🎞 فواید انرژی هستهای که از آن بیخبریم!
اینا رو ببینید👇 همهشون دربارهی پیشرفتهای صنعت هستهای کشورمونه ...
📌اَگِه تَصَوُّرِت اَز اِنِرژیِ هَستِهای ساختِ بُمبِه
این ویدیو رو ببین ...
https://eitaa.com/2342488/2549
📌کِشت یک نوع جلبک که خارجیها کیلویی ۳۹۰هزار دلار پول براش میدن
https://eitaa.com/2342488/4938
📌دستاوردهای جدید صنعت هستهای در حوزه کشاورزی و پزشکی
https://eitaa.com/2342488/4843
📌درمان سرطان با استفاده از انرژی هستهای!
https://eitaa.com/2342488/3831
📌تولید داروی درمان سرطان تیروئید
https://eitaa.com/2342488/3571
📌تولید ۶ میلیارد کیلوواتساعت برق هستهای در نیروگاه اتمی بوشهر
https://eitaa.com/2342488/3562
📌تولید شتابدهنده داینامیترون با کلی استفاده
https://eitaa.com/2342488/3277
📌انقلابی در بدن بیمار سرطانی | توسط دانشمندان ایرانی
https://eitaa.com/2342488/3061
📌رونمایی از ۳ دستاورد جدید هستهای
https://eitaa.com/2342488/1264
📌۷۵ پله صعود در جهان
در تولید مقالات علمیِ انرژی هستهای و مهندسی
https://eitaa.com/2342488/2835
📌کنترل آفت محصولات کشاورزی
https://eitaa.com/2342488/1308
#انرژی_هستهای
#ایران_قوی
@ghalamnegaremonfared
🔖بیتقوایی اجتماعی، ویروسی مهلکتر از کرونا
یکی از زیباترین تعاریفی که میتوان برای تقوا تعریف کرد، تقوا به معنی «تمرکز برتکلیف» و در یک کلمه «تکلیفمحوری» است. بر این اساس، رکن و گوهر اصلی جامعه اسلامی و مکانیزم منحصربهفرد جامعهپردازی و ترقی اجتماعی تقواست و جامعه اسلامی، جامعهای است که بتواند رعایت تقوا را در فرد و سپس در جامعه به حداکثر برساند. طبق این تعریف، میتوان تقوای اجتماعی را به معنی تلاش برای تحقق آرمانهای اسلامی دانست. پس اگر تقوا بنیاد اخلاق و هنجارهای اجتماعی است، بیگمان ریشهی همهی ناهنجاریها نیز در بیتقوایی است. انسان متقی کسی است که نسبت به هرگونه پلیدی عقلانی و عقلایی و شرعی واکنش منفی نشان میدهد و به خود اجازه نمیدهد تا آن را مرتکب شود.
ملت ایران درتجربهی مقابله با ویروس مهلک جهانی کرونا در سال۹۸، در آزمون تقوای اجتماعی به معنی تمرکز بر تکلیفمحوری مانند تجربهی سالهای دفاع مقدس و بسیج عمومی کشور در پاسداری از آرمانهای نظام و دفاع از کشور سربلند شد. آن روزهای تلخ که با پدیدار شدن تهدید این بار در عرصهی سلامتی، همهی آحاد ملت دست به دست هم دادند و با بهکارگیری توصیههای رهبر معظم انقلاب؛ با عزم ملی، اتحاد و همدلی آحاد ملت در رعایت پروتکلهای اجتماعی خوش درخشیدند.
در روزهای پر از التهاب و اضطراب ناشی از شیوع بیوقفه ویروس جهانی کرونا، هر روز شاهد فوت تعداد زیادی از مردم دنیا و عزیزان و هموطنان خود بودیم و برای حفظ جان عزیزانمان مراکز آموزشی و مدارس به تعطیلی کشانده شد و ملت برای جهادی دیگر این بار در عرصه سلامت عمومی کشور به پا خواست. در این هنگام نیروهای مردمی با همراهی و همکاری بسیج و سپاه، به گندزدایی مراکز عمومی، بیمارستانها و پارکها پرداختند و عدهای با کمک در تغسیل و تدفین قربانیان کرونا و با برطرف کردن نیازهای خانوادههایی که درگیر بیماری و فوت عزیزانشان بودند، با آنها همدردی و همراهی کردند. نقش کانونی مساجد در بسیاری از محلهها به عنوان نقطهی مرکزی جمعآوری کمکهای مؤمنانه برای دوخت و تهیهی ماسک جهت پیشگیری و رفع نیازهای اولیهی اقتصادی اقشار آسیبپذیر جامعه، بسیار مؤثر و کارآمد بود.
همچنین برنامهریزی و همکاری نخبگان با دولت برای تولید واکسنهای ایرانی و همکاری دولت برای وارد کردن و تآمین واکسن از کشورهای امن منطقه و واکسیناسیون عمومی، تولید و تأمین ابزارهای درمانی همچون انکباتور برای کنترل بیماری و درمان همهی مردم در کل کشور نقش مهمی در کنترل بیماری داشت و بدین ترتیب همهی آحاد ملت در کنار دولت رزمایشی ایرانی اسلامی از تقوای اجتماعی به معنیِ «تکلیف محوری» را به نمایش گذاشتند و این تهدید بزرگ ملی را شکست دادند.
البته در این زمان نیز دشمن همیشه بیدار از پای ننشست و در مدت زمان تعطیلی آموزش حضوری مدارس و گسترش فضای استفادهی کودکان، نوجوانان و جوانان از فضای مجازی آموزشی به نفع اهداف شوم خود استفاده کرد.درکنار ارائهی محتوای آموزشی، ابتدا با ذائقهسازی مخاطب را هدایت کرده و در مرحلهی بعد با برنامهریزی از قبل تعیینشده و با صرف میلیاردها دلار، برنامهها و اهداف پلید خود را در قالبهای هنری جذاب؛ تحت عنوان فیلم، موسیقی و محتوای مسموم و ناامیدکننده از آیندهی روشن ایران قوی در شبکههای مجازی، به خصوص درشبکههای مجازی بیگانه در اختیار کاربران نوجوان و جوان قرار داد تا ذهنها را تسخیر و هدایت کند.
سپس در دوران اغتشاش و فتنه سال ۱۴۰۱ که از مدتها قبل و با هدف براندازی نظام برپا شدهبود، پیاده نظام غافل و فریبخوردهی خود را وارد میدان کرد. متاسفأنه با وجود تذکرات و توصیههای رهبر انقلاب در تمام سالهای بعد از انقلاب، خصوصا در سالهای اخیر مبنی بر اهمیت عرصهی جبههی فرهنگی و خطر وقوع جنگ نرم و شناختی از طریق رسانه خصوصا رسانههای بیگانه، به دلیل غفلت برخی والدین و مسئولین امر، دشمن در این زمینه تا حدی موفق بود و این اقدامات منجر به شهادت تعدادی از مدافعان امنیت و خسارات جانی و مالی شدیدی شد.
اما به لطف الهی و با هوشیاری و بصیرت مردم در عدم همراهی با فتنهجویان داخلی و خارجی ظاهرا پایان یافت، ولی در ادامه با شکلی جدید و در قالب اعتراض به حجاب اجباری، سر برآورد. این بار نیز در صورت بیتفاوتی، عدم تشخیص و عکسالعمل آگاهانه و به موقع از جانب آحاد مردم و مسئولین و دوری از اتحاد و انسجام ملی، عدم رعایت تقوای اجتماعی به معنای عدم تکلیف محوری به شکلی که شرح شد، عدم تبعیت از رهنمودهای رهبر انقلاب و غفلت و کوتاهی آحاد مردم، تبعات جبرانناپذیری را به دنبال خواهد داشت. «حضرت علی علیه السلام فرمود: کسی که به هنگام یاری ولیّ و رهبر خود بخوابد، با لگد دشمن از خواب بیدار خواهد شد! »(عيون الحكم و المواعظ (لليثی)، ص۴۴۱)
🖋آمنه عسکری منفرد
📝ادامه دارد...
@ghalamnegaremonfared
#تقوای_اجتماعی
📝ادامهی مطلب...
پیشنهاد نگارنده این است که در شرایط فعلی مسائلی مانند بیحجابی یا معضلات ناشی از ولنگاری فضای مجازی و دیگر معضلات اجتماعی و فرهنگی در مرحلهی اول با تیمی از نخبگان و کارآمدان امر و بر طبق رهنمودهای کلی رهبر فرزانه انقلاب و سیاستهای نظام، کارشناسی شود، سپس ضریب خطای احتمالی و آثار مثبت و منفی طرحهای پیشنهادی بررسی شده و در نهایت طرحی واحد، همه جانبه و شفاف ارائه شود. لازم است سیاستهای مربوط به پیشگیری، مقابله و یا رفع خطرات احتمالی حاصل از اجرای طرح، تحت عنوان سیاست واحد، همه جانبه و کارشناسی شده، از طرف دولت و یا ارگان مسئول اعلام شود. همچنین باید پیامدهای احتمالی حاصل از انجام فعل و یا ترک آن به درستی برای همگان تبیین شود. در این صورت همهی آحاد ملت با آگاهی، اراده، اتحاد و انسجام ملی و استفاده از توان جمعی برای رفع معضل به میدان میآیند و بدین ترتیب بسیاری از این مسائل طبق قانون همافزایی با بهرهگیری از تقوای اجتماعی در جامعهی اسلامی و تکلیف مداری حول محور واحد از جانب مردم و مسئولین قابل حل خواهد بود.
🖋آمنه عسکری منفرد
#تقوای_اجتماعی
@ghalamnegaremonfared
انتشار یادداشت («امین» بانوان ایران)، به مناسبت سالگرد ارتحال بانو مجتهده امین، در شمارهی ۵۲۳ هفتهنامهی ۹دی، تاریخ ۲۸خرداد ۱۴۰۲
@ghalamnegaremonfared
قلمْنگارِ منفرد
🔖«امینِ» بانوانِ ایران در سال ۱۲۷۴ خورشیدی بانویی چون مروارید در اعماق دریای عرفان و معرفت، در می
(«امینِ»بانوان ایران) از اینجا بخوانید🔺
@ghalamnegaremonfared
شهادت حضرت جوادالاائمه (علیه السلام) بر عموم شیعیان تسلیت و تعزیت باد.
@ghalamnegaremonfared
انتشار یادداشت «بیتقوایی اجتماعی، ویروسی مهلکتر از کرونا»، در روزنامهی راه مردم، تاریخ ۱۴۰۲/۳/۲۹
@ghalamnegaremonfared
قلمْنگارِ منفرد
🔖بیتقوایی اجتماعی، ویروسی مهلکتر از کرونا یکی از زیباترین تعاریفی که میتوان برای تقوا تعریف کر
یادداشت «بیتقوایی اجتماعی، ویروسی مهلکتر از کرونا» از اینجا بخوانید🔺
@ghalamnegremonfared