برخلاف حقوق زن تلقی میکردند، در همان جلسه شاهد گرایش هفت استاد دانشگاه به اسلام بودم که شش نفر آنان زن بودند، لذا اگر بتوانیم مساله حجاب را نه از موضع تدافعی بلکه از دید منطقی و فعالانه و تهاجمی مطرح کنیم شاهد گرایش بسیاری از مردمان غرب به اسلام خواهیم بود.
👈ادامه مصاحبه در 👇
snn.ir/fa/news/776284
👈ادامه قدیری ابیانه: از تاثیر ازدواج سفید بر افزایش مادران مجرد تا بحران ۳۰ سالگی زنان
👈3️⃣قسمت سوم👇
بعد از اظهار نظر قدیری باید به این نکته مهم اشاره داشت که جایگاه تامین نیازهای جنسی در جامعه عفیف، ازدواج و تشکیل خانواده است و در خارج از خانواده و در محیط اجتماع، عفاف و حجاب است که با ایجاد فاصله و حریم میان زن و مرد و حذف جذابیتهای جنسی و جنسیتی در روابط اجتماعی باعث مدیریت این غریزه شده و امنیت اجتماعی را برای زنان به ارمغان بیاورد.
باید به این نکته نیز اشاره داشت که یکی از مهمترین نتایج فراغت و رهایی از این مسائل جنسی و جلوهگریها در اجتماع، بالا رفتن کارآیی و تمرکز افراد در محیطهای علمی و فعالیتهای کاری است. نمونه اش ضوابط و قوانین پوششی است که در کشورهای مختلف برای محیطهای علمی و ادارات تعیین شده است.
snn.ir/fa/news/776284
👈لطفا نظرات خود را برای قدیری ابیانه از طریق زیر ارسال فرمایید:
👉 @GhadiriAbyaneh
👈کانالهای رسمی قدیری ابیانه در تلگرام، سروش، بله، ایتا، گپ، آیگپ
@Ghadiri1404
👈کانال "گزیدهها"
@gozideha1404
www.ghadiri.ir