فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مرد یا سیب زمینی!
⭕️ اون مردی که خانمش، دخترش، خواهرش با موی افشان و...
🆔همسرداری حرفه ای
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
🍂 @gharar_a
💠سربند های یازهرا(س)
🌷رمز پیروزی در بزرگ ترین موزه جنگ جهان / فراتحلیلی مادی از آینده جمهوری اسلامی!
✍ دکتر حسن بیارجمندی
آغازین روزهای پاییز ۱۳۹۰ و چند روز قبل از سفرم به مسکو بود.
صبح قبل از پرواز با یکی از دوستان قرار برای آخرین هماهنگی های سفر داشتم؛بعد از دو ساعت گفتگو ، طلایی ترین جمله ای که گفت این بود که : حاج حسن !همه این توصیه هایی که کردم را بزار کنار ! اگر در روسیه و مسکو هر جا با مشکل و بحرانی مواجه شدی !(پیش خودم داشتم فکر می کردم که می خواد آدرس کجا را بدهد !؟) گفت هیج جا جز در خانه حضرت زهرا سلام الله علیها نرو!
ادامه داد که من به تجربه بهت می گم که این توصیه برادرانه را از من داشته باش.داستان زندگی ام در مسکو و در روزهای سرد پاییزی از همین جا شروع شد و تا شش سال، سایه آن را در بالای سرم و خانواده ام احساس می کردم.
هواپیمای مسافربری تهران_مسکو در فرودگاه شرمیتوا در حال نشستن بود که آنسوی پنجره و در کف باند و پیرامون آن برف پاییزی در حال نشستن بود.
با یکی از کارمندان محلی سفارت از فرودگاه و بدون فوت وقت رفتیم دانشگاه وزارت خارجه روسیه برای کارهای مقدماتی و ثبت ورودم به روسیه و...!
زمان ورودم زمان مناسبی نبود! یک روز قبل از تعطیلات آخر هفته و بخاطر همین اسکانم در خوابگاه موقت میسر نشد و با پیگیری سفارت ،در یک ساختمان فرهنگی در اختیار انجمن اسلامی نزدیک سفارت اسکان داده شدم.
تعطیلات آخر هفته کلا اونجا بودم .احساس آرامش خاصی داشتم بالاخص اینکه هم دوستان خوبی پیدا کردم و با مجموعه هایی ارتباط گرفتم و هم اون چند روز غذای گرم ایرانی می خوردم و احساس غربت چندانی نداشتم.بعدا متوجه شدم که این ساختمان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران اسمش "بیت الزهرا (س) " است و این مهمانی داستان مفصلی دارد که در این وجیزه نمی گنجد.
یکسال گذشته بود و بقول خود روس ها مسکویی که مثل کف دست است را به تعبیر ایرانی ها مثل کف دستم دیده و می شناختم.پایتخت بلوک شرق و مرکز تمدنی شرقی اسلاو_ارتدوکسی که هر چشمی را نوازش می دهد. این شگفت زدگی را بیشتر در چشمان توریست های خارجی می شود بیشتر مشاهده کرد.
دومین زمستان مسکو بود که تجربه می کردم .درست همین ایام بود.دوستانی از سفارت پیشنهاد دادند با هم برویم بازدید پارک پیروزی یا همان پارک پابدی؛ یکی از مکان های بسیار دیدنی شهر مسکو که در تپه های پاکلونایا به افتخار پیروزی ارتش شوروی سابق در جنگ جهانی دوم بر ارتش آلمان نازی ساخته شده است.
نمادهایی از وحدت بین ادیان الهی از جمله یک مسجد برای مسلمانان بنام مسجد یادبود که در محوطه خودنمایی می کنند.ورود ما همزمان با ورود یک اتوبوس دانش آموز روس بود.برای خودم هم جذابیت داشت که با این دانش آموزان همراه بشوم و از نزدیک هم نحوه انتقال مفاهیم شناختی و ادراکی را مشاهده کنم و هم واکنش دانش آموزان را ارزیابی و تحلیل کنم.
موزه جنگ کبیر میهنی بعنوان اصلی ترین بخش این پارک موزه که انواع تسلیحات به جا مانده از جنگ جهانی دوم، آثار ، نشان ها و تابلوهای فرمانده هان و سربازان شوروی نگهداری می شود.
با دانش آموزان وارد اتاق هایی شدیم که ماکت های عظیمی از صحنه های نبرد استالینگراد و محاصره لنینگراد با صوت شبیه سازی شده از فضای جنگ که محو چشمان حیرت زده این دانش آموزان روس بودم که چطور حافظه تاریخی آنان با چنین جاذبه ای از جنگ کبیر میهنی شان بعنوان یک افتخار ملی ساخته و پرداخته می شود. فقط پیش خودم فکر می کردم که ما با وجود ۸سال گنجینه پرافتخار دفاع مقدس و میراث معنوی آن چقدر کوتاهی کردیم و...
جاذبه های سخت افزاری و نرم افزاری این موزه جهانی ،ذهنم را تسخیر کرده بود و غرق در افکار و تحلیل های مختلفی بودم که به آخرین بخش موزه نزدیک شدم .از دور کاملا مشخص بود که فضای زیادی را به خودش اختصاص نداده است اما چون پرچم جمهوری اسلامی اونجا بود بیشتر ترغیب شدم که بروم و ببینم اونجا چه خبر است!!؟ یک کمد قدی شیشه ای و پر از سربندهای یا زهرا (س) و...
برای چند دقیقه مات و مبهوت ماندم و برای چند دقیقه روی نیمکت روبروی آن نشستم. یاد شهید و شهیدان افتادم و رمز و رموزهای پیروزی های افتخار آفرین آنان در دفاع مقدس.پیش خودم می گفتم بلوک شرق و میراث داران آن رمز پیروزی های ما را دریافته اند و ما خود از آن غافل هستیم.
امروز در مراسم تشییع شهید گمنام در گرگان یک دوست عزیزی از من راجع به وقایع و حوادث اخیر در کشور و آینده سوال کرد.چون اهل دل بود بهش گفتم فلانی تمام تحلیل های مادی با این گزاره ها را می گذارم کنار و می خوام یک روایتی از خودم در مسکو نقل کنم ؛آری رمز پیروزی ما یا زهراست و امروز دیدیم که ۴۰۰ شهید گمنام با این رمز چگونه چنین پیروزی را به تصویر کشیدند.
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
🍂 @gharar_a
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ مدافع حرم بود؛ در تهران ارباًاربا شد...
✅ #یک_تکه_از_ماه
🆔 شبکه افق
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
🍂 @gharar_a
15.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
18.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #انتشار_برای_اولین_بار
⭕️ واقعیتی عجیب از زندگی حضرت آقا در کانتینر در سه چهار سال اول رهبری
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐 سفیــــر
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
🍂 @gharar_a
🔵پاسخ به چندشبهه درباره شهدای گمنام
چقدر شهید گمنام داریم که هنوز دارن تشییع میشن؟
چرا آزمایش DNA نمیگیرن ازشون که گمنام نمونن؟
🔺۱. تاکنون از حدود ۷۰ درصد خانواده معظم شهدای مفقودالاثر نمونهگیری شده است. تعداد قابل توجهی از والدین شهدای مفقود الاثر نیز رحلت کردهاند و امکان نمونهگیری DNA نیست.
🔺۲. نهتنها در ایران بلکه در خارج از کشور هم روند استحصال DNA از جسم سخت همانند استخوانها و دندانها برای شناسایی بسیار دشوار است خصوصا در دو حالت زیر:
الف. استخوان در محیطهای قلیایی مانند مناطق جبهههای جنوب باشد. (اکثر مفقودین دفاع مقدس در این مناطق هستند)
ب. جسم بمدت طولانی در معرض تابش آفتاب بوده باشد.
🔺۳. با توجه به میزان پیشرفت علمی کشورها و تجهیزات فنی در اختیار، روند شناسایی متفاوت است و معمولا از شش ماه تا مدتهای بیشتر بطول میانجامد.
🔺۴. این مسئله فقط مربوط به ایران نیست مثلا جنگ ترکیه و قبرس در سال ۱۹۴۷ میلادی ۲ هزار نفر مفقودالجسد شدند که در طول ۴۸ سال گذشته، فقط هزار نفر پیدا شدهاند و از آنها نیز تنها ۶۰۰ نفر ، آن هم با کمک آمریکاییها شناسایی شدهاند و مابقی حتی با کمک آمریکاییها، شناسایی نشدهاند. پس کشف استخوانهای مفقودین حتی با تجهیزات مدرن امروزی لزوما به شناسایی آنها نمیانجامد.
🔺۵. تاکنون حدود ۴۵ هزار شهید مفقودالجسد شناسایی شدهاند که حدود ۱۰ هزار نفر از آنها بهعنوان شهید گمنام دفن شدهاند و تقریباً ۲۶۰۰ مفقودالجسد دیگر داریم که عملیات تفحص آنها در ایران و داخل عراق ادامه دارد.
توجه: هرمفقود الجسدی، گمنام نیست. از این ۴۵ هزار شهید بسیاری از شهدای مفقودالجسد از طریق پلاک و علایم همانند کارت و .. شناسایی شدند و در قالب شهید گمنام دفن نشدند. شهید گمنام یعنی مفقودالجسدی که کشف ولی شناسایی نشد.
🔺۶. اینکه پیکرهای شهدا جا ماندهاند نه به دلیل عدم ایثار رزمندگان بود بلکه تعداد قابل توجهی از آنها همه با هم شهید و مفقود شدند و کسی نتوانست بازگردد. یا در محاصره قرار گرفتند و تعدادی شهید و تعدادی اسیر شدند. پس مفقودالاثر شدن رزمندگان نتیجه کوتاهی نبوده بلکه اصلا شرایط منطقه متفاوت بوده است وگرنه حتی در عقبنشینیها تا جایی که امکانپذیر بود رزمندگان پیکرها را با خود میآوردند مگر در جاهایی که تعدادی از رزمندگان مجروح شدهبودند و طبعاً باید تحت هر شرایطی با اولویت مجروحین را با خود میاوردند و نه شهدا را.
#تشییع_شهدای_گمنام
#شبهه اول
#جان_فدا
✍حسیندارابی
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
🍂 @gharar_a
بنرهای نصب شده در مجتمع مهر و ماه بعد از رفع پلمپ که ناشی از عدم رعایت حجاب بود.
🇮🇷 #ستاد_امربه_معروف_ونهی_ازمنکر_قم
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
🍂 @gharar_a