eitaa logo
فرمانده امیر 🖤🖤 مسافر شام🖤🖤
448 دنبال‌کننده
36.4هزار عکس
12هزار ویدیو
188 فایل
ڪانال رسمے شهید مدافـع حـرم مداح سردار خلبان جانباز اهل بيت فرمانده قاسـم{مهدی}غریـب مسافر شام برگرفته از وصيت نامه باحضور همرزمان و خانواده شهيد ارتباط با خادم 👇 @khademshahidanam 2
مشاهده در ایتا
دانلود
«فضای مجازی آلوده» به تعبیر رهبر معظم انقلاب، «قتلگاه جوانان و نوجوانان» است⭕⭕ این فضای هولناک همه وجود و ابدیت فرد را به نابودی می‌کشد و این بسیار خطرناک‌تر از هر اتفاقی هست.⭕⭕ همانقدر که نگران زخمی شدن فرزندمان در دنیای واقعیت هستیم 😭 نگران زخمی های اخلاقی و روحی فضای مجازی هستیم ⁉️ 📳 سواد رسانه‌ای حوزه عاشورا سپاه گرگان
🔰علاج پروپاگاندا «تبیین» است. ⬅️با ما همراه باشید ... 📚فضای مجازی بسیج حوزه عاشورا سپاه گرگان
💢اثرات سوء اخبار بد 🔰با ما همراه باشید ... 📖 سواد رسانه ای حوزه عاشورا سپاه گرگان
💢 راه‌های مقابله با اثرات  اخبار منفی 🔰با ما همراه باشید ... 📖 سواد رسانه ای حوزه عاشورا سپاه گرگان
📢 حیا درفضای مجازی مشکل‌بعضیاهم ازاونجایی شروع شد ڪه یادشون رفتہ توپی‌وی نامحرم؛ گر ڪسی‌نیست هست‌هنوز...⚠️ 🌹الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــَرَجْ🌹
هشدار درباره انتشار یک پیامک جعلی 🔹مدتی است از طریق سر شماره‌های جعلی برای عده‌ای از هموطنان پیام واریز سود سهام عدالت ارسال می‌شود که این سرشماره‌ها متعلق به سازمان خصوصی سازی نیست. 🔹متأسفانه خانواده‌ها از طریق عابر بانک اقدام به دریافت این سود می‌کنند که این موضوع موجب می‌شود تا حساب افراد خالی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زندگی حجاب استایل ها در 20 ثانیه... 🔰با ما همراه باشید ... 📖 سواد رسانه ای حوزه عاشورا سپاه گرگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید : روشنگری از این گل پسر دهه ۹۰ در فضای مجازی 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻. . این یعنی روشنگری.
🕊⚘ ▫️هر موقع‌ می‌خواست‌ از فضا‌یِ مجازی ‌استفاده‌ کنه، حتماً وضو‌ می‌گرفت‌ و ‌معتقد بود‌ که این‌ فضاآلوده‌ است‌ و‌ شیطان‌ ما‌ را‌ وسوسه می‌کند.!.
دیروز گروهان های قدس فیلم این مجاهد فلسطینی را منتشر کرد که با ذوق زدگی و در حالت پریدن از زمین، به دلیل اصابت تانک اسرائیلی از خوشحالی فریاد می زد "آتش گرفت". الآن این تصویر به یکی از نمادهای مبارزه تبدیل شده و در فضای مجازی لبنان و کشورهای عربی دست به دست میشه.
وقتی از هوش مصنوعی میخوای بی غیرتی سران عرب رو به تصویر بکشه!
🔴 واکنش‌ها به اقدام آمریکا در وتوی آتش‌بس 🔹نماینده روسیه در شورای امنیت: آمریکا با وتوی قطعنامه آتش‌بس در غزه حکم به کشتار غیرنظامیان داد. 🔹نماینده چین در شورای امنیت: ما متاسفیم که آمریکا از وتوی خود علیه قطعنامه‌ای که خواستار آتش‌بس در غزه با وجود ادامه کشتار در آنجاست، استفاده کرد. 🔹عفو بین‌الملل: وتوی قطعنامه آتش‌بس توسط آمریکا، بی‌توجهی ظالمانه به رنج غیرنظامیان در نوار غزه است. 🔹حماس: وتوی قطعنامه شورای امنیت توسط آمریکا، مشارکت مستقیم در کشتار ملت فلسطین است. 🔹نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین: استفاده آمریکا از حق وتو، دروغ نگرانی از جان غیرنظامیان را برملا کرد. 🔸بعد از اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه شورای امنیت نماینده اسرائیل در سازمان ملل از دولت بایدن تشکر کرد.