قدیری ابیانه:📻 *كل سیستم در زمان شاه پهلوی، برای سفارت آمریكا جاسوسی میكرد.*
محمدحسن قدیری ابیانه با تصریح بر اینكه در زمان شاه كل سیستم حكومت ایران برای سفارت آمریكا جاسوسی میكرده است اظهار كرد: افرادی كه در كشور انتخاب میشدند باید پس از طی یك فرآیند با سفارت آمریكا هماهنگ میشدند.
برنامه «گفتگوی سیاسی» رادیو گفتوگو با موضوع بررسی یك قرن دخالت آمریكا در امور ایران و نفرت ملی از این كشور و با حضور دكتر محمد حسن قدیری ابیانه سفیر اسبق ایران در مكزیك و استرالیا و كارشناس مسائل استراتژیك به روی آنتن رفت.
محمدحسن قدیری ابیانه سفارت سابق آمریكا در ایران را فراتر از لانه جاسوسی عنوان كرد و گفت: كار آمریكا هم فراتر از جاسوسی، بلكه دخالت در امور ایران قبل از انقلاب بوده است. در حقیقت سفارت آمریكا در ایران محل حكومت و تعیین مقدرات ایران بوده است.
وی با تصریح بر اینكه در زمان شاه كل سیستم حكومت ایران برای سفارت آمریكا جاسوسی میكرده است، اظهار كرد: افرادی كه در كشور انتخاب میشدند باید پس از طی یك فرآیند با سفارت آمریكا هماهنگ میشدند. تا قبل از آن باید با انگلیس هماهنگ میشد اما بعد از اینكه آمریكا قدرت گرفت با سفارت این كشور هماهنگی صورت میگرفت. البته كماكان سفارت انگلیس در كنار سفارت آمریكا مقر تصمیم گیری برای كشور بوده است.
این كارشناس مسائل استراتژیك با اشاره به خاطرات اعلم مبنی بر اینكه بعد از رفتن رضاشاه، محمدرضا به انگلیس تضمین داد كه منافع این كشور را بر منافع ایران ترجیح دهد، بیان كرد: هم رضاشاه و هم محمدرضا شاه مناطقی از ایران را به دستور انگلیس به كشورهای دیگر بخشیدند. رضاشاه منطقه حساسی در شمال غرب كشور را به تركیه دشت ۳ هزار کیلومتری نامید بخشید كه امروز در این به افعفانستان بخشید و در منطقه با چالش مواجه شدیم زیرا سرچشمه هیرمند در آن وجود دارد. اروند رود نیز به دستور انگلیس به عراق داده شد و در مقابل، زمینهای زیادی از كشاورزان ایران را به تصاحب خود درآورد!
وی با بیان اینكه پسر رضاشاه بیشتر مطیع آمریكا بود، گفت: به او دستور داده شد بحرین را باید ببخشد و به راحتی و بدون جنگ این كار را كرد. وقتی در مجلس، عدهای از نمایندگان اعتراض كردند، هویدا نخست وزیر وقت گفت بحرین یك دختری بود كه آن را شوهر دادیم.
سفیر اسبق ایران در مكزیك و استرالیا در مصاحبه با رادیو گفتوگو درباره ژاندارم بودن ایران در منطقه در زمان شاه اشاره و بیان كرد: شاه به این موضوع افتخار میكرد كه از طرف آمریكا ژاندارم منطقه است. ژاندارم همانند اتفاقی است كه در اوكراین رخ داد؛ یعنی اگر روسیه به اروپا خواست حمله كند، اوكراینیها پیش مرگ اروپاییها باشند. ایران علی رغم اینكه ژاندارم منطقه بود اما عضو ناتو نبود زیرا اگر عضو ناتو بود، كشورهای این پیمان موظف به حمایت از ایران بودند.
قدیری ابیانه از عملكرد مشابه سفارت آمریكا در تمام نقاط دنیا همانند ایران در زمان شاه گفت و اظهار كرد: اداره حكومتها توسط سفارت آمریكا لازمهاش وجود اسناد طبقه بندی شده زیادی بود که باعث شده است نظامیان آمریكایی در سفارت خانههای خود در تمام نقاط دنیا حضور داشته باشند در حالی كه حفاظت از سفارت یك كشور بر عهده كشور میزبان است.
این كارشناس مسائل استراتژیك تسخیر لانه جاسوسی توسط آمریكا را ضربهای بزرگ به آمریكا دانست و گفت: رویه آمریكا برای جاسوسی بارها ثابت شده است و حتی آمریكاها علیه هم پیمانان خود از جمله اروپا جاسوسی میكند كه در این راستا مشخص شد تلفن بعضی از رهبران اروپایی از جمله خانم مركل توسط آمریكاییها شنود میشود.
خبرنگار : زهرا جودكی
📻📣 http://radio.iranseda.ir/epgarchivePart/?VALID=TRUE&ch=29&e=150939115
http://radiogoftogoo.ir/NewsDetails/?m=175104&n=1108308
Montazer:
🔴نشست تحلیلی ویژه
🔸بررسی تحولات اخیر #برزیل
◾خیزش مجدد جریان چپ ضد امپریالیسم #آمریکای_لاتین، ابعاد مختلف آن و جایگاه #فلسطین در این جریان
◾انتخابات اخیر برزیل و نقش آفرینی احزاب مختلف
◾آینده پیش روی برزیل و روابط آن با جمهوری اسلامی ایران و #محور_مقاومت
🔻دکتر قدیری ابیانه
🔹سفیرسابق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک و استرالیا
🔹سفیر اکردیته در گواتمالا و بلیز
زمان: دوشنبه 12 تا 2
مکان: دانشکده ادبیات و علوم انسانی (کتابخانه عربی)
( همراه با پرسش و پاسخ)
دفتر بین الملل و جهان اسلام
بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
@muslimworld_basijut | @basijutl |
@basijfanni
🔻تئوریسین خشونت
🚨گام جدید اصلاحطلبان برای سوریهسازی از ایران/ حجاریان: تا حرف ما اجرا نشود با ترور، جنگ، تحریم و تجزیه کشور مرزبندی نمیکنیم
🔹«خشونت» اصلیترین تکیه کلام جریان اصلاحات در سالهای حاکمیت جریان دوم خرداد در کشور بود. چماقی که قرار بود بر فرق سر مفاهیم اصیل دینی و جریان حزباللهی فرود بیاید تا راه برای پروژه سکولارسازی جمهوری اسلامی هموارتر شود.
🔹تحولات سالهای ۷۸ و ۸۸ و به ویژه رخدادهای سالهای ۹۶ و ۹۸ باعث شد تا این جریان به مرور نقاب از چهره اصلی خود برداشته و موضع حقیقی خود را با مساله «خشونت» آشکارتر کند؛ به طوری که دیگر هیچ ابایی از این نداشته باشد که صریحا بگوید تا خواستههایش محقق نشود، نیازی به مرزبندی با کشتار و قتل عام مردم و تجزیه کشور نمیبیند.
سعید حجاریان، در مصاحبه اخیر خود با بیان موضوعاتی موهم مانند شرقپرستی و پادگانی شدن کشور گفته است:
🔹«ما دو نوع مرزبندی داریم. مرزبندی نوع اول ملی است و در مقابل جنگطلبی، تجزیهطلبی، تحریمطلبی و ریختن خون ایرانیهاست... مرزبندی دوم ایدئولوژیک و سیاسی است. اولیناش در مقابل آدمهای منجمد و خشکمغز است... علاوه بر این من با عظمتطلبی، شرقپرستی، جنگطلبیِ حاکمیتی و پادگانیشدن هم مرزبندی دارم.»
🔹او ادامه میدهد: «اما یک بحث جدی درباره اعلام مرزبندی وجود دارد. مادامیکه نگذارند مرزبندی دوم اتفاق بیفتد، مرزبندی اول (با جنگطلبی، تجزیهطلبی، تحریمطلبی و ریختن خون ایرانیها) بیفایده است. یعنی دستکم من چنین کاری نمیکنم.»
تئوریسین اصلاحطلب، با جنبش خواندن اغتشاشات اینروزها، برای جریان معاند راهبرد ترسیم کرده و گفته است:
🔹ما باید به فکر روزی باشیم که جنبشهایی مانند «جنبش مهسا» و «اعتراضات آبان» با اعتصاب همزمان شود. آن وقت باید از چین نیروی نظامی وارد کنند.
🔹این مواضع را در حقیقت باید روشنترین اعتراف این جریان به موضوعی دانست که سالها منکر آن بوده است. تئوریسین اصلاحات در این عبارات صریحا اعلام میکند تا زمانی که سیاستهای مورد نظر این جریان در کشور پیاده نشود، هیچ نیازی نمیبیند تا با کشتار مردم، جنگ، تحریم و تجزیه کشور مقابله کند.
🔹البته سابقه بخشی از جریان اصلاحات نشان میدهد که این جریان در مقاطع مختلف زمانی، نهتنها هیچ مرزبندی با تحریمکنندگان و تجزیهطلبان نداشته، بلکه در نقش بازوی رسانهای و عملیات روانی آنان نیز عمل کرده است. حالا و پس از سخنان اخیر حجاریان هم شاید دقیقتر بتوان راز سکوت بزرگان اصلاحات در برابر ترورها و خونریزیهای جلادانه روزهای اخیر کشور را درک کرد.
🔹منطق جدید اصلاحطلبان در حمایت از ترور، تحریم، جنگ و تجزیه دقیقا مشابه چیزی است که در پروژه سوریه به اجرا گذاشته شد. سناریویی که ابتدا با ژست آزادی بیان و اصلاح قانون اساسی آغاز، و سپس با هدایت آگاهانه اعتراضات به سوی جنگ داخلی موجب قتل عام عده زیادی از مردم سوریه و حرکت به سمت تجزیه این کشور شد.
✅ @Rajanews
.
به شعارهای بی ادبانهای که در تجمعات خارج از کشور روی لباس این جماعت به اصطلاح متمدن هست نگاه کنید، مشکل اینها اسلام است، نه مهسا امنینی و نه حقوق زن. امثال علی کریمی هم فقط برای جیبشون میجنگند و به فکر عیش و نوش خارج از کشورشون هستند. مسأله اینها اقامت و تابعیت گرفتن از یک کشور دیگر است نه مشکلات مردم والا یکبار علیه دشمنان این ملت زبان باز میکردند. نان اینها در خون مردم است.
#حمید_رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا اپوزیسیون یکباره به رابرت مالی؛ نماینده ویژه امریکا در امور ایران حمله کرد؟