eitaa logo
🇮🇷شــــهید قدوســــی🇮🇷
336 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
5هزار ویدیو
382 فایل
بسـم‌اللہ هفـت‌اسـمان‌ڪہ‌عرش‌خـدا‌را‌رد‌ڪنۍ؛دستـت‌نمیرسـد‌ڪہ‌علۍ‌را‌رصـد‌ڪنۍ ••⪻چریڪی‌‌ها‌‌ی‌پیرو‌امـام‌خـامنه‌اے💚🌱⪼ شروعمون:1397/2/10 پایانمون:شهادت ادمین: @moments_1378 کانال رسمی پایگاه مقاومت بسیج شهید قدوسی شریف آباد 🇮🇷
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خلاصه سخنرانی بایدن در کنفرانس امنیتی مونیخ: آمریکا بازگشته است تا را به دست بگیرد 🔹ما باید درباره فعالیت‌های بی‌ثبات کننده ایران در خاورمیانه صحبت کنیم. ما با همکاری نزدیک با اروپایی‌ها و دیگر شرکایمان کار می‌کنیم تا به اتفاق هم جلوی دسترسی گروه‌های تروریستی به مواد هسته‌ای و اتمی را بگیریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 رهبر از مشکلات خبر دارد و میتواند آنها را حل کند.. اما به شرطها و شروطها !!☝️ آیا شورای نگهبان مقصر است!؟
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواضع ضد دینی !! ⭕️🎥 مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی ره خطاب به آیت الله جنتی: ازاول انقلاب تا الان که ۳۰سال از انقلاب میگذرد من راجع به هیچ شخصی نسبت به انقلاب احساس خطر نکرده ام که از آقای احمدی نژاد احساس خطر میکنم/احمدی نژاد مقابل فتوی پنج تن از مراجع معظم تقلید ایستاد..
🔴 مراقب فریبکاری های حلقه انحرافی باشید 🔹‏عکسی که تحتِ عنوان "دستبوسیِ فرح توسط حداد عادل" تو سط فرقه انحرافی بهاری ها در حال انتشار است ساختگی بوده و تصویر مربوط به دستبوسیِ فرح توسط "غلامرضا نیک پی"، شهردار سابق تهران است. 🔸احمدی نژاد بعد از اسیر شدن در حلقه انحرافی دروغگویی و تهمت زدن به دیگران را همانند اصلاح طلبان برای ادامه سیاست ورزی خود انتخاب کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 طرفداران احمدی نژاد لطفا ناسزا نگویید و کمی بدون تعصب نگاه کنید ... 🔹کاندیداتوری احمدی نژاد در انتخابات ۱۴۰۰ از نگاه رسانه های اسرائیلی 🔸چرا اسرائیل از رئیس جمهور شدن احمدی نژاد حمایت می‌کند ؟؟ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📊🎥 رشد چشمگیر اسلام گرایی در جهان 🔺با افزایش سرعت گرایش مردم دنیا به دین اسلام پیش بینی می‌شود دین اسلام در صدر دین های جهان قرار گیرد 🔺اجرای سیاست اسلام هراسی توسط غرب نشان از قدرت رو به افزایش این دین در آنجا دارد.
(5) ✡️ پدر حزب آشوب ⚡️ پس از پیروزی انقلاب اسلامی، که خود را رقیب (ره) می دید، سعی کرد از همه ابزارها برای گسترش نفوذ و افزایش دامنه اعتبارش استفاده کند. ⚡️ یکی از خطرناک‌ترین اقداماتی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی زیر چتر حمایت شریعتمداری انجام گرفت، تأسیس «حزب جمهوری خلق مسلمان» و غائله آذربایجان بود. ⚡️ به دنبال اعلام موجودیت حزب جمهوری اسلامی(1357/11/19) که از حمایت مؤثر امام خمینی(ره) برخوردار بود، در روز 1357/12/24، حزب جمهوری خلق مسلمان که حمایت شریعتمداری را پشت سر خود داشت، اعلام موجودیت کرد. ⚡️ این حزب به فعالیت‌های ضدانقلابی و جدایی‌طلبانه در آذربایجان مشغول بود. از جمله اقدامات حزب خلق مسلمان در تقابل با جمهوری اسلامی می‌توان به مخالفت این حزب با همه‌پرسی قانون اساسی سال 1358 اشاره کرد. ⚡️ آن‌ها در این مسیر را نیز حامی خود می‌دیدند، به گونه‌ای که پس از برگزاری رفراندوم قانون اساسی و حضور مردم در این همه‌پرسی، اعضای حزب، به بهانه دفاع از پدر معنوی خود به ایجاد و اغتشاش در آذربایجان دست زدند. ⚡️ آشوب گران، دامنه فعالیت‌های خود را به شهرهای قم، مشهد و تهران نیز گسترش دادند. در مهم ترین اقدام، صدا و سیمای آذربایجان به تصرف این حزب درآمد و سایر نهادهای دولتی را نیز تهدید و یا تصرف کردند. ⚡️ پس از این غائله، شریعتمداری با وجود سیل اعلامیه‌ها و نامه‌هایی که از او انحلال حزب را خواستار بودند، حاضر نشد این حزب را محکوم کند.