قدیری ابیانه: 👈1️⃣خطای انسانی یا خرابکاری؛ عامل انفجار در بیروت کیست؟
سعد الحریری به نوعی مسوول کوتاهی و قصوری است که به چنین فاجعه ای ختم شد چرا که دولت آقای حسان دیاب هشت ماه است که روی کار آمده در حالی که آقای الحریری از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ نخست وزیر لبنان بوده است، بنابراین بر طبق این مساله وی مسئول این انفجار به شمار می رود، چرا که در طول این سال ها اقدامی برای تخلیه مواد منفجره نکرده است.
به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد حسن قديري ابیانه کارشناس بین الملل و استراتژيست در گفت و گو با راهبر معاصر با بیان این نکته که هنوز نمی توان درباره تروریستی بودن انفجار لبنان صد درصد اظهار نظر کرد گفت: اینکه عامل انفجار بیروت، تروریستی، تهاجمی یا ناخواسته بوده در روزهای آینده توسط مسئولین امنیتی و مقامات لبنانی مشخص می شود، اما بر طبق اطلاعات موجود مقدار زیادی مواد قابل اشتعال و انفجار سال ها در انبارهای بندر بیروت نگهداری می شده که با جرقه و انفجار این آتش سوزی از آن بندر آغاز شد و به انبار اصلی مواد اشتعالزا و انفجار زا سرایت کرد و چنین فاجعه دردناکی را رقم زد. اما اینکه جرقه اولیه بر اثر اشتباه انسانی زده شده یا احتمال خرابکاری و روشن کردن آتش در آن وجود داشته باشد هنوز توسط مقامات لبنانی مشخص نشده و در دست بررسی است.
کارشناس مسائل بین المل درباره این موضوع خاطر نشان کرد: رژیم صهیونیستی تا این لحظه مسئولیت این انفجار را برعهده نگرفته است لذا اظهار نظر در این باره هنوز زود است، اما انفجار بیروت خسارت های جبران ناپذیری حداقل در کوتاه مدت به مردم این کشور وارد می کند، چرا که لبنان در وضعیت بد اقتصادی به سر می برد، ارزش پول ملی این کشور کاهش یافته، لذا انفجار اثرات اقتصادی نامطلوبی بر اقتصاد لبنان به جا می گذارد. از سوی دیگر آلام ناشی از تعداد زیاد افراد کشته شده و مجروحان و ساختمان های ویران شده و مردم آوار شده ای که دیگر نمی توانند در منازل خود زندگی کنند، هم دامنه مشکلات را افزایش داده است. زمانی که انفجارهایی در این حد و اندازه رخ می دهد حتی ساختمان هایی که به ظاهر سرپا هستند نیز ممکن است در روزهای بعد دچار فروپاشي شوند چرا که استقامت خود را بر اثر انفجار از دست داده اند، بنابراین خسارت ها نباید فقط به ساختمان های ویران شده محدود شود چرا که ساختمان های اطراف نیز می تواند با کوچکترین فشاری خطرآفرین باشد.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا گفت: انفجاری که در لبنان به وقوع پیوست ضربه ای بزرگ به این کشور بود، انفجار به قدری مهیب بود که ساختمان های بسیار دور از محل انفجار هم دچار آسیب شدند بنحوی که فرماندار بیروت این انفجار را با انفجار بمب اتمی آمریکا در هیروشیما و ناکازاکی ژاپن یکسان دانسته است، لذا باید منتظر نتیجه بررسی ها باشیم که مشخص شود این انفجار ناشی از چه چیزی بوده است.
کارشناس مسائل بین الملل درباره گمانه زنی آتش افروزی رژیم صهیونیستی بیان داشت: اگر این انفجار توسط رژیم صهیونیستی انجام شده باشد، حتماً مراکز حساس و مهم اسرائیل مورد حمله حزب الله قرار می گیرد اما هنوز مشخص نیست که آنها در این فاجعه دست داشته باشند، اما به دنبال ترور یکی از فرماندهان حزبالله در سوریه توسط رژیم صهیونیستی حزبالله لبنان اعلام کرد، از اسرائیل انتقام می گیریم، مقامات اسرائیل بلافاصله اعلام کردند، اگر حزب الله دست به انتقام بزنند مراکز حساس بیروت را مورد حمله قرار خواهند داد، یعنی آنها این جمله که توسط مسئول وزارت جنگ رژیم صهیونیستی بیان شد را چند روز پیش از این انفجار عنوان کردند، یعنی این انفجار چند روز بعد از تهدید رژیم صهیونیستی به انفجار مراکز حساس لبنان بیان شده بود، اما با این وجود حتما باید منتظر اعلام رسمی مقامات لبنان باشیم.
قديري ابیانه در پاسخ به این سوال که چه کسانی از این انفجار منفعت می برند بیان داشت: قطعاً آمریکا و رژیم صهیونیستی از هر خسارتی که به لبنان وارد شود سود می برند، آنها خواستار تضعیف اقتصاد کشورهای اسلامی و همسایگان آنها هستند و قطعاً تمام لبنانی ها از هر حزب و گروهی از این انفجار لطمه دیده اند، و دشمنان لبنان یعنی آمریکا و اسرائیل از این انفجار سود برده اند.
قديري ابیانه در باره سود این رژیم ها از انفجار بیروت گفت: آنها به دنبال این موضوع هستند که دولت آقای حسان دیاب را تحت فشار قرار دهند تا با مقاومت هیچ گونه همکاری نداشته باشد، این کشورها سال هاست بر دولت های لبنان چنین فشارهایی وارد می کنند، آنها هرگونه همکاری با حزب الله لبنان را توسط دولت لبنان بر نمی تابند، در حالی که هرگونه همکاری با حزب الله لبنان موجب تقویت دولت لبنان می شود، آنها به این دلیل از همکاری حزبالله با دولت لبنان ناراضی هستند چرا که حزب الله توان مقابله با رژیم صهیونیستی را دارد و ...
👈ادامه در
rahbordemoaser.ir/fa/news/53844
ادامه قدیری ابیانه: 👈2️⃣خطای انسانی یا خرابکاری؛ عامل انفجار در بیروت کیست؟
... وی در پاسخ به ادعای آقای سعد الحریری که عنوان کرده بود دولت لبنان مقصر این انفجار است گفت: خود آقای سعد الحریری به نوعی مسوول کوتاهی و قصوری است که به چنین فاجعه ای ختم شد چرا که دولت آقای حسان دیاب هشت ماه است که روی کار آمده در حالی که آقای الحریری از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ نخست وزیر لبنان بوده است، بنابراین بر طبق منطق خودش، وی مسئول این انفجار به شمار می رود، چرا که در طول این سال ها اقدامی برای تخلیه مواد منفجره نکرده است. از سوی دیگر یک احتمال را هم باید در نظر داشت که شاید کسانی سعی داشتند تا با این ترفند دولت را مجبور به پذیرش خواسته خود کنند، منتها احتمال این حجم از خسارت را نمیدادند، به هر حال دولت آقای سعد الحریری از ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ نخست وزیر این کشور بوده است مسئولیت با وی است.
👈متن کامل👇
rahbordemoaser.ir/fa/news/53844
قدیری ابیانه: 👈هرچه مشارکت مردم بالاتر باشد به نفع کشور است به خصوص در ایران که مورد توطئه و طمع دشمنان است. مردم هر چهار سال پای صندوق های رای چگونگی مدیریت اجرایی کشور و نیز ترکیب اعضای قوه قانون گذاری و شوراهای شهر و روستا را شکل می دهند و تعیین چهار سال بعد هستند و بهتر است در انتخابات شرکت کنند. اما شرکت در انتخابات اجباری نیست ولی کسانی که در انتخابات شرکت می کنند سرنوشت انتخابات را رقم می زنند. به عبارت دیگر کسانی که در انتخابات شرکت نمی کنند داوطلبانه و عملا حق خود در تعیین سرنوشت را به کسانی واگذار می کنند که در انتخابات شرکت می کنند. این قاعده در همه کشورها صدق می کند.
ذکر این نکته ضروری است که نباید اینگونه القا کرد که با مشارکت پایین مردم در انتخابات، مشروعیت نظام زیر سوال میرود.
در کشورهای غربی گاهی مشارکت مردم حدود ۲۰ درصد است ولی کسی مشروعیت نظامشان را به آن مرتبط نمیکند. رهبر معظم انقلاب نیز همواره بر حق انتخاب و ضرورت مشارکت مردم در انتخابات تأکید داشتهاند و نیز فرمودهاند؛ مردم با یک انتخاب درست از مزایای یک رئیس جمهور کاربلد بهرهمند شوند و یا با انتخاب غلط نیز خودشان متضرر خواهند شد.
قدیری ابیانه:1️⃣ شورای نگهبان مجبور است به دلیل تعدد نامزدها عدهای را ردصلاحیت کند/ هیچ کس نباید بیش از دو دوره نامزد ریاست جمهوری شود/ با مدعیان اصولگرایی اگر خطایی کنند، سختگیرانه برخورد کنیم
فعال سیاسی اصولگرا گفت: نمیتوان، انتخابات را با صد نفر نامزد برگزار کرد بنابراین شورای نگهبان مجبور است یک عده را رد کند.
«محمد حسن قدیری ابیانه»، فعال سیاسی اصولگرا، درباره چهرههای شاخص اصولگرایی برای ریاست جمهوری به خبرنگار سیاسی برنا گفت: در جریانهای موسوم به اصولگرایی احزاب و گروههای مختلفی وجود دارند. افراد مختلف درباره موضوعات مختلف چه در مسائل اقتصادی چه در مسائل سیاسی چه در رابطه با قوانین و یا روندها نظرات متفاوتی دارند اما فصل مشترک آنها این است که مصلحت کشور را میخواهند و از همین جهت هم، نظراتشان را مطرح میکنند. حال ممکن است این نظرات، مورد قبول سایرین قرار گیرد یا نگیرد اما مهم نیت است که نیتشان از طرح این مسائل چیست و البته افراد، تجربههای مختلفی دارند و اگر نیتشان خدمت به مردم و نظام باشد، اشکالی ندارد که چه افراد سرشناس و چه غیرسرشناس نظرات متفاوتی داشته باشند.
او افزود: به عنوان مثال پدر و مادر خیرِ فرزندشان را میخواهند. از این رو در نیت آنها شکی نیست اما ممکن است در این باره که فرزندشان در چه رشتهای تحصیل کند یا با چه کسی بخواهد، ازدواج کند و یا چه شغلی را انتخاب کند و یا موارد دیگر، اختلافِ دیدگاه داشته باشند در حالی که پدر و مادر، خیر فرزندشان را میخواهند و فرض هم، بر این است که پدر و مادر از منافع خودشان به نفع منافع فرزندشان بگذرند و این نوع اختلافِ دیدگاه که هر دو نیز، خیرخواهانه است و ایرادی ندارد. این موضوع در مورد هر کسی که خیرخواه است صدق می کند. ما گاهی این اختلاف را در پزشکان هم مشاهده میکنیم.
✅هدف مشترک اصولگرایان درمان است
قدیری ابیانه ادامه داد: پزشکان براساس تشخیصِ درد، درمانهای مختلفی را تجویز میکنند. بعضی از پزشکان میگویند نیاز به جراحی است برخی میگویند جراحی خطرناک است و باید فرد با دارو درمان شود اما هر دو در یک نقطه مشترک هستند و میخواهند این فرد، سلامتیاش را به دست بیاورد. این مصداقِ هدفِ مشترکِ نیروهای اصولگرا است اما حال اینکه به عنوان مثال، درباره یارانهها چه تصمیمی گرفته شود و در مسائل اقتصادی چه راهی بهتر است و یا در سیاست خارجی، کدام روش بهتر پاسخ میدهد، اختلاف نظر در بین اصولگراها هم میتواند وجود داشته باشد.
وی عنوان کرد: این مساله درباره دشمنان ما هم صدق می کند. به عنوان مثال در آمریکا نقطه مشترک احزاب این است که با ایران دشمن هستند و می خواهند، ایران را زمین بزنند اما اینکه کدام روش دشمنی با ایران موثر است اختلاف دیدگاههایی دارند. آنها در اصلِ دشمنی اختلاف ندارند بلکه در روش اختلاف دارند. ما در اصلِ خدمت به مردم اشتراک داریم. اینکه چه راهی برای خدمت به مردم بهتر است تفاوت دیدگاهها اشکال ندارد، طرح آن هم اشکال ندارد منتهی برای اتخاذ هر تصمیمی، مرجع تصمیمگیری وجود دارد. مثلا بنده راجع به اینکه چه قانونی مناسب است تصویب شود نظراتی دارم و نظرات خود را هم بیان میکنم اما آن کسی که مرجع تصمیمگیری برای قانون است، مجلس شورای اسلامی با عضویت 292 نماینده است. نمایندگان مجلس هستند که میتوانند رأی بدهند یا ندهند و بعد هم شورای نگهبان تایید کند یا نکند یا منطبق با قانون اساسی اسلام بداند یا نداند.
✅با مدعیان اصولگرایی اگر خلاف و خطایی کنند باید سختگیرانهتر برخورد کنیم
قدیری ابیانه ادامه داد: منتهی طرح نظرات به نظر بنده خوب است اما مهم حسننیت است که آیا مصالح نظام و مردم را در نظر میگیرد یا خیر؟ در واقع آنچه که ما میتوانیم راجع به اصولگرایان بگوییم البته اگر واقعا اصولگرا باشند، این است که در نیت و اهداف، افرادِ سالمی هستند مگر این که عکس آن ثابت شود. البته ممکن است فساد، دامن هر فردی را بگیرد چون ما همه انسانیم و از ویژگیهای خلقت انسان این است که هر کسی در هر مقام و موقعیت و در هر سنی تا لحظه مرگش در حال انتخاب بین خیر و شر است و ممکن است، هر فردی در هر مرحلهای سقوط کند که ما افراد بسیاری داشتیم از مرجع تقلیدی که سقوط کرده تا قائم مقام رهبری، رئیس جمهور و نخست وزیر و وزیر. تا زمانی که این نیت سالم است خوب و مثبت است اما اگر سقوط کرد یا جرمی مرتکب شد، بنده به عنوان کسی که دلم میخواهد مطابق با اصول حرکت کنم معتقدم با مدعیان اصولگرایی اگر خلاف و خطایی کنند، باید سختگیرانهتر برخورد کنیم.
او در پاسخ به این سوال که چهرههای شاخص جریان اصولگرایی از نظر شما چه کسانی هستند؟ اظهار کرد: چهرههای شاخص اصولگرایی بسیار زیادند. هر حزبی و هر گروهی، چهرههای شاخص دارند.
👈آدامه در👇
borna.news/fa/tiny/news-1040888
ادامه قدیری ابیانه:2️⃣ شورای نگهبان مجبور است به دلیل تعدد نامزدها عدهای را ردصلاحیت کند/
او در پاسخ به این سوال که چهرههای شاخص جریان اصولگرایی از نظر شما چه کسانی هستند؟ اظهار کرد: چهرههای شاخص اصولگرایی بسیار زیادند. هر حزبی و هر گروهی، چهرههای شاخص دارند. فرض کنید موتلفه آقای بادامچیان، میرسلیم و چهره های دیگر هم هستند. در جامعه روحانیت مبارز چهرههای شاخص زیادی وجود دارند و تقریبا اکثریتشان شاخص هستند. در جامعه مدرسین تقریبا همه شاخص هستند. در میان ائمه جمعه، ائمه جمعه مراکز استانها چهرههای شاخص دارند. در جامعه اسلامی مهندسین یک عده چهرههای شاخص هستند. چه در حزب و چه در مجمع تشخیص مصلحت نظام چهره شاخص اصولگرایی وجود دارد.
✅آیت الله جنتی جزو چهرههای شاخص و سرشناس است
این دیپلمات ارشد و سفیر اسبق کشورمان در استرالیا و مکزیک عنوان کرد: به عنوان مثال، در میان اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله جنتی از اعضای شورای نگهبان، فقهای شورای نگهبان، همه جزو چهرههای شاخص و سرشناس هستند.
او در پاسخ به این سوال که چه چهرههایی از میان این چهرههای شاخصی که گفتید برای نامزدی ریاست جمهوری 1400 می توانند مطرح شوند؟ گفت: مطرح شدن یک بحث است توانایی داشتن، بحث دیگری است و بعد تایید شدن یک مطلب دیگر است. این که بخواهیم توانایی را بگوییم، یک عده از نظر شخص بنده توانایی این کار را دارند اما ممکن است احراز صلاحیت نشوند. ما با نامزدهای ریاست جمهوری دو نوع برخورد میکنیم. رد صلاحیت یعنی اینکه فلان شخص، صلاحیت آن را ندارد در مقابل عدم احراز یعنی اینکه، ما نمیدانیم توانایی این کار را دارد یا نه. بنابراین این دو با هم متفاوت هستند. یعنی یکی عدم احراز صلاحیت است و دیگری رد صلاحیت است.
این چهره سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال که چهره مدنظر شما کیست؟ تصریح کرد: در حال حاضر نمیتوانم بگویم که چه کسی را تایید میکنم ابتدا باید دید چه کسانی تایید صلاحیت میشوند بعد از این مرحله، از بین آنها انتخاب خواهم کرد.
او با اشاره به قانون انتخابات تاکید کرد: قانون انتخابات ما دچار اشکال است. به عنوان مثال، برای مجلس شرطِ داشتن فوق لیسانس تعیین کردهاند اما برای انتخابات ریاست جمهوری این شرط را هم نگذاشتند و این از ایراداتِ وارده است. به هر حال در انتخابات ریاست جمهوری، افراد بسیاری نامزد میشوند و طبیعتا، بسیاری از آنها نیز رد میشوند در حالی که در کشورهای دیگر دو نفر یا سه نفر نامزد میشوند در کشور ما، تعداد زیادی نامزد می شوند که در نهایت فقط ۶ یا ۸ نفر احراز صلاحیت میشوند.
قدیری ابیانه ادامه داد: دلیل دیگری هم که دیگران احراز نمی شوند این است که نمیتوان، انتخابات را با صد نفر نامزد برگزار کرد بنابراین شورای نگهبان مجبور است یک عده را رد کند.
✅شورای نگهبان مجبور است عدهای را ردصلاحیت کند
او اضافه کرد: یک نامزد در حال حاضر اگر بخواهد خودش را در سطح شهر معرفی کند هزینه تبلیغاتش سرسام آور است چه برسد به اینکه بخواهد در سطح کشور این کار را انجام دهد. شورای نگهبان مجبور است بار عدم احراز یا رد صلاحیت بسیاری از نامزدها را بر دوش بگیرد در حالی که اگر قانون ما درست بود مثلا شورای نگهبان به کسانی که مدرک فوق لیسانس را حداقل نداشته باشند، اجازه نمی داد، برای ریاست جمهوری ثبت نام کنند. متاسفانه مجالس ما هم نتوانستند قانون انتخابات را به سرانجام برساند ولی شورای نگهبان میتواند بگوید کسی که فوق لیسانس نداشته باشد، اصلا بررسی نمی کنیم لذا وزارت کشور ثبت نام نکند، این به این معنی نیست اگر کسی فوق لیسانس داشت صلاحیت دارد ما یکی از کارهایی که باید انجام دهیم این است که قانون انتخابات ریاست جمهوری، اصلاح شود. این کار، یکی از کارهای خوبی است که مجلس شورای اسلامی بهتر است انجام دهد و این قوانین را هر چه زودتر تصویب کند به گونهای که بتواند، رضایت شورای نگهبان هم جلب کند تا در زمان ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری اینگونه عمل کنیم.
این چهره سیاسی اصولگرا در پایان گفت: من معتقدم و پیشنهاد میهم در اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری یک موضوعی را تصویب کنند و آن اینکه هیچ کس نمی تواند، بیش از دو دوره نامزد شود. به هر حال مولفه قدرت، آن هم پُست ریاست جمهوری شیرین است و هر کسی مدتی را رئیس جمهور بوده مجددا میخواهد برگردد به هر قیمتی شده و این را ما تجربه کردیم. حال باید گفت آن فرد اگر هنری دارد در این دو دوره انجام دهد و دیگر امکان بازگشت به قدرت را نباید داشته باشد.
borna.news/fa/tiny/news-1040888
روایت1️⃣ قدیری ابیانه👈 از هراس 22 ساله مرد شیطانی: یکی از وظایف محافظان سلمان رشدی جلوگیری از خودکشی وی است.
۲۵ بهمن ۱۳۸۹
خبرگزاری رسا ـ قدیری ابیانه گفت: حکم ارتداد سلمان رشدی باعث شد که امنیت از توهین کنندگان سلب شود و مزدوران به این نتیجه برسند که اهانت به مقدسات اسلامی به نفع خود آنها نیست.
به گزارش خبرگزاری رسا، حکمی که 25 بهمن 1367 توسط امام خمینی(ره) علیه سلمان رشدی نویسنده اثر موهن آیات شیطانی صادر گردیده است، نه تنها او را، که دنیا را به لرزه درآورد. بسیاری که تا آن زمان به چیزی جز منافع مالی و کسب شهرت نمی اندیشیدند، با این حکم فکر توهین به مقدسات مسلمانان را از ذهن خارج کردند. ضمن آنکه این حکم بار دیگر باعث انسجام اعتقادی در میان مسلمانان جهان شد. گفته ها و ناگفته های دکتر قدیری ابیانه که در آن زمان معاون مدیرکل روابط عمومی وزارت امور خارجه بوده دگفتوگو با روزنامه قدس شنیدنی است:
صدور حکم امام علیه سلمان رشدی در چه شرایطی صادر شد؟
این حکم در مقطعی صادر شد که دنیا شاهد اهانتهای پیاپی رسانه های غربی علیه مقدسات اسلامی بویژه علیه امام راحل و انقلاب اسلامی بود و هرگونه واکنش از سوی ما و سایر مسلمانان زمینه شهرت بیشتر اهانت کنندگان را فراهم می کرد. انتشار کتاب موهن سلمان رشدی واکنش های بسیار زیادی را در سطح جهان بویژه در پاکستان در پی داشت، به گونه ای که در مبارزات مردم پاکستان حدود بیست نفر از مردم کشته شدند و این در حالی بود که نویسنده، ناشر و گردانندگان این اهانت از عواقب انتشار آن، یعنی جریحه دار شدن احساسات مسلمانان و تظاهرات میلیونی آنان و حتی کشته شدن آنان در این راه مطلع بودند، اما نه تنها آن را مضر نمی دانستند، بلکه مفید هم تلقی می کردند؛ چون برداشت آنها از ملتها همچون رام کردن اسبی وحشی بود؛ یعنی چنانچه کسی بتواند مدتی خود را بر روی این اسب سرکش نگه دارد، بتدریج این اسب رام می شود.
به باور آنها در صورت عقیم ماندن اعتراضهای مسلمانان پس از اندک زمانی، آنان تسلیم خواهند شد. استعمار این سیاست را پیشتر نیز تجربه کرده بود. آنها تصور می کردند که این اعتراضها پیامدهای مثبت دلخواه آنها را در پی خواهد داشت. از سویی تجربه نشان داده بود که وقتی رسانه های صهیونیستی به امام و مقدسات اسلامی توهین می کردند، واکنش ما تعطیلی رایزنی آنها در ایران بود؛ همان اقدامی که مثلاً در آلمان و ایتالیا تجربه شده بود.
صهیونیستها می دانستند یکی از راههای بر هم زدن ارتباط ما با سایر کشورها آن است که از طریق رسانه های تحت نفوذشان به مقدسات اسلامی ما توهین کنند. در آن کشورها نیز برخی از دولتمردان راضی می شدند از این نوع آزادی حمایت کنند، چون برای ماندن در قدرت به حمایت صهیونیستها نیاز داشتند. در چنین شرایطی بود که امام راحل حکم خود را درخصوص سلمان رشدی صادر کردند که تمام شرایط را دگرگون و تمامی توطئه ها را خنثی نمود و صحنه به طور کلی دگرگون و به نفع جهان اسلام شد.
صدور این حکم چقدر شرایط را برای اهانت کنندگان تغییر داد؟
مزدوران زیادی وجود دارند که حاضرند برای کسب شهرت و یا ثروت دست به هر جنایت و یا حرکت ضد انسانی بزنند، اما تمام این مزدوری ها برای کسب امکانات بیشتر برای زندگی است و بنابراین وقتی حکم اعدام صادر می شود، موضوع فرق می کند.
در صورت صدور حکم اعدام چنان زندگی بر آنها سخت و دشوار خواهد شد که دست کمی از اجرای حکم اعدام نخواهد داشت.
یکی از کارهایی که نیروهای محافظ سلمان رشدی انجام می دادند آن بود که از خودکشی وی جلوگیری کنند. این حکم باعث شد که امنیت از توهین کنندگان سلب شود و مزدوران به این نتیجه برسند که اهانت به مقدسات اسلامی به نفع خود آنها نیست. زندگی مخفی برای توهین کنندگان زندگی مرارت باری است که تحمل آن برای آنها سخت خواهد بود.
آیا در آن زمان مخالفتهای داخلی هم در خصوص اجرای حکم وجود داشت؟
پیش از صدور این حکم، من نزد یکی از مسؤولان وزارت خارجه رفتم و به ایشان گفتم ماجرای اهانتها و توهینها که به قطع و یا کاهش روابط منجر می شود، بتدریج به عاملی علیه خودمان تبدیل می شود و صهیونیستها با مشاهده چنین وضعی دایماً تلاش می کنند به این اهانتها ادامه دهند تا روابط ما را با سایر کشورها دچار خدشه کنند. بنابراین لازم است اقدامی صورت گیرد تا اهانت کننده احساس کند جانش در معرض تهدید قرار دارد و حکم اعدام برای او اجرا خواهد شد.
این فرد مسؤول در پاسخ به پیشنهاد من گفت، در صورت دادن این حکم فشارهای جهانی علیه ما شدت خواهد یافت. آن وقت به ایشان گفتم یا باید این حکم از سوی امام صادر شود یا آنکه پاسخ چند تن از مراجع تقلید به این پرسش طلاب که حکم اهانت کننده به مقدسات اسلامی چیست؟ صادر شود و آن وقت این حکم در قالب درس و پاسخ به پرسش منتشر گردد.
👈ادامه👇
rasanews.ir/fa/news/98153
2️⃣ ادامه روایت قدیری ابیانه👈 از هراس 22 ساله مرد شیطانی: یکی از وظایف محافظان سلمان رشدی جلوگیری از خودکشی وی است.
۲۵ بهمن ۱۳۸۹
... ایشان گفت، باز هم این فشارهای بین المللی بر ما ادامه خواهد داشت. ایشان می گفت، اگر این موضوع را مطرح کنید، خواهند گفت شما فردی افراطی هستی که با اصول دیپلماتیک نیز آشنایی ندارد. بنابر این طرح آن جز اینکه خود را منزوی کنی، فایده ای ندارد. من نیز به ناچار این پیشنهاد را دنبال نکردم جون در صورت طرح امیدی به توجه به آن نداشتم. اما وقتی این حکم صادر شد، از اینکه می دیدم ریشه این فتنه به این شکل خشکانده می شود، بسیار خوشحال شدم.
اعلام و توجیه این حکم از سوی دستگاه دیپلماسی کشورمان چقدر از سوی مسؤولان سایر کشورها مورد پذیرش قرار می گرفت؟
من زمانی که در استرالیا سفیر بودم، در پایان اولین ملاقاتم با وزیر امور خارجه استرالیا، وی از من خواست که در صورت امکان، در حکم سلمان رشدی تجدید نظری انجام گیرد؛ چون این موضوع مانع بزرگی در راه روابط به شمار می رود. به ایشان گفتم، رسانه های غربی حکم امام را بد متوجه شده اند- در آن زمان برخی از سفیران و دیپلماتهای ما می گفتند این موضوع نه حکم که فتواست و فتوا نظر مرجع تقلید است و امام به عنوان مرجع تقلید این موضوع را گفته است- او گمان می کرد که من می خواهم همین نکته را تکرار کنم.
بنابر این از من خواست تا در همان جلسه موضوع را بگویم. به وی گفتم حکم اهانت به مقدسات اسلامی تنها محدود به سلمان رشدی نیست و هر فرد که با علم به اهانت آمیز بودن، آن را منتشر و توزیع کند، شامل حکم خواهد بود. به وی گفتم شما باید از امام تشکر کنید؛ چون متوجه شدید که چنین حکمی در اسلام حتی اگر از سوی امام ارایه نمی شد، وجود داشته است. برای آنکه از عواقب این کار جلوگیری شود؛ کافی است به نویسندگان، توزیع کنندگان توضیح دهید که مسلمانان به هیچ وجه چنین توهین هایی را نمی پذیرند و بنابراین بهتر است توهین نکنند.
حتی برای او مثال صدام را آوردم و گفتم حتی با وجود جنایات صدام و بمباران شهرها، حکمی که برای سلمان رشدی صادر شد، برای او صادر نشد؛ چون او جسم ما را هدف قرار داده بود و سلمان رشدی مقدسات ما را و به هیچ وجه قابل گذشت نیست.
حکم امام علیه سلمان رشدی یکی از دلایل انسجام بخشی مسلمانان بود، به گونه ای که رشد اسلام گرایی در مصر در نتیجه پیروزی انقلاب اسلامی مصر را نیز می توان متأثر از چنین احکامی دانست.
غربی ها برای توجیه این گونه توهین ها به قوانین حاکم بر این کشورها و موضوع آزادی بیان استناد می کنند. این مسأله می تواند توجیه کننده این گونه توهین ها باشد؟
اولاً در کشوری مثل انگلستان نمی توان به ملکه توهین نمود، نمی توان هولوکاست را زیر سؤال برد، اما امکان توهین به مقدسات اسلامی و مسیحیان وجود دارد. حکم اسلامی موکول به اینکه قوانین یک منطقه چیست، نیست. حکم الهی زمان و مکان نمی شناسد. مسلمانان موظف به اجرای حکم هستند، گرچه مسؤولان آن کشورها بعدها می توانند آن فرد را بازداشت و طبق قوانین خود محاکمه کنند، اما هیچ محاکمه ای نمی تواند شیرینی ورود به بهشت را که ناشی از اجرای حکم الهی است تلخ کند. امیدواریم روزی مجاهدان راه خدا موفق شوند این حکم را اجرا کنند
👈 متن کامل👇
rasanews.ir/fa/news/98153
در سایت قرآنی تنزیل صوت ترجمه فارسی (فولادوند و مکارم شیرازی) و نیز صوت ترجمه به انگلیسی و آذربایجانی هم موجود است
www.tanzil.net
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داریوش همایون با ۴۰ سال فعالیت ضد انقلابی علیه ایران پشیمان از تلاش برلی سرنگونی جمهوری اسلامی به خاطر خطر تجزیه ایران
قدیری ابیانه: 👈حمله بودن انفجار بیروت بنا بر اعتراف ترامپ.
بلافاصله بعد از انفجار بیروت ترامپ گفت: این انفجار در پی یک حمله روی داده است. بعدا گفت که معلوم نیست انفجار بر اثر چیست.
رئیس جمهور آمریکا از سریترین اقدامات آمریکا و اسرائیل مطلع است. بلکه اسرائیل برای اینکه مثلاً حملهای در ابعاد انفجار بندر بیروت انجام دهد باید از قبل از آمریکا مجوز دریافت کند.
اینکه ترامپ بلافاصله گفته این انفجار در پی یک حمله رخ داده است قریب به یقین ناشی از اطلاعات سریای بوده که داشته است. منتهی او در موضعی که اتخاذ کرده بخشی از حقیقت را بیان کرده. یعنی متوجه نبوده که کل خبر از جمله اینکه انفجار ناشی از حمله بوده مطلبی بکلی سری است. این اشتباه ناشی از پرحرفی و توئیت بازی ترامپ هست.
با توجه به این موضوع باید انفجار بیروت را همانطور که ترامپ گفت یک حمله قلمداد کرد. حملهای که توسط رژیم صهیونیستی و با اطلاع و موافقت قبلی آمریکا صورت گرفته است.
لذا رژیم صهیونیستی باید منتظر اقدام متقابل در بندر حیفا باشد.