💠 #پیام_ولایت
🎞 رهبر معظم انقلاب اسلامی:
💧 «گریستن و گریاندن برای امام حسین علیهالسّلام، برای خود جایگاهی دارد. مبادا کسی خیال کند که دیگر چه جایی برای گریه کردن و این بحثهای قدیمی است! نه! این خیالِ باطل است. عاطفه بهجای خود و منطق و استدلال هم بهجای خود، هر یک سهمی در بنای شخصیّت انسان دارد.»
#تاسوعای_حسینی
#امام_خامنه_ای
#هیئت_دانش_آموزی_قرار
🔹@gharar_da🔹
ما با سه نوع نگاه به امام حسین(ع) روبرو هستیم
👇👇👇👇
۱. امام حسین تاریخی
۲. امام حسین مناسکی
۳. امام حسین هدفی
#محرم_الحرام_۱۴۰۳
#هیئت_دانش_آموزی_قرار
🔹@gharar_da🔹
دارالقرار
ما با سه نوع نگاه به امام حسین(ع) روبرو هستیم 👇👇👇👇 ۱. امام حسین تاریخی ۲. امام حسین مناسکی ۳. اما
کدام امام حسین(ع)؟
۱. امام حسین(ع) تاریخی: یک شخصیت برجسته و قهرمان که صاحب مرام و مروت است اما در صحنه تاریخی مظلوم واقع شده است. نگاه به این امام حسین(ع) نگاه در تاریخ ماندن است. این دیدگاه نمیخواهد امام حسین(ع) از دل تاریخ به روز و مسائل جاری حیات انسانی تسری یابد. محور باشد. تعیین کننده و تنظیم گر روابط سیاسی اجتماعی انسان باشد. در واقع اینجا کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا معنا ندارد. یک پدیده یا واقعه معلق در تاریخ است.
۲. امام حسین(ع) مناسکی: در این تفسیر و رویکرد غلبه بر احساسات و عواطف است. یک امام معصوم مورد ظلم واقع شده و باید هر سال طی مناسکی یاد او را صرفا گرامی نگاه داشت. غایت در اینجا همان انجام مناسک عزاداری است. مناسکی که در طول تاریخ بنا بر فرهنگ و آداب رسوم هر منطقه پیش رفته است. در اینجا نیز کل یوم عاشورا نیست. عاشورا تمام شده است. یکبار بوده، تکرار نمیشود. اینجا هم امام حسین(ع) تعیین کننده روابط در جامعه نیست. آدم خوب و مظلوم قصه است. باید احترامش حفظ شود. امام حسین(ع) را برای خود میخواهد. ارادت دارد.
۳. امام حسین(ع) هدفی:
اینجا تفسیر متفاوت است. هدف امام حسین(ع) اهمیت دارد و غلبه بر احساس و مناسک پیدا میکند. اینجا دیگر کل یوم عاشوراست. اینجا امام حسین(ع) صرفا یک مظلوم محبوب کنج تاریخ نیست. اینجا امام ضدظلم، قیام کننده و معترض است. عدالت را طلب میکند. ضدحاکم طاغوت است. مقاوم است. کوتاه نمی آید حتی اگر کمتر از صد نفر باشد. تعیین کننده و تنظیم گر حیات اجتماعی جامعه بشری برای تمام عرصه هاست. عین عقلانیت است. در اوج عواطف، عقلانیت را ملاک و مبنا قرار میدهد. این نگاه به امام حسین(ع) حرکت آفرین است.
اشک و سنت های عزاداری بنا بود و هست که هدف قیام امام حسین(ع) برای تمام عصرها زنده نگاه دارند. غایت و هدف مطلق صرف عزاداری نیست. عزاداری مهم است. مناسک اهمیت دارند اما از لابه لای آن عزاداری و مناسک باید به هدف قیام رسید وگرنه مسعود رجوی هم در آن تفسیر غلط خودش را پیرو امام حسین(ع)
می دانست و پیش از شروع عملیات متوسل می شد!
#علیرضا_زادبر
#محرم_الحرام_۱۴۰۳
#هیئت_دانش_آموزی_قرار
🔹@gharar_da🔹
[[ لَعنَ اللهُ قَاتلِیکِ يَا فَاطِمَةَ الزَّهرَاءِ ]]
"هرجا نگاه می کنم آنجا مزار توست پنهان و آشکار چنان ذات کردگار"
🏴 اعلام مراسم:
● عزاداری حضرت فاطمه زهرا (س) ●
◾با کلام:
➖ حجت الاسلام والمسلمین نوربخش
◾با نوای:
➖ کربلایی محمد مهدی قاسم زاده
➖ کربلایی مجتبی کبیری
➖ کربلایی مصطفی شاه محمدی
◾زمان:
➖ ۱۳ لغایت ۱۵ آذر ماه ، به مدت ۳ شب
➖ از ساعت ۱۸:۳۰
◾مکان:
➖ خیابان حافظ، سه راه کرمانی، مسجد کرمانی
#فاطمیه
#هیئت_دانش_آموزی_قرار
🔹@gharar_da🔹