سیستم پرتابل متوسط با قدرت ۵۰۰۰ لیتر خروجی فوم ۳٪ با ۱۲ متر شلنگ و پرتاب بالای ۱۵ متر ، کلا با پوشش ۳۰ مترمربع با بصورت متحرک توسط نفر
کپسول با قدرت ۱۰۰۰ لیتر خروجی فوم ۳٪ با ۱۲ متر شلنگ و پرتاب بالای ۱۵ متر ، کلا با پوشش ۳۰ متری
کپسول با قدرت ۱۰۰۰ لیتر خروجی فوم ۳٪ با ۱۲ متر شلنگ و پرتاب بالای ۱۵ متر ، کلا با پوشش ۳۰ متری
🔺️معنی همه علائمی که رو صفحه کیلومتر ماشین میاد، تو این عکس گفته
🆔️https://eitaa.com/ghaemi125
📚#سفیر_ایمنی🔥🔥🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با حیوانات آتشنشان آشنا شوید!
🔹یک نفر برای ثبت این ویدئو گیاه خشک را آتش میزند، واکنش پرندگان را ببینید
🆔️https://eitaa.com/ghaemi125
📚#سفیر_ایمنی🔥🔥🔥
💧جان آب در خطر است!
⚠️این هشدار را جدی بگیرید
#فرهنگ_شهروندی
🆔️https://eitaa.com/ghaemi125
📚#سفیر_ایمنی🔥🔥🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 نقص فنی در سیستم هیدرولیک منجر به حادثه شد.
🆔️https://eitaa.com/ghaemi125
📚#سفیر_ایمنی🔥🔥🔥
catalog.pdf
4.02M
💠بروشور خاموش کننده اتوماتیک آئروسل🔥🔥🔥
🆔️https://eitaa.com/ghaemi125
📚#سفیر_ایمنی🔥🔥🔥
🆔️https://eitaa.com/ghaemi125
📚#سفیر_ایمنی🔥🔥🔥
🔴 آئروسل Aerosol
اطفای حریق آئروسل متراکم، شکلی از سیستم اطفای حریق مشابه سیستم اطفای حریق گازی یا سیستم اطفای حریق شیمیایی خشک و مبتنی بر ذرات است. اطفای حریق آئروسل از عاملی برای خاموش کردن آتش استفاده میکند که حاوی ذرات جامد بسیار ریز و مادهی گازی است. ذرات ریز آئروسل متراکم و گاز سیال خروجی توسط یک واکنش گرمازا تولید میشوند. این ذرات تا زمان خروج از تجهیز به حالت بخار باقی میمانند. مواد اطفایی آیروسل در درون سیستم متراکم و سردند و بهصورت ذرات جامد تخلیه میشوند.
سیستم اطفای حریق آیروسل
برخلاف سیستم اطفای حریق گازی که تنها گاز بیرون میدهد و نیز عوامل خاموشکنندهی شیمیایی خشک که ذرات پودر مانندی با ابعاد بزرگ (25 تا 150 میکرومتر) هستند، سیستم اطفای حریق آئروسل متراکم توسط انجمن حفاظت از حریق آمریکا (NFPA)، بهعنوان منتشرکنندهی ذرات بسیار کوچک با ابعاد کمتر از 10 میکرومتر معرفی میشوند. ذرات جامد آیروسل دارای ابعاد جرمی بسیار کوچکتری نسبت به عوامل خاموشکنندهی شیمیایی هستند، مدت بیشتری در هوا معلق میمانند و در منطقهی تحت محافظت، پسماند کمتری از خود بهجای میگذارند. درحالیکه سیستم اطفای حریق شیمیایی خشک باید مستقیماً به سمت شعله هدفگیری شوند، آئروسلهای متراکم، عوامل اطفای حریق احاطهکنندهای هستند و ازاینرو صرفنظر از محل و ارتفاع آتش میتوانند مؤثر باشند. سیستم اطفای حریق شیماییِ تر، مانند مواد داخل خاموشکنندههای کف، باید مانند سیستم اطفای حریق شیمیایی خشک مستقیماً به سمت آتش پاشیده شوند. عامل آئروسل میتواند بهوسیلهی عمل مکانیکی، الکتریکی یا ترکیبی از عمل الکترومکانیکی به سمت هدف پرتاب شود.
🆔️https://eitaa.com/ghaemi125
📚#سفیر_ایمنی🔥🔥🔥
🔻روشهای اطفاء حریق
چهارضلعی آتش 🔥🔥🔥
سیستم اطفای حریق آئروسل متراکم مانند سیستم اطفای حریق گازی از چهار روش برای خاموش کردن آتش استفاده میکنند. آنها روی چهار مؤلفهی چهارضلعی آتش کار میکنند، مؤلفههای مختلفی که باهم جمع میشوند تا واکنش شیمیایی متضمن هر آتشی را ایجاد کنند. این چهار توانایی خاموشکننده آتش عبارتاند از:
کاهش یا جداسازی سوخت
کاهش گرما
کاهش یا جداسازی اکسیژن
جلوگیری از زنجیرهی واکنش مؤلفههای فوق
سیستم اطفای حریق آئروسل
مکانیسم اولیهی اطفاءِ آئروسل متراکم با استفاده از واکنشهای شیمیایی با رادیکالهای آزاد شعله، و درنتیجه ممانعت از فرایند سوختن آتش، چهارمین مؤلفهی چهارضلعی آتش را نشانه میرود. بهطور نمونه، ذرات آئروسل متراکم شامل کربنات پتاسیم (K2CO3) است که از تجزیهی گرمایی ترکیب جامدی به شکل آئروسل به دست میآید که شامل نیترات پتاسیم است که نقش اکسیدکنندگی دارد. وقتی ذرات آئروسل آتش را فرا میگیرند و با آن تماس پیدا میکنند، این ذرات گرمای آتش را بهعنوان انرژی دریافت میکنند، تجزیه میشوند و مقدار زیادی رادیکال پتاسیم (K+) (یونهایی با الکترون منفرد) آزاد میکنند. رادیکالهای پتاسیم با رادیکالهای آزاد هیدروکسید (OH+)، هیدروژن (H+ ) و اکسیژن (O+) که به ادامهی فرایند سوختن کمک میکنند پیوند ایجاد کرده و مولکولهای بیضرری مانند هیدروکسید پتاسیم (KOH) و آب (H2O) تولید میکنند.
🆔️https://eitaa.com/ghaemi125
📚#سفیر_ایمنی🔥🔥🔥
🔸اطفاء حریق آیروسل :
ازآنجاکه رادیکالهای پتاسیم در واکنش با رادیکالهای آتش هم مصرف میشوند و هم تولید، پس میتوانند تکثیر شوند. برای متوقف کردن واکنشهایی که برای تداوم سوختن آتش لازماند، این چرخه تا توقف واکنشهای چرخهی سوخت و خاموش شدن آتش ادامه پیدا میکند.
عوامل آئروسل متراکم، مکانیسم اطفاء حریق ثانویهای نیز دارند که سه مؤلفهی دیگر چهارضلعی آتش را که در بالا بیان شد تحت تأثیر قرار میدهد.
آئروسل با فراگرفتن آتش با ابری غلیظ از ذرات ریزی که ابعاد جرمی کمتر از 1 تا 2 میکرومتر دارند آن را سرد میکنند. اگرچه سطح مقطع هر ذره بسیار کوچک است، تعداد زیادِ ذراتی که شعلههای آتش را محاصره کرده و به آن نفوذ میکنند، سطح مقطع بهقدر کفایت بزرگی را برای جذب گرمای شعلههای آتش فراهم میآورد. بر روی سطح ذرات، بازترکیب رادیکالهای آتش که بهعنوان انرژی در واکنش شرکت میکنند جذب میشوند:
شعله، بخش گازیِ آتش است که از سوختن مادهی سوختی حاصل میشود. مخلوط شدنِ گازها و ذرات آئروسل با مؤلفههای گازی شعله، مادهی سوختی را از آتش جدا میکند.
به خاطر یورش به هر چهار مؤلفهی چهارضلعی آتش، عوامل خاموشکنندهی آئروسل متراکم، در زمرهی مؤثرترین شعله خاموشکنها قرار میگیرد.
برای مثال، برخی سیستم اطفای حریق آئروسل متراکم میتوانند با یکپنجم مقدار عامل هالون 1301 یا یکدهم اطفای حریق گازی با عامل مبتنی بر هیدروفلوئوروکربن یا فلوئوروکتون، برحسب جرم عامل در هر مترمربع، آتش حاصل از احتراق استخری از مایع قابل اشتعال کلاس B را خاموش کند.
🔴نحوه عملکرد سیستم اطفای حریق آیروسل :
آتش، T1، ثانیه 35.25 ، قبل از
استفاده از اطفای حریق آئروسل متراکم
آتش، T2، ثانیهی 36.13، بهمحض پاشیدن اطفای حریق آئروسل متراکم
آتش، T3، ثانیهی 36.20، وقتی اطفای حریق آئروسل متراکم پاشیده شده است.
آتش، T4، ثانیهی 36.25. پس از استفاده از اطفای حریق آئروسل متراکم بهطور کامل خاموش شده است.
عملکرد خاموشکنندگی سیستم اطفای حریق آئروسل متراکم به چگالی ذرات آئروسل در مجاورت آتش بستگی دارد. مانند سیستم اطفای حریق گازی، هرچقدر که عامل سریعتر آتش را احاطه کند، عامل خاموشکننده در متوقف کردن فرایند سوختن آتش مؤثرتر خواهد بود. خاموشکنندگی و چگالیهای عوامل خاموشکنندهی آئروسل برحسب کیلوگرم بر مترمربع بیان میشوند. بنابراین، کارایی عوامل خاموشکنندهی آئروسل به تعداد زیادی عوامل مانند محل آئروسل نسبت به آتش، مجاورت دیگر مواد قابل اشتعال سوختنی، نوع مادهی سوختی و غیره بستگی دارد.
سیستم اطفای حریق آئروسل متراکم، برای ایجاد امکان تخلیهی کنترلشده طراحی میشوند.
ترکیبات آئروسل به گونه ای درون این سیستم قرار داده میشود که به راحتی با چاشنی الکتریکی یا مکانیکی می توانند فعال شوند. چاشنی الکتریکی به کنترل پنل اعلام حریق وصل میشود و میتواند از راه دور بصورت دستی و یا بصورت خودکار توسط کنترل پنل فعال شود.
استفادهها و کاربردهای سیستم اطفاء حریق ایروسل
استفاده از عوامل اطفاء حریق دو کاربرد دارد: بهعنوان سامانهی غرقه سازی کامل آتش (Total Flooding) یا بهعنوان سامانهی اطفاء حریق برای استفادهی موضعی.
برای دستیابی به اطفاء حریق با غرقه سازی کامل، باید تعداد کل آئروسلهای موردنیاز برای خاموش کردن آتش درون فضای ثابت تعیین شود. این سیستم ها معمولاً بر روی سقف یا دیوار نصب میگردند. به خاطر اینکه سیستم اطفای حریق آئروسل بهصورت مستقل و هم بهعنوان مخزن ذخیرهسازی و هم نازلی که گاز را به حرکت وامیدارد عمل میکنند، برای انتقال یا توزیع عامل خاموشکننده از محل ذخیرهسازی به محیط خارج، به هیچ شبکهی توزیعی نیازی ندارد که این باعث صرفهجویی در فضای اشغالشده و بالا بردن راندمان حملونقل میشود.
از سیستم اطفای حریق با کاربرد موضعی معمولاً بهصورت دستگاههای قابلحمل دستی استفاده میکنند که مستقیماً به سمت آتش پرتاب میشود. برخلاف سیستم اطفای حریق قابلحمل پاشیدنی، نیاز نیست وقتی کاربر از این سیستم به عنوان یک سیستم خاموش کننده قابل حمل استفاده میکند، خودش را در معرض خطر نزدیک شدن به آتش قرار دهد. اطفای حریق آئروسل متراکم قابلحمل معمولاً برای پراکنده کردن آئروسل بهصورت 360 درجه طراحی میشود و ابر آئروسلی بزرگی را دورتادور آتش ایجاد میکند. آئروسل بهمحض رسیدن ذراتش به آتش، حمله به آن را آغاز میکند و رادیکالهای پتاسیم خنثیکنندهی آتش تولید میکند. تا زمانی که آئروسل چگالی کافی دارد آتش تحت کنترل است. حتی اگر چگالی آئروسل برای خاموش کردن آتش کافی نباشد، بازهم با پایین آوردن دمای آتش بهاندازه کافی میتواند جلو آن را بگیرد. این ویژگی این امکان را در اختیار عوامل آتشنشانی میگذارد که مثلاً بهعنوان ابزاری برای پایین آوردن دما تا سطحی قابلکنترل و کاهش دمای اتاق برای ورود شلنگ آتشنشانی به داخل منطقهی حریق از آن استفاده کنند. بهعنوان مثالی دیگر، ابتدا نیروی واکنشدهنده میتواند آئروسلهای متراکم را به منطقهی محصور در آتش پرتاب کند تا هنگام انتقال ساکنین به منطقهی امن، آتش کنترل شود.
🆔️https://eitaa.com/ghaemi125
📚#سفیر_ایمنی🔥🔥🔥
🔸سیستم اطفاء حریق آئروسل
قابل حمل
سامانهی آئروسل متراکم برای کاربردهای خاصی بهعنوان جایگزینی برای سیستم اطفای حریق هالون 1301 و سیستم اطفای حریق دیاکسید کربن پرفشار مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین در برخی موارد سیستم های اطفاء حریق آئروسل میتوانند بهعنوان گزینه ای بجای سیستم های گازی هالوکربن و یا سیستم های واترمیست (Watermist) مورد استفاده قرار بگیرند.
🔹استفاده و محدودیت ها
🔻کاربردهای پیشنهادی
(استفاده های ممکن):
🔺سیستم های اطفاء حریق ذرات ایروسل در مکانهایی که تردد انسانی وجود ندارد نظیر موارد زیر می تواند مورد استفاده قرار گیرد:
• اتاقک موتور خودرو (Vehicle engine rooms)
• خطرات ناشی از فرایند مایعات هیدروکربنی (Process Liquid Hydrocarbon Risks)
• فضاهای ماشین آلات (Machinery Spaces.)
• تونل کابل (Cable Tunnels)
🚫کاربردهای غیر پیشنهادی :
• محیط هایی که در آن تردد انسانی وجود دارند.
• اتاق کامپیوتر (Computer rooms).
• ذخیره سازی داده ها (Data storage).
• اتاق تابلو (Switchgear).
با توجه به ریسک لایه بندی حرارتی (Stratification) که برای بیشتر ذرات آیروسل بسیار قابل ملاحظه می باشد، ارتفاع محل تست نباید از حد خاصی بالاتر باشد.
تخلیه این ذرات در محیط معمولا بسیار سریع و بین 2 تا 120 ثانیه صورت
می پذیرد.
🔥در معرض آتش قرار گرفتن
هیچ مقدار قابل توجهی از محصولات تجزیه ای وجود ندارد و بعید است که خطری در نتیجه خارج شدن آیروسل به بیرون از محیط مورد اطفاء وجود داشته باشد.
🔻قابلیت دید در طول و بعد از تخلیه آیروسل
دید به طور قابل توجهی در هنگام تخلیه آیروسل کاهش می یابد و ممکن است فرار و تخلیه افراد را از محل اطفاء در طول و پس از تخلیه آیروسل دچار مشکل سازد.
تاثیرات زیست محیطی آیروسل
ذرات آیروسل به نظر نمی رسد که هیچ تاثیر زیست محیطی قابل توجهی داشته باشد. ODP (پتانسیل تخریب لایه اوزون)
و GWP (پتانسیل گرمایی اتمسفر) آن صفر می باشد.
🔺برخی از محدودیت های استفاده از سیستم اطفای حریق آیروسل :
مطابق استاندارد NFPA 2010، استفاده از سیستم های اطفای حریق آیروسل برای حریق های ناشی از مواد زیر پیشنهاد نمی شود؛ مگر اینکه برای کاربرد در موارد زیر مورد تایید واقع شده باشند:
🔹استفاده برای حریق های عمقی ناشی از مواد کلاس A
ترکیبات شیمیایی مشخصی نظیر نیتراتهای سلولوزی و باروت که قادر به اکسیداسیون سریع حتی در غیاب وجود هوا نیز می باشند
فلزات واکنشی مانند لیتیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، تیتانیوم، زیرکونیوم، اورانیوم و پلوتونیوم
هیدریدهای فلزی
مواد شیمیایی قادر تجزیه شدن به صورتی که فقط گرما تولید کنند، مانند پراکسید آلی خاص و هیدرازین
مسائل محیط زیستی
سازمان محیط زیست ایالاتمتحده، در کنار سایر سیستم های اطفای حریق، سامانهی اطفاء حریق آئروسل متراکم را نیز به عنوان یکی از جایگزین های مناسب، برای هالون 1301 در سامانههای غرقه سازی کامل (Total Flooding) پذیرفته است. سیستم اطفای حریق آئروسل آسیبی به لایه اوزون نمیزنند و منجر به گرم شدن تدریجی جهان نمیشوند یا تأثیر ناچیزی روی آن دارند.
در صورتی که تجربه ای در خصوص مزایا و معایب استفاده از سیستم های اطفای حریق آیروسل دارید، نظرات و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.
🆔️https://eitaa.com/ghaemi125
📚#سفیر_ایمنی🔥🔥🔥
🔺 کپسول های
♻️خاموش کننده اتومات آئروسل
🆔️https://eitaa.com/ghaemi125
📚#سفیر_ایمنی🔥🔥🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نحوه عملکرد خاموش کننده اتومات آئروسل 🔺
🆔️https://eitaa.com/ghaemi125
📚#سفیر_ایمنی🔥🔥🔥
هدایت شده از نهضت سواد رسانه ای
#بارش_رحمت_الهی
🍃خداوند رحمان را به خاطر بارش رحمت الهی سپاسگزاریم
🔹️وقت بارش باران این دعا را بخوانیم :
🔸️الحمد للَّه الّذی ینزل الغیث من السّماء، و ینشر رحمته لعباده، اللّهمّ ولَكَ الْحَمْدُ عَدَدَ كُلِّ مَلَكٍ فِي السَّماءِ، وَلَكَ الْحَمْدُ عَدَدَ كُلِّ قَطْرَةٍ نَزَلَتْ مِنَ السَّماءِ، وَلَكَ الْحَمْدُ عَدَدَ كُلِّ قَطْرَةٍ فِي الْبِحارِ، وَلَكَ الْحَمْدُ عَدَدَ ما في جَوْفِ الْاَرَضينَ وَاَوْزانِ مِياهِ الْبِحارِ، وَلَكَ الْحَمْدُ عَدَدَ ما عَلى وَجْهِ الْاَرْضِ، وَلَكَ الْحَمْدُ عَدَدَ ما اَحْصى كِتابُكَ، وَلَكَ الْحَمْدُ عَدَدَ ما اَحاطَ بِهِ عِلْمُكَ.
وَلَكَ الْحَمْدُ عَدَدَ الْوَرَقِ وَالشَّجَرِ وَالْحَصى، وَالنَّوى وَالثَّرى، وَلَكَ الْحَمْدُ عَدَدَ الْاِنْسِ وَالْجِنِّ، وَالْبَهائِمِ وَالسِّباعِ وَالْهَوامِّ، حَمْداً كَثيراً طَيِّباً مُبارَكاً فيهِ، كَما تُحِبُّ رَبَّنا وَتَرْضى، وَكَما يَنْبَغي لِكَرَمِ وَجْهِكَ وَعِزِّ جَلالِكَ مِنَ الْحَمْدِ مُبارَكاً فيهِ اَبَداً .
💠هر ستایشی مخصوص خداوندی است که باران را از آسمان نازل کرده و رحمتش را بر مردم می گستراند.
🔹️خداوندا، سپاس تو را به تعداد هر قطره باران که از ابتدا تا کنون نازل شده و به تعداد هر قطره که در آینده از آسمان نازل خواهد شد،
🔸️خداوندا، این بارش را فراوان و گوارا و بارانی سودمند و مناسب قرار ده، برکت را در اول و آخر آن، آغاز و انجامش، محل نزول و محل جریانش، و محل فرو رفتن آن و محل گرد آمدنش، و آنچه بر آن می روید و به وسیله آن رشد می کند، قرار ده.
و آن را به سبب رحمت خود موجب امنیت و تندرستی و فرجام نیک قرار ده، ای مهربانترین مهربانان .
🇮🇷#سربازان_رهبری
☫ به قرارگاه سواد رسانه ای امام رضایی ها بپیوندید👇
https://eitaa.com/gharagahSvadRsanyamamRzaeha
🔶فوت کودک ۲ ساله در مشهد به دلیل برقگرفتگی با کولر آبی
👤سرهنگ احمد نگهبان، فرمانده انتظامی مشهد: روز گذشته ۵ شهریورماه در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ مبنی بر مرگ مشکوک پسربچهای خردسال در یکی از مراکز درمانی حاشیه شهر مشهد، بلافاصله مأموران انتظامی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.
🔹در بررسیهای اولیه مأموران پاسگاه انتظامی هلالی، مشخص شد پسربچهای ۲ ساله که با خانوادهاش در یک مرغداری در حوالی جاده تبادکان زندگی میکرده در غفلت والدین به بدنه کولر آبی که اتصال داشته دست زده و دچار برقگرفتگی شده است.
#حوادث
🚨)٫٫ @MashhadFire
🔶ادامه آتش سوزیها در یونان | کشته شدن بیش از ۲۰ نفر
🔹کشور یونان برای خاموش کردن آتش سوزی مناطق جنگلی این کشور از چندین کشور اروپایی و تجهیزات پیشرفته این کشورها کمک گرفته است. گفته میشود در عملیاتهای چند روز گذشته بیش از ۶۰۰ آتش نشان برای اطفاء حریق در این مناطق حاضر شدهاند.
🔹آتش سوزی در شهرهای شمال شرقی اوروس و الکساندروپلیس جان بیش از ۲۰ نفر را گرفته است./ایرنا
🆔️https://eitaa.com/ghaemi125
📚#سفیر_ایمنی🔥🔥🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی از دلدادگی آتشنشانان در پیادهروی اربعین
🆔️https://eitaa.com/ghaemi125
📚#سفیر_ایمنی🔥🔥🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انفجار لوله نفت حوالی روستای کشار هرمزگان
🔹بنابر اطلاع منابع محلی بامداد امروز یکی از خطوط انتقال فرآوردههای نفتی در حوالی روستای کشار بندرخمیر منفجر شده و همچنان در حال سوختن است.
🔹تلاش برای کسب اطلاع از جزییات حادثه از منابع رسمی ادامه دارد./ایرنا
🚨)٫٫ @khademin125
هدایت شده از #سفیر_ایمنی🔥🔥🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#تکمیلی| آتشسوزی در خط انتقال نفت خام مهار شد
🔹آتشسوزی در خط انتقال نفت خام گوره جاسک در منطقه کشار بندر خمیر پس از حدود ۹ ساعت با تلاش نیروهای عملیاتی و آتشنشانی مهار شد.
🔹در این آتشسوزی که هنگام سرقت نفت از این لوله اصلی رخ داد، ۲ سارق جان باختند.
#حوادث
🚨)٫٫ @MashhadFire
🚨)٫٫ @khademin125