فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
✅ پخش زنده شبکه یک، در مهر 97، که به نوعی غیر منتظره و به یکباره پخش شد و مسئولان شبکه نتوانستند سانسور کنند
✍️ حقایقی که شنیدنش برای فهم و آگاهی همه هموطنان لازم و ضروری است .
✍️ دکتر حسین راغفر استاد اقتصاد
#روشنگری
🇮🇷#مجله_لطف_آباد_خبر🇮🇷
@gharar_a
نکته مهم در بیانات امروز رهبر انقلاب این بود که ایشان با نفی توهین به رئيس جمهور و سالمسازی فصای سیاسی کشور در کنار تأکید بر لزوم انتقاد و تفاوتش با توهین و یادآوری احتمال درستی انتقادات آنها، در حقیقت کمک به منتقدانی بود که انتقادات به حقشان به دلیل فضاسازی به بهانه توهین، شنیده نمیشد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ هتک حرمت مسئولین توسط روحانی!
♻️ حمید رسایی: رهبر انقلاب بدرستی، منتقدان روحانی را از توهین و هتک حرمت وی بر حذر داشتند و درعین حال بر درستی برخی انتقادات و لزوم بیان آن تأکيد داشتند. این ورود امام خامنهای فضای سیاسی کشور را پاکسازی و زمینه انتشار نقدهای مستند و مستدل نسبت به دولت را فراهم کرد.
رسانههای حامی دولت اما از دیروز، به بهانه بیانات دلسوزانه رهبر انقلاب، منتقدان را با توهینهای خود بمباران کردهاند! در حالی که اگر دو نماینده مجلس بر اثر فشار اجتماعی مردم، برخی تعابیر نامناسب را درباره روحانی به کار بردهاند، شخص روحانی تاکنون بیش از ۵۰ صفت نامناسب و توهینآمیز برای منتقدانش بکار برده که برخی از این افراد از جمله نمایندگان مجلس، ائمه جمعه یا دیگر مسئولان بودهاند. وی حتی چندین بار ادبیات توهین آمیزی نسبت به رهبر انقلاب بکار برد اما رهبر انقلاب این چنین از لزوم رعایت حرمت وی دفاع کردند.
در حقیقت رهبر انقلاب از جایگاه حقوقی وی حمایت کردند درحالی که شخصیت حقیقی روحانی، متأسفانه یکی از بارزترین مصادیق افرادی بود که مخاطب نهی امام خامنهای قرار میگرفت.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@gharar_a
همه دلخوشی ما این است...
لااقل یک حســـن حــــرم دارد....
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
سالروز شهادت پدر بزرگوار حضرت حجت بن الحسن علیه السلام را تسلیت عرض میکنیم
@gharar_a
▪️به بهانه ی شهادت امام حسن عسکری (ع)؛
🔴 "عسکری" صحیح است یا "عسگری" !؟
1. عسگری به معنای عقیم و بیدانه است؛ همانطور که انگور عسگری به جهت بی دانه بودنش به این نام مشهور شده است. لذا دشمنان از این شهرت برای اثبات عقیم بودن امام و عدم وجود امام زمان استفاده میکرده و میکنند!
2. در حالیکه عسکر محلهای بوده در شهر سامرا که لشکرگاه و محل توقف سپاه خلفای عباسی در آنجا قرار داشت.
3. خلفای عباسی برای زیر نظر داشتن فعالیتهای فرهنگی، علمی و سیاسی امام هادی(علیه السلام)، آن حضرت را در سال 236 ه.ق از مدینه به سامرا انتقال و در محله عسکر سکونت دادند. چون امام حسن عسکری (علیه السلام) و پدر بزرگوارش امام هادی(علیه السلام) در محله عسکر قرارگاه سپاه در شهر سامرا زندگی میکردند، به « #عسکری » لقب یافتند و این لقب مشترک بین آن حضرت و پدرشان امام هادی(علیه السلام) است و آنها را عسکریین گفتهاند.
4. اگر بنا بود این لفظ به (گاف) نوشته یا تلفظ شود، باید امام هادی نیز عقیم میبود و از نعمت فرزند محروم تلقی میشد.
5. از سوی دیگر عسکر لفظی عربی است و اصولا در زبان عربی حرف گاف وجود ندارد. پس آنچه صحیح است، عسکری (با کاف) است، نه عسگری (با گاف).
6. در به وجود آمدن شایعه عقیم بودن حضرت، عوامل مختلفی چون خلفای عباسی، جعفر کذاب و فردی به نام زبیری تاثیری بهسزا داشتند.
7. شایسته است با بازنشر این مطلب در ترویج کلمه صحیح عسکری به جای عسگری کوشش نماییم / بصیرت افزایی
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استیضاح و توجه به بعضی نکات
@gharar_a
🌺خواهر شهید ابراهیم هادی :
🛵یک روز موتور شوهرخواهرم را از جلوی منزل مان دزدیدند،
عده ای دنبال #دزد دویدند و موتور را زدند زمین.
ابراهیم رسید و #دزد زخمی شده را بلند کرد.
نگاهی به چهره #وحشت زده اش انداخت و به بقیه گفت:
اشتباه شده! بروید.
ابراهیم دزد را برد #درمانگاه و خودش #پیگیر درمان زخمش شد.
😔آن بنده خدا از رفتار ابراهیم #خجالت زده شد.
ابراهیم از زندگی اش سوال کرد؟
🛠 #کمکش کرد و برایش #کار درست کرد! طرف #نماز خوان شد، به #جبهه رفت و
🦋بعد از ابراهیم در جبهه #شهید شد...
#مچ گرفتن آسان است!
#دست گیری کنیم
.
#رفیق_شهیدم_ابراهیم
@بنیاد فاتح
@gharar_a
⛔️ ویدیویی که اینستاگرام بلاک کرد!
⁉️ در پی انتشار ویدیویی از انیمیشن "برای پرندگان" اینستاگرام واکنشی عجیب مبنی بر بلاک شدن این ویدیو نشان داد، آن هم بهدلیل تعلق آن به شرکتی آمریکایی!
⚔ برای پرندگان، برنده جایزه اسکار سال ۲۰۰۰ است که سعی در القای احمقانه بودن مقاومت و مبارزه قدرتهای ضعیف در قبال قدرتهای قلدر آمریکایی و اسرائیلی را دارد.
📛 جالب آنکه این ویدئو اگر به تنهایی منتشر شود از سوی اینستاگرام پذیرفته میشود؛ زیرا انتشار محصولی در جهت ترویج و تایید سیاستهایش است؛ اما به محض افزودن کپشن منتقدانه به این ویدیو در صفحه اینستاگرام وایپ، ویدیو بلاک شده و اجازه اشتراکگذاری این پست و در ادامه هرگونه بازدید، لایک و کامنت برای آن مسدود شد!
⛔️ رفتار هوشمندانه اینستاگرام و رصد دقیق این پلتفرم و سانسور و بلاک و تهدید در راستای حفظ منافع مالکان آن، قابل تأمل است! و از جهتی برای مسئولین فضای مجازی کشور تاسف برانگیز است که با تقدیم فضای مجازی با اشانتیون و حتی پهنای باند بیشتر زمینه سلطه و جولان هر چه بیشتر دشمن را فراهم نموده! و دشمن با فراغ بال تاختوتازش را انجام داده و به ریش ایشان لبخند هدیه میکند!!
📡 وایپ
@gharar_a
هدایت شده از محمد
💢 راه را خدا باز می کند
مشکلاتمان را با زحمت خودمان و حفظ شرافت خودمان، خودمان انجام بدهیم. چرا باید ما دستمان را پیش دیگران دراز کنیم برای این امور؟ باید افکار خودمان را به راه بیندازیم، یعنی همه ایران این کار را بکند. همه دانشگاه ها، همه کارخانه ها، همه افکارشان را به کار بیندازند. از آنها می آید، راه را خدا باز می کند. ابتدا به نظر آدم می آید که یک کاری نمی شود، وقتی که وارد شد کم کم می بیند نه، خدا راه را باز کرد و شد
#امام_خمینی
صحیفه امام؛ جلد ۱۸؛ صفحه ۱۴۱
مورخ: ۳۰ شهریور ۱۳۶۲
@sahifeh_noor
@gharar_a
🔴کیهان: آقای رئیس جمهور نیم نگاهی به ادبیات خود داشته باشند
♦️روزنامه کیهان در پی سخنان رهبرمعظم انقلاب و انتقاد ایشان از توهین به رئیس جمهور نوشت: بیشک هتاکی به رئیسجمهور و دیگر مسئولان کشور مذموم است اما بد نیست جناب رئیسجمهور هم نگاهی به ادبیات خود طی این سالها نسبت به منتقدان داشته باشند. لیست عبارات تند و هتاکانه در این ادبیات شامل دهها مورد میشود؛ بزدل، بروید به جهنم، دیننشناس، جیببر، بیشناسنامه، هوچیگر، متوهم، عصر حجری، بیعقل، ترسو و... اینها مشتی نمونه خروار است که جناب آقای روحانی طی این سالها نثار منتقدان کرده است
@gharar_a
آغاز پخش «خانه امن» با داستانی واقعی/ ماجرای سناریوی آمریکا برای حضور داعش در ایران
سریال «خانه امن» به تهدیدات داعش و حمایت کشورهای غربی و کمکهای مالی منطقهای به این گروه تروریستی میپردازد. خط اصلی قصه این سریال سناریوی آمریکا برای ناامنی خانه امن ما، ایران است.
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
|
📚 ویژگی های #فصل_پاییز
پیشگیری و رعایت ملزومات
🎦 گفت و گو با استاد #خیراندیش
#تدابیر_پاییز #رحیق #طب_سنتی #طب_اسلامی
#نسخ_استاد خیراندیش
@gharar_a
🔴 دقّت #رهبر_انقلاب در بیتالمال
💠 آیتالله جوادی آملی نقل میکنند یک روز مهمان مقام معظم رهبری بودم. فرزند ایشان آقا مصطفی نیز نشسته بود که سفره پهن شد، آیتالله خامنهای به وی نگاهی کرد و فرمود: شما به منزل بروید. من خدمت ایشان عرض کردم: اجازه بفرمایید آقازاده هم باشند، من از وی درخواست کردهام که باهم باشیم. آقا فرمودند: این غذا از #بیتالمال است، شما هم مهمان بیتالمال هستید. برای بچهها جایز نیست که بر سر این سفره بنشینند. ایشان به منزل بروند و از غذای خانه میل کنند. من در آن لحظه فهمیدم که خداوند چرا این همه عزت به حضرت آقا عطا فرموده است.
@gharar_a
بسمه تعالی
این روزها بحث درباره استیضاح بسیار داغ شده و موافقان و مخالفان به ارائه نظرات و دلیل های خود می پردازند.
قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی با توجه به منویات مقام معظم رهبری و مسائل روز کشور، توجه مخاطبان بزرگوار را به نکاتی جلب می نماید:
1.ضرورت حفظ وحدت و همدلی بین نیروهای انقلابی
جریان نفوذ از آشفتگی و تفرقه بین انقلابی ها به شدت خوشحال می شود و انتظار می کشد بحث های سیاسی بین انقلابیون، به اهانت و تقابل و نفرت از یکدیگر بیانجامد.
2.پیشنهاد قرارگاه این است که همگان احترام یکدیگر را در بحث ها رعایت کرده و در یک فضای مؤدبانه و منطقی به ارائه دیدگاه های خویش بپردازند.
3.کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی جهت روشن شدن ابعاد مسائل چالشی روز نظام، خود را موظف به درج مطالب و دیدگاه های طرفین می داند و این تضارب آرا را در جهت رشد بینش سیاسی و تعمیق بصیرت جبهه انقلاب مفید می داند.
4. قرارگاه با عنوان حقوقی خود هیچیک از طرفین را تأیید یا رد نمی کند.
صلوات بر محمد و آل محمد
قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
@gharar_a
🔴 حاج قاسم و پدر عزیزشان
🔹شهید سلیمانی: من شهادت میدهم پدرم در طول عمر یک گندم حرام وارد زندگی اش نکرد.
🔹حاج قاسم سلیمانی با لقمه حلال مرحوم پدرش سردار دلها شد. از این پدر، پسر چنین باید.
#لقمه_حلال
#مصاف آخر
@gharar_a
#انتخابات_1400 #تحلیل
⭕️در ابتدا باید گفت که نمی شود موضع آقای ذوالنور یا جبهه پایداری و امثالهم را با هم مقایسه کرد، چون هرکدام از جهتی به مسئله نگاه کردند.
💠دیدگاه آقای ذوالنور و همفکران ایشان:
🔸استیضاح رئیس جمهور بخاطر شرایط پیش آمده و اوضاع معیشتی مردم، که از جهتی درست است اما از جهتی غلط است:👇
🔸از این جهت که دولت ناکارآمد می باشد درست است اما از این جهت که سیر عدم کفایت و استیضاح رئیس جمهور پروسه ای حداقل سه ماهه در مجلس دارد که تازه باید اجرا بشود و تا بیاید تصویب بشود وعملی بشود انتخابات 1400 از راه رسیده و با این کار کشور در سردرگمی فرو می رود و جدای از این شو های انتخاباتی نامزد ها و.... و هم اضافه میشه حال بر فرض اینکه خیلی زود تا اسفند ماه عملی بشود باز هم ریاست دولت به اسحاق جهانگیری که از روحانی بدتر هست می رسد،پس اینکار در این زمان با توجه به درک مقتضای حال اشتباه است یعنی اگر قبلا اتفاق می افتاد شاید بهتر میشد،
💠دیدگاه های جبهه پایداری و مخالفین آقای ذوالنور:
🔸برخی از مخالفین که این کار را غلط می دانند از این جهت که نباید رئیس جمهور را استیضاح کرد، که دلیل منطقی ندارند،
🔸جبهه پایداری و امثالهم بر این باورند که باید تصمیم گیری در حال را بررسی کنیم که آیا در حال حاضر مؤثر است و به ادامه حرکت انقلاب و نظام کمک میکند یا باعث سنگ اندازی میشود و بحث اصلی ذبح میشود و اوضاع بدتر میشود و اصلا مطلوب حاصل نمی شود،
و این دلیل بر مخالف بودن پایداری با استیضاح نیست بلکه با زمان استیضاح مشکل دارد، و استیضاح را در زمان حال به سود کشور نمی دانند، چون باعث آشفتگی و عدم دستیابی به مطلوب میشود، و هدف اصلی ذبح میشود،
🔰پس شاید جبهه پایداری و آقای ذوالنور همکفر باشند از جهت اصل استیضاح اما اختلاف در زمان استیضاح است،
🔰پس از جهت هدف هردو گروه یک هدف را دارند اما راهشان متفاوت است ولی راه جبهه پایداری و امثالهم بهتر است چون مقتضای حال رو هم درنظر گرفته اند، اگر بخواهیم با مثال توضیح دهیم اینطور میشود:
⭕️آقای ذوالنور می گویند که کاشت گندم خوبه چون محصول خوبی داره و میگویند همین الان در بهار مثلا، باید بذر بکاریم درصورتی که جبهه پایداری میگه کاشت بذرگندم عالیه اما در بهار محصول که نمیده و گندم ها نابود میشوند و مطلوب حاصل نمی شود، پس کاشت خوبه، اما درفصل خودش بهتر است و محصول می دهد الان دیگه کار از کار گذشته،
⭕️حکایت ما هم اینطوره که مجلس باید زودتر اینکار را میکرد نه قبل انتخابات 1400 و چند ماه مانده به اتمام دولت.
✍سجاد عبدالهی
🗳 کانال انتخابات1400
@gharar_a
⭕️ شبهه دیگری از جناب عبدالکریم سروش درباره دین و روحانیت
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الذین یکفرون بالله و رسله و یریدون ان یفرقوا بین الله و رسله و یقولون نؤمن ببعض و نکفر ببعض و یریدون ان یتخذوا بین ذلک سبیلا اولئک هم الکافرون حقا و اعتدنا للکافرون عذابا مهینا
شبهه دیگری که جناب عبدالکریم سروش مطرح میکند؛ درباره دین و روحانیت است و میگوید: «روحانیت فقه پوسیده را ابزار قدرت قرار داده و دین را از نقش آفرینی اصلی خود باز داشته است تنها الهامی که از دین گرفتهاند این است که احکام جزایی (قصاص، دست بریدن، سنگسار و...) را وسط جامعه بیاورد.»
ایشان در این عبارت چهار ادعا را مطرح کرده است:
اول اینکه فقه پوسیده است و دوم اینکه روحانیت با فقه پوسیده ابزار قدرت ساخته است سوم اینکه روحانیت دین را از نقش آفرینی اصلیش بازداشته است و چهارم اینکه تنها الهامی که روحانیت از دین گرفته آوردن احکام جزایی در جامعه است؛
هر چهار ادعای سروش محل تأمل است:
ادعای اول اینکه فقه پوسیده است پاسخ این است که به چه دلیل فقه پوسیده است آیا منصفانه است که پشت سر هم ادعاهای بی دلیل ارایه کنند. فقه شیعه مبتنی بر اجتهاد در قرآن و سنت است اجتهاد به تعبیر اقباللاهوری موتور محرک تشیع است. اجتهاد اجازه نمیدهد که فقه پوسیده شود. فقیهان در طول تاریخ با روش اجتهاد، مرتب مسائل جدید را با قواعد اصولی و قواعد فقهی پاسخ میدهند این که می بینیم امروز فقه پزشکی، فقه بانکداری، فقه مالیات، فقه سیاسی، فقه فرهنگ و سایر فقه های تخصصی در حوزه علمیه شکل گرفته، نشان از فقه اجتهادی پویا دارد و به هیچ وجه پوسیده نیست.
ادعای دوم اینکه فقه، ابزار قدرت سیاسی قرار گرفته است؛ پاسخ این است که این مطلب چه اشکالی دارد وقتی قوام حکومت سیاسی به قوانین اجتماعی آن است؛ قوانین اجتماعی در حکومت اسلامی نیز برگرفته از احکام فقهی و مبتنی بر اجتهاد است. پس همانگونه که قوانین هر حاکمیتی، ابزار قدرت آنها است؛ قوانین اجتهادی نیر ابزار قدرت حکومت اسلامی در ایران است.
ادعای سوم این بود که روحانیت، دین را از نقش آفرینی اصلیش بازداشته است.
این سخن هم ناتمام است چون حقیقت اسلام عبارت است از عقائد و احکام شرعی و اخلاق اسلامی؛ به هیچ وجه روحانیت تنها بر احکام شرعی بسنده نکرده و بر عقائد و اخلاق اسلامی نیز تاکید دارند.
پیش فرض جناب سروش از ادعایش این است که احکام شرعی بخشی از حقیقت دین نیست لذا این گونه درباره روحانیت و نقش آفرینی دین سخن می گوید.
حال از ایشان سوال میکنیم که نقشآفرینی اصلی دین چیست؟ پاسخش طبق سخنان دیگرش، این است که نقش آفرینی دین در تجربه دینی یعنی احساس دینی است این ادعا قطعاً باطل است چون نقشآفرینی اصلی دین، موحد شدن و تقرب به خدا از طریق عقاید و احکام شرعی و اخلاق شرعی است علاوه بر اینکه گسترش مناسک حسینی در تقویت تجربه دینی مومنان بسیار موثر است و اما عجیب این است که جناب سروش با همین هم مخالفت می کند.
ادعای چهارم این بود که روحانیت تنها احکام جزایی مانند قصاص و دست بریدن و سنگسار و غیره را از دین الهام گرفتند؛ این هم نسبت ناروایی است که به روحانیت می دهد. روحانیت تاکید بر جریان سه ساحت دین اسلام یعنی عقائد و احکام و اخلاق در جامعه است و احکام جزایی هم بخشی از دین به شمار می آید.
اگر سروش این مطلب را قبول نداشته باشد مصداق نؤمن ببعض و نکفر ببعض میشود و مشمول آیات سوره نساء می گردد که خداوند سبحان ایمان به بعض دین و کفر به بعض دین را مصداق کفر می شمارد.
و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
✍ عبدالحسین خسروپناه
حوزه علمیه قم
چهار آبان ۱۳۹۹
🆔 @خسروپناه
@gharar_a
🔻 "واریز ۲۷ هزار میلیارد تومان به حساب خاص رئیسجمهور؛ در وزارت نفت، به دستور روحانی، خزانه سومی تشکیل شده است"!
🔹 ۵ آبان ۹۹ | محمد حسینی، مشاور رئیس دیوان محاسبات مجلس: تنها در سال ۹۸ بالغ بر ۲۷ هزار میلیارد تومان به حساب خاص رئیس جمهور از فروش فرآوردههای نفتی واریز شده که ۱۲۰ میلیارد تومان از این محل به دانشکده شهید بهشتی اختصاص یافت
👈 خزانه اصلی کشور، خزانه کل کشور است که مدیریت آن با وزارت امور اقتصادی و دارایی است؛ اما در دو سال اخیر خزانهای به نام سازمان هدفمندی یارانهها ایجاد شده است؛ خزانه سومی هم با نظر رئیس جمهور در وزارت نفت ایجاد شده که صرفاً به حساب خاص بر اساس دستور مستقیم رئیس جمهور اختصاص دارد | فارس
🔻 تحقیق و تفحص از نهاد ریاست جمهوری کلید خورد
🔹 ۵ آبان ۹۹ | نظری، نماینده مجلس: نمایندگان مجلس برای بررسی عملکرد مالی نهاد ریاست جمهوری در حال جمع آوری امضا جهت تحقیق و تفحص از این نهاد میباشند؛ علاوه بر حساب خاص که در روزهای اخیر جنجال برانگیز شد، عملکرد مالی نهاد ریاست جمهوری از سال ۹۲ الی ۹۹ از محورهای این تحقیق و تفحص خواهد بود | تسنیم
@gharar_a