📸پرنده ای که شبیه میوه کاجه
༊࿐𖡹❤️𖡹࿐༊
#شگفتانه
الله اکبر
🌼غنچه های مهدوی🌼
@ghonchehayeasheghi
📌 *"حجت" و "نشاط" انتخاباتی ما را نگیرید!*
✍ علیرضا قربانی
🔹️مخاطبان قدیمی میدانند که معمولا اینجا کمتر سیاسی مینویسم. حالا فرض کن شب انتخابات باشد و وسط هیاهو بخواهی تخته سیاه بگذاری و از واقعه، فاصله تحلیلی بگیری!
حوالی ۱۱ شب میبینم در گروهها میگویند بزرگی گفته نظرم عوض شد به ق. اینطور توجیه میشود که چون در دوگانسنجیها، در دور دوم انتخابات، ق در مقابل پزشکیان رایآورتر است از ج!
در دلم میگوید منی که در زندگی پژوهشیام اینقدر دادهبازم و این مدت سیراب و شیردان نظرسنجیهای معتبر (از مراکز بدون تعارض منافع) را بیرون ریختهام، معتقدم که با توجه به ضرایب خطا و نزدیکی اعداد و سیر تحولات روزها و ساعات آخر اصلا نمیشود چنین استنتاجی از دادهها کرد. دادهها یک محکماتی دارند و یک متشابهاتی. متشابهش (آیندهپژوهی رفتار مردم در دور دوم با دهها مولفه پیچیده) را چسبیدهاید و محکمش (تمایل فعلی افراد به الف و ب) را رها کردهاید؟ بعد اینها را عَلَم کردهاید در مقابل حجت قطعی افراد بر انتخابشان؟! به جای اینکه مردم را به انتخاب عاقلانه و آگاهانه ترغیب کنید، آنها را انداختهاید در بازی آیندهپژوهی که اگر فلان شد در دور دوم بهمان میشود و بعد بیسار میشود. عنایت دارید داریم با مردم چه میکنیم؟
🔹️در یک گروه دیگر میبینی یک تحلیل دیگر به خوردمان میدهند که انصراف ج باعث میشود نزدیک ۹۵ درصد سبدش به ق منتقل شود، اما در مورد ق اینطور نیست و اگر ق انصراف بدهد، پزشکیان سهم ۲۰ درصد از سبدش خواهد داشت. بعد نشسته اینها را جمع و تفریق کرده با سبد فعلیشان (آنهم بر اساس دادههای یک مرکز دلخواه، در یک تاریخ دلخواه، برای رسیدن به نتیجه دلخواه) و گفته پس فلانی باید انصراف میداد و بعد روز آخری نشسته به ناسزاگفتن و تکهپاره کردن بقیه که ای وحدتشکن، ببین چه کردی با ما. [چه ترکیب پارادوکسیکالی شد! اساسا مفاهیم چتری مانند "وحدت" و "اجماع"، پتانسیل طرد شدیدی دارند.] همان جواب قبل را میدهم که تعدد متغیرها، ضریب خطا و دهها نکته دیگر باعث میشود که حتی بر فرض اعتبار فینفسه دادهها، این دادهها نتواند دلیل و حجت عقلایی برای عدول از انتخاب درست به دلیل مصالح ثانویه ایجاد کند.
🔹️بعد میگویم لو سلمنا که محاسبهات درست باشد (که نیست)، ملتفتی که داری مردم را به چه بیعدالتیای سوق میدهی؟ فرض کن الف ۴۰ درصد و ب ۱۰ درصد رای داشته باشد ولی الفدوستان در فرض انصرافش همگی فداکاری کنند و به ب رای بدهند ولی بدوستان چنین نکنند و تنها نیمی از آنها چنین کنند. نسخه تو این است که الف باید کنار برود تا مجموعا ب ۵۰ درصد بشود، حالآنکه در صورت انصراف ب، الف ۴۵ درصد میشود. یعنی الفدوستان باید قربانی بشوند و کنار بروند، ولو ۴ برابر بیشترند، چون حاضرند فداکاری کنند!
🔹️از استدلالها بگذریم. یکی از دوستان زنگ میزند، میگوید از سر شب خیلی از اطرافیانش که میخواستند به الف رای بدهند در تردید افتادهاند که حاجآقا فلانی نظرش عوض شده، سردار فلانی چنین گفته، فلان شخصیت چنان گفته. رگباری از نقلقولها، جلسات ادعایی بین بزرگان، آن عمویی که هر ایرانی در اطلاعات دارد، آن داییای که هر ایرانی در بیت دارد و و و
میپرسم فلان شهری که رفتی چطور بود؟ از شور و شوق جوانهایی میگوید که با نیتهای خدایی تلاش شبانهروزی کردهاند. اینها را میگوید و من دلم میسوزد برایشان که چرا نشاط و بهجتشان محترم شمرده نمیشود.
🔹️گروه فلان را در بله باز میکنم. اسکرینشات کانال یک عالم که جمعبندی لحظه آخرم با توجه به احتمال رایآوری و لزوم وحدت این شد. کانال خبری فلان را باز میکنم: محمد ضیف و یحیی سنوار که از تونلهای غزه خود را به سختی به مشهد رسانده بودند، ناامید بازگشتند.
🔹️ساعت حوالی ۳ صبح است. دلم برای امت حزبالله میسوزد. نه "حجت" برایش باقی گذاشتهاند و نه "بهجت". نه میگذارند عقلانی و منطقی تصمیم بگیرد و نه میگذارند لذت یک کنشگری انتخاباتی تر و تمیز و مخلصانه را درک کند. پدرخواندهها بالغ بودنش را قبول نکردهاند، باید برایش تصمیم گرفت. آدم بودنش را هم قبول نکردهاند، هر دوره باید شور و حالش را با این سازوکارهای معیوب بالا به پایین وحدت، کوفتش کرد و حتی اگر وحدتی هم حاصل نشد، ملامتش کرد.
🔹️میخواهم در ادامه بنویسم: ما حتما به فناوری نرمی برای تجمیع ارادهی پایین به بالا (نوعی تحزب بومی خودمان) نیاز داریم که انتخاب درونحزبیاش پیش از انتخاب بینحزبیاش از سوی اعضا انجام شود و این ابتذال انصراف و وحدتهای دقیقه نودی را نداشته باشد. آنقدر هم ترومای زخم پدرخواندهها بر ذهنیتم سایه افکنده که حتی به نسخهی آوانگاردی مانند دائو (dao: سازمان نامتمرکز خودگردان) مبتنی بر بلاکچین فکر میکنم، سفت سفت، بدون قابلیت اعمال نفوذ.
میخواهم اینها را بنویسم ولی قطعا ساعت ۳ صبح زمان مناسبی برای این حرفها نیست.
این موقع شب، هنوز ذهنم ناآرام است و نمیتوانم بخوابم. مسئلهام رای به الف و ب نیست. هرکدام که سر کار بیایند و مانع دولت سوم روحانی شوند، همین هم خوب است. ولی دلم واقعا برای امت حزب الله میسوزد. حجت و نشاطشان را نگیرید. فراتر از مقیاس زمانی امروز و اکنون فکر کنید. عقل و احساس این مردم، حجت و نشاط این مردم را باید محترم شمرد و به آن فرصت ظهور و بروز داد.
@dinrasaneh
Music 06.mp3
14.62M
#سرود « برای ایران »
#انتخابات #ایران
متن سرود:
جشن بزرگ ملی داریم باز
جشنی که بس فرخنده و نیکوست
خاریه توی چشمای بیگانه
این انتخاباتی که پیش روست
رأی اولی هستیدُ شما و میدونید
یه روز حساسی شما دارید در پیش
آخه قراره که شماسهیم باشید
با رأی تون برای سرنوشت خویش
همراه و همصدا، در کل عرصه ها
با امر رهبری، در سایه ی خدا
همراه با همدلی، میشه وطن قوی
میمونه برقرار، با رأی های ما ۲
برعکس راه ما که روشن هست
دشمن مسیرش تنگ و تاریکه
درجا زدن ممنوعه چون پرچم
دیگه به اوج قله نزدیکه
ما ملت امام حسینیم و
ما راهمان راه شهیدان است
این انقلاب سبز و جاویدان
مدیون خون سرخ آنان است
رای میدهیم برای آبادی ایرانمان
رای میدهیم به پاس خون شهیدانمان
رای میدهیم به او که همچنان مقاوم است
رای میدهیم به آن که یار حاج قاسم است
ای مردم ایران به پا خیزید
ما ملت ایمان و امیدیم
نقش رو آبه نقشه ی دشمن
با رأیی که ما و شما میدیم
باید نتیجه انتخاب یک
نیروی پا کارجهادی شه
تا در کنار رشد فرهنگی
منجر به فتح اقتصادی شه
آباد و استوار ، از بندها رها
همواره این وطن، میمونه روی پا
همواره سر فراز، در اوج آسمان
میمونه جاودان، با رأی های ما
فرموده ی قرآنه هر قومی
تقدیرشون با تک تک اوناست
پس دست ما تکلیف آینده س
چشم شهیدا هم به رأی ماست
فردی که سردار دلاس الگوش
اهل عمل کردن تو میدونه
رو شونش این توفیق خدمت رو
جز لطف حق چیزی نمیدونه
رای میدهیم برای آبادی ایرانمان...
گروه سرود #جوانان_عاشورایی
🌼غنچه های مهدوی🌼
@ghonchehayeasheghi