eitaa logo
قواعد الاجتهاد
477 دنبال‌کننده
70 عکس
0 ویدیو
0 فایل
این کانال به منظور اشتراک گذاری مجموعه ای از: قواعد اصولی، فقهی، رجالی و ادبی تطبیقات فقهی و اصولی مسائل روشی که در فرایند اجتهاد موثر می باشد راه اندازی شده است. مشتاق تذکر اشتباهات و به دنبال اصلاح آن هستیم. ثواب این حرکت هدیه شد به روح حضرت زهرا س
مشاهده در ایتا
دانلود
استفتاء شماره ۳۵.mp3
481.2K
💠 پاسخ استفتاء شماره ۳۵ درجه سوال: ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad با اشتراک گذاری لینک کانال 👆دوستان خود را در تمرین قواعد اجتهاد یاری نمایید.
استفتاء شماره ۳۶ 💠 پس از غسل جنابت متوجه شدم روی ناخن من مانعی وجود دارد. ❓در صورتی که همان قسمت از ناخنم را بگیرم آیا حکم به صحت غسل من می‌شود یا خیر؟ 💠 پاسخ استفتاء فوق و توضیحات آن تا ساعاتی دیگر در همین کانال بیان خواهد شد. ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad با اشتراک گذاری لینک کانال 👆👆دوستان خود را در تمرین قواعد اجتهاد یاری نمایید.
استفتاء شماره ۳۶.mp3
482.3K
💠 پاسخ استفتاء شماره ۳۶ : 1⃣ 2⃣ 3⃣ 4⃣ درجه سوال: ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad با اشتراک گذاری لینک کانال 👆دوستان خود را در تمرین قواعد اجتهاد یاری نمایید.
هدایت شده از 
استفتاء شماره ۳7 💠 پدر شوهری بیان می دارد که منزل خویش را به عروسش بخشیده و سند به نام ایشان تنظیم کرده است اما خود عروس می‌گوید که این منزل به عنوان مهریه به من داده شده است حال بفرمائید ادعای کدام یک پذیرفته می شود؟ 💠 پاسخ استفتاء فوق و توضیحات آن تا ساعاتی دیگر در همین کانال بیان خواهد شد. ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad با اشتراک گذاری لینک کانال 👆👆دوستان خود را در تمرین قواعد اجتهاد یاری نمایید.
استفتاء شماره ۳۷.mp3
481.2K
💠 پاسخ استفتاء شماره ۳۷ درجه سوال: ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad با اشتراک گذاری لینک کانال 👆دوستان خود را در تمرین قواعد اجتهاد یاری نمایید.
استفتاء ۳۸ 💠 در مغازه ای تابلو زده شده است که جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود؛ آیا این تابلو در حکم آن است که فروشنده با خریدار شرط سقوط خیار نموده باشد؟ 💠 پاسخ استفتاء فوق و توضیحات آن تا ساعاتی دیگر در همین کانال بیان خواهد شد. ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad با اشتراک گذاری لینک کانال 👆👆دوستان خود را در تمرین قواعد اجتهاد یاری نمایید.
استفتاء شماره ۳۸.mp3
482.3K
💠 پاسخ استفتاء شماره ۳۸ درجه سوال: ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad با اشتراک گذاری لینک کانال 👆دوستان خود را در تمرین قواعد اجتهاد یاری نمایید.
┄┅┅┅┅┅┅┅┅ 💠 ❀ ﷽ ❀ 💠 ┅┅┅┅┅┅┅┅┄ حضور گرم مخاطبین فرهیخته کانال قواعد الاجتهاد! سلام علیکم احتراما ضمن پوزش بابت تأخیر در اطلاع رسانی به عرض می رساند به دلیل پاره ای از سوء تفاهمات و مشکلات پیش آمده ادامه فعالیت کانال دچار تردید شده بود که به لطف خداوند با توضیحات و برخی جلسات این سوء تفاهمات مرتفع شده و ان شاءالله در ادامه با قوت و توان بیشتر به ادامه فعالیت خواهیم پرداخت و لکن ذکر چند نکته ضروری است: 1⃣ این کانال هیچ گونه انتسابی به دفتر هیچ یک از علمای اعلام نداشته و پاسخ های مطرح شده در آن صرفا بر اساس قواعد فقهی و اصولی بیان می شود. (گرچه از اساتید پاسخگوی بخش استفتائات دفتر برخی مراجع عظیم الشان تا حد امکان بهره برده شده و خواهد شد) 2⃣ هدف گردانندگان این کانال چیزی جز کاربردی سازی و تمرین قواعد فقهی و اصولی نیست و تعابیر به کار رفته همچون اجتهاد معکوس، استفتاء و ... عنوان مشیری است برای یک سنخ فعالیت؛ و به هیچ عنوان این تعابیر به حمل شایع مد نظر نبوده و نیست. (علی رغم روشن بودن این واقعیت، جهت جلوگیری از سوء تفاهمات احتمالی از تعابیر جایگزین استفاده خواهد شد ) 3⃣ به منظور تسهیل ارتباط مخاطبین کانال با خادمین خود و پاسخگویی به پرسش های احتمالی و نقد و نظر آی دی زیر معرفی می شود👇 @SMmosavimehr
مساله 💠 طبق نظر برخی از فقهاء (همچون آیت الله سیستانی، منهاج الصالحین، ج ۲، م ۲۳۳) مرد می تواند به همسر موقت خود ربا پرداخت نماید. ❓حال سوال این است که آیا مردی که عقد موقت دو ساله ای را منعقد ساخته می تواند از همسر خود قرض ربوی سه ساله بگیرد؟ 💠 پاسخ پرسش فوق و توضیحات آن تا ساعاتی دیگر در همین کانال بیان خواهد شد. راه ارتباط با ما 👈 @SMmosavimehr ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad با اشتراک گذاری لینک کانال 👆👆دوستان خود را در تمرین قواعد اجتهاد یاری نمایید.
پاسخ مساله 💫با توجه به روایت زیر از امام باقر (علیه السلام) 💠 ... عَنْ حَرِيزٍ عَنْ زُرَارَةَ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: لَيْسَ بَيْنَ اَلرَّجُلِ وَ وَلَدِهِ وَ بَيْنَهُ وَ بَيْنَ عَبْدِهِ وَ لاَ بَيْنَهُ وَ بَيْنَ أَهْلِهِ رِبًا... 📚 الکافي، جلد۵، صفحه۱۴۷ باید گفت: هنگام انعقاد عقد قرض، عنوان "اهل" برای قرض دهنده صادق بوده است؛ از این رو مجوز عقد ربوی وجود داشته است و در آن زمان عقدِ قرض، به صورت صحیح واقع شده است هر چند زمان عمل به تعهد مزبور بعد از انقضاء زمان زوجیت باشد. نتیجه اینکه 👈 چنین قرضی صحیح است. راه ارتباط با ما 👈 @SMmosavimehr ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad 💠 قواعد الاجتهاد راهی برای تمرین قواعد اجتهادی
مساله ❓حکم عقد بسته شده در دو فرض زیر کدام گزینه است؟ 💠 زن و مردی به عاقدی وکالت در اجرای صیغه عقد نکاح با مهریه مشخص و به صورت عند المطالبه می دهند ولی وی به صورت عند الاستطاعه عقد را منعقد می سازد. 💠 زن با فرض پیش گفته، به عاقد وکالت در اجرای صیغه عقد نکاح را می دهند و وی به صورت عند الاستطاعه عقد را منعقد می سازد ولی شوهر خود طرف عقد بوده و "قبلت" را به صورت عند المطالبه می خواند. الف) در هر دو صورت به شرط رضایت بعدی عقد صحیح است. ب) در هر دو صورت عقد باطل است. ج) در صورت اول به شرط رضایت بعدی عقد صحیح است ولی در صورت دوم عقد باطل است. د) عکس صورت قبل. 💠 پاسخ پرسش فوق و توضیحات آن تا ساعاتی دیگر در همین کانال بیان خواهد شد. راه ارتباط با ما 👈 @SMmosavimehr ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad با اشتراک گذاری لینک کانال 👆👆دوستان خود را در تمرین قواعد اجتهاد یاری نمایید.
پاسخ مساله 💫با توجه به اینکه در صورت اول وکیل دو طرف عقد را عهده دار بوده و آنرا خلاف آنچه به او وکالت داده شده است انجام داده، عقد واقع شده عقد فضولی است ولی در صورت دوم از آنجا که وکیل ایجاب را با مهریه عند الاستطاعه و زوج قبول را با مهریه عند المطالبه انجام داده است، چون تطابق بین ایجاب و قبول وجود ندارد عقد باطل است. 💠 بنابر این گزینه ج گزینه صحیح است. راه ارتباط با ما 👈 @SMmosavimehr ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad 💠 قواعد الاجتهاد راهی برای تمرین قواعد اجتهادی
مساله ❓اگر فردی سر سال خمسی طلبی داشته باشد که مربوط به دو ماه دیگر است و یا اصلا معلوم نیست که آیا واصل می شود یا خیر نسبت به پرداخت خمس آن چه وظیفه ای دارد؟ 💠 پاسخ پرسش فوق و توضیحات آن تا ساعاتی دیگر در همین کانال. راه ارتباط با ما 👈 @SMmosavimehr ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad با اشتراک گذاری لینک کانال 👆👆دوستان خود را در تمرین قواعد اجتهاد یاری نمایید.
مساله.mp3
482.3K
💠 پاسخ مساله درجه سوال: ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad با اشتراک گذاری لینک کانال 👆دوستان خود را در تمرین قواعد اجتهاد یاری نمایید.
کپی تریدینگ  کپی تریدینگ (Copy Trading)، یکی از راه‌های کسب درآمد از بازار ارزهای دیجیتال است. در این روش تریدرهای مبتدی که تجربه کافی در انجام معاملات و تحلیل بازار را ندارند رفتار و استراتژی‌های معامله‌گران حرفه‌ای را کپی و اجرا می‌کنند. ❓بر فرض صحت معامله ارزهای دیجیتال، حکم این معاملات چیست؟ 💠 پاسخ پرسش فوق و توضیحات آن تا ساعاتی دیگر در همین کانال. راه ارتباط با ما 👈 @SMmosavimehr ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad با اشتراک گذاری لینک کانال 👆👆دوستان خود را در تمرین قواعد اجتهاد یاری نمایید.
کپی تریدینگ.mp3
736.5K
💠 کپی تریدینگ در این نوع از معاملات ارز دیجیتال که فرد مبتدی به صراف سفارش کپی برداری از معاملات فرد حرفه ای را می دهد، ✅ اگر به صورت دستی (و اراده انسانی در انجام معامله) صورت بگیرد معامله صحیح است. ❌ اما اگر به صورت خودکار (و سیستمی) انجام پذیرد معامله به دلیل جهل نسبت به عوضین باطل خواهد بود. درجه سوال: ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad با اشتراک گذاری لینک کانال 👆دوستان خود را در تمرین قواعد اجتهاد یاری نمایید.
مهارت محوری، جلسه اول.mp3
4.12M
جلسه اول ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad 👆👆 دیگران را نیز در کسب مهارت های کلیدی تشویق کنید.
❓چنانچه در قنوت نماز فرد چنین بگوید: " اللهم اجعلنی عندک وجیها بالحسین علیه السلام" چه حکمی خواهد داشت؟ 💠 پاسخ پرسش فوق و توضیحات آن تا ساعاتی دیگر در همین کانال. راه ارتباط با ما 👈 @SMmosavimehr ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad با اشتراک گذاری لینک کانال 👆👆دوستان خود را در تمرین قواعد اجتهاد یاری نمایید.
پاسخ مساله 💠 چنانچه نمازگزار از "علیه السلام " قصد دعا کرده باشد در این صورت نمازش صحیح خواهد بود ولی اگر قصد وی تحیت به ابی عبد الله الحسین ع باشد نماز دچار مشکل خواهد بود کما اینکه آیت الله سیستانی در این صورت نماز را بنابر احتیاط واجب دچار اشکال می دانند. راه ارتباط با ما 👈 @SMmosavimehr ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad 💠 قواعد الاجتهاد راهی برای تمرین قواعد اجتهادی
مهارت محوری، جلسه دوم.mp3
3.17M
جلسه دوم ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad 👆👆 دیگران را نیز در کسب مهارت های کلیدی تشویق کنید.
❓پدری منزل خود را به خیریه ای فروخته به این شرط که تا هنگام مرگ مسلوب المنفعه در اختیار وی باشد و ثمن معامله، اجاره ای باشد که بعد از مرگ وی بابت سکونت فرزندان وی در خانه تا مدت بیست سال باید پرداخت شود؛ حکم این معامله را بنویسید. 💠 پاسخ پرسش فوق و توضیحات آن تا ساعاتی دیگر در همین کانال. راه ارتباط با ما 👈 @SMmosavimehr ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad با اشتراک گذاری لینک کانال 👆👆دوستان خود را در تمرین قواعد اجتهاد یاری نمایید.
پاسخ مساله 💠 با توجه به اینکه زمان فوت فروشنده و بالتبع زمان پرداخت ثمن معلوم نیست و از آنجا که تعیین زمان پرداخت ثمن از شرایط صحت معامله می باشد، فروش منزل مذکور به صورت صحیح صورت نگرفته و منزل جزء ما ترک مرحوم به حساب می آید. راه ارتباط با ما 👈 @SMmosavimehr ❁❁✧═┅┄ https://eitaa.com/ghavaedolejtehad 💠 قواعد الاجتهاد راهی برای تمرین قواعد اجتهادی