📍تصویر غیر رسمی و جالب از سرو ناهار رییس جمهور و رئیس مجلس در حاشیه جلسات رای اعتماد
@ghalibaffan
📍دفاع از شأنیت مجلس به سبک قالیباف؛ کار غیر قانونی، غیر قانونی است حتی شما دوست عزیز!
🔹این روزها صحن مجلس بهصورت دو شیفت در حال بررسی سوابق وزرای پیشنهادی دکتر پزشکیان است. همانطور که کابینه پیشنهادی از طیفهای مختلف سیاسی تشکیل شده، مجلس دوازدهم نیز بر خلاف مجالس قبلی، از طیفهای گوناگون سیاسی تشکیل شده است و اصلاحطلبان، همچون اصولگرایان و اعضای جبهه پایداری، کرسیهای بیشتری به دست آوردهاند. به همین دلیل، نقش رئیس مجلس در مدیریت صحن و جلوگیری از به حاشیه رفتن آن، اهمیت زیادی دارد.
🔹قالیباف بهدرستی قانون را اجرا میکند و برای او فرقی نمیکند که نماینده معترض از کدام طیف باشد. او حتی اگر لازم باشد، همانند روز گذشته، صحبتهای رسایی در دفاع از استقلال مجلس را تمام و کمال تأیید میکند یا اگر نیاز باشد در جای دیگر به همان آقای رسایی یا امیرحسین ثابتی تذکر میدهد تا بر اساس قانون رفتار کنند.
🔹در آخرین مورد، وقتی مالک شریعتی با همکاری علی خضریان، دو نماینده تهران در مجلس، نامه امنیتی قدیمی را برخلاف قانون و آییننامه داخلی، حین سخنرانی صالحی امیری، وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، توزیع کردند – نامهای که متن آن پیشتر توسط خضریان در صحن قرائت شده بود – این اقدام غیرقانونی با برخورد و تذکر رئیس مجلس و حمایت سایر نمایندگان همراه شد. اما مالک شریعتی بهجای قبول اشتباه خود، صحن مجلس را برای لحظاتی متشنج کرد.
🔹به دلیل همین پایبندی قالیباف به اجرای آییننامه داخلی مجلس است که گاهی قسیم عثمانی، نماینده اصلاحطلب، قالیباف را به وتوی طرحها متهم میکند، و گاهی امیرحسین ثابتی و...
شبکه رسمی هواداران قالیباف
📍دفاع از شأنیت مجلس به سبک قالیباف؛ کار غیر قانونی، غیر قانونی است حتی شما دوست عزیز! 🔹این روزها صح
حمید رسایی، اعضای جبهه پایداری، او را به نقض آییننامه داخلی مجلس متهم میکنند. شاید اگر قالیباف اهل چشمپوشی از تخلفات بود، هیچگاه به دیکتاتوری متهم نمیشد.
@ghalibaffan
📍دوران تحریف قالیباف به پایان رسیده است.
عقلانیت انقلابی
اصولگرایی جدید
📝سعید آجورلو
🆔@ghalibaffan
📍دکتر قالیباف به درستی عقلانیت انقلابی را در عمل نشان داد.
حقیقتا این مرد در صحنه ی سیاسی و مدیریتی و شناختی کشور کارآمدترین است.
همدلی و هم افزایی به نفع مردم اولی تر، از هر دعاوی سیاسی بیهوده است.
آنچه که باور داشتیم امروز شکل گرفته است.
عبور از چپ و راست افراطی
دو رزمنده عزیز
📝عرفان پورزاهدان
🆔@ghalibaffan
📍دیدن این تصاویر و مشاهده وفاق و همدلی بین روسای مجلس و دولت، هر ایرانی وطن دوست و دغدغهمند پیشرفت و آینده ایران و انقلاب اسلامی را خوشحال میکند.
این که چرا عده ای از دیدن این تصاویر ناراحت میشوند، حقیقا جای تعجب و سوال دارد !!!
قالیباف
پزشکیان
📝منصور حداد
🆔@ghalibaffan
📍هشدار مشرق نیوز درباره تندروها: اینان نظام را تهدید میکنند.
مشرقنیوز در گزارشی با اشاره سرنوشت شریعتمداری و حزب خلق مسلمان از جناح تندرو و عملکرد آنان انتقادات تندی را مطرح کرده و آنها را برای آینده نظام خطرناک توصیف کرده است:
🔹دو سال اخیر بدعتهای مشابه با رفتار فرقانیها (جریان تحجرکور) و خلقیها (جریان انقلابینمای پیشرو) به طرز قابلتوجهی رشد کرده و اصول اصلی جریان انقلابی را تهدید میکند. در جریان برگزاری مجلس پیرامون رأی اعتماد به وزرای کابینه پزشکیان حوادثی رویداده که یادآور برخی کنشهای خاص سیاسی و انحرافات پسازآن در روزهای اولیه پیروزی انقلاب است.
🔹در این جلسات برخی نمایندگان که متعلق به یکی از طیفهای بهاصطلاح انقلابی است در جهت «افزایش ستیز» و «ایستادگی در برابر تقریب» رفتاری را از خود بروز دادند که بیشباهت به خلق مسلمانیها در سال ۵۷ نبود، این افراد همچنین ناخواسته پرده از جریانی برداشتند که بازارشان به نام انقلابی و رادیکال بودن داغ بوده اما رودرروی ولایتفقیه ایستاده است.
🔹تحرکات این جریان در مجلس باعث شد تا نطقهایی به تعبیر خودشان تاریخی و داغ از رسانهها پخش شود که البته دشمن شاد کن بوده و تفسیرهایی از آن خارج شد که تضعیفکننده جایگاه ولایتفقیه در کشور خواهد بود، این ایستادن علنی در برابر ولایتفقیه بدعتی بود که در ابتدا انقلابینماهایی چون خلق مسلمان و رهبر فکری آن کاظم شریعتمداری گذاشتند و گروهکهای تروریستی ضدانقلاب چون منافقین و چریکهای فدایی از روی آن سرمشق گرفتند.
🔹فراموش نکنیم که خلق مسلمانیها با تسخیر ساختمان رادیو میخواستند صدایی ازآنجا پخش شود که در لوای آن پنبه ولایتفقیه زدهشده و جنگ تودهای در خیابانها راه بیافتد، در آن روز خلق مسلمان برای اولین بار اصل ولایتفقیه را ترور شخصیتی کرد، این عملیات پیش از آغاز ترورهای فیزیکی توسط متحجرین فرقانی آغاز شد.
🔹حزب منحله خلق مسلمان گمان میکرد که با زدن اصل ولایت فقیه میتواند در آینده جایگاه خاص سیاسی در کشور پیداکرده و بهاصطلاح قدرت را قبضه کند، این ایستادن در برابر متعالیترین بخش از نهضت انقلاب اسلامی مقدمه انحراف و خروج در امتداد آن بود، برخی نطقهای مجلس را باید مقدمه آن بازی خطرناک دانست!
🆔@ghalibaffan
📍فقط باید قالیباف باشی تا بتوانی با چنگ و دندان از میراث رفقای شهیدان محافظت کنی.
او از قافله عاشقی جا نمانده،
ماموریتش تمام نشده!
انشاالله شهادت ....🇮🇷
📝 علیرضا لرستانی
🆔@ghalibaffan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍لاهوتی نماینده مجلس:
🔹آقای قالیباف ابتکار عمل شما در این دوره رای اعتماد ها بی نظیر بود
🔹در چهار دوره ای که نماینده مجلس بودم چنین نظمی ندیده بودم بر خودم لازم میدونم از شما تشکر کنم
📍دامادش که هیچ، خود حسن روحانی سابقه تعریف و تمجید از سعید جلیلی دارد .
این معیار های کودکانه را بگذارید کنار!
📝 عبدالرحیم انصاری
🆔@ghalibaffan
📍فارغ از نتیجه رای گیری روز چهارشنبه در ارتباط با هیات وزیران پیشنهادی، باید از مدیریت تحسین برانگیز، مدبرانه و هوشمندانه ریاست محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای قالیباف تشکر و قدردانی کرد.
مدیریت ایشان در این مجلس به اندازه سالهای حضورشان در جبهه ارزشمند است!
📝 مجید امیر رحیمی
🆔@ghalibaffan
📍نماینده خطا کرد، قالیباف برای احترام کردن نامش را نبرد،
خود آن نماینده با سرو صدا خودش را رسوا کرد
اما سوپر انقلابی های مدعی بارها سر هر تهمتی نام قالیباف را بردند، بدون حتی یک سند
بله
شماها به گرد پای مدیریت و اخلاق او نخواهید رسید، پس راهی جز تخریبش ندارید
📝احسان عبادی
🆔@ghalibaffan
📍محسن رضایی: گام دوم وفاق و اجماع ملی برداشته شد
@ghalibaffan
📍اول که اسامی وزرای پیشنهادی دولت اومد، گفتند احمد دنیا مالی گزینه قالیباف برای وزارت ورزش بوده اما امروز شریان و رهپویان که از رقبای قالیباف در انتخابات بودند، سفت و محکم دارند از دنیامالی حمایت میکنند
به قول اون دوست عزیز، دیگر نمیشود قالیباف را تحریف کرد عزیزان!
📝 روزنامه نگار سیاسی
🆔@ghalibaffan
📍 نمایندگان محترم مجلس در راستای همکاری با دولت محترم، گام دوم وفاق را برداشتند و به تمام اعضاء کابینه پیشنهادی دکتر پزشکیان رای اعتماد دادند.
انشاءالله مجلس در مسیر حل مشکلات کشور و محقق کردن احکام برنامه هفتم پیشرفت در کنار دولت خواهد بود.
موفقیت دولت موفقیت همه ماست.
🆔@ghalibaffan
📍دکتر پزشکیان قبل از ورود به صحن به دکتر قالیباف گفت: دیروز پرسنل موتورپول (ترابری مجلس) رفتم و با آنها چایی خوردم و خسته نباشید گفتم.
قالیباف هم این اقدام را تحسین کرد. امیدوارم رئیس جمهور قدر همراهی مجلس با او را بداند و با همین روحیه دولت را هدایت کند.
وفاق برای ایران
📝Hamed Malekpour
🆔@ghalibaffan
📍چرا مجلس دوازدهم به کابينه دکتر پزشکیان اعتماد کرد؟
🔹در انتخابات اخیر، جبهه انقلاب انتخابات را بخاطر لجبازی های یک نفر و عدم انصراف به نفع کاندیدی که شانس بیشتری در دوگانه با پزشکیان داشت به اصلاح طلبان باخت. با این وجود آقای پزشکیان کابینه ای از همه طیف های سیاسی بدون حضور چهره های تندرو و رادیکال اصلاحات مثل آذری جهرمی به مجلس ارائه داد و باعث اعتراض شدید اصلاح طلبان و حتی کناره گیری ظریف هم شد. این مسئله یکی از شاخصهایی است که در تحلیل شرایط رای اعتماد به کابینه باید در نظر داشت.
🔹به تصریح بسیاری از نمایندگان با سابقه، مدیریت قالیباف در اجرای دقیق قانون آییننامه داخلی مجلس و دفاع از شأنیت مجلس نسبت به دورههای اخیر مجلس بی سابقه بود. مقابله با تندرویها و ایستادن مقابل پخش شبنامه و اتهام زنی های بی اساس در صحن مجلس مطالبه اکثریت نمایندگان بود که به خوبی انجام شد و طبیعتا از معدود افراد تندرو و رادیکال انتظاری جز انتقاد از رفتار عقلانی قالیباف نیست.
🔹البته امروز بعد از رای مجلس دوازدهم به کابینه دکتر پزشکیان برخی یکصدا به خط شده و می گویند مجلس قالیباف به کابینه پزشکیان رای داد! در حالی که قالیباف تنها یک رأی همانند 290 نماینده دیگر دارد. بماند که عدهای در انتخابات مجلس با صدای بلند فریاد زدند که مجلس را از قالیباف گرفتهاند و...بنابراین بهتر است کسانی که چنان توهمی را با صدای بلند مطرح کردند، اکنون شفاف بگویید نمایندگانی که ادعا میکردند با لیستهای صبح ایران، امنا و شریان و... وارد مجلس شدند چرا به صحبت های سرلیستهای همین فهرستها توجهی نکردند و به همه وزیران از جمله صالحی امیری، میدری و عراقچی و ظفرقندی اعتماد کردند؟
🔹موضوع مهم دیگر یادآوری همراهی دکتر قالیباف و مجلس یازدهم با دولت شهید رئیسی است، مجلس یازدهم نیز به تمام وزرای شهید رئیسی بجز باغ گلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش آنهم به دلیل مطالبه نخبگان و دلسوزان انقلاب رای اعتماد داد و به اذعان شهید رئیسی عزیز، دولت سیزدهم و مجلس یازدهم نزدیک ترین ارتباطات را باهم داشته و برنامه هفتم توسعه و سه بودجۀ سالانه را در بالاترین مرحله تعامل به نگارش درآوردند.
🔹مسئله بعد عدم استيضاح روحانی و کابینه اش است که عدهای آن را برای تخریب دکتر قالیباف مطرح میکنند درحالی که اولا مجلس یازدهم به ریاست قالیباف بیشترین پرونده قضایی(ماده 234) را برای دولت روحانی و وزرایش تشکیل داد تا آنان مجبور شوند حتی بعد از اتمام دوره مسئولیتشان نیز پاسخگو عملکرد خود در دستگاه قضایی باشند. از همه مهمتر زمانی که مجلس یازدهم روی کار آمد سال آخر دولت روحاني در حال سپری بود و تنها یک استیضاح باعث می شد کل ناکارآمدی 7 سال گذشته اش را گردن جبهه انقلاب و مجلس انقلابی بیاندازد.
🔹البته فراموش نکنیم که مجلس یازدهم با اقدامات مؤثر نظارتی و تقنینی جلوی تصمیمات غلط و خطرناک دولت روحانی ایستاد، از آینده فروشی توسط روحانی جلوگیری کرد، با اقدامات به موقع میلیونها تن ارزاق ضروری را از رسوب گمرکات نجات داد و با قانون اقدام راهبردی کشور را از سرگردانی نجات داد. اینها بخشی از اقدامات مجلس یازدهم به ریاست دکتر قالیباف بود که روحانی را عصبانی کرد.از همه این موارد مهمتر اینکه رهبر انقلاب مخالف استیضاح بودند و دکتر قالیباف نیز سرباز آقاست و حرف و بیان آقا بر خلاف بدخی افراد پر سروصدا، برایش حجت است.
🔹در خصوص رای اعتماد به وزرای کابینه پزشکیان، اولا هزینه رئیس جمهور از رهبر انقلاب برای تایید گرفتن از مجلس کار غلطی بود که مورد تایید هیچکس نیز نیست اما به هر حال باید پذیرفت که نظر رهبر انقلاب که پزشکیان مطرح کرد، بر روی رأی نمایندگان تاثیر جدی داشت و یکی از دلایل رأی آوری کل کابینه از جمله دو سه نفری که در معرض عدم اعتماد بودند، نیز همین اشاره به دیدگاه رهبر انقلاب بود.
@ghalibaffan
📍حمیدرضا علیمی مداح اهل بیت نوشت:
🔹آقای قالیباف
دم شما گرم و وجودتان بی بلا
برای مردم
🆔@ghalibaffan
📍 تحلیلی بر یک رأی اعتماد پرابهام!
🔹️ مدتی بود می خواستم درباره شکل گیری کابینه جدید نکاتی بنویسم
اما بهتر دیدم اندکی صبر کنم تا مجلس نظرش را در خصوص وزرای پیشنهادی اعلام کند و بعد بنده نکاتی را بنویسم.
🔹️ مؤکداً توصیه میکنم محور های ذیل را در ذهنتان کنارهم بگذارید و خوب به آنها فکر کنید تا تحلیل درستی از اتفاقات امروز مجلس داشته باشیم:
۱_ پزشکیان در مرحله اول معرفی وزرا نشست هایی را با دستگاه های نظارتی کشور داشت و تا آنجا که بنده میدانم و البته اطلاعات دقیقی هم دارم همه افرادی را که دستگاه های نظارتی در خصوص آنها نظر منفی داشتند کنار گذاشت و انصافا همکاری بسیار خوب و قابل تقدیری در گام اول با این دستگاه ها انجام داد.
اگر افراد لیست اول به مجلس معرفی شده بودند و رأی میآورند کشور دچار چالش بسیار بزرگی می شد. گزینه های اولیه برای وزارت_کشور، اطلاعات و دفاع و برخی وزارت خانه های مهم دیگر، بعد از نظر منفی دستگاه های نظارتی، با روی گشاده توسط پزشکیان کنار گذاشته شد. الا یکی از وزرا که به دلیل دوستی و ارتباط شخصی پزشکیان او درخواست داشت تا با یک ارشاد و توجیه و تعهد، دستگاه های نظارتی صلاحیتش را تایید کنند و به قول معروف، به او ببخشند!
۲_کشور به لحاظ شرایط داخلی نیازمند وفاق، همگرایی، کاهش درگیری های سیاسی، رفع چالش های حوزه اجتماعی و آرام سازیِ گسل های اجتماعی است. بعد از فتنه۱۴۰۱ کشور به لحاظ سیاسی اجتماعی در وضعیت بسیار بدی قرار گرفت. شکل گیری دولت پزشکیان که تقریبا از عمده سلایق سیاسی کشور در درون آن حضور دارند میتواند تاحدی کاهش دهنده چالش های سیاسی و فرونشاننده گسل های اجتماعی باشد. وفاق بین مجلس و دولت در این راستا میتواند بسیار موثر باشد.
۳_ شرایط بین الملی و منطقه ای پیش روی کشور فوق العاده حساس است، حتی از دوران دفاع مقدس و حوادث چهل سال گذشته نیز این شرایط خطیر تر و پیچیده تر است.
کشور اکنون نیازمند یک وفاق داخلی و همگرایی سیاسیِ جریان های مختلف سیاسی و تشکیل دولت قوی و یک حاکمیت کاملا همدل و همسو است تا بتوان از این پیچ تاریخی حساس عبور کرد. در چنین شرایطی لازم بود مجلس در یک مصلحت اندیشی قابل درک و منطقی و تا حدودی تساهل در معیار ها، تشکیل یک دولت هماهنگ با مجلس را رقم بزند. بی شک اگر رأی اعتماد وزرای کابینه چالشی می شد و یک دعوای سیاسی کش دار در قالب رد وزرا و معرفی وزرای جدید شکل میگرفت، کشور دچار ضعف انسجام ملی در داخل می شد و برای نقش آفرینی منطقه ای دچار چالش و ضعف میگشت.
۴_ رهبرانقلاب و برخی مسئولین نظارتی، با توجیه رئیس جمهور نسبت به این شرایط خطیر و توصیه به کنار گذاشتن گزینه های پرمسأله، زمینه تسریع و تسهیل شکل گیری دولت را فراهم نمودند.
۵_واقعیت این است که پزشکیان ضعیفترین رئیس جمهور تاریخ پس از انقلاب است، کابینه هم خیلی قوی نیست. در این شرایط مجلس میتوانست برخی از وزرا را رد کند و یا در برخی موارد به بعضی از وزرا مثلا وزیر خارجه رأی پایینی بدهد. اما در این صورت چالش تشکیل کابینه ادامه مییافت و ممکن بود پزشکیان با روحیاتی که دارد به تقابل با مجلس بپردازد و زمینه یک نزاع سیاسی فراهم شود اما به نظر بنده مجلس امروز تقریبا هوشمندانه رفتار کرد و با درک راهبردی از شرایط موجود یک انعطاف تاکتیکی نشان داد و با این انعطاف هم پزشکیان را به اصطلاح نمک گیر خود کرد، هم نقد های خود را به وزرا پیشاپیش اعلام کرد و از آنها خواست تا در مسیر اجرایی کشور به این نقد ها توجه کنند.
۶_ما نیازمند عبور پیروزمندانه از شرایط کنونی هستیم. رویارویی ما با نظام سلطه صهیونیستی عالم در نقطه کانونی فلسطین اشغالی و در برابر رژیم کودک کش قطعیست. بنابراین یک آمادگی ملی و انسجام داخلی نیاز داریم که لازمه اش برخی انعطاف های تاکتیکیست. معنی این انعطاف پایین آمدن از اصول نیست.
۷_ دو اتفاق در جلسات رأی گیری اصلا خوب نبود، اول انتساب معرفی وزرا به رهبر انقلاب توسط پزشکیان که قرائت درستی از ماوقع رایزنی های رئیس جمهور با رهبری نبود و
دوم اینکه مجلس میتوانست در خصوص بعضی از وزرا با صراحت بیشتری نظر بدهد. به نظر یک رأی قاطع حمایتی به کلیت کابینه تعارضی با رأی منفی به دو یا سه گزینه پیشنهادی که واقعا حداقل شرایط لازم را ندارند، نداشت. رأی اعتماد_لیستی و یکدست شائبه ذهنی منفی در جامعه ایجاد می کند. بخشی از نتایج این رأی اعتماد قطعا توسط جامعه به زد و بندهای سیاسی تفسیر خواهد شد. کاش قالیباف و برخی بزرگان دیگر در مجلس حواسشان به این آسیب بود!
🆔@ghalibaffan
📍دقت در شرایط داخلی کشور و تحولات منطقه ای و جهانی که پیشروی ماست و خصوصا صحنهی پیچیده تقابل ما با رژیم صهیونسیتی که از سطح درگیری نیابتی به رویارویی مستقیم رسیده کلید فهم چرایی حمایت ویژه ی رهبر معظم انقلاب از تشکیل سریع تر دولت پزشکیان است.
باید زودتر از بیدولتی عبور کنیم
📝سید پویان حسین پور
🆔@ghalibaffan