هدایت شده از غریبہ186
3303418_128kb.mp3
37.56M
اغْفِرْ لِمَنْ لَايَمْلِكُ إِلّا الدُّعاءَ، فَإِنَّكَ فَعَّالٌ لِما تَشَاءُ، يَا مَنِ اسْمُهُ دَوَاءٌ، وَذِكْرُهُ شِفاءٌ، وَطَاعَتُهُ غِنىً، ارْحَمْ مَنْ رَأْسُ مالِهِ الرَّجاءُ، وَسِلاحُهُ الْبُكَاءُ، . . !
غریبہ186
یکی از موارد بسیار مهم در سعادت و یا شقاوت آدمی انتخاب دوست و هم نشين و نیز مجالست و مؤانست با اهل غ
امام علي عليه السلام در باب اهميت دوست مي فرمايد:
سَلْ عَنِ الرَّفِيقِ قَبْلَ الطَّرِيق
پيش از اينكه در راهي قدم گذاري، نخست از رفيق راه و همسفر خود بپرس(که با چه کسی همسفر هستی؟!).
آدمی در این سرای خاکی راهی طولانی و عظیم به سوی ابدیّت و ابدی شدن دارد پس انتخاب رفیق راه یکی از مهمترین شاخصه های سیر الی الله است.
حضرت، معیار دوستی و رفاقت را اینگونه بیان می فرمایند:
إِنَّمَا سُمِّيَ الرَّفِيقُ رَفِيقاً لِأَنَّهُ يَرْفَقُكَ عَلَى صَلَاحِ دِينِكَ فَمَنْ يَرْفَقُكَ عَلَى صَلَاحِ دِينِكَ فَهُوَ الرَّفِيقُ الشَّفِيق
رفيق را به خاطر اين رفيق مي نامند كه تو را در جهت مصالح ديني ات همراهي مي كند. پس تنها كسي رفيق توست كه در اين مسير ياري ات نماید.
وقتی طلبهی جوانی بودم، عزت نفس بالایی داشتم. خیلی بدم میآمد کسی با نظر حقارت به من نگاه کند. چون میگفتند طلبگی عزت دارد و باید عزتش حفظ شود.
برای خرید نان در نانوایی سنگکی ایستاده بودم. نوبتم که شد، یکی دیگر آمد و نانوا هم به او زودتر داد. من به او اعتراض کردم، اعتراض محترمانهای هم کردم، اما یک جواب سربالا و تندی به من داد. دلم از او رنجید.
نان نگرفتم و از مغازه بیرون آمدم. در راه که میآمدم، دلم از دست او آتش گرفته بود. در همین آشفتگی میخواستم نفرینی به او کنم.
یک دفعه سرم را بلند کردم و چشمم افتاد به گنبد طلایی حضرت معصومه سلاماللهعلیه.
گفتم نانوا از شیعیان حضرت است. من اگر نفرین کنم، از چشم ایشان میافتد. اهل بیت خوششان میآید که من دعایش کنم.
دعایش کردم و گفتم: «خدایا این آدم را صالح کن».
وقتی دعا کردم، آتشی که در دلم بود خنک شد. خدا را شکر کردم. بعد دیدم هر وقت کسی اذیتم میکند، اگر دعایش کنم دلم خنک میشود. به شما هم توصیه میکنم هر وقت کسی اذیتتان کرد، به او دعا کنید.
اینها شیعه هستند. چقدر «یا حسین» «یا علی» میگویند. به تمام کسانی که به شما ظلم کردند دعا کنید؛ فقط به خاطر اینکه شیعه هستند. مثل مادری که به بچهاش دعا میکند و از حقش میگذرد.
وقتی شما از این طرف بخشیدی و سختگیری نکردی، دل دیگران به شما نرم میشود و آنها هم برای شما طلب مغفرت میکنند؛ دل به دل راه دارد. حق دارانِ شما هم از شما صرف نظر میکنند. وقتی حق داران صرف نظر کردند راهت باز میشود.
_آیتالله حائری شیرازی
غریبہ186
میتونم بی بی شریفه"س" رو در رأس محور این افراد قرار بدم ؛ بس که این خاتون محشره . . :) امّ المعجزات
سِرّش چیست؛نمیدانم!
نخل ها را قدر این انسان ها دوست دارم:)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من آتئیست چگونه به این سرعت در گیر اسلام شدم؟!
_جالبه اوصیکم به دیدنش
آدم اول از وجود خدا آگاه میشود، بعد با صفای باطن به خدا ایمان می آورد، بعد با تلاوت قرآن با او آشنا میشود، بعد با عمل به دستوراتش به او کمی نزدیک میشود، بعد با مناجات و دعا با خدا انس میگیرد، بعد با تواضع و محبت به دوستان خدا و خدمت به آنها نزد خدا محبوب میشود، بعد عاشق خدا میشود.
مسیر ِبندگی
ٱلۡخَبِيثَٰتُ لِلۡخَبِيثِينَ وَٱلۡخَبِيثُونَ لِلۡخَبِيثَٰتِۖ وَٱلطَّيِّبَٰتُ لِلطَّيِّبِينَ وَٱلطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَٰتِۚ أُوْلَـٰٓئِكَ مُبَرَّءُونَ مِمَّا يَقُولُونَۖ لَهُم مَّغۡفِرَةٞ وَرِزۡقٞ كَرِيمٞ
زنان پليد براى مردان پليد و مردان پليد براى زنان پليدند، و زنان پاك براى مردان پاك و مردان پاك براى زنان پاك اند، اين پاكان از سخنان ناروايى كه [تهمت زنندگان] دربارۀ آنان مى گويند، مبرّا و پاك هستند، براى آنان آمرزش و رزق نيكويى است.
(سورهنور؛آیه۲۶)
Mehdi Rasouli - Olmasidi Zahra.mp3
5.24M
هامی یر خراب اولاردی اگر اولماسیدی زهرا ...
هدایت شده از غریبہ186
3303418_128kb.mp3
37.56M
اغْفِرْ لِمَنْ لَايَمْلِكُ إِلّا الدُّعاءَ، فَإِنَّكَ فَعَّالٌ لِما تَشَاءُ، يَا مَنِ اسْمُهُ دَوَاءٌ، وَذِكْرُهُ شِفاءٌ، وَطَاعَتُهُ غِنىً، ارْحَمْ مَنْ رَأْسُ مالِهِ الرَّجاءُ، وَسِلاحُهُ الْبُكَاءُ، . . !
هدایت شده از به خط یک رآوی 🇵🇸
12-Shab07Ramazan1401-04.mp3
24.45M
#اعمال_روز_جمعه
•این را ترک نکن!
جناب سید بن طاووس در کتاب جمال الاسبوع خودشون نقل میکنند که:
اگر از تعقیبات عصر روز جمعه به هر عذری ادعیش رو ترک کردی این صلوات( منظور:صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی هست) رو ترک نکن،
به خاطر یک امری که خداوند متعال مارو به اون مطلع کرده!
پن:یکی از دعاهایی که آیتالله بهجت در عصرهای جمعه به خواندن آن مقید بودند صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی است!
#امام_زمان🌱
#در_لابه_لایِ_مناجات🌿
صبر از لوازم انفكاك ناپذير زندگي اجتماعي و فردي دنيا، اين است كه زحمات، گرفتاريها، بيماريها، بلاها و... دامنگير انسان مي شود و همين طور در مقابل وسوسه هاي نفساني و شيطاني قرار مي گيرد و عبادتهايي چون نماز و روزه و حج و امثال آن را بايد انجام دهد. تمامي اين موارد سخت، نياز به استقامت و صبر دارد. صبر، آثار بسيار سازنده و محصولات بسيار شيريني براي انسان به ارمغان مي آورد. تمامي كساني كه به مقامات عاليه راه يافته اند از انبيا گرفته تا امامان و اولياء الهي، عامل اصلي و رمز حقيقي اين راهيابي، بردباري بوده است.
(نعمتی به نام صبر)¹
حضرت زهراعليهاالسلام يكي از آثار و حكمتهاي صبر را پاداش عظيم آن معرفي مي كند و مي فرمايد: «وَ الصَّبْرَ مَعُونَةً عَلَي اسْتِيجَابِ الْأَجْر؛ و خداوندصبر را براي به دست آوردن پاداش قرار داده است. »
(نعمتی به نام صبر)²
در قرآن كريم تعبيرات بسيار بزرگ و پرمعنايي درباره صبر شده است كه باعث تشويق و دلگرمي انسان مي شود. همچنين در روايات، آثار گرانبها و مهمّي براي بردباري بيان شده است كه به اهمّ آيات و روايات در اين زمينه اشاره مي شود:
1. صابران، محبوب خداوند
«وَ اللَّهُ يحِبُّ الصَّابِرِينَ»؛ «خداوند بردباران را دوست دارد. »
2. خداوند، ياور صابران
«وَ أَطِيعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَ اصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين»؛ «خدا و رسولش را اطاعت كنيد و با هم نزاع نكنيد كه سست شويد و قدرت (و شوكت) شما از ميان برود و استقامت كنيد كه خداوند با استقامت كنندگان است. »
اين معيت، معيت خاص و ويژه است؛ غير از معيتي است كه خداوند با همه دارد؛ «اِنَّ اللهَ مَعَكُمْ» و «نَحْنُ اَقْرَبُ اِلَيْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَريدِ».
3. تسلط بر زمين، پاداش صبر
در قرآن كريم مي خوانيم: «سرانجام از فرعونيان انتقام گرفتيم... و مشرقها و مغربهاي پربركت زمين را به آن قومِ به ضعف كشانده شده (زير زنجير ستم) واگذار كرديم»: «وَ تَمَّتْ كَلِمَتُ رَبِّكَ الْحُسْني عَلي بَنِي إِسْرائِيلَ بِما صَبَرُوا»؛
«وعده نيك پرورگارت بر بني اسرائيل، به سبب صبري كه به خرج دادند، تحقق يافت. »
گرت چو نوح نبي صبر هست در غم طوفان بلا بگردد و كام هزار ساله برآيد .
(نعمتی به نام صبر)³
مرگ مصائب دنیا را بر انسان سبک می کند. اگر بدانیم ما مسافر هستیم مثل وقتی که به مسافر خانه می رویم و می خواهیم یک شب بمانیم حالا شاید وسایلش هم خیلی جور نباشد مرتب نباشد به خودمان می گوییم می خواهی یک شب بمانی این قدر جوش این مسافر خانه را نخور، باید در مورد دنیا هم همان طور فکر می کنیم. حضرت نوح دو هزار و خرده ای سال عمر کرد به او گفتند دنیا را چگونه دیدی؟! گفت: دنیا را مثل دالانی که از این ورش آمدم و از آن ورش هم بیرون می روم. چشم هم چشمی ها را کنار بگذاریم هر چه قدر هم دنیایمان را آباد در آخرت به دردمان نمی خورد باید آخرت را آباد کرد.
تواضع به معناي افتاده حالي و دوري
از خودبرتربيني است
و نقطه مقابل آن تكبر است.
انسان موحد كه خداي تعالي را
سرچشمه هستي و كمال ميداند
هر نعمتي را از جانب خدا برميشمارد.
همين موضوع، سبب ميشود
كه هيچ چيز را عامل بزرگي و فخر خود نسبت به ديگري محسوب نكند.
البته تواضع هرگز به معناي عجز و زبوني نيست؛
بلكه مؤمن در عين خاكساري و افتادگي، غزتمند و توانمند است؛ اما در برابر ديگران، جانب فروتني را برميگزيند.
هدایت شده از مَـــأوىً🤍
21.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج آقا اینجا مذهبی هارو هم فراری میدن .