مولا علی(ع)
ایشان باخبر شدند، نماینده وی گرفتاررشوه وفسادمالی شده است، به رفاعه استانداراهواز فرمودند:
۱- بركنارش كن
۲-به زندان بياندازش
۳- رسوايش كن
۴- جمعه درملأ عام او را از زندان بيرون بياور، تازيانه به او بزن
۵- درتمام بازاربگردان که مردم ببینندو بشناسندش
@GHGHTaZ
15 قدم خودسازی یاران امام زمان عج
قدم1 :نماز اول وقت
قدم2 :احترام به پدر و مادر 👪
قدم3 :قرائت دعای عهد🙏
قدم4 :صبر در تمامی امور
قدم5 :وفای به عهد با امام زمان عج
قدم6 :قرائت روزانه قرآن 📖 همراه با معنی
قدم7 :جلوگیری از پرخوری و پرخوابی
قدم8 :پرداخت روزانه صدقه 💶
قدم9 :غیبت 🗣
قدم10:فرو بردن خشم 😡
قدم11:ترک حسادت
قدم12:ترک دروغ 👂
قدم13:کنترل چشم 👀
قدم14:دائم الوضو بودن 💦
قدم15:محاسبه نفس
قدم قدم....تا..ظهور
https://eitaa.com/GHGHTaZ
🔹🔹🔸
🔹🔸
🔸
🔹حضرت آیت الله بهجت:
«كجا رفتند كسانی كه با صاحب الزمان ارتباط داشتند؟😔
ما خود را بیچاره كردهایم....
كه قطع ارتباط نمودهایم و گویا هیچ نداریم
اگر بفرمائید چرابه آن حضرت دسترسی نداریم؟
جواب شما این است كه چرا به انجام واجبات و ترك محرّمات ملتزم نیستید
و او به همین از ما راضی است زیرا «أورع النّاس مَن تورَّعَ عن المحرّمات»پرهیزگارترین مردم كسی است كه از كارهای حرام بپرهیزد
ترك واجبات و ارتكاب محرّمات، حجاب و نقاب دیدار ما از آن حضرت است.
🌷اگر مساله امام شناسی بالا رود، خداشناسی هم بالا می رود، زیرا چه آیتی بالاتر از امام (علیه السلام)؟! امام آیینه ای است كه حقیقت تمام عالم را نشان می دهد.
🆔 قدم قدم....تا..ظهور
□پایگاه پخش محتوای مهدوی و ترویج مبانی اصول اعتقادی،مهدویت،دشمن شناسی ومبارزه بافرق ضاله و...
https://eitaa.com/GHGHTaZ
※من شب جمعه قرار تو دلم مي خواهد
صبح فرداش کنار تو دلم مي خواهد
بخدا منتظر آمدنت مي مانيم
پاي اين عشق، اويس قرنت مي مانيم
ما براي خودمان اين همه گفتيم بيا
نذر کرديم به پاي تو بيفتيم بيا※
☆☆☆☆
☆☆☆
☆☆
☆
💠 پرسش: درس خواندن بهتر است يا كار فرهنگي براي رضايت حضرت مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف انجام دادن؟
🔺جواب: عمل به وظايف و دستورهاي اسلامي بايد جامع باشد. اگر فردي بخواهد فقط به يك جنبه بپردازد و از ساير تكاليف غافل باشد، انساني تك بعدي و قطعاً كارش ناقص است. مثلاً برخي افراد مريض (تالاسمي) فقط قسمتي از بدنشان رشد مي كند و اين عيب محسوب مي شود. احكام اسلامي و وظايف انسان ها مانند يك پيكر است. قرار نيست انسان تنها به قسمت خاصي از پيكر بپردازد و از قسمت هاي ديگر غافل بماند. قطعاً امام مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف خوب درس خواندن را مي پسندد و همه ما وظيفه داريم براي او كاري انجام دهيم. اگر تزاحمي صورت گرفت، وظيفه، عمل كردن به مهم ترين كار است. اگر امام مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف يار با سواد و دانشمند و متفكر داشته باشد، بهتر است از اين كه يار او بي سواد و جاهل باشد.
بنابراين، اولين و مهم ترين وظيفة دانش آموزان، خوب درس خواندن است تا بتوانند با آموختن و رشد و شكوفايي، بهترين روش خدمت به امام عجل الله تعالي فرجه الشريف را تشخيص بدهند؛ اما در كنار آن بايد از مسئوليت هاي مهمي كه در قبال امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف بر عهده دارند نيز غفلت نورزند. دانش آموزان مي توانند با برنامه ريزي و حذف كارهاي غير ضروري و زايد به خوبي هم درس بخوانند و هم وظايفي را كه در قبال امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف دارند به نحو احسن انجام دهند.
#پرسش_مهدوی
#ظهور
#امام_زمان عج
#آخرالزمان
#دوران_غیبت
#انتظار
#منتظر
✨اللّهم عجّل لولیّک الفرج الساعه✨
🔰با ما همراه باشید...
👣کانال قدم قدم....تا..ظهور
╭┅───────┅╮
🌷 ☆ @GHGHTaZ ☆ 🌷
╰┅───────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله فاطمی نیا:
ما که اهل دزدی نیستیم ، شراب که نمیخوریم ، ربا که نمیگیریم ، پس مشکل از کجاست ؟
مشکل بیشتر ما از ناحیه زبان هاست .
وقتی در خانه ات به فرزندت سر یک موضوع ساده میگویی خفه شو ! داری دل بچه را میشکنی ، حواست هست؟
وقتی شخصی اشتباهی میکنه یا حرف ناپسندی میزند ، جوابشو با خوش رفتاری بده .
حضرت باقر فرموده از زندگی دو قسم را نبین و یک قسم را ببین_یعنی زیرکی نکن .
ازش میپرسن فلانی چطور آدمیه ؟ میگه نماز میخونه ، اهل دعا و زیارت عاشوراست ، آدم خوبیه ولی یکم بداخلاقه ! اصلاً مومنی که بداخلاقه به درد نمیخوره .
انسان باید با صفا باشه . انسان بی صفا به درد نمیخوره..
🍁✨🍁✨🍁✨🍁✨
╭┅───────┅╮
🌹 ○ @GHGHTaZ ○ 🌹
╰┅───────┅╯
#مهدویــــان
*🌹🍃بیست عمل براي خشنودي امام زمان (عج)*
🔹۱. هر روز صبح كه از خواب بيدار مي شويد به امام زمان سلام كنيد.
🔸۲. تلاوت قرآن به خصوص سوره هاي يس،نبا،عصر،واقعه و ملك را بعد از نماز و تقديم به اموات و شيعيان حضرت را فراموش نكنيد.
🔹۳. روزانه صدقه اي به نيت امام زمان بدهيد.
🔸۴. روزهاي عيد مثل عيد غدير و يا نيمه شعبان لباس هاي زيبا بپوشيد و براي امام شادي كنيد.
🔹۵. هر مطلبي درباره امام زمان و عصر غيبت كه بدرستي از آن آگاهي داريد به ديگران بگوييد تا آنها هم بيشتر آشنا شوند.
🔸۶. درسي كه مي خوانيد يا هر مطلبي كه ياد مي گيريد به نيت امام زمان باشد آنوقت برايتان شيرين تر و هدفمندتر خواهد شد.
🔹۷. عكس و يا نوشته اي از امام زمان كه نشاني از ايشان باشد به ديوار اتاقتان بچسبانيد.
🔸۸. خواندن نماز شب ، زيارت عاشورا و جامعه كبيره از مسائل مورد تاكيد امام زمان است آنها را فراموش نكنيد.
🔹۹. نماز امام زمان را هر روزي كه توانستيد بخوانيد.(2 ركعت،در هر ركعت اياك نعبد و اياك نستعين 100 مرتبه)
🔸۱۰. نماز اول وقت باعث خوشحالي حضرت مي شود بهتر است كه ثواب نماز را به خودشان تقديم كنيد.
🔹۱۱. سخنان امام زمان و احاديثي كه درباره ي ايشان است را براي هم پيامك كنيد.
🔸۱۲. براي اشاعه ي فرهنگ شناخت حضرت مهدي در جامعه، مجالس اهل بيت، مداحي، كتاب نويسي و ...اجرا كنيد.
🔹۱۳. بعد از هر نماز دعا براي تعجيل در فرج ايشان را بخوانيد.
🔸۱۴. در فراق جدايي از آقا دعاي ندبه(صبح جمعه) و دعاي فرج(اللهم عرفني نفسك...) را بعد از نماز عصر جمعه بخوانيد.
🔹۱۵. دعاي عهد را(اللهم رب النور...) به ياد داشته باشيد و از اين طريق هم در كارهايتان با حضرت مهدي پيمان ببنديد.
🔸۱۶. دعاي توسل و غريق را بخانيد(يا الله يا رحمن يا رحيم يا مقلب اللقلوب ثبت قلبي علي دينك) و ايشان را نزد خدا شفيع خود قرار دهيد.
🔹۱۷. زماني كه مي خواهيد براي نعمتي خدا را شكر كنيد از امام زمان هم تشكر كنيد.
🔸۱۸. اگر در زندگي به مقام و منزلت مادي يا معنوي رسيديد، بدانيد كه از طرف امام بوده و ايشان را فراموش نكنيد و مغرور نشويد.
🔹۱۹. انتظار را با دعا در خود تقويت كنيد و از اعماق قلبتان منتظر باشيد و از پروردگار توفيق معرفت بيشتر به حضرت را درخواست كنيد.
🔸۲۰. با همه وجود براي امام زمان(عج) دعا كنيد همانطور كه دعا براي عزيزانتان را فراموش نمي كنيد.
☘☂ @GHGHTaZ