دولت باید به آنها شغل و خانه و امکانات بدهد. در حالی که باید با کار و تلاش خودشان نیازهایشان را تامین کنند. اولویت کشور ما این است که اندازه اقتصاد کشور را بشناسیم و توقعاتمان را در این حد و اندازه تنظیم کنیم.
❓در آخر اگر نکته و پیشنهادی باقی مانده بیان کنید.
✅دانشجو باید واقعیت کشور را بشناسد. اندازه اقتصاد کشور را بشناسد. ضمن اینکه باید همزمان آرمانگرا و واقعبین باشد. اگر بدون واقعبینی آرمانگرا باشد خیالپرداز خواهد شد. اکثر دانشجویان و اساتید ما درک درستی از اندازه اقتصاد کشور ندارند. این را باید درست کنیم. پیشرفت کشور مستلزم تلاش تکتک ایرانیان است.
پیشنهادی که آقای رسایی دادند ( چند سال ممنوعالخروج شدن فرد آشوبگر ) به خاطر این است که توهمی که ما یک فتنهای به پا کنیم و مورد پسند غرب باشد و بعد برویم خارج پناهنده شویم از بین برود.
من هم پیشنهادی دارم که فکر میکنم عادلانه است : آنهایی که به اموال عمومی صدمه بزنند حق استفاده از این اموال را ندارند. نمیشود اموال عمومی و خصوصی را آتش بزنند و بعد بگویند خرج تحصیل ما را هم بدهید. این البته یکی از مجازاتهای لازم است. یک مجازاتی که باید برای همه اغتشاشگران باشد این است که خساراتی که زدهاند را دولت از جیب آنها پرداخت کند نه از بیتالمال.
مصاحبه از حسین احسانی زاده
https://iusnews.ir/fa/news-details/452925
ه مردم خدمت نخواهند کرد. پس لزومی ندارد از پول مردم خرج افرادی کنیم که چنین تفکراتی دارند. به نظرم نه تنها باید ممنوع الخروج شوند ( چرا که به خاطر رفتن به دامن غرب و رفاه سراب گونه دست به این کارها می زنند ). وگرنه دلیلی ندارد بعد از اینکه دست به اقدامی زدند فورا در صدد ترک کشور باشند. جنایتی می کنند، فیلم می گیرند و به خارج از کشور می روند. معتقدم نباید از جیب ملت خرج تحصیل این افراد داده شود.
❓سوال : شما به عنوان تکمیل این طرح ایده دارید؟
✅ بله، معتقدم کسی که به اموال عمومی صدمه می زند، آمبولانس و ماشین آتش نشانی و اتوبوس و غیره را تخریب میکند و به نیروی انتظامی حمله می کند چه دانشجو چه غیردانشجو نباید از اموال عمومی بهره ببرد. نمی شود هم از اموال عمومی بهره مند باشی هم به آن خسارت وارد کنی. البته ما مشکلات دیگری نیز داریم و این که برخی اساتید دانشجویان را به رفتن به خارج از کشور ترغیب می کنند.
مثلا در رسانه های ما اخباری از ایرانیان خارج از کشور منعکس می کنند که موفقیت هایی را کسب کردند و از کسانی که گرفتار شدند و پشیمان شدند کمتر بیان می شود. دانشجوی ما فکر می کند در صورتی که به خارج برود رفاه دارد و برخی اساتید نیز دانشجویان را به این امر ترغیب می کنند.
❓سوال : ما چهره واقعی از مهاجرت نشان ندادیم؟
✅الان این هایی که عکس و فیلم می گیرند تا به خارج بروند اگر عقل داشتند می دانستند غربی ها خودشان در بحرانند. مثلا به اذعان خود آلمانی ها 60 درصد کارخانه ها در آستانه تعطیلیاند و بی کاری بیداد می کند. غربیها برخلاف تصور ایرانی ها در خصوص قناعت خیلی از ما جلوتر هستند. معمولا زندگی ساده ای دارند. و ما نتوانستیم این را روشن کنیم.
از هیتلر پرسیدند منفورترین افراد نزد تو چه کسانی هستند؟ گفت افرادی که به خاطر ما از تجاوز ما به کشورشان حمایت کردند. غربی ها احمق نیستند. میدانند جوان و دانشجویی که به کشور خود خیانت می کند آیا به کشور آنها خدمت خواهد کرد؟1 بسیاری از ایرانی ها که به دنبال سراب به غرب رفتند از رفتن خود پشیمانند اما به خاطر هزینه های زیادی که کردند و اموالی که فروختند و اهدافی که به خاطر آن رفتند و محقق نشده رویی برای برگشتن ندارند و خیلی دوست دارند برگردند.
در خارج هندوانه را به صورت قاچ شده خریداری می کنند، مبلغ برق صد برابر ایران است. اما فکر می کنند به رفاه می رسند. تازه در برخی از این کشورها مثل آمریکا گفتهاند که شما در ایران میتوانید تحصیل بکنید، میتوانید کارهای دیگر داشته باشید، برای چه پناهندگی بگیرید؟ در آمریکا برای پناهندگی دادن میگویند باید جان شما در خطر باشد. برای اینکه مجوز پناهندگی بگیرند باید ثابت کنند همجنسگرا بودهاند؛ چون همجنسگرایی در ایران ممنوع است. باید به یک پزشک معتمد مراجعه کنند و او بگوید که اینها همجنسگرا هستند. آنهایی هم که اینگونه نبودهاند برای اینکه پزشک تایید بکند به مراکزی میروند تا آن کار را انجام دهند. واقعا آدم تاسف میخورد که افرادی طوری زندگی میکنند که به چنین منجلابی گرفتار شوند.
❓سوال : چه اتفاقی باید بیفتد این جنبش دانشجویی که به واسطه کرونا و عوامل دیگر دچار رکود شده دوباره پویا و فعال شود و ما نام شهدایی مثل قندچی و شریعترضوی و بزرگنیا را در جریان جنبش دانشجویی ببینیم و این ماندگاری برای ما رقم بخورد؟ به نظر شما چه کاری و چه دستورالعملی باید انجام داد تا از این رکود خارج شویم؟
✅من فکر میکنم کم نیستند کسانی که راه این شهدا را دنبال میکنند. چه بسیار کسانی که مایلاند به جمع مدافعان حرم بپیوندند، یا در همین حوادث اخیر دیدیم که اینها مدافع امنیت بودند و توسط اوباش به شهادت رسیدند. اما من معتقدم ما در کشورمان دچار یک توهم هستیم؛ من در دانشگاههای مختلف و جمع اساتید و دانشجویان جمعهای متعددی داشته و دارم؛ مثلا در همین ۱۶ آذر امسال در بندر عباس قرار است سخنرانی داشته باشم، یا در اراک نیز همینطور. یک سوالی که همیشه میپرسم این است که فکر میکنید درآمد نفتی ما، به ازای هر ایرانی چقدر است، معمولا تصورات دهها، صدها و هزاران برابر واقعیت است. این نتیجه بررسیهای میدانی من است. این باعث شده که مردم فکر کنند حکومت میتواند و باید نیازهای مردم و جوانان را تامین کند؛ در حالی که اصلا چنین امکانی وجود ندارد. یا مقایسه میکنند با کشورهای عربی و میگویند که ما کم آوردیم. با انجام یک مقایسه ساده. مثلا میزان صادرات نفت در امارات به ازای هر تبعه آن معادل ۱۴۰ سال صادرات نفت یک تبعه ماست. یا مثلا یک سال صادرات نفتی یک قطری برابر است با سه قرن صادرات نفتی یک ایرانی. اینها را نمیبینند بعد میگویند آنها به مردمشان میرسند و ما نمیرسیم.
جنبش دانشجویی باید در صدد درک ظرفیتهای واقعی اقتصاد کشور باشد و خودش را از توهم نجات دهد. الان خیلی از دانشجوها فکر میکنند وقتی فارغالتحصیل شوند
🔰پرونده ویژه ۱۶ آذر// در گفتگوی تفصیلی با «خبرنامه دانشجویان ایران» مطرح شد؛
🔻قدیری ابیانه: جنبش دانشجویی باید خود را از توهم نجات دهد/ برخی از اساتید دانشجویان را به مهاجرت ترغیب میکنند
🔸️سفیر اسبق ایران در مکزیک: در رسانه های ما اخباری از ایرانیان خارج از کشور منعکس می کنند که موفقیت هایی را کسب کردند و از کسانی که گرفتار شدند و پشیمان شدند کمتر بیان می شود. دانشجوی ما فکر می کند در صورتی که به خارج برود رفاه دارد و برخی اساتید نیز دانشجویان را به این امر ترغیب می کنند.
#خبر_ویژه
https://iusnews.ir/fa/news-details/452925/8
🆔 @iusnews
🌐 iusnews.ir
http://ghadiri.ir/post/7388
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظر کارگردان مکزیکی درباره ندا اقا سلطان
May 11
قدیری ابیانه:🎓 *جنبشهای دانشجویی باید در مسیر تأمین منفعت ملت و انقلاب باشند/ دانشجو باید خود را مدیون مردم بداند*
📆۱۵ آذر ۱۴۰۱
عطنا - محمد حسن قدیری ابیانه،کارشناس سیاست خارجی و سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک با بیان اینکه *شکل گیری هر جنبشی باید با بار مثبت همراه باشد،* گفت: *جنبشهای دانشجویی باید در مسیر تأمین منفعت ملت و انقلاب باشند، دانشجویانی که در چند وقت اخیر کنشگریهای نادرستی انجام دادند در زمین دشمن بازی کردند.*
وی با اشاره به اینکه *اولویت اول دانشجو باید تحصیل باشد،* عنوان کرد: *افرادی که از دانشگاهها فارغالتحصیل میشوند باید خود را مدیون ملت بدانند* چون هزینه تحصیل آنان از جیب مردم پرداخت میشود بنابراین باید خدمتگزار مردم باشند.
جنبشهای دانشجویی باید در مسیر تأمین منفعت ملت و انقلاب باشند/ دانشجو باید خود را مدیون مردم بداند
قدیری ابیانه در خصوص ویژگیهای یک جنبش دانشجویی بیان کرد: *یک دانشجو باید واقعبین و آرمانگرا باشد و جنبشهای دانشجویی باید در مسیر استقلال کشور باشند و جنبههای ضد سلطه را در بر بگیرند و همچنین باعث پیشرفت همهجانبه کشور شوند.*
این کارشناس با اشاره به اینکه دانشجویانی که سودای زندگی در خارج را در سر دارند، نمیتوانند به نفع ملت کاری انجام بدهند، افزود: متأسفانه سراب و تصویری اشتباه از یک زندگی رؤیایی برای دانشجویان در خارج کشور ساخته شده است که به همین جهت هزینههای زیادی برای مهاجرت پرداخت میکنند.
وی با بیان اینکه *دانشجو باید به خود بهعنوان بخشی از راهحل در کشور نگاه کند*، عنوان کرد: اگر دانشجو خود را صورتمسئله بداند دائم میخواهد مطالبه گری کند، *دانشجو ابتدا باید مشکلات را بهدرستی بشناسد و خود را درصدد حل آن قرار بدهد.*
قدیری ابیانه با اشاره به اینکه *دانشجویی که دست به تخریب اموال عمومی بزند شایستگی استفاده از اموال عمومی برای تحصیل را ندارد،* تصریح کرد: *بیتالمال متعلق به همه است و دولت نباید از جیب مردم هزینه افرادی را بدهد که در زمین دشمن بازی میکنند و باعث اغتشاش در کشور میشوند. یکی از مجازات دانشجویانی که دست به اغتشاش زدند باید محرومیت از تحصیل باشد.*
قدیری ابیانه با تأکید بر اینکه *اعتراض باید با زبان منطقی و در چهارچوب قانون بیان شود،* گفت: یکی از راههایی که مقام معظم رهبری بر آن تأکید فرمودهاند که متأسفانه در خیلی از دانشگاهها اجرایی نشده کرسیهای آزاداندیشی است.
وی با اشاره به اینکه *جای دانشجو در زندان نیست و جای اراذل اوباش هم در دانشگاه نیست،* ادامه داد: کرسیهای آزاداندیشی ظرفیت خوبی برای شنیدن نظرات است، در چنین جایی نظرات صیقل میخورد، نمایندههای تشکلات و جنبشهای مختلف در دانشگاهها میتوانند با حضور یک خبره نظرات را مطرح کنند.
این کارشناس بابیان اینکه اگر دانشجویی تخلفی بکند جرم آن باید سنگینتر از اراذل اوباش بیسوادی باشد که اغتشاش انجام میدهد، گفت: در کانادا که مدعی دموکراسی است پیرامون اعتصابات معلمها، دولت تصمیم گرفت که هرکس در کلاس حاضر نشود را بابت هر روز 4 هزار دلار جریمه کند یا نخستوزیر انگلیس گفته است که اگر فردی اعتراضات غیرقانونی انجام بدهد پلیس شدیداً آن را سرکوب و دولت از پلیس حمایت کند.
وی با اشاره به اینکه در کشور ما به دلیل ضعف رسانهها و تبلیغات یک توهم فراگیر شکل گرفته است، عنوان کرد: در مورد بودجه کشور تصورات اشتباهی در بین مردم شکل گرفته که صدها و هزاران برابر واقعیت است، خیلیها بر این باورند که دولت میتواند و باید همه نیازهای مردم را تأمین کند، همین موضوع باعث شکلگیری یک توقعاتی شده که در اندازه اقتصاد کشور نیست.
https://atna.atu.ac.ir/001HCd
قدیری ابیانه: *جای دانشجو در زندان نیست و جای اراذل و اوباش هم در دانشگاه نیست*
http://ghadiri.ir/post/7389
هدایت شده از p Ghadiri
p Ghadiri:
کسانی که اکنون مدعی کارشناسی و حامی آبگیری سد چمشیر در منطقه ای نا مناسبتر و شورتر از محل سد گتوند هستند، در دوره احمدی نژاد مدعی ضرورت ساخت سد گتوند و امکان جلوگیری از شور شدن سد گتوند با پوشاندن سطح دیواره های نمکی با لحاف گل رس شده بودند اما پس از بروز فاجعه آن را به احمدی نژاد منتسب کردند!! در حالی که او فقط نظر کارشناسان شرکت مهاب قدس و... را اعلام کرده بودند.
همین مدعیان کارشناسی پس از فساد سد چمشیر و شور شدن آب سد، طبق معمول آنرا به گردن آقای رئیسی وزیر نیرو و یا نمایندگان مجلس خواهند انداخت!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خوردن غذای سگ در انگلستان تا کباب موش در نیویورک.
از منع مردم در گرفتن دوش آب گرم در آلمان تا خشک کردن پهن گاو در اروپا برای تأمین گرما.
آثار بحران اقتصادی در غرب.
آنه که عشق مهاجرت به غرب هستند با خوردن کباب موش و خوراک سگ و دوش آب سرد خود را برای زندگی در غرب آماده کنند.
سهم هر ایرانی از پول نفت چقدر است؟!
احتمالا شما هم شنیدین که بعضیا میگن اگه پول نفت رو بهمون میدادن، الآن هممون میلیاردر بودیم.
اما واقعیت چیه؟
البته طبق بودجه ۱۴۰۱ قرار بوده روزانه ۱۴۰۰۰۰۰ بشکه صادر شود یعنی کمتر از نصف یک بشکه در هر ماه به ازای
هر ایرانی که به تازگی رسیده به ۱ میلیون بشکه در روز.
واردات خودرو باید با ارز آزاد انجام شود و نه ارز نیمایی زیرا ارز نیمایی به نوعی یارانه ای هست.
چرا باید به واردات خودروی خارجی یارانه داد؟
امیدوارم دولت چنین خطای بزرگی را مرتکب نشود.
محمد حسن قدیری ابیانه