9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽فیلم افشاگری قدیری ابیانه در روز آخر ثبت نام ریاست جمهوری در وزارت کشور سال ۹۲ علیه مشایی و احمدینژاد بلافاصله پس از پایان سخنرانی مشترک احمدینژاد و مشایی
newsmediab.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Video/1392022316130126551855.mp4
توقعات کم یک جوان‼️ چرا ویلا در کیش و شمال و سفر دور دنیا نخواسته⁉️ چه کسی باید توقعات او رابرآورده کند؟ صادرات نفت به ازای هر ایرانی ماهیانه حدود صد هزار تومان قبل از تحریم بوده. او باید خودش با کار و تلاشش به خواستههایش برسد. در حال حاضر بدهی دولت به بیش از یک میلیون میلیارد تومان رسیده است. حساب کنید تامین نیازهای او معادل چند هزار سال درآمد نفت کشور در شرایط قبل از تحریم است.⁉️⁉️⁉️
توقعات کم یک جوان‼️ چرا ویلا در کیش و شمال و سفر دور دنیا نخواسته⁉️ چه کسی باید توقعات او رابرآورده کند؟ صادرات نفت به ازای هر ایرانی ماهیانه حدود صد هزار تومان قبل از تحریم بوده. او باید خودش با کار و تلاشش به خواستههایش برسد. در حال حاضر بدهی دولت به بیش از یک میلیون میلیارد تومان رسیده است. حساب کنید تامین نیازهای او معادل چند هزار سال درآمد نفت کشور در شرایط قبل از تحریم است.⁉️⁉️⁉️
خبر و نظر👈فروش بنزین به همسایهها راهکار جبران قطع کامل صادرات نفت خام
خبر👈نوبخت: شدیدترین مرحله تحریم نفت در برابر غذا بود اما الان در شرایطی هستیم که این بیانصافها و دژخیمان حتی برای غذا و دارو اجازه فروش یک قطره نفت را نمیدهند و اگر هم به فروش می رسد امکان تبادل مالی نباشد.
rouydad24.ir/000xXJ
نظر👈 قدیری ابیانه: اگر واقعا امکان فروش نفت به صفر رسیده است، یکی از راهکارها این است که ایران به کشورهای مجاور بنزین بفروشد هرچند به سبک قاچاقچیها
برای اینکار هم باید مصرف فرآوردههایی از قبیل بنزین، نفت سفید و گازوئیل در کشورمان کم شود و هم تولید آنها افزایش یابد.
کاهش مصرف بنزین در شرایط کرونایی امکان صادرات بنزین به ونزوئلا را فراهم آورد هرچند بسیار دور از ایران بود.
لذا مردم باید به شدت و تا حد ممکن در مصرف فرآوردهها صرفهچویی کنند و بدانند که قیمت تمام شده هر لیتر فراورده برای کشورمان حدود هشت هزار تومان است. و لذا صرفهجویی در مصرف، درآمد هشت هزار تومانی بابت هر لیتر برای کشورمان خواهد داشت و کمکی است به اقتصاد کشور در شرایط تحریمی.
البته بعید می دانم با سفارش و توصیه و نصیحت مصرف سخت کم شود. اگر نشد راهکار آن واقعی سازی قیمت سوخت است.
در شرایطی که عدهای بیکار شده و کل درآمد خود را به خاطر کرونا از دست دادهاند و در تهیه نان شب درماندهاند، دادن یارانه بابت بنزین که ده درصد از ثروتمندترین افراد جامعه حدود 30 برابر ده درصد از فقیرترینها از آن بهره میبرند بیعدالتی اشکار است.
قدیری ابیانه: 👈اگر جهان اسلام متحد شود، هیچ کشوری جرئت عرض اندام در برابر آن را ندارد
سفیر اسبق کشورمان معتقد است اگر جهان اسلام متحد شده و قطب اسلامی شکل بگیرد به ابرقدرتی تبدیل میشود که هیچ کشوری جرئت عرض اندام در برابر آن را ندارد.
۱۵ شهريور ۱۳۹۹
محمدحسن قدیری ابیانه سفیر اسبق کشورمان در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره لزوم اقتدار منطقهای کشورمان، گفت: مولفه اقتدار ارتباطی با زورگویی ندارد و ما هم بیش از هرچیز به دنبال اقتدار کشورمان و اقتدار منطقهای خود در مقابل نفوذها، توطئهها آن هم در جهت حفظ امنیت کشور هستیم.
او ادامه داد: هر کشوری به دنبال عمق استراتژیک برای خود است؛ برای مثال آمریکا به دنبال ایجاد اقتدار کشور خود در بین کشورهای دور و نزدیک در جهت غارت ملتها و تحمیل نظرات خود به آنهاست؛ کمااینکه دشمنان ما هم صرفا به ایران به عنوان یک کشور ثروتمند، قدرتمند، وسیع، مستقل و اسلامی نگاه نمیکنند بلکه ایران را محور تمدن اسلامی میدانند.
قدیری ابیانه افزود: تمام استراتژیستهای دوست و دشمن چنین نگاهی به ایران دارند و دشمنی شان هم به سبب همین موضوع است؛ چرا که از ۱۴ نقطه استراتژیک جهان نیمی از آن به جهان اسلام تعلق دارد و اگر جهان اسلام متحد شده و قطب اسلامی شکل بگیرد به ابرقدرتی تبدیل خواهد شد که هیچ کشوری جرئت عرض اندام در برابر آن را ندارد.
سفیر اسبق کشورمان، گفت: به همین دلیل است که از دیرباز سیاست «تفرقه بیاندازد و حکومت کن» را در پیش گرفته اند، اما ایران با درایت حضرت امام خمینی (ره) موضوع وحدت جهان اسلام را مطرح کرده و مقام معظم رهبری هم همان مسیر را طی میکنند.
تحللیگر مسائل سیاسی در توصیف وضعیت امروز جهان هم بیان کرد: جهان امروز در حال تغییر است و از جهان تک قطبی به سمت جهان چند قطبی میرود؛ همچنین آمریکا هم به شدت تضعیف شده و سقوطش بسیار نزدیک و قطعی است؛ در این میان تنها راهی که میتواند جلوی چند قطبی شدن جوامع را بگیرد، تسلط و تصاحب منابع نفتی به خصوص در حوزه منطقهای ما یعنی غرب آسیا توسط آمریکاست.
او ادامه داد: علاوه براین دشمنان به دنبال تصاحب منابع نفتی ما و محروم کردن ما از این منابع هستند و برای اینکه به این هدف خود برسند در ابتدا باید جمهوری اسلامی را سرنگون و ایران را تجزیه کنند، به همین لحاظ هم برخی از عناصر ضد انقلاب که به ایران تعلق خاطر دارند با این منطق دست از دشمنی با ایران برداشتند، چون میدانند که اگر جمهوری اسلامی ایران نباشد ایرانی هم باقی نمانده و تجزیه خواهد شد.
yjc.ir/00VNGB
قدیری ابیانه:👈التقاط و انحراف در معرفی اسلام با توجیه تلاش برای حفظ اسلام
✍️ استاد میرباقری: حتماً حوزهها مکلفاند که علوم مدرن را بفهمند و سخن دین را نسبت به آن ارائه کنند، ولی این کار یک قواعدی دارد. اگر درست عمل نکنیم، ممکن است خدایناکرده ما در دهههای آینده به یک فضلایی تبدیل شویم که ابزار عرفیسازی دین میشویم.
⚡️ انسان تا جزو عبادالله نشده و به فرقان دست پیدا نکرده است نباید سراغ کتب ضاله برود.
⚡️ اگر من بدون اینکه جهاز هاضمۀ خودم را تقویت کرده باشم که بتواند اطلاعات را تصفیه کند، انبوهی از اطلاعات فیلسوفان مادی را در جهاز هاضمه خودم بریزم، طبیعی است که مسموم میشوم.
⚡️ این یک انحراف خطرناک است که فرایند اصلاحات اجتماعی را براساس ادبیات مدرن تعریف کنیم و بپذیریم، و بعد بگوییم امام حسین(ع) هم همین کار را میکردند!
«من یک هشدار جدی میدهم نسبت به این انبوهخوانیهایی که از علوم انسانی و اجتماعی مدرن در حوزه دارد اتفاق میافتد. اینها کتبی هستند که انسان تا #فرقان ندارد نباید سراغشان برود. بله، اگر کسی جزو عبادالله شد و نورانی به نور هدایت الهی شد و فرقان داشت، میتواند سراغشان برود (فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ). تا به آنجا نرسیدی، «فَلْيَنْظُرِ اَلْإِنْسانُ إِلى طَعامِهِ»؛ آدم باید به طعام خودش نگاه کند؛ در معنای این آیه فرمود: «عِلْمُهُ اَلَّذِي يَأْخُذُهُ عَمَّنْ يَأْخُذُهُ». علمتان را ببینید از چه کسی میگیرید.
این نکته را من جدی میگویم. این کسانی که فیلسوفان دوره مدرن که دست به بدنشان بزنی باید بروی آب بکشی، این نجاست مال روحشان است که به بدن سرایت کرده است. روح کافر نجس است که جسمش نجس میشود. قرآن به ما گفته است اینقدر فاصلهگذاری کنید. حال اگر من بدون اینکه جهاز هاضمۀ خودم هم تقویت کرده باشم که بتواند آن اطلاعات را تصفیه کند، انبوهی از آن اطلاعات آنها را در جهاز هاضمه خودم ببرم، طبیعی است که مسموم میشوم.
این انبوهخوانی که بهخصوص جوانان عزیز ما، و گاهی طلبههای جوان ما، انجام میدهند، با فرقان، خیلی خوب است و آدم میداند دارد چه کار میکند. اما اگر بخوانیم تا ببینیم که حق کجاست، این اولِ خطاست. آنها حق و باطل را با هم قاطی کردهاند و قاطی کردنش اینطوری است که «كَلِمَةُ حَقٍّ يُرَادُ بِهَا بَاطِلٌ». اگر فرقان نباشد، یکموقعی خداینکرده ما در دهههای آینده تبدیل میشویم به یک فضلایی که ابزار #عرفیسازی_دین میشویم و دین را به نفع مفاهیم عرفی و به نفع مفاهیم مدرن و به نفع علوم مادی تغییر میدهیم و ابزار این کار میشویم.
البته حتماً حوزهها مکلفاند که بر این علوم، مُشرف بشوند و سخن دین را نسبت به آنها بفهمند و ارائه کنند؛ اصلاً اینطوری، #جامعهسازی و جامعهپردازی میشود؛ اصلاً مسئله امروز ما این است. ولی این کار یک قواعدی دارد. اینکه ما از آن طرف بیاییم و مفاهیم عرفی را بگیریم و فرایند اصلاحات اجتماعی را براساس ادبیات مدرن [تعریف کنیم و بپذیریم،] و بعد بگوییم امام حسین(ع) هم همین کار را میکردند و [بگوییم] «إِنَّما خَرجْتُ لِطَلَبِ إلاصلاحِ فی أُمَّةِ جَدّی» یعنی همین، و حضرت هم همین کار را میکرده است، این حرف، قطعاً انحراف است و انحراف خطرناکی هم هست؛ فرق نمیکند آن کسی که این انحراف را دارد خدایینکرده ملبس باشد یا نباشد. باید با قرآن و با معارف اهل بیت(ع) و با یک رفتوبرگشت مستمر بین معارف قرآن و اهل بیت(ع) بتوانیم به مفاهیم اساسی برسیم [و این امور را تحلیل کنیم.]».
🌐نظر👈قدیری ابیانه: از افرادی که به این وادی گرفتار شدند و سعی میکنند اسلام را با این مفاهیم نظریهپردازان و ارزشهای غربی یکسان کنند به جای اینکه آنها را با معیار اسلامی بسنجد، تلاش میکنند به نحوی با تفسیر و تأویل، اسلام و قرآن را به آن معیارها تطبیق دهند افراد التقاطی زیر هستند:
آقایان صانعی
سروش
روحانی
سید محمد خاتمی
آقامیری
بازرگان
و اصولا اغلب افراد موسوم به اصلاحطلب
آنها نظرات نظریهپردازان را بر نظر خداوند در قرآن افضل میدانند و این خطا را در جهت حفظ افراد در اسلام توجیه میکنند.
طوری صحبت میکنند که اگر خداوند موقع نزول قرآن با آنها مشورت میکرد قرآن به نحو مترقیتری نازل میشد. یعنی فهم خود را بالاتر از فهم خدا میدانند.
#خیانت_به_اسلام در پوشش حفظ اسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحقیر رئیس جمهور صربستان توسط ترامپ
هنگامی که ترامپ اعلام می کند که رئیس جمهور صربستان در توافقنامه همکاری با آمریکا پذیرفته که سفارت صربستان در اسرائیل را از تل آویو به بیت المقدس منتقل کند، رئیس جمهور صربستان با تعجب به متن توافقنامه مراجعه می کند و می بیند که چنین بندی در آن وجود دارد و متعجب و شگفت زده می شود که بدون مطالعه متن توافقنامه آن را امضا کرده است
یادداشت قدیری ابیانه: 1️⃣👈عزم عدلیه برای مبارزه با فساد
دو سال پیش بهمنظور تسریع در مبارزه با مفاسد اقتصادی، جلوگیری از اطاله وقت و اعمال قاطعیت مضاعف در این امر، نامهای از سوی رئیس وقت عدلیه به مقام معظم رهبری برای اخذ اختیارات ویژه به نگارش درآمد تا این فرایند با سرعت و دقت بیشتری به گردونه اجرا وارد شود. این مجوز که دوره زمانی آن دو سال بود، به پایان رسید و برای تداوم این فرایند لازم بود که این اختیارات تمدید شوند. لذا پس از درخواست آیتالله رئیسی، رهبر حکیم انقلاب با تداوم فعالیت شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی جهت رسیدگی به پروندههای اخلالگران و مفسدان اقتصادی با لحاظ برخی اصلاحات موافقت کردند.
نکتهای که رئیس قوه قضائیه در این نامه بر آن تصریح و تأکید کردند این است که با توجه بهضرورت استمرار مقابله ویژه با مفاسد اقتصادی، به زودی پیشنهادات و نیازمندی های قانونی عدلیه در جهت مبارزه قاطع،سریع و توام با عدالت به مجلس شورای اسلامی تقدیم خواهد شد.
از سوی دیگر، عدلیه در دوره تحول کارنامه موفقی داشته و قضات شجاع این دستگاه حاکمیتی، چندین هزار میلیارد از اموال به غارت رفته را به بیتالمال بازگرداندهاند.
تلاش برای احقاق حقوق عامه و برخورد بدون ملاحظه با کسانی که از خط قرمزهای قانون و شرع عبور کردهاند، موجبات دلگرمی افکار عمومی و افزایش میزان اعتماد به نظام نیز شده است. نتایج چشمگیر این مبارزه فراگیر تا جایی به ذائقه مردم خوش آمده که حتی منتقدان مدیریت انقلابی نیز به توانمندی مدیران جهادی اذعان کرده و خواستار تغییر ردههای مدیریتی با روحیهای مشابه شدهاند.
بخشی از این موفقیتهای بزرگ در مصاف با هیولای هفتسر فساد، مرهون محکوم شدن مفسدین منسوب به برخی از مدیران و مسئولان است. چنگال عدالت وقتی گریبان آقازادهها، یقهسفیدها و دانهدرشتها را فشرد و از همه مهمتر، این فرایند تداوم یافت، موجی از اطمینان را در میان جامعه سرازیر کرد که مفری برای نوری چشمیها نیست و دیر یا زود، حاشیه امن آنها از بین خواهد رفت. اساساً هر نوع تبعیض و بیعدالتی در معماری نظام اسلامی، اعوجاج در طراحی این بنای عظیم و شکوهمند به شمار میآید و هر ناظری را متوجه آن خواهد کرد. لذا زدودن و پیرایش هر آنچه باعث لطمه زدن به آرمان عدالتطلبانه جمهوری اسلامی شود، با استقبال و دلگرمی صاحبان اصلی انقلاب مواجه خواهد شد.
یکی از امور مستحسن و قابلتقدیر دیگر عدلیه و روشنکننده بارقه امید در دلهای مردم، راهاندازی «سامانه گزارشگران فساد» است که افراد بدون اینکه نامی از آنها برده شود، مستندات و گزارشهای خود از فساد را از این طریق ارائه میکنند و پس از بررسی و اقدام، نتیجه آن به اطلاع خواهد رسید.
بخش دیگر نیز به پالایش درونی قوه قضائیه بازمیگردد. عدلیه در این راستا، افزون بر افراد صاحب رتبه و برگزاری دادگاههای این افراد، بر برخورد با قضات فاسد نیز اصرار دارد. این رویکرد ثابت میکند دستاندرکاران این نهاد مردمی، در مورد خطای کارگزاران خود اهل مماشات نیستند و زدودن سطوح مدیریتی خود از این آلودگیها را حتی بر سایر مفاسد ارجح میدانند. برگزاری جلسات متعدد دادگاه طبری و اعلام عمومی نام و چهره قضات متخلف، علاوه بر این، حاکی از آن است که دستگاه قضا همچنان که ریشهکن کردن فساد در سایر نهادها و سازمانها را مطالبه میکند، خود پیشگام این فرایند است و موضعی را اتخاذ نمیکند که پیشتر به آن عملنکرده باشد.
از سوی دیگر، همانگونه که رئیس قوه قضائیه بهکرات و در مناسبتهای مختلف به آن اشاره کردهاند، باید با ریشههای فساد نیز برخورد شود. روشن است که عدلیه مسئول مبارزه با عاملان و عوامل فساد محسوب میشود و مادامیکه مجموعهای از اصلاحات در قوانین و روال اجرایی کشور صورت نگیرد، حتی با دستگیری و محاکمه مجرمین، باز هم شاهد ورود پروندههای ریز و درشت در این خصوص به محاکم قضایی خواهیم بود.
باید توجه داشت که ازاله ریشههای فساد، در تصمیمات، تدابیر، قوانین و مقررات قوای مجریه و مقننه نهفته است. طبعاً بخشنامهها و قوانین ناکارآمد و تنقیح نشده که تبعات سهمگینی همچون عدم شفافیت در ساز و کارهای اجرایی و تقنینی کشور را موجب شدهاند، بسترساز مسائل و مصائبی هستند که این روزها در برخی از سازمانها و ارگانها شاهد آن هستیم.
در حقیقت، درمان بیماری فساد زمانی ممکن است که با نسخههای پرهیزی همراه باشد، در غیر این صورت، بهبود ریشهای محقق نشده و دیر یا زود دوباره سر باز خواهد کرد.
ناگفته نماند که هرچند طبق قانون اساسی، حوزه فعالیت قوه قضائیه در برخورد با همه زیرشاخههای فساد و جرائم تعریفشده، آنچه اما بیش از گذشته نیاز کشور به شمار میآید، قلعوقمع و مبارزه همهجانبه با مفاسد اقتصادی است.
👈ادامه در👇
portal.hemayat.net/?nid=4845&pid=1&type=0#pagedetails
ادامه یادداشت قدیری ابیانه: 2️⃣👈عزم عدلیه برای مبارزه با فساد
دستاندازی به منابع کشور، سوءاستفاده از موقعیت و رانتخواری، جریان تولید و روند طبیعی رشد اقتصادی را م
مختل و در نتیجه، آسیبهای عمدهای به معیشت مردم وارد کرده است.
و بالاخره اینکه با تدابیر دستگاه قضا، کسانی که دستشان به فساد آلوده است و یا قصد ارتکاب آن را دارند، در وحشت گرفتار شدن در چنگال عدالت به سر میبرند و ناامنی آنها نویدبخش امنیت اقتصادی و پویایی در بخشهای مختلف کشور خواهد بود.
افزون بر این، اهتمام رئیس قوه قضائیه برای برگزاری مداوم دادگاههای ویژه اقتصادی، مهر تأیید مجدد رهبر حکیم انقلاب بر آن و التزام مجلس شورای اسلامی بر همیاری و همافزایی با عدلیه حاکی از آن است که برخلاف ادعای دشمنان و دنبالههای داخلی آنان، فساد در کشور سیستماتیک نیست بلکه عارضه و آفتی قابلدرمان است و دستیابی به این هدف بزرگ، محقق خواهد شد.
👈متن کامل👇
portal.hemayat.net/?nid=4845&pid=1&type=0#pagedetails
✍️یادداشت قدیری ابیانه: خود برتربینی آمریکایی ها
📰روزنامه جام جم ۱۸ شهریور ۹۹
اصولا آمریکایی ها اعم از دموکرات و جمهوریخواه احساس خودبرتربینی نسبت به سایر ملل دارند و این ویژگی ها نه تنها شامل دولتمردان آمریکایی است بلکه این حس به مردم این کشور هم منتقل شده و شهروندان آمریکایی خودشان را برتر از سایر ملت ها می دانند و این حق را به خود می دهند که برای سایر کشورها تعیین تکلیف کنند.
منفعت اندیشی و خودبرتربینی، چنان در وجود فرهنگ آمریکایی رخنه کرده که اگر مثلا رئیس جمهور ایالات متحده، جنگی به پا کند و صدها هزار نفر را بکشند، کافی است برای افکار عمومی توجیه کند که خون های ریخته شده برای ایجاد رفاه بیشتر مردم آمریکا بوده است. با چنین توجیهی، جنگ و کشتار مردم سایر نقاط جهان، از نظر آمریکایی ها قابل قبول است. این ویژگی البته در مورد آمریکایی ها از این جهت صدق می کند که آنها نیز گرفتار خودبرتربینی حتی نسبت به شهروندان خود هستند و از نظر برخی از آمریکایی ها آنها حق بیشتری نسبت به بقیه برای برخورداری از امکانات و بهره های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دارند.
در خود آمریکا سفیدپوستان خود را برتر از رنگین پوستان می دانند. نوع رفتار و برخورد سفیدپوستان و به ویژه پلیس این کشور نسبت به شهروندان رنگین پوست و سیاهپوست آمریکایی، حاکی از تسلط فرهنگ خودبرتربینی است و از این جهت است که شاهد بروز نارضایتی در قشر وسیعی از جامعه آمریکایی هستیم.
اساسا اعتراض هایی که در حال حاضر در ایالات متحده آمریکا رخ داده حکایت از این دارد که شهروندان رنگین پوست ...
ادامه👇
ghadiri.ir/post/7032
@Ghadiri1404