eitaa logo
قافـــ٣١٣ 🇮🇷
589 دنبال‌کننده
7.1هزار عکس
4.1هزار ویدیو
120 فایل
وقایع الایام فی غیبة الامام علیه السلام وآموزش مبانی دفاعی برای نوجوانان
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨💫حکم ارتداد و اعدام سلمان رشدی ملعون توسط امام خمینی(ره) ♦️بسمه تعالی‏  إنا للَّه و إنا إلیه راجعون‏  به اطلاع مسلمانان غیور سراسر جهان می‏رسانم مؤلف کتاب «آیات شیطانی» که علیه اسلام و پیامبر و قرآن، تنظیم و چاپ و منتشر شده است، همچنین ناشرین مطلع از محتوای آن، محکوم به اعدام می‏باشند. از مسلمانان غیور می‏خواهم تا در هر نقطه که آنان را یافتند، سریعاً آنها را اعدام نمایند تا دیگر کسی جرأت نکند به مقدسات مسلمین توهین نماید و هر کس در این راه کشته شود، شهید است ان شاء اللَّه. ضمناً اگر کسی دسترسی به مؤلف کتاب دارد ولی خود قدرت اعدام او را ندارد، او را به مردم معرفی نماید تا به جزای اعمالش برسد.  و السلام علیکم و رحمة اللَّه و برکاته.  روح اللَّه الموسوی الخمینی‏  📚صحیفه امام، ج‏21، ص: 263     25 بهمن 1367/ 7 رجب 1409 🔴اطلاعیه دفتر امام در وجوب قتل سلمان رشدی و عدم امکان توبه ♦️بسمه تعالی‏   رسانه‏‌های گروهی استعماری خارجی به دروغ به مسئولین نظام جمهوری اسلامی نسبت می‏دهند که اگر نویسنده کتاب آیات شیطانی توبه کند حکم اعدام درباره او لغو می‏گردد. امام خمینی- مدّ ظلّه- فرمودند: این موضوع صد در صد تکذیب می‏گردد. سلمان رشدی اگر توبه کند و زاهد زمان هم گردد، بر هر مسلمان واجب است با جان و مال تمامی همّ خود را به کار گیرد تا او را به دَرک واصل گرداند.   حضرت امام اضافه کردند: اگر غیر مسلمانی از مکان او مطلع گردد و قدرت این را داشته باشد تا سریعتر از مسلمانان او را اعدام کند، بر مسلمانان واجب است آنچه را که در قبال این عمل می‏خواهد به عنوان جایزه و یا مزد عمل به او بپردازند. 📚صحیفه امام، ج‏21، ص: 268 زمان: 29 بهمن 1367/ 11 رجب 1409  🌹گرامیباد سالروز شهادت مصطفی مازح که در راه اعدام انقلابی سلمان رشدی مرتد به فیض عظیم شهادت نائل گشت
🚨💫 تمدید حکم مهدوریت سلمان رشدی ملعون توسط امام خامنه ای 📃متن استفتاء ♦️"با عرض سلام و خسته نباشید محضر مقام عظمی ولایت؛ همان طور که مستحضرید؛ دشمنان اسلام در تلاشند تا از طریق مطرح کردن مجدد نام سلمان رشدی ملعون و کذّاب، به ویژه در نماشگاه فرانکفورت، موجبات تحقیر فتوای تاریخی و شخصیت مرحوم امام خمینی (قَدّسَ الله نفسه الزّکیّه) را فراهم آورند؛ در عین حال خشونت های غیر اسلامی و خودسری های گروه های تکفیری که به ناحق اعمال شیطانیشان را احکام اسلام معرفی می کنند؛ موجبات ایجاد تصویری نادرست و خشن از اسلام شده اند. از ولی فقیه و مرجع تقلیدمان می پرسیم: با توجه به موضوعات فوق؛ آیا فتوای ارتداد سلمان رشدی مرتد و کذّاب برقرار است یا خیر؟ تکلیف مسلمانان در این شرایط چیست؟" ♦️پاسخ معظم له : حکم همان است که امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) فرمودند. اعدام سلمان رشدی؛ آرمان حتمی جمهوری اسلامی
🌷💫صاحب! یادم هست روزی از مادرم پرسیدم که شما یک‌بار ‎گفتی این خانۀ ما، برای «ممدابراهیم صاحب» است، کلمۀ «صاحب» یعنی چه؟ مادرم گفت این فرد، وقتی در دستگاه انگلیس‌ها بود، مردم موقع صدا زدنش، کلمۀ «صاحب» را پشت سر اسمش ذکر می‌کردند. «محمد ابراهیم» را «ممدابراهیم صاحب» می‌گفتند. یعنی چه؟ یعنی این وابسته به انگلستان و صاحب ماست! این را هم روی دیوار و هم در نامه‌ها می‌نوشتند تا مسلمان، باورش این باشد که انگلیسی صاحب اوست! در باور عموم، این بود. نه! اشتباه می‌کردند. این کشور متعلق به امام زمان (ع) بود! 🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷💫 سگ اصحاب کهف روزی چند... 👌این سگ با شرف تر از خیلی از رهبران عرب و سلبریتی های طرفدار صهیونیست هاست.
enc_17067596943554363954572.mp3
5.17M
🌷💫 [اینقدر خستم] .
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨💫 نزدیک شدن شیاطین جنی به زمین 🔚 ضرورت دعا در چنین شرایط 👤 حجت الاسلام و المسلمین شجاعی
ایرانیان ۲ هزار سال پیش باتری ساخته بودند! 🔹این مصنوع از دوره اشکانی (۲۵۰ قبل از میلاد تا ۲۲۴ پس از میلاد) از یک کوزه سفالی، یک لوله مسی و یک میله آهنی تشکیل‌شده بود. 🔹باتری بغداد می‌تواند قدیمی‌ترین باتری الکتریکی شناخته‌شده باشد. 🔹اگر این سازه واقعاً برای مصارف آبکاری الکتریکی یا دارویی مورد استفاده قرارگرفته باشد، به معنای دانشی بسیار زودتر از زمان و مکان، در آن دوران است.
14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨💫 بنی‌اسرائیل نقض عهد کردن! ماجرای اصلی بنی‌اسرائیل از این نقطه شروع میشه! از حضرت ابراهیم (ع) دو شجره به جا موند، بنی‌اسرائیل و بنی‌اسماعیل ! یه شجره موقت و یه شجره دائم. اراده خدا بر این بود که شجره موقت یعنی همون بنی‌اسرائیل مقدمه‌ساز حکومت جهانی و جاودانی شجره دائم بنی‌اسماعیل باشن و این عهد رو بارها قبول کردن. .
🌷💫 برخی رسانه ها به نقل از فاکس نیوز: رهبر ایران ۸۵سال سن دارد و رئیس جمهور ما ۸۱ سال، رهبر ایران مدام تغییر موازنه قدرت در خاورمیانه انجام میدهد و رئیس جمهور ما با دیوار دست میدهد. این خبر به نقل از فاکس نیوز در برخی کانال های کشورهای همسایه منتشر شده و صحت آن در دست بررسی است. اما اگر واقعی هم نباشد کلام درست و بجایی هست.👌 .
🚨💫‏سرپرست وزارت امور خارجه ایران: تهران «عدالت را بدون هیچ مدارایی» اجرا خواهد کرد! آمریکا که ادعای ابرقدرتی داره، دست به دامن کشورها شده تا ایران رو از انتقام منصرف کنن! هیچ چیز زیباتر از عزت دیپلماسی نیست، ما این عزت رو مدیون شهید بزرگوار امیرعبداللهیان هستیم.. :)) .
🔻 یه خبر توپ ⚽️🤩 برای دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم🔻 💝 دوره کشوری (🧕و👱‍♂) ✅ تدریس براساس اندیشه علامه مصباح یزدی (ره) برای دانش آموزان ✅ به صورت (در کمتر از ۳ ساعت ⏰ با ۶ فیلم آموزشی کوتاه 📽) 📅 مهلت ثبت‌نام: تا 🗓 شروع دوره: 💟 مزایای دوره: 1⃣ آشنایی با آثار و تفکرات عمار انقلاب، علامه مصباح یزدی 2⃣ آشنایی دقیق و علمی با مبحث ولایت فقیه 3⃣ اعطای گواهی 😊 4⃣ اعطای جوایز به دانش‌آموزان برتر😍 جهت ثبت نام به آیدی زیر پیام دهید👇 🆔 @Abbasii_0831 https://eitaa.com/tamaddon_novien
🌷💫تنفیذ، تضمین حقوق ملت 🔻تنفیذ یا امضای حکم ریاست جمهوری در قانون اساسی توسط ولی فقیه یکی از نقاط جذاب مردم‌سالاری دینی است. 🔻تجربه بشری گویای اینست که برای حفظ آزادی، کرامت و عدالت جامعه، بالاترین درجه نظارتهای انسانی به تنهایی کافی نیست، بلکه باید «قدرت»، در بالاترین سطح، با نظارت دقیق ناظری صالح بر اساس سنجه‌های الهی، میان سطوح گوناگون جامعه، عادلانه «توزیع» شود. 🔻از این رو بنا بر معارف دینی، هیچ انسانی حق حاکمیت بر دیگری را ندارد، مگر انبیاء و امامان معصوم(ع) که بطور خاص از جانب خدای متعال اذن دارند. 🔻در شرایط غیبت امام معصوم(ع)، تنها مسیر تضمین ادای حقوق الهی و حقوق مردمی، از طریق به خدمت آوردن «قدرت»، در پیشگاه عقل هدایت یافته به نور وحی است. 🔻تحقق ولایت الهی در جامعه بشری، بستر اصلی شکوفایی خرد جمعی و آزادی و انتخاب انسان را فراهم می کند و سد محکمی در برابر تشنگان فاسد قدرت و ثروت ایجاد می کند که با ابزار رسانه و پول می خواهند بشر را در گرداب اطلاعات غرق کنند و مومیائی انسان حیرت زده را به عنوان انسان آزاد در موزه اشیاء وارونه، به نمایش بگذارند. 🔻بر همین اساس امام راحل، ولایت فقیه را عامل جلوگیری از دیکتاتوری می دانستند و یا می‌فرمودند: اگر چنانچه ولایت فقیه در کار نباشد، طاغوت است. اگر با امر خدا نباشد، رئیس جمهور با نصب فقیه نباشد، غیر مشروع است. وقتی غیر مشروع شد، طاغوت است؛ اطاعت او اطاعت طاغوت است؛ وارد شدن در حوزه او وارد شدن در حوزه طاغوت است. طاغوت وقتی از بین می‌رود که به امر خدای تبارک و تعالی یک کسی نصب بشود (صحیفه امام ج ۱۰ ص۲۲۱).  🔻دست آخر اینکه روی دیگر سکه اعتبار بخشی تنفیذ، مشروط بودن آن است و این یعنی اگر رئیس جمهور، خلاف اسلام و حقوق مردم عمل کرد، قانونا دستورات و تصرفات وی در بیت‌المال، بی اعتبار و تخلف است که می بایست این مهم در ساختار قانونی کشور به صورت واضح‌تری مورد توجه قرار گیرد.