📍پیام دکتر قالیباف خطاب به رؤسای پارلمانهای جهان
🆔@ghalibaffan
📍میگفتن آقای قالیباف در شهرداری مدیریتش پیمانکاری بوده؟!
ولی حقیقتی که به شما نمیگن اینه که سر مدیریت همون فضاهایی که ایشون بنیاد گذاشت ذیل شهرداری در همه ادوار بعد از او دعواست !
شهر آفتاب، پارک موزه دفاع مقدس، ایوان ری، دریاچه چیتگر و ...
📝پازوکی
🆔@ghalibaffan
📍 تخریب قالیباف 》
مخرج مشترک مصاف و اصلاح_طلب های تندرو وافراطی....
مصافی ها در ظاهر مخالف ظریف بودند!اما حالا ازاستعفای ظریف ناراحت شدند!
جالب نیست واستون:)
📝 دهاتی
🆔 @ghalibaffan
⭕️قالیباف به السنوار پیام داد
🔸رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی انتخاب "یحیی السنوار" را به عنوان رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تبریک گفت.
@AlalamFa | جزئیات بیشتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 رویه غلط کارچاقکنی در راهروهای مجلس/ قالیباف دراین خصوص چه کرد؟
🔹با دستور رییسمجلس رویه قدیمی و اشتباه حضور اطرافیان گزینه های پیشنهادی وزارتخانه ها، در مجلس برای لابیگری و کارچاق کنی ممنوع شد. وزرای پیشنهادی دولت تنها با سه همراه که یک نفر معاون پارلمانی وزارت خانه و دو نفر دیگر کارشناسان تخصصی هستند درمجلس حاضر شده و به سایر همراهان اجازه ورود به مجلس داده نمیشود.
🆔 @ghalibaffan
📍 خوب تااینجا یادداشت میکنیم
مصافیون درایام انتخابات هرچه آذرپیک،سلطانی،اشتری،علی احسان و...علیه نمایندگان مجلس انقلابی و دکتر قالیباف گفتند ایشان ریتوییت کرد
تا تخریب کند
تا دروغپراکنی کند
و توییتی که ۱۵تالایک نمیخورد
ویوی چند کایی گرفت و فیواستار شد
🔹ولی جوابیه رو بعداز عملیات تخریب که ۷ماهه درمجازی وجود دارد تازه منتشر میکند و جالبه عطسه اکانتهای فیک علیه قالیباف دونهایش جا نمیافتاد و دیده میشد ولی پاسخ دروغها رو تازه میبینند
ما هم هیچی کلا باور کردیم
📝 علی عبداللهزاده
@ghalibaffan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍روایت قائم پناه معاون اجرایی پزشکیان از انتخاب وزیر کشور :
🔹دکتر پزشکیان گفتند خودم دکتر مومنی را انتخاب با جمیع جهات دیدم بهتر از گزینههای دیگری است و این وزیر من خواهد بود نه وزیر شخص دیگری برای من کار خواهد کرد نه برای شخص دیگری
@ghalibaffan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍پاسخ حسین شریعتمداری به امیر حسین ثابتی؛ آیا برجام حاصل عملکرد سید عباس عراقچی بود؟
🔹شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان: "آقای عراقچی با تیم مذاکره کننده دولت قبل فرق دارد؛ او نقاط مثبتی دارد. عراقچی دیدگاه هایی داشت که با آقای ظریف متفاوت بود."
🔹"مقاومت های عراقچی موجب شد در جریان مذاکرات وین خیلی از چیزها( امتیازات) را از دست ندهیم."
چند ثانیه
🆔@ghalibaffan
📍دوستان به جای لجن پراکنی بهتر نیست دنبال عملی کردن صحبت رهبری باشند که صدای واحد از بدنه حاکمیت شنیده شود.
پروژه بگیر ها دنبال لگد زدن شخص قالیباف هستند و هر روز موضوع عوض میکنم.
امروز مومنی فردا یک نفر دیگر
(مومنی به گفته مشاوران دکتر پزشکیان از دوست قدیمی ایشون هستند.)
📝Edris vahdat
🆔@ghalibaffan
📍 ماجرای پیشنهاد اسکندر مومنی برای وزارت کشور از سوی رییس جمهور؛ سنجه خوبی برای شناخت محافل افراطی در دو جریان سیاسی کشور بود.
یک طرف به قالیباف تهمت زد که مومنی سهمیه اوست.
یک طرف پا به زمین کوبید که باید همانی که ما می گوییم، باشد.
سخنان قائم پناه مبنی بر اعتماد شخصی پزشکیان به مومنی هم البته بعید است افراطیون دو جریان را ساکت کند.
چون آنها نمیخواهند کشور روی آرامش ببیند.
فضای ملتهب و متشنج، خون جاری در رگهای حیات سیاسی آنهاست .
📝 سیدرضا علیمی حسینی
🆔@ghalibaffan
📍بیچاره قالیباف!
از صدا و سیما گرفته تا رسانه های خودی و ناخودی به قالیباف حمله کردن گفتن گزینه ی خودشو فرستاده برای وزارت کشور!
الان قائم پناه رفیق ۴۰ ساله پزشکیان و معاون اجرایی دولت رسماً داره میگه پزشکیان مومنی رو شخصا انتخاب کرد تا وزیر مورد اعتماد خودش باشه
📝 Mozhganomrani77
🆔@ghalibaffan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍احمد پناهیان:
به استقبال فتنه جدید داریم میریم
یک جریانی تو فضای مجازی مسلط است که مدام پمپاژ اطلاعات، و فضا رو پر میکنه از تحلیل و مطلب و بچه مذهبی که معیار حق و باطل دستش نیست میگه این که درسته .
📝عالی مکان
🆔@ghalibaffan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازنشر به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی: خاطرۀ قالیباف از رانندگی در اتوبوس اولین گروه آزادگان ایرانی
رئیس مجلس، در جمع آزادگان عملیات خیبر:
«...زمانی که وارد خاک عراق شدیم، نمایندۀ صلیب سرخ اتوبوس را نگه داشت و گفت تنها راننده باید در اتوبوس حضور داشته باشد و شخص دیگری نباید باشد. ازاینرو بنده رانندۀ اتوبوس را پیاده کردم و خودم جای آن نشستم. نمایندۀ صلیب سرخ از من پرسید شما چهکاره هستید؟ من گفتم من فقط یک راننده هستم. خاطرم هست شهید همدانی نیز در اتوبوس بعدی داشت میآمد...».
📍محمد باقر قالیباف در یاداشتی به مناسبت گرامیداشت روز آزادگان نوشت؛
🔹آجر آزادگان بیشتر از شهدا نباشد، کمتر از ایشان نیست
🆔 @ghalibaffan
📍متن روی این عکس باعث حسرتم شد .خدا لعنت کنه همه ی کسایی که ماموریت داشتن این مرد بزرگ رو تخریب کنن.لعنت الله علی القوم الظالمین...
🆔 @ghalibaffan
📍دکتر قالیباف در صحن علنی مجلس:
🔹از امروز در صحن مجلس شورای اسلامی بر اساس ماده ۲۰۴ بحث مربوط به بررسی کابینه در صحن مجلس شورای اسلامی آغاز میشود که بر اساس زمانبندی که داریم تا روز چهارشنبه هفته جاری این بررسیها ادامه خواهد داشت.
🔹امیدوارم با همدلی و بررسیهای دقیق و جنبههای کارشناسی بتوانیم در پایان وقت قانونی که بیش از ۳۶ ساعت در نظر گرفته شده و وقت مفیدی است، بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس را انجام دهیم و در نهایت روز چهارشنبه به رای گیری نهایی درباره وزرای پیشنهادی برسیم.
🔹خواهش بنده از همه همکارانم آن است که نظم و انضباط را در طول بررسی جلسات رای اعتماد رعایت کنند تا بتوانیم از وقت خود به خوبی استفاده کنیم و جلسات را با کار کارشناسی و دقت بیشتر و توجه همه دوستان به مباحثی که مطرح میشود، داشته باشیم.
🆔 @ghalibaffan
📍رابطه قالیباف-پزشکیان چگونه رادیکالیسم چپ و راست را به انزوا میبرد؟
اصول گرایی و اصلاح طلبی جدید
سعید آجورلو در مطلبی در روزنامه صبح نو به تاثیر انتخابات ریاست جمهوری بر آرایش نیروهای سیاسی پرداخت؛
🔹نحوه مواجهه مجلس دوازدهم با کابینه پیشنهادی مسعود پزشکیان علاوه بر اینکه میتواند نشاندهنده رابطه دولت و مجلس در چهار سال آینده باشد، قادر است شمایلی از آرایش نیروهای سیاسی در سالهای آینده را نشان دهد. این وضعیت در نسبت میان مجلس پنجم و دولت اول خاتمی تعیینکننده بود و مواجهه علنی راست و چپ قلمداد میشد یا در دوران قرار گرفتن دولت اول احمدینژاد مقابل مجلس هفتم یک رابطه درونجناحی تفسیر شد و در زمانه آغاز دولت اول روحانی در مجلس نهم دوباره به وضعیت سال 76 بازگشت؛ اما وضعیت سال 1403 نه مانند 76 است نه مانند 84 و نه 92؛ چراکه از سویی دولت و مجلس اینبار مسیر 4 ساله خود را با هم آغاز میکنند و از سوی دیگر کابینه پیشنهادی پزشکیان شباهتی به کابینه خاتمی و روحانی ندارد و چهرههای مناقشهبرانگیز کمتری در آن مشاهده میشوند.
🔹مجلس دوازدهم اگر از جهت قدرت فراکسیون اقلیت یادآور مجلس پنجم باشد؛ اما نه 15 تیر، دوم خرداد است نه پزشکیان، خاتمی که وزرایی چون نوری، مهاجرانی و معین را معرفی کند و نه تمام اصولگرایان حاضر در مجلس مانند سال 76 طرف نامزد بازنده که شکاف بزرگ درون اصولگرایان که از سالها پیش آغاز شد اینبار دو رویکرد متفاوت در این جریان مقابل دولت را بنیان گذاشته؛ رویکرد اپوزیسیونوار که شاید هسته اصلی 50 نفره داشته باشد و چیزی حدود سه برابر این عدد که از اصولگرایان شانایی و میانه هستند و نقش اپوزیسیون برای خود برنگزیدهاند.
🔹دولت چهاردهم در حالی کار خود را آغاز میکند که از توقع حامیان رادیکالش کمتر عمل کرده؛ اما از توقع اولیه جناح اصولگرا، بیشتر. برخلاف آنچه تندروها در جبهه اصلاحات گمان میکردند، پزشکیان برای وزارت کشور سراغ گزینههایی چون مجید انصاری نرفت و در وزارت علوم به گزینه میانه رسید و در وزارت اطلاعات، کار با خطیب را ادامه داد و حکم به ادامه کار اسلامی و علیآبادی داد. پزشکیان در مشارکتی 50 درصدی، رقیب راست مزاج خود را شکست داده بود و این نشانه بزرگی بود تا او اصلاحطلبان را بهطور عام و اصلاحطلبان رادیکال را بهطور خاص بانی این دولت نداند و گرچه در صورتبندی کلی چهرههای مایل به اصلاحطلبی و اعتدال را در دولت جای دهد؛ اما عزم جدال با اصولگرایان میانه نکند و چهرههای نزدیک به آنان را هم به کار گیرد و جز ظفرقندی و تا حدودی میدری، گزینههای چالشی وارد فهرست خود نکند.
🔹در چنین شرایطی تلاش برای دوقطبیسازی با دولت، سخت و پیچیده است. نه ادبیات آقای ثابتی در نقد عراقچی، دل اکثریت مجلس را به دست میآورد نه میدری، ظرفیت یک دوقطبیسازی بزرگ را دارد. شاید تنها گزینهای مثل ظفرقندی محل مناقشه گردد که این حد اختلاف برای رأی به یک کابینه منسوب به اصلاحات، طبیعی و منطقی است. در چنین فضایی حتی رأی عدم اعتماد به برخی وزرا به معنای جدال سیاسی نیست، همانگونه که احتمالا دولت هم توقع رأی صددرصدی نخواهد داشت.
🔹آنگونه که پیداست نه دولت، عزم دور زدن مجلس را داشت نه مجلس، با موضع به کابینه رئیسجمهور مینگرد. این شاید نوع جدیدی از رابطه بین قوا است که میتواند فضای سیاسی کشور را هم تحت تأثیر قرار دهد. نوع رابطه مجلس و دولت البته در ارتباط با رابطه قالیباف و پزشکیان است. این رابطه هرگز حتی در اوج رقابت هم تخریب نشد و در شرایط معقولی پایدار ماند و با ادبیات وفاق و کارآمدی، امکان تداوم هم خواهد داشت. پزشکیان میداند که حساب قالیباف از اصولگرایان رادیکال و تندرو جداست و از ادبیات عقلانیت انقلابی و مقابله با تحجر سخن میگوید. قالیباف هم میداند که پزشکیان، خاتمی و روحانی نیست و میتوان روابط دولت و مجلس را با کمترین تنش پیش برد تا رفتهرفته فضا بر رادیکالهای چپ و راست تنگ شود و مجلس با رویکرد عقلانیت انقلابی در کنار دولت چپ میانه با ادبیات وفاق که بیشتر از هر کسی شبیه شخصیت پزشکیان است به امور مردم رسیدگی کند.
🔹به نظر نمیرسد که هفته رأی اعتماد تأثیر بزرگی در این روابط و فضای شکل گرفته ایجاد کند و سیاست ایران تا اطلاع ثانوی برخلاف نظر رادیکالها پیش خواهد رفت. زمان شکل گیری صورت جدیدی از اصلاح طلبی و اصول گرایی فرا رسیده است.
🆔@ghalibaffan