call_09-54-33_IN_+985138789056.amr
510.2K
🔺️پیام رادیوئی
در خصوص گاز گرفتگی❗❗❗
@ghaemi125
call_17-25-41_IN_+985138428002.amr
494.4K
🔺️پیام رادیوئی
⚠️در خصوص برق گرفتگی
⚡اختلاف قدم-اختلاف گام
@ghaemi125
اطلاعیه
دوره های آموزشی تخصصی با ارائه گواهینامه از سازمان فنی و حرفه ای از ۶ تا ۱۲۰ ساعته قابل برگزاری است.
ضمنا آماده همکاری در راستای ایمن سازی و طراحی موارد ذیل هستیم :
⚪مشاور ایمنی پروژه
⚪طراحی و اجراء مدیریت دود
⚪طراحی و اجراء سیستمهای اعلام و اطفاء حریق
⚪انجام ارزیابی ریسک
🔮سرفصلهای مباحث تخصصی ایمنی :
🔺️تکنولوژی حریق
🔺️ایمنی مخازن تحت فشار
🔺️فرماندهی عملیات
🔺️رفتار شناسی حریق
🔺️ایمنی برق
🔺️علت یابی حریق
🔺️ساختمانهای مرتفع
🔺️علل ایجاد حریق و حوادث
🔺️سم شناسی حریق
و هر مبحث ایمنی مورد نیاز آن مجموعه قابل برنامه ریزی است.
هزینه ها با توجه به مسافت و مدت و نوع دوره متغیّر خواهد بود.
@ghaemi125
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠کاربرد هالیگان 🔥🔥🔥
@ghaemi125
💠 شبیه سازی سرعت گسترش
آتش در فضای بسته 🔥🔥
❗تقریبا بعد از دقیقه ۲
بسرعت بر دمای گازهای داغ افزوده میگردد.
بعد از چهار دقیقه دما به ۳۰۰ درجه سانتی گراد میرسد.
در صورتیکه اگر اجسام عمودی مثل پرده در ابتدا آتش میگرفت بعد از ۱۰ ثانیه به این دما می رسید.
از ۴۰۰ درجه دمای حریق بصورت تصاعدی افزایش می یابد.
در لحظات گازهای داغ تقریبا به نیمه فضا رسیده و فلش اور رخ میدهد.
💠 FLASH OVER ❗❗❗
و به یکباره تمام جامدات به نقطه اشتعال رسیده و مشتعل میگردند.
بعد از دقیقه ۴.۲۰ دما به ۵۰۰ درجه سانتی گراد و پس از دقیقه ۴.۳۰ دما به ۶۰۰ درجه سانتی گراد و پس از دقیقه ۴.۳۸ دما ۷۰۰ درجه سانتی گراد و نهایتا پس از دقیقه ۴.۴۸ درجه دما به ۸۰۰ درجه سانتی گراد خواهد رسید.
و زمانی که گازهای داغ به کف برسد محیط آماده بک درفت خواهد شد.
💠 BACK DRAFT ❗❗❗
@ghaemi125
14.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ اطلاعاتی که در مورد ایران نمیدانیم
🔺 ایران را بعد از انقلاب اسلامی بهتر بشناسیم
@ghaemi125
💠 سفیر ایمنی 🔥🔥🔥
نیروگاههای تولید همزمان برق و حرارت به دلیل بازدهی بالا و انعطاف پذیری قابل توجه برای پیاده سازی و بهره برداری شرایط مناسبی برای اجرا در پروژههای صنعتی، تجاری و ساختمانی بوجود آورده اند.
مزیت های نیروگاههای CHP تولید همزمان برق و حرارت
نیروگاههای تولید همزمان برق و حرارت به دلیل بازدهی بالا و انعطاف پذیری قابل توجه برای پیاده سازی و بهره برداری شرایط مناسبی برای اجرا در پروژههای صنعتی، تجاری و ساختمانی بوجود آورده اند.
⚡نیروگاههای تولید همزمان برق و حرارت
(Combined Heat and Power)
یا CHP به گروهی از نیروگاه گفته میشود که در یک سیستم، انرژی الکتریکی و حرارتی را همزمان برای مصرف کننده در آن واحد تامینمیکنند.
افزایش بازدهی سوخت مصرفی ناشی از تولید همزمان حرارت و انرژی الکتریکی، کاهش تلفات الکتریکی ناشی از انتقال و توزیع به جهت امکان نصب در همان محل مصرف انرژی و آلودگی کمتر به سبب کاهش سوخت مصرفی از جمله مزایای سیستمهای تولید همزمان برق و حرارت در مقایسه با سیستمهای دیگر تولید انرژی که برق
جمله مزایای سیستمهای تولید همزمان برق و حرارت را به صورت مجزا و مستقل از یکدیگر دریافت میکنند.
مزیت های نیروگاههای CHP تولید همزمان برق و حرارت
نیروگاههای تولید همزمان برق و حرارت به دلیل بازدهی بالا و انعطاف پذیری قابل توجه برای پیاده سازی و بهره برداری شرایط مناسبی برای اجرا در پروژههای صنعتی، تجاری و ساختمانی بوجود آورده اند.
سرویس آموزشهای تخصصی برق نیوز: نیروگاههای تولید همزمان برق و حرارت (Combined Heat and Power) یا CHP به گروهی از نیروگاه گفته میشود که در یک سیستم، انرژی الکتریکی و حرارتی را همزمان برای مصرف کننده در آن واحد تامینمیکنند. افزایش بازدهی سوخت مصرفی ناشی از تولید همزمان حرارت و انرژی الکتریکی، کاهش تلفات الکتریکی ناشی از انتقال و توزیع به جهت امکان نصب در همان محل مصرف انرژی و آلودگی کمتر به سبب کاهش سوخت مصرفی از جمله مزایای سیستمهای تولید همزمان برق و حرارت در مقایسه با سیستمهای دیگر تولید انرژی که برق و حرارت را به صورت مجزا و مستقل از یکدیگر دریافت میکنند.
مزایای سیستم تولید همزمان برق و حرارت
بازدهی (راندمان) بالا
با مصرف سوخت کمتر (۳۵ تا ۶۰ درصد) در نیروگاههای سنتی و تبدیل آن به انرژی مفید، بازدهی سوخت تا ۹۰ درصد افزایش می یابد که این با بهره برداری بهینه از حرارت توسط CHP میسر گردیده است. برای پروژههای تجاری این به معنای هزینه کمتر برای تولید برق با میزان مصرف یکسان سوخت است.
راندمان سیستمهای CHP به طراحی سیستم بستگی دارد. بازدهی ۵ سیستم متداول در طراحی نیروگاههای CHP به شرح زیر است:
توربین بخار با ۸۰ درصدموتور پیستونی ۸۰-۷۵ درصدتوربین بخار ۷۰-۶۵ درصدمیکروتوربین ۷۰-۶۰ درصدپیل سوختی ۸۰-۵۵ درصد
همچنین با استفاده از سیستم CHP تلفات ناشی از شبکه های انتقال و توزیع برق از بین میرود و بازدهی سسیستم قدرت را افزایش میدهد.
پایداری و صرفه جویی مالی
علاوه بر تاثیر قابل توجه CHP ها در کاهش دی اکسیدکربن تولید شده، صرفه جویی مالی بهتری داشته و توجیه اقتصادی بیشتری دارند. این نیروگاهها کاهش ۱۵ تا ۴۰ درصدی دی اکسید کربن را خواهند شد.
دیگر مزایای اقتصادی احداث نیروگاه CHP شامل موارد زیر است:
کاهش هزینه های سوخت باتوجه به بازدهی بالای سیستم- می توان با سطح سوخت کمتری به به توان بیشتری در واحد دست پیدا کردحدف هزینه هایی اساسی مانند سرمایه گذاری برای گرمایش و سرمایش جداگانهقابلیت اطمینان بیشتر سیستم-میتوان از سیستم بهره برداری طولانی تری برد و نیاز به تعمیرات و تجدید تجهیزات سیستم کاهش مییابد.
قابلیت اطمینان
شبکههای برق با قابلیت اطمینان پایین، همواره وضعیت تجارت، امنیت و سلامت شرکتها و سازمان هارا به خطر میاندازند.CHP با تولید در محل می تواند تضمینی برای تولید بدون توقف توان به هنگام بوجود آمدن خطا در شبکه توزیع باشد. از دیگر مزایا میتوان به پایداری و در دسترس بودن برای اجرا و همچنین نرخ سریع بازگشت سرمایه اشاره کرد.
محیط زیست
سیستمهای CHP سوخت کمتری را برای تولید هر واحد انرژی میسوزانند و باتوجه به اینکه در محل مصرف تولید میشوند تلفات مربوط به انتقال وتوزیع انرژی نیز حذف خواهد شد.
از مزیت مهم این سیستم میتوان به کاربرد گسترده این نیروگاه ها اشاره کرد. هر پروژه صنعتی به انرژی احتیاج دارد، اما این انرژی با توجه به نوع واحد صنعتی میزان نیاز آن میتواند متفاوت باشد. با اجرای نیروگاههای تولید همزمان میتوان از انعطاف پذیری این سیستمها برای بهره برداری بهینه
و بیشینه از واحدهای صنعتی استفاده کرد.
سیستم CHP در واحد های صنعتی، تجاری و مسکونی قابل اجراست. مکانهایی که امکان نصب نیروگاههای تولیدهمرمان برق و حرارت را دارند:
کارخانجات شیمیایی و داروییتولیدیهامجتمعها و زیرساختهای ساختمانیمراکز تجاریفرودگاههازندانهامراکز درمانی و سلامت و...
حوزه وسیع پروژههای قابل پیاده سازی نیروگاههای تولید همزمان و همچنین منافع اقتصادی و محیط زیستی این نوع نیروگاهها موجب محبوبیت روزافزون آن گردیده است.
احداث نیروگاههای بصورت مولدهای مقیاس کوچک و یا همراه با بازیافت حرارت بصورت CHP نیازمند سرمایه گزاری اولیه برای تامین تجهیزات بازیافت حرارت و اتصال به شبکه و همچنین هزینههای ماهیانه خواهد بود. درآمد حاصل از فروش برق به شبکه در نیروگاههای CHP و مولدهای مقیاس کوچک و همچنین صرفه جوییهای حاصل از انتخاب تولید پراکنده به جای تامین برق از طریق خرید انشعاب نیز در محاسبات بازگشت سرمایه اولیه نقش موثری خواهند داشت.
تجهیزات اساسی برای ایجاد یک نیروگاه CHP به شرح زیر است:
موتور ژنراتوربویلر (تجهیزات بازیافت حرارت)تابلوهای کنترل (ژنراتور)تابلوهای کنترل (اتصال به شبکه)ترانسهای قدرت تابلوهای ۲۰ کیلوولتی
موتور ژنراتورهای مصارف CHP معمولا به همراه تابلوهای کنترل ژنراتور تولید و ارائه میشوند. ژنراتورهای CHP در ظرفیتهای ۲ مگاواتی و ۴ مگاواتی یه به صورت ترکیبی از آنها مورد بهره برداری قرار میگیرند در دسته بندی مجوز احداث مولدهای مقیاس کوچک سه ظرفیت زیر در نظر گرفته میشود:
۱ تا ۷ مگاوات۵ تا ۱۵ مگاوات۱۶ تا ۲۵ مگاوات
سرمایه گذاران بر اساس ظرفیت درخواستی به شرح زیر به واحدهای جلب مشارکت مراجعه مینمایند.
- زیر ۷ مگاوات شرکتهای توزیع
- بالای ۷ مگاوات تا ۲۵ مگاوات شرکتهای برق منطقهای
پس از انجام امکان سنجیهای اولیه و اتخاذ تصمیمات لازم برای نحوه پیاده سازی طرح اجرای نیروگاه مقیاس کوچک سرمایه گذار و یا شرکت مشاور اقدام به تهیه تجهیزات مورد نیاز مینماید.
برندهای محبوب بین سرمایه گذاران واحدهای نیروگاهی chp به شرح زیر است:
کاترپیلار (Caterpillar)MWMMTUوارتزیلا (wartsila)ینباخر
لیست قیمت ژنراتورهای CHP در ادامه قابل مشاهده است شایان ذکر است که این قیمتها به ازای هر مگاوات و برای ژنراتورهای استوک عنوان شده است (مهر ماه ۹۹). در بسیاری از موارد تابلوهای کنترل واحد CHP و متعلقات همراه ژنراتور CHP به فروش میرسد.
برای محاسبات نرخ بازگشت سرمایه در طرح توجیهی قیمت فروش برق قید شده در قرار داد تضمینی برق باید در نظر گرفته شود. این مقدار باتوجه به انتخاب سرمایه گذار برای اتصال نیروگاه به شبکه برق در ماههای گرم سال و یا سایر ایام سال بر اساس مصوبه ۳۲۹ هیئت تنظیم بازار برق متغیر خواهد بود.