قدیری ابیانه: ضرورت اصلاح یک نکته در سریال حضرت یوسف (ع)
در قسمت ۴۲ سریال یوسف اشتباهی رخ داده که مناسب است اصلاح شود.
وقتی برادران یوسف می خواهند با یوسف ملاقات کنند تا دزدی بنیامین را ببخشد و اجازه دهد که بنیامین با آنها به کنعان برگردد، یکی از برادران یوسف، یار یوسف را به "خدایان" قسم می دهد که اجازه ملاقات با یوسف را بدهند، حال آنکه هم فرزندان یعقوب موحدند و هم می دانند که عزیز مصر و دین رسمی مصر نیز توحید است. لذا قسم به خدایان اشتباه نویسنده سناریوست.
🌷﷽🌷
موضوع سمینار: اقتصادوویروس کرونا
باحضور: استاد : دکترقدیری ابیانه
⏰ ساعت گفتگو: ۲۱
🗓 زمان جمعه:۱۳۹۹/۰۱/۲۲
🌍 مکان: گروه_فدائیان امام خامنهای عزیز
🛑برای گفتگویآنلاین و مناظره با میهمان برنامه دوستان خود رابه این سمینار دعوت نمایید🛑
لینک گروه فدائیان امام خامنه ای عزیز
https://eitaa.com/joinchat/2128871435C7db9a13d97
لینک آرشیو کنفرانس
@Fedayeen
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
🌷﷽🌷
موضوع سمینار: اقتصادوویروس کرونا
باحضور: استاد : دکترقدیری ابیانه
⏰ ساعت گفتگو: ۲۱
🗓 زمان جمعه:۱۳۹۹/۰۱/۲۲
🌍 مکان: گروه_فدائیان امام خامنهای عزیز
🛑برای گفتگویآنلاین و مناظره با میهمان برنامه دوستان خود رابه این سمینار دعوت نمایید🛑
لینک گروه فدائیان امام خامنه ای عزیز
https://eitaa.com/joinchat/2128871435C7db9a13d97
لینک آرشیو کنفرانس
@Fedayeen
خبر و نظر:👈 زمان بازنشستگی آقای مسیح مهاجری مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی فرارسیده است!
خبر👈مسيح مهاجرى در روزنامه جمهورى اسلامى نوشت: ستاد اجرائي فرمان امام، بنياد مستضعفان و آستان قدس رضوي. امکانات و منابع مالي گستردهاي که در اختيار اين مراکز وجود دارند اگر به عرصه کمک به اقشار آسيبديده از کرونا آورده شوند، مشکلات اين اقشار در کوتاهترين زمان و به صورت کامل برطرف خواهد شد.
نظر👈 قدیری ابیانه: اظهارات آقای مسیح مهاجری دو حالت بیشتر ندارد.
۱. یا ایشان متوهم است که تصور می کند که مجموع این سازمانها "میتوانند مشکلات این اقشار را در کوتاهترین زمان و به صورت کامل برطرف کنند".
در این صورت ایشان فاقد درک از مشکلات اقتصادی و ابعاد آن از یک طرف و از طرف دیگر اندازه اقتصادی این سازمانهاست.
۲. یا این موضع صرفا یک موضع سیاسی و عمداً غیرواقعی برای فرافکنی ناتوانی دولت مورد حمایت او است.
در هر یک از دو صورت فکر میکنم زمانش رسیده ایشان از مدیر مسئولی روزنامه جمهوری اسلامی بازنشسته شوند.
کتاب-اسلام-در-مقایسه-با-مسیحیت-قطع-پالتویی-14-فروردین-91.pdf
2.29M
👆ترجمه فارسی کتاب این است اسلام تألیف دکتر قدیری ابیانه
مطالعه این کتاب موجب تشرف افرادی به اسلام شده است. PDF👆
👈ترجمه فارسی "این است اسلام"
👉📥 bayanbox.ir/info/1517539817220321304
🕋🌍 توصیه میشود کسانی که مایلند در سطح جهانی اسلام را ترویج کنند این کتاب را بخوانند.
This is Islam
Esto es el Islam
Questo E
IIslam 📘📒📙📗📕دانلود متون کتاب به زبانهای خارجی👇 Dr.Ghadiri Abyaneh Books In English
SpagnolItaliano And 📽 📗Book: "This Is Islam" 🖼 bayanbox.ir/view/6573409820557953111 📗📥👉 bayanbox.ir/info/4486090853901575526 📗کتاب "این است اسلام" به زبان اسپانیایی 🖼 bayanbox.ir/view/6573409820557953111 📗📥 bayanbox.ir/info/4486090853901575526 👉📗‼️ Traduzione Italiano Non Editato De Libro "Questo E
lIslam" 📘 Libro: "Esto es El Islam" 🖼 bayanbox.ir/view/7497223093757622676 📘📥👉 bayanbox.ir/info/5291281423950928533 این کتاب به زبانهای انگلیسی، اسپانیایی و آلبانیایی در خارج از کشور چاپ شده است. در آمریکا با عنوان آیا محمد (ص) پیامبر است؟ Is Mohammad A Prophet? توسط جامعه المصطفی چاپ گردیده. در جشنواره بزرگ پیامبر اعظم (ص) به عنوان بهترین کتاب در رفع شبهات در مود اسلام لوح تقدیر دریافت کرد. تصاویر جلد کتب خارجی زبان تألیف دکتر محمد حسن قدیری ابیانه: bayanbox.ir/info/7590043674749975650 ------------------- 📚💽دانلود آثار دکتر قدیری ابیانه (کتب، سیدیها، مقالات و ...) goo.gl/qFcqMj 👉📥📚💽 ghadiri.ir/category/آثار
قدیری ابیانه: 👈پایان دوران قرنطینه مقدمه لازم برای جهش تولید است
محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر پیشین ایران در مکزیک و تحلیلگر مسایل استراتژیک به روزنامه «رسالت» گفت: «کرونا به اقتصاد کشورها لطمه وارد کرده و این موضوع باعث افزایش فشارهای اقتصادی پیشین شده است. این ویروس حتی باعث بسیاری بیکاری و توقف بسیاری از تولیدات در سطح کشور و محدود شدن منابع مالی حکومت شده است.»
وی ادامه داد: «اکنون با قرنطینه بسیاری از مشاغل، تولید تعطیل و در نتیجه درآمدهای مالیاتی دولت نیز بر اثر تعطیلی تولیدات کاهش یافته و هزینه های مبارزه با کرونا و عواقب آن بر دوش کشور سنگین تر شده است. ما برای جهش تولید در وهله اول باید کشور را از قرنطینه و تعطیلی نجات دهیم. متاسفانه برخی از افراد جامعه با عدم رعایت قرنطینه موجب گسترش بیماری شده اند. اگر قرنطینه بدون مهار کردن ویروس برداشته شود باعث گسترش بیماری می شود و از سوی دیگر اگر قرنطینه ادامه یابد مشکلات عدیده اقتصادی به بار خواهد آورد. متاسفانه دولت در مبارزه با نقض قرنطینه هیچ قاطعیتی نشان نداد.»
قدیری ابیانه با بیان این که پایان دوران قرنطینه مقدمه لازم برای جهش تولید است، افزود: «این موضوع در حالی امکان پذیر است که کرونا مهار شده باشد. متاسفانه نه دولت در ابتدا برای مبارزه با این ویروس به درستی عمل کرد و نه اقشاری از مردم حاضر به رعایت قرنطینه شدند که می توان در این رابطه به سفرهای نوروزی اشاره کرد.»
وی تصریح کرد: «نه دولت و نه اقشاری از مردم به خوبی وظایف خود را عمل نکردند. سبک زندگی ایرانیان باید اصلاح شود، فرهنگ کار، تولید و مصرف در کشور باید بهبود یابد، از اسراف اکیدا پرهیز گردد. با توجه به این که خرید جنس خارجی به اقتصاد کشور لطمه می زند باید این اقدام به عنوان یکی از عوامل ضربه به اقتصاد کشور تلقی شود. راهکار حل مشکلات اقتصادی کشور و کلید پیشرفت همه جانبه در عمل به شعارهایی است که مقام معظم رهبری به عنوان شعار سال عنوان می کنند و همه باید خود را مخاطب این شعارها بدانند.»
قدیری ابیانه ادامه داد: «ساعت مفید کاری باید افزایش یابد و مردم ایران باید خود را مخاطب شعارهای سال بدانند و هر فردی باید از خود بپرسد، من برای حل مشکلات چه کاری باید انجام دهم؟ در شرایط پیش از کرونا رونق تولید ضروری بود و با توجه به تعطیلی ها و آثار کرونا و جبران آن همه باید به جهش تولید فکر کنند. از این تهدید باید استفاده کرد و آن را به فرصت تبدیل کنیم.»
magiran.com/article/4029924
قدیری ابیانه: شیخالاسلام قاسم سلیمانی دستگاه دیپلماسی ایران بود/پیگیری سیاست عزت، حکمت، مصلحت در سیاست خارجه
۲۶ فروردین ۱۳۹۹
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، در چهلمین روز درگذشت حسین شیخالاسلام، دیپلمات برجسته و از بنیانگذاران وزارت امور خارجه عهد انقلاب اسلامی قرار داریم؛ شخصیتی که به باور بسیاری از مسئولان نظام جمهوری اسلامی دیپلماتی پایبند به اصول و آرمانهای انقلاب اسلامی بود.
محمدحسن قدیری ابیانه، دیپلمات اسبق کشورمان در گفتگو با خبرنگار حوزه غرب آسیا و محور مقاومت گروه بینالملل خبرگزاری آنا گفت: آشنایی من با مرحوم حسین شیخالاسلام به سال ۱۳۶۱ بازمیگردد، زمانی که مأموریتم در ایتالیا به عنوان رایزن مطبوعاتی سفارت ایران پایان یافت و به کشور بازگشتم و در ایران معاون اداره کل روابط عمومی وزارت امور خارجه شدم. حسین شیخالاسلام درباره موضوعات مختلف مداوم جلسه میگذاشت و نظرات اشخاص مختلف را جویا میشد. در این جلسات به دلیل فضای بحث و نقد افراد ساخته میشدند و به مباحث مختلف اشراف پیدا میکردند.
الگوی مدیریتی مرحوم شیخالاسلام
وی افزود: مرحوم شیخالاسلام از همه نیروها کمک میگرفت و همزمان باعث ارتقای نیروها میشد؛ فرد بسیار متشرعی بود و به نظام جمهوری اسلامی، انقلاب اسلامی و ولایت اعتقاد قلبی داشت. وی جزو دانشجویانی بود که در تسخیر لانه جاسوسی نقش داشت و مانند برخیها نبود که از عمل خود پشیمان باشد و تحولات نتوانست او را از مواضع انقلابی دور کند؛ کما اینکه شاهد بودیم برخیها بعد از مدتی پشیمان و به ادعای خود «تواب» شدند.
این تحلیلگر امور راهبردی تصریح کرد: مرحوم شیخالاسلام در خارج از کشور و زمان تحصیل فردی خلاق و مبارز بود، زمان پیروزی انقلاب به کشور بازگشت تا بتواند به نظام کمک کند و بعد از تسخیر لانه جاسوسی به سمت معاون سیاسی وزارت امور خارجه منصوب شد که در آن زمان دکتر علیاکبر ولایتی وزیر امور خارجه بود.
اعتقاد قلبی به آرمانهای انقلاب اسلامی
قدیری ابیانه تأکید کرد: شیخالاسلام بسیار به گسترش اسلام، انقلاب اسلامی و مبارزه با آمریکا اعتقاد و در شکلگیری حزبالله و مبارزات مختلف نقش داشت. پیروی از ولایت را چه در زمان امام خمینی(ره) و چه در زمان آیتالله خامنهای(حفظه الله) بر خود واجب میدانست و به آن افتخار میکرد.
وی افزود: یکی از ویژگیهای جالب مدیریت مرحوم شیخالاسلام این بود که وقتی از نیرویی بد گفته میشد، آن فرد را به همراه فرد غیبت کننده احضار میکرد و از دو طرف میخواست تا روبروی یکدیگر درباره موضوع صحبت کنند تا حق فرد سعایت شونده ضایع نشود. وی معتقد بود باید به فردی که مورد تهمت و اعتراض قرار میگیرد فرصت داده شود تا از خود دفاع کند.
قدیری ابیانه درباره دیگر ویژگیهای شخصیتی مرحوم شیخ الاسلام گفت: وی تحت تأثیر فضاسازیها قرار نمیگرفت، منطقی، اسلامی و جهانی فکر میکرد و به پیروزی و وصل شدن انقلاب اسلامی به ظهور امام زمان(عج) ایمان داشت. حاج حسین در راستای حفظ جمهوری اسلامی تلاش میکرد، میخواست ملتهای مسلمان به آگاهی دست یابند و روزی تمدن اسلامی و قطب اسلامی شکل بگیرد.
این دیپلمات اسبق کشورمان عنوان کرد: مرحوم شیخالاسلام دشمن را دستکم نمیگرفت، ولی از دشمن نیز نمیترسید. قدرت ایران را دستکم نمیگرفت و جایی که لازم بود با دیگر کشورها از موضع قدرت سخن میگفت و جای دیگر از موضع رأفت. از تهدید کردن حامیان دشمن ابایی نداشت.
شیخ الاسلام در ملاقاتی که با امیر کویت داشت، گفته بود «اگر فاو را در اختیار عراق قرار دهید و آن را پس بگیریم، به شما نمیدهیم تا فکر نکنید که دفاع از صدام هزینه ندارد».
قدیری ابیانه گفت: در دوران ریاست جمهوری حسن روحانی که محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه است، از حسین شیخالاسلام استفاده نکردند، البته من شنیدم که قصد داشتند وی را به عنوان سفیر معرفی کنند، ولی روحانی مخالفت کرد. شیخالاسلام معاون سیاسی و قائم مقام وزارت امور خارجه بود، ولی در دوره روحانی نیروهای انقلابی به طور کلی مطلوب وی نبودند؛ به همین دلیل حاج حسین مدتی در مجلس، مدتی در مجمع تقریب مذاهب اسلامی مشغول فعالیت بود.
وی افزود: در سالهای اخیر که روحانی رئيسجمهور ایران شده است نهتنها از توانایی شیخالاسلام بلکه از توانایی بسیاری از نیروهای انقلابی استفاده نشد. خوشبختانه مرحوم شیخ الاسلام مصاحبههای زیادی انجام داد و مواضع انقلابی خود را مطرح میکرد.
قدیری ابیانه گفت: در یک جمله شیخالاسلام قاسم سلیمانی دستگاه دیپلماسی ایران بود. من او را خیلی دوست داشتم و حرف منطقی را خیلی راحت میپذیرفت. وی برخلاف دستگاه سیاست خارجه دولت روحانی که از موضع ضعف در برابر غرب برخورد میکند، چنین موضعی نداشت و سیاست عزت، حکمت، مصلحت را در سیاست خارجه دنبال میکرد.
ana.ir/fa/news/33/482731
هدایت شده از محمد حسن قدیری ابیانه
📚💽دانلود آثار دکتر قدیری ابیانه (کتب، سیدیها، مقالات و ...
👉📥📚💽 ghadiri.ir/category/آثار
📒کتاب "سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی؛ از خود تحریمی در اقتصاد معتاد به نفت تا عزم ملی و مدیریت جهادی در اقتصاد مقاومتی - فرهنگ کارآفرینی
📒 bayanbox.ir/info/8754897205424090004
📗کتاب "برنامه جهاد اداری؛ نجات ارباب رجوع"
📗 goo.gl/3SL2zr
📙کتاب "زن در اسلام و غرب"
📙 goo.gl/kzV2KB
📕کتاب "نیمه پنهان مسیحیت"
📕 ghadiri.ir/post/3783
📕💀کتاب شکنجه روشی برای ترویج مسیحیت
📕💀 goo.gl/2LDkmK
🔯دستورات تلمود کتاب مقدس یهودیان برای کشتن غیریهودیان
🔯 ghadiri.ir/post/3191
📘کتاب اسپانیایی "این است اسلام"
📘 goo.gl/XBVXVd
📗کتاب انگلیسی "این است اسلام"
📗 goo.gl/5V9982
📗ترجمه کتاب "این است اسلام" به فارسی
📗goo.gl/NbXb49
🐫حقوق حیوانات در اسلام
🐫 bayanbox.ir/info/6180664746611049350
🛢📙کتاب "درآمدهای نفتی از توهم تا واقعیت"
خرید از "دیجیکالا"
👉 digikala.com/product/dkp-634282
🌅 گفتگوی عطرظهور پیرامون:
🖋چیدمان قدرت در مجلس آینده و نحوه صحیح تعامل با دولت
🔹با حضور دکتر قدیری ابیانه
🕰زمان: پنجشنبه ساعت ۱۷
گروه عطر ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1543438355C0d2f9e6cec
گفتگوی اختصاصی با دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، دکترای علوم استراتژیک (قسمت اول)
یکی از دلایل کاهش شدید قیمت نفت این مسئله است که چون امروز بحران کرونا روزها و ماههای سختی را در جهان پشت سر میگذارد، تعطیلی صنعت، تجارت و تولید باعث میشود که مصرف نفت تا مدتی پایین بماند و در نتیجه قیمت نفت هم نسبت به قبل کاهش چشمگیری داشته باشد.
📌اقتصاد با بوی نفت (قسمت اول)
سالهاست که مقام معظم رهبری (حفظهالله) در مورد اقتصاد بدون نفت نکاتی را مطرح کرده و فرمودهاند باید کاری کنیم که اقتصاد کشور از وابستگی به درآمد نفت رهایی پیدا کند و اگر خواستیم در چاههای نفت را ببندیم اقتصاد کشور از این بابت لطمه نخورد؛ اما چون درآمد نفت به راحتی به دست میآید متأسفانه دولتها در جهت اقتصاد منهای نفت حرکت مؤثری انجام ندادهاند. همین امر باعث شده است تا افت و خیزهای قیمت نفت به صورت مستقیم در اقتصاد ایران تأثیر گذاشته و قدرت پویایی و تحرک فعال را از آن بگیرد.
اما خبری که این روزها در لابهلای اخبار کرونایی گم شده است افت شدید قیمت نفت است؛ افتی که میتوان عوامل مؤثر در آن را بیشتر سیاسی دانست تا اقتصادی.
از همین رو خبرنگار راسخون در خصوص اقتصاد نفتی با دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا، و دارای دکترای علوم استراتژیک به گفتگو نشسته است.
👈راسخون: تحلیل شما از نوسانات اخیر قیمت نفت چیست؟
کاهش قیمت نفت یکی از نتایج وابستگی حکومت آل سعود بهخصوص بن سلمان به آمریکاست که مایل است برای رسیدن به قدرت، دست به هر اقدامی مانند سرکوب داخلی حتی علیه خاندان آل سعود و شیوخ عربستان و یا خوشخدمتی بیحد نسبت به آمریکا داشته باشد.
در این راستا حتی در حال زمینهسازی برای عادی جلوه دادن روابط خود با رژیم صهیونیستی است تا حدی که فلسطینیهای مبارز را در کشور عربستان به علت وابستگی به مقاومت دستگیر، محاکمه و مجازات میکند.
📌تولیدات نفت عربستان مطابق میل آمریکاست
عربستان مطابق با میل آمریکا همواره تولیدات نفت خود را بالا نگه داشته بود که اخیراً به دنبال این بود که نظر خود را در خصوص نفت به روسیه تحمیل کند؛ البته تصمیم اوپک هم بود؛ که روسیه نپذیرفت و درنتیجه عربستان شروع به افزایش تولید و عرضه به بازار جهانی بیش از نیاز معمول کرد درحالیکه ما به خاطر کرونا در شرایط رکود جهانی اقتصادی و اقتصاد نامعمول هستیم. بسیاری از کارخانهها تعطیلشدهاند؛ بنابراین مصرف سوخت کاهش پیداکرده و وضعیت قرنطینه هم این مسئله را تشدید کرده است.
اگر در شرایط عادی مصرف سوخت کم شود قیمتها هم پایین میآید که با شرایط کرونایی امروز در دنیا این مسئله بیشتر شده است و امروز شاهدیم که قیمت نفت در بشکه به حدود 20 دلار در بشکه رسیده است. البته از این مسئله خود عربستان هم ضرر میکند و ضرری هم متوجه آمریکا میشود.
📌کاهش تقاضا عامل کاهش قیمت نفت است
با کاهش قیمت نفت برخی سناتورها و دولتمردان آمریکایی به این مسئله واکنش نشان داده و اعتراضاتی را انجام دادهاند. آمریکا از طریق تکنولوژی شیل میتواند نفت را از اعماق زمین با تکنولوژی پیچیده استخراج کند و بخش مهمی از نیازهای خود را تأمین کند. حتی در برخی از برههها اقدام به صادرات نفت هم میکنند درحالیکه بزرگترین مصرفکننده نفت در دنیا است. استخراج نفت با تکنولوژی شیل از طریق بخش خصوصی انجام میشود که قیمت تمامشده هر بشکه نفت 45 دلار است درحالیکه امروز قیمت نفت 20 دلار است.
به همین دلیل دیگر تولید نفت برای آمریکا بهصرفه نیست و امریکا متحمل ضررهایی میشود و امروز نگران تعطیلی مراکز تولید نفت شیل است. البته در این شرایط آقای ترامپ دستور داده است با خرید نفت ارزان تمام ذخایر استراتژیک آمریکا را پر کنند. هرزمانی که ذخایر نفت استراتژیک آمریکا پر باشد باز هم قیمت نفت پایین میآید چراکه آمریکا نیاز خود را از این ذخایر تأمین میکند.
📌تعطیلی صنعت، تجارت و تولید عامل کاهش مصرف است.
بههرحال یکی از دلایل کاهش شدید قیمت نفت این مسئله است و چون امروز بحران کرونا روزها و ماههای سختی را پشت سر میگذارد، تعطیلی صنعت، تجارت و تولید باعث میشود که مصرف نفت تا مدتی پایین بماند و در نتیجه قیمت نفت هم نسبت به قبل کاهش چشمگیری داشته باشد.
این مسئله باعث میشود که کشورهایی مانند عربستان که صادرکننده نفت هستند با کسری بودجه مواجه شوند و یا مجبور شوند ذخایر ارزی خود را مورداستفاده قرار دهند که همین مسئله باعث کاهش ذخایر ارزی آنها میشود. این اتفاق باعث ضرر به حکام عربستان و همه کشورهای نفت خیر است درحالیکه کشورهای وارد کنند نفت به خصوص کشورهای فقیر مثل هند، پاکستان، چین و... از این بابت سود میکنند.
البته کشور چین بزرگترین مصرف کنند سوخت است اما تولیدات این کشور هم تحت تأثیر کرونا محدود شده است و البته ویروس کرونا باعث
کاهش قدرت خرید مردم در تمام دنیا شده است به نحوی که سناتور سندرز آمریکایی میگوید دهها میلیون نفر در آمریکا در آستانه گرسنگی هستند.
📌رکود اقتصادی شدید در انتظار دنیا است
وقتی قدرت خرید پایین بیاید بازار مصرف کاهش پیدا میکند و در ادامه این مسئله، کارخانهها هم با از دست دادن بازار مصرف ضرر میکنند و درنهایت هم تولید لطمه میخورد. به همین دلیل بانک جهانی و سازمانهای بینالمللی اعلام کردهاند که دنیا وارد یک رکود اقتصادی شدیدتری از رکود اقتصادی سال 2008 که در آمریکا رخ داد و اقتصاد جهانی را تحت تأثیر قرارداد خواهد شد.
👈راسخون: این مسائل چه تأثیری بر روی اقتصاد ایران خواهد گذاشت؟
سالهاست مقام معظم رهبری میفرمایند که باید کاری کنیم که اقتصاد کشور از وابستگی به درآمد نفت رهایی پیدا کند و اگر خواستیم در چاههای نفت را ببندیم اقتصاد کشور از این بابت لطمه نخورد؛ اما چون درآمد نفت به راحتی به دست میآید متأسفانه نه دولتها همت کردند که در این راستا گام بردارند و نه مردم در این رابطه حاضر شدند تا اقدام مناسبی را انجام دهند.
راه رهایی از اقتصاد وابسته به نفت، کار و تولید و پرهیز از اسراف و هزینههای غیرضروری است. باید برای تحقق این مسئله از مصارف غیرضروری ارزی نیز پرهیز کنیم. خرید کالای خارجی جزء این دسته است چراکه قبلاً برای ورود کالای خارجی به کشور ارز پرداختشده است؛ بنابراین مردم هم برای تحقق این اتفاق برخی مسائل مهم را رعایت نمیکنند.
📌ایران بالاترین تعطیلی مناسبتی در سال را دارد
همچنین برخی اصلاحات اقتصادی که باید در کشور صورت میگرفت صورت نگرفته است؛ ایران بالاترین تعطیلی مناسبتی را در سال دارد، جزء کشورهایی با پایینترین ساعت مفید کاری هستیم؛ معیاری بهنام تنبلی اجتماعی وجود دارد که ما از این نظر متأسفانه بعد از کشورهای نفتخیزی مانند عربستان، کویت، قطر و امارات قرار داریم یعنی ما در بین تنبلترین کشورها قرار داریم.
📌هنوز خرید کالای خارجی نشانه تشخص اجتماعی است.
لازمه رونق اقتصادی این است که مردم تولید کشور را خریداری کنند درحالیکه متأسفانه هنوز هم مصرف کالای خارجی نشانه تشخص اجتماعی است و مردم تعصب لازم را ندارند. ضمن اینکه تولیدکنندگان ما هم در مواردی آن اهتمام لازم برای تولید جنس باکیفیتتر و قیمت نازل را ندارند که همه این مسائل هم دست به دست هم داد و اقتصاد کشور را وابسته به نفت کرده است.
📌میزان مصرف و هزینههای دولت متورم و پرخرج بیش از درآمد است
میزان مصرف و هزینههای دولت متورم و پرخرج بیش از درآمد است حتی بیش از درآمد نفتی قبل از تحریم و همین باعث شده که اوایل سال 1398 میزان بدهی دولت به بیش از 800 هزار میلیارد تومان یعنی معادل درآمد چند سال فروش نفت برسد و در شرایط کرونایی امروز تصویب شده است 100 هزار میلیارد تومان در این رابطه هزینه شود و تقاضای برداشت یک میلیارد دلار از ذخایر ارزی هم توسط دولت صورت گرفته است این یعنی بر بدهی دولت افزوده خواهد شد درحالیکه در شرایط کرونایی تولید هم کاهش پیداکرده است.
rasekhoon.net/article/amp/show/1515217
هدایت شده از روح الامین
🌅 گفتگوی عطرظهور پیرامون:
🖋چیدمان قدرت در مجلس آینده و نحوه صحیح تعامل با دولت
🔹با حضور دکتر قدیری ابیانه
🕰زمان: پنجشنبه ساعت ۱۷
گروه عطر ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1543438355C0d2f9e6cec