صدای پای ماه قشنگ رمضان
آرام آرام به گوش میرسد
دستهای خالیمان
دستاویز دلهای پاکتان
مارا درروزهای آخر شعبان
نه به بهای لياقت
بلکه به رسم عنایت
دعا نمایید
سعادت وذخیره اندوزی معنوی نصیب همگی باشد صلوات
🙏❤️🙏❤️
پیشاپیش حلول ماه پُر برکت
رمضان مبارک باد َ 🌹🍃🌹
🎭 #ادبی_هنری
🔹 تقدیر از فیلمهای صهیونیستی در جشنواره فجر جهانی
🔸 سایت مشرق گزارش داد: فیلمهای صهیونیستی، در جشنواره جهانی فجر تقدیر شدند!
براساس این گزارش، پنج عنوان از فیلمهای به نمایش درآمده در سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، به ماجرای یهود و صهیونیسم ربط دارند. مقدار ارتباط فیلمها با موضوع یهود، متفاوت است. اما فیلمهای گرگنما و غروب، متمرکز در موضوع صهیونیسم و یهود هستند. و نکتۀ قابل تأمل اینکه فیلم گرگنما از سوی حلقۀ منتقدان جشنواره، به عنوان فیلم برگزیدۀ سینمای سعادت انتخاب شده است. اولاً باید تأمل کرد که چرا این فیلم بیارزش و زامبیمانند، به پانزده فیلم سینمای سعادت راه پیدا کرده و ثانیاً چطور حلقۀ منتقدان با درک زبان تمثیلی و پیام صهیونیستی فیلم، از آن تقدیر نمودهاند.
🔻@gharar_at
📌 #خبر_ویژه
🔹 نظرسازی گالوپ برای منفینمایی علیه ملت ایران
🔸 انتشار نظرسنجیهای دروغین خارجی برای منفیبافی علیه ملت ایران صدای روزنامه اصلاحطلب را هم که جزو همین ترویجکنندگان منفیبافی است درآورد.
روزنامه اعتماد نوشت: پیش از این هم درباره نظرسنجیهای دروغین و پخش نتایج عجیب آنها در رسانهها نوشته بودیم یکی، دو روز پیش در وبسایتهای معتبر داخلی خبری منتشر شده بود مبنی بر اینکه: «یک پژوهش بینالمللی عصبانیترین مردم جهان را به ترتیب لیست کرده است و ایرانیان نیز جایگاه سومین مردم عصبانی جهان را در این فهرست به خود اختصاص دادهاند.» این پژوهش بینالمللی توسط موسسه گالوپ انجام شده است. بهموجب این تحقیق، 34 درصد مردم جهان بهطور روزانه احساس غم دارند(!).
ملاحظه بفرمایید که در اینجا یک تکنیک بسیار قدیمی، بهکار رفته، ایرانیان را درجایگاه سوم مردم عصبانی جهان نشانده و نه اول. پس کسی نمیتواند ادعا کند این رتبهبندی برای خدشهدار کردن و بدجلوهدادن چهره ایران است. بعد بلافاصله رقم پرت و بیحساب وکتاب 34 درصد مردم جهان را آورده تا نشان دهد که این تحقیق اساسی علمی و ریاضی دارد و مو لای درزش نمیرود! تا اینجا عیبی ندارد، آنها تکلیفشان با ما معلوم است، دشمن هستند و هر کار که بتوانند میکنند، اما چرا رسانههای خودی خبری چنین بیپایه و اساس را نقل میکنند؟
راستی کدام شاخصها برای بهدستآوردن جایگاه سوم عصبانیترین مردم جهان برای ایرانیان درنظر گرفته شده؟
موسسه گالوپ بهصورت تصادفی به خانههای ایرانیان زنگ زده و پرسیده آیا امروز عصبانی هستید؟ یا در هفته گذشته عصبانی شدهاید؟ کمی که فکر کنیم، ادعا بیپایه و اساس است. بدبینکردن مردم جهان به ایرانیان و تضعیف روحیه آنها از اهداف روشن ارایه این آمارهای دروغین هستند. نگاه کنید که در این هفته چندخبر درباره این نظرسنجیهای جعلی منتشر شده است؟ بهنظر میرسد، رسانههای ایرانی که منافع ملی برایشان محور و اساس کار است باید با دقت بیشتری خبر نقل کنند تا خود تبدیل به وسیلهای برای اشاعه ناامیدی و بیانگیزگی نشوند…
🔻 @gharar_at
🎭 #ادبی_هنری
🔹 یک منتقد:
قانون درجهبندی سنی سینما گامی دیگر در اجرای سند 2030 است
🔸 یک منتقد معتقد است که قانون درجهبندی سنی سینما، گامی در جهت اجرای سند 2030 است.
در برنامه «نقد سینما» که جمعه شب از شبکه 5 سیما (شبکه تهران) پخش شد، سعید مستغاثی منتقد فیلم و مستندساز، دستورالعمل درجهبندی فیلمها در سینمای ایران که اخیرا از سوی رییس سازمان سینمایی ابلاغ شده را رسمیت بخشیدن به تولید فیلمهای با مضمون روابط جنسی و نمایش رفتارها و ارتباطات خلاف عرف جامعه دانست و آن را گام دیگری در اجرای سند استعماری 2030 به شمار آورد که مدتی است اجرای آن از سوی محافل و کانونهای غربی به کشورهای دیگر تحمیل شده است.
لازم به ذکر است در دستورالعمل درجهبندی فیلم در سینمای ایران، ساخت و نمایش فیلمهایی با صحنههای «روابط خلاف عرف جامعه» برای افراد بالای 15 سال و همچنین فیلمهای با صحنههای «تداعیکننده روابط زناشویی» برای رده سنی بالای 18 سال مجاز شمرده شده است. در حالی که پیش از این، طبق قوانین و ضوابط اکران، اینگونه صحنهها به طور کلی بایستی از فیلمها حذف میشد.
مستغاثی، رئیس اسبق انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی در برنامه فوق که برای دومین هفته متوالی به مسئله ردهبندی سنی فیلم در سینمای ایران میپرداخت، اضافه کرد: «اگر قرار است محدودیتهایی در سینمای ایران برای تماشای فیلمها اعمال شود، بایستی براساس باورها و اعتقادات و سبک زندگی اسلامی-ایرانی ما باشد که در آن خانواده اهمیت و محوریت نخست را داراست و حجب و حیای ایرانی در آن حرف اول را میزند. در چنین سبک زندگی نمایش یا سخن گفتن از هرگونه مسائل و روابط جنسی در ملاء عام و در انظار عمومی مثل سینما، نوعی اشاعه فحشاء به شمار آمده و ممنوعیت دارد.»
این کارشناس سینما گفت: «ملاک و معیار قرار دادن الگوهای غربی مثل نوع درجهبندی در سینمای آمریکا و آنگونه که برخی مسئولین سینمایی از آن به عنوان تجارب جهانی نام بردهاند، استفاده از نمونههایی است که نتایج فاجعهبار خود را سالهاست در غرب نشان داده و براساس آمارهای منتشره و اظهارنظر کارشناسان جامعهشناسی در غرب، از نتایج آن، حجم عظیم و وضعیت اسفانگیز تعرضات و جنایات جنسی در این کشورهاست که حتی باعث شد چند سال پیش جو بایدن، معاون وقت رئیسجمهوری آمریکا به روی سن مراسم اسکار آمده و ضمن بیان این وضعیت فاجعهبار، از همه مراکز و کانونهای اجتماعی برای کاهش اثرات چنین فاجعهای، استمداد طلبد.»
گفتنی است مدتهاست که طرحی تحت عنوان «برنامه سازمان ملل برای توسعه پایدار کشورهای عضو تا سال 2030» موسوم به «سند 2030» از سوی این سازمان به کشورهای مختلف ابلاغ و لازمالاجرا شمرده شده است…
🔻 @gharar_at
🌍 #بین_الملل
🔹 قتل عام 1000 نوزاد شیرخواره در یمن توسط فرزندان ابولهب طی 2 سال گذشته
🔻 @gharar_at
🌹🔹نگاهی به زندگی ساده و معنوی طلبه شهید همدانی
🔻 @gharar_at
🔸 حجاب از یک موضوع صرفا مذهبی فراتر رفته
🔸ایران کشوری اسلامی است نه سکولار
واکنش آیت الله #مکارم به اظهارات نسنجیده برخی مسؤولان؛
🔹 ما جمهوری اسلامی هستیم نه یک کشور سکولار که با کشورهاي سكولار قابل قیاس باشد.
🔹فضای مجازی از نخستین مساله های کشور است که اگر حل نشود آینده تاریک خواهد بود؛ امیدواریم مسؤولين اين آمار و ارقام وحشتناك را ببینند و توجه کنند در فضای مجازی چه خبر است و چه اتفاقاتی رخ می دهد؟
🆔 @gharar_at
#آیت_الله_شرف_الدین #تبلیغ
💠شکر شرایط فعلی
🔻عالم بزرگوار سید عبدالحسین شرفالدین صاحب کتاب المراجعات و تألیفات گرانسنگ دیگر، لبنانی الاصل است وشاگرد حوزۀ نجف. اواخر عمر مبارکش به لبنان میآید و در شهر صور 80 کیلومتری بیروت ساکن میشود. میبیند که فرهنگ فرانسویها بر این بچهها حاکم شده (چون اینها مستعمرۀ فرانسه بودند) و عجیب این بچهها دارند از دین دور میشوند. خیلی غصه میخورد. یک عالمی که در نجف درس خوانده و صاحب تألیفات است، به سنین پیری رسیده، دغدغۀ تبلیغ رهایش نمیکند. به فکر میافتد که یک کاری به روز بکند.
🔸 علمای شهر صور را جمع میکند، میگوید من نگران نسل آیندۀ شیعه در این منطقه هستم؛ بیایید یک مدرسه ابتدایی تاسیس کنیم که آموزش اینها با پشتوانۀ قرآن و حدیث باشد و اینها شیعی بار بیایند، با ملکات فاضله و اخلاق دینی. همه میگویند جای چنین مدرسهای خالی است. در شرح حال ایشان، بعضی از آقایان شهر صور نقل میکردند که ده سال طول کشید که بزرگواری مانند سید عبدالحسین شرفالدین علما را با خودش همراه کرد، اما نتوانستند هزینه این کار را جمع کنند و نتوانستند مجوزش را از دولت بگیرند...
لذا هم شکر شرایط فعلی را باید به جا آورد وهم همت بیشتر میطلبد برای نشر معارف اهلبیت...
🔹 الان هویت شیعی در حال شکلگیری است، به گونهای که میتواند فراگیر باشد. نه فقط ایران، بلکه در کشورهای دیگر... که به همت دوستان، گذشت و ایثاری که مبلغین عزیز میکنند نیاز است. وقتی حداقلها [ازنظر توان علمی ومهارت تبلیغ] شکل گرفت زمان ارتقاء و بزرگتر شدن باید فرا برسد. الان در اقوام و ملل و قبائل دیگر، نیاز به معارف اهل بیت موج میزند. لذا همت بیشتر و برنامه ریزی و مدیریت بهتر میطلبد و لازم است این فضا و این ظرفیت را قدر بدانیم.
باید از کوچه پسکوچههای تنگ خیالات و فکرمان خارج بشویم. باید در همه ابعاد فضیلتی [ ومهارتی] بزرگتر بشویم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺نقل از حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🔘 @gharar_at
* #رمضان #قرآن
💠کیفیت تلاوت قرآن
🔻گاهی رفقا در مورد كيفيت خواندن قرآن میپرسيدند؛ عرض می کردم در غير ماه مبارک رمضان انسان با تأمل و توجه به معاني و كلمه به كلمه و با دقت به معانی و تفسير بخواند اشكالی ندارد، ولی در ماه مبارک رمضان کثرت تلاوت مطلوب است. بزرگان زياد میخواندند و سفارش هم شده است. خود ختم قرآن مطلوب بوده و هست لذا اگر كسی نه اين كه بیتوجه بخواند، ولی طبق روال عادی هر 25 دقيقه، نيم ساعتی يك جزء قرآن را بخواند خوب است...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺نقل از حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
@gharar_at
🌙در آستانه حلول ماه مبارک رمضان
💠رهبرانقلاب
‼️در اسلام همه چیز مقدمه خودسازی انسان است. همه فرائض، احکام، تکالیف، واجبات، اجتناب از گناهان و نوافل و مستحبات و احکام اجتماعی و فردی، مقدمه حیات طیبه است؛ اگر بشر تحت تربیت الهی قرار گیرد، این حیات طیبه در نفس او بوجود خواهد آمد و محیط را هم طیب و طاهر خواهد کرد و اگر این تربیت الهی نباشد در حد حیوانیت باقی میماند و حیوانی خطرناکتر از حیوانهای دیگر خواهد شد. همانطور که در طول تاریخ ملاحظه کردید که چه انسان صورتهایی با سیرت حیوانات پیدا شدند که افراد بشری را از سلوک در راه خدا باز داشتند. فرعونها، قارونها، نمرودها و شیطانهای مجسم هم استعداد تکامل و ترقّی داشتند اما طغیان هوای نفس، دنیا طلبی، روح بهیمیتشان مانع ترقی شد، عزیزان من! نماز و روزه و همه حرکات و سکنات و هر آنچه در اسلام است، برای این است که ما بر نفس خودمان تسلّط پیدا کنیم. جهاد و حکومت اسلامی هم برای این است که فضا را برای چنین موقعیتی فراهم کند؛ دلها را به خدا نزدیک کند؛ دنیا و آخرت انسانها آباد شود و آنهارا فراتر ببرد! ۷۷/۱۰/۲۸
⬇️نسخهpdf
#نقل از جهاد تبیینی
@gharar_at
آداب روزه داری.pdf
2.42M
#نقل از جهاد تبیینی
@gharar_at
🔸برخی مسؤولان به اجرا شدن سند 2030 افتخار می کنند
معاون امور فضای مجازی دادستانی کل کشور:
🔹چند روز پیش در تهران اجلاس دختران و ict برگزار و به صراحت اعلام شد که این برنامه در راستای اجرایی شدن بخشی از سند 2030 است؛ یکی از مسائل مطرح در این سند ننگین توسعه روافزون سطح پهنای باند اینترنت خارجی در کشور است که وزیر ارتباطات نیز به این مسأله اذعان کردند.
🔹وزارت ارتباطات تا پیش از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات حق افزایش باند بین المللی را نداشتند ولی می بینیم که نسبت به چند سال گذشته این پهنای باند چند برابر شده و بالغ بر 500 گیگابایت رسیده که چند برابر مصرف داخلی است.
🔹دوستان ما در وزارت ارتباطات افتخار می کنند که ما به دورافتاده ترین نقاط کشور اینرنت 4G و بالاتر رسانده ایم، قبول اما ما چه محتوایی؟ راهبردهای شما آیا جز آسانتر شدن رسوخ فرهنگ غرب در بین کودکان و نوجوانان و جوانان ما بوده است؟ راهبردهای شما آیا جز هزینه تراشی برای کشور چیز دیگری داشته است.
🆔 @gharar_at
🔸معرفی زنان انقلابی این بار با "دختر تبریز"
🔹کتاب «دختر تبریز» از مجموعه معرفی زنان انقلابی و ارائه الگوی زن فعال توسط دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در دسترس علاقمندان قرار گرفت.
🔹«دختر تبریز» خاطرات شفاهی خانم «صدیقه صارمی»، رزمنده، امدادگر، مربی نهضت سوادآموزی و مربی پرورشی تبریزی است که فراز و فرود زندگی خویش را در قبل و بعد از انقلاب روایت میکند.
🆔 @gharar_at
امام على (ع) :
أَعقَلُ النّاسِ أَبعَدُهُم عَن كُلِّ دَنيَّةٍ؛
عاقل ترين مردم كسى است كه از همه پَستى ها دورتر باشد.
#عقل #
رسول_خدا (ص):
إِنَّ الجاهِلَ مَن عَصَى اللّه وَإِن كانَ جَميلَ المَنظَرِ عَظيمَ الخَطَرِ؛
نادان كسى است كه نافرمانى خدا كند، اگر چه زيبا چهره و داراى موقعيتى بزرگ باشد.
#جهل
@gharar_at
☝️☝️☝️☝️☝️☝️
🔅 سیره امام خمینی در ماه مبارک رمضان
https://eitaa.com/gharar_at/4758
به مناسبت سالروز تاسیس سپاه بدر✌️
💣🔪 مگر عراق با ما نجنگید، چرا امروز دوستی میکنیم❓
💠 پاسخ در یک جمله «کسانی که علیه ایران میجنگیدند از بین رفتند و کسانی که با ما علیه صدام میجنگیدند در عراق قدرت گرفتند»💯
🛡 «سپاه بدر» شاخهای از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که در سال ۱۳۶۱توسط آیتالله هاشمی شاهرودی تشکیل و پس از ۳۰ ماه رهبری آن به آیتالله سید محمد باقر حکیم منتقل شد✅
🔰 افراد این سپاه، خود را از فدائیان امام راحل(ره) و نظام اسلامی ایران و مبارزه با رژیم بعثی عراق را جهاد فی سبیل الله می دانستند. این سپاه در عملیات کربلای دو و مقاطع دیگر جنگ تحمیلی توانست، ضربات سنگینی را به رژیم بعثی عراق وارد کند👌
🔰 بدر، یک سازمان سیاسی شیعه است که شامل 80 گروه شبه نظامی است و تحت حمایت مستقیم جمهوری اسلامی است. 42 گروه از این سپاه در عراق و 28 گروه در ایران است. جایگاه و نقش این سپاه برای ایران همچون حزبالله است💯
💠 نکته جالب آنست که وقتی ما با صدام در حال جنگ بودیم، همین نیروهای حاکم بر عراق هم با صدام در حال جنگ بودند. صدام عمله ای از تبار مزدوران آمریکا بود که حالا سایر مزدوران آمریکا برای ایجاد اختلاف بین دو کشور، دیوانگی های او را بهانه میکنند.
🌐تحلیل های خاص👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3679322117C664392fd9f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماه برکت ز ِآسمان 🌙✨
می آید🌼🍃🌼
صوت خوش قرآن و اذان 🌼🍃🌼
می آید🌼🍃🌼
تبریک به مؤمنینِ عاشق پیشه🌼💛
تبریک،بهار رمضان🌼 🌙🌼
می آید🌼🍃🍃
پیشاپیش حلول ماه پُر برکت
رمضان مبارکــــــــَ 🌼 🌙 🌼
التماس دعا 🙏
https://eitaa.com/gharar_at/4763
animation.gif
90.8K
https://eitaa.com/gharar_at
📢 تازهترین توصیهی حضرت آیتالله خامنهای به روزهداران:
❌ فرصت سحرهای ماه رمضان را از دست ندهید
👈 توصیه به اجرای اعمال رمضانی اقبال سیّدبنطاووس
🔻 حضرت آیتالله خامنهای روز سهشنبه (۱۳۹۸/۲/۱۰) در جلسهی درس خارج فقه، توصیههایی را برای استفاده از فرصت ماه مبارک رمضان و توجه ویژه به عبادت در سحرهای این ماه، بیان کردند.
🔸️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان متن و فیلم این بیانات رهبر انقلاب را به شرح ذیل منتشر میکند.
🔰 دوستان عزیز! ماه رمضان فرصت خیلی خوبی است، فرصت بسیار خوبی است. البتّه فرصت تبلیغ است، فرصت تببین است، فرصت اُنس با مردم است، فرصت کمک به فقرا است لکن از همهی اینها بالاتر، فرصت تعبّد است، فرصت تقرّب است، فرصت روزهای است که میگیرید، فرصت نشستن سر سفرهی رحمت الهی، سر سفرهی ضیافت الهی است. این سفرهی ضیافتی که میگویند، این ضیافت، همین روزهی شما است، همین نافلهی شما است، همین نماز شما است که به جا میآورید.
🔸️ البتّه اعمال #ماه_رمضان خیلی زیاد است؛ شما ملاحظه کنید در اقبال سیّدبنطاووس، برای هر شب چقدر اعمال، چقدر نمازهای مختلف و گوناگون [ذکر میکند] که ما واقعاً بعضیمان قاصریم، بعضیمان [هم] جاهل به اهمّیّت این کارها هستیم -که حالا محلّ [بحث نیست]- لکن یک قدرِمتیقّنهایی، یک قدرِاقلهایی وجود دارد که اینها را نباید از دست داد.
🔹️ سحر ماه رمضان همه پا میشوند؛ نباید این سحر را از دست داد؛ سحر فرصت خیلی خوبی است. مکرّر عرض کردهایم که اگر ماها از سحر استفاده نکنیم، در این دنیای شلوغ، وقت دیگری نداریم برای خلوت با خودمان، با دلمان، با خدای خودمان؛ واقعاً وقتی باقی نمیماند. ما گرفتاریم؛ در این ۲۴ ساعت، چند ساعتش که خوابیم، آن ساعتهایی هم که بیدار هستیم، گرفتاریم؛ هر کسی یک مشغولیّتی دارد یا مشغولیّتهای مختلفی دارد. آن فراغتهایی که وجود داشت، امروز وجود ندارد -[البتّه] نقص زمانه نیست، طبیعت زمانه است- بالاخره امروز وسایلی هست و زندگی، یک زندگی ماشینی است. امروز پدیدههایی وجود دارد که این پدیدهها در گذشته وجود نداشته؛ [لذا] گرفتاری زیاد است.
🔺️ نمیشود در ایّام روز -چرا، [البتّه] اوحدیّ از مردم، در حال حرکت، در حال معامله، در حال کار فنّی، در حال کار با رایانه، در همهی اوقات با خدای متعال مأنوسند و مشغول ذکرند و ذکر دائم دارند: اَلَّذینَ هُم عَلی صَلاتِهِم دائِمون؛ بعضیها این جور هستند که دائم در نمازند؛ حالا ما که دستمان به دامن آنها نمیرسد و از آنها دوریم، ولی کسانی آنجور هستند- فرصت ما فقط سحر است؛ اگر چنانچه سحر را از دست بدهیم، دیگر واقعاً فرصتی باقی نمیماند. خداوند انشاءاللّه همهتان را محفوظ بدارد.
💻 @Khamenei_ir
👈 دورههای خانگی قرآن باید احیا شود
🔻 رهبرانقلاب، هماکنون در پایان در محفل انس با قرآن:
🔹️ یکی از کارهایی که خیلی مهم است این است که #جلسات_قرآن را زیاد کنیم.
🔸️ در گذشته، آن زمانی که ما بودیم در عرصه و میدیدیم، توجه قرآنی یک هزارم الان هم نبود، اما بعضی از عادتهای خوب وجود داشت که یکی از آنها، همین دورههای #خانگی قرآن بود.
👈 مساجد را #پایگاه_قرآن قرار بدهید. دو جور میشود [این کار را کرد]؛ یکی این که دور هم جمع بشوند و اساتید تذکرات را بگویند؛ یکی هم این که جمع بشوند و یک نفر برود بالای منبر و بخواند.
🔺️ این کار البته کمکم معمول شده؛ من واقعاً کاری که در ماه رمضانها در مشهد و قم و ... راه افتاده که یک جزء را همه میخوانند، واقعا لذت میبرم. این حرکت که از قم هم شروع شد خیلی کار خوبی است. این بایستی در مساجد مختلف در طول سال تکرار بشود. مساجد گوناگون پایگاه های قرآن باشند. یک نفر قرآن بخواند، و به #ترجمه هم نگاه کنید. ۹۸/۲/۱۶
💻 @Khamenei_ir