به نام خدا
🔴دلیل ها و تفاوت ها !
♦️میگویند چرا عده ای خودشان را اینگونه به آب و آتش میزنند برای جلیلی؟ شنبه کار تمام است. اگر نشد بعد باید غصه جشن گرفتن دیگران را شاهد باشند.
🔷پاسخ روشن است. اما درکش دشوار، کسی که نسبت رای دادنش شادی روز شنبه در ستادهای آنچنانی جناب پزشکیان است افق دیدش همان است. اما کسانی که برای رای آوردن دکتر جلیلی تلاش میکنند. نسبت رای دادنشان روز یوم الحسره و حساب و کتاب است و اینکه برای شناخت و ترویج حق و حفظ و پاسداری آن چه کرده اند؟ و چگونه راه دنیوی و زندگی را طراحی کنند تا کلمه رشد تحقق یابد. افق دید بسیار تفاوت دارد.
♦️به نظر میرسد ما با دو الگو مواجه ایم که مبتنی بر دو نگاه شناختی متفاوت است. انتخابات را بیشتر باید انتخاب بین دو مفهوم دانست. نه بین دو شخص و یا دو حزب سیاسی. بلکه بین دو مفهوم رشد یا توسعه !
🔷توسعه مفهومی است با بار مادی و تک بعدی که در آن سود و زیان و رفاه جسم ملاک است با الگویی وارداتی از غرب. و رشد مفهومی است که انسان را جسم و روح میداند و معتقد است عدالت یعنی ایجاد توازن بین رفاه جسم و تعالی روح .
♦️اگر چه انقلاب اسلامی ایران بدنبال ایجاد الگوی رشد بود. اما دولت های توسعه طلب بیشترین سالها در ایران، قدرت اجرایی را در دست داشتند. و اجازه پیشرفت در کامل شدن الگوی رشد را ندادند. و خود نیز توانایی انجام توسعه را نداشتند و دلیل ناتوانی های خود را نه نقشه های شوم دشمنان و غرب، بلکه بخشی از جامعه با عناوین تندرو، طالبانیسم و.... خواندند و ملت خود را محکوم کردند.
♦️پیشرفت کشور نیاز به وحدت و یکپارچگی دارد و قطعا الگوی توسعه با نگاه به غرب هیچگاه در ایران اتفاق نخواهد افتاد. زیرا غرب؛ ایران را گاوی شیر ده میخواهد نه کشوری قدرتمند والگویی برای کشورهای دیگر. و این واقعیتی است که باورش برای کسانی با دید افق کوتاه، سخت است. چون امضای جان کری را باور دارند. اما حاج قاسم را موی دماغ میدانند!
🔷به نظر میرسد رسانه ملی، نقش مهمی در ایجاد نگرش، و باورهای لازم جهت ایجاد یک افق بلند در دیدگان جامعه را داشته است که از دهه هفتاد به بعد از آن غفلت کرده. و ادعای این حرف کنش های اجتماعی _ سیاسی است، که در این نسل ها امروزه مشاهده میشود. و تاوان همه کم کاری ها و منیت ها را؛ نیروها و مردم انقلابی باید بدهند، که همیشه پای این نظام و انقلاب و خون شهدایشان بوده و خواهند بود. و مردم انقلابی از این پس باید در تلاشی مضاعف این کمبودها را جبران نمایند انشاالله. و مسئولان ذی ربط را از بازی های با افق دید کوتاه به مجاهدت های با افق دید بلندتر برسانند.
📌شایان ذکر است که، پیروز انتخابات قطعا رهبری است. تا جایی که رسانه های معاند، که سودای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران را در سر داشتند ، امروز یک پای انتخابات شدند و به دعوت و مشارکت مردم و رای دادن به یک نامزد پرداختند.
📌توسعه و برساختگرایی الگوهای غربی، راه نجات ایران نبوده و نیست. و تا رسیدن به این باور همچنان باید مجاهدت کرد. و البته هزینه داد.
رسیدن به قله است که به ما دیدی با افق بلند میدهد. همان چیزی که رهبری آن را کامل شدن راه میدانند. وحدت ملت در داشتن یک دید با افق بلند.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔅رُوِیَ عَنْ عَلیٍّ علیه السلام قال:
اِیّاکَ اَنْ تُحِبَّ اَعْداءَ اللهِ اَوْ تُصْفِیَ وُدَّکَ لِغَیْرِ اَوْلیاءِ اللهِ فَإِنَّ مَنْ اَحَبَّ قَوْماً حُشِرَ مَعَهُم.
( غررالحکم ص 204 روایت 415)
📌از امیرالمؤمنین صلوات الله علیه منقول است که حضرت فرمودند: بپرهیز از اینکه با دشمنان خدا رابطۀ دوستی برقرار کنی، یا اینکه دوستی خود را، برای غیر دوستان خدا خالص کنی! پس به راستی که انسان در روز قیامت با همان کسانی محشور میشود که با آنان دوست بوده است.
پیروز امروز کسی است که به دوستداران دشمنان خدا رای نداد. تا با دشمنان خدا و دوستداران آنها محشور نشود.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
اندر حکایت انتخابات :
کسی که باد میکارد ؛
طوفان درو میکند!
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🛑انتخابات محله ما؛
محله ما از قدیمی ترین محله های شهرمان بود. و ساکنین آن هم طبعا افرادی با سابقه زیاد و قدیمی بودند و همه یکدیگر را میشناختند.
هر چهار سال که انتخابات ریاست جمهوری انجام میشد، مسجد محله ما یکی از حوزه های اخذ رای بود که اهالی محل به آنجا رفته و رای میداند.
اما یک انتخابات دیگر هم در محله ما همزمان انجام میشد ، که در آن اهالی محل در صندوقی جداگانه فردی از افراد محل را بعنوان ریاست جمهوری محل انتخاب میکردند.
انتخاب ریاست جمهوری محله باعث شور و شوقی در ایام انتخابات بود و شاهد جنب و جوش زیادی در محله بودیم.
غالبا سه نفر نامزد همیشگی بودند. مش علی؛ بقالی قدیم محله و مش حسن نانوا و سید حسین حلیم پز. که در چهار راه اصلی محله, مغازه های آنها در سه گوشه آن چهار راه و مقابل هم قرار داشت. و در ایام انتخابات برای هم کُری میخواندند و برای خودشان تبلیغات میکردند. مش حسن به مشتریانش نان اضافه میداد و سید حسین روغن بیشتری روی حلیمش میریخت و مش علی هم آدامس یا کبریتی مجانی .
رئیس جمهور محله ما طی قانونی ننوشته، در بین اهالی محل، صاحب امتیازاتی میشد.مثلا در خواستگاری ها و معرفی دختر و پسر به خانواده ها برای امر خیر ازدواج و ایجاد پیوندهای خانوادگی، و حل اختلافات؛ نقش بسزایی داشت و حرفش حرف بود.
روز انتخابات، با پایان رای گیری و شمارش آراء، جمع کثیری از اهالی محل در مسجد جمع میشدند تا نتیجه را مطلع شوند. و رئیس جمهور محله برای چهار سال مشخص شود.
اما آنروز در حالی که همه منتظر نتیجه شمارش آراء بودند اتفاقی عجیب افتاد. حاج مهدی که مسئول حوزه بود پشت تریبون رفت و گفت :
نتیجه آراء چنین است:
ریاست جمهوری محله ما با اکثریت آرا
« مسعود کفتر باز »
با اعلان این نتیجه همهمه ای به پا شد. صدای برخی اعتراضات در خنده های دیگران گم شد و مسعود کفترباز که در خواب هم نمیدید رئیس جمهور محله ما شد.
از فردای آنروز، مسعود کفتر باز که از بزرگان کفتر بازی در شهر بود، دوستان کفتر باز خود را جمع میکرد و به مناسبت این پیروزی از مش علی بستنی میخرید و به آنها میداد. و در وصف ریاست جمهوری خود داستان ها میگفت و عربده و خنده هایشان هوا میرفت. و کم کم آن چهار راه پاتوق کفتر بازان شد و بساط کفتر فروشی در آنجا رونق گرفت. زنان و دختران محل که مشتریان اصلی مش علی بودند، بدلیل تجمع کفتر بازان در آنجا دیگر سراغ مغازه اش نرفتند و او هم مجبور شد مغازه اش را به مسعود کفتر باز بفروشد و از محل برود. و بدین سان در مدت ریاست جمهوری مسعود کفترباز، آن چهار راه و محله به نام چهار راه کفتر بازان در شهر معروف شد. و اهالی آن کم کم مجبور به ترک آن محل شدند.
خلاصه محله ای که با زحمات زیاد چندین نسل ساخته شده بود، بخاطر شوخی و هیجانات کُری خوندن برای هم و لج هم دراوردن، کلا از هم پاشید. و مردم محله ما بخاطر داشتن یک صندوق موازی و فرعی با انتخابات اصلی، شوخی شوخی محلشون رو به فنا دادند جدی جدی.
صندوق های موازی ذهنمون کار میده دستمون.
(داستانی واقعی از محله خودمون با کمی تغییر. اسامی این داستان واقعی نیست و هرگونه تشابه اسمی کاملا تصادفی است)
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
« قلم »
به نام خدا 🔴دلیل ها و تفاوت ها ! ♦️میگویند چرا عده ای خودشان را اینگونه به آب و آتش میز
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روح الله
کسی که به بشریت، افق بلند را نشان داد و افق های کوتاه دنیوی را از دیده ها شست.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
سلام بر حسین
نقل است امام زیر پای اسبان شد.
اما امام
زیر پای جهل مردم شد.
امان از دل زینب
امان از دل امام زمانمان.
از جهلی که به حسین میگرید. ولی خط یزید را در زمان نمیبیند.
وَ لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسْرَجَتْ وَ اَلْجَمَتْ وَ تَنَقَّبَتْ لِقِتالِکَ.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴قومیت گرایی تا تجزیه طلبی!
♦️بعد از انتخابات اخیر ریاست جمهوری، و انتشار آمار آن، شواهد نشان داد که رای آوری قومیتی، عامل اصلی در پیروزی یکی از نامزدهای انتخابات بوده است. و تمام فرضیه های دیگر مانند، عدم رضایت ملی در ادامه راه شهید رئیسی و ... را به حاشیه راند. و تحلیل های آماری هم مدعی این ادعا است.
🔷در انتخابات شورای شهر، یا حتی انتخابات مجلس، تا حدی میتوان رای آوری قومی و طائفه ای را پذیرفت. زیرا جنبه تصمیمات محلی و استانی هم دارند. اما ریاست جمهوری که تصمیمات در حوزه ملی و بین المللی است قضیه فرق میکند. و فعال کردن شاخص قومیت در رای آوری آن عواقبی بسیار خطرناک دارد.
♦️اینکه جناب پزشکیان افکار قومیتگرانه دارد یا خیر اصلا موضوع این بحث نیست. و موضوع کلید زدن این شاخص بعنوان شاخصی تعیین کننده در انتخابات بعدی است. که قطعا دیگران برای رای آوری بسراغش خواهند رفت. و نگرشهای جامعه، در شاخص هایی مانند سیاست، اقتصاد و فرهنگ و ... در سطح ملی کمرنگتر خواهد شد.
🔷با کم رنگ شدن شاخص های ملی، و برجسته شدن شاخص رای آوری قومیت گرایی، یعنی واگرایی جامعه و همگرایی جمعیتی، جامعه ای که متشکل از جمعیت ها و اقوام مختلف است. بتدریج به سمت تفکیک جمعیتی رفته، و هر جمعیتی برای بدست گرفتن قدرت، دیگر حول اهداف ملی نخواهد بود .
♦️شرایط کشور، از قبیل مسائل اقتصادی، نفوذ، تحریک و حمایت از بیرون نیز عواملی هستند که باعث تقویت این شاخص در کل کشور خواهد شد. شاخصی که پس از آن شاهد بالا رفتن پذیرش تجزیه طلبی در جمعیت ها؛ در گوشه و کنار ایران خواهیم بود.
🔷به نظر میرسد تجزیه ایران که از اهداف مشخص دشمنان ما بوده و هست، بصورت پله ای در حال انجام است. و دانسته و ندانسته از طرف خودی ها بصورت گام به گام در حال اجراست. ابتدا با شعار بومی گرایی و انتخاب مدیر بومی، و اینک با کلید خوردن شاخص رای آوری قومیتی.
♦️امید است همگان متوجه خطر پیش رو باشند و تدابیر و قوانین لازم جهت مقابله با این راهبرد دشمن صورت پذیرد.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نام خدا
🔴انقلابی یا بی سرو سامانی؟؟؟!!
♦️جناح موسوم به انقلابی، علیرغم اینکه کمترین قدرت اجرایی را در دست داشته اند. بدلیل نداشتن سیاست های درست و نداشتن سازمانی هماهنگ کننده، و نداشتن ویترینی مناسب، به راحتی خود را به آدرسی غلط برای جناح دیگر تبدیل کرده است. تا همه ناکامی ها و مشکلات دولت های دیگران به آدرس آنها رفته و در باورهای عمومی به نام آنها ثبت شود. ویکی از دلایل انتخاب دولت سوم روحانی را میتوان این امر دانست.
♦️جبهه انقلابی نیاز به مرز بندی در مفاهیمی مانند جوانان انقلابی تا افراد تازه به دوران رسیده؛ تبیین تا تخریب؛ مقاومت تا جزم گرایی؛ انقلابی بودن تا آنارشیست بودن دارد.و بطور کلی جبهه انقلاب نیاز مبرمی در بروز رسانی و ساختار مندی خود دارد.
📌به نظر میرسد جبهه انقلابی بجای بحث های بیهوده درونی و پرداختن به دیگران، باید به فکر تصویری صحیح از خود جهت ارائه به جامعه باشد. بی سر و سامان ها تعریف و آدرس غلطی است که از جبهه انقلابی در باورها است. و بر همین اساس است که انقلابی را تندرو، طالبانی و ... مینامند. چون زمینه باورپذیری وجود دارد و رقیب رندانه ازآن بهره برداری میکنند.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴دولت در سایه یا قدرت در سایه؟؟؟!!!
🔷در انتخابات اخیر مفهومی بنام دولت سایه بسیار برجسته شد. که جناب جلیلی بعنوان عملکرد خود از آن دفاع کرد. و از طرف دیگر بعنوان نکته ضعفی برای وی قرار گرفت که اذهان عمومی آن را قدرت پنهان دانستند. و متاسفانه ستاد دکتر جلیلی بدلایلی نتوانست و یا غافل ماند از توجیه افکار عمومی و ضربه ای اساسی از این ناحیه به ایشان وارد شد. لذا مختصری جهت روشن شدن موضوع خدمتتان عرض میکنم.
♦️« دولت سایه » واژه ای است با معانی گسترده که در مناطق مختلف جهان دارای معانی گوناگونی است با بار منفی یا مثبت و گاهی افسانه ای. مثلا در انگلستان و برخی کشورهای دیگر که مبتنی بر نظام پارلمانی و حزبی دولت ها شکل میگیرد. حزبی که مقابل دولت حاکم است، تشکیل دولتی میدهد که موازی دولت مستقر است. و مسائل داخلی و خارجی را دنبال میکند.که به آن « دولت کابینه » هم گفته میشود.
♦️اما در کشورهایی مانند آمریکا اندیشکده هایی بصورت بخش خصوصی برای احزاب کار میکنند. و به احزاب و دولت راهبرد و سیاستگذاری های لازم را در حوزه مختلف داخلی و خارجی ارائه میکنند. این اندیشکده ها دارای اعضایی از سیاستمداران هستند که ارتباط با احزاب و دولت دارند و حتی در کابینه دولت از آنها استفاده میشود. اگر چه ترامپ اعتقادی به اندیشکده ها ندارد و از فعالین حوزه اقتصادی و تجار استفاده میکند.
🔷نظریه دولت سایه توسط نظریه پردازانی مانند جان کلمن، مایکل هافمن و .... مطرح شد. که در آن اعتقاد بر آن است که قدرتی پنهان دولت ها را اداره میکند و آنچه ما میبینیم دولت واقعی نیست. و حتی برخی مانند کوپر ادعا کرد که دولت های مستقر توسط افراد ماوراء دستور میگیرند. در واقع دولت سایه را یک قدرت پنهان تعریف میکنند.
و تا اینجا به این نتیجه میرسیم که دولت سایه دارای مفاهیم و معانی زیادی است. که مبتنی بر هر تعریف، نظریات مختلفی وجود دارد که در گفتگو ها نباید خَلط مبحث شوند. و این نظریه ها در جای خود قابل بحث هستند.
♦️اما در ایران یک قدرت در سایه داریم و یک دولت در سایه. مفهوم دولت سایه برای اولین بار توسط دکتر محسن رضایی در سال ۸۴ ، بعنوان تشکیل یک دولت نخبگانی در کنار دولت مستقر مطرح شد که شکل نگرفت و سپس دکتر جلیلی در سال ۹۲ سیستمی موازی دولت مستقر تشکیل داد که هدفش نظارت بر عملکرد و ارائه پیشنهادات لازم به دولت بود. و بر خلاف تعاریف دیگر از دولت سایه نه جنبه اپوزیسیون و حزب رقیب داشت و نه جنبه دستوری و قدرت پنهان.
♦️اما آنچه اتفاق افتاد این است که قدرت در سایه یا قدرت پنهان واقعی، که بیشتر نبض اقتصادی کشور را در دست دارد. تمام فسادها و تصمیمات غلط خویش را که به دولت وقت دیکته کرده بود.به گردن دولت سایه و منسوب به دکتر جلیلی انداخت. و همه افزایش قیمت ها در زمان دولت شهید رئیسی را به وی نسبت دادند. و قطعا اگر دکتر جلیلی رئیس دولت میشد، شاهد نبردی سخت بین قدرت پنهان و دولت از سایه درآمده بودیم.
جهت اطلاع از قدرت پنهان میتوان به عدم توانایی دولت در تغییر مدیر اتاق بازرگانی و فرمایشات جناب حسین مرعشی و اعتراف آشکارش به قدرت پنهان و اعمال آن به دولت و مجلس اشاره کرد. که بدون واکنش باقی ماند.
🔷به نظر میرسد آنچه حوزه عمومی از آن غافل شده قدرت پنهانی است که اقتصاد کشور را برای حفظ قدرت خویش به گروگان گرفته و با اسباب رسانه ای و نفوذ در ساختار، هر جناحی که همسو و تسلیم نباشد را بشدت و با هزاران مکر و فریب با سیاه نمایی تخریب میکند.
♦️امید است جناب دکتر جلیلی، اکنون با داشتن یک پشتوانه اجتماعی قوی بتواند با بکارگیری افراد توانمند تر و پخته تر در اطراف خود و سطح بندی آنها این قدرت پنهان را درهم شکسته تا اذهان عمومی بتوانند دولت سایه و قدرت سایه را تمیز داده و مردم سالاری دینی و ملی بشکل شایسته و بدور از قدرت سایه راه خود را تداوم بخشد.
📌شایان ذکر است برخی افراد که در حمایت دکتر جلیلی بودند خارج از سطح خود مسائلی ورود کردند که بازتاب منفی داشت و باید به سطح بندی در ادامه راه توجه ویژه نمایند.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴راهبَر یا راهبُر؟
📌ملانصرالدین را گفتند خرت کو؟
گفت: مدتی لنگ میزد و درست راه نمیرفت و خواستم تا بصورت کارشناسی و علمی مشکل را حل کنم. عده ای آمدند و گفتند ما کارشناس راهبَری هستیم. خرم را کول کردند و راهبَری کردند.
به ملا نصرالدین گفتند: خب پس خرت الان کو؟
ملانصرالدین گفت: الحق که کارشناس بودند اما کارشناس راهبُری بودند، و خرم را بردند.
♦️پدیده ای نوظهور در ایران رخ داده که به نظر میرسد صدا و سیما دانسته یا ندانسته، با آوردن ظریف روی آنتن از این پدیده نوظهور در سپهر سیاسی ایران، رونمایی کرد که جای تشکر هم دارد.
🔷راهبَری یعنی هدایت بسوی هدفی و جنبه عملی و اجرایی دارد و نه مشورتی. در حالی که مردم به یک شخص رای داده اند عده ای تحت عنوان مشورت دهی، با عنوان راهبَری اعلان موجودیت کرده تا آراء جمهور را به اهداف مشخص هدایت کنند. و تحت عنوان مشورت دهی بر منتخب مردم و در واقع بر کل آحاد کشور تحمیل کنند. همان اهدافی که تاکنون نتوانستهاند بطور کامل آنرا محقق سازند.
♦️نکته قابل توجه در این شورا که خود را راهبَر اعلام کرده این است که هنوز پرونده های راهبُری، کرسنتشان و برجامشان و نزدیکانشان، در زندان مشخص نشده که با نام جعلی راهبَری با خزعبلاتی تحت عنوان سنجه های انتخاب کابینه دولت !!! میدان دار شدند. فاجعه اینقدر سنگین و مسخره است که کار از تحلیل و حتی گریه گذشته است و باید خندید.
📌نقل است در روزگاری عده ای نزد چوپانی که آدم ساده ای بود رفتند تا از قلب ساده و صادق او درخواست دعایی به درگاه خدا کنند، جهت رفع بلایی که نازل شده بود. چوپان ساده و صادق بعد از شنیدن واقعه و درخواست دعا؛ به آن جمع گفت:
اینطور که من میبینم کار از دست خدا هم در رفته؛ مگر حضرت ابوالفضل بفریاد تان برسد.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴هیس... شما انقلابی هستید!!
🔷میگویند چرا عده ای به جناب ظریف توهین کردند؟
هیس ... شما انقلابی هستید!
مگررهبری نفرموده از این حرکات رضایت ندارند؟
هیس ... شما انقلابی هستید!
به پیامدهای این رفتارهای تند و آب به آسیاب دشمن ریختن فکر کرده اید؟
هیس ... شما انقلابی هستید!
.
.
.
♦️درست است. حرکات و شعارهای تند پیامدهای خوبی ندارد. و قطعا رضایت رهبری هم در آن نیست. اما سئوالاتی که پاسخ داده نمیشود این است که علت ها چیست؟ آیا شعار های عده ای در نماز جمعه خود پیامدی از فعل یا افعال غلطی نبوده؟ یا اینکه همینطوری عده ای از سر خوشی حرفی زده اند؟ و آیا نباید فکری برای علت ها کرد؟ و مسئولیت پیشگیری از علت ها و برخورد با آنها بعهده کدام بخش از ساختارها است؟
🔷آیا رهبری مخالفت و ناراحتی خود را از برخی لجن پراکنی ها ابراز نفرمودند؟ آیا لجن پراکنی شامل بعضی افراد نمیشود؟ آیا کسی که میلیون ها نفر را طالبانی خطاب میکند لجن پراکنی نکرده؟ آیا رهبری نگفتند از افراد زاویه دار با انقلاب استفاده نشود؟ پس چه کسی این شورای راهبُری که جمع فتنه گران و .... است را هدایت میکند؟
♦️وقتی بصورت ساختاری و نظام مند به علت ها رسیدگی نشود، نباید فقط یکسره از پیامدها گله کرد و گفت: هیس ... شما انقلابی هستید!
🔷چگونه است که شعار عده ای علیه یک نفر که اهل نماز جمعه هم نبوده و ناگهان سر از نماز جمعه در میآورد میشود بی بصیرتی؟ اما توهین های همان شخص به میلیونها شیعه و تحریک گسل های مذهبی میشود شاخص کارشناسی ؟
♦️عافیت طلبی خواص و سکوت کردن های مصلحتی است که پیامد دارد نه شعار عده ای از مردم عادی.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh