علی:
🕗 نتقاد درست آن است که ضمن تأکید بر نقاط قوت به نقاط ضعف فرد نیز اشاره کند و با ارایه راهکارهای مناسب برای رفع آن سخن به میان آورد.
🎉 انتقاد سازنده...
در بسیاری موارد می تواند جنبه ای سازنده و مثبت داشته باشد. اگر لحن انتقاد کننده دوستانه باشد بیشتر موثر واقع شده و شنونده بدون آنکه مورد حمله قرار گیرد از معایب خود مطلع می شود.
بی تردید برای هیچکس خوشایند نیست که بشنود" بد غذا میخورید" و یا "در لباس پوشیدن بد سلیقه هستید". برای آنکه انتقاد سازنده و موثر باشد منتقد باید مواردی را رعایت کرده و پرسشهایی را مطرح کند که هر یک از آنها در رساندن وی به هدف خود نقش مثبتی ایفا کند. این سئوالات می بایست محتوای اطلاعاتی را که لازم است مبادله شوند در برگیرد. همانگونه که گفتن و چگونه گفتن ارتباط نزدیکی با هم دارند، محتوا و شیوه انتقاد نیز بر هم تاثیر گذارند.
در تعیین محتوای یک انتقاد باید ابتدا از خود پرسید که از چه رفتاری می خواهیم انتقاد کنیم؟
این روش می تواند بسیار مفید واقع شود، زیرا از به کاربردن جملات کلی و کلمات پوچ و آزاردهنده ای چون «همیشه همین کار را می کنی»، «هیچ وقت به موقع نمی آیی» و جملاتی از این قبیل جلوگیری می شود.
هنگامی که انتقاد از رفتار خاصی را با قاطعیت و به طور دقیق مطرح می کنیم برای انتقاد شونده این امکان را فراهم می سازیم که منظور ما را بدرستی درک کند. انتقادی که متوجه رفتار خاصی باشد می تواند منجر به گفتگویی دوجانبه شود تا اینکه به بحثی مبدل شود که حدود آن مشخص نیست.
جهت اختصار...
اضافه کنید به عریضه فوق...اینکه در کشور ما به عللی انتقاد از دیگران !!!
فراوان به چشم میخورد ..
توجه به نکته کوتاه فوق تاثیر این انتقادها را بیشتر خواهد کرد انشاالله!!
#مدیریت_علویون
🔸ستادهای مردمی کمک به سیل زدگان در سراسر کشور تشکیل شود
آیت الله #مکارم_شیرازی در دیدار اعضای ستاد مردمی رسیدگی به سیل زدگان :
🔹افراد متمکن و خیرین و آحاد ملت هر کس در حد وسع و توان خود باید به فریاد سیل زدگان برسد.
🔹ما نیز در مرحله اول 250 میلیون تومان و در مرحله دوم نیز 100 میلیون تومان و بخش قابل توجهی کمک های غیر نقدی به سیل زدگان اهدا کرده ایم تا در این امر خیر سهیم باشیم.
🔹امیدواریم مردم همچون دیگر عرصه ها که در کارهای خیر پیشگام و همراه هستند، در این عرصه نیز ورود جدی داشته باشند.
🆔 @gharar_at
🔸اعزام خادمان حرم حضرت معصومه(س) جهت امدادرسانی به سیل زدگان
حجت الاسلام #حسین_زاده در گفتگو با #رسا:
🔹کاروان کمک رسانی آستان مقدسه فاطمه معصومه(س) برای سیل زدگان روز یکشنبه 18فروردین ماه عازم شهرستان پلدختر استان لرستان خواهند شد.
🔹این کاروان متشکل از 20نفر خادمان و خادم یاران آستان مقدسه حضرت فاطمه معصومه(س) است که تعداد 6 نفر آنها طلبه و روحانی هستند.
🆔 @gharar_at
🔸آیت الله #نوری_همدانی مبلغ یک میلیارد ریال از طریق کمیته امداد به سیل زدگان کمک کرد.
🆔 @gharar_at
📷 پیام #سردار_سلیمانی درباره سیل زدگان
🔹 وظیفه می دانیم سایر امکانات، ظرفیتها و تجارب موجود از جمله در موکب های خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی را با هماهنگی و همراهی مجموعههای مسئول فعال و در صحنه؛ ساماندهی و با گسیل و استقرار آن از هفته آینده و به مدت یک ماه در مناطق در معرض سیل و تا هنگام عادی شدن وضعیت، به کمک مردم شهرهای پلدختر، سوسنگرد، بستان و دیگر نقاط بشتابیم.
🆔 @gharar_at
🔸ارسال دومین محموله کمکهای #حوزویان به مناطق سیلزده
🔹دومین محموله جمع آوری شده توسط حوزویان قم، یزد و تهران به همراه اجناس خریداری شده به شمال کشور ارسال و برای توزیع مستقیم در بین سیلزدگان به #مرکز_خدمات_حوزه استان های درگیر سیل تحویل شد.
🔹با توجه به وقوع سیل در استان لرستان و نیاز مبرم اهالی این مناطق به برخی اقلام اساسی زندگی، حوزویان عزیز میتوانند کمکهای خود را به شمارهحساب و کارت زیر واریز کنند.
🏧 شمارهحساب: 0112049594000
🔺شماره کارت: 6037991899985406
مشارکت نورانی- مرکز خدمات حوزه
🆔 @gharar_at
2013.mp3
1.13M
🔈 #صوت| صلوات شعبانیه با صدای استاد موسوی قهار
🆔 @gharar_at
🗓سالروزقمری رحلت مرجعمجاهد
🏳آیةالله سیدمحمدکاظم یزدی/۳
💠آیةالله بهجت
‼️درمشروطه گویی آسید محمدکاظم یزدی مؤید مِن عندالله بود، از اول مطلقه مشروطه را تائید نکرد، خداکند انسان از اول کار آخر آنرا ببیند!
‼️محرّمات، تنها زنا و قمار و شُرب خمر نیست. گاهی یک امضای بیجا که موجب از بین رفتن اَعراض و نفوس میشود به مراتب از آن گناهان بالاتر است. از ما علما انتظار نمیرود که گناهانی از قبیل شرب خمر را در خیابان مرتکب شویم؛ چون این کار، گذشته از ترس خدا، یک نوع جنون و بیعقلی است و لذا از ما صادر نخواهد شد. کاردار بریتانیا در اطاق خصوصی آقا سید محمدکاظم یزدی وارد شد تا از او امضا بگیرد که مردم بر لَه انگلیس و عَلیهِ دولت عثمانی جنگ کنند و هفت تیر خود را هم به ایشان نشان داد و او را تهدید نمود. ایشان چون زبان انگلیسی نمیدانست، با اشاره، دست به گلوی خود برد و کشید و به او فهماند که اگر گردن مرا هم بزنید، حاضر نیستم امضا کنم! در محضر بهجت ۲/۹۷ و ۱/۳۱۹
#نقل از کانال جهاد تبیینی
@gharar_at
🌙بمناسبت حلول ماه شعبان/۱
💠امام خمینی
‼️مناجات «شعبانیه» را خواندید؟! بخوانید آقا! مناجات شعبانیه از مناجاتهایی است که اگر انسان دنبالش برود و فکر در او بکند، انسان را به یک جایی میرساند. ۶۴/۲/۱۶
‼️مناجات شعبانیه از بزرگترین مناجات و از عظیمترین معارف الهی و از بزرگترین اموری است که آنهایی که اهلش هستند میتوانند تا حدود ادراک خودشان استفاده کنند! ۶۲/۳/۷
‼️مناجات شعبانیه را همه ائمه میخواندند، من ندیدهام در ادعیه، دعایی را که گفته شده باشد همۀ امامها این دعا را میخواندند، اگر نبود در ادعیه الاّ دعای مناجات شعبانیه، کافی بود برای اینکه امامان ما، امامان بحقند. تمام این مسائلی که عرفا در کتابهای طولانی خودشان میگویند در چند کلمۀ مناجات شعبانیه هست! ۵۹/۴/۲۱
‼️مناجات شعبانیه از مناجاتهایی است که اگر یک نفر انسان دلسوخته، یک عارف دلسوخته ـ نه از این عارفهای لفظی ـ بخواهد این را شرح کند و شرح کند از برای دیگران، بسیار ارزشمند است! ۶۷/۱/۱
# نقل از کانال جهاد تبیینی
@gharar_at
🌙بمناسبت حلول ماه شعبان/۲
💠رهبرانقلاب
‼️این مناجات شعبانیّه تحفهای است، در این راه عظمت و عزّتی که ملت ایران در پیش دارد، ارتباط با خدا، یک نقش اساسی دارد. عدّهای از محاسبات الهی و معنوی غافلند، همهاش روی محاسبات مادی محاسبه میکنند؛ خب این محاسبات مادّی را مستکبرین عالم هم دارند میکنند، بهتر از شما هم میکنند، چرا روزبهروز عقب میروند؟ این بخاطر قطع ارتباط با مبدأ هستی است؛ این بهخاطر قطع ارتباط با معدن نور و عظمت است؛ فَتَصِلَ اِلیمَعدِنِ العَظَمَة، و تَصیرَ اَرواحُنا مُعَلقَةً بِعِزِّ قُدسِک؛ اینها لازم است. امروز برای ملت ایران این زمینه آماده است! ۹۲/۳/۲۲
# نقل از کانال جهاد تبیینی
@gharar_at
🗓سالروزشهادت مالک اشتر/۱
💠رهبرانقلاب
‼️الگوی ما «مالک اشتر» است؛ برترین سردار بلندپایهی جنگهای پُرماجرای امیرالمؤمنین! ۸۲/۱۰/۴
‼️مالک اشتر در «بصیرت و شناخت صراط مستقیم»، «عزم راسخ»، «احساس مسئولیت و آمادگی برای مجاهدت»، «شجاعت و قدرت فرماندهی» و درعینحال در «معنویت، عبادت، تقوا و تواضع» برجسته و الگوست و فرماندهان نیروهای مسلح باید بیش از دیگران، این حالات و روحیات عالی را در خود تقویت کنند! ۹۶/۹/۱۲
‼️درصدر اسلام، آن کسانیکه ممدوح واقع شدند، بیش از آنچه که بخاطر نماز و عبادتشان ممدوح واقع شوند، بخاطر مواضع سیاسی و مجاهدتشان ممدوح واقع شدند. ما ابیذر و عمار و مقداد و میثم تمار و مالک اشتر را کمتر به عبادتشان مدح میکنیم. تاریخ، اینها را به آن مواضع، تعیین کننده میشناسد؛ خیلی از بزرگان که مورد مذمت قرار گرفتند، به خاطر شرب خمر و بینمازی مذمت نشدند؛ به خاطر عدم حضور در آنجائی که حضورشان لازم بود، مذمت شدند. تاریخ، اینجوری ثبت کرده؛ نگاه کنید، ببینید! ۸۹/۱/۱۶
📸مزار مالک اشتر، مصر، قاهره
# نقل از کانال جهاد تبیینی
@gharar_at
🖌 #یادداشت_روز
🔹گام دوم انقلاب موج دوم بیداری
#سعدالله_زارعی
🔸اگرچه در گام اول، انقلاب اسلامی ایران، حذف رژیم منحط شاهنشاهی در دستور کار قرار داشت اما از همان آغاز، نفی نظام سلطه حاکم بر جهان را نیز دنبال میکرد و بشریت را به لزوم درانداختن «طرحی نو» در سطح جهان فرامیخواند و این فراخوان در طول دوران پس از انقلاب اسلامی استمرار یافته است. خطابهای حضرت امام خمینی به مستضعفین جهان برای قیام فردی و اجتماعی در برابر قلدران و برای تغییر وضع موجود را همه به یاد داریم و امروز در یک ارزیابی از چهل سال استقامت و دعوت ملت ایران شاهد تغییرات مهمی به نفع محرومان و علیه زورمندان در عالم هستیم. اینکه آمریکاییها که پیش از پایان قرن بیستم با تبختر خود را مالک بیرقیب قرن بیست و یکم جهان اعلام میکردند، در عین حال نزدیک به ۳۰ سال پس از آن میگویند، اعاده قدرت آمریکا بر جهان را باید از محیط پیرامونی خود آغاز کنیم و بر این اساس در مواجهه یا مکزیک و روند اسپانیست شدن آمریکا به طرح دیوارهای بتنی بین آمریکا و این کشور رسیدهاند و در کشور ونزوئلا به رسواترین شکل نمایش کودتا را راه انداختهاند و خودشان هم درباره به نتیجه رسیدن این طرحهای انفعالی علیه مکزیک و ونزوئلا تردید جدی دارند، نشان میدهد که ندای انقلاب اسلامی در جهان تا محیط پیرامونی آمریکا رسوخ کرده است و آمریکایی که در زمانی که جرج واکر بوش میخواست کاخ سفید را به بیل کلینتون تحویل بدهد، از یک قرن آمریکایی پیش رو خبر داد، تا چه حد با مشکل مواجه شده است. بله ۲۷ سال از آن روز گذشته است و در این ۲۷ سال هر سال آمریکا با مشکل بیشتری مواجه و در حل آن ناتوانتر شده است.
با این وصف کاملاً واضح است که ندای انقلاب اسلامی و آرمان آن برای تغییر قواعد حاکم بر جهان و به تعبیر دقیقتر برای تغییر دستور کاری که جنگ افروزان جنگهای خانمان برانداز اول و دوم جهانی نوشتهاند، کاملاً درست و شدنی بوده است. در آن زمان و حتی در همین روزها هم کم نیستند کسانی که با سخن گفتن از جایگاه (Position) یک استاد دانشگاه و یا یک فعال سیاسی، ادبیات انقلابی را رویایی دستنیافتنی معرفی میکنند و آن را دور از دسترس، و در نقطه مقابل منافع ملی میخوانند و در واقع از یک سو چشم خود را بر این واقعیت که امنیت و مصالح ملتها از سوی قدرتهای کنونی جهان ـ که در شورای امنیت سازمان ملل تمثل و تجسم دارند ـ بهطور جدی به خطر افتاده است، میبندند آنان از کنار این موضوع که جنگ ویرانگر یمن که روزانه به قتل و جرح دهها انسان بیگناه و فقیر منجر شده، با قطعنامه شورای امنیت تجویز شده است، عبور میکنند و از سوی دیگر این واقعیت را که ملتها توانستهاند آمریکا و به طور کلی قدرتهای متجاوز را وادار به عقبنشینی در حساسترین موضوعات کنند، نادیده میگیرند!
این عده متأسفانه نسخه قابلتوجهی هم ارائه نمیدهند، یعنی فقط میگویند نمیتوانیم با آمریکا و... درافتیم و ...
@gharar_at