eitaa logo
قائمون
303 دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
5.9هزار ویدیو
475 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️ جیک سالیوان: پیگیر اقداماتی برای پاسخگو کردن ایران هستیم 🔹 جیک سالیوان مشاور امنیتی ملی کاخ سفید در توئیتی اعلام کرده است که آمریکا در حال پیگیری اقداماتی علیه ایران در ارتباط با اعتراضات است. او نوشته است: «همراه با شرکایمان از طریق اقدامات یکجانبه و چندجانبه و مکانیسم‌های سازمان ملل، به صورت فوری در حال حرکت برای پاسخگو کردن ایران به دلیل خشونت علیه مردم خود به خصوص زنان و دختران هستیم.» 🔹 او سپس بخشی از اقدامات آمریکا را که شامل تحریم نهادها و شخصیت‌های ایرانی است ذکر کرده است. رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران نیز در مصاحبه‌ای با تکذیب ارسال پیام آمریکا به ایران گفته است پیام ما به ایران توقف کشتن مردم و توقف ارسال پهپاد به روسیه است.
هدایت شده از روشنا استان زنجان
📸تصویری از پیکر مطهر طلبه مظلوم بسیجی مدافع امنیت شهید آرمان علی وردی https://eitaa.com/roshana_zanjan https://rubika.ir/roshana_zanjan •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴یکی از فرماندهان سپاه استان فارس: شرمنده احمدبن‌موسی شدم که با کفش داخل حرم دویدم 🔹روزنامه ایران نوشت: در گوشه‌ای از حرم یکی از فرماندهان سپاه استان زانوی غم بغل کرده و داغ دلش تازه شده. می‌گوید:"...شرمنده‌ام. هم نتوانستم جلوی شهادت یک طفل معصوم را بگیرم که از من کمک می‌خواست و هم با کفش داخل حرم دویدم..."
15.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیام زنان انقلابی 💪 عقیله منم 🙏 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔴
*ری نیوز*. ⭕️ دشمن ما انقدر بدبخت و ضعیف و بیچاره شده که دست به هر دروغی میزنه تا هر جنایتی علیه مردم ما شده رو توجیه کنه! 💢عکس پسر حاج قاسم رو به جای عکس تروریست شیراز جا زدن! 😒 💢 دشمن روی حماقت و تعصب جاهلی بخشی از جامعه ما خیلی حساب باز کرده! میگه من هر چرت و پرتی بگم یه مشت ادم نادان هستن که باور کنن و پخش کنن .
15.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 حرکت دانشجویان محجبه در مقابل بی غیرتهایی که می خواستند سلف و مختلط کنن درود بر این دختران سرزمینمون که میراث دار چادری هستند که یادگار مادرمون حضرت زهراست ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم از چماق و برخورد با اغتشاش گران مردم باید خودشون از اول یه دل سیر اینا رو می‌زدند تا کار زودتر جمع میشد در نیشابور مردم در محل فراخوان آشوبگران تجمع کردن و با چوب افتادن به جون اغتشاشگران..👌
🔺جزئیات شهادت خانواده آرتین/ آرتین: دیدم که تیر به پیشانی مادرم خورد داماد خانواده سرایداران: 🔹۱۲ آبان عروسی فاطمه، خواهر آرتین بود. آنها رفته بودند برای عروسی خرید کنند قرار بود روز دوشنبه هم آرتین و خانواده‌اش به تهران بیایند و برای عروسی آماده شوند 🔹اصلا قرار نبود شاهچراغ بروند. آنها رفته بودند خرید کنند. شاهچراغ وسط بازار است. احتمالا بعد از خرید، دل‌شان هوای زیارت کرده بود و به همین دلیل به آنجا رفتند. 🔹می‌گوید دیدم که تیر به پیشونی مادرم خورد. به شکم آرشام خورد. 🔹می‌گوید دیده که پدرش ایستاده جلوی آنها و سپری شده برایشان اما او هم تیر خورده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺‏الله‌اکبر از قیامت مردم مشهد توی تشییع پیکر شهدای شاهچراغ... به کوری بی‌بی‌سی و ایران‌اینترنشنال، این سیل جمعیت فقط یک فریم از حضور مردم یکی از شهرهای ایرانه!
🌺نخبه‌ای که در حادثه تروریستی شیراز به شهادت رسید 🔹یکی از شهدای مظلوم در حرم شاه چراغ علیه السلام دکتر «سیدفرید الدین معصومی» از نخبگان کشور، فارغ التحصیل از نیوزلند و خدمتگزار کشور در زمینه برق هستند. 🔹یکی از دوستان ایشان نقل می‌کند: در سال‌های تحصیل یکی از هم دانشگاهی‌های ایشان به شوخی در نیوزلند به ایشان گفته بود: شما که اینقدر به نماز مقیدی و در تمام نماز‌های جماعت نیوزلند شرکت می‌کنی، آخر در نماز شهید می‌شوی.... 🔹دیروز بعد از اینکه از ماموریت بر می‌گشتند برای زیارت و نماز به حرم می‌روند که خداوند شهادت را در حرم و در نماز نصیبشان کرد
هدایت شده از روشنا استان زنجان
اجتماع مردم زنجان در محکومیت حادثه تروریستی حرم شاهچراغ (ع) https://basijnews.ir/fa/news/9464641 🆔https://eitaa.com/roshana_zanjan 🆔https://rubika.ir/roshana_zanjan
♦️روسیه ماهواره‌های غربی را تهدید به نابودی کرد 🔹یکی از مقامات روسیه اعلام کرده که ماهواره‌های غربی که در جنگ به اوکراین کمک می‌کنند، می‌توانند به هدفی قانونی برای حمله تبدیل شوند. 🔹 در واکنش به این گفته، کاخ سفید هشدار داده که در صورت هرگونه حمله به زیرساخت‌های ایالات متحده، جواب متقابل و متناسب خواهد داد. 🔹اگرچه شاید اسپیس ایکس هیچ‌گاه استارلینک را در اوکراین قطع نکند، اما روش دیگری برای قطع این سرویس وجود دارد: منهدم کردن ماهواره‌ها! هم چین و هم روسیه به چنین موضوعی اشاره کرده‌اند اما روسیه رویکرد تهاجمی‌تری دارد و حالا مستقیما ماهواره‌های غربی که استارلینک هم جزو آن‌ها به حساب می‌آید را تهدید به نابودی کرده است.