🏛 دلار آمریکا در مقابل یورو ۰.۳۳ درصد افزایش یافت و به ۰.۹۲۴ یورو رسید. این در حالی است که در مقابل پوند ۰.۳۹ درصد افزایش یافت و به ۰.۷۷۴ پوند رسید.
👈 مشاهده جزئیات:
https://www.ghadirinews.ir/news/paper/page/?poster=1404103212312526008p
🏛 شاخص DXY (ارزش جهانی دلار آمریکا) (جمعه ۱ فروردین ۱۴۰۴) با ارزش ۱۰۳.۷۷۹ واحد شروع به کار کرد. در نوسانات امروز، دو خط حمایتی مشخص شدند؛ سطح پشتیبانی پایین با حدود ۱۰۳.۷۷۴ و سطح مقاومت بالا با حدود ۱۰۴.۱۸۶ واحد. بیشتر نوسانات امروز به سمت سطح مقاومت بالا بود و بالای میانگین روزانه یعنی بر روی ۱۰۳.۹۶ واحد متمرکز بود. در ساعات پایانی امروز، شاخص به سطح مقاومت بالا نزدیک شد و به ارزش ۱۰۴.۰۹۳ واحد دست یافت. در نهایت خط روند تغییرات شاخص، صعودی شد.
👈 مشاهده جزئیات:
https://www.ghadirinews.ir/news/paper/page/?poster=140411dxydailyp
🏛 در ۴ روز اخیر، شاخص DXY که نشاندهنده ارزش دلار آمریکا نسبت به سایر ارزهاست، از ۱۰۳.۲۵۲ به ۱۰۴.۰۹۳ افزایش یافت. که نشانگر افزایش ارزش دلار و تأثیر آن بر بازارهای جهانی است.
👈 مشاهده جزئیات:
https://www.ghadirinews.ir/news/paper/page/?poster=1404103212317167179p
💎 شاخص DXY در صعود: طلا در خطر افت قیمت
👈 مشاهده جزئیات:
https://www.ghadirinews.ir/news/paper/page/?poster=1404103212317269686p
🛢 دلار آمریکا در حال صعود، آیا نفت خام نیز تحت تأثیر قرار میگیرد؟
👈 مشاهده جزئیات:
https://www.ghadirinews.ir/news/paper/page/?poster=1404103212317297877p
💎 قیمت طلای ۱۸ عیار امروز ، ۰.۵۷۹ درصد کاهش داشت
طلای ۱۸ عیار: ۷,۹۲۹,۵۰۰ تومان
طلای ۲۴ عیار: ۱۰,۵۷۱,۰۰۰ تومان
👈 مشاهده جزئیات:
https://www.ghadirinews.ir/news/paper/page/?poster=1404103212323352263p
🌏 بر اساس اطلاعات منتشر شده در سایت موسسه ژئوفیزیک، دانشگاه تهران در طول هفته گذشته به تعداد ۵۳ لرزه در مناطق مختلف کشورمان اتفاق افتاده است. بر اساس آمارهای مربوط به زمین لرزه ها، ۷.۵% از این تکانه ها، یعنی ۴ لرزه، دارای بزرگی بیشتر از ۴ بوده است. بزرگترین لرزه در منطقه نطنز در اصفهان رخ داد و دارای بزرگی ۵ بود. این رویداد در تاریخ ۱۴۰۴/۱/۱ ساعت ۱۰:۳۹:۲۴ و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین و در فاصله ۵ کیلومتری از مرکز نطنز روی داد. ۱۸ منطقه، شاهد این لرزه ها بوده اند. فارس با ۸ لرزه، بیشترین تکانه ها را تجربه کرده است. گیلان، کرمانشاه، افغانستان، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی و سیستان و بلوچستان نیز با ۱ لرزه، کمترین تکانه ها را تجربه کرده اند.
👈 مشاهده جزئیات:
https://www.ghadirinews.ir/scientific/quake/
🌏 با توجه به تحلیل انجام شده، بر اساس تعداد و زمان رخداد تکانه ها و زلزله های شدید در سال های گذشته، الگوی پیشنهادی احتمال وقوع زمین لرزه در جغرافیای ایران (فلات ایران به همراه بخش هایی از کشور های همسایه ایران) یک الگوی ۲۹ روزه می باشد. ابتدای این الگو جمعه ۱ فروردین ۱۴۰۴ همراه با رخداد زمین لرزه به بزرگی ۴.۵ در منطقه نطنز در اصفهان میباشد. امروز شنبه ۲ فروردین ماه در روز دوم از الگو قرار داریم که احتمال وقوع یک زلزله با بزرگی ۴ و یا بالاتر در این روز ۳۷.۹ درصد است. در جدول زیر احتمال وقوع زمین لرزه در ۷ روز آینده را مشاهده می کنید.
👈 مشاهده جزئیات:
https://www.ghadirinews.ir/scientific/quake/forecast/all/
🌏 بر طبق آمار منتشر شده توسط موسسه ژئوفیزیک، دانشگاه تهران در طول هفته گذشته ۵۳ تکانه در جغرافیای بزرگ ایران رخ داده است. در این مدت زمانی ۱۴ استان تحت تاثیر این لرزه ها بوده اند. این استان ها عبارتند از:خوزستان، تهران، خراسان رضوی، کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان، بوشهر، اصفهان، خراسان جنوبی، یزد، گیلان، هرمزگان، آذربایجان غربی و کرمانشاه. و اما ۱۷ استان در این مدت هیچ لرزه ای را تجربه نکردند که عبارت است از:کهگیلویه وبویر احمد، گلستان، مازندران، سمنان، چهارمحال وبختیاری، لرستان، ایلام، اردبیل، مرکزی، قم، همدان، زنجان، قزوین، آذربایجان شرقی، کردستان، خراسان شمالی و البرز.
👈 مشاهده جزئیات:
https://www.ghadirinews.ir/scientific/quake/
🌏 بر اساس اطلاعات منتشر شده در سایت موسسه ژئوفیزیک، دانشگاه تهران در طول روز ۱۴۰۴/۰۱/۰۲، به تعداد ۹ لرزه در مناطق مختلف کشورمان اتفاق افتاده است. خوشبختانه بزرگی هیچکدام از این لرزه ها بیشتر از ۴ نبوده است. بزرگترین لرزه در منطقه نودژ در کرمان رخ داد و دارای بزرگی ۳.۳ بود. این رویداد در تاریخ ۱۴۰۴/۱/۲ ساعت ۰۶:۱۱:۰۱ و در عمق ۷ کیلومتری زمین و در فاصله ۲۲ کیلومتری از مرکز نودژ روی داد. ۷ منطقه، شاهد این لرزه ها بوده اند. کرمان و چهارمحال وبختیاری با ۲ لرزه، بیشترین تکانه ها را تجربه کرده اند. هرمزگان، اصفهان، قزوین، فارس و خراسان رضوی نیز با ۱ لرزه، کمترین تکانه ها را تجربه کرده اند.
👈 مشاهده جزئیات:
https://www.ghadirinews.ir/scientific/quake/
🌍در ساعت 04:13:11.6 زمین لرزه به بزرگی 4.0 ریشتر بندر خمیر را لرزاند.
کانون این زمین لرزه در عمق 8 کیلومتری و فاصله 15 کیلومتری از بندر خمیر در هرمزگان ثبت شده است.
همچنین این زمین لرزه در لافت (هرمزگان) و درگهان (هرمزگان) نیز احساس شد.
📌اطلاع از جزییات زمین لرزه های رخ داده.
https://www.ghadirinews.ir/scientific/quake/
با توجه به تحلیل انجام شده، بر اساس تعداد و زمان رخداد تکانه ها و زلزله های شدید در سال های گذشته، الگوی پیشنهادی احتمال وقوع زمین لرزه در جغرافیای ایران (فلات ایران به همراه بخش هایی از کشور های همسایه ایران) یک الگوی 29 روزه می باشد. ابتدای این الگو یکشنبه 3 فروردین 1404 همراه با رخداد زمین لرزه به بزرگی 4 در منطقه بندر خمیر در هرمزگان میباشد. امروز یکشنبه 3 فروردین ماه در روز یکم از الگو قرار داریم که احتمال وقوع یک زلزله با بزرگی ۴ و یا بالاتر در این روز 35.6 درصد است. در جدول زیر احتمال وقوع زمین لرزه در 7 روز آینده را مشاهده می کنید.
📌 https://www.ghadirinews.ir/scientific/quake/forecast/all/