با سلام و احترام
ضمن تشکر از شما برای عضویت در کانال به اطلاع می رساند که از طریق این کانال از جدیدترین اخبار و رویدادهای همایش ملی قنات،میراث ماندگار و آب اطلاع پیدا خواهید کرد.
آدرس سایت همایش
http://conference.pnu.ac.ir/Yazd-qanatpnu97/
برای آشنایی با محورهای همایش لینک زیر را مشاهده کنید.
http://conference.pnu.ac.ir/Yazd-qanatpnu97/Topic.aspx
برای مشاهده آخرین مهلت ارسال چکیده و اصل مقالات لینک زیر را مشاهده کنید
http://conference.pnu.ac.ir/Yazd-qanatpnu97/post.aspx?id=1154
آب به عنوان بنیانی ترین عنصر حیات، همواره در ساخت سکونتگاهها و در نتیجه، پیدایش تمدّنهای بشری نقشی اساسی داشته است. در ایران، بنا به شرایط جغرافیایی و از جمله بارندگی اندک به ویژه در نواحی خشک و نیمه خشک، شهرها و روستاها بیشتر در پیرامون منابع آبی استقرار یافته اند. نیاکان ما با حفر قنات، آب را از دل زمین بیرون می آوردند و زندگی را در زمینهای خشک و نیمه خشک کشور امکانپذیر می ساختند. قنات بعنوان فنّی سازگار با محیط، یکی از جالبترین دستاوردهای تکنولوژیک بشر و یکی از عناصر بنیادین در رشد و اعتلای فرهنگ مردمان ساکن در بخشهای خشک و نیمه خشک کشور به شمار میآید.
قنات یا کاریز یکی از پیچیده ترین و شگفت انگیزترین نوآوریها در تاریخ بشر است که برای بر طرف ساختن یکی از نیازهای مهم و حیاتی جوامع انسانی، یعنی آبرسانی به نواحی کم آب پدید آمده است. بر این پایه، قنات را میتوان جغرافیایی ترین پدیده ی اراضی خشک و نیمه خشک کشور ایران دانست. این پدیدهء جغرافیایی، کارکردهای گوناگون دارد، به گونه ای که در همه ابعاد توسعه ی پایدار (اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی و مدیریّتی) نواحی خشک و نیمه خشک کشور، بسیار مؤثّر بوده است.
تأمین آب از راه قنات در قلمروهای خشک و نیمه خشک کشور، سرمایه ی کلان است که طّی نسلها به ما رسیده و توسعه ی پایدار را برای این گونه نواحی رقم زده است. پیشرفت صنعت، کشاورزی، حفظ محیط زیست و … در نواحی خشک و نیمه خشک ایران در گرو توجّه شایسته به حفظ و نگهداری و بازساخت این سرمایه ی کلان است. به علاوه، امروزه قنات بعنوان میراثی تاریخی- فرهنگی و حائز جلوههای طبیعی، هنری و خلاقانه، بعنوان جاذبهای گردشگری نیز در توسعة روستاها و شهرهای مختلف ایفای نقش مینماید.
بنابراین پژوهش و هماندیشی قنات از ابعاد مختلف، از جمله: فنی- هنری، فرهنگی- تاریخی، اجتماعی- اقتصادی، زیستمحیطی، کالبدی- فضایی و اکولوژیکی- جغرافیایی؛ به منظور بهرهمندی پایدار از این سرمایهی کلان از ضرورت بالایی به خصوص برای مناطق خشک و نیمهخشک برخوردار است. بر اساس همین ضرورت، دانشگاه پیام نور بنابر وظیفة ذاتی خود و بهره مندی از اساتید مجرب و امکانات آموزشی و پژوهشی، با برگزاری این همایش (در استان یزد- مرکز اردکان)، زمینهای را برای گردهمایی صاحب نظران و محقیقین، مردم و مسئولین فراهم میآورد تا به تبادل نظر و انتشار یافتهها و اندیشههای علمی، و همچنین طرح و بحث چالشها، راهکارها و پیشنهادات کاربردی و توسعهای پیرامون قنات از ابعاد مختلف بپردازند.
https://eitaa.com/ghanatConf/15
️نحوه ی ثبت نام و ارسال مقاله :
1) با استفاده از پنل ثبت نام که در صفحه اصلی سایت کنفرانس با آدرس http://conference.pnu.ac.ir/login.aspx قرار دارد، در سامانه کنفرانس ثبت نام کنید.
2) بعد از تکمیل مراحل ثبت نام و وارد کردن اطلاعات لازم، یک پنل کاربری برای شما با نام کاربری و رمز عبور ارائه شده توسط شما در سامانه کنفرانس ایجاد میشود.
3) شما میتوانید از قسمت ورود به کنترل پنل در صفحه اصلی سایت و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود، وارد پنل کاربری خود شوید.
4) بعد از ورود به پنل کاربری، برای ثبتنام در کنفرانس وارد قسمت همایشها شوید.
5) روی گزینه عضویت (ثبت نام) در همایش جدید کلیک کنید.
6) سپس از لیست همایشهای در حال ثبت نام، گزینه ثبت نام در اولین همایش ملی "قنات، میراث ماندگار و آب" را انتخاب و تایید کنید.
7) سپس از گزینه های موجود (ثبت نام به صورت دانشجویی بدون مقاله، ثبت نام به صورت دانشجویی با مقاله، ثبت نام به صورت آزاد بدون مقاله و ثبت نام به صورت آزاد با مقاله)، یکی را انتخاب کنید.
8) با طی مراحل 1 تا 7، ثبت نام اولیه شما در کنفرانس انجام شده است.
9) پس از ثبت نام اولیه، شما میتوانید چکیده مقالات خود را بر روی سامانه کنفرانس بارگذاری کنید.
10) برای ثبت مقاله، از صفحه همایشهای من در پنل کاربری خود، گزینه ثبت مقاله را انتخاب کنید.
11) پس از وارد شدن به صفحه ثبت مقاله، اطلاعات لازم شامل عنوان مقاله، محورهای اصلی و فرعی مقاله، چکیده مقاله و همچنین نویسندگان مقاله را وارد کنید.جهت ثبت گزینه ذخیره تغییرات را انتخاب کنید.
12) برای کپی کردن متن چکیده، حتماً از کلید Ctrl+V استفاده کنید.
13) در قسمت مقالات من برای مقاله مورد نظر در بخش ارسال فایلهای مقاله، فایلهای ورد و پی دی اف مقاله کامل را بارگذاری کنید.
14) پس از بارگذاری تمام فایل های مورد نیاز وضعیت مقاله به دریافت کامل فایل ها تغییر میکند.
15) با استفاده از گزینه ثبت مقاله میتوانید مقالات دیگر
خود را ثبت کنید.
اخبار مربوط به همایش :
🌐 http://conference.pnu.ac.ir/Yazd-qanatpnu97
☎️۰۳۵۳۸۲۵۰۷۲۶
پاسخ به سوالات:
🔵 0990 578 2748
🔶برخی از ویژگی های همایش و مزایای شرکت در آن :
1- استفاده از امتیازات پژوهشی مقالات علمی پژوهشی، علمی ترویجی و علمی مروری
2- بهره مندي از تجارب سایر اندیشمندان، محققین و مدیران در حوزه محورهای کنفرانس
3- ارائه گواهینامه پذیرش مقالات
4- نمایه سازی مقالات کنفرانس در معتبرترین پایگاه های علمی
5- بهبود رزومه علمی و پژوهشی جهت مصاحبه های علمی و شغلی
6- تقدیر از مقالات برتر پذیرفته شده در کنفرانس
7- چاپ تمامی مقالات برتر در مجلات علمی پژوهشی - ISC
8- دریافت پکیج کنفرانس
🌐http://conference.pnu.ac.ir/Yazd-qanatpnu97
☎️0353820726
🆔09905782748
اطلاعیه تغییر زمان همایش ملی " قنات، میراث ماندگار و آب "
احتراما ضمن تشکر از یکایک نهادها و مراکز علمی و دانشگاهی همیار در برگزاری اولین همایش ملی "قنات، میراث ماندگار و آب " و ضمن تقدیر و تشکر از یکایک پژوهشگران و اساتیدی که تاکنون از سراسر کشور برای این همایش مقالات ارزشمندی نوشته و ارسال داشته اند، بدینوسیله به اطلاع می رساند، نظر به اینکه برابر برنامه ریزی انجام شده قرار بر این بوده است که همایش یاد شده در روز 25 و 26 مهرماه برگزار شود ولی تقارن این همایش با همایش ملی مدیریت منابع آب ایران در تاریخ 2 و 3 آبان ماه در دانشگاه یزد، این همایش به تاریخ 1 و 2 اسفندماه 97موکول می شود.
لذا ضمن پوزش تاریخ های مهم همایش به شرح زیر مجددا اصلاح می گردد:
ارسال چکیده مقالات: 30 آبان
ارسال اصل مقالات: 15 دی
مهلت ثبت نام در همایش: 15 بهمن
قابل توجه دوستان وهمراهان گرامی باتوجه به اهمیت موضوع همایش و توجه عموم به بحران کم آبی خواهشمند است ضمن دعوت دوستان خود به عضویت دراین کانال، آدرس کانال را در کانال ها و گروه های مرتبط با خود نیز اطلاع رسانی نمایید.
از اینکه در این زمینه ما را یاری می دهید سپاس گزاریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله
تهیه مستند قنات های ایران
قابل توجه پژوهشگران و فعالین حوزه قنات
احتراما به اطلاع می رساند پیرو پیشنهاد یکی از پژوهشگران محترم مبنی بر تهیه مستندات متنی و تصویری (عکس و فیلم) از قنات های موجود در کشور و جمع آوری آن در یک DVD و توزیع بین شرکت کنندگان محترم در همایش، دبیرخانه همایش مصمم است در راستای این پیشنهاد کاربردی اقدامات لازم را انجام دهد.
لذا خواهشمند است هرگونه مستند متنی و تصویری (عکس و تصویر) در زمینه قنات های محل کار و اقامت خود که می تواند جهت مستند قنات های ایران مورد استفاده قرار گرفته و در اختیار عموم قرار گیرد به دبیرخانه همایش از طریق راه های ارتباطی : ایمیل: Qanatpnu1397@gmail.com و پست به آدرس: یزد - بلوار دانشجو - دانشگاه پیام نور استان یزد ،تلگرام: 09905782748 ارسال نمایید تا پس از جمع آوری و تکثیر به صورت رایگان در اختیار علاقه مندان حوزه قنات قرار گیرد.
با تجدید احترام
دبیرخانه همایش