ین دو ماه، مجلس اختیار تام دارد هرکاری اراده بکند انجام دهد، حتی رهبر را میتواند عزل کند. اگر این دو ماه نبود، شاید میگفتیم دور باطل.
🔍 *قدرت مطلق مجلس خبرگان رهبری*
✅مجلس خبرگان رهبری از نظر حقوقی قویترین مجلس دنیاست. در هرجا وقتی بخواهند رأس مملکت را عوض کنند چندین مرحله وجود دارد. مثلاً در امریکا باید در دادگاه ثابت شود که او کاری خلاف قانون اساسی انجام داده است ()؛ بعد در کمیسیون حقوقی پارلمان و بعد کنگره به رأی بگذارند و درصد بالایی رأی بدهند به عزلش. اما در خبرگان رهبری نصف به علاوه یک، جلسه قانونی است. یعنی چند نفر هم غایب باشند، اما به حد نصاب برسد میتوانند رأی بگیرند که رهبری را عزل کنند. لازم نیست رهبر خطا کرده باشد. فلسفهاش هم این است که اگر یکی بهتر از رهبر فعلی پیدا شد، او حق رهبری دارد. پس عزل رهبر، موکول به خلاف رهبری نیست. مجلس خبرگان رهبری قانوناً به هیچ جا هم پاسخگو نیست.
🔍 *عدم پاسخگویی*
اخیرا با یک اصلاحطلب مناظره داشتم. او میگفت خیلی از نیروهای مسلح، صداوسیما و قوه قضائیه به مجلس پاسخگو نیستند. قرار نیست به مجلس پاسخگو باشند. بر آنها نظارت میشود، اما قرار نیست به مجلس پاسخ دهند. به جایی باید پاسخ دهند که اگه نپسندید، بتواند او را عزل کند. اگر پاسخ تو قانعکننده نبود، رهبری هست. مجلس خبرگان رهبری میتواند بر تمام امور مربوط به حوزه رهبری نظارت کند.
یکی از آقایون گفته بود کار ما نظارت نیست حمایت است. بخشی از وظیفه حمایت هم میتواند نظارت باشد. مثلاً بگویند نیروهای مسلح اینگونه است. به ایشان بگویند نمیخواهد در امور نظامی دخالت کنید. میپذیرند و یا نمیپذیرند و میگویند تو را عزل میکنیم. چرا عزل نمیکنند؟ چون رهبری را قبول دارند. مثل حق طلاق. طبق قانون بسیاری از مردان حق طلاق دارند، اما باید همسران خود را طلاق دهند؟
🔍 *مقتدرترین مجلس جهان*
مجلس خبرگان رهبری قویترین مجلس سیاسی دنیاست. مجلس شورای اسلامی میتواند به بیکفایتی رئیسجمهور رأی دهد، اما نمیتواند او را عزل کند و رهبری، بعد از رأی عدم کفایت سیاسی میتواند او را عزل کند. مجلس نمیتواند رئیس جمهور را عزل کند، اما خبرگان رهبری میتواند رهبر را عزل کند. پس در اینجا منطقی وجود دارد.
🔍 *وظایف مجمع تشخیص*
✅مجمع تشخیص مصلحت نظام چند وظیفه دارد: در صورت بروز اختلاف بین مجلس و شورای نگهبان، اگر مجلس اصرار داشت که اکنون مصلحت این است، آن را برای رأیگیری به مجمع تشخیص مصلحت نظام میبرند. دومین وظیفه آن، مشاوره به رهبر است. مثلاً میگویند آقای احمدینژاد که الان ولایی نیست (به نظر من ضدولایت است) در مجمع تشخیص مصلحت نظام چه میکند؟ در صورت رأیگیری، یک رأی بین مثلا 30 نفر است. در صورت مشورت، رهبر اگر خواست عمل میکند یا نمیکند. رسم رهبری بر این بوده است که به ترکیب افرادی که امام خمینی منصوب کردند دست نمیزند. موسوی تا پایان اوج فتنه از مجمع تشخیص مصلحت نظام حذف نشد. پس از پایان دوره، دوباره نصب نشد. فکر کنم برای احمدینژاد هم همین است. هرکسی که یک یا دو دوره رئیس جمهور بود، تجربه دارد و خوب است در این جمع بیاید. پس چرا کروبی و خاتمی عضو نشدند؟ خودشان نخواستند.
وظیفه سوم هم به مجمع تشخیص مصلحت نظام سپرده شد: حالا که شما در تدوین و دادن مشورت راجع به سیاستهای کلان دست داشتید، خودتان هم ارزیابی کنید آیا به موارد تصویب شده عمل میشود یا نه؟ یکی اینکه آیا قوانین با سیاستهای کلان تطابق دارد یا نه و دیگری نظارت بر بقیه دستگاهها که آیا مطابق با سیاست کلی عمل کردند یا نه.
عمل در چارچوب سیاست کلی نظام که توسط رهبری ابلاغ میشود به دلبخواه نیست. جزو وظایفی است که قانون اساسی مشخص کرده است.
🔍 *سلسله مراتب اداری*
من در استرالیا سفیر بودم و 700 دانشجوی دکترا داشتیم. به یکی از دانشجویان مدیریت گفتم یک نکته جالب از تدریس مدیریت اینجا بگویید. گفت بند یک:حق با مدیر است. بند دو: اگه جایی واقعاً حق با مدیر نبود، در آن مورد هم به بند یک مراجعه کن. الان ما این مشکل فرهنگی را داریم که مدیری را که حرف مافوق خود را نمیخواند، قوی میدانیم. اما در دنیا اینگونه نگاه نمیکنند. میگویند سه مرحله داریم:
مرحله اول، پیش از تصمیمگیری که گاهی ممکن است برای آن حتی دانشگاه، دانشکده، پژوهشگاه و... تأسیس کنند. مرحله دوم، تصمیمگیری که قانون مشخص میکند رهبر یا رئیس جمهور یا ... حق دارد این تصمیم را بگیرد. مرحله سوم فقط اجراست. در هیئت دولت نمیتوانی بگویی چون من به تصمیمی رأی ندادم پس عمل نمیکنم. همه باید عمل کنند. مثل اتوبوسی که خاموش شده و برای روشن شدنش میخواهند آن را هل دهند. نمیشود یه عده از عقب و یه عده از جلو آن را هل دهند. همه باید طبق نظر راننده و به یک سو هل بدهند. هرکه هر جور خواست (که در ایران بسیار باب است) نمیشود. در اجرا همه باید تص
میمی که گرفته شده را اجرا کنند. تا اجرا نشود معلوم نخواهد شد اشکال از تصمیم بوده یا اجرا. این مشکل در کشور ما زیاد است.
🔍 *پیشنهاد اصلاح قانون اساسی*
بنابراین اگر روزی قانون اساسی خواست اصلاح شود، پیشنهادم این است که ریاست جمهوری به رئیس قوه مجریه تبدیل شود و منصوب رهبری باشد. دیگر لازم نیست انتخابات برگزار شود.
✅ آقای یزدی حرف قشنگی زده بود آن اینکه ما در شورای نگهبان حق تشخیص مصلحت نظام را نداریم، اما در مجمع تشخیص مصلحت نظام این حق را داریم. اعضای فقیه شورای نگهبان عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم هستند. ممکن است رأی من در شورای نگهبان راجع به موضوعی یک چیز باشد و در مجمع تشخیص مصلحت نظام خلاف آن. چرا؟ چون در اینجا فقط حق دارم بگویم آیا با قانون اساسی منطبق است؟ با اسلام تعارض دارد؟ اما در مجمع تشخیص مصلحت نظام میتوانم و حق دارم به تشخیص خودم ئه مصلحت چیست رای دهم. بنابراین رأی متفاوت است. این را در دستگاه قضا هم میبینیم. حکم قاضی باید طبق قانون باشد، اگر فکر میکند باید به شخصی حکم اعدام بدهد، اما قانون آن را تصویب نکرده است حق ندارد حکم اعدام بدهد. اما این قاضی اگر به مجلس رفت، میتواند قانونی وضع کند که مجازات فلان جرم، اعدام باشد.
🔍 اطاعت یکپارچه از قانون*
✅در مجلس راجع به یک موضوع، عدهای رای مثبت و برخی رأی منفی دارند. رای میگیرند و اگر تصویب شد و شورای نگهبان هم تأیید کرد، همه کسانی که رأی مثبت و منفی دادند باید طبق قانون عمل کنند. همه جای دنیا همین است و استثنا نیست.
پس ولایت مطلقه فقیه، لازمه داشتن نظام اسلامی است. مطلقه به این دلیل که باید در مواردی بلافاصله تصمیم بگیرد که در قانون عملی ما مطلقه نیست. معتقدم اختیارات رئیس جمهور بیش از رهبری است.
🔍 *نظارت بی مسمی*
اصلاً بیدلیل اسم نظارت بر سه قوه را برای رئیس جمهور آوردیم. رئیس جمهور را تحریک میکند که ما حق نظارت داریم. همه آنها بلااستثنا چنین حرفی زدند، الا شهید رجایی و دیگری آقای رئیسی. چه بسا اگر شهید رجایی و باهنر هم زنده بودند بینشان اختلاف میافتاد. بنابراین باید قانون اساسی را اصلاح کنیم.
والسلام
http://ghadiri.ir/post/7301
📽 *تقدیر از گزارش بابت خطر ریزش پتروپل*
یک نفر گزارش تصویری از خطر ریزش برج متروپل آبادان تهیه کرده و منتشر کرده بود.
او را پیدا کنید و از او تقدیر نمایید.
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
Ghadiri.ir
ghadiri.ir/post/7195
قدیری ابیانه:✅ *بیانات رهبری، بهترین روش شناخت ابعاد رفتاری امام(ره)/ گرایش به دین در نسل فعلی انقلاب قویتر شده است*
بیانات رهبری، بهترین روش شناخت ابعاد رفتاری امام(ره)/ گرایش به دین در نسل فعلی انقلاب قویتر شده است*
محمدحسن قدیری ابیانه تحلیلگر سیاسی گفت: سخنرانی ها و مواضع مقام معظم رهبری در رابطه با بنیانگذار انقلاب اسلامی در کنار سخنان مکتوب امام خمینی(ره) بهترین روش برای شناخت دقیق و صحیح از ابعاد وجود امام(ره) است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قدیری ابیانه در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با بیان اینکه* مقام معظم رهبری هرساله در مراسم ارتحال بنیان گذار کبیر انقلاب ابعادی از ویژگی های شخصیتی و رفتاری این مردخدا را برای مردم تشریح می کنند* گفت: سخنرانی ها و مواضع مقام معظم رهبری در رابطه با بنیان گذار انقلاب اسلامی در کنار سخنان مکتوب امام خمینی(ره) بهترین روش برای شناخت دقیق و صحیح از ابعاد وجود امام خمینی(ره) است.
وی ادامه داد: *جوانان و نوجوانان نسل فعلی انقلاب بهتر و تشنه تر از گذشته به دنبال حقیقت و راه الهی هستند و صحبت های مقام معظم رهبری می تواند بهترین سرخط برای پیدا کردن مسیر زندگیشان باشد مسیری که به پیشرفت خود انها و انقلاب و اسلام منجر خواهد شد.*
سفیر اسبق ایران در کشور مکزیک با اشاره به اینکه *این تشنگی و گرایش به معنویت در برنامه هایی مثل سرود سلام فرمانده، تشییع سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و... کاملا نمایان است* تصریح کرد: سبک مدیریت و رهبری امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری عمل براساس قرآن است و اگر این مسیر را مردم کشور نیز در پیش بگیرند به طور قطع هیچ آسیبی از هیچ سویی متوجه کشور نخواهد بود.
وی با بیان اینکه *امام خمینی(ره) اسلام شناس و خداشناس بزرگی بودند که هدایت ها را از قرآن دریافت و براساس آن تصمیم گیری می کردند* ابراز داشت: *امامین انقلاب به وعده های الهی با تمام وجود اعتقاد دارند و انها را وعده های حق می دانند به همین دلیل است که امام خمینی(ره) در زمان دفاع مقدس مردم را به ایستادگی دعوت میکرد و حال نیز خلف شایسته ایشان مردم را به مقاومت و در عین حال توجه به علم و اقتصاد تشویق می کنند.*
وی ادامه داد: *در هر زمان و هر موضوعی که بر اساس تکلیف خود تلاش کردیم پیشرفت نیز حاصل شده است و هرکجا از خود تنبلی بروز داده ایم در آن مسئله درجا زده ایم.*
قدیری ابیانه با اشاره به صحبتهای امروز مقام معظم رهبری در رابطه با بخش دیگری از صحبت های ایشان مبنی براینکه جمهوری اسلامی ایران نه به کشوری ظلم می کند و نه ظلم می پذیرد اظهار داشت: *سربلندی و عزت کشورها و مردم و دفاع از مظلومان سرلوحه انقلاب اسلامی بوده است و این موضوع مورد تائید همگان است و به همین دلیل است که مظلومان تمام عالم علاقمند به ایران اسلامی هستند.*
این کارشناس مسائل سیاسی در پایان خاطرنشان کرد: *باید افتخار کرد که در کشوری زندگی می کنیم که امامین انقلاب فقیه اسلام شناسی است که با تمام وجود به آیات قرآن اعتقاد دارد و براساس آن عمل می کند و صرفا به دانستن معانی آیات نیست بلکه عمل و اعتقاد مهم است که امامین انقلاب در این زمینه درخشیدند.*
https://www.dana.ir/1843655
🛢 *صادرات روزانه نفت به ازای هر ایرانی در هر ماه کمتر از نصف یک بشکه*
🛢 *یک سال صادرات نفت یک اماراتی مساویست با یک قرن صادرات یک ایرانی* (بر حسب بشکه)
🔢 میزان صادرات نفت در بودجه ۱۴۰۱ یک میلیون ۴۰۰ هزار بشکه در روز پیشبینی شده است. یعنی *یک سال صادرات نفت یک تبعه اماراتی به بشکه معادل یک قرن یک ایرانی هست.*
🔢اما اگر بخواهیم با شرایط *قبل از تحریم* یا *رفع تحریم* یعنی صادرات نفت روزانه دو میلیون و سیصد هزار بشکه در روز بسنجیم، یک سال صادرات به ازای هر تبعه این کشورها مساویست با صادرات نفت به ازای هر ایرانی در سالهای زیر:
1️⃣🛢 *عربستان ۱۸ سال،*
2️⃣🛢 *امارات ۶۰ سال،*
3️⃣🛢 *کویت ۵۳ سال*
4️⃣🛢 *قطر ۱۳۵ سال*
🔢هر مقایسهای در رابطه با حقوق، رفاه، یارانه و غیره با این کشورها باید با لحاظ این واقعیتها باشد.
🔢 ضمنا برای اطلاع از سایر درآمدهای ایران میتوانید در لینک زیر مشاهده فرمایید:
🔢 *pdf*: bayanbox.ir/info/8335270970118997711
🔢 *word*: bayanbox.ir/info/6544525628067607403
👈 *ملاحظات:*
1️⃣ جمعیت بومی امارات یک میلیون ۴۰۰ هزار نفر و صادرات نفت خام آن دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز
2️⃣ جمعیت بومی عربستان ۲۲ میلیون و صادرات نفت خام آن ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز
3️⃣جمعیت بومی کویت یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر و صادرات نفت خام آن روزانه ۲ میلیون و ۵۰ هزار بشکه
4️⃣جمعیت قطر کمتر از ۴۰۰ هزار نفر و صادرات آن یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه در روز
5️⃣جمعیت ایران ۸۴ میلیون نفر و صادرات نفت خام ایران قبل از تحریم دو میلیون و سیصد هزار بشکه در روز
6️⃣ میزان صادرات نفت در بودجه ۱۴۰۱ یک میلیون ۴۰۰ هزار بشکه در روز پیشبینی شده است. یعنی *یک سال صادرات نفت یک تبعه اماراتی (به بشکه) معادل یک قرن یک ایرانی هست.*
🔢 ضمنا صادرات روزانه یک میلیون و چهارصد هزار بشکه در روز یعنی به ازای *هر ایرانی ماهانه معادل کمتر از نصف یک بشکه* (48 صدم یک بشکه) که ۱۴ و نیم درصد آن سهم شرکت نفت برای پروژهها و هزینههایش هست. الباقی میماند ۴۲ صدم یک بشکه به ازای هر ایرانی در هر ماه.
✅از این مقدار باید سهم ۳ درصدی مناطق محروم و نفتخیز و نیز سهم صندوق توسعه ملی را کسر نمود.
🔀 *لطفا جهت آگاهی عموم مردم تا میتوانید این متن را برای دیگران ارسال فرمایید.*
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
Ghadiri.ir
ghadiri.ir/post/7195
📽مشاهده و دانلود فیلم مستند ادواردو آنیلی و ...
📽 ghadiri.ir/post/1677
🌹صدها مطلب در مورد شهید ادواردو آنیلی
🌹 goo.gl/1ZVyrm
♥️ سایت رهیافتگان (انجمن ادواردو)
♥️ @rahyafte_com
rahyafteha.ir
🎥فیلم ادواردو زن و حجاب
🎥 aparat.com/v/qMvgp
متن سی دی ادواردو زن و حجاب در اسلام و غرب از قدیری ابیانه.pdf
⌨ bayanbox.ir/info/307198171301470329
🚩گروه رهیافتگان (تازه مسلمانان)
🚩 @rahyafte_com
🚩کانال شهید ادواردو آنیلی
🚩 @edoardoagnelli
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
💻 ghadiri.ir
📱ایتا، سروش، بله، تلگرام:
📱 @ghadiri1404
📱ایتا، تلگرام:
📱 @Gozideha1404
🌅 instagram.com/invites/contact/i1e7lb192271uj&utm_contentn5smxq8
📲 گزیدهها 4️⃣ واتساپ https://chat.whatsapp.com/HdIBbULHIPj8cUduRyZsvu
📱 گزیدهها 5️⃣
https://chat.whatsapp.com/BsleH3O54qs5V8RF8ErEPL
📱گزیدهها 6️⃣
https://chat.whatsapp.com/I3dsYPP2tra5bHIz6jfX0R
📺 Aparat.com/dr.ghadiri
📧 mh.ghadiri@gmail.com
📝 @GhadiriAbyaneh
نهضت سواد رسانه انقلاب اسلامی خراسان جنوبی برگزار میکند؛
🎥 پخش زندهٔ سخنرانی
🗒 موضوع: تبیین ابعاد اصلی مکتب امام خمینی(ره)
👤 سخنران: دکتر محمدحسن قدیریابیانه
استراتژیست و سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا
🕒 زمان: یکشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۹
◀️ شرکت در جلسه از طریق لینک کانال مجازی در روبیکا:
Https://rubika.ir/majazikhj
#مکتب_امید
#نهضت_امام
#نسرا
#خراسان_جنوبی
🆔 @Majazikhj
⛽️حماقت نجومی و پر طرفدار: *عرضه نفت سفید در ایران بشکهای یک دلار!*
👇این آمار و محاسبات مربوط به قبل از افزایش قیمتها بر اثر جنگ روسیه و اوکراین هست:👇
⛽️‼️ *ایران احمقانهترین سیاست توزیع فرآوردههای نفتی در جهان را دارد.*
‼️🛢 *نفت سفید بشکهای ۱ دلار، گازوئیل بشکهای ۲ دلار*‼️
⛽️متوسط میزان مصرف روزانه هر ایرانی ۸۸ صدم لیتر بنزین
⛽️متوسط میزان مصرف روزانه هر ایرانی ۹۵ صدم لیتر گازوئیل
⛽️سرانه مصرف بنزین و گازوئیل در ایران دو برابر سرانه مصرف متوسط در جهان است.
⛽️قیمت تمام شده تولید و توزیع هر لیتر بنزین و گازوئیل حدود ۲۰ هزار تومان در لیتر است.
⛽️میزان مصرف روزانه بنزین هر ایرانی روزانه ۱۷۶۰۰ تومان و ماهانه ۵۲۸۰۰۰ تومان
⛽️میزان مصرف روزانه گازوئیل هر ایرانی روزانه۱۹۸۰۰ تومان و ماهانه ۵۹۴۰۰۰ تومان
⛽️میزان مصرف روزانه بنزین و گازوئیل هر ایرانی ۳۷۴۰۰ تومان و ماهانه ۱۱۲۲۰۰۰ تومان و سالانه ۱۳ میلیون و ۶۵۱هزار تومان معادل یازانه نقدی بیش از ۲۴ نفر (۲۴.۶۵۹ نفر)
⛽️میزان مصرف بنزین و گازوئیل به ازای هر خانواده ۴ نفری ایرانی روزانه ۱۴۹۶۰۰ تومان، ماهانه ۴۴۸۰۰۰ تومان و سالانه ۵۴ میلیون و ۶۰۴ هزار تومان
⛽️یارانه هر لیتر بنزین سهمیه ای هر خودرو ۱۸۵۰۰ تومان
⛽️یارانه ماهانه سهمیه ۶۰ لیتری هر خودرو ۱۱۱۰۰۰۰ تومان معادل یارانه نقدی بیش از ۲۴ نفر (۲۴.۳۹۵نفر)
⛽️یارانه هر لیتر بنزین آزاد ۱۷۰۰۰ تومان
⛽️یارانه ۵۰ لیتر بنزین آزاد ۸۵۰ هزار تومان معادل یارانه نقدی بیش از ۱۸ نفر (۱۸.۶۸۱ نفر)
⛽️میزان مصرف بنزین و گازوئیل در هر سال برای کل جمعیت ۸۴ میلیونی ایران قریب به ۳۷۷ هزار میلیارد تومان (۳۷۶۹۹۲ میلیارد تومان)
⛽️نرخ طلای ۱۸ عیار در تاریخ ۱۳ آذر سال ۱۴۰۰ هر گرم ۱۲۵۸۹۰۰ تومان
⛽️تولید سالانه طلای ایران در هر سال از کل معادن طلای کشور سالیانه حدود ۱۲ تن طلا هست.
⛽️میزان مصرف بنزین و گازوئیل سالانه معادل قریب به ۳۰۰ تن طلا (۲۹۹.۴۶۱ تن) معادل ۲۴ سال تولید طلای کشور
⛽️میزان بهرهمندی ده درصد جمعیت ثروتمندتر جامعه به نسبت ده درصد جمعیت فقیرتر جامعه از یارانه پنهان سوخت، ۳۰ برابر است.
⛽️اگر یارانه گاز، نفت سفید، برق و سایر سوختهای فسیلی را نیز محاسبه کنیم عمق فاجعه بیشتر مشخص میشود.
⛽️قیمت هر دلار آزاد در ۱۲ آذر ۱۴۰۰ مبلغ ۲۷۳۲۴ تومان است.
⛽️ایران هر لیتر نفت سفید را لیتری ۱۵۰ تومان، بشکهای ۲۳۸۵۰ تومان عرضه میکند.
🛢‼️ *یعنی هر بشکه نفت سفید کمتر از یک دلار در داخل کشور عرضه میشود،*‼️
🛢‼️ *ایران هر بشکه گازوئیل را حدود دو دلار عرضه مینماید.*‼️
🛢 حال آنکه قیمت نفت خام (فوب خلیج فارس) بشکه ای 70 دلار است.
🛢 *قیمت هر لیتر نفت خام (فوب خلیج فارس) ۴۴ سنت معادل بیش از ۱۲ هزار تومان است.*
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
https://chat.whatsapp.com/DvBhtV9qdhELo2lKkbvsFl
ghadiri.ir/post/7195