هدایت شده از کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
⭕️ کتاب کاپلان و سادوک باید از کتب درسی دانشگاههای ایران حذف شود!
❌ کتاب «روانپزشکی کاپلان و سادوک» منبع رسمی رشتههای پزشکی، روانپزشکی و روانشناسی در دانشگاههای ماست، در جلد دوم این کتاب، در فصل «تمایلات جنسی بههنجار» موضوع همجنسگرایی مطرح شده است! و در صفحه ۳۲۳ به نقل از فروید گفته شده:
«همجنسگرایی نه فساد است نه انحطاط، نمیتوان آن را بیماری شمرد...» !!
📌 #همجنس_بازی در اسلام حرام و غیر شرعی است اما در کتب دانشگاهی ما به عنوان امری عادی و بلا اشکال تدریس میشود و دانشجو مجبور است برای این محتواهای غیر شرعی امتحان بدهد!!
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۰ توصیه امام رضا علیه السلام به اباصلت برای آخر ماه شعبان
@BisimchiMedia
🍃کسی درماه شعبان از امام رضا (علیه السلام) تقاضای دستورالعملي را کرد که در ماه شعبان انجام دهد.
حضرت به آن شخص میفرمایند: در ماه شعبان به خدا عرضه دار و بگو: اَللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضى مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِىَ مِنْهُ
«خدایا اگر در این روزهای گذشته از شعبان مرا نیامرزیده ای ، در روزهای باقیمانده از آن بیامرز»
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#تغذیه_در_رمضان
✍گنجی مخفی برای روزه داران
💥برای جلوگیری از عطش، تقویت
روده و جلوگیری از یبوست تخم
شربتی را استفاده کنید
☜【طب شیعه】
🍃🌸🍃
🔸حضرت مهدی (عج) نه تنها در این زمان امام عالمیان است،بلکه صاحب زمان و مکان است و زمان و مکان به وجود نازنین ایشان باقی و برقرار است.
🔸آن کسی که لیاقت دارد تا از محضر امام زمان بهره مند شود نیازی به ظهور جسمانی حضرت ندارد،
🔸بلکه به واسطه ارتقای نفسانی خود از آن حضرت بهره می گیرد.
🌿استاد صمدی املی
@samad10001
✅پرسش
#بزنم_به_تخته
اینکه میگن «بزنم به تخته» تا چشم نخوری، یعنی چه ؟ آیا این حرف ریشه دینی داره؟ توضیح بدید؟
🔷پاسخ:
اصطلاح «بزنم به تخته» یا «بزن به تخته» اشاره به نوعی خرافه دارد که فردی برای دوری از بدشگونی قضا و قدر و یا دور شدن از چشم و نظر بد به تکهای چوب یا تخته میزند. این اتفاق به خصوص زمانی رخ میدهد که یک اتفاق خوب برای آن فرد بیفتد و به مراد دلش برسد و یا تعریف و تمجیدی از خود بکند یا بشنود.
در گذشته در بسیاری از مناطق دنیا مردم بر این اعتقاد بودند که خداوند درون درخت زندگی میکند. با این وصف درخت برای آنها از ارزش بالایی برخوردار بود. به همین خاطر بتهای خود را چوبی میساختند و وقتی که به مشکلی بر میخوردند، به آن درخت دست میزدند و یا به بتهای چوبیشان ضربه میزدند تا به قول خودشان خدا را بیدار کنند و از او بخواهند تا ایشان را در برابر سختیها و مشکلات و بلایا مراقبت نماید.
از این رو امروز هم مردم به شکلی خرافی برای دورماندن از اتفاقات بد و چشمزخم، به چوب و تختهای میزنند تا به این طریق آن بلا را از خود دور کنند.
این اتفاق در برخی از کشورها هم رایج است، از جمله ؛
🔷ایرلند
عده ای بر این باورند که منشاء این عبارت از ایرلند میباشد. شاید دلیلش این است که ایرلندی ها برای آگاه ساختن و تشکر از «Leprechauns : فرشته های ایرلندی در شمایل مردی پیر با شنل های سبز و قرمز» به تنه درختان میکوبند تا بد اقبالی را از آنان دور نگه دارند.
🔶اسپانیا
در برخی کشورها همچون اسپانیا، مرسوم است که پس از حادث شدن امری که ممکن است سبب بروز بدبیاری گردد، همچون برخورد با عدد ۱۳ یا یک گربه سیاه در خیابان، قطعه چوبی را لمس کرده یا بر روی آن میزنند. مردم اسپانیا بر این باور هستند که باید این کار را پس از آنکه متوجه نشانه های بدشانسی شدند، انجام دهند.
🔴انگلستان
در فرهنگ انگلیسی باستان، «Knock on the wood» یا «touch wood» (بزن روی چوب) زمانی که افراد میخواستند در رابطه با یک راز یا یک مطلب محرمانه با یکدیگر صحبت کنند، به جنگل میرفتند و برای آنکه شیاطین صدای آنها را نشنوند، با دست به درختان میزدند. افسانهای دیگر در این رابطه این میباشد که این کار عملی بوده برای احضار روح تا کاری را که فرد احضار کننده میخواهد برایش انجام دهد. نسخه دیگر آن نیز از این قرار است که عدهای از راهبانی که صلیب چوبی به گردن می انداختهاند، بدان ضربه میزدند تا شر را از خود دور کنند.
🔵روم باستان
در رومانی این خرافه وجود دارد که با لمس کردن یا ضربه زدن به چوب میتوان از بروز اتفاقات بد جلوگیری کرد. یک دلیل دیگر نیز میتواند این باشد که راهبان صومعه با سیمانترون بازی میکردند یا بدان ضربه میزدند.
🔶بلغارستان
در بلغارستان لمس کردن تخته فقط برای محافظت در برابر اخبار بد و ناگوار است و نه الزاماً افزایش شانس یا چیز دیگر. مردم زمانی این کار را میکنند که خبر بدی بشنوند یا اتفاق بدی برای کسی بیفتد. مرسوم این است که ابتدا بگویید «خدا رحم کنه» و بعد به نزدیک ترین چوب در دسترس (البته به غیر از میز چوبی) ضربه بزنید و آنگاه با همان دستی که ضربه زدید گوشتان را به پایین بکشید. اگر چوبی در دسترس نبود، مجاز هستید به سرتان ضربه بزنید. ضربه زدن به سر از این ضرب المثل نشئت گرفته که میگوید:«سر احمق، چوبی است.»
🔷صربستان
در صربستان زمانی که به نکته مثبتی در رابطه با شخصی اشاره میشود، این کار را میکنند تا بلکه آن خصیصه مثبت و خوب از بین نرود. معمولاً در هنگام ضربه زدن به چوب می گویند: да куцнем у дрво یعنی «میزنم به تخته»
و اما در ایران عقیده بر این است که هنگام تعریف از خوبی های کسی یا چیزی برای چشم نخوردن به تخته یا وسیله چوبی میزنند. در ایران همچنین از این عبارت به نوع دیگری نیز استفاده میشود. آنگاه که کسی خواب بدی دیده به او می گویند به زیر درختی به خصوص کنار تنه درخت برود و خوابش را آنجا بازگو کند و به تنه درخت ضربه بزند.
استاد محمدی
🍃🌸🍃
سلام از سه شنبه مسجد حصرت خدیجه برنامه ماه مبارک را از ساعت 10 با تلاوت یک جزء قرآن ،دعا ، احکام ،نهج البلاغه ،طب اسلامی ،سبک زندگی تا ساعت 12
و ساعت 12 و نیم نماز قضا در خدمت خواهران روزه دار میباشد
🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه معلم برای دانش آموزاش آهنگهایی با عبارت مبتذل و جنسی میذاره تا بچهها باهاش برقصن
یه معلم هم با دانش آموزاش ، میشن نوکر ارباب ...
تفاوت پدر و مادرهای آینده که در این مدارس تربیت میشن چقدره ؟
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز/مزاح و نصیحت رهبر انقلاب در مسئله تشویقهای حضار برای قاریان قرآن😁
بعضی تشویقها نشان میدهد که شما متوجه نیستید.
@BisimchiMedia
Dua-AbuHamza-Thumaly-Samavati.mp3
22.59M
دعای ابوحمزه ثمالی دعایی است که امام سجاد (ع) در تمام سحرگاهان ماه رمضان، آن را پس از نماز میخواند
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناجاتی عرفانی از امام خمینی(ره) در آغاز ماه مبارک رمضان:
"خدایا ما بندگان ضعیف هستیم ، خدایا تو ما را به این ماه وارد کن، به طوری که با رضای تو وارد بشویم به آن..."
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف کارشناسان شبکه بیبیسی به بی بدیل بودن رهبری امام خمینی و ناتوانی اپوزیسیون در تحلیل وقایع ایران!
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این زن جوان ایرانی توی مراسم فارغالتحصیلیش در یکی از دانشگاههای کالیفرنیای آمریکا، برای اشاره به شخصیتی که الگوی زندگیش و عامل رسیدنش به این موفقیت بوده، پرچم یا فاطمة الزهرا(س) رو بالا برد.
این بانوی جوان در پاسخ به این سوال که چه عاملی انگیزه این عمل شد، گفت: بارها هموطنانم به هنگام پیروزی در میادین ورزشی، پرچمی را که به نام یکی از ائمه(ع) مزین شده، بالا برده اند ولی متاسفانه خود من تا کنون شاهد این اتفاق در مجامع علمی نبوده ام و همیشه آرزویم این بود که بتوانم الگوی زندگی خودم را به دیگران نیز معرفی کنم.
@BisimchiMedia
#نماز
چطور لذت نماز خوندن را به بچه منتقل کنیم؟
نمازمون را که خوندیم بیاییم بنشینیم با بچمون صحبت کنیم که چقدر احساس آرامش می کنم وقتی با خدای خودم حرف میزنم. اتکا به قدرت برتر آرامش میاره خدایی هست که قدرتش از همه بالاتره و من هرجایی که مشکلی دارم به اون واگذار میکنم و این باعث میشه آروم بشم وهرجایی که خیلی خوشحال میشم از او تشکر میکنم این تشکر کردن و این راز و نیاز کردن را در نماز به بچمون آموزش میدیم ونشون میدیم که بعد از نماز ما چه مادر بهتری میشیم.
این باعث میشه بچه تاثیر نماز را تو زندگیمون ببینه. اگه این تاثیر را دید اونوقت ما یادش میدیم چطوری با نمازش زندگی کنه.
"دکتر اسلامی"
#در_کجای_قرآن_آمده
⁉️در کجای #قرآن آمده که باید #سی_روز #روزه گرفت؟ و چرا در ادیان دیگر شرایط روزه راحت تر است؟
🔰پاسخ:
🍃با توجه به این که پرسش از سه بخش تشکیل شده به همان ترتیب، پاسخ آن را ضمن نکاتی بیان می کنیم:
1⃣. با توجه به حکیم بودن خداوند که کارهای عبث و بیهوده انجام نمی دهد، اجمالاً می دانیم تمام تکالیف بندگان از جمله روزه که از جانب خداوند تشریع شده بر اساس مصالح و مفاسد تدوین شده است.
2⃣. گرچه تمام فروعات و جزئیات احکام در قرآن نیامده هم چنان که کیفیت نماز و تعداد رکعات آن در قرآن بیان نشده، امّا در مورد روزه باید گفت که مقدار ماه و روز آن در قرآن به طور روشن بیان شده است:
الف. شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ ... فَمَنْ شَهِدَ مِنْکُمُ الشَّهْرَ فَلْیَصُمْهُ ... ، ماه رمضان چنان ماهی است که در آن قرآن نازل شده ... پس آن که از شما این ماه را دریابد باید آن را روزه بدارد... [1]و می دانیم که یک ماه، 30 یا 29 روز است.
ب. وَ کُلُوا وَ اشْرَبُوا حَتَّى یَتَبَیَّنَ لَکُمُ الْخَیْطُ الْأَبْیَضُ مِنَ الْخَیْطِ الْأَسْوَدِ مِنَ الْفَجْرِ ثُمَّ أَتِمُّوا الصِّیامَ إِلَى اللَّیْلِ، بخورید و بیاشامید تا نمودار و جدا شود براى شما رشته سفید از رشته سیاه از فجر سپس روزه را تا شب به پایان رسانید.[2]
3⃣. اما در مورد این که چرا در ادیان دیگر شرایط روزه راحت تر است باید گفت:
الف) قانون گذار در تمام ادیان الاهی یکی است همان طور که بیان شد تشریع و وجوب احکام در تمام ادیان الاهی از جانب خداوند است.
ب) با توجه به این که دین اسلام نسبت به ادیان گذشته، دین کامل و جامعی است؛ از این رو احکامش نسبت به احکام سایر ادیان تفاوت می کند که در این تفاوتها گاهی شاید تکلیف سخت تر و گاهی نیز آسان تر باشد که در هر حال تصمیم خداوند است.
ج) گرچه شاید امروزه با توجه به تحریفاتی که در ادیان سابق به وجود آمده پیروان دیگر ادیان، عبادت روزه را با مقدار و شرایطی آسان تر برگزار می کنند، امّا بر اساس برخی منابع روایی، روزه اهل کتاب تا زمان پیامبر اسلام (ص) بیشتر از مسلمانان بوده است.
امام مجتبی (ع) نقل می کند که روزی یک نفر یهودی خدمت پیامبر اسلام (ص) رسید و مسایلی را پرسید که از جمله آن، این بود که چرا خداوند روزه را بر امّت تو سی روز قرار داد، اما در امت های دیگر بیشتر؟ ...[3]
📚[1]. بقره، 185.
[2]. همان، 186.
[3]. حر عاملی، وسائلالشیعة، ج 10، ص 240 و 241، ح 13317، مؤسسه آل البیت علیهم السلام
#علت_نزول_قرآن
⁉️ بشر چه نیازی به كتاب آسمانی دارد؟
🔰پاسخ
🍃 تمام كارخانجات دنیا برای تولیدات خود دفترچه ی راهنما تهیّه و در كنار محصولات به مشتریان ارائه می دهند.
این دفترچه ها مشتریان را راهنمایی می كند كه چگونه از آن كالا بهره مند شوند.
نویسنده این دفترچه ها كیست؟ آیا جز طراح و سازنده، فرد دیگری صلاحیّت آن را دارد؟ هرگز!
ما نیز سازنده و آفریدگار داریم كه برای راهنمایی ما، دفترچه ای به نام قرآن نازل كرده است و دیگری حق قانون گزاری بر خلاف آن را ندارد، زیرا فقط سازنده می داند كه چه ساخته و تنها اوست كه به تمام زوایا و ابعاد محصول خود آگاه است و راه بهره گیری صحیح و آفات و موانع رشد آن را می داند: «ألا یَعلم مَن خَلق و هو اللّطیفُ الخَبیر» [ملک،۱۴]
كسانی كه به جای قانون خداوند به سراغ قوانین بشری می روند مانند كسانی هستند كه دفترچه راهنمای سازنده را كنار گذاشته و از دیگران نحوه استفاده از آن را مطالبه می كنند.
📚قرائتی،پرسشهای مهم پاسخهای كوتاه . ج1، ص: ۲۷۰
✍رهبر معظم انقلاب:
طبيب خودتان باشيد. بهترين كسى كه میتواند بيماریهای روحی را تشخيص دهد، خودمان هستيم. روى كاغذ بنويسيد: حسد، بخل، بدخواهى، تنبلى، بدبینی و...؛ اگر بیماریهای ما اینهاست، اینها را روی کاغذ بیاوریم.
🔺ماه رمضان فرصتی است که یکی یکی این بیماریها را، تا آنجایی که بشود، برطرف کنیم. اگر برطرف نکنیم، این بیماریها مهلک خواهد شد؛ هلاک معنوی و واقعی.
۷۱/۱۲/۰۴
استکبار ستیزان