هدایت شده از خبرگزاری حوزه
17.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 رهبر انقلاب: خالی کردن دل مردم در داخل کشور جرم است. باید دنبال شود
🔻رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار اقشار مختلف مردم در سخنان پیرامون تحولات اخیر منطقه:
◻️ یک عدهای البته همتشان این است که تو دل مردم را خالی کنند. این نباید اتفاق بیفتد.
◻️ حالا بعضی در خارج این کار را میکنند، تلویزیونهای خارجی، رادیوهای خارجی، روزنامههای خارجی به زبان فارسی با مردم حرف میزنند، جوری تصویر میکنند قضایا را که مردم را بترسانند، تو دل مردم را خالی کنند. آن حالا تدبیرش جور دیگر است. با آنها جور دیگری باید برخورد کرد. اما در داخل کسی نباید این کار را بکند.
◻️ در داخل اگر کسی در تحلیلی، در بیانی جوری حرف بزند که معنایش خالی کردن تو دل مردم باشد، این جرم است. باید دنبال بشود. ۱۴۰۳/۹/۲۱
@HawzahNews
هدایت شده از گروه پژوهشی مهرگان
یک خانم نویسنده آمریکایی از سفری که به مصر داشت خاطراتی نوشت به این شرح:
در داخل اتوبوس داخل شهری در مصر نشسته بودم دیدم جوان مصری وارد شد، ایستاد و میله اتوبوس رو گرفت بعد از چند دقیقه دیدم توجهش به دختری که نشسته بود جلب شد.
دقت که کردم دیدم دخترک طوری نشسته که بین جورابش و پاچه شلوارش فاصله افتاده و اون پسر جوان به همون چند سانتی که عریان بود داشت با دقت و حالتی خاص نگاه میکرد.
نویسنده زن آمریکایی میگه اونجا حسرت خوردم که چرا هیچ وقت شوهرم به من همچین توجهی نداره.
همونجا به ذهنم رجوع و گذشته رو مرور کردم.
این خانم در ادامه میگه:
در بین مرور گذشته ام متوجه شدم در جامعه غربی مثل کشور من، وقتی یک مردی مثل شوهر من که از منزل بیرون میره تا وقتی که میخواد برگرده ناخواسته با صدها زن بدون حجاب و پوشش مواجهه داره و ناخواسته در ذهنش من رو با این صدها زن مقایسه میکنه و طبیعتا اونی که در این مقایسه شکست میخوره من هستم چون قطعا توان رقابت با صدها زن رو ندارم.
در ادامه میگه: درجوامع غربی وقتی یکی مثل شوهر من از سرکار به خونه برمیگرده اینقدر با زنهای مختلف و بزک کرده با پوشش نامناسب غربی صحبت کرده که وقتی به من میرسه دیگه میل و علاقه ای برای صحبت با من براش نمیمونه چون اشباعه.
مثل کسی که از صبح به غذاهای مختلف ناخنک بزنه وقتی ظهر شد دیگه میلی برای غذای اصلی نداره.
نویسنده زن آمریکایی میگه اونجا بود که به فلسفه حجاب در اسلام پی بردم و فهمیدم چرا در اسلام گفته شده خداوند حجاب رو برای تحکیم بنیان خانواده ها مقرر کرده.
این روزها استفاده از ChatGPT محصول شرکت OpenAI در جامعهمون زیاد شده است اما واقعا چقدر ما این شرکت ، موسسین و سهامداران و اهداف آنها را میشناسیم ؟
۱- سم آلتمن : همبنیانگذار و مدیرعامل - سهامداراو یهودی و همجنسباز است
۲- ایلیا ساتسکیور : هم بنیانگذار - سهامداراو از یهودیان افراطی است.
۳- ایلان ماسک : سهامدار او در صحبتهایش اعلام کرده که به هیچ دینی معتقد نیست، و به بیخدایی اعتقاد دارد.و چند نفر دیگر . . .سم آلتمن به شدت تحت تاثیر اندیشههای یووال نوح هراری است. یووال نوح هراری یک یهودی بسیار افراطی و همجنسباز است و جز مبلغین همجنسبازی در جهان است.یووال نوح هراری خودش را دشمن خدا میداند و اعتقاد دارد با کمک فناوری تا چند سال آینده خدا را شکست خواهد داد !!!قبل از استفاده از فناوری، سعی کنیم آن را بشناسیم و با دید باز تصمیم بگیریم که از آن استفاده کنیم یا نه و در چه سطح و شرایطی از آن استفاده نماییم
#هوش_مصنوعی
#دنیای_دیجیتال
#خطرات_هویتی
https://eitaa.com/ghamarmadad133
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ هماکنون ورود رهبر معظم انقلاب به حسینیه امام خمینی و آغاز مراسم بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ رهبر انقلاب هماکنون در مراسم پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی:
خونی که در راه حق ریخته بشود هدر نمیرود، بدانید اینها که امروز جولان میدهند زیر پای مومنان لگد مال میشوند. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از علیرضا زادبر
روستازاده کرمانی
روستازاده بود، همان رعیت نظام پادشاهی، در لبنان هم سیدحسن یک روستایی و فرزند سبزی فروش در خانواده فقیر بود.
یک رمز و لحظه ای وجود داشت که اینها رشد کردند و به قله رسیدند. یک لحظه تحول در حیات آنان وجود دارد، ظلم است به او اشاره کنیم اما به نسل امروز نگوییم این قهرمانان واقعی اگر در مسیر مکتب خمینی بزرگ قرار نمیگرفتند تحولی در زندگی شان رخ نمیداد. همان جوان کرمانی سر زمین باقی می ماند!
اصلا اینها با تمام عظمتشان، شاگردند. شاگرد خمینی، اگر نگوییم لحظه رشد و ترقی شان از کجا بوده است، چگونه آیندگان به رمز و راز سلیمانی شدن پی خواهند برد؟ نسل ما این شانس را داشت که قهرمان را ببیند، نه آنکه از لای ابیات اشعار یا قصه اساطیر با قهرمان داستانها آشنا شود! قهرمان ملی ما ساخت سینما و هالیوود نبود، عین واقعیت بود. قابل تکرار است چون این خاصیت مکتب خمینی است.
او را از تحولی که امام برایشان ایجاد کرد روایت کنیم.
یادش گرامی🌹
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از پژوهش حوزه علمیه کارآمد
💠امام محمد باقر علیهالسلام
نام: محمد بن علی
کنیه: ابوجعفر
زادروز: ۱ رجب، ۵۷ق.
زادگاه: مدینه
مدت امامت: ۱۹ سال (۹۵ تا ۱۱۴ق)
شهادت: ۷ ذیالحجه، ۱۱۴ق.
مدفن: بقیع، مدینه
محل زندگی: مدینه
لقب(ها): باقر، شاکر، هادی
پدر: امام سجاد(ع)
مادر: فاطمه
همسر(ان): ام فروه، ام حکیم
فرزند(ان): جعفر، عبدالله، ابراهیم، عبیدالله، علی، زینب، ام سلمه
طول عمر: ۵۷ سال
🔸امام محمدِ باقر(ع) پنجمین امام شیعیان بعد از پدرش امام سجاد(ع) است. مشهورترین لقب او «باقر» به معنای شکافنده است که برپایه حدیث لوح، این لقب را پیامبر اسلام(ص) پیش از ولادتش به او داد. امام باقر(ع) حدود ۱۹ سال امامت شیعیان (از سال ۹۵ق تا ۱۱۴ق) را برعهده داشت که با پنج تن از خلفای بنیامیه همزمان بود: ولید بن عبدالملک، سلیمان بن عبدالملک، عمر بن عبدالعزیز، یزید بن عبدالملک و هشام بن عبدالملک. امام در ۵۷ سالگی در ۷ ذیالحجه سال ۱۱۴ق به شهادت رسید. برخی هشام بن عبدالملک و بعضی ابراهیم بن ولید را عامل شهادت او دانستهاند. طبق منابع تاریخی، امام باقر(ع) هنگام واقعه کربلا خردسال بود و در این واقعه حضور داشت.
🔸باقرالعلوم(ع) در علم، زهد، عظمت و فضیلت سرآمد بنیهاشم بود و احادیث فراوانی در زمینههای مختلفی همچون فقه، توحید، سنت نبوی، قرآن و اخلاق از او نقل شده است تا جایی که محمد بن مسلم ۳۰ هزار حدیث و جابر بن یزید جعفی ۷۰ هزار حدیث از امام باقر(ع) نقل کردهاند. او جنبشی علمی پدید آورد که در دوره امامت فرزندش امام صادق(ع) به اوج خود رسید. شمار اصحاب و شاگردان او را ۴۶۲ تن دانستهاند. در دوره امامت او، تدوین دیدگاههای شیعه در رشتههای گوناگون مانند اخلاق، فقه، کلام و تفسیر آغاز شد.
🔻دائم الذکر بودن امام:
🔹امام باقر (علیه السلام) همپای همهی ارزشهای علمی خویش، انسانی دائم الذکر بود. امام صادق (علیه السلام) دربارهی پدر بزرگوار خویش میفرماید:
🔸پدرم کثیر الذکر بود (همواره یاد خدا را بر قلب و زبان جاری داشت) به گونهای که وقتی همراه او راه میرفتم او مشغول یاد خدا بود و چون بر سفرهی غذا مشغول خوردن غذا بودیم باز هم از یاد خدا غافل نبود. با مردم سخن میگفت، ولی این روابط اجتماعی نیز او را از یاد الهی دور نمیداشت، زبانش هماره به گفتن «لا اله الا الله» مترنم بود. آن حضرت همیشه ما را فراخوانده و از ما میخواست تا طلوع خورشید مشغول یاد و ذکر خدا باشیم و به آن گروه از اعضای خانواده که قادر به قرائت قرآن بودند، خواندن قرآن را توصیه میکرد و آن گروه که قادر به تلاوت قرآن نبودند، دستور میداد که ذکر خدا را بر لب جاری کنند.
👈مقاله ی امام باقر علیهالسلام در دانشنامه اسلامی
👈مقاله ی امام باقر علیهالسلام در ویکی شیعه
🌐 مدرسهعلمیهکارامد|hadisegolpa.ir
🆔 آیدی کانال👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3393257777C7875795e5e
هدایت شده از پژوهش حوزه علمیه کارآمد
💠 ویژهنامه ماه مبارک و بافضیلت رجب منتشر شد:
📝 مقالات
💡 پرسش و پاسخ
🎞 چندرسانهای
📚 احادیث
📜 اشعار
🔡 پیامک
📱 نرمافزار
🖼 پاورپوینت
🌐 مدرسهعلمیهکارامد|hadisegolpa.ir
🆔 آیدی کانال👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3393257777C7875795e5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما را از جان دادن نترسانید
ما از جان عزیز تر داشتیم که رفت!...
#حاج_قاسم💔
#سرباز_وطن
#ولایت_تا_شهادت
https://eitaa.com/ghamarmadad133
خودکشی مردی پس از ۶ هفته گفتگو با چت ربات هوش مصنوعی
🔹یک مرد بلژیکی پس از گفتگویی شش هفتهای درباره بحران آب و هوا با یک چت ربات هوش مصنوعی (AI) به زندگی خود پایان داد.
🔹به گفتۀ همسرش، این مرد پس از آشنایی با این چت ربات که «الیزا» نام داشت، به شدت نگران بحرانهای محیط زیستی شده بود.
🔹این مرد که «پییر» نام داشت پیشنهاد انجام فداکاری برای نجات سیاره را داده بود و «الیزا» نیز او را تشویق میکرد که به زندگی خود پایان دهد.
🔹در جریان گفتگوها درباره مشکلات آب و هوایی، «الیزا» به تدریج این باور را در «پییر» تقویت کرد که گویا فرزندانش مردهاند و نفوذ او بر «پییر» تا جایی افزایش یافت که بر اساس متن مکالمات آنها، «الیزا» به همسر او اشاره میکند و میگوید: «احساس میکنم که مرا بیشتر از او دوست داری.» ادامه مکالمات آنها نشان میدهد که الیزا، پییر را به خودکشی تشویق کرده تا به او بپیوندد.
🔹مرگ این مرد، زنگ خطر را در میان کارشناسان هوش مصنوعی به صدا درآورده است و آنها خواستار پاسخگویی و شفافیت بیشتر توسعه دهندگان چنین فناوریهایی برای جلوگیری از وقوع تراژدیهای مشابه هستند./ یورونیوز
#هوش_مصنوعی
#دنیای_دیجیتال