📌 دیدار رؤسای سازمانهای نظام مهندسی با رئیس مجلس
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
🔗 @ghalibaf
تکذیب ادعای یک رسانه دربارۀ مجلس شورای اسلامی؛
📍 در آستانۀ ورود به پیشثبتنامها، تخریب مجلس در دستور کار برخی چهرهها و جریانهای سیاسی قرار گرفته است
🔖 روابط عمومی مجلس شورای اسلامی:
📌 روز گذشته، یکی از رسانهها مدعی برگزاری جلسۀ انتخاباتی در مجلس شورای اسلامی شده بود و براساس شنیدهها با هزینۀ مالی جریانی که فعلاً از ذکر نام آن خوددداری میکنیم، توزیع شد.
📌 بدینوسیله اعلام میشود این ادعا صحت ندارد و خلاف واقع است و بدیهی است مجلس شورای اسلامی پیگیری حقوقی انتشار و بازنشر این خبر کذب را برای خود محفوظ میدارد.
📌 روشن است کسانی که از اصلاح خبر منتشرشده و انتشار تکذیبیه خودداری کنند مشمول پیگرد حقوقی خواهند شد. در آستانۀ ورود به پیشثبتنامها، تخریب مجلس با انتشار خبرهای دروغ و تحریف واقعیتها در دستور کار برخی چهرهها و جریانهای سیاسی قرار گرفته است.
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
🔗 @ghalibaf
📍 قالیباف: مشکلات با تکرارشان در حرفها حل نمیشوند؛ برای حل مسئلهها باید ابتدا آنها را به رسمیت شناخت
🔖 محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در جمع اعضای مجمع ملی کارآفرینان کشور:
📌 وقتی کاری در کمترین زمان و در سادهترین روشها قابل حلوفصل است نباید در فرایند بروکراسی اداری دچار پیچیدگی و وقتکشی شود. مشکل را هرقدر تکرار کنیم حل نمیشود، بلکه باید آن را تبدیل به مسئله کرد، بعد مسئله را پیش رو گذاشت و اینجاست که با طراحی عقلانی و با مشورت میشود آن مسئله را حل کرد.
📌 ما همیشه مشکل را با ادبیات مختلف تکرار میکنیم، اما تبدیل به مسئله نمیکنیم تا حل شود. ما باید اول یک مسئله را به رسمیت بشناسیم تا حلش کنیم و لذا وقتی مسئله را به رسمیت نشناختیم، همین میشود که همیشه در مورد مشکلات فقط حرف میزنیم. شما ببینید در جلسات متوالی همه با هم دردودل میکنیم و میبینیم یک سال بعد، دو سال بعد، سه سال بعد همانجا هستیم. درحالی که مسئله قابل حل است، به شرط آن که اول مسئله را بشناسیم، بعد به رسمیت بشناسیم، سپس میشود آن را حل کرد. ما باید این مسیر را طی کنیم.
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
🔗 @ghalibaf
📍 قالیباف: برای بهبود اقتصاد کشور، باید رابطۀ دولت و بخش خصوصی را اصلاح کنیم | دولت باید تنظیمگر بخشهای مختلف باشد
🔖 محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در جمع اعضای مجمع ملی کارآفرینان کشور:
📌 چالش کشور چالش اقتصادی است. این چالش مشکل جدی ماست. من با همۀ وجودم به این حرف باور دارم که اگر رابطۀ دولت با بخش خصوصی شفاف نشود و بخش خصوصی به رسمیت شناخته نشود، مشکلات حل نخواهد شد.
📌 امام خمینی (ره) در ابتدای انقلاب با اصناف و به تعبیری با بازار اصفهان در قم در سال ۱۳۵۸ کردند. حرفشان در آن جلسه به آنها این است که به کارگران توجه کنید؛ کارگران با حداقل کمک قانعاند. شما اگر به کارگرانتان برسید، بیش از هر چیزی به شما کمک میکنند. امام در ادامه صحبت میفرمایند مهمترین نگرانیام برای آیندۀ دور انقلاب نگرانی اقتصادی است؛ به همین دلیل امام (ره) تأکید داشتند که مشکلات اقتصادی را حل کنید و به آن توجه کنید.
📌 من حتماً نقش دولت را یک تنظیمگر میدانم. دخالت حداقلی و حداکثری نداریم و دولتها باید نقش خود را بهعنوان یک تنظیمگر در بخشهای مختلف اقتصادی ایفا کنند. هم بخش خصوصی و هم دولت و هم ما باید بدانیم که در یک جنگ اقتصادی هستیم.
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
🔗 @ghalibaf
📍 اصلاح و تدوین قانون بانک مرکزی و بانکهای عامل طبق نقشۀ راه مجلس یازدهم
🔖 محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در جمع اعضای مجمع ملی کارآفرینان کشور:
📌 امروز ناترازیهایی در کشور وجود دارد ازجمله ناترازی در حوزۀ مسائل بانکی، من قبل از اینکه کار را در مجلس شروع کنم، یک نقشۀ راه برای مجلس داشتم، که یکی از بخشهای مهم آن حوزه اقتصاد بود، زیرا اقتصاد بهدلیل اهمیتش مهمتر از حوزههای دیگر است و باید دقیق مثل ساعت سیستم را کنترل کرد.
📌 یکی از بخشهای این نقشۀ راه قانون بانک مرکزی است که مربوط به حدود ۵ دهۀ قبل است؛ البته در ۳ یا ۴ دورۀ مجالس گذشته تلاش شد قانون بانک مرکزی را اصلاح کنند، که این میسر نشد. اینقدر نظرات، فشارها و سلیقههای مختلف وجود داشت که کار انجام نشد، اما مجلس یازدهم واقعاً با زحمت پای کار ایستاد و این طرح به تصویب رسید و اکنون در مراحل نهایی است.
📌 در حال حاضر، کار دوم در حوزۀ بانک، تعیین تکلیف قانون بانکهای عامل است که این موضوع از کمیسیون مربوطه آمده و در صحن بررسی خواهد شد.
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
🔗 @ghalibaf
📍 قالیباف: سالانه ۱۰۴ میلیارد دلار نه مصرف، که هدررفت قطعی انرژی داریم
🔖 محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در جمع اعضای مجمع ملی کارآفرینان کشور:
📌 ما در حال حاضر در مجلس ایستادهایم تا در قالب یک برنامۀ مدون در زمان مشخص، ناترازی در بانک، در آب، در برق و در انرژی رفع شود.
📌 ما الان به نرخهای سال ۱۴۰۰، مبلغ ۱۰۴ میلیارد دلار هدررفت قطعی انرژی داریم، نه اینکه مصرف میکنیم، هدر میدهیم. با این شرایط از سرمایهگذار فرانسوی میخواهیم که بیا ۴ میلیارد دلار برای ما در عسلویه سرمایهگذاری کن و او هم بعد از تحریم میگذارد میرود. درحالی که ما به راحتی میتوانیم در برنامۀ ۵ساله این معضل را مدیریت کنیم.
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
🔗 @ghalibaf
🗳 توضیحات خبرگزاری خانۀ ملت دربارۀ کلیدواژۀ «تصمیمات سخت» در صحبتهای رئیس مجلس شورای اسلامی
🔖 خبرگزاری خانۀ ملت طی یادداشتی نوشت:
📌 در روزهای اخیر یکی از جملات رئیس مجلس، در جمع اعضای نظام مهندسی، بازتاب گستردهای در شبکههای اجتماعی و برخی رسانهها داشته و البته در این میان برخی یا به تصور اینکه تاکنون چنین تأکیداتی از سوی دکتر قالیباف انجام نشده یا به قصد تخریب، دربارۀ آن دست به خیالنویسی زدهاند.
📌محمدباقر قالیباف در این نشست که هفتۀ گذشته برگزار شد، در بخشی که دربارۀ الزامات برنامۀ هفتم توسعه سخن میگوید، تأکید کرده بود: «کشور نیازمند تصمیمات شجاعانه، سخت و تلخ است که باید بگیریم و پای آن بایستیم تا با یک برنامۀ ۵ساله ثبات اقتصادی را به کشور برگردانیم». برخی از روی عدم اطلاع و برخی دیگر از جمله رسانههای معاند فارسیزبان با هدف تخریب رئیس مجلس، این جمله را بهغلط به موضوع بنزین متصل کرده و حتی ادعا کردهاند که در همین روزها قیمت بنزین گران خواهد شد. این ادعای خلاف واقع درحالی است که:
1️⃣ این ادعا خیالپردازی و غیرواقعی بوده و کوچکترین نسبتی با صحبتهای رئیس مجلس ندارد.
2️⃣ این نخستین بار نیست که رئیس مجلس بر لزوم اتخاذ تصمیمهای شجاعانه و سخت تأکید دارد. در سالهای اخیر بهخصوص در سه سال گذشته، آقای قالیباف بارها از تصمیمهای سخت و شجاعانه سخن گفته و در نقطۀ کانونی آن بر «جهاد تصمیم» بهعنوان یکی از ویژگیهای مدیریت کشور در شرایط کنونی بارها تأکید کرده و گفته بود که اینگونه تصمیمها، لازمۀ اصلاح حکمرانی و حل مسائل است. از جمله:
👇 ۳۱ خرداد ۱۴۰۲، مراسم بزرگداشت سالروز شهادت شهید چمران: «تغییر و تحول و بازسازی نظام حکمرانی در کشور نیازمند تصمیماتی است و افرادی که می خواهند تصمیم بگیرند باید بدانند که تصمیمات 'سخت و تلخ' باید بگیرند. در جهاد تصمیم باید شجاعت در تصمیمگیری داشته باشند».
👇 ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، نشست زنان و مشارکت سیاسی: «باید بتوانیم با تصمیمات مهم و شجاعانه در همۀ عرصههای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و بهویژه با اولویت اقتصادی، مسائل را حل کنیم».
👇 ۲ شهریور ۱۴۰۱، جلسۀ نظارت ستادی از استان لرستان: «به مدیران قوی و امین در کشور باید اجازه و میدان داده شود تا با شجاعت تصمیم بگیرند. امروز تحول در کشور و حل مشکلات نیازمند شجاعت در مدیران است تا بتوانند خردمندانه مشکلات را حل کنند».
👇 ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، نشست مشترک دولت و مجلس: «جهاد تصمیم رمز تبدیل فرصتهای باریسک به تحولات بزرگ در کشور است. در سال ۱۴۰۱، در آستانۀ تنظیم برنامۀ هفتم توسعه هستیم، لذا باید اجازه دهیم تصمیمات شجاعانه گرفته شود، چراکه با تصمیمهای بزرگ میتوانیم جراحیهای بزرگ و تحولات بزرگی را ایجاد کنیم. تأخیر و تردید و تغییر نباید دامن جبهۀ انقلاب را در تصمیمات شجاعانه بگیرد».
👇 ۱۶ دی ۱۴۰۱، یادوارۀ شهدای شهرستان نیریز استان فارس: «ما در اقتصاد نیازمند تصمیمات دقیق و شجاعانه هستیم تا بتوانیم شرایط را تغییر دهیم».
📌 در حقیقت، «جهاد تصمیم» کلیدواژۀ اساسی رئیس مجلس دربارۀ موضوعات اساسی کشور است. قالیباف تأکید دارد که تصمیمها «باید شجاعانه و با مسئولیتپذیری باشد، [بهصورتی که وقتی آن تصمیم را گرفتی] حاضر باشی آبرو و مال و جان خود را در راه آن بگذاری».
📌 کمترین انتظار از کسانی که دست به تحلیل و تفسیر میزنند، این است که قبل از آن که بخواهند مطلبی نگارش کنند، اندکی برای بررسی سخنرانیهای گذشته وقت بگذارند تا اگر به سؤالاتشان پاسخ داده نشد، آنگاه دست به تحلیلسازی بزنند.
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
🔗 @ghalibaf
📍 لایحۀ حجاب و عفاف: علیه هنجارشکنی، علیه شکاف اجتماعی، مخالف گشت ارشاد
🔖 پایگاه خبری فردا، طی یادداشتی، نوشت:
📌 لایحۀ عفاف و حجاب آنچه مخالفانش میگویند نیست، چه از جنس سوپرانقلابیها، چه از جنس اصلاحطلبها و چه از جنس اپوزیسیون. این لایحه بهدنبال ایجاد بازدارندگی بهنحوی است که از تعداد افراد هنجارشکن کاسته شود، برخورد فیزیکی در سطح جامعه ایجاد نگردد، مردم مقابل هم قرار نگیرند و زمینۀ سوءاستفادۀ دشمن فراهم نگردد.
📌 این لایحه با شدت و قدرت مقابل ولنگاری و ناهنجاری میایستد و درعینحال با هرگونه شکاف اجتماعی هم مخالفت میکند و از شیوههایی مانند گشت ارشاد هم عبور کرده است.
📌 تمرکز این طرح بر برخورد شدید بر مروجان برانداز بیحجابی، تنبیه مالی سلبریتیهای مبلغ بیحجابی و مشوقان معمولی بیحجابی است که با جریمههای معنادار تلاش میکند از ناهنجاری در سطح جامعه بکاهد تا با تعداد کمتری فرد متخلف مواجه شود. درعینحال، بخش اعظمی از این لایحه به تکالیف نهادهای فرهنگی مربوط است که در تبیین نسل جدید نسبت به معارف دینی و ملی کمکاری کردهاند و از این جهت باید مسئولانه نسبت به وظایف خود اقدام کنند.
👇 ادامۀ این یادداشت را در این لینک بخوانید.
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
🔗 @ghalibaf
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 تقطیع و تحریف نتایج یک نظرسنجی مهم دربارۀ رعایت حجاب توسط برخی رسانهها | چرا جریمۀ بازدارنده جایگزین گشت ارشاد شده است؟
📌 تحریریه | از ساعتی پیش، در برخی کانالهای خبری بهصورت گسترده مطلبی توزیع شده که در آن به نقل از یک عضو مرکز پژوهشهای مجلس ادعا شده فقط ۴۰ درصد مردم با حجاب موافقاند. درحالیکه این جملات تقطیعشدۀ توضیحات کامل حجتالاسلام محبی از یک نظرسنجی است که بخش دوم دیدگاه مردم توسط این رسانهها حذف و محتوایی جهتدار و نادرست بازنشر شده است.
📌 در همین نظرسنجی، بهصراحت تأکید شده که «مردم معتقدند رعایت حجاب کماکان باید الزامآور باشد، اما نه با شیوۀ گشت ارشاد، بلکه باید راهی پیدا شود که بدون درگیری پلیس با مردم این مسئله رعایت شود». بر همین اساس، در لایحۀ جدید عفاف و حجاب، مجلس جریمۀ نقدی سنگین و بازدارنده را جایگزین گشت ارشادی کرده است که هم دستاوردی در حوزۀ افزایش حجاب نداشته و در مقابل بیحجابی بازدارندگی ایجاد نکرده و هم شیوۀ اجرای آن، بهانه به دست دشمنان داده است.
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
🔗 @ghalibaf
26.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 منظور قالیباف از تصمیمات سخت چیست؟
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
🔗 @ghalibaf