eitaa logo
قائمون
306 دنبال‌کننده
10.7هزار عکس
5.9هزار ویدیو
475 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 📝 (۲۲۸) 🔻خبر: مسکن به‌عنوان یکی از نیازهای اساسی انسان، همواره دغدغه بزرگ بوده است. سهم هزینه مسکن در سبد خانوارها در سطح جهان به‌طور متوسط حدود ۱۸ درصد است ولی این شاخص در خانواده‌های شهری ایران به ۶۰ تا ۷۰ درصد رسیده است. 🍃🌹🍃 🔸نکات تحلیلی: 1⃣ دولت در حوزه کالاهای اساسی ازجمله مسکن نباید بی‌تفاوت باشد؛ چراکه بی‌تفاوتی باعث می‌شود بخش خصوصی به‌تدریج برای کسب سود بیشتر، بازار سیاه به راه اندازد؛ این موضوع در مورد مواد غذایی نیز با شفافیت بیشتری صدق می‌کند. از طرفی دولت نباید متولی کامل این بخش از اقتصاد باشد؛ چراکه اولاً از توان دولت خارج است و در ثانی تجربه کاملاً ناموفقی از این موضوع در دنیا وجود دارد. 2⃣ نقش دولت در حوزه مسکن باید سیاست‌گذاری باشد و نه مالکیت و یا متولی کامل ساخت مسکن؛ اقداماتی که امروز دولت در حال انجام آن است، تمرینی از جنس سیاست‌گذاری در بخش مسکن است؛ ارائه تسهیلات ساخت مسکن، اخذ مالیات از خانه‌های خالی و یا الزام به تمدید قراردادهای اجاره با افزایش مقدار مشخصی اجاره‌بها و ... ازجمله این سیاست‌هاست. 3⃣ در این میان، هماهنگی این سیاست‌ها با یکدیگر و همچنین هماهنگی این سیاست‌ها با سایر سیاست‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... دولت از ضروریات مدیریت کلان کشور است. به‌عنوان نمونه، سیاست‌گذاری باید به‌گونه‌ای باشد که مسکن یک کالای مصرفی باشد نه سرمایه‌ای. ساخت مسکن سودآوری منطقی را داشته باشد؛ اما نگه‌داشتن مسکن اضافه مقرون‌به‌صرفه نباشد. 🔺نکته پایانی: اقدام اخیر دولت در تمدید خودکار اجاره منازل در سال گذشته و سیاست‌هایی ازاین‌دست، اقدامی شایسته است ولیکن برای اثربخشی بهتر این نوع سیاست‌گذاری‌ها، اولاً باید اطلاعات جامعی از سکونت افراد، وضع مالکیت خانه‌ها، توان اقتصادی مؤجر و مستأجر وجود داشته باشد، ثانیاً این سیاست‌گذاری مبتنی بر مشکلات مقطعی مردم نباشد بلکه به‌عنوان بخشی از سیاست‌های کلان کشور، تدوین و عملیاتی شود. ✍علی کارگر | | 🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷 🖼 | تنها بخشی از هزاران چاقویی که رژیم‌صهیونیستی از خورده است‌ 🍃🌹🍃 | | 🆔 eitaa.com/meyarpb
🔴 توییت های برخی فعالین رسانه ای حکایت از تغییرات مهمی در کشور دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عاملان پرت‌ کردن دام‌ها در دریا دستگیر شدند 🔹رئیس تعزیرات قشم: دو تبعه خارجی که هفته گذشته در تعقیب‌‌ و گریز دریایی با ماموران دریابانی هرمزگان دام‌های قاچاق را در دریای عمان پرت کردند، دستگیر شدند.
آیت‌الله‌ مکارم: افزایش اجاره‌بها غوغا می‌کند/ مردم گلایه دارند که چرا مراجع ساکت‌اند 🔹دادِ مردم از گرانی‌ها بلند شده و می‌گویند که قیمت‌ها روزبه‌روز افزایش می‌یابد. اجاره‌بهای خانه‌ها غوغا می‌کند که باید برای آن تدبیری اندیشید. حل این مشکلات وظیفه هر ۳ قوه است. 🔹در صنعت خودروسازی نیز دست‌های پشت‌پرده‌ای وجود دارد که از طرفی جلوی واردات صحیح خودرو را گرفته و از طرف دیگر هر قیمتی خواستند برای خودروها تعیین می‌کنند و هیچ‌کس نیز نمی‌تواند با آنها مقابله کند؛ در حالی که قیمت مشابه خارجی، بسیار پایین‌تر از خودرو ایرانی است. 🔹مردم گلایه دارند که چرا مراجع نسبت به گرانی‌ها ساکت‌اند؛ مکرر تذکر داده و می‌دهیم که مردم از دولت جدید انتظار دارند که نسبت به بهبود اوضاع تلاش کند و گرانی و تورم را مهار کند. می‌دانیم که دولت تلاش می‌کند و امیدوار است. ما هم به امید رئیس‌جمهور امیدواریم.
. 📍هدف پیج می‌توی ایران، حیازدایی هست 🔹این پیج توسط "شقایق نوروزی" بازیگر سابق سینما اداره می‌شود.. او به عنوان هدایت‌کننده این صفحه بارها با رسانه‌های تحت حمایت سعودی مصاحبه کرده است؛انتشار بیانیه تشکیل جنبش ۸۰۰ زن بازیگر نیز در این صفحه منتشر شد. 🔹غزاله‌معتمد، هانیه توسلی و مارال جیرانی هیئت پنج‌نفره هدایت این جنبش را تشکیل داده‌اند؛ جنبش می‌تو و این صفحه از همجنس‌بازان هم حمایت می‌کند.. فمینیسم در ایران هم هدفی جز گرفتن حیا و عفت از دختران و نابود کردن غیرت در مردان ندارد. 🔹نکته جالب "شقایق نوروزی" سلبریتی سابق از پادوهای "شادی امین" و "ملیکا زر" در مجموعه شش‌رنگ (همجنس‌بازان) است. اسناد موجود از ارتباط عادی‌سازی همجنس‌بازی و فسادهای سینمای ایران از یک آبشخور در خارج دارد!!! به قول آلن بلوم، فیلسوف آمریکایی: پروژه مرکزی فمینیسم، حیازدایی هست.
♦️ تأثیر جنگ اوکراین بر روابط چین و روسیه 🔹 نبرد اوکراین می‌تواند نقطه عطفی در روابط پکن و مسکو محسوب شود. چین روسیه را محکوم نکرده ولی از تقویت تسلیحاتی و نظامی روسیه نیز خودداری کرده است. زیرا خواستار تشدید تنش با آمریکا و به خصوص اتحادیه اروپا نیست. 🔸 رقابت‌های گذشته روسیه و چین در دوران جنگ سرد و سپس اختلافات در زمینه حوزه نفوذ در آسیای میانه، به مرور زمان و با توجه به رقابت مشترک این دو کشور با آمریکا رنگ باخت. نبرد اوکراین نیز موجب نزدیکی بیش از پیش این دو به یکدیگر شده است. 🔸 به نظر می‌رسد مخاطب اصلی مانور مشترک نظامی چین و روسیه در می 2022، آمریکا بوده است. واشنگتن درصدد برآمده بود تا چین را هم از حمایت مسکو بازدارد و هم به فشار به روسیه وادار سازد. ولی پکن، تشدید نبرد اوکراین را موقعیتی می‌بیند که سنگر روسیه مانع پیشروی آمریکا علیه چین شود. پس احتمالاً بی‌میل به تداوم آن نباشد. 🔸 جنگ اوکراین، دو فرصت برای چین دارد. اولاً تحریم‌های غرب علیه روسیه، مسکو را وادار به فروش ارزان‌تر انرژی به پکن کرده است. ثانیاً توجه روسیه به مرزهای غربی‌اش، فرصت بیشتری برای گسترش نفوذ چین در آسیای میانه در بر خواهد داشت. 🔸 اقتصاد چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان و بیش از هشت برابر اقتصاد روسیه است که جایگاه یازدهم را در جهان دارد. روسیه علاوه بر کرونا، به دلیل تحریم‌ها نیز دچار رکود و نیازمند سرمایه‌گذاری خارجی است که فرصت دیگری برای چین است. به شرط آنکه تحریم‌های ثانویه آمریکا و اروپا مانعی در برابر شرکت‌های چینی نباشند.
⭕️بزرگترین حامیان اوکراین در جنگ با روسیه
💢 مهار شوک ارزی به روش روسی 🔹پس از آغاز درگیری نظامی روسیه با اوکراین و تحریم های غرب علیه روسیه، ارزش پول این کشور با شوک منفی روبه رو و تقریباً نصف شد به طوری که هر دلار آمریکا در این کشور از حدود 70 تا 75 روبل به نزدیک 140 روبل رسید. 🔹با این حال، بانک مرکزی این کشور که پیشتر توانمندی خود را در مهار تورم در این کشور نشان داده بود، با اعمال سیاست هایی از قبیل پرداخت روبل به جای دلار برای خریداران گاز، کنترل موفق خروج سرمایه از راه هایی نظیر محدودیت خروج ارز برای افراد، موظف کردن صادرکنندگان به فروش ارزهای صادراتی و همچنین استفاده از هدف گذاری تورمی به جای سیاست های ناظر به تثبیت نرخ ارز، توانست این کاهش ارزش پول ملی را کنترل کند. 🔹در این میان دور زدن تحریم نفت توسط این کشور و همزمان قیمت های بالای نفت نیز به یاری این کشور در مهار تبعات تحریمی آمد. ✅هم اینک ارزش دلار در این کشور حتی از پیش از جنگ نیز کمتر شده و به حدود 55 روبل رسیده است که طبق گزارش دیروز خبرگزاری فارس کمترین میزان خود در هفت سال گذشته به شمار می رود!
🔷 من در قبال چالش‌ها قسمت هفتم/ ✅امام علی (ع) قناعت را بهره‌مندی از دنیا به‌اندازه کفایت و رفع نیازِ ضروری می‌دانند (حکمت 371 نهج‌البلاغه). ضدِ آن، اسراف (هدر دادن منابع و سرمایه) است. ✅ در ابعاد مختلف (فردی-اجتماعی)، دارد که به برخی از آن‌ها با استناد به آموزه‌های معصومین (ع)، اشاره می‌کنیم: 1️⃣احساس رضايت از زندگی، و دوری از غم (نهج‌البلاغه، حكمت 371). 2️⃣ (بحار الأنوار ج‏2، ص: 54) 3️⃣ زندگی (غررالحکم، ص.390-391). 4️⃣ (بحار الأنوار ج‏68، ص: 346) 5️⃣ پایان‌ناپذیر (نهج‌البلاغه، حکمت 57). 6️⃣ (غررالحکم، ص. 20). 7️⃣و... 🔹 ✅یکی از وظایف شهروندی من این است که از (غذایی، حامل‌های انرژی و...) به‌اندازه نیاز ضروری و کرده و از هدر رفت آن جلوگیری نمایم.این امر در رشد اقتصادِ خانواده و کشور،نقش به سزایی دارد. ✍️علی‌اکبر صیدی