🍃بسم رب الشهدا والصدیقین 🍃
نام و نام خانوادگی :شهید مدافع حرم ابراهیم رشید
او از نیروهای تخریب تیپ مکانیزه 20 رمضان نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود.
نام پدر : غلامعلی
تاریخ تولد :1365/1/26
محل تولد :اصالتاً اهل روستای صرم قم بود
تاریخ شهادت :1397/4/10
محل شهادت :در مسیر جاده تدمر- دیرالزور سوریه
محل دفن :قم، گلزار شهدای علی بن جعفر(ع)
وضعیت تاهل : متاهل
خصوصیات اخلاقی :
ابراهیم همواره احترام پدر و مادرش را حفظ میکرد و توجه ویژهای به مشکلات خانواده داشت.
سخت کوشی، تواضع و کمک به نیازمندان
متواضع و مهربان بود و در اوج عصبانیت خنده بر لب داشت و مدیریت بسیار عالی داشت.
#شهید_ابراهیم_رشید
#شهید_مدافع_حرم
#معرفی_شهید
تاریخ شهادت:04_10
@ghalamroeshgh💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تا کی میخواید بگید موقعیت حساس کنونی!؟
🔹 پاسخ استاد ازغدی
#جنگ_شناختی
@ghalamroeshgh💖
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️اینجابیروت است
#سلام_فرمانده
@ghalamroeshgh💖
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 امام زمان (عج) فرمودن اینطور به من سلام کنید
👤 استاد عالی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 💚
@ghalamroeshgh💖
📛 اروپا مهمترین متهم داغ سردشت
🔻 بمباران شیمیایی شهر مرزی سردشت فجیعترین تهاجم از این نوع در جهان بود که آثار و مشکلات بسیاری برای مردمان این دیار بوجود آورد؛ بهطوری که این شهر را به نخستین شهر قربانی جنگافزارهای شیمیایی در جهان پس از بمباران هستهای هیروشیما تبدیل کرد.
‼ نیروی هوایی رژیم بعث در روز ۷ تیر ۱۳۶۶ شهر سردشت در استان آذربایجان غربی را با بمبهای شیمیایی خریداری شده از کشورهای اروپایی و آمریکا هدف قرار داد و مرگ و رنج هزاران شهروند غیرنظامی را رقم زد. در این روز هفت بمب خردل به این منطقه برخورد کرد که دوتای آنها در بازار شهر، دو بمب دیگر در منطقه مسکونی و سه بمب هم به باغهای اطراف این شهر اصابت کرد. در این شهر 12هزار نفر زندگی میکردند که 110 نفر از آنها بلافاصله به شهادت رسیدند و بیش از هشتهزار نفر هم دچار عوارض شیمیایی شدند.
🔸 سکوت مجامع بین المللی در مورد این جنایت ناشی از نقش کشورهای اروپایی و آمریکایی در وقوع این حادثه بود. این کشورها که خود عامل فروش این تسلیحات شیمیایی به عراق بودند، نه تنها واکنش خاصی به این جنایت نشان ندادند، بلکه آن را انکار کردند.
🔺 در نهایت نیز مصوبه شورای امنیت سازمان ملل در محکومیت استفاده از سلاحهای شیمیایی علیه غیرنظامیان و جنایات جنگی آشکار «صدام» با وتوی آمریکا بی اثر ماند.
#بمباران_شیمیایی_سردشت
#جنایات_غرب
@ghalamroeshgh💖