☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل
🌀 خبر: آیتالله رئیسی: هر وقت قصد اجرای عدالت داریم عدهای با هیاهو مانع میشوند.
رئیس جمهور تاکید کرد: برقراری عدالت محور کار دولت است و دولت سیزدهم بر اجرای عدالت تاکید دارد اما وقتی مسیر اجرای عدالت آغاز می شود، جیغ برخی از خواص که قصد دارند با هیاهو مانع کار شوند، بلند میشود اما ما باید رضایت عمومی را محقق کنیم تا رضایت الهی هم حاصل شود.
🌐 تحلیل:
🌏رهبر معظم انقلاب ششم شهریور در نخستین دیدار خود با اعضای دولت سیزدهم در بیانات مهمی به ارائه مهمترین محورهایی پرداختند که نیاز امروز جامعه ایران و راهگشای برنامههای دولت بوده است. در میان این توصیهها، عدالت محوریترین موضوع مورد تاکید ایشان بوده است بطوریکه در تبیین «عدالتورزی» به عنوان دومین توصیه اساسی به دولتمردان، اساس ادیان الهی و مبنای تشکیل حکومت را اقامه عدل خواندند و افزودند: ما در این زمینه عقبیم و باید خیلی تلاش کنیم. هر مصوبه، لایحه و تصمیم دولت باید «پیوست عدالت» داشته باشد و کاملاً مراقبت شود که این دستور یا تصمیم و مصوبه، به طبقات محروم و به عدالت ضربه نزند».
🌍دولت از همان ابتدا خود را ملزم و موظف به خدمترسانی به محرومان و اقشار آسیب دیده کرده است و سفرهای استانی رییس جمهوری به این مناطق را هم میتوان به نوعی پیوست عدالت در برنامه ریزی برای آن استان ارزیابی کرد. آشنایی ملموس رییس دولت با مشکلات هر یک از مناطق محروم و دیدار مردم آن مناطق با رییس جمهوری میتواند یکی از ابعاد عدالتی باشد که مورد نظر رهبر انقلاب در یک جامعه اسلامی است.
🌏 طرح بیدغدغه و مستقیم نیازها و دشواریهای زندگی مردمی که در دور افتادهترین مناطق زندگی میکنند با دومین مقام عالی رتبه کشور، میتواند احساس تبعیض را تا حدودی برای افراد آن منطقه رفع کرده و عدالت اجتماعی را دستکم تا این میزان به وجود آورد. تلاشهای دولت نه در حد کافی اما با تمام توان است تا سطح عدالت در جامعه را ارتقا دهد.
🌍 علی رغم ضروری و بدیهی بودن امر عدالت اجتماعی به عنوان مهمترین اصل اجتماعی متاسفانه امروز بی عدالتی، نابرابری و تبعیض، فقر و... در جامعه گسترش یافته و روابط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی مسئولین را در سطح جامعه تحت تاثیر قرار داده که از دولت آقای رئیسی توقع میرود که عدالت اجتماعی که مفهوم آن برابری و تساوی حقوق شهروندان فارغ از هرگونه طبقه بندی و تبعیض قومی، نژادی، مذهبی، جنسیتی، فرهنگی و... است را در جامعه گسترش داده به گونهای که همه مردم بتوانند از مزایا و خدمات اجتماعی و اقتصادی جامعه به طور یکسان بهرهمند شوند. دولت سیزدهم نباید فراموش کند که ریشهی بسیاری از مشکلات امروز عدم مبارزه با فساد و رانت در دستگاههای دولتی و غیر دولتی است.
🌍 اقدامات جناب آقای رئیسی در راستای مبارزه با فساد این توقع را که کاملا به جا نیز هست ایجاد کرده که در تک تک وزارت خانهها و ادارات استانی مبارزه با فساد و رانت زبان زد عام و خاص شود و در این راستا همچون اقدامات گذشته ایشان، نباید وابستگیهای اقوامی و سیاسی و جیغ و داد برخی خواص بی بصیرت مانعی بر سر راه عدالت باشد و با خاطیان و متجاوزان به حقوق عامه باید به جد برخوردگردد.تا زمینه گسترش عدالت در جامعه و بهره مندی عموم از امکانات و خدمات دولت ونظام بیش از پیش فراهم شود.
🕪 سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔻آیتالله مکارم شیرازی: برخی معتقدند باید هر امتیازی را داد/ کوتاهی در مقابل غرب باعث ورود آنان به مسائل موشکی و دفاعی میشود
مرجع تقلید شیعیان در دیدار وزیر امور خارجه:
🔹آمریکا سالیان متمادی بر منابع کشور ما تسلط داشت و اکنون که دستش از حکومت بر ما قطع شده، درصدد است تا بار دیگر بر منطقه و ایران اسلامی که قلب کشورهای منطقه است، سیطره یابد.
🔹با هوشیاری تیم مذاکره کننده آنچه باعث آبرو، عزت و قدرت کشور است باید در مذاکرات پیگیری شود.
🔹کوتاهی در مقابل خواسته های آنان سبب می شود که آنها در مباحث دفاعی، موشکی و منطقه ای نیز خواستار مذاکره شوند.
🔹برخی در داخل معتقدند که باید برای تعامل با دنیا هرگونه امتیازی داد، لازم است این گروه را به آنچه صواب است، متقاعد کرد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
هدایت شده از هیأت شهدا
🔰 آیت الله جوادی: لیاقت این مردم نه آن قراردادهای عوامانه است و نه اختلاس و سوء مدیریت. تا قرارداد ما با امنیت بین المللی گره نخورد ضمانت اجرا نخواهد داشت
💬 آیت الله جوادی آملی در دیدار وزیر امور خارجه:
🔹 مذاکره با جهان، یک فهم و سواد بالغ سیاسی بین المللی می خواهد. باید طرزی توافقات را نوشت که کسی نتواند زیر آن بزند و از آن خارج شود و از تعهد خود شانه خالی کند.لیاقت این مردم نه آن قراردادهای عوامانه است و نه این اختلاس و سوء مدیریتها و حقوق های نجومی.
🔹حضرت امیر(ع) در نامه به مالک اشتر، نوشت که مردم عمود دین هستند، این حرف از سر ترحم زده نشده، این یک حقیقت است. کدام خطر بود که مردم سینه سپر نکردند؟! کجا لازم به فداکاری و ایثار بود که این مردم دریغ کرده باشند؟! مردم، این کشور را با خون حفظ کردند.
🔹 منیفست نظام بین المللی بر اساس حق و عدل نیست! آنچه ما باید بر اساس آن با آنها مذاکره کنیم، یک عقل استدلالی است؛ باید طرف ما بداند که خروج یکطرفه از برجام، امنیت بین المللی را تهدید میکند، تا قرارداد ما با امنیت بین المللی گره نخورد ضمانت اجرا نخواهد داشت.
🔺 مقاومت نتیجه داده است
چه غربگراها بپذیرند چه نپذیرند مقاومت ایران نتیجه داده است؛ تحت فشار گذاشتن آمریکا برای خروج از منطقه، همزمان با فرار جنجالی اش از افغانستان حالا الگویی برای چین و روسیه هم شده است. چینی ها میخواهند پای آمریکا را از تایوان ببرند و روسها درتلاش برای دور کردن آمریکا از اوکراین اند.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
خوشچشم: ایران در موضع خود ثابتقدم مانده است
🔹پاسخ خوشچشم، کارشناس روابط بینالملل به ادعای گاردین: ایران در موضع خود ثابت قدم مانده و هم اکنون پیشنویسهای ارائه شده توسط ایران در حال بحث است.
🔹با توجه به ابتکار ایران و پس از توقف جلسات کارگروه در مورد پیشنویسهای ایران در هفته گذشته، E3 با ادامه بحث در مورد پیشنویسهای مزبور موافقت کرد. ابتکار عملگرایانه ایران، غرب را به سمت واقع گرایی سوق داده.
🔸روزنامه گاردین ادعا کرده بود با از سرگیری مذاکرات در وین، توافق هستهای ایران از سقوط نجات یافت.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: هر مدیری که کارآمدی داشته باید از وی استفاده شود اما از بانیان وضع موجود نباید استفاده شود.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴روایت مسئول میز ایران در سازمان اطلاعات ارتش اسراییل از ایران و برجام
🔹دنی سیترینوویچ، مسئول میز ایران در امان(سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل)ومسئول افزایش همکاری بین مقامات اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا در مصاحبه ای با تایمز اسرائیل تحلیل مفصل و مهمی راجع راهبرد اسرائیل و آمریکا با برجام و رفتارمنطقه ای ایران داشته در این مصاحبه نکات مهمی مطرح می کند از جمله:
🔹برجام - با همه ایراداتش - برنامه هسته ای ایران را به طور قابل توجهی عقب انداخت، بیش از هر فعالیت مخفی دیگری که هدفش انجام همین کار بود. آن فعالیت های مخفی ممکن است برنامه را اندکی به حالت تعلیق درآورد یا به تعویق بیاندازد، اما چیزی در سطح برجام نیست
🔹ایران خود را به عنوان یک ابرقدرت می بیند و به همین دلیل، حق غنی سازی اورانیوم را مانند سایر ابرقدرت ها دارد. همچنین منبع غرور و ناسیونالیسم است.حتی اگر رژیم تغییر کند، حتی اگر فرد بعد از [آیتالله] خامنهای معتدلتر باشد، هرگز جاهطلبیهای هستهای ایران را رها نخواهد کرد.
🔹توافقی «طولانیتر و قویتر» اتفاق نخواهد افتاد ولی فقیه یک میلیون سال دیگر این را نمی پذیرد.رهبر ایران امروز بسیار قویتر از زمان امضای توافق هستند. در آن زمان همه کارت ها به نفع روحانی بود. حالا همه چیز تغییر کرده است. مذاکره کنندگان ظریف نیستند. و رئیسی البته روحانی نیست. بنابراین ایالات متحده باید بسیار سخت کار کند تا آنها را متقاعد کند که به توافق موجود بازگردند.
🔹من فکر نمی کنم که آمریکایی ها Plan B داشته باشند. شما می توانید در مورد طرح B به عنوان تحریم های بیشتر صحبت کنید زیرا آنها در واقع به ایران حمله نمی کنند. اما چه نوع تحریمی [می توانید علیه ایران وضع کنید] بدون چین؟ آنها در حال حاضر مستأصل هستند و واقعاً نمیخواهند تحریم جدیدی اعمال کنند، زیرا انجام این کار بازگشت ایران به توافق را دشوارتر میکند.
🔹بله، بندهای غروب آفتاب وجود دارد. اما حتی پس از برداشته شدن بیشتر محدودیت ها، ایران همچنان باید با یک رژیم بازرسی بسیار شدید مواجه شود. آنها نمی توانند به راحتی هر نوع ماده ای را [برای استفاده در بمب] منحرف کنند.
🔹بازرسیها نه تنها به ما امکان میدهند بفهمیم در سایتهای هستهای آنها چه اتفاقی میافتد، بلکه به عنوان یک عامل بازدارنده نیز عمل میکنند.تغییری که روحانی در سال ۲۰۱۳ ایجاد کرد این بود که ایران در واقع به دستیابی به توافق علاقه مند شد. مذاکرات [برجامی] در عمان قبل از روحانی شروع شد، اما روحانی مولد واقعی بود و فهمید که برای ایجاد نوعی ژست به غرب، نیاز به توافق دارد.
🔹رئیسی برخلاف روحانی، هدف اول خود را بازگشت به برجام نمیداند. او اهمیت برجام را درک میکند، اما معتقد است که حتی اگر بازگشتی نداشته باشد، میتواند از طریق اقتصاد مقاومتی با واکنشها کنار بیاید و همراه با چین در مقابل فشارها مقاومت کند. بنابراین اگر ایالات متحده مایل به مصالحه در بسیاری از موارد است، او بدش نمیآید که به توافق بازگردد، اما تنها در صورتی که این توافق بر اساس شرایط ایران باشد. به همین دلیل است که بازگشت به برجام مستلزم مصالحه از سوی ایالات متحده است.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
نخستین پیروزی تهران در وین/ غربیها پیشنویس ایران را پذیرفتند
🔹یک منبع آگاه: غربیها مجبور شدند روی پیشنویس ایران مشغول به مذاکره شوند. این اولین پیروزی ایران در نبرد وین است. در این دور طرف غربی اسیر ابتکار عمل ایران شد و بعد از آنکه تنها پس از دو جلسه بررسی در کارگروهها ناگهان روند مذاکرات را به درخواست آمریکاییها در هفته گذشته ناقص گذاشت، حالا به مذاکره و روند درگیرشدن در مذاکره در چارچوب بررسی پیشنویسهای ایران بازگشته و در مقابل عملگرایی ایران مجبور به پذیرش واقعیت و واقعگرایی شد.
🔹پس از شکست آمریکا و شرکایش در همراهسازی کشورهای منطقه مانند ترکیه و امارات و همچنین چین و روسیه یعنی دو شریک همسوی ایران در مذاکرات، و پس از شکست آمریکا در افزایش فشار تحریمی و تاثیرگذاری بر ایران از طریق معتبرسازی تهدید، حالا وضعیت مذاکرات نشان میدهد که طرفهای غربی بیشتر به میز مذاکره فکر میکنند، درحالیکه اسراییل تنها مخالف تداوم مذاکرات و حصول توافق احتمالی مانده است، چرا که دو هفته تلاشش در سفرهای اروپایی و تماس با آمریکا برای نمایش نقش پلیس بد با شکست مواجه شده و حالا از سر عصبانیت به تندروی بیحاصل برای تشدید تنشها روی آورده که نقش خودش را متقاعدکننده نشان دهد.
🔹تروئیکای اروپایی فشار بسیار زیادی را برای تخریب مذاکرات با ۳ هدف مشخص در دستور کار قرار داده که شامل امتیازگیری از چین و روسیه، امتیازگیری از ایران و امتیازگیری از اتحادیه اروپا به نمایندگی مورا و بورل است. اتحادیه اروپا از فشار تروئیکا بهشدت ناراضی است.
#قائمون
هدایت شده از شبکه تربیتی بسیج استان زنجان
💥مسابقه #قهرمان_من
ویژه اعضای شبکه تربیتی صالحین بسیج
گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سرادر شهید حاج قاسم سلیمانی
ارسال آثار در قالب های زیر:
🔸شعر
🔹نقاشی
🔸دلنوشته
🔹فایل صوتی
🔸کلیپ
❇️محتوای کلیپ و فایل صوتی در موضوعات قرائت بخش هایی از وصیتنامه سردار، دکلمه، نماهنگ و ... می باشد.
آثار خود را از طریق آیدی زیر ارسال نمایید:
@khademesalehin
مهلت ارسال آثار تا ۱۴۰۰/۱۰/۳
🔸♦️🔹💎🔹♦️🔸
تعلیم و تربیت بسیج سپاه استان زنجان
🔍#اطلاعیه
#مسابقه
#سردار_سلیمانی
#شهید_سلیمانی
#حاج_قاسم
•┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈•
✅ با ما همراه باشید..
کانال فعالان تربیتی، فرهنگی استان زنجان
🆔 @salehinzn
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل
🌀 خبر: رئیس جمهوردر گردهم آیی نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف گفت: راهبرد ارتباط با همسایگان یک حرکت استراتژیک برای ایران است.
🌍 رئیسجمهور با تاکید بر اینکه مصر هستیم سیاست تعامل با همسایگان را دنبال کنیم، گفت: امروز تحریمی که علیه جمهوری اسلامی ایران وضع شده اقتصادپایه است راهبرد دشمن این است که چتر تحریم را بر کشور قرار دهد اما ما دو گام خنثیسازی تحریمها و برداشتن آنها را دنبال میکنیم.
🌐 تحلیل:
🌍 بر اساس اسناد بالادستی، چهار گروه از کشورها در روابط و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دارای اولویت هستند:
۱- گروه اول شامل «همسایگان» هستند که درمجموع 15 کشور همسایه را در برمیگیرد.
۲- گروه دوم «کشورهاى مسلمان» هستند. فرقی نمیکند این کشور مسلمان در همسایگی ایران باشد یا در مناطق و قارههای دیگر دنیا.
۳- کشورهاى درحالتوسعه یا «جهان سوم» اولویت سوم روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران را تشکیل میدهند.
۴- اولویت چهارم و آخر کشورهایى را شامل میشود که بهنوعی یکى از «نیازهاى سیاسى، اقتصادى، اجتماعى و یا نظامى» ایران را برطرف میسازند.
🌍 همچنان که ملاحظه میشود بر اساس اسناد بالادستی، کشورهای همسایه اعم از مسلمان و غیرمسلمان باید در صدر روابط خارجی ایران قرار داشته باشند.
🌏 بر اساس مطالعات انجام شده، مجموع صادرات و واردات سالانه 15 کشور همسایه ایران، با 600 میلیون نفر جمعیت، حدود 1200 میلیارد دلار است. این در حالی است که هماکنون سهم مبادلات تجاری ایران از این بازار بزرگ 30 الی 40 میلیارد دلار در سال است! که این امر ظرفیت بالای همکاری تجاری اقتصادی بین ایران و همسایگان را نشان می دهد.
🌍 شرایط امروز منطقه و بینالملل و بدعهدیهای مکرر کشورهای اروپایی و آمریکا ازیکطرف و ضرورت تأمین حداکثری منافع ملی، بیش از هر زمان دیگری ایجاب میکند که تقویت رابطه با کشورهای همسایه بهطور خاص و سیاست نگاه به شرق (روسیه، چین و هند) بهطور عام، در دستور کار دستگاه دیپلماسی در دولت سیزدهم قرار گیرد.
سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل
🌀 خبر: رئیس جمهوردر گردهم آیی نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف گفت: راهبرد ارتباط با همسایگان یک حرکت استراتژیک برای ایران است.
🌍 رئیسجمهور با تاکید بر اینکه مصر هستیم سیاست تعامل با همسایگان را دنبال کنیم، گفت: امروز تحریمی که علیه جمهوری اسلامی ایران وضع شده اقتصادپایه است راهبرد دشمن این است که چتر تحریم را بر کشور قرار دهد اما ما دو گام خنثیسازی تحریمها و برداشتن آنها را دنبال میکنیم.
🌐 تحلیل:
🌍 بر اساس اسناد بالادستی، چهار گروه از کشورها در روابط و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دارای اولویت هستند:
۱- گروه اول شامل «همسایگان» هستند که درمجموع 15 کشور همسایه را در برمیگیرد.
۲- گروه دوم «کشورهاى مسلمان» هستند. فرقی نمیکند این کشور مسلمان در همسایگی ایران باشد یا در مناطق و قارههای دیگر دنیا.
۳- کشورهاى درحالتوسعه یا «جهان سوم» اولویت سوم روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران را تشکیل میدهند.
۴- اولویت چهارم و آخر کشورهایى را شامل میشود که بهنوعی یکى از «نیازهاى سیاسى، اقتصادى، اجتماعى و یا نظامى» ایران را برطرف میسازند.
🌍 همچنان که ملاحظه میشود بر اساس اسناد بالادستی، کشورهای همسایه اعم از مسلمان و غیرمسلمان باید در صدر روابط خارجی ایران قرار داشته باشند.
🌏 بر اساس مطالعات انجام شده، مجموع صادرات و واردات سالانه 15 کشور همسایه ایران، با 600 میلیون نفر جمعیت، حدود 1200 میلیارد دلار است. این در حالی است که هماکنون سهم مبادلات تجاری ایران از این بازار بزرگ 30 الی 40 میلیارد دلار در سال است! که این امر ظرفیت بالای همکاری تجاری اقتصادی بین ایران و همسایگان را نشان می دهد.
🌍 شرایط امروز منطقه و بینالملل و بدعهدیهای مکرر کشورهای اروپایی و آمریکا ازیکطرف و ضرورت تأمین حداکثری منافع ملی، بیش از هر زمان دیگری ایجاب میکند که تقویت رابطه با کشورهای همسایه بهطور خاص و سیاست نگاه به شرق (روسیه، چین و هند) بهطور عام، در دستور کار دستگاه دیپلماسی در دولت سیزدهم قرار گیرد.
سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
📍مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران: جمهوری اسلامی سقوط کردنی نیست/ریشهاش در یک انقلاب مردمی و دینی است/تائید #لاریجانی و #جهانگیری هم تغییری در نتیجه انتخابات ایجاد نمیکرد.
🔻 بخشهایی از گفتگوی حسین مرعشی، دبیرکل جدید حزب کارگزاران با روزنامه شرق:
🔹سیاستهایی که منجر به حذف اصلاحطلبان و حتی حذف اصولگرایان معقول شده و میزان مشارکت در انتخابات را هم به زیر 40 درصد در کشور و 15 درصد در تهران رسانده است. حتما این سیاستها غلط است و به نفع ایران، مردم و جمهوری اسلامی نیست.
🔸نباید در نظامی که تنها سرمایهاش مردم هستند، شرایطی به وجود میآمد که مشارکت کمتر از 40 درصد میشد. بسته سیاستیای که عرضه شد، با منافع ملی در تضاد است، اما ما اصلاحطلبان در برابر این سیاست باید چه میکردیم؟
🔹آیا ما هم باید با عدم مشارکت در #انتخابات با تدوینکنندگان چنین سیاستی همراهی میکردیم یا باید با آن مقابله میکردیم و میکوشیدیم بازی را برهم بزنیم
🔸مگر در سال 92 مرحوم #هاشمی بهعنوان یکی از استوانههای انقلاب و بهعنوان نزدیکترین فرد به مرحوم امام و صمیمیترین دوست و یار رهبری، ردصلاحیت نشد؟ آیا ردصلاحیت آقای هاشمی هزینهاش برای کشور و جناح ما بیشتر بود یا ردصلاحیت آقایان جهانگیری، پزشکیان و لاریجانی؟
🔹در پی ردصلاحیت آقای هاشمی قرار نبود آقای #روحانی رئیسجمهور شود، بلکه میخواستند آقای جلیلی روانه پاستور شود، اما ما سیاسیها در جبهه اصلاحات با تصمیم مهمی که گرفتیم و با درخواست از مردم برای حضور در انتخابات با سیاست تکقطبیکردن کشور مقابله و آقای روحانی را رئیسجمهور کردیم.
🔸همین سیاست را در انتخابات مجلس دهم ادامه دادیم و با هدایت درست مردم باعث شدیم شرایطی که اکنون در مجلس میبینیم در سال 94 به وجود نیاید.
🔹مهمترین کارکرد دولت اول بهدستآوردن برگ زرین #برجام بود. آقای روحانی در دور اولش کار مهمی انجام داد؛ انعقاد برجامی که همین انقلابیها آرزوی احیای آن را دارند و برخلاف تمام شعارهایشان در سالهای اخیر اگر بتوانند در پی مذاکرات آن را احیا کنند، کلی مفتخر هم خواهند شد.
🔸برسیم به دولت دوم؛ آقای روحانی در دور دومش آنطور که انتظار میرفت ارتباطش با حامیانش را حفظ نکرد و به تعبیری دیگر اصلا رابطهاش با بدنه حامیاش قطع شد و ما هم که حامیاش بودیم در مواجهه با اشتباهات دولت با تسامح برخورد کردیم.
🔹من صریح گفتهام و حالا هم میگویم که ما سیاسیها باید میان مردم و منتخبان مردم، سمت مردم بایستیم و هیچوقت نباید مردم را رها کنیم.
🔸برخی تصور میکنند اگر مردم به تنگ آیند و مثلا اگر معلمان اعتراض کنند، کارگران اعتصاب کنند یا بحرانهای اجتماعی به وجود آید نظام از پای درمیآید. این فرضیه هم شدنی نیست زیرا نظام جمهوری اسلامی که ریشه در انقلابی مردمی و دینی دارد و به واسطه دینیبودنش هم همیشه از کف رأیی برخوردار است، سقوط نمیکند.
🔹هیچ دلیلی ندارد که آقای #رئیسی، آقای قاضیزادههاشمی یا آقای جلیلی بر آقای جهانگیری یا لاریجانی ارجحیت داشته باشند و واقعا میشد همه اینها با هم رقابت کنند و چه بسا شاید در نتیجه انتخابات تفاوتی هم ایجاد نمیشد اما در آن صورت آقای رئیسی میتوانست در پی انتخاباتی رقابتی رئیسجمهور شود.
🔻پ ن:
۱. دبیرکل حزب کارگزاران فکر می کند این نوع اظهارات، قدرت ساماندهی و اثرگذاری جریان اصلاحات را نشان دهد اما به این موضوع دقت نمی کند که کمتر آدم هوشمندی در این بازه زمانی که روحانی در قعر جدول محبوبیت(منفورترین) به خاطر ناکارآمدی و ایحاد مشکلات در زندگی مردم قرار گرفته، سخن از این شاهکار پرخسارت به میان آورد. جالب تر آنجاست که او کاهش میزان مشارکت را هم به سیاست های نظام و نظارت استصوابی ربط داده است!
۲. البته که مرعشی برخلاف بافته های ذهنی برخی اصلاح طلبان اذعان کرده است که جمهوری اسلامی سقوط کردنی نیست. او همچنین درباره تائید صلاحیت جهانگیری و لاریجانی هم اذعان کرده که چه بسا با تائید این دو نفر هم در نتیجه انتخابات تغییری حاصل نمی شد. این اعتراف مرعشی و امثالهم مهر باطلی بر ادعای پوچ برخی اصلاح طلبان است که شکست های سنگین اخیر را به خاطر ردصلاحیت برخی چهره های سیاسی عنوان می کنند.
#قائمون