﷽
💫 امروز؛ جمعه
💫 ۱۶ آذر ۱۴۰۳
💫 ۴ جمادی الثانی ۱۴۴۶
💫 ۶ دسامبر ۲۰۲۴
🔸🔹🔸یک حدیث
فاطمةُ الزَّهراءُ عليها السلام:
🔹من أصعَدَ إلى اللّهِ خالصَ عبادَتِهِ أهبَطَ اللّهُ عزّ و جلّ له أفضَلَ مَصلَحَتِهِ
🔹هر كه عبادت خالصانه خود را به درگاه خدا فرا برد، خداوند عزّ و جلّ بهترين كارى را كه به صلاح اوست برايش فرو فرستد.
ميزان الحكمه جلد چهارم، صفحه 49
🔻 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
💢 کمک به حل مشکل نقدینگی با پرداخت مستقیم بدهی شرکتها از سال آینده
🔹معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو گفت: با تمهیدات اندیشیده شده از سال آینده بدهی شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی به صورت مستقیم پرداخت و تا حدود زیادی مشکل نقدینگی آن ها حل خواهد شد.
🔶 دکتر فرشته میرزازاده ، اظهار کرد: در لایحه بودجه ۱۴۰۴ حوزه غذا و دارو و پرداخت بدهیهای شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی که مشکل اصلی شرکتها کمبود نقدینگی است، مصوبات خوبی توسط دولت ارائه شده است.
🔹وی افزود: با مساعدت رئیس جمهور و پیگیری وزیر بهداشت تبصرههای بودجه سال آینده نیز در کمیسیون تلفیق رای آورده است و انشالله منابع دارو و بدهی دانشگاهها به شرکتهای دارویی و تجهیزات پزشکی در سال آینده به صورت ویژه و جداگانه توسط دولت دیده شده و تسویه شود تا از این طریق مشکل نقدینگی در سطح کشور رفع شود.
🔸معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو ابراز امیدواری کرد با تحققق راهکارهای اجرایی از الان و نحوه وصول بودجه از محل سهامهای دولتی و اوراق پیش بینی شده و پرداخت به صورت مستقیم به حساب شرکتهای دارویی، تجهیزات و ملزومات پزشکی، بخش عمدهای از نقدینگی تامین میشود.
🔸وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو برای ادامه سال نیز پیگیری تامین منابعی است که به سازمان هدفمندی تزریق شده تا بخشی از بدهیهای دانشگاهها بیمهها را پرداخت کند.
🔻 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
💢 تقویت تولید داخلی فرآوردههای سلامتمحور با تأکید بر کاهش وابستگی به واردات
🔸 مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به آمار IRCهای ثبتشده در حوزه فرآوردههای تحت پوشش آن اداره کل، شامل مکملها، داروهای طبیعی و سنتی، شیرخشک اطفال و رژیمی، مواد اولیه داروهای طبیعی و مکملها و غذای ویژه، بر ضرورت تقویت تولید داخلی و کاهش وابستگی به واردات تأکید کرد.
🔹دکتر علیرضا رستمی اظهار داشت: «از مجموع ۳۵ هزار و ۸۰۰ IRC ماده اولیه یا محصول نهایی ثبتشده در حوزه فرآوردههای سلامتمحور آن اداره کل، حدود ۹۰ درصد مربوط به تولید داخل و ۱۰ درصد وارداتی است که عمدتا مربوط به مواد اولیه یا شیرخشک های متابولیک است. این آمار نشان میدهد که در بسیاری از حوزهها، مانند داروهای سنتی و طبیعی و مکمل، میزان وابستگی به واردات محصول نهایی صفر بوده بوده و تولید داخل نقش کلیدی ایفا میکند.»
🔹وی افزود: در داروهای سنتی، تمامی IRCهای ثبتشده بهصورت داخلی تولید میشوند و هیچ وابستگی به واردات نداریم.
🔸مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: «با این حال، در برخی حوزهها مانند شیرخشک اطفال متابولیک و رژیمی، وابستگی به واردات بیشتر است. بهعنوان مثال، از ۱۴۰ IRC مربوط به شیرخشک اطفال، تنها ۲۶ درصد تولیدی و ۷۴ درصد وارداتی است. در شیرخشکهای رژیمی نیز حدود ۱۴ درصد تولید داخل و ۸۶ درصد وارداتی هستند. این آمار نشاندهنده ضرورت تقویت تولید داخلی در این بخشهاست.»
🔻 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
https://eitaa.com/ghazadaroarak
💢 سوالات متداول موارد مصرف آنتی بیوتیک ها و عوارض آن ها
5. آیا می توان در هنگام بارداری و شیردهی از آنتی بیوتیک ها استفاده کرد؟
بله، در برخی موارد می توان در هنگام بارداری و شیردهی از آنتی بیوتیک ها استفاده کرد، اما تنها با تجویز پزشک و تحت نظر وی. باید به دقت دستورات مصرف را رعایت کرد و همواره پزشک خود را در جریان همه داروهایی که مصرف می کنید قرار دهید.
🔻 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
💢 کمبودهای دارویی؛ نتیجه نقدینگی ناکافی و تحریمهای اقتصادی
🔹 معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر مدیریت کمبودهای دارویی، از برنامهریزیهای دقیق برای رفع مشکلات موجود در تأمین داروهای اساسی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که طی هفتههای آینده این کمبودها به حداقل برسد.
🔸 به گزارش ایفدانا دکتر مهدی پیرصالحی، با اشاره به کمبود مقطعی برخی داروها، از جمله لاموتریژین برای بیماران مبتلا به صرع، اظهار داشت: «مشکل اصلی در تأمین این داروها، کمبود نقدینگی در صنایع دارویی کشور است که مانع تهیه بهموقع مواد اولیه شده است. با این حال، این دارو کمبود مطلق ندارد و بیماران میتوانند با مراجعه به سامانه تیتک یا معاونتهای غذا و دارو نسبت به تهیه آن اقدام کنند.»
🔻 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔹وی ضمن عذرخواهی از مردم به دلیل برخی کمبودهای دارویی، تأکید کرد: «با تلاشهای مضاعف، بهزودی این کمبودها مدیریت و به حداقل خواهد رسید.» پیرصالحی با اشاره به پراکندگی کمبودها در مناطق مختلف کشور، ابراز امیدواری کرد که طی دو تا سه هفته آینده با مدیریت تولید و توزیع، این مشکلات کاهش یابد.
🔸دکتر پیرصالحی درباره کمبود انسولینهای برند خارجی گفت: «این کمبود ناشی از کاهش تولید و واردات است. البته این انسولینها در داروخانههای مرجع موجود هستند و سطح عرضه آنها نیز به زودی گسترش خواهد یافت.»
🔹وی همچنین با اشاره به تأثیر تحریمها و مشکلات ارزی افزود: «تحریمها و تأخیر در انتقال ارز به اروپا، همراه با اختلاف قیمت ارز که از سال ۱۴۰۱ در حوزه دارو ایجاد شد، منجر به عدم تأمین نقدینگی مناسب برای شرکتهای دارویی شده است. این مسئله موجب تأخیر در تهیه مواد اولیه و در نتیجه بروز کمبودها شده است.»
🔸معاون وزیر بهداشت درباره کمبود وارفارین بیماران قلبی نیز تصریح کرد: «علیرغم تأمین بیش از نیاز این دارو طی ماههای اخیر، به دلیل کمبودهای گذشته هنوز عطش بازار رفع نشده است. با این حال، وارفارین در داروخانههای اصلی تمامی شهرها موجود است و شرایط به زودی به حالت عادی بازخواهد گشت.»
🔹وی در پایان ضمن ابراز امیدواری درباره همکاری برنامه و بودجه و بانک مرکزی در تأمین منابع مالی، تأکید کرد: «در صورت استمرار این حمایتها، کمبودهای دارویی در ماههای آینده به حداقل خواهد رسید.»
🔻 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
﷽
💫 امروز؛ شنبه
💫 ۱۷ آذر ۱۴۰۳
💫 ۵ جمادی الثانی ۱۴۴۶
💫 ۷ دسامبر ۲۰۲۴
💎جایگاه دشمنان و غاصبان حق حضرت زهرا (س)
🔸امام جعفر صادق علیهالسلام:
🔹جدم رسول خدا (صلياللهعليهوآلهوسلم) فرمود:
ملعونست ملعون، فردی كه پس از من به دخترم فاطمه (عليها السّلام) ستم كند و حقش غصب كند و او را بكشد و آنگاه فرمود: اى فاطمه مژدهگير كه تو را نزد خدا مقام پسنديدهايست كه در آن براى دوستان و شيعيانت شفاعت كنى و پذيرفته شود؛ اى فاطمه اگر هر پيغمبرى كه مبعوثش كرده خدا و هر فرشتهاى كه خدا مقربش كرده شفاعت كنند درباره هر دشمنت و غاصب حقت، خدايش هرگز از دوزخ بيرون نياورد.
🔸قالَ جَدِّي رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ مَلْعُونٌ مَلْعُونٌ مَنْ يَظْلِمُ بَعْدِي فَاطِمَةَ اِبْنَتِي وَ يَغْصِبُهَا حَقَّهَا وَ يَقْتُلُهَا ثُمَّ قَالَ يَا فَاطِمَةُ اَلْبُشْرَى فَلَكِ عِنْدَ اَللَّهِ مَقَامٌ مَحْمُودٌ تَشْفَعِينَ فِيهِ لِمُحِبِّيكِ وَ شِيعَتِكِ فَتُشَفَّعِينَ يَا فَاطِمَةُ لَوْ أَنَّ كُلَّ نَبِيٍّ بَعَثَهُ اَللَّهُ وَ كُلَّ مَلَكٍ قَرَّبَهُ شَفَعُوا فِي كُلِّ مُبْغِضٍ لَكِ غَاصِبٍ لَكِ مَا أَخْرَجَهُ اَللَّهُ مِنْ اَلنَّارِ أَبَداً
🔹 بحارالأنوار (جلد ۷۳) / ترجمه کمره ای، ج ۱، ص ۲۳۰
🔻 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
💢 ضرورت اصلاح فرایندها برای کاهش چالشهای دارویی
🔹 معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به برخی مشکلات در زنجیره تأمین دارو، تأکید کرد که بخشی از چالشهای حوزه دارو از جمله کمبود دارو و سبدفروشی، ریشه در کمبود نقدینگی دارد و نیازمند اصلاحات در فرایندهاست.
🔶 دکتر مهدی پیرصالحی،گفت: مشکلاتی در حوزه شرکتهای پخش دارو وجود دارد که نیازمند بازبینی و اصلاح برخی فرایندهاست. با این حال، عمده چالشها در زمینه تأمین دارو، از جمله کمبود برخی اقلام و مسائلی نظیر سبدفروشی، به محدودیتهای نقدینگی در کشور بازمیگردد که زنجیرهای از مشکلات را به دنبال دارد.
🔹وی در تشریح این موضوع افزود:کمبود نقدینگی در برخی شرکتها موجب میشود آنها گاهی نتوانند مواد اولیه را بهموقع تهیه کنند که این امر به کمبود دارو منجر میشود. در مواردی نیز ممکن است برای برخی اقلام دارویی مواد اولیه کافی نداشته باشند، اما برای داروی دیگر موجودی بیش از نیاز داشته باشند. در این شرایط، برای جلوگیری از توقف تولید، به سمت تولید داروهایی میروند که مواد اولیه آنها در دسترس است، و این روند در نهایت به موضوعاتی نظیر سبدفروشی منتهی میشود.
🔸معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر مخالفت با سبدفروشی بیان کرد: سبدفروشی خلاف مقررات است و در صورت وجود مستندات، با آن برخورد خواهد شد. اما باید توجه داشت که ریشه این مسئله در محدودیتهای دیگری نهفته است. همچنین افزایش تعداد شرکتهای پخش دارو نیز نیازمند مدیریت و نظارت بیشتری است تا زنجیره تأمین و تولید دارو دچار آسیب نشود.
https://eitaa.com/ghazadaroarak
💢 ضرورت تدوین استراتژیهای کلان برای تأمین پایدار دارو
🔹مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در نشست فعالان زنجیره دارو با رئیس این سازمان، به بررسی جامع چالشها و وضعیت کنونی صنعت داروسازی پرداخت. وی از فرسودگی گسترده تجهیزات، کمبودهای مقطعی و مشکلات ساختاری در برنامهریزی استراتژیک سخن گفت.
🔸دکتر اکبر عبداللهیاصل، در این نشست با تأکید بر لزوم تحول در صنعت داروسازی کشور اظهار داشت: بیش از ۸۰ درصد خطوط تولید دارویی کشور فاقد ضوابط جهانی (GMP) هستند و تجهیزات تولید در این حوزه عمدتاً فرسودهاند. این شرایط، توان تولید و کیفیت دارو را بهطور جدی تحت تأثیر قرار داده است.
🔹وی با اشاره به وضعیت اقتصادی حوزه سلامت افزود: «حدود ۵۰ درصد از هزینههای سلامت در کشور مستقیماً از جیب مردم پرداخت میشود. این مسئله فشار اقتصادی قابل توجهی را به خانوادهها تحمیل کرده است. همچنین ارزش بازار داروی کشور از سال ۱۳۹۱ تاکنون تقریباً ثابت مانده و از ۳ همت به ۳.۶ همت رسیده است.
🔸دکتر عبداللهیاصل با تأکید بر اهمیت برنامهریزی برای تأمین دارو گفت: «در کشور ما گاهی برخی داروها بهطور موقت با چالش تأمین مواجه میشوند. در حال حاضر سازمان غذا و دارو در تلاش است تا با بهبود برنامهریزیها و همکاری با بخشهای مختلف، این مشکلات را به حداقل برساند و از کمبودهای احتمالی جلوگیری کند.»
🔻 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
💢 ترویج محصولات حلال و ارتقاء سلامت جامعه
🔶 رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، در گفتگو با ایفدانا به تشریح اهمیت محصولات حلال و نقش این سازمان در ارتقاء سلامت عمومی جامعه پرداخت. وی در این مصاحبه به پنج موضوع کلیدی اشاره کرد که میتواند تأثیر بسزایی در سلامت معنوی و جسمی افراد داشته باشد.
🔻 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
💢 داروی حلال: افزایش اعتماد عمومی
دکتر رستگار تأکید کرد که «سازمان غذا و دارو در تولید و نظارت بر داروهای حلال، نقش کلیدی ایفا میکند. تأیید داروهای حلال به مسلمانان اطمینان میدهد که مواد تشکیلدهنده و فرآیند تولید آنها مطابق با اصول اسلامی است و این امر اعتماد جامعه به این داروها را افزایش میدهد.»
💢 تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی حلال: اطمینان از سازگاری با اصول اسلامی
وی همچنین به نظارت بر تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی حلال اشاره کرد و افزود: «این تجهیزات باید با موازین اسلامی مطابقت داشته باشند تا اطمینان حاصل شود که نیازهای بیماران مسلمان به درستی تأمین میشود.»
💢 حلال و سلامت معنوی: تأثیر بر روحیه جامعه
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال به پژوهشهای مرتبط با سلامت روانی و معنوی اشاره کرد و گفت: «استفاده از محصولات حلال میتواند حس آرامش و اعتماد را در بیماران ایجاد کند. این موضوع نه تنها بر سلامت جسمی تأثیر میگذارد بلکه سلامت معنوی را نیز ارتقاء میدهد.»
💢 خدمات سلامت حلال: همراستایی با اصول اسلامی
دکتر رستگار در مورد خدمات سلامت حلال گفت: «ما تلاش داریم تا خدماتی شامل مشاوره و درمان را که اصول اسلامی در آنها رعایت شده، توسعه دهیم. این خدمات نه تنها به سلامت جسمی بلکه به سلامت معنوی بیماران نیز کمک میکند.»
💢 هنر، مد و پوشاک حلال: توجه به سلامت فرد
وی در پایان به نظارت بر محصولات آرایشی و بهداشتی حلال اشاره کرد و گفت: «سازمان غذا و دارو بر محصولات مد و پوشاک تأکید دارد تا اطمینان حاصل شود که موادی که مستقیماً با پوست در تماس هستند، تأییدیههای لازم برای حلال بودن را دریافت کردهاند.»
دکتر رستگار خاطرنشان کرد که با تمرکز بر این موضوعات، سازمان غذا و دارو به دنبال حمایت از سلامت جسمی و ارتقاء سلامت معنوی جامعه و احترام به باورهای دینی و فرهنگی است.
🔻 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
💢 راهنمای تشخیص پنیر سالم و باکیفیت از نظر سازمان غذا و دارو
🔹 سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی در گفتگو با ایفدانا از نکات کلیدی برای تشخیص پنیر سالم و باکیفیت و همچنین اقدامات این سازمان برای نظارت بر سلامت این محصول خبر داد
🔶مهندس حشمت اله رضوی موسوی در گفتگو با ایفدانا با اشاره به اهمیت مصرف پنیر سالم در رژیم غذایی، معیارهای شناسایی یک پنیر باکیفیت را تشریح کرد.
🔹به گفته وی، مصرفکنندگان هنگام خرید پنیر باید به نکاتی چون نشان سیب سلامت و تاریخ انقضا توجه ویژه داشته باشند؛ زیرا این اطلاعات، اطمینان میدهد که محصول تحت نظارت بهداشتی تولید شده است.
🔸وی تاکید کرد که پنیر باکیفیت باید دارای بافت یکنواخت، رنگ طبیعی، و بوی مطبوع باشد و از مواد اولیه طبیعی تهیه شده باشد. همچنین، میزان چربی و نمک متعادل در پنیر از دیگر نشانههای کیفیت بالای این محصول است.
🔹کارشناس سازمان غذا و دارو افزود: "سازمان غذا و دارو برای حفظ سلامت عمومی، معیارهای سختگیرانهای برای محتوای میکروبی و فرآیند تولید پنیر دارد." وی همچنین به اهمیت نظارت بر نوع پنیر و شرایط بستهبندی و نگهداری آن اشاره کرد و گفت پنیر باید در بستهبندیهای مناسب و به دور از رطوبت و نور مستقیم نگهداری شود.
🔻 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
💢 سوالات متداول موارد مصرف آنتی بیوتیک ها و عوارض آن ها
4.آیا مصرف آنتی بیوتیک ها میتواند باعث کاهش اثربخشی برخی داروها شود؟
بله، مصرف آنتی بیوتیک ها ممکن است باعث کاهش اثربخشی برخی داروها شود. بنابراین، باید همواره پزشک خود را در جریان مصرف همه داروهایی که مصرف می کنید قرار دهید.
🔻 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
💫 امروز؛ یکشنبه
💫 ۱۸ آذر ۱۴۰۳
💫 ۶ جمادی الثانی ۱۴۴۶
💫 ۸ دسامبر ۲۰۲۴
💎 پنج نکته قابل تأمل
🔸امام محمد باقر علیهالسلام:
◻️كسى كه دروغ گويد، جمال او ميرود و
◻️كسى كه بدخُلقى كند، خود را به عذاب در ميآورد و
◻️كسى كه نعمتها بر او غلبه كند، پس بسيار شكر كند خدا را و
◻️كسى كه اندوهش زياد شود، بسيار استغفار نمايد و
◻️كسى كه فقر و درويشى او را رها نميكند، بسيار لا حول و لا قوّة الاّ باللّه العليّ العظيم بگويد.
🔸منْ كَذَبَ ذَهَبَ جَمَالُهُ وَ مَنْ سَاءَ خُلُقُهُ عَذَّبَ نَفْسَهُ وَ كَثُرَتْ هُمُومُهُ وَ مَنْ تَظَاهَرَتْ عَلَيْهِ اَلنِّعْمَةُ فَلْيُكْثِرْ مِنَ اَلشُّكْرِ وَ مَنْ كَثُرَتْ هُمُومُهُ فَلْيُكْثِرْ مِنَ اَلاِسْتِغْفَارِ وَ مَنْ أَلَحَّ عَلَيْهِ اَلْفَقْرُ فَلْيَقُلْ لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ اَلْعَلِيِّ اَلْعَظِيمِ
🔹معدن الجواهر و ریاضة الخواطر، جلد ۱، صفحه ۵۰
🔻 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
💢 برگزاری جلسه کمیته پدافند غیرعامل و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی اراک
🔸در این جلسه که با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک، سرپرست معاونت درمان، معاون غذا و دارو، دبیر کمیته پدافند غیرعامل، مدیر حراست، نمایندگان سایر اعضای کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه و روسای بیمارستانهای ولیعصر و امیرالمومنین اراک و مهر خنداب برگزار شد ضمن ارائه گزارش دبیرکمیته از اقدامات صورت گرفته پیرامون دستورالعمل های اخیر سازمان پدافند غیرعامل کشور، مواردی از چالشهای حوزه پدافند غیرعامل در مراکز درمانی و شبکه های بهداشت شهرستان های تابعه طرح و مورد بررسی قرار گرفت.
در ادامه نیز سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته و اهمیت موضوع پدافند غیرعامل، با تاکید بر توجه به آسیب پذیری ها و تهدیدات حوزه سلامت، خواستار اولویت بندی و برنامه ریزی جهت اختصاص منابع و رفع نواقص در این زمینه شد.
🔻 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️