🇮🇷🇵🇸
❇️ بررسی #کارنامه_انقلاب_اسلامی (۲)
2⃣ عملکرد #جمهوری_اسلامی را چگونه باید داوری کرد؟ با دیدِ کلان و کلی یا نگاهی خرد و جزئی
🍃🌹🍃
آقا در ۱۴ اردیبهشت سال ۸۷ به این سؤال اینگونه پاسخ میدهند: «ما در این داوری باید اشتباه نکنیم؛ و این جز با یک نگاه کلان امکانپذیر نیست... اگر ما نگاه کلان به انقلاب و حادثهی پدید آمدن جمهوری اسلامی بکنیم، جزئینگریها نمیتواند ما را گمراه کند. گاهی جزئینگری و نگاه نکردن مسیر مستمرِ از ابتداء تا انتهاء، انسان را گمراه میکند؛ حتّی گاهی آدم راه را گم میکند، هدف را گم میکند. نمیخواهیم بگوئیم جزئینگر نباشیم؛ چرا، نگرش به جزئیات، یعنی همان برنامهریزی؛ این را ما منکر نیستیم. برنامهریزی، نگاه به فصول مختلف و بخشهای مختلف، یعنی جزئینگری. میخواهیم بگوئیم این نگاه به بخشها و اجزاء و ابعاض موجب نشود که ما غافل بشویم از نگاه به کل. چون نگاه به کل برای ما درسآموز است.»
وقتی ما با کارنامهای روبرو میشویم، نگاه به معدل میکنیم، معدل یک کل است و وقتی میخواهیم برای #پیشرفت برنامهریزی کنیم، روی نمرات تکتک درسها متمرکز میشویم. برای داوری عملکرد انقلاب هم باید اینگونه عمل کنیم.
«ما به مسائل جهانی و مسائل منطقهای و از جمله مسائل کشورمان، باید نگاه کلان و جامع داشته باشیم؛ این نگاه کلان، به ما #معرفت و بصیرتی را عطا میکند که اولاً موقعیت خودمان را، جایگاه خودمان را، ایستگاه خودمان را در وضع کنونی بازیابی کنیم و بفهمیم در چه وضعی قرار داریم؛ بعد هم به ما تعلیم میدهد که برای آینده چه باید بکنیم.۱۳۹۳/۰۶/۱۳»
✅قطب نما زیرکوه
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅
🆔@ghnamazirkooh
🪴
💡🪴
🇮🇷🇵🇸
🔰#احکام_سیاسی، شماره ۲
🍃🌹🍃
⁉️اگر تحلیلی منجر به ناامن کردن روح و روان مردم و بحرانی نشان دادن وضع موجود باشد و به تبع آن #کارآمدی نظام زیر سؤال برود، حکمش چیست؟
🔴 جایز نیست!...
✅قطب نما زیرکوه
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@ghnamazirkooh
🪴
💡🪴
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
❇️ بررسی #کارنامه_انقلاب_اسلامی
3⃣ هدف از #انقلاب_اسلامی چه بود؟
🍃🌹🍃
«هدف انقلاب عبارت بود از ساختن یک ایرانی با این خصوصیاتی که عرض میکنم: مستقل، آزاد، برخوردار از ثروت و امنیت، متدین و بهرهمند از معنویت و اخلاق، پیشرو در مسابقهی جامعهی عظیم بشری در علم و بقیهی دستاوردها - که از اول و ازل بین آحاد بشر یک مسابقه است در دستاوردهای بشری، در علم و در بقیهی خواستهها و دستاوردهای بشری - برخوردار از آزادی با همهی معانی آزادی... ایران با این خصوصیات، مطلوب انقلاب بود. شما بپرسید که از کجای انقلاب، این خصوصیات در میآمد؟ کجا تدوین شد؟ من عرض میکنم از کلمهی اسلامی. اسلام اصلاً همینهاست. آن کسی که غیر از این در مورد اسلام تصور میکند، اسلام را نشناخته. آن کسی که تصور میکند اسلام فقط به جنبههای معنوی، آن هم با برداشت و تلقی خاص از جنبههای معنوی میپردازد، به دنیای مردم، به لذات مردم، به خواستههای بشری مردم نمیپردازد، او اسلام را درست نشناخته؛ اسلام اینجوری نیست. همهی این چیزهائی که گفتیم؛ هم آن چیزی که مربوط به مسائل دنیائی جامعه است - مثل عدالت، مثل امنیت، مثل رفاه، برخورداری از ثروت، برخورداری از آزادی و استقلال - هم آنچه که مربوط به مسائل اخروی است؛ مثل رستگاری، تقوا، پرهیزگاری، رشد اخلاقی، تکامل معنوی انسان، در کلمهی اسلامی مندرج است... میخواستیم ایرانی بسازیم با این خصوصیات... مسئله فقط ایران هم نبود؛ #ایران به عنوان یک الگو برای جوامع اسلامی در درجهی اول، و همهی جوامع بشری در درجهی بعد، مورد نظر بود. ۸۷/۰۲/۱۴»
✅قطب نما زیرکوه
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@ghnamazirkooh
🪴
💡🪴
🇮🇷🇵🇸
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی (۱)
1⃣ کشتیرانی، دیروز و امروز
🍃🌹🍃
🔹تعداد کشتیهای تجاری
سال ۱۳۵۷، تعداد ۴۲ کشتی
سال ۱۴۰۳، تعداد ۹۴۲ کشتی
🔹ظرفیت حمل بار ناوگان کشتی ایران
سال ۱۳۵۷، میزان ۵۵۲هزار تن
سال ۱۴۰۳، میزان ۲۰میلیون تن
❇️ اکنون رتبه ۲۲ جهان از لحاظ ظرفیت حمل بار هستیم
پس از ایران، امارات با ۶۳۶ فروند کشتی و پس از آن عربستان با ۴۱۳ فروند کشتی قرار دارند.
#ایران_قوی | #فجر۴۶
🔁 برای دریافت فایل باکیفیت اینجا را بزنید.
✅قطب نما زیرکوه
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@ghnamazirkooh
🪴
💡🪴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ستم پذیران با ستمگران برابرند
#مذاکره با دشمن ستم پذیری است
✅قطب نما زیرکوه
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@ghnamazirkooh
🪴
💡🪴
💢لاوروف: غرب و اوکراین آماده مذاکرات صلح نیستند
🗣وزیر امورخارجه روسیه:
🔹بهرغم صحبتهای پر سر و صدای فزاینده در مورد نیاز به گفتوگوهای صلح، در واقع هیچ اقدام عملی از سوی کییف و غرب وجود ندارد که نشان دهد آنها واقعاً برای این مذاکرات آماده هستند.
🔸و برعکس، تدارکات نظامی غرب به نیروهای مسلح اوکراین ادامه دارد، اولتیماتومها به روسیه در حال انجام است، منع قانونی (اوکراین) برای مذاکرات پا برجاست و موضوع مشروعیت مقامات اوکراین حل نشده باقی مانده است.
✅قطب نما زیرکوه
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@ghnamazirkooh
🪴
💡🪴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰 شرط گذاشتن ترامپ برای کمک به ایالت کالیفرنیا در پی آتشسوزی مرگبار لسآنجلس
🍃🌹🍃
🔹ترامپ در نخستین سفر داخلی خود به دو ایالت آسیبدیده کارولینای شمالی و کالیفرنیا، هنگام فرود در کارولینای شمالی به خبرنگاران گفت: من دو خواسته دارم.
🔹من از مردم کالیفرنیا «شناسه رایدهنده» میخواهم. ما میخواهیم هویت رایدهندگان را داشته باشیم. ما به دنبال مدرک شهروندی هستیم.
🔹من همچنین میخواهم «آب آزاد شود» و آنها از آمریکا کمک زیادی دریافت خواهند کرد.
✅قطب نما زیرکوه
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@ghnamazirkooh
🪴
💡🪴
✅ گزارش روز
🔴 راه نجات اقتصاد کشور...
🔸 نمایشگاه دستاوردهای بخش خصوصی و دانشبنیان نشان میدهد، مسئله دانش تولید در ایران از حیث زیربنایی در سطوح بسیار بالایی قرار دارد.
🔸 کمتر کشوری در دنیا هست که مثل ایران به تنهایی توانسته فناوریهای روز دنیا را به دست آورد؛ اما با وجود پیشرفتها، دانش تولید آنگونه که باید، فعلیت(صنعتی) نیافته است. دلیل آن نیز عدم تأمین مالی و سیاستگذاری نادرست است که راه حل را رهبری در قالب شعار سال طرح کردند؛ «مردمیسازی اقتصاد».
🔸 راه نجات اقتصاد کشور برای فعلیت بخشیدن به دانش تولید، استفاده از ظرفیتهای مالی و فکری مردم در قالب مردمیسازی و خصوصیسازی است. به همین دلیل، رهبر معظم انقلاب نیز در نمایشگاه پیشگامان پیشرفت فرمودند: «تنها راه پیشبُرد کشور استفاده از توانمندیهای بخش خصوصی است.»
🔸 اما ظاهراً کشور در این دو موضوع، به ویژه خصوصیسازی توفیق مطلوبی نداشته است. ده ماه از سال نیز گذشت و تغییر محسوسی در تحقق شعار سال دیده نمیشود. این در حالی است که «مشارکت مردم» برای تحقّق هدف «جهش تولید» در صدر توصیههای امام خامنهای به دولت سیزدهم و چهاردهم بوده است.
🔸 رهبری تأکید داشتند: «راه ورود مردم در عرصههای اقتصادی بایستی باز بشود؛ این، کشور را نیرومند میکند، اقتصاد را باثبات میکند. البته سیاستهای اصل ۴۴ بخشی از این قضیه است، که سالها پیش این سیاستها ابلاغ شده و این سیاستها مستفاد از خود قانون اساسی است.»
🔸 خصوصیسازی در ضمن مردمیسازی است که البته در این زمینه نیز غالباً بیراهه رفتهایم. لذا اولاً باید بر ضرورت بازنگری در شیوههای ناصحیح اجرای سیاستهای کلّی اصل ۴۴ و تلاش برای اجرای صحیح آن تمرکز کرد و ثانیاً باید به این پرسش پاسخ داد که اگر «آحاد مردم» خواستند با «توان مالی، توان فکری و ذهنی، توان ابتکاری» خود وارد میدان اقتصاد شوند، چه باید بکنند؟
🔸 اما چرا تحرکی در دولتها دیده نمیشود؟ پاسخ آن در گلایه آن فعال بخش خصوصی در دیدار با رهبر معظم انقلاب است. تودرتوی نهادی و مقررات زائد. اتفاقاً خود دولت در جاهایی مانع و رقیب بخش خصوصی است؛ چون اقتصادمان دولتی است.
🔸 ما بعد از انقلاب، مسیر اقتصاد را مثل جنگ، مردمی پیش نبردیم و نتیجهاش شد اینکه الآن می بینیم. رهبری در اول فروردین ۱۴۰۱ نیز فرمودند: «مهمترین مشکل اقتصاد ما تصدّیگری دولتی است.... شاید مهمترین نقطهضعف اقتصاد ما تصدّیگری افراطی دولت است.
🔸 وقتی که مردم از مدیریّت و فعّالیّت اقتصادی کنار میمانند، کارهای بزرگ، شرکتهای مهم، تولیدهای ثروتساز برای کشور در اختیار دولت قرار میگیرد و در اختیار فعالان اقتصادی از مردم قرار نمیگیرد، همین مشکلاتی پیش میآید که ما امروز در اقتصادمان مشاهده میکنیم.»
🔸 در مجموع به نظر میرسد برای فعلیت دادن به دانش تولید باید دولت ضمن حذف مقررات زائد، تودرتوی نهادی را کاهش داده و بخش خصوصی را حمایت کند تا تولید ملی جهش یابد.
✍️ علی محمدی
#️⃣ #اخبار_و_تحلیل_روزانه
#️⃣ #اخبار_روزانه
#️⃣ #گزارش_روز
📎 دانلود نسخه کامل نشریه اخبار و تحلیل روزانه
✅قطب نما زیرکوه
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@ghnamazirkooh
🪴
💡🪴
🇮🇷🇵🇸
🔰 برای اولین بار سامانهی پاسخ به سؤالات سیاسی در کانال معیار راهاندازی شد...
🍃🌹🍃
🔹کافی است سؤالات و شبهات حوزه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی ، اجتماعی و... برای شناسه کاربری
@shobheh_siyasi
ارسال نمایید و پاسخ آن را ازطریق کانال معیار دریافت نمایید.
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰اهدای جایزه صلح جهانی گاندی به ایران
🍃🌹🍃
🔹جایزه صلح جهانی مهاتما گاندی به پاس تلاشهای صلح آمیز و ایستادگی در کنار مردم فلسطین به جمهوری اسلامی ایران اهدا شد.
✅قطب نما زیرکوه
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@ghnamazirkooh
🪴
💡🪴
May 11
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
❇️ بررسی #کارنامه_انقلاب_اسلامی
4️⃣ انقلاب اسلامی برای تحقق اهداف خود با چه شرایط و موانعی روبرو بود؟
🍃🌹🍃
🔹 همانطور که در بخش قبل گفته شد هدف از انقلاب تحقق اسلام بود، اما آقا میفرمایند «این هدف را انقلاب اسلامی داشت؛ ما در خلأ که زندگی نمیکنیم، ما در یک واقعیاتی داریم زندگی میکنیم؛ این واقعیات چقدر برای رسیدن به این هدفها کمک بود یا مزاحمت بود؟ یقیناً ا گر مزاحمهائی که حالا میشمارم، وجود نداشت، رسیدن به این هدف، زمان زیادی نمیخواست. شاید در طول پنج سال، ده سال یک گروه متشکل قوی میتوانستند این اهداف را برآورده کنند؛ منتها در سر راه انسان موانع وجود دارد... این موانع چه بودند؟ ما دو نوع موانع داشتیم: یکی موانع درونی، یکی موانع بیرونی. موانع درونی یعنی چه چیزهائی؟ یعنی آن چیزهائی که در درون خود ما انسانها - چه تصمیمگیرانمان، چه آحاد مردممان، چه ناظرین بیرون از گود مبارزه و انقلاب - وجود دارد؛ اینها موانع درونی است. ۸۷/۲/۱۴» در ادامه آقا این مثالها را ذکر میکنند: ضعفهای فکری، ضعفهای عقلانی، راحتطلبی، آسانپنداری، گریز از چالش، تربیتهای اجتماعی موجود و عادتهای تاریخی، بد فهمیدن دین، اسراف و... «خب، اینها هر کدامش یک مانع بود. البته اینها برطرف شدنی بود، نه اینکه برطرف شدنی نبود؛ خیلیاش هم با تبیین برطرف شد. لذا در مبارزات اسلامی، تبیین خیلی نقش دارد. ۸۷/۲/۱۴» و امروز در روزگار #جنگ_رسانه_ای هنگامهی #جهاد_تبیین است. باید آگاه شد و آگاهی داد...
انشاءالله در بخش بعدی به چیستی موانع بیرونی خواهیم پرداخت.
✅قطب نما زیرکوه
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@ghnamazirkooh
🪴
💡🪴