🔴 #تحلیل| رمزگشایی از تنشزایی جدید محور غربی، عبری، عربی در خلیج فارس
🔻 #زمانـــه| خبر ورود زیر دریایی اتمی و چند ناو آمریکایی به خلیج فارس به همراه دروغپردازی رسانههای صهیونیستی درباره عزیمت زیردریایی این رژیم به سمت خلیج فارس گمانههای زیادی را در فضای رسانهای ایجاد کرده است.
🔹گرچه این اتفاق اولین بار نیست، اما خط خبری اغلب رسانههای غربی در این مورد به اعلام آمادگی محور غربی، عبری، عربی برای مقابله به پاسخ احتمالی ایران در سالگرد ترور فرماندهان مقاومت و همچنین انتقام ترور شهید محسن فخریزاده اختصاص یافته است.
🔹 هرچند خط تبلیغاتی رسانههای یاد شده بر مدار ایرانهراسی و مقابله با تهدید ایران تنظیم شده اما روشن است که این اظهارات تنها بهانههایی برای کنشهای تحریکآمیز و البته انفعالی با هدف تنشزایی و قدرتنمایی است.
🔹 دروغ آشکار رسانههای رژیم صهیونیستی در خصوص عزیمت زیردریایی آنها به سمت خلیج فارس که از نقطه نظر فنی بیشتر به لطیفه شباهت دارد نیز با همین هدف طراحی و منتشر شده است.
🔹در واقع کاخ سفید با مجموعه اقداماتی از این دست، به شکلی هدفمند در پی تقویت و تشدید حضور نظامی خود در منطقه است تا از این رهگذر فرآیند خروج اجباری نیروهای نظامی این کشور از منطقه را کند نماید.
🔹در بیانیه عصر دوشنبه نیروی دریایی آمریکا آمده است: اعزام زیردریایی «یو.اس.اس جورجیا» به همراه ناوهای جنگی «یو.اس.اس پورت رویال» و «یو.اس.اس فیلیپین sea» در راستای تعهد آمریکا به شرکای منطقهایش صورت میپذیرد!
🔹آمریکا و رژیم صهیونیستی گرچه درصددند با این اقدامات ظاهرا مقتدرانه که در حقیقت ناشی از ترس از مواجهه با تبعات ناشی از شرارتهایشان در منطقه است، ضمن ایجاد هراس، خود را مسلط به اوضاع نشان دهند، اما این اشتباه محاسباتی آنها میتواند عواقب سنگینی برایشان در پی داشته باشد.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
🔴 #تحلیل| جایگاه ایران در عراق
🔻 #زمانـــه| بررسی نظرسنجی های انجام گرفته نشان میدهد پایگاه اجتماعی و نفوذ جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر همچنان در بلوک شیعه عراق بیشتر بوده و در میان کردها نیز قابلتوجه است، اما تقویت این جایگاه در میان اهل سنت عراق با عنایت به نقش و نفوذ فزاینده و دیرپای آنها نهتنها در معادلات سیاسی و امنیتی عراق بلکه انعکاس کم و کیف این روابط در شکلدهی به مناسبات ایران و جهان عرب به ضرورتی انکارناپذیر بدل میشود.
🔹 نکته بسیار مهم لزوم توجه به تحولات نسلی و جابه جایی قدرت در عراق کنونی است که نتایج آن در نوع نگرش به کشورهای مختلف مشهود است.
🔹 نسل بازمانده از دوران مبارزات با دیکتاتوری صدام حسین و کادرهای برجسته معارضه رژیم بعثی بر اثر کهولت و یا ناکارآمدی و یا مواجهه با اتهام فساد و طایفهگرایی و حزب گرایی بهتدریج به کنار میروند و جایگزین آنان افرادی در میان طایفه شیعه و یا در میان اهل سنت و کردها، جوانانی میشوند که درک و تجربه مستقیمی از دوران مقاومت و معارضه ندادند، در دشواریهای عراق پس از سرنگونی رژیم بعث و اشغال توسط امریکا و ناامنیهای ناشی از آن بزرگ شدهاند، تحصیلکرده و بهویژه آشنا با تحولات روز و مسلط به استفاده از قابلیتهای فضای مجازی هستند و عمیقاً از وضعیت موجود سرخوردهاند.
🔹 هرچند جمهوری اسلامی ایران همچنان در مقایسه با سایر دولتها و رقبا از پایگاه اجتماعی بهتر و متنوعتری برخوردار است .اما با توجه به شکنندگی اوضاع و بیثباتیهای موجود وضعیتی تثبیت نشده دارد. در این مسیر نیاز به تلاش پایدار برای رفع کاستیهای جدی موجود در باز تنظیم مناسبات با همه طوایف، گرایشها و نسلهای جامعه بهشدت متنوع و متکثر عراقی وجود دارد. از طرفی نباید نفوذ نرم دیگر دولتها و بازیگران منطقه ای را نادیده گرفت.
🖌 #ِغفاری
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
🔴 #خون_جریان_ساز| برکات خون حاج قاسم به اعتراف شورای آتلانتیک‼️
🔻اندیشکده شورای آتلانتیک در یادداشتی به دولت آتی آمریکا توصیه کرده به توافق برجام بازگردد. در عین حال که اضافه میکند گشایش دیپلماسی در قبال ایران باید آهسته، محتاطانه و با بدگمانی همراه باشد.
🔹 در این یادداشت دو مشکل اصلی در احیای برجام، اولاً نقص آن در عدم اعمال محدودیت بر برنامههای موشکی و منطقهای ایران و ثانیاً #تقویت گرایشهای #مقاومت جویانه در ایران پس از فشارهای آمریکا و به ویژه پس از ترور سردار سلیمانی و دکتر فخریزاده قلمداد شده است.
🆔https://sapp.ir/najvayetabib
🆔eitaa.com/najvayetabib
🆔https://rubika.ir/najvayetabib
✅ شهید محسن حججی:
بعضی وقت ها دل کندن از یه سری چیزهای خوب باعث می شه چیزهای بهتر را به دست بیاری.
#شهید_حججی
#تلنگر_3
#قلب_زیبا_1374
🆔https://sapp.ir/najvayetabib
🆔eitaa.com/najvayetabib
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠🍁
🍁
🎥 #کلیپ
💢موضوع: لحظه به #شهادت رسیدن #سردارحاجقاسم_سلیمانی
✅ تصاویری از ورود کاروان شهید المهندس برای استقبال از شهید قاسم سلیمانی در فرودگاه بغداد و لحظه ی هدف قرار گرفتن ماشین حامل شهدا در خیابان اطراف فرودگاه
🔸🖤🔹
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔https://sapp.ir/najvayetabib
🆔eitaa.com/najvayetabib
🆔https://rubika.ir/najvayetabib
🖌 #سرخط_تحلیلے
🔻رهبر معظم انقلاب:
«نخبگان بدانند هر حرفی ، هر اقدامی، هر #تحليلی كه به آنها( دشمنان) كمك بكند، اين حركت در مسير خلاف ملت است. همه ما خيلي بايد مراقب باشيم؛ خيلی بايد مراقب باشيم: #مراقب_حرف_زدن، مراقب موضع گيری كردن، مراقب گفتن ها، مراقب نگفتن ها»
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔴اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🌠🍁
🍁
🌀#طرحهای_گرافیکی/« فقط برای خدا »
♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی #سپهبدشهیدحاجقاسمسلیمانی
🔸🖤🔹
🌺 ضد انقلاب شایعه کرده بودند، فرمانده لشکر از ترس یک تونل زیر خانه اش ساخته که بتواند فرار کند. خاک های جلوی خانه را دیده بودند.
گفته بود زیر زمین را طوری بسازیم که بشود داخلش روضه خوانی برگزار کرد. خودش هم هر وقت می آمد آنجا، دست بنّا را میبوسید که دارد حسینیه میسازد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#شهادت
🆔https://sapp.ir/najvayetabib
🆔eitaa.com/najvayetabib
🆔https://rubika.ir/najvayetabib
🔴🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(6)
💠 اهداف مردم سالاری دینی
🔹🌺🔸
🔻در اندیشهی سیاسی شیعه در فضای فکری انقلاب اسلامی، برای اولین بار نوعی گذار از نظم سلطانی و نظام پادشاهی در عرصهی نظامسازی صورت گرفته است.
🔹برای اولین بار #امامخمینی (ره) بحث حکومت دینی و ولایتفقیه را در چارچوب نظم جدیدی مطرح کرده است که دیگر نظم سلطانی نیست بلکه نظم مردمی است؛ یعنی قرار است مناسبات سیاسیاجتماعی در این حکومت بر اساس خواست و رأی مردم شکل بگیرد. به همین دلیل است که بین ولایتفقیه و جمهوریت یا نظمی که جمهور یا اکثر مردم در آن نقش دارند، نوعی سازگاری و همنشینی صورت میگیرد.
🔸از این رو، میتوان گفت اولین و مهمترین دستاوردی که به وجود آمد این است که برای اولین بار امکان ارائهی الگویی از نظام سیاسی مردمی بر مبنای تفکر شیعه صورت گرفت. برای بازخوانی این دستاورد به نظر میرسد که از دو زاویه میتوان به آن اشاره کرد.
1️⃣یک زاویه این است که گفته شود اسلام هم با #دموکراسی مخالف نیست یا سعی در اثبات سازگاری اسلام با دموکراسی داشته باشیم؛ اما به نظر میرسد امام (ره) با تعابیری که داشتهاند از زاویهی دومی وارد بحث شدهاند. در بعضی از فرمایشات ایشان چه قبل و چه بعد از انقلاب اسلامی میبینیم که ایشان وقتی بحث دموکراسی را مطرح میکنند، تعبیرشان این است که اسلام ذاتاً یک دین دموکرات یا مردمسالار است و ذاتاً با دموکراسی موافق است و دموکراسی اسلام، دموکراسی واقعی است. در واقع این نوع نگاه میخواهد بگوید که دموکراسی یک امر تلفیقی و ترکیبی نیست که ما آن را از غرب بگیریم و با بعضی از مؤلفههای اسلامی آشتی داده و سازگار کنیم و ترکیبی را به نام مردمسالاری دینی و دموکراسی اسلامی درست کنیم. بلکه دموکراسی یک حقیقت واحد و امری بسیط است و اسلام، دموکراسی خاصی را به رسمیت شناخته است و ما میتوانیم از متون دینی، مدل و گونهی خاصی از مردمسالاری را استخراج کنیم.
2️⃣اگر از زاویهی دوم وارد بحث شویم، هدف اساسی در طرح مردمسالاری دینی این است که مدل و الگویی دموکراتیک و مردمسالار از اسلام و متون اسلامی استخراج شود و ظرفیت متون و آموزههای دینی برای استخراج یک الگوی بومی و اسلامی مردمسالار نشان داده شود. برای این مسئله هدفی هم در عرصهی سیاست خارجی قابل تصور است و آن اینکه ما مردمسالاری دینی را در سطحی مورد بررسی قرار داده و مطرح کنیم که قابل رقابت با الگوهای دیگر دموکراسی و بهطور خاص الگوی لیبرال دموکراسی در دنیا باشد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
🆔https://sapp.ir/najvayetabib
🆔eitaa.com/najvayetabib
🆔https://rubika.ir/najvayetabib