7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | رئیس جمهور فرانسه یا خیلی ساده است یا همدست آمریکا
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: یک دولتی هم فرض کنید دولت #فرانسه، میآیند واسطه میشوند اصرار میکنند، نامه، تلفن، بیا، برو، ملاقاتهای متعدد در #نیویورک، چه چه چه، که باید ملاقات کنید، اگر یک ملاقات بکنید - رئیسجمهور فرانسه گفته بود، تعجب میکند آدم واقعاً - گفته بود اگر یک ملاقات بکنید همهی مشکلات حل میشود.
🔺️ یا باید بگوییم خیلی ایشان ساده است یا باید بگوییم همدستاند با هم، یکی از این دوتا است. هیچ مشکلی حل نخواهد شد با ملاقات و با مذاکره، هیچ مشکلی. ۹۸/۸/۱۲
🏷 #دیدار_۱۳_آبان
📥 متن کامل+فیلم👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=43896
🌍 #بین_الملل
🔹منابع رسمی عراق خبر دادند
شبکه اطلاعاتی امارات در عراق متلاشی شد متهمان بین تظاهرکنندگان پول تقسیم می کردند
🔻@gharar_a
📎🔹گفتوگوی کیهان با خانواده شهید مدافع حرم؛ سردار حسین رضایی
شهیدی که در معـراجالشهدا چشمانش را باز کرد
http://kayhan.ir/fa/news/173686
🔻@gharar_a
🖌 #یادداشت_روز
🔹کشور با من بمیرم تو بمیری اداره نمیشود!
#حسین_شریعتمداری
🔸این روزها، دولت آقای روحانی از یکسو و دولت ترامپ از سوی دیگر در یک نقطه به اشتراک نظر رسیدهاند و هر دو دولت بر تصویب لوایح FATF اصرار میورزند! این مقایسه اگرچه ظاهر ناخوشایندی دارد ولی واقعیتی محسوس و غیرقابل انکار است و البته تاسفآور نیز هست. گزارش امروز کیهان که به تیتر اول روزنامه تبدیل شده، در همین خصوص است و با تکیه بر اسناد موجود به ابعاد ماجرا میپردازد. اما، یادداشت پیشروی نگاهی به تازهترین نظر دولت درباره ضرورت تصویب لوایح مرتبط با FATF است که از سوی دفتر سخنگوی دولت اعلام شده است. بخوانید!
در بخشی از اطلاعیه دفتر سخنگوی دولت آمده است:
« در آییننامهها و قوانین داخلی درخصوص نحوه اجرای این قطعنامهها و لوایح مرتبط با FATF نقطهنظرات همه کارشناسان امنیتی، سیاست خارجی، اقتصادی و... لحاظ شده و هرگز و در هیچ کجا منافع ملی کشور یا نهادهای اصلی انقلاب اسلامی به خطر نیفتاده است. همچنین آنچه در قانون به صراحت آمده این است که در تمامی مراحل تعیین مصادیق گروههای تروریستی و اجرای تحریمهای شورای امنیت ملل متحد علیه آنها، مطابق نظر شورای امنیت ملی کشور عمل خواهد شد. ...دولت معتقد است باید مانع از وارد شدن کشور به لیست سیاه FATF شد چون در میانمدت، عواقب ناگواری برای اقتصاد، به خصوص در بخش مالی به دنبال خواهد داشت و مخالفان تصویب لوایح بهتر است به جای فرافکنی و تحریف واقعیات و...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/173779
🔻@gharar_a
📚 #معارف
🔹 در محضر امام خمینی(ره)
🔸 ناتمام گذاشتن مصاحبه مطبوعاتی به خاطر نماز اول وقت
وقتی شاه رفت، امام در نوفل لوشاتو بودند. نزدیک به سیصد الی چهارصد خبرنگار اطراف منزل امام جمع شده بودند. تختی گذاشتند و امام روی آن نشستند. تمام دوربینها کار میکرد.
قرار بود هرچند نفر خبرنگار یک سؤال بکنند. دو یا سه سؤال از امام پرسیده شد که صدای دلنشین أذان برخاست. امام بلافاصله آنجا را ترک کردند و فرمودند: «وقت فضیلت نماز ظهر میگذرد». تمام حاضرین از اینکه امام در ظاهر، بیجهت صحنه را ترک کردند متعجب شدند. شخصی از امام خواهش کرد که: چنین موقعی کمتر پیش میآید و شما اکنون میتوانید صدای خود را به جهان برسانید، بسیار مناسب است که حدّاقل به چهار پنج سؤال دیگر پاسخ دهید. امام با قاطعیت فرمودند: «به هیچ وجه نمیشود» و به سوی مصلای خود رفتند.(1)
* سیمای فرزانگان، صص159-، 160، راوی مرحوم حجتالاسلام حاج سید احمد خمینی،(کتاب سبزتر از سبز – مهدی غلامعلی – ص14)
🔻@gharar_a
🌍 #بین_الملل
🔹 پیشنهاد نخبگان عراق برای برون رفت از بحران از حذف نظام پارلمانی تا تشکیل دولت انتقالی
🔸 چهرهها و جریانهای سیاسی عراق در واکنش به مطالبات مردم در مبارزه با فساد و کارآمد شدن دولت، طرحهایی مثل تغییر نظام این کشور از پارلمانی به ریاستی، تشکیل دولت انتقالی و متابعت از نقشه راه و رهنمودهای مرجعیت را پیشنهاد کردند.
«هادی عامری» رهبر سازمان «بدر» و یکی از فرماندهان «حشدالشعبی» عراق، طی بیانیهای اعلام کرد: با احترام فراوان به تمام ابتکارهای سیاسی صادقانه و مخلصانه جهت دستیابی به راهی برای حل خواستههای ملت عراق، که تظاهرات کنندگان آن را بیان کردهاند، ما معتقدیم که راه حل واقعی، تجدید ساختار روند سیاسی از طریق تغییرات اساسی در قانون اساسی است، چرا که شکست نظام پارلمانی ثابت شده و دیگر نفعی ندارد و به همین سبب، باید نظام دیگری که مناسب وضعمان باشد، شکل بگیرد.
عامری افزود: شکست دولتهای محلی (شوراهای استانی و استانداران) هم ثابت شده است و شوراهای استانی باید منحل شوند و استاندار هم به طور مستقیم از سوی ملت انتخاب شود.
این نخستین بار است که یک چهره سیاسی شیعی عراق آشکارا از تغییر نظام سیاسی این کشور حرف میزند. به اعتقاد کارشناسان، در شرایط فعلی هر گونه تغییری در ساختار سیاسی عراق، به نفع دشمنان این کشور تمام میشود و اصولا، هدف صحنه گردانندگان تحولات جاری عراق نیز ایجاد شک و شبهه نسبت به کارآمدی نظام کنونی و ضرورت ایجاد تغییر در آن است.
نقشه راه مرجعیت
«محمد الحلبوسی» رئیسپارلمان عراق، هم در ارتباط با تحولات جاری و چگونگی برون رفت از بحران کنونی این کشور، بر پایبندی کامل به نقشه راهی که مرجعیت دینی عراق(آیتالله سید علی سیستانی) ترسیم کرده، تأکید و اعلام کرد، مرجعیت بار دیگر نشان داد که سوپاپ اطمینان عراق است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/173754
🔻@gharar_a
🎭 #ادبی_هنری
🔹 مسعود فراستی:
اکران «خانه پدری» در خارج یعنی ایرانیها تروریستاند!
🔸 درحالی که فیلم «خانه پدری» به خاطر تصویرسازی ضدملی و ضدخانوادگی و همچنین خشونت از نمایش منع شده است، در خارج از کشور اکران شده است!
مسعود فراستی، منتقد سینما در برنامه «هفت» گفت: در تمام طول عمرم این اولین فیلمی است که موافق بودم اکران نشود؛ به خصوص در خارج! چون در خارج نمایش آن فیلم به معنی این است که ایرانیها نه تنها بنیادگرا هستند بلکه تروریست هستند، نزدیک به داعش و طالبان!
وی افزود: فکر میکنم چهار ـ پنج سال پیش نظرم را درباره «خانه پدری» پرسیدند و نظرم را گفتم. آن موقع گفتم فیلم ـ و نه فیلمساز ـ ضدملی است و همچنان بر این باورم که فیلم ضدملی است. این فقط بحث درونمایه نیست؛ بحث جای دوربین است. به نظر من هر چیزی میتواند در سینما مطرح شود، از جمله خیانت و جنایت. بنابراین من با درونمایهها مشکل ندارم. نسبتی که با این موضوعات برقرار میکنیم، مسئله است. وگرنه میتوانی یک مسئله خیانت ملی را با نگاه درست و نسبت درستی که برقرار میکنی، آسیبشناسی کنی!
فراستی درباره فیلم «مسخره باز» هم که موضوع این برنامه بود تصریح کرد: «مسخره باز» فیلمی ماقبل نقد است!
🔻@gharar_a
🎭 #ادبی_هنری
🔹 سانسورچیهایی که معترض سانسور شدند!
🔸 سینماگرانی که بسیاری از آنها، چهره واقعی ایران را در آثارشان سانسور کردهاند، با امضای بیانیهای به سانسور اعتراض کردند!
روز گذشته بیانیهای با امضای 200 سینماگر منتشر شد که در آن مطالب قابل توجهی نوشته شده است. به طور مثال، در بخشی از این بیانیه نوشته شده «برخی فیلمسازان به خاطر ساختن اثری انتقادی، محکوم به زندان، ممنوعیت خروج از کشور و یا با ممنوعیت کار روبهرو شدهاند.» درحالی که چنین مطلبی واقعیت ندارد و هیچکس در ایران به خاطر ساخت فیلم انتقادی زندانی و ممنوعالخروج که نشده هیچ، از جشنوارههای دولتی هم جایزه گرفتهاند و بسیاری از آثار خود را با بودجه دولتی و حکومتی ساختهاند! احتمالا مقصود این بیانیه، جعفر پناهی است که وی نیز به خاطر نمایش تصویر دروغین از ایران و ارسال به خارج از کشور، طی همه این سالها نه تنها از فیلم ساختن ممنوع نشده که چند اثر وی با تحریف تصویر ایران، به جشنوارههای خارجی ارسال شدهاند.
بخش دیگری از بیانیه مذکور نیز به «سانسور» پرداخته و آن را یکی از عوامل کاهش امنیت شغلی سینماگران معرفی کرده است. نکته اول اینکه قوانین ساخت فیلم در کشور مشخص است و هر کسی میتواند در چارچوب قوانین فیلم بسازد. کما اینکه برخلاف ادعاهای مطرح شده در این بیانیه، ایران در صدر کشورهای تولیدکننده فیلم (به لحاظ تعداد ساخت فیلم سینمایی) است. نکته دوم این است که 200 سینماگر امضاکننده این بیانیه، تفاوت بین «سانسور» و «ممیزی» را نمیدانند. چون ممیزی یعنی اصلاح و متناسبسازی آثار هنری با منافع و مصالح جامعه، اما سانسور دقیقا همان کاری است که اکثر این سینماگران طی 40 سال اخیر انجام دادند؛ عدم پرداختن به هزاران شهید و نادیده گرفتن سبک زندگی ایرانی- اسلامی و بیتوجهی به افتخارات و حماسهها و قهرمانان ملی و چشم بستن بر مطالبات و خواستههای به حق مردم و... در سینما، سانسوری است که طی 40 سال اخیر توسط بخش اعظم 200 سینماگر امضاکننده این بیانیه اتفاق افتاده است. ..
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/173739
@gharar_a