eitaa logo
قائمون
304 دنبال‌کننده
10.7هزار عکس
5.9هزار ویدیو
474 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
رئیسی: دست مافیای تجهیزات پزشکی و دارویی را قطع خواهیم کرد 🔹مافیایی که در تجهیزات پزشکی و دارویی وجود دارد قوی‌ترین مافیاست‌ اما دولت سیزدهم دست عناصر مافیایی را از این حوزه کوتاه خواهد کرد. 🔹نباید تسلیم کسانی شویم که نمی‌خواهند حاصل تلاش دانشمندان ایرانی به دنیا عرضه شود؛ باید این فضا را بشکنیم و با قدرت پیش برویم.
🔴🔵 حمله به صندوق رای ◽️◽️ایادی استعمار در برابر مردم ❗جلوگیری از استقرار مردمسالاری، یکی از سیاست‌های مهم استعماری سلطه‌گران غربی مدعی دموکراسی بوده است که این حربه با تحریک ایادی نفوذی دنبال شده است. ❗ با پیروزی انقلاب اسلامی همه توان ایادی وابسته به اجنبی برای جلوگیری از برگزاری در ۱۰ و ۱۱ فروردین ۱۳۵۸ قرار گرفت و بخشی از گروهک‌های وابسته، همه‌پرسی را برگزیدند و در برخی شهرها به صندوق‌های رای حمله کردند! ‼️دکتر صادق طباطبايي - از مسئولان برگزاری رفراندوم در دولت بازرگان - مي‌گويد: «ما يک پل ارتباطي بين مراکز استانها و شهرهاي بزرگ برقرار کرديم و با هواپيما و هلي‌کوپتر و خيلي‌ جاها با قاطر برگه‌ها را به جاهايي که نرسيده بود رسانديم... گزارش‌هايي مي‌رسيد که گروه‌هاي ضدانقلاب و اقداماتي کرده بودند و برگه‌ها را از بين برده بودند. متأسفانه علي‌رغم تدابير امنيتي در و و و و نگذاشتند رفراندوم برگزار شود. حتي به اتومبيل هيات حسن نيت و نمايندگان آقاي هم حمله کردند ... يادم هست در حالي که نتايج آراء را از نقاط مختلف دريافت مي‌کرديم، اطلاع دادند که چريک‌هاي فدايي يا عده‌اي مسلح قصد دارند به ستاد انتخابات حمله کنند. عده‌اي از کارکنان ترسيده بودند...» 📚 منبع: خاطرات سیاسی - اجتماعی دکتر صادق طباطبایی، ج ۳، ص ۳۰۴ 🌐 شناخت سیاست‌ها و راهبردهای استعماری غرب در
۱۲ فروردین؛ اولین پیروزی جمهور مردم بر دیکتاتوری لیبرال‌ها یادداشت سید یاسر جبرائیلی: 🔹دوازدهم فروردین ماه ۱۳۵۸، یک نقطه درخشان در تاریخ انقلاب اسلامی است که اهمیت آن چه بسا از سرنگونی رژیم پهلوی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ بیشتر باشد. 🔹اگر ۲۲ بهمن‌ماه رژیم طاغوت سرنگون شد، ۱۲ فروردین‌ماه نظام اسلامی تاسیس شد؛ و تامل و تدبر در تاریخ انقلاب اسلامی نشان می‌دهد این تاسیس مبارک، مسیر همواری نبوده است. 🔹جریان لیبرال در ایران که پیش از سرنگونی رژیم پهلوی در پی حفظ سلطنت بود، پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همه همّ خود را مصروف جلوگیری از تاسیس یک نظام اسلامی کرد و در این مسیر هیچ ابایی نداشت که خواسته خود را بر جمهور مردم تحمیل کند؛ اما به فضل خدای متعال، انقلاب اسلامی با رای ملت به جمهوری اسلامی از سرقت لیبرال‌ها در امان ماند.
🔺روحانی به دیدارِ نوروزیِ آذری جهرمی رفته است 🔹فارغ از نکات و پیام‌های مهم این دیدار، روحانی بُردِ در انتخاباتِ سالِ ۱۳۹۶ را مدیون جهرمی است. قبل از انتخابات آن سال جهرمی در یک سیستم اطلاعاتی مسئول پرونده تلگرام بود و با در اختیار گرفتن کامل این پلتفورم مثلا روسی برای شیخ حسن، انتخابات را _به اضافه "برجام"_ برای روحانی اصطلاحا درآورد. شیرینی او هم شد کرسی وزارت ارتباطات( با آن سوابق مشعشع تحصیلی) 🔹حال در دوره جدید زارع پورِ بیچاره چوب کم کاری جهرمی را در توسعه زیرساخت‌ها را می‌خورد و اینقدر تیم اطلاع رسانی و روابط عمومی ضعیفی دارد (برعکس سوپرارتش سایبری جهرمی) که نمی‌تواند حرف یومیه خود را بگوید و از خود دفاع کند! مثبت شدن نسبی فضا در مورد برخی از اعضای کابینه حسن روحانی و برخی اقداماتِ او بیش از اینکه ریشه در کارنامه این افراد داشته باشد، به بازتاب رسانه‌ای اقداماتِ مدیرانِ فعلی برمی‌گردد!
بیانیه بازیگران زن ایرانی علیه آزارگران جنسی 🔹بسیاری از زنان سینماگر ایرانی همچون نیکی کریمی، هدیه تهرانی و پوران درخشنده در اعتراض به خشونت و آزارگری بر زنان در محیط سینما بیانیه صادر کردند و تشکیل کمیته‌ای مستقل در خانه سینما برای رسیدگی به این روایت‌ها را خواستار شدند. 🔹در این بیانیه آمده:« هر فرد صاحبت‌ قدرت و شهرت در سازوکار سینمای ایران از موقعیت خود برای قلدری، تهدید، توهین، تحقیر و تعرض به زنان بهره‌برداری می‌کند. بی‌آنکه نهادهای قانونی، خانه سینما، سینماگران و منتقدان آن‌ها را وادار به پاسخگویی و پذیرش مسئولیت کارشان کنند. 🔹ما زنان دست‌اندرکار سینما اعلام می‌کنیم هرگونه خشونت، آزار و باج‌گیری جنسی در محیط کار از نظر ما محکوم است و برای توقف آن خواستار عواقب قانونی جدی برای متخلفین هستیم».
🇮🇷 📝 | اذعان گانتس به‌ناتوانی در برابر عملیات‌های شهادت‌طلبانه 🍃🌹🍃 🔻 وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: سخت است بتوان فردی را که در یک لحظه سلاح سرد به دست می‌گیرد و تصمیم به اجرای عملیات مقاومتی می‌گیرد، شناسایی کرد. 🔹 نظامیان هر ماه ده‌ها عملیات را خنثی می‌کنند. رژیم‌صهیونیستی روزهایی سخت و تراژدیک را پشت‌سر می‌گذارد. 🔺 روزهای بسیار سختی در پیش است و نهادهای امنیتی اسرائیلی باید با هم برای خنثی‌کردن عملیات‌های آتی همکاری کنند. | | 🆔 eitaa.com/meyarpb
27.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍گوشه ای از شجاعت نیروهای یمنی مقابل مزدوران آل‌سعود حتی در هنگام اسارت! 🔻در این ویدئو شجاعت ستودنی رزمنده اسیر یمنی در برابر مزدوران ارتش آل‌سعود را مشاهده می کنید. 🔹من یمنی هستم همان کسانی که با گذشت ۱۰۰ سال از خروج آخرین اشغالگر بریتانیایی باز هم هرسال جشن آزادی و استقلال می‌گیرم، آیا می‌خواهی من را بشناسی به پایگاه‌ها و مقرهای‌تان که میلیون‌ها دلار قیمت داشتند و توسط ما نابود شده‌اند سر بزن! آنجا میتوانی من را بشناسی؛ من یمنی هستم و شما قدرت خدایی را که انکار می‌کنید از جانب ما درک کردید. 🔻ترجمه بخشی از مکالمه این اسیر یمنی مقابل مزدوران سعودی: -سرباز سعودی: اگر صحبت کنی تو را میکُشم! +مجاهد یمنی: زود باش و شلیک کن و جانم را که امانت خداوند است، بِستان ! --صدایت را بلند نکن ! +در خانه ام صدایم را بلند میکنم ، زیرا که میخواهم مرا بشناسی! --فرمانده، اجازه بده تا خلاصش کنم! +خلاصم کنم... میخواهم که به من شلیک کنی، یالا... زود باش...!
هدایت شده از روشنا استان زنجان
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2dangeh: جشنواره ملی سرود فجر به مرحله جذاب رقابت مردمی رسید. تیزر نحوه انتخاب گروه سرود مورد علاقه خود مراجعه به لینک زیر: https://festivalsorood.telewebion.com 🔰https://eitaa.com/roshana_zanjan 🔰https://rubika.ir/roshana_zanjan
هدایت شده از -ﻠﺎن‍‌ﺟاة‌اﻠﺎباﻠ‍‌ﻈھﯡࢪ-
شهید سیدمرتضی : سربازان (عج) از هیچ چیز جز گناهان‌شان نمی‌ترسند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴| کشف ضدهوایی قاچاق و انواع سلاح‌های سنگین که از افغانستان وارد ایران شده بودند! / آیا توطئه شلیک به هواپیمای خود مطرح بوده است؟ 🔹محموله بزرگی از سلاح‌های سنگین که از مرز افغانستان وارد شده بود در کرمان کشف شد 🔹بنظر می آید سرویس‌های جاسوسی و اطلاعاتی غربی به دنبال سرنگونی یک هواپیمای مسافربری بوده‌اند تا بتوانند بدین وسیله با مقصر اعلام کردن پدافند هوایی ارتش یا سپاه بتوانند یک بحران جدی دیگر برای کشورمان ایجاد کنند!
🔴استقبال انصارالله از اعلام آتش‌بس دو ماهه در یمن 🔹محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله: ما از اعلامیه سفیر سازمان ملل در یمن مبنی بر آتش بس بشردوستانه تحت نظارت سازمان ملل متحد برای مدت دو ماه استقبال می‌کنیم؛ بر اساس این اعلامیه به مدت دو ماه عملیات نظامی متوقف شده و فرودگاه صنعاء برای پذیرش تعدادی از پروازها و بندر الحدیده برای پذیرش کشتی های حامل مشتقات نفتی بازگشایی می‌شوند... ➕ درحالیکه دنیا درهیاهوی غرق است، توانست شروط خود را برای یک آتش بس ۲ ماهه به ائتلاف متجاوز تحمیل کند؛ بحران جنگ روسیه و اوکراین، تحریم نفت روسیه، اولتیماتوم عملی انصارالله و حمله اخیرش به تاسیسات نفتی در بندر جده (باوجود استقرار همه گونه تجهیزات ضدموشک و پهپاد) باعث شد تا طرف سعودی مجبور به تسلیم شود!
💢چین: ناتو باید همان ۳۱ سال پیش منحل می‌شد 🔹«ژائو لی‌جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین: ناتو به عنوان محصول جنگ سرد، باید همان زمان که اتحاد جماهیر شوروی از هم پاشید، به تاریخ می‌پیوست. 🔹ناتو چندین دهه به سمت شرق در اروپا گسترش یافت و این برخلاف وعده‌های داده شده به سران شوروی بود. این امر روسیه را گام به گام به یک گوشه سوق داد و در نهایت، ناتو از طرف آمریکا آغازگر و بزرگ‌ترین مروج بحران اوکراین بود.