حاج قاسم را دیدم...
امروز نمیخواهم از حماسه بگویم...زبانم قاصر است...
نمیخواهم از عشق حرف بزنم... همه دیدند...
نمیخواهم از پای کارِ نظام بودنها بنویسم....عیان است...
اما از انقلابی بودن ملت ایران می گویم...چراکه یا کتمان میکنند یا تحریف..
حال خود ببینید
انقلاب اسلامی زنده است. ✌️
این شجرهی طیبه ریشه دوانده است.🌴
ارادهها متحد شدهاند.✊
آری... حاج قاسم تکثیر شده است.🇮🇷
✍زینب نجیب
@ghalamenajib
🇮🇷«جمهوری اسلامی، حرم است»
چرا⁉️
شهید حاج قاسم سلیمانی(ره) در بخشی از وصیت نامه الهی _ سیاسی خود مینویسد:
«خواهران و برادران مجاهدم در این عالم، ای کسانی که سرهای خود را برای خداوند عاریه دادهاید و جانها را بر کف دست گرفته و در بازار عشقبازی به شوق فروش آمدهاید، عنایت کنید: جمهوری اسلامی، مرکز اسلام و تشیع است.»
سردار سلیمانی در بخشی دیگر از وصیتنامهاش نوشته است: «امروز قرارگاه حسین بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمدی (ص).»
این اندیشهی شهید بزرگوار درباره جمهوری اسلامی نه بر مبنای احساسات بلکه بر اساس استدلال هاییست که به وضوح، بین جمهوری اسلامی و حرم نه تنها سنخیت بلکه عینیت میبیند. این چه رابطهی حقیقی بین حرم و جمهوری اسلامی است که ایشان به صراحت به آن اذعان میکند؟
[۱]جمهوری به معنای قرار داشتن حق حاکمیت در دست خود مردم است. کلمه جمهوری، شکل حکومت را مشخص میکند و کلمه اسلامی محتوای حکومت را تعیین میکند. حکومت جمهوری یعنی حکومتی که حق انتخاب با همه مردم است، قطع نظر از اینکه مرد یا زن، سفید یا سیاه، دارای این عقیده یا آن عقیده باشند. فقط شرط بلوغ سنی و رشد عقلی معتبر است نه چیز دیگر. کلمه اسلامی نیز محتوای حکومت را بیان میکند یعنی حکومت با اصول ومقررات اسلامی اداره میشود و در مدار اصول اسلامی حرکت میکند. چون اسلام به عنوان یک دین در عین حال یک مکتب و یک ایدئولوژی است و طرحی است برای زندگی بشر در همه ابعاد و شئون آن.
[۲] بدین ترتیب در نظام جمهوری اسلامی، ما با دوگانهای بهنام «جمهوری» و «اسلامی» رو برو نیستیم؛ چراکه اگر در نظامی، مردم آن مسلمان و مؤمن به خداوند باشند دیگر دوگانهای در میان نخواهد بود. بلکه یکی در طول دیگری ست. اگر مردم سالاری دینی را حکومت مردم دیندار و مؤمن بدانیم همان حکومت دین بر مردم خواهد بود یعنی حکومت، حکومت قوانین دینی بر مردمیست که وفادار به آن قوانیناند. در دین اسلام حق حاکمیت فقط از آن خداست فلذا کسی جز او حق حاکمیت ندارد. پس اگر مردم حق حکومت دارند که از جانب خدا دارند، اگر بر اساس قوانین خداوند حکومت کنند همان حکومت خدا است و نظام برآمده از آن، نظامی اسلامیست که گردانندگان آن خود مردماند. از این منظر رهبر معظم انقلاب میفرمایند:
بدون آراءِ مردم، بدون حضور مردم و بدون تحقّق خواست مردم، خیمهى نظام اسلامى، سرِپا نمىشود و نمىماند. البته مردم، مسلمانند و این اراده و خواست مردم، در چارچوپ قوانین و احکام اسلامى است.»
[۳] حال چرا این جمهوری حرم است؟ این نوع حکومت نوعی از انواع حکومت هاست، چرا به آن قداست داده شده است و آن را حرم مینامند؟ حرم در تفکر شیعی یعنی چه؟
حَرَم، به محدودهای پیرامون مکانهای مقدسی گفته میشود که به دلیل انتساب به یکی از مقدسات اسلام از حرمتی خاص برخوردارند و با آن همچون دیگر مکانها رفتار نمیشود.
مقدس؛ به معنای چیزی است که شایسته احترام و قابل ستایش است و حسی عمیق و ژرف را در انسان بهوجود میآورد. مقدسات ویژگیهایی دارند. وجود مقدس از هر عیب و نقصی مبراست و آن هم خداوند متعال است. همچنین هر چیز دیگری که به آن منتسب باشد نیز جزو مقدسات قرار میگیرد. هنگامی که دانستیم مقدسات کدامند باید رفتاری خاشعانه و توأم با احترام در برابر آن اتخاذ کنیم. در این راستا انسان نیز تا زمانی که در طاعت قرب الهی گام بردارد مقدس میگردد در غیر این صورت قابل احترام و ستایش نخواهد بود.
با این شرح میتوان گفت؛ جمهوری اسلامی به واسطهی بستری که برای اجرای قوانین خداوند به دست مردم فراهم کرده، منتسب به خدا بوده و حرم است. یعنی همین حکومت مردم بر مردم بر طبق اسلام تقدس دارد. نکته مهم اینجاست که با وجود مشکلات و برخی مسائل در این نظام کنونی شهید بزرگوار نمیگوید اگر «چنین باشیم، حرم خواهد شد» می فرماید، «جمهوری اسلامی حرم است» یعنی هم اکنون، محقق است. لذا باید به این مرتبه از قدسیت جمهوری اسلامی ایمان داشت و البته در مسیر حل معضلات و پیشرفت آن قدم برداشت و از همه مهمتر اینکه حفظ اماکن مقدسه و حرمهای عظیم الشأن مخصوصاً حرم ابراهیمی و حرم محمدی منوط به حفظ این نظام است. یعنی قدسیت یک مکان ،خاص بودن آن و یا تنها مبنی بر سیر تاریخی -مذهبی آن نیست؛ روح و باطن یک چیز و انتساب عملی آن به وجود لایزال الهی در مقدس دانستن یک امر اولی است و جمهوری اسلامی دقیقاً به همین دلیل حرم است و مقدس.
✍زينب نجیب
@ghalamenajib
راهپیمایی حداقلی به روایت صدا و سیما
🍃در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، بسیاری از آحاد مردم جشن بزرگ پیروزی انقلاب را باشکوه و مقتدرانه برگزار کردند. وقتی سخن از آحاد مردم است، یعنی هر فرد با هر سلیقهی سیاسی، گرایش قومی_قبیلهای، از قشرهای مختلف فرهنگی، با باورهای گوناگون اجتماعی و سبکهای متفاوتی از حجاب و پوشش شرکت داشتهاند. این یعنی اهداف انقلاب، آرمانهای آن، نقشهی راه و مختصات آن، مورد تأیید همهی آنانی بود که هم حضور یافتند، هم شعار سر دادند و هم در پاسخ به پرسشگران و خبرنگاران داخلی و خارجی تمام قد از نظام و رهبری دفاع کردند. مسلماً در میان این مردم افرادی بودند که به بسیاری از مسائل کشور معترضاند و با نگاهی تیزبینانه و منطقی استوار، به تحلیل همه زوایای آن میپردازند اما در عین حال پاسداری از حریم جمهوری اسلامی را وظیفهی خود دانسته و معتقدند راه برون رفت از همه مشکلات در وهله اول، اتحاد ملی را میطلبد و چه بسیار زیبا این اتّحاد ملی را به تصویر کشیدند.
♨️اما چند سؤال❓❓❓
1⃣ چرا سازمانی همچون صدا و سیمای جمهوری اسلامی به عنوان مهمترین رسانهی کشور، برای به تصویر کشیدن اتحاد ملی تنها یک بُعد از آن را برجسته کرده و سعی دارد این پیروزی بزرگ را به همان یک بُعد یعنی؛ حضور ۳۰ درصدی بانوان کمحجاب خلاصه کند؟ قطعاً هدف این سازمان به عنوان یکی از مؤثرترین نهادهای فرهنگی، نمایش وحدت بوده و هست و در آن شکی نیست اما سؤال اینجاست که چرا به تعریف حداقلی از اتحاد، نه تنها اکتفا بلکه به آن نیز پافشاری میکند؟
2⃣ آیا تنها حضور این تعداد از بانوان بزرگوار و محترم جامعهی ما که حقیقتاً در دفاع از نظام و رهبری خوش درخشیدند برای به تصویر کشیدن ایران قوی، مقتدر و پیروز کفایت میکند؟
3⃣ آیا بیش از آنکه حضور این تعداد از بانوان را برای حفظ نظام، مغتنم بشماریم نباید به حضور هزاران بانوی محجبه اشاره کنیم و حضور آنان را در جامعه مطالبهای جدی برای احیای امر حجاب در جامعه تلقی کنیم و آن را قدمی بلند در جهت اصلاح فرهنگ جامعه اعلام نماییم؟
4⃣ آیا رسانهی ملی معتقد نیست که رسالت اولش مخابرهی کامل و شایسته از یک واقعه است نه مانند رسانههای خارجی، فقط تبلیغات؟
تبلیغاتی که در فرهنگ اسلامی هرگز جایگاه تربیتی نداشته و آن را بر خلاف آزادی بشر میداند. روشی که تصمیم و انتخاب صحیح را از انسان میگیرد و تنها برای مدتی او را قانع میکند این در حالی است که اسلام همیشه به دنبال تربیتی ریشه دار بوده است.
5⃣ آیا ما نباید از حضور میلیونی مردم ایران به شیوههای گوناگون در این راهپیمایی عظیم بهرهای صددرصدی ببریم و تا مدتها نظام را به خاطر این رفراندم گسترده واکسینه کنیم؟
6⃣پس چطور است که با بکارگیری سیاستی اشتباه بر طبل دوگانگیها میکوبیم و در چنین شرایطی بهجای بهرهی کافی و وافی از چنین نعمتی، اسراف میکنیم؟
7⃣ چرا چنین سازمان و تشکیلاتی که امام خمینی(ره) آن را دانشگاه میدانست و دانشگاه در نگاه رهبر معظم انقلاب مهمترین نهاد برای اصلاح سبک زندگیست باید دچار چنین روایت حداقلی از زیباترین حادثهی کشور باشد؟
و در پایان باید گفت: «بحث در این است که صدا و سیما باید حقیقتاً به آن وسیلهی اعتلا تبدیل بشود و در خدمت تفکر انقلاب و اسلام و رسوخ این فکر - با همهی ملحقاتش - در ذهن و فکر و روح و عمل مردم جامعهی خودمان و نیز مردم دیگری که در شعاع تبلیغات صدا و سیما قرار دارند، باشد».(۱۴ اسفند ۱۳۶۹،بیانات در دیدار اعضای شورای سیاستگذاری صدا و سیما)
✍زینب نجیب
@ghalamenajib
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️حاشیه جالب دیدار اخیر رهبر انقلاب
📍"بله مرگ بر اسرائیل، اما این حرفش خوب بود"😂
@ghalamenajib
مبعوث شو...
فلسفهی بعثت را به خود آوردن انسان، دشمنی با شیطانها و طاغوتها، اصلاح بشر، نفی ولایت بندگان و اثبات ولایت الله، هدایت انسان به سوی حیات طیبه و تشکیل حکومت برای تحقق آرمانهای اصلی و... دانستهاند. اما باید دانست بعثت نبی اکرم (صلیاللهعلیهوآله) در درجه اول دعوت به توحید است و در گِرو توحید باقی اهداف محقق خواهد شد.
توحید یعنی چه؟ آیا توحید صرفاً یک نظریه فکری و فلسفی است که پس از اثبات وجود خداوند با بحثها و استدلالهای عقلانی به وحدت پروردگار اذعان میکنیم؟ آیا موضوع توحید تنها منوط به یکتایی خداوند است؟ یعنی همین که ما ایمان بیاوریم، خداوند یکی است، موحد شدهایم؟
به طور قطع چنین نیست چرا که بزرگترین حوادث تاریخی با عنوان بعثت پیامبران برای عظیمترین خلقت پروردگار یعنی انسانها رخ داده است.
پس حقیقت بعثت به عظمت و بزرگی حقیقت انسان است. انسانی که نه محدود به ماده و جسم است نه محدود به معنویات. نه محدود به یک قطعهی مشخصی از تاریخ و نه محدود به مکانی خاص.
بلکه انسان همیشه انسان است و دارای ابعاد لایتناهی. پس بعثت نیز چنین است و نمیتوان چنین مفهوم والایی را تنها به یک هدف محدود کرد. نمیتوان باور داشت که پیغمبر در شرایطی خاص مبعوث میشود ودر سختترین شرایط به انجام مأموریتها تن میدهد تنها بهازای ایمان بشر به یکی بودن پروردگار. باید مفهومی عمیقتر پشت واژهی توحید یافت.
دانستیم که توحید تنها اذعان به وحدت خداوند نیست. پس چیست؟
توحید یک سبک از زندگی است. روشی از زندگی که به دنبال کوتاه کردن دست قدرتهای گوناگون از زندگی بشر است. چرا چنین برداشتی از توحید میتوان داشت؟ زیرا، سبکی که از ابتدا فریاد بر میآورد: " نه" و در قدم اول "لای نفی" را در عبارت " لاالهالاالله" با تمام قوا فریاد میزند، مسلماً برای رفتار انسان چارچوب و شاخص دارد.
این چارچوب، "نه"، به تمام قدرتهای طاغوتی و شیطانی است، "نه"، به تمام قدرتهایی است که زندگی انسان را دستخوش هوسها و تمایلات خود قرار میدهد. "نه"، به تمام بندگیها جز بندگی خدا است، "نه"، به تمام ولایتها جز ولایت خدا است.
آری، تنها با همین سبک زندگی است که "بشر به سعادت حقیقی و رستگاری دنیا و آخرت خواهد رسید و دنیای بشر هم آباد خواهد شد دنیایی در خدمت تکامل و بقای حقیقی انسان است". (۲ مهر ۱۳۸۲ بیانات در دیدار کار گزاران نظام)
حال سؤال اینجاست؛
1⃣ جامعهی امروزِ ما تا چه میزان موحد است؟
2⃣ تا چه میزان نفی طاغوت، سبک و فرهنگِ زندگی حقیقی و مجازی ماست؟
3⃣ از آنجا که بعثت هر پیامبر، زمانی رخ میدهد که پرستش خداوند دگرگونه شده و زندگی بشر دستخوش طاغوتُ زمانه است، آیا وقت آن نرسیده که تنفس در فضای مجازی را به عنوان زیستبومِ جدید بشر اصلاح کرده و موحدانه زندگی کنیم؟
4⃣ آیا نباید در مسیر تحقق اهداف بعثت بر بردگیِ نوین، در بستر فضای مجازی خط بطلان بکشیم؟
5⃣ آیا نباید معتقد بود که نفی طاغوت حتی در چنین فضایی، قدم اول و از ملزومات زیستِ موحدانه است و رمز تحقق این سبک از زندگی، برونرفت از سلطهی طاغوت است؟
آری، امپراطوری رسانهای غرب، امروز حکومتی طاغوتی است که هدفش به بردگی کشیدن تکتک انسانها است و برماست که در چنین جامعهای به تاسی از پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهواله) در این فضا مبعوث شویم و با شکستن بتِ حاکمیت دشمن به آن رنگ توحیدی ببخشیم.
✍زينب نجیب
@ghalamenajib
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگاه کلی به بیانیه گام دوم رهبر انقلاب در کمتر از ۵ دقیقه
@ghalamenajib
امروز برای حرکت در مسیر تمدن نوین اسلامی، نیازمند آنیم تا روحاً، فکراً و عملاً همسو با رهبر معظم انقلاب اسلامی باشیم.
برای تحقق چنین امری شما رو دعوت میکنم به حضور در مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبر انقلاب 👇👇👇👇👇👇👇👇
🔰هشتمین دورۀ جامعِ آموزش منظومۀ فکری رهبر انقلاب
این دورۀ آموزشی، شما را در عرصۀ جهاد تبیین، توانمند میسازد.
💢این دورۀ آموزشی، در سه بخشِ منظومۀ معرفتی، منظومۀ ارزشی و منظومۀ کنشی برگزار میگردد.
🔸مزایا:
۱. بهرهمندی از اساتید برجسته
۲. بهرهمندی از تخفیف جهت شرکت در دورههای آموزشی روش مطالعه، تندخوانی، مدیریت زمان و برنامهریزی
۳. امکان شرکت در دورههای تخصصی سطح دو در رشتههای مختلف
۴. اعطای گواهینامه
🔹زمان ثبتنام: یکم تا نوزدهم اسفندماه ۱۴۰۱
🔸هزینه ثبتنام برای هر بخش: شصت هزارتومان
🔹شروع دورۀ آموزشی: بیست و ششم فروردینماه ۱۴۰۲
▫️ثبتنام در پایگاه مجموعۀ تبیین با پیوند زیر🔻
https://www.tabyinmanzome.ir/courses/maaref-enghelab/maaref8
▫️راه ارتباطی(ایتا):
@manzome1
📌مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
@t_manzome_f_r
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالهاست که کربلا نرفتهای...
اما چه زیبا اجابت میکنی پدر جان
@ghalamenajib
رسالت حوزهی علمیهی تمدنساز
حوزه علمیه در تاریخ اسلام و مذهب تشیع از جایگاه والایی برخوردار است که در عرف نقش اساسی آنها، تولید و ترویج علوم اسلامی و پاسداری از حریم دین اسلام و اعتقادات، معرفی شده است. اما باید توجه داشت؛ وظیفه و تکلیف حوزههای علمیه، تنها محدود به تولید و ترویج علوم و معارف اسلامی نیست بلکه رسالت اصلی آنها، باز میگردد به استقرار این علوم در جامعه. یعنی حوزه علاوه بر مرکز تعلیم اسلام باید مرکز تحقق ناب اندیشهی اسلامی در متن جامعه و در متن زندگی مردم باشد. به عنوان مثال، در بحث توحید، همزمان با تعلیم علم توحید با معرفت عرفانی و فلسفی، باید نقشهی راهی همهجانبه برای استقرار توحید در جامعه ترسیم و اجرایی شود. از آنجا که علماء، وارثان انبیاء هستند؛ باید مأمور به همان هدف انبیاء باشند. از این رو طبق آیه ۲۵ سوره حدید که میفرمایند: "لَقَد اَرسَلنا رُسُلَنا بِالبَیِّناتِ وَ اَنزَلنا مَعَهُمُ الکِتابَ وَ المیزانَ لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسط"، همانطور که انبیاء برای اجرای قسط قیام کردند، جهاد نمودند و با دشمنان مقابله و مقاتله کردند؛ باید خود حوزه نیز به تأسی از اولیاء و انبیاء چنین کند و این یعنی هدایت. همان عهدی که خداوند با انبیا میبست و تخطی از آن خروج از مأموریت آنها بود و امروز تخطی حوزهی علمیّه از این رسالتش همان نتیجه را خواهد داشت.
حال که از الزامات اقامهی قسط در جامعه تشکیل حکومت اسلامی و اجرای حکمرانی اسلامی است، حوزه علمیه باید نقش اصلی را در این مسیر داشته باشد.
رهبر معظم انقلاب در این رابطه میفرمایند:«اَلعُلَماءُ وَرَثَةُ الاَنبیاء».(الكافی، شیخ كلینی، ج ۱، ص ۳۲) را باید شما محقّق کنید. نمیگویم حتماً باید شما در رأس جامعه باشید... امّا شما به عنوان عالم دین و متخصّص دین موظّفید که اسلام را در خارج، در محیط زندگی محقّق کنید؛ این وظیفهی ما است. این کاری است که امام بزرگوار کرد. (۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، بیانات در دیدار طلاب حوزههای علمیه)
از سوی دیگر بهطورقطع به انجام رساندن چنین رسالتی، دشمنبرانگیز خواهد بود، از اینرو روحانیت باید منشی انقلابی داشته و مدام در حال مبارزه و مقابله با دشمنان باشد و شايسته است که راه و رسم و شیوه و ترفندهای دشمن را بداند و در این صورت است که به جایگاه واقعی خودش نزدیک خواهد شد.
بنابراین، حوزه علمیه از یک سو به واسطه علم محور بودن به تولید و توزیع معارف دینی به شیوه علمی میپردازد و از سوی دیگر به تحقق این علوم و اصول در جامعه مبادرت میورزد و در هر دو مشغول مبارزه و مجاهدت در برابر دشمنان این اهداف والا خواهد بود.
حال سؤال این است که بهترین شیوه و روش برای به ثمر نشستن این اهداف کدام روش است؟
برای تشخیص راه و بیراه باید به کدام سخن توجه داشت و حول کدامین محور چرخید؟
آیا میشود بدون هدایتگری و راهنمایی شخصی عالم، اندیشمند، شجاع و عادل، پا در این مسیر پر خطر نهاد؟
آیا میشود بدون ولایت، تمدنسازی کرد؟
آیا در عصر غیبت که ولایت فقها تعیین کننده است نباید به اندیشه و زوایای نگاه ولایت فقیه در رأس، بیش از پیش، عالِم و آگاه بود؟
آری! غیر از توجه و تمسک به ولایت فقیه در زمان غیبت، آنچه بیش از همه مورد تأکید قرار میگیرد همنوایی با ولایت است. ما تا زمانی که از نظر روحی و فکری با ولی فقیه، همقالب نشویم، نمیتوانیم عملاً با ایشان همسو باشیم. نمیتوانیم قدم به قدم ایشان را همراهی کنیم و بدینترتیب در کورهراهها از هدف فاصله گرفته و با ایشان زاویهدار میشویم. بنابراین از اوجب واجبات، آشنایی دقیق با منظومهی معرفتی، ارزشی و کنشی ایشان است تا آنجا که با خط مشی ایشان آنچنان آشنا شویم که قبل موضعگیری در بسیاری از موارد، موضعی همسو با ایشان داشته باشیم و این یعنی همان پاسداری از اهداف انقلاب اسلامی.
بنابراین بر حوزهی علمیه است که بستر مطالعه و دقت و توجه نسبت به اندیشهی رهبر معظم انقلاب را بیش از پیش فراهم سازد تا با پیروی از ایشان و همسویی با نظراتشان در شکلی واحد و منسجم قدم در مسیر ایجاد تمدن نوین اسلامی گذاشته و از موانع درونی و بیرونی آن به سلامت عبور کند. انشاءالله
✍زينب نجیب
@ghalamenajib
🌅آغاز کار...
🌱امروز از سرود "سلام فرمانده ۲" رونمایی شد. یک سال پیش سرود "سلام فرمانده ۱" نهتنها در ایران بلکه در دنیا، غوغایی عجیب بهپا کرد.
سرودی که با خواندن چند کودک آغاز شد اما اندکی بعد، دلها را چنان تکان داد که همه را به خواندنش ترغیب میکرد و اینچنین شد که گفتمانی از جنس نور بر زبانها جاری ساخت.
🌱دیگر تنها کودکان نبودند که شوق تجمعاتِ این سرود، آنها را به هم وصل میکرد تا موجی عظیم برپا کنند بلکه بسیاری انسانها با هر لهجه و زبان، در هر منطقه و مکان، گاه به بهانهی فرزندانشان و گاه بیبهانه حاضر میشدند و با خضوع در برابر منجی موعود، سلام کرده، اظهار ارادت و فرمانبُرداری مینمودند و شگفتآورتر آنکه صحنههایی بس معنوی و انقلابی خلق میکردند. آنها دل در گرو امامشان میسپردند و با او عهدوپیمان تازه میکردند و چه زیبا بود، تجدید بیعت با فرمانده در غیبت.
🌱روزها گذشت اما از تازگی آن آهنگِ دلنشین و معانی والا کم نشد. با هر بار شنیدنِ طنینِ روحبخش آن، لبها به ناگاه، واژگانش را زمزمه میکرد. شاید مهمترین دلیلش را در واژهی "سلام" بتوان یافت. سلامی که به طور قطع علاوه بر غنای معنایی آن، بیجواب نیز نمیماند و البته نماند.
🌱از آن پس، سلام فرمانده، تنها یک سرود نبود بلکه شعاری شد برای نمایش اتحاد و رمز انقلابیگریِ ما. انقلابی که با تجدد میثاق، بار دیگر بیمه شد و سلامتی خود را تضمین نمود. انقلابی که همهی هستی خود را در انقلابی ماندن جامعهی خود و در حفظ آرمانهای خود میداند، و این حادثه نمایی فاخر شد از تداوم انقلاب و انقلابیتر شدن ما.
🌱حال پس از یک سال، دومین سرود سلام فرمانده، دیدگان عشاق را به خود متوجه ساخته است. سلامی دوباره و عهدی دگر.
اما گویا اینبار سرودمان ارادهای مضاعف کرده است. او امروز یاوری است که یک سال بزرگتر شده، قد کشیده، شجاع شده و مقتدرانه فریاد میزند که کاری خواهم کرد که نامت جهانی شود. آری، امروز منتظران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عزمی به وسعت جهانی شدن دارند. آنها میخواهند همهی دنیا یکپارچه او را صدا بزنند و اینجا تازه آغاز کار است. آغاز کار منتظران و پایان کار مستکبران.
🌱امید است امسال در مسیر جهانی شدنِ نام و یاد او قدمی بلند و مؤثر برای تحقق آرمانشهر مهدی موعود(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بلند کنیم و پاسخ سلام خود را از زبان اماممان و صوت جانبخش ایشان شنوا باشیم. انشاءالله
✍زينب نجیب
@ghalamenajib
🌴در روز بزرگداشت حضرت علیاکبر (علیه السلام) یادی کنیم از
🥀شهید فاجعه فیضیه سال 42👈به نام سيد يونس حسيني رودباري که بر اثر ضربه و شتم مأموران شاه در حوزه علمیه به شهادت میرسد.
🥀شهید 15 خرداد 1342👈ابوالقاسم اردستانی که همراه با قیامکنندگان ورامینی با صدای دلنشین خود نوحهسرایی کرد و با ضرب گلوله به شهادت رسید.
🥀شهدای شکنجه ساواک👈شهیدان سید حسین و سید رضا دیباج که علیرغم عدم مدارک لازم در جرم مشخصی بر اثر شکنجهی مأموران شاه در زندان جان دادند.
🥀شهید قیام 19 دی 56👈غلامرضا همراهى که بخاطر اهانت روزنامه اطلاعات به امام خمینی، در تظاهرات شرکت کرد و به ضرب گلوله به شهادت رسید.
🥀شهید قیام 29 بهمن 56👈محمد تجلا دانشجوی دوره کاردانی دانشگاه تبریز که به دلیل اهانت رئیس کلانتری منطقه به مسجد و مقدسات، سیلی محکمی به او زد و یک گلوله پاسخ او بود.
🥀شهیده سوم محرم سال 57👈 سمنبر عاليپور که در راهپیماییها و تظاهرات حضور فعال داشت. بدون هیچ چشمداشتی اقدام به تشکیل کلاسهای سوادآموزی مینمود و توانست تعداد زیادی از خواهران را باسواد نماید. همچنین از این طریق خواهران مسلمان را به حضور در صحنههای انقلاب و تبعیت از فرامین امام خمینی فرامیخواند. صبح روز سوم محرم، غسل شهادت نمود و در راهپیمایی از ناحیه کمر مورد اصابت گلوله قرار گرفت و خون زیادی از وی رفت. در راه انتقال با وجود اینکه از درد به خود میپیچید اما حاضر نبود چادرش را از خود دور کند. به بیمارستان بوشهر اعزامش کردند که در بین راه در حوالی روستای زادگاهش، سرمستان، با دهان روزه به شهادت رسید.
🥀شهدای قیام 17 شهریور 57👈محبوبه دانش آشتیانی علاوه بر قرآن و نهجالبلاغه، کتابهایی که درباره مسائل سیاسی و مبارزاتی نوشته میشدند، را نیز مطالعه مینمود. مطالعه باعث شد که از نظر فکری فراتر از همسالان خود بیندیشد. در سال اول دبیرستان همزمان با تحصیل، فعالیتهای سیاسی و اجتماعی خود را به شکل منسجم آغاز کرد.صبح روز همان روز، بنر استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی را با خود حمل میکرد و شعار میداد که ناگهان گلوله قلبش را شکافت و به شهادت رسید.
🥀شهید امیر حاج امینی 👈خستگی نداشت. میگفت «من حاضرم تو کوه با همه شما مسابقه بذارم، هر کدام خسته شدین، بعدی ادامه بده...» اینقدر بدن آمادهای داشت که در جبهه شد بیسیم چی لشکر.
شهید بزرگوار در دهم اسفند ۱۳۶۵ در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
عکس معروف شهید امیر حاج امینی بهعنوان سمبل شهید و شهادت در جمهوری اسلامی ایران معروف شد. همیشه وقتی میخواهند تصویری از شهید را به نمایش بگذارند، تصویر زیبای امیرحاج امینی با آن عروج ملکوتی و آرامش در چهره و لبخند ملایم و زیبا بیش از هرچیز جلوهگر میشود.
🥀جوانترین شهید مدافع حرم👈عباس دانشگر که لقب جوان مؤمن انقلابی را از آن خود کرد و با پیمودن مسیری معنوی و تحمل شرایط سخت در جنگ با داعش سرانجام با موشک تاو آمریکایی به شهادت رسید.
اینها تعداد انگشتشماری از شهدای جوان ایران اسلامی است که برای زنده کردن و زنده ماندن آرمانها از جان شیرین خود گذشتند.
و اما...
در چنین روزی یادی کنیم از شهدای جوان امروزمان، آرمان علیوردی و روحالله عجمیان که از نسل شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس و مدافعان حرماند اما خونشان برای دفاع از حریم وطن و حفظ امنیت و دفاع از حرمت ولایت در دل خاک همین سرزمین بهدست اشقیا ریخته شد.
عجبا ...
که چهرهی جنگ چگونه رنگ عوض میکند؟ اما چهرهی جوان برای دفاع از حق هرگز.
و اما نقطهی مشترک قهرمانان وطنم در هر زمان و مکان در برابر دشمنی دشمن تنها به یک دلیل است و بس👇
🌅باید به خودمان بقبولانیم که در این زمان به دنیا آمدهایم و شیعه هم به دنیا آمدهایم که مؤثر در تحقق ظهور مولا(عج) باشیم و این همراه با تحمل مشکلات، مصائب، سختیها، غربتها و دوریهاست و جز با فدا شدن محقق نمیشود حقیقتاً.» (شهید جوان مدافع حرم، محمود رضا بیضایی)
✍زینب نجیب
@ghalamenajib
سرود "سلام فرمانده" صاحبی دارد که در هر زبان و قلم با خود برکت میآورد.
#سلام فرمانده
@ghalamenajib
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با منطق خودتان با شما سخن خواهیم گفت...
اگر سطح منطق شما تا این اندازه نازل است که شکستن پایِ یک گربه به گردن نظام است سَلَّمنا
پس مسئول تمام این پیشرفتها نیز نظام جمهوری اسلامیست نه روند طبیعی پیشرفت در جهان👇
ما در برابری حق تحصیل دختر و پسر و عدالت آموزشی در دنیا رتبهی ۱ را داریم.
به گزارش سازمان ملل قبل از انقلاب، ایران جزء بیسوادترین کشورها در حوزهی بانوان بود اما الان جزء باسوادترین کشورها در حوزهی بانوان هستیم.
نسبت زنان در استادان و هیئتعلمی دانشگاههای کشور، از حدود ۱۴ درصد در دهۀ ۵۰، به حدود ۳۰ درصد در دهۀ ۹۰ رسید.
افزایش نسبت پزشکان متخصص زن از ۱۵ درصد به ۴۰ درصد رسیده است.
این در صد در حوزه تخصص حوزه زنان و زایمان به ۹۸ درصد رسید.
تعداد رشتههای ورزشی بانوان از ۷ رشته در سال ۱۳۵۷، به ۳۸ رشته طی ۲۰ سال اول انقلاب رسید.
تعداد مربیان ورزشیِ خانم نیز رشدی نجومی داشته و از ۹ مربی به ۳۵۰۰۰ مربی افزایش یافته است.
تعداد داوران زن نیز از ۷ نفر به ۱۶۰۰۰ نفر رسیده است، که نشان از افزایش۲هزاربرابری داورِ زن است.
همچنین تعداد ورزشگاههای اختصاصی بانوان پس از انقلاب اسلامی، ۳۰ برابر شدهاست.
فدراسیونهای فعال ورزشی در حوزۀ بانوان از ۱ مورد به ۴۹ فدراسیون افزایش یافته است.
مدالهای کسبشده در رویدادهای بینالمللی توسط بانوان از ۲ مورد در ابتدای انقلاب به بیش از ۸۰۰ مورد رسیده است.
اینها تنها پیشرفت زنان در حوزههای علمی و ورزشی در جهان است. بماند پیشرفتهای چشمگیر دیگر حوزههای هنری، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی که مغز کوچک شما گنجایش ندارد.
✍زينب نجیب
@ghalamenajib
چند نکته....
اینکه افرادی همچون این بهاصطلاح کارشناسان که معلوم نیست کارشناسان علوم سیاسیاند، کارشناسان حقوقاند، کارشناسان فرهنگیاند، کارشناسان ایجاد اغتشاش در کشورهای هدفاند، کارشناسانان ایجاد ناامنی و یا ایجاد توهم ناامنی در ایراناند یا.... اصلاً کارشناس نیستند و تنها کارشکنند، شکی نیست. اما بهعنوان یک مخاطب سؤال دارم!
۱. چرا هرچی نقطهی قوت در ایرانه بهنام روند طبیعی پیشرفت در جهان تمام میشود و هرچه نقطه ضعف هست میگویند کار خودشان است؟
۲. چرا فکر میکنند ما فرزندان ایران قوی میگوییم که ایجاد اغتشاش و ناامنی در کشور کار افراد ناشناس است؟ مگر نمیبینند که ما هر روز تاکید میکنیم که فلان اتفاق زیر سر آمریکاست یا فلان اتفاق زیر سر اسرائیل است و یا زیر سر منافقین و تجزیهطلبان و...
ما هرگز در تشخیص مسببان حوادث نهتنها اشتباه نکردهایم بلکه حضور افراد و پول آنها را کتمان نکردهایم و نمیکنیم.
بنابراین ما هم فاعلان اصلی را میشناسیم و هم راه دفع آنها را.
شما مواظب خودتان باشید که اگر در ارائهی این اراجیف کوتاهی کنید خدا میداند پشت پرده چه بلایی سرتان خواهد آمد...
✍زينب نجیب
@ghalamenajib
29.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دشمنان ببینند
این است آن هوای حقیقی که دختران سرزمینم در آن نفس میکشند.
همان هوایی که گهگاه قصد آلوده کردنش را در سر میپرورانند اما نمیتوانند.
آری، فرزندان وطنم بیدارند.
@ghalamenajib
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیروز خیلی اتفاقی با کانال استاد محمودی از اساتید درجه یک مهدویت برخورد کردم. یکی از صوتهاشون رو باز کردم و یک ساعتی به یاد کلاسهایی که با ایشون داشتم سخنانشان رو مرور کردم.
یکی از تأکیدات ایشان از قول بزرگان، ارتباط قلبی و روحی با امام زمان (علیه السلام) بود مخصوصا تقویت این ارتباط در دوران نوجوانی.
اینکه دو دقیقه بعد از نماز صبح با صاحبالزمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) سلام و گفتگویی داشته باشیم و شبها قبل از خواب گزارشی از خود به ایشان ارائه دهیم.
اگر این روند رو هرچند در همان زمان کوتاه ادامه دهیم قطعا پس از مدتی آثار و برکات آن را خواهیم دید و اینکه خودمان کمکم به این دو دقیقهها چنان وابسته میشویم که بیاختیار مدت زمان این گفتگو رو بیشتر خواهیم کرد.
بعد روزی خواهد رسید که از لحظهی سلام گریه امانمان نخواهد داد.
و این ارتباط قلبی تازه آغاز کار است....
خوشا بهحال شما حضرت آقا که سالهاست دل در گرو یار سپردهاید...
@ghalamenajib