eitaa logo
*نهضت روشنگری (غفارعلیپور)
419 دنبال‌کننده
544 عکس
297 ویدیو
119 فایل
باسلام و عرض ادب و احترام. به منظور روشنگری و بصیرت افزایی در عرصه های تربیتی، معرفتی و مهارتی، در محافل حوزوی ،دانشگاهی، مجالس و محافل فرهنگی و مذهبی و از طریق پیام رسان ایتا و سروش، خدمت بزرگواران هستم.
مشاهده در ایتا
دانلود
سوابق ۶ نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری امسال
" دادگاه کانادا ، سهل انگاری شرکت هواپیمایی اوکراین را مسئول سانحه سقوط در ایران دانست " دادگاه عالی استان انتاریو امروز رأی داد که هواپیمایی بین‌المللی اوکراین (UIA) از نظر قانونی مسئول پرداخت کامل به خانواده‌های سرنگونی پرواز PS752 این شرکت در ایران در ژانویه ۲۰۲۰ است. قاضی جاسمین اکبرعلی در رای خود اعلام کرد که سهل‌انگاری هواپیمایی بین‌المللی اوکراین (UIA) ناشی از این واقعیت است که ایران، ساعاتی پیش از عزیمت پرواز ۷۵۲، حملات موشکی را علیه نیروهای آمریکایی در عراق انجام داده بود و در حالت آماده‌باش برای مقابله با حمله متقابل قرار داشت. این حکم پس از یک محاکمه ۱۸ روزه در تورنتو که در ژانویه ۲۰۲۴ به پایان رسید، صادر شد.
نطق تلویزیونی سعید جلیلی، ترکیب سنجیده و پخته‌ای بود از: نظر و عمل، جزءنگری و تمدن‌اندیشی، نقادی و چاره‌پردازی، معیشت و هویت، درون‌گرایی و برون‌نگری، صراحت و ادب، عقلانیت و انقلابی‌گری، تواضع و اطمینان، مرزبندی و آزاداندیشی، کارنامه و برنامه، و ...
و اما تکلیف چیست!؟ چگونه بشناسیم و انتخاب کنیم؟ شخصی از امام صادق (ع) پرسید: بین دوحاکم در تردیدم، امام فرمود: عادل ، صادق، فقیه و باتقواترین را انتخاب کن، شخص گفت: اگر به تشخیص نرسیدم؟ امام فرمود : ببین افراد متدین به کدام مایلند، شخص گفت: اگر باز نفهمیدم!؟ امام فرمود: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر می‌پسندند، او را کنار بگذار و ببین کدامیک بیشتر آنها را خشمگین می‌کند او را برگزین. 📚 اصول کافی جلد یک ص ۶۸ به گوش باشیم و ببینیم پیکان حمله های مجازی و تصویری و روزنامه های دشمنان قسم خورده خارجی و گاها متاسفانه هموطنان غافل داخلی به کدام طرف و کدام شخص است او را انتخاب نماییم. تکلیف، بسیار سنگین است.
والله کسی که درباره نسل‌کشی غزه سکوت کند درباره جنایت علیه ایران و ایرانی هم سکوت خواهد کرد . غزه در جهان تبدیل به معیاری برای شرافتمندی انسان امروز شده، چطور از کسی که در جناح اصلاح طلبها، در ابتدایی ترین امتحان انسانیت و شرف مردود شده انتظار میره شرافتمندانه در کنار وطن و هموطن خود بایستد و به وظایف و تکالیف ریاست جمهوری عمل کند؟!
حزب الله لبنان: دشمن برای گریه و زاری آماده شود. پاسخ قطعی و اجتناب ناپذیر ما در انتقام خون پاک شهدایمان این است که شدت، قدرت، کمیت و کیفیت عملیاتمان را بالا می‌بریم و دشمن خواهد دید که برادران و فرزندان ابوطالب چه کسانی هستند. اگر دشمن از آنچه در شمال فلسطین بر او گذشته است فریاد می‌زد و ناله می‌کرد، خود را برای گریه و زاری آماده کند.
ارزیابی‌های ما در مرکز ملی فضای مجازی نشان می‌دهد که به طور میانگین، حجم زیادی از کاربران توییتر که علیه کاندیداها محتوای توهین‌آمیز منتشر کرده‌اند، ربات هستند. از آنجایی که این ربات‌ها علیه هر 6 کاندیدای محترم انتخابات ریاست‌جمهوری فعال هستند، لازم است که کاندیداها و هواداران‌شان بیش از این هوشیار باشند. ربات‌های توییتر قصد دارند که کاندیداها و هواداران‌شان را به واکنش تند علیه یکدیگر وادار کنند.
دوستان عزیزم، همه مخاطبین رو به وحدت دعوت بفرمایید و با تخریب علیه آقای جلیلی و آقای قالیباف و سایر شخصیت های انقلابی مقابله کنید. فردا آقای جلیلی رفت کنار بنفع آقای قالیباف، دوستان به واسطه ی حس تنفری که توسط تخریب ها ایجاد شده رای سفید ندن به نفع غرب‌زده‌ها. فردا آقای قالیباف رفت کنار بنفع آقای جلیلی، دوستان به واسطه ی حس تنفری که توسط تخریب ها ایجاد شده رای سفید ندن به نفع غرب‌زده‌ها. دوستان ولایی و بصیر طبق فرمایشات رهبر عزیزمون روی نقاط مثبت کاندیداها کار کرده و منتشر کنیم.
"چرا جلیلی‌‌، ادامه‌ دهنده راه شهید رئیسی است؟!" نتانیاهو: اگر جلیلی رئیس جمهورِ آیندهِ ایران باشد مقاومت و تقویت و سلطهِ ما در منطقه به اتمام میرسد. روزنامہ‌صهیونیستے‌جروزالم‌پست: دلهره آورترین احتـمال، انتـخاب جلیلے است. ان بے سے نیـوز: سعید جلیلے، محافظـه ڪار تندروی نزدیڪ به آیت الله خامنه ای، کسے است که با رویه خود تاکنون اجازه نـداده است تا مذاڪرات با نتیجه مطـلوب(نظر غربی ها)دنبال شونـد. رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای: ببینید دشمن چه کسی را نظاره گرفته و چه کسی برای او خطرآفرین است؟ همان شخص بهترین خادم ملت است.
سعید جلیلی: امنیت یک موضوع وسیع است و امنیت فقط نگهداری از مرز ها نیست / امنیت امروز ابعاد اقتصادی اجتماعی و سیاسی دارد. دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی وظیفه اش این است که بین سه قوه و نهادها هم افزایی های لازم را ایجاد کند. در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بهترین و قویترین مناسبات را با قوای سه گانه داشتیم در زمانی که قوای سه گانه اختلافاتی با هم داشتند. در همان زمان برخی از موضوعات ملی که همراهی سه قوه را می خواست اقدامات موفقیت آمیزی داشتیم. باید بتوانیم در همه عرصه ها امنیت لازم را فراهم کنیم که لازمه این کار یک کار فرادستگاهی است. در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بهترین و قویترین مناسبات را با قوای سه گانه داشتیم. یکی از بحث هایی که وجود داشت این بود که آمریکا دو کشور در مرزهای اطراف ما را اشغال کرده بود و نتیجه این هم افزایی ها این بود که آمریکا بعد از این چند سال نتوانست در این کشور ها جای بگیرد. دولت نباید بنگاه‌داری کند و باید بنگاه‌ها را به مردم بسپارد تا آنها مشارکت کنند و دولت نقش تنظیم‌گری داشته باشد. مواردی داشتیم مانند هپکو و ماشین‌سازی تبریز که واگذاری‌شان ناموفق بوده است چرا که به شکل درستی انجام نشد.  در هپکو کارگران می‌گفتند سال ۸۶ در سال ۱۸۰۰ ماشین‌‌آلات راه‌سازی تولید می‌کردند و بعد از خصوصی‌سازی ۸ عدد شده است.  برخی از این موارد که خصوصی‌سازی شد حتی پول مناسب هم بابت آن گرفته نشد. مهم‌ترین فرصت کشور توانمندی‌های آحاد جامعه است. ما یک نسلِ خلاقِ باهوش داریم که می‌تواند نقش‌آفرینی کند. دولت باید برای هر یک از شهروندانش امکان نقش‌آفرینی ایجاد کند. سال ۹۲ یکی از مهم‌ترین بحث‌های من در انتخابات ریاست‌جمهوری اصلاح ساختار اداریِ دولت بود. پس‌از انتخابات سال ۹۲ به نامزدِ پیروز گفتم «ما باهم اختلاف‌نظر داریم، اما این ماشین دولت نه من را به مقصد می‌رساند، نه تو را.» دستگاه‌های اداری باید ملجأ و پناه‌گاه مردم باشند؛ سازوکارهای دولتی باید تغییر کند. یک روز فردی از من پرسید که در دولت غیر از افراد ستادم از کسی استفاده می‌کنم؟ به او گفتم باید بپرسی از افراد ستاد هم در دولت استفاده خواهم کرد یا نه؟ دولت باید از افرادی که موفقیت‌های کشور را ایجاد کرده‌اند، استفاده کند. یکی از ایرادهای آسیب‌زای کشور لابی‌های انتخاباتی و افرادی است که بخواهند با فعالیت در ستادهای انتخاباتی در دولت سهم بگیرند. ما در ۱۰ سال گذشته فراتر از بازی‌های سیاسی سعی کردیم درِ دفترمان را به‌روی افرادی که کارنامهٔ موفقی دارند، باز کنیم. با بیش از هزار نفر از افراد موفقی که سلایق سیاسیِ مختلفی اعم از اصلاح‌طلب و اصولگرا داشتند، جلسات متعددی داشتیم و در کارگروه‌های مشخصی از آن‌ها استفاده کردیم. چند سال قبل در سفر به سیستان‌وبلوچستان یک فرماندارِ خانمِ اهل‌سنت دیدم که عملکرد خیلی موفقی داشت؛ از این ظرفیت‌ها باید فارغ از عینکِ جناحی استفاده شود. چند ماه قبل‌از انتخابات یک استاد برجستهٔ کشور در حوزهٔ نظام سلامت را پس‌از ۱۰ سال پیگیریِ مقالاتش دعوت کردم تا از ظرفیت او استفاده شود. یکی از موضوعات مهم برای پیشرفت کشور، تصمیم‌گیری صحیح و به‌موقع است؛ تردید، تأخیر و تزلزل در تصمیم‌گیری، کشور را دچار خسارت می‌کند.
" تنها راه شيعه بودن‏ ر امام‏ باقر عليه السلام به جابر جعفى فرمود: يَا جَابِرُ! بَلِّغْ شِيعَتِي عَنِّي السَّلَامَ، وَ أَعْلِمْهُمْ أَنَّهُ لَا قَرَابَةَ بَيْنَنَا وَ بَيْنَ اللَّهِ (عَزَّ وَ جَلَّ)، وَ لَا يُتَقَرَّبُ إِلَيْهِ إِلَّا بِالطَّاعَةِ لَهُ. يَا جَابِرُ! مَنْ أَطَاعَ اللَّهَ وَ أَحَبَّنَا فَهُوَ وَلِيُّنَا، وَ مَنْ عَصَى اللَّهَ لَمْ يَنْفَعْهُ حُبُّنَا. (1) اى جابر! سلام مرا به شيعيانم برسان و به آنها بگو كه ميان ما و خداوند عزّ و جلّ هيچ خويشاوندى نيست و كسى مقرّب خدا نشود جز با فرمانبردارى از او. اى جابر! هر كس خدا را فرمان بَرَد و ما را دوست بدارد، همو دوست ماست و هر كس خدا را نافرمانى كند محبّت ما سودش نرساند. بسيار هستند كه گمان مى‏ برند تنها ادعاى تشيع و علاقه به خاندان پيامبر صلى الله عليه و آله براى نجات و سعادت آنها كافى است. گويا با اين ادعا جزء خويشاوندان امامان خواهند شد، آنها هم خويشاوندى خاصى با خدا دارند و با توصيه و پارتى كارها درست مى ‏شود! در حالى كه تنها پيوندى كه بر روابط مخلوق و خالق حكومت مى ‏كند، رابطه اطاعت و انجام وظيفه است. هركس مطيع فرمان او باشد از همه نزديكتر و هركس عصيان كند از همه دورتر است، هركس كه باشد. (2) 📚منابع: (1). الأمالي، شیخ طوسي، ص296. (2). يكصد و پنجاه درس زندگى، آيت الله مكارم شيرازى، ص123
اکثر نظرسنجی ها، نشان از اقبال مردم به سمت آقای دکتر جلیلی دارد و نظرسنجی ها هم دکتر جلیلی را نفر اول انتخاب مردم نشان میدهد، لذا اصلاح طلبان پشت پزشکیان را خالی می کنند و از نفر دوم نظرسنجی ها حمایت خواهند کرد تا جلیلی رای نیاورد. چون دکتر جلیلی تمدنی فکر می کند و تمدن سازی است و اصلاح طلبان از این می ترسند.
امام محمد باقر علیه السلام فرمود: از دشمنی بپرهیزید، زیرا فکر را مشغول کرده و مایه نفاق می گردد. فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام را تسلیت عرض می نمایم.
" ولایت ، شالوده اسلام است " الإمامُ الباقرُ عليه السلام : بُنِيَ الإسلامُ على خَمْسٍ : عَلى الصَّلاةِ ، و الزَّكاةِ ، و الصَّومِ ، و الحَجِّ ، و الوَلايةِ ، و لَمْ يُنادَ بِشَيْءٍ كَما نُودِيَ بالوَلايةِ . امام باقر عليه السلام : اسلام بر پنج پايه استوار است: نماز، زكات، روزه، حج، ولايت؛ و بر هيچ چيز به اندازه ولايت تأكيد نشده است. لینک کانال نهضت روشنگری (غفارعلیپور ) در پیام رسان های داخلی: سروش splus.ir/ghaffaralipour ایتا https://eitaa.com/ghaffaralipour
عَن الباقِر عليه السلام : اِنَّ بَعْضَ اَصَحْابِهِ سَأَلَهُ فَقالَ: جُعِلتُ فَدِاكَ اِنَّ الشّيعَهَ عِنْدَ ناكثيروُنَ، فَقالَ: هَلْ يَعْطِفُ الغَنِىُّ عَلى الفَقيرَ، وَ يَتَجاوَزُ المُحْسِنُ عَنْ المُسى ء وَ يَتَواسُونَ؟ قُلْتُ: لا، قالَ عليه السلام : لَيْسَ هؤُلاءِ الشّيعَةَ، الشَّيعَةُ مَنْ يَفْعَلُ هذا.  يكى از ياران امام باقر عليه السلام به آن حضرت گفت: شيعيان در منطقه ما زيادند. حضرت فرمود: آيـا توانـگر آنان بر فقير مهر مى ورزد؟ و نيكوكار از بدكار مى گذرد؟ و مواسات و بذل و بخشش مالى دارند؟ گفت: خير. حضرت فرمود: اينان شيعه نيستند. شيعه كسى است كه چنين باشد. مسیر این حدیث در کتابخانه : چهل حدیث « گهرهای باقری » علیه السلام  حدیث شماره : ۷۰۲
 رُوِىَ عَنِ الباقِر عليه السلام قالَ:  تِسْعُ خِصالٍ خَصَّ اللّه ُ بِها رُسُلَهُ فَاْمتَحِنُوا أنفُسَكُمْ فَإنْ كانت فَيكُمْ فَاحْمَدُوا اللّه َ تَعالى عَلَيْها فاْسَاَلُوُهُ فِيْها، وَ هُمُ: اليَقينُ وَ القَناعَةُ وَ الصَّبْرُ وَ الشُّكْرُ وَ الحِلْمُ وَ حُسْنُ الخُلْقِ وَ السَّخاءُ وَ الشَّجاعَةُ وَ التَّنَزُّهُ.  امام باقر عليه السلام فرمود:  نُه خصلت است كه خداوند آن ها را از ويژگيهاى پيامبرانش قرار داده است. پس خود را بيازماييد بنگريد اگر آنها را داريد، خدا را حمد و ستايش كنيد و اگر نداريد از او بخواهيد. آن ها عبارتند از: يقين، قناعت، صبر، شكر، حلم، حسن خلق، سخاوت، شجاعت، پاکیزگی همراه با پارسايى. مسیر این حدیث در کتابخانه :چهل حدیث « گهرهای باقری » علیه السلام  حدیث شماره : ۷۰۴
وعده کذب و نسنجیده پورمحمدی: به فیلترینگ خاتمه می‌دهم!!! آقای پورمحمدی، تصمیم گیری درباره فیلترینگ اصلا در حوزه تصمیمات رییس‌جمهور نیست. چنین تصمیماتی توسط شورای عالی امنیت ملی اتخاذ می‌شود. در خصوص موضوعات کلان فیلترینگ تصمیم با «شورای عالی امنیت ملی» است. همچنین «شورای عالی فضای مجازی» این قدرت قانونی را برای فیلترینگ برخودار است. این شورا نیز شورایی فراقوه‌ای و اعضاء آن از هر ۳ قوه و نیروهای مسلح و افراد حقیقی است. تعداد اعضاء دولت در این شورا کمتر از نصف است. آیا کسی که بدیهیات کشور را نمی‌داند، صلاحیت ریاست بر جمهور را دارد؟!!
کابینه حسن روحانی ، ستاد انتخاباتی پزشکیان شد مردم آگاه کشورمان ، خسران ۸ ساله دولت بنفش را فراموش نمیکنند و به دنباله های دولت دوم روحانی رأی نمیدهند. مثل رییسی آری مثل روحانی خیر
ادامه دهندگان راه شهید رئیسی به ۱۲ دلیل دکتر جلیلی را انتخاب کردند: ۱- جلیلی خودش است، نقش بازی نمی‌کند. وارد بده‌بستان ها و تقسیم غنائم نمی شود. به دنبال رای آوری به هر قیمتی نیست. رنگ به رنگ نمی‌شود و برای خوشامد گروهی، حرفهای باب میل آنها را نمی‌زند. در یک جمله؛ صادق است و دنبال فریب دادن مردم نیست. ۲- منش و سلوک انسانی و پسندیده یک رییس جمهور، شرط کافی نیست. اما همین شرط لازم را بسیاری از سیاستمداران ما نداشته‌اند. شهید آیت الله رییسی کسی بود که به تصدیق دوست و دشمن اخلاق را در رفتار و تعاملاتش رعایت می‌کرد. از این جهت جلیلی شبیه‌ترین فرد به او در حسن خلق، مردم‌داری و مردمگرایی است. این را هر کسی که اندکی شناخت از جلیلی دارد، تایید میکند. ۳- جلیلی ایران را دوست دارد و ایران را پیشرفته می‌خواهد و از همه مهمتر اینکه نقشه راه پیشرفت کشور را می‌داند. این اشراف را ‎سعيد جلیلی از سالها فعالیت در سطوح مختلف، تشکیل هسته های اندیشه ورز و کارگروه‌های دولت سایه و مطالعات وسیعش در یک دهه اخیر به‌دست آورده‌است. ۴-جلیلی بدلیل فعالیت در شورای عالی امنیت ملی، مجمع تشخیص مصلحت، مرکز بررسی‌های جاری دفتر مقام معظم رهبری، شورای راهبردی روابط خارجی و حضور در مجامع تصمیم گیری نظام؛ بیشتر از هرکسی مختصات حکمرانی کشور را می‌داند و تنها کسی می تواند عَلَمِ تغییر ریل یا بهبود سازوکار حکمرانی را دست بگیرد که قبل از آن چارچوب مناسبات و سازوکار حکمرانی را بداند وگرنه شعار تغییر و تحول دادن راحت است. ۵- جلیلی اهل تعارف نیست. وعده بیخود نمی‌دهد. تلخی برخورد صادقانه را بر شیرینی رفتار منافقانه ترجیح می دهد. به همین دلیل اطرافیانش به او توهم همه چیزدانی و عالی بودن شرایط را نمی دهند. با حقایق روبرو می شود و مبتنی بر آن تصمیم می‌گیرد. ۶- چیزی که یک مدیر را به یک حکمران تحول ساز تبدیل می کند؛ شجاعت تصمیم‌گیری در بزنگاه هاست. افسوس که بسیاری از تصمیمات دکتر جلیلی در شورای عالی امنیت ملی را به خاطر طبقه بندی امنیتی موضوعات نمی توان بیان کرد. اما می توان با قاطعیت گفت که جلیلی عمر ما را با تصمیم نگیری و بلاتکلیف گذاشتن تلف نمی کند. ۷- بسیاری سعی می کنند از جلیلی چهره‌ای تعامل ناپذیر و خشک ارایه دهند اما جلیلی بر محور پیشرفت ایران اسلامی با همه دغدغه‌مندان با هر خط و ربطی کار می کند. جلیلی در موضوعات تخصصی از متخصصین با هر سلیقه و نگاه سیاسی استفاده می کند. لیست کابینۀ او برای بسیاری شوک آور خواهد بود. ۸- جلیلی اگرچه خط قرمزها و باید و نبایدهای مشخصی دارد، اما عاقلانه می‌اندیشد، تصمیم می‌گیرد و عمل می‌کند. تصویرسازی برخی افراد از جلیلی به عنوان یک فرد غیرمنطقی؛ توشۀ آخرت جلیلی خواهد بود. اما واقعیت این است که هیچ تصمیمی را از روی جوگیری نمیگیرد. ۹- جلیلی با سابقه سالها مطالعه و کار اجرایی در حوزه روابط خارجی، سفارتخانه های ایران را از مرکز سرویس دهی و تشریفات مدیران به مراکز دیپلماسی اقتصادی و توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل می کند. یعنی یک انقلاب واقعی در وزارتخارجه و دستگاه دیپلماسی برای تامین منافع ملی. ۱۰- این را باید اول می گفتم؛ جلیلی با قلب و منطقش پای کار آقاست. منظومه فکری مقام معظم رهبری را به خوبی می داند، می فهمد و عملی می کند. اگرچه ولایت پذیری محض دارد اما در اجرا، فرمانده ای مقتدر است. ۱۱- جلیلی حلقه فساد نمی سازد. مفسد نیست و از همه مهمتر اینکه می داند برای فساد ستیزی باید بسترش را خشکاند و به سراغ علتها رفت. هیچ حاشیه و نقطه سیاهی در کارنامه اش نیست. در حالیکه اگر خیلی‌ها یک سال جایگاه او را داشتند امروز صدها پرونده داشتند. ۱۲- سعید جلیلی جزو امانتدارترین و خودساخته ترین مسئولان کشور در ۴۶ سال گذشته است و حضور او در راس دولت میتواند یک دولت سالم و ضدفساد بسازد که اولین فایده اش برای مردم و کشور خواهد بود.
دکتر جلیلی: عرصه میدان، عرصه واقعی است نه رمانتیک. سیاست خارجی باید از فرصت‌ها استفاده کند. شعار ما در حقیقت خلاصه‌ای از کل برنامه ماست.یک جهان فرصت، یک ایران جهش و هر ایرانی یک نقش باشکوه. در داخل کشور یک جهان از فرصت‌های اقتصادی، طبیعی، مادی، نیروی انسانی وجود دارد که لازمه استفاده حداکثری باید در کنار آن یک جهش ایران باشد. ما معتقدیم در صحنه روابط بین‌الملل فرصت‌هایی که وجود دارد بسیار بیشتر از تهدیدها است. سیاست خارجی باید بتواند فرصت‌ها را به شکل حداکثری استفاده کند و تهدیدها را به صفر برساند و کاهش دهد. در این عرصه میدان یک عرصه واقعی است و رمانتیک نیست. باید واقعیت‌های دیده شود و در دنیا مناسبات و میدان چیست و امروز چه فرصت‌ها و تهدیدهایی وجود دارد. پیشنهادم به شهید رئیسی محور قرار دادن اشتغال و ارزآوری بود. فرصت‌های داخل به ما این امکان را می‌دهد که به خوبی نفش‌آفرینی کنید و با استفاده از هوش مصنوعی و کوانتوم قدرت خود را ارتقاء دهید و برای خود جایگاهی پیدا کنید. بحث فرصت‌های اقتصادی می‌تواند به زندگی و معیشت مردم ارتباط پیدا کند. برای دولت شهید عزیزمان آیت‌الله رئیسی گفتم شما دو اولویت اشتغال و ارزآوری را در دولت محور قرار دهید و روی آن تمرکز و کار کنید. نگاه و این مباحث در برنامه هفتم فرصت‌های خوبی که وجود دارد دولت چهاردهم همزمانی شروع کارش با همزمانی کلیدخوردن برنامه هفتم است. در دوران مسئولیت من آمریکا به اهدافش نرسید. در روابط بین الملل، معادله قدرت نباید تضعیف شود. تحرکات دشمن به دلیل تقویت زیرساخت قدرت ماست. در ۶ سالی که مسئولیت مذاکرات با بنده بود، تهدیدهای متعددی در اطراف کشور ما مانند حمله آمریکا به افغانستان و عراق بود. با این حال اما آمریکا هیچ کدام از تهدیدهای خود را نتوانست عملیاتی کند که ناشی از فهم هوشمندانه از میدان بود. کار رئیس‌جمهور این است که بداند جهت چه باید باشد و به موقع تصمیم بگیرد و زمان را از دست ندهد. سیاست خارجی در عمل باید بیاید تا مشخص شود فایده‌ای دارد یا خیر؟ من در سیاست خارجی بحثی که دنبال می‌کنم بر اساس تعداد سفر و ملاقات نیست و بر اساس نتیجه کار است. باید سرمایه‌های خود را ارتقاء دهیم نه هزینه کنیم. اگر کسی اعلام می‌کند در مقام دشمنی با ملت ایران است، وظیفه همه مردم است هر دولتی که سر کار است در جهت منافع و امنیت ملی کشور به آن دولت کمک کنید. دولتی مانند شهید رئیسی وقتی این مباحث را دنبال می‌کنند و این مباحث را به شهید رئیسی عرضه کردیم و نباید در برابر اینها منفعل بود و باید فعال باشیم که خود همان کسی که در مقام دشمنی با ملت ایران است می‌آید می‌گوید راهبرد فشار حداکثری شکست فاحش است. باور دارم که شما چگونه می‌توانید تهدیدها را به حداقل برسانید وقتی از حداکثر فرصت‌ها استفاده می‌کنید و سرمایه‌های خود را ارتقاء دهید نه اینکه هزینه کنید. وقتی قدرت را ارتقاء می‌دهید. در عرصه اقتصادی لازمه آن یک روابط گسترده و تعاملات با جهان است. اگر ۱۰ پتروپالایشگاه مثل خلیج فارس داشته باشیم نه تنها نیاز نیست نفت بفروشیم بلکه باید نفت هم بخریم.
بیشترین تکرار شاخصه های نامزد اصلح توسط رهبر حکیم انقلاب در طول ۲۸ سال گذشته : ۳۳ مرتبه : مدیریت اجرایی قوی ۳۰ مرتبه : شیوه تبلیغات صحیح ۲۸ مرتبه : پایبند به مبانی ۲۱ مرتبه : خستگی ناپذیر و جهادی ۲۰ مرتبه : صمیمی و خدمتگزار مردم ۱۹ مرتبه : استکبار ستیز و شجاع ۱۸ مرتبه : دارای ایمان و تقوا و توکل ۱۶ مرتبه : پرهیز از بداخلاقی انتخاباتی ۱۵ مرتبه : شناخت نیاز و درد جامعه ۱۱ مرتبه : دارای تدبیر بصیرت و برنامه ۱۱ مرتبه : مبارزه با بی عدالتی ۱۱ مرتبه : آرمان ها و پیشرفت کشور ۱۰ مرتبه : ساده زیست و غیر اشرافی ۷ مرتبه : التزام به قانون ۶ مرتبه : نگاه به داخل و اقتصاد مقاومتی ۵ مرتبه : دوری از فساد ، امانت دار ۵ مرتبه : توجه به نظرات و توانایی مردم ۲ مرتبه : صادق و روراست لینک کانال نهضت روشنگری (غفارعلیپور ) در پیام رسان های داخلی: سروش splus.ir/ghaffaralipour ایتا https://eitaa.com/ghaffaralipour
حداقل ۳ دروغ علیه دکتر جلیلی با پولپاشی‌های میلیاردی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است: ۱. جلیلی می‌خواهد انصراف دهد! ‏۲‌. بورس در اولویت جلیلی نیست! ‏۳. جلیلی گفته موافق گشت ارشادم!
" لزوم پرهیز از منطق صفر و صدی " انتخابات اگرچه در حکم «لیله‌القدر نظام»، یعنی عرصه تعیین سرنوشت است، اما چنانچه در درک و تحلیل این پدیده، گرفتار خطای محاسباتی شویم، به نتایج نامطلوبی می‌رسیم. در واقع، اکنون که در آستانه برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری قرار داریم، موارد و ابهاماتی چون «آیا با مشارکت در انتخابات، همه مشکلات کشور حل می‌شود؟»، «اگر به فلانی رأی بدهیم همه مشکلات را حل می‌کند؟»، «چرا در سال‌های اخیر با وجود تغییر ریل اداره کشور از سوی دولت، مشکلات با سرعت حل نشد؟»، «چرا باید به فلان نامزد با وجود فلان ایراد یا انتقاد رأی بدهیم؟» و... درباره ماهیت انتخابات و بازیگران آن مطرح می‌شود که اساساً از مشکل جابه‌جایی یا تداخل در سطح تحلیل رنج می‌برد. این در حالی است که هر پدیده‌ای از جمله انتخابات و نامزدهای انتخاباتی را باید در ظرف خود دید. بر این اساس، اگرچه انتخابات عرصه تعیین سرنوشت است و رأی‌دهندگان باید به گزینه اصلح رأی بدهند، اما نباید انتظار داشت که فرد منتخب بتواند مشکلات را به صورت آنی حل کند. واقعیت آن است که نمی‌توان مشکلاتی را که در طول سال‌های متمادی شکل گرفته و عوامل متعددی در تداوم آنها دخیل است، یک شبه حل کرد؛ حل مشکلات نیازمند کار کارشناسی دقیق و مستمر است. با وجود این، پس چرا باید در انتخابات مشارکت کرد؟ پاسخ آن است که اگرچه هر فردی رئیس‌جمهور شود نمی‌تواند در کوتاه‌مدت مشکلات را حل کند، اما مهم آن است که نتیجه رأی مردم، روی کار آمدن کسی باشد که هم مشکلات را خوب بشناسد و هم برای حل آنها راه‌حل‌های مقتضی و دقیق اتخاذ کند و فراتر از اینها، با پیگیری و حضور میدانی بتواند روندهای اصلاحی برای حل طیفی از مشکلات و مسائل یافته و به نتیجه برساند. در همین زمینه، نمی‌توان انتظار داشت همه نامزدها به صورت ۱۰۰ درصدی و کامل دارای شرایط اصلحیت باشند؛ زیرا این موضوع نه تنها در عمل امکان‌پذیر نیست، فلسفه انتخاب مردم را هم زیرسؤال می‌برد. انتخابات و رأی مردم وقتی معنا دارد که مردم با تشخیص خود، فرد اصلح را از میان صالحان انتخاب کنند. ضمن اینکه باید توجه داشت انتخابات، عرصه یک رقابت در دنیای واقعی و انتخاب میان امکان‌های موجود است و هر فرد منتخبی، در کنار نقاط قوت و مثبتی که دارد، طبیعی است که نقاط ضعفی هم دارد و انتقاداتی بر او هم وارد است. در این شرایط، برای انتخاب اصلح باید میانگین امتیازات نامزدها را در نظر گرفت. بنابراین، با منطق صفر و صدی نمی‌توان به عرصه انتخابات نگریست.
امام باقر علیه‌السلام فرمودند: ای جابر! تو را به پنج چیز وصیت می‌کنم: اگر مورد ستم قرار گرفتی، ستم نکن. اگر به تو خیانت کردند، تو خیانت نکن. اگر تو را تکذیب کردند، خشم نگیر . اگر تو را ستایش کردند، دلخوش نشو. و اگر تو را سرزنش کردند، دلگیر نشو. بلکه درباره آنچه گفتند، فکر کن! اگر دیدی آنچه می‌گویند راست است، خود را اصلاح کن و اگر دیدی درست نیست، پس بدان که خود را مدیون تو کردند و برای جبران این دِین، از ثواب‌های او به تو می‌دهند و از گناهان تو کم کرده، در نامه اعمال او قرار می‌دهند. 📚 بحارالأنوار،جلد۷۵،صفحه۱۶۲
زمانی که مسعود پزشکیان در میزگرد، جوگیر شد و سخنی از زبان حضرت علی نقل کرد که دروغ است! به هنگام بيعت در مدينه و من كلام له (علیه السلام) لما بُويِعَ في المدينة و فيها يخبر الناس بعلمه بما تئول إليه أحوالهم و فيها يقسمهم إلى أقسام‏: ذِمَّتِي بِمَا أَقُولُ رَهِينَةٌ وَ أَنَا بِهِ زَعِيمٌ، إِنَّ مَنْ صَرَّحَتْ لَهُ الْعِبَرُ عَمَّا بَيْنَ يَدَيْهِ مِنَ الْمَثُلَاتِ حَجَزَتْهُ التَّقْوَى عَنْ تَقَحُّمِ الشُّبُهَاتِ، أَلَا وَ إِنَّ بَلِيَّتَكُمْ قَدْ عَادَتْ كَهَيْئَتِهَا يَوْمَ بَعَثَ اللَّهُ نَبِيَّهُ (صلی الله علیه وآله)، وَ الَّذِي بَعَثَهُ بِالْحَقِّ لَتُبَلْبَلُنَّ بَلْبَلَةً وَ لَتُغَرْبَلُنَّ غَرْبَلَةً وَ لَتُسَاطُنَّ سَوْطَ الْقِدْرِ حَتَّى يَعُودَ أَسْفَلُكُمْ أَعْلَاكُمْ وَ أَعْلَاكُمْ أَسْفَلَكُمْ وَ لَيَسْبِقَنَّ سَابِقُونَ كَانُوا قَصَّرُوا وَ لَيُقَصِّرَنَّ سَبَّاقُونَ كَانُوا سَبَقُوا، وَ اللَّهِ مَا كَتَمْتُ وَشْمَةً وَ لَا كَذَبْتُ كِذْبَةً وَ لَقَدْ نُبِّئْتُ بِهَذَا الْمَقَامِ وَ هَذَا الْيَوْمِ. خطبه اى از آن حضرت (ع) هنگامى كه در مدينه با او بيعت كردند: آنچه مى گويم بر عهده من است و من خود ضامن آن هستم. آن كس كه حوادث عبرت آموز روزگار را به چشم ببيند و از آن پند پذيرد، پرهيزگاريش او را از آلوده شدن به كارهاى شبهه ناك باز مى دارد. بدانيد كه بار ديگر همانند روزگارى كه خداوند، پيامبرتان را مبعوث داشت، در معرض آزمايش واقع شده ايد. سوگند به كسى كه محمد را به حق فرستاده است، در غربال آزمايش، به هم درآميخته و غربال مى شويد تا صالح از فاسد جدا گردد. يا همانند دانه هايى كه در ديگ مى ريزند، تا چون به جوش آيد، زير و زبر شوند. پس، پست ترين شما بالاترين شما شود و بالاترينتان، پست ترينتان. واپس ماندگانتان پيش افتند و پيشى گرفتگانتان واپس رانده شوند. به خدا سوگند، كه هيچ سخنى را پنهان نداشته ام و دروغ نگفته ام كه من از چنين مقامى و چنين روزى آگاه شده بودم.
لینک کانال نهضت روشنگری (غفارعلیپور ) در پیام رسان های داخلی: سروش splus.ir/ghaffaralipour ایتا https://eitaa.com/ghaffaralipour
از بین آقایان: جلیلی قالیباف زاکانی قاضی زاده پورمحمدی و پزشکیان، کدام یک مکتبی تر و فهم و فکر کاملتری دارند؟ رئیس جمهور نیاز است که در هر شاخه ای مانند فرهنگ، سیاست، اقتصاد و غیره مبناها و اصالت ها را بداند و بتواند بین چندین گزینه و راهکار و اولویت آنکه به مبنای با اصیل بومی، فرهنگی و اسلامی ما نزدیکتر است را انتخاب نماید. برای اینکه راحتتر این بحث مشخص شود با چند مثال روشن میکنیم: یک سوال: اولویت با عدالت است یا پیشرفت؟ ما باید عدالت را اصل بدانیم و سپس به پیشرفت برسیم. عدالت اجرا شود همان پیشرفت اصیل اجرا شده است. برخی ها فکر میکنند که اگر بگوییم اصل بر عدالت است یعنی پیشرفت را باید فعلا گذاشت کنار تا عدالت محقق شود و بعد شروع به پیشرفت کرد. خیر بلکه باید اصل بر عدالت باشد و از لحظه شروع همراه هر عملی و پیشرفتی، عدالت را در آن محقق و عینی کرد، این یعنی پیشرفت واقعی و حقیقی. مثال دوم: تصویب برجام و تبریک گفتن اکثر خواص به جهت این سند. همانطور که در برجام یادتان هست، رهبری به آن خوش بین نبودن و توصیه های لازم را فرمودن که متاسفانه بدرستی اجرا نشد. از همان اول نیز گفته بودیم که در برجامی که در سال 94 بستند، هیچ نشانه ای از رفع سه قانون کاتسا، ایسا و یوترن نشده است و حتی کلمه ای به این سه قانون اشاره ای نشده است. خب اگر برجام می خواست که اقتصاد ما را باز کند حتما باید این 3 قانون در آن اشاره کاملی میشد، مثلا در بحث قانون یوترن که ما نمی توانیم بصورت مستقیم مبادلات دلاری داشته باشیم، خب قطعا این باید برداشته شود که با تعجب فراوان ، اصلا اشاره نشده است. و یا قانون آیسا: قانون آیسا اولین بار در دوره ریاست جمهوری کلینتون در سال ۱۹۹۶ به تصویب رسید که با ایجاد تحریم فراسرزمینی یک جانبه علیه ایران، تمام شرکت های آمریکایی و غیرآمریکایی را از داشتن دادوستد بالای ۲۰ میلیون دلار در حوزه میادین نفت و گاز ایران منع می کند. این یعنی سرمایه گذار خارجی جرات سرمایه گذاری ندارد. با در نظر نگرفتن 3 قانون ذکر شده، عملا برجام یعنی کاغذی بی محتوا که اگر حتی محتوای درستی می داشت، باز هم ضمانت اجرایی نداشت. در این میان از بین نامزدهای حال حاضر و در دوره های قبل می توان آقای سعید جلیلی را نام برد که با قاطعیت همان ابتدا گفت که برجام نافرجام است و با استدلال و دلیل آنرا ثابت کرد و حتی سعی در اصلاح آنرا داشت. اما برخی ها برای اینکه از قافله عقب نمانند انواع جملات خاص و تبریکات را عرض کردند که این نشان از نداشتن مبنای فکری سالم و قوی دارد جالب اینجاست که جلیلی هم کار اجرایی کرده و هم مبنای قوی و صحیح فکری دارد. آقای زاکانی نیز از مخالفان با استدلال برجام بود و تلاش بیشماری انجام داد تا برجام اصلاح شود. افرادی که فقط به کارنامه اجرایی خود می نازند، در بزنگاههای تصمیم کم آوردند و می آورند.