هدایت شده از استاد مهدی طائب
#نفوذ
#یهود
🎯 نفوذیهای جنگ اُحُد چه کسانی بودند؟/ چرا پيامبر(ص) حاضر نشدند زره را از تنشان درآوردند
🔹 دومین جنگ پیامبر(ص) با مشرکان نبرد اُحُد در سال سوم هجرت بود. ایشان به مشورت با ياران خود پرداخت و نخست خود آن حضرت پيشنهاد داد که در داخل مدينه بجنگيم و جنگ را به جنگ شهری تبديل کنيم؛ ولی برخی اصحاب نظر ايشان را نپذيرفتند.
🔹 اصحاب در برابر رأی مستحکم پيامبر(ص) که با اصول نظامی سازگار بود، میبايست دليلی واضح و منطقی میآوردند، اما چنانکه در تاريخ نقل شده دليل مخالفان اين بود که عار است از شهر خارج نشويم. يا جوانان گفتند: ما در جنگ بدر نتوانستيم شرکت کنيم و امروز میخواهيم جبران کنيم.
🔹 دلايل مخالفانِ پيشنهاد پيامبر(ص) متعصبانه و بیاساس بود. غيرمنطقی بودن اين سخنان و سستی ادله خروج از مدينه، نشان میدهد که جريانسازیای رخ داده بود تا واقعيتی را بپوشاند؛ آن واقعيت تحميل خروج از شهر بر پيامبر اکرم(ص)بود.
🔹 اگر جنگ در شهر اتفاق میافتاد، بیشک بهسود پيامبر(ص) تمام میشد و ضربهای که مشرکان میبايست در بدر میخوردند و از آن رَستند، در اينجا کامل میشد و سقوط شرک پيش میافتاد.
🔹 هنگامی که ابوسفيان بهسوی مدينه میآمد، متوجه گماردگان پيامبر(ص) شد و از ماندن مسلمين در شهر ابراز نگرانی کرد؛ با وجود اين به مسير خود ادامه داد. آيا اين مطلب نشاندهنده آن نيست که او پيش از جنگ از خروج سپاه پيامبر(ص) مطمئن بوده است؟ به عبارت ديگر اين امر که او از قبل میدانست برخی پيامبر(ص) را مجبور به خروج از شهر میکنند، حاکی از ارتباط وی با عدهای از مسلمين نيست؟
🔹 در پايان حضرت(ص) پذيرفت که از شهر خارج شوند. ايشان پس از اقامه نماز به منزل رفت تا لباس و زره بر تن کند و سلاح بردارد و همراه ايشان دو نفر[از سران منافقان] نيز داخل شدند. در اين لحظه مردم از اينکه رسول خدا(ص) را بر خروج از شهر مجبور کرده بودند، پشيمان شدند.
🔹 هنگامی که پيامبر(ص) از منزل خارج شد، مخالفانِ جنگ شهری به نزد ايشان آمدند و پشيمانی خويش را از مخالفت با نظر پيامبر(ص) ابراز کردند، اما حضرت(ص) نپذيرفت و فرمود: من شما را به اين امر دعوت کردم و شما نپذيرفتيد. شايسته نيست برای پيامبری پس از پوشيدن زره آن را درآورد تا زمانی که با دشمن نبرد کند.
🔹 در اينجا، جای اين پرسش است که چرا مردم نخست نظر به خروج دادند و سپس پشيمان شدند؟ آيا پاسخ اين پرسش با دو نفری که همراه پيامبر(ص) داخل خانه شدند، ارتباط نداشت؟ هنگامی که آن دو در بين مردم بودند، نظر مردم خروج از شهر بود؛ اما هنگامی که آنها ساعتی از ميان مردم خارج شدند، يکباره نظر مردم دگرگون شد.
🔹 پس هسته مرکزی مخالفت با نظرِ نخست پيامبر اکرم(ص) مبنی بر نبرد در شهر مدينه اين دو تن بودند که چون ساعتی از ميان مردم دور شدند، توده مردم بر آن شدند که همان نظر پيامبر اکرم(جنگ در شهر) را اجرا کنند. در واقع نظريه خروج از جانب مردم نبود؛ بلکه به آنان القاء شده بود.
📌 برگرفته از کتاب دشمن شدید
🌐 کانال استاد مهدی طائب
http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301
🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
🇮🇷 با ما همراه باشید.
هدایت شده از استاد مهدی طائب
#حضرت_معصومه
✔️ امام صادق(ع) میفرمایند: «اَلَا اِنَّ حَرَمِی وَ حَرَمَ وُلدِی مِن بَعدِی قُم؛ آگاه باشید که حرم من و حرم فرزندانم بعد از من، قم میباشد.»
📕 محاسن المؤمنین، قاضی نورالله شوشتری
🌐 کانال استاد مهدی طائب
http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301
🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
🇮🇷 با ما همراه باشید.
هدایت شده از استاد مهدی طائب
✅ چرایی سفر حضرت معصومه(س) به ایران/ اقدام اطلاعاتی - حفاظتی امام رضا(ع) برای شناسایی نشدن سازمان شیعه
📚 علت اینکه حضرت معصومه(س) و برادران امام رضا(ع) برای دیدار حضرت(ع) به ایران آمدند، این بود که امام(ع) آنها را فراخوان کرده بودند تا در سراسر بلاد و میان شیعیان پخش شوند.
📚 علت دیگری که امام(ع) هیچکسی را همراه خود به طوس نیاوردند، این بود که توسط مأمون شناسایی نشوند.
📚 مأمون، اهلبیت(ع) و برادران امام(ع) را میشناخت؛ اما هدف مأمون این بود که به سازمان شیعه دسترسی پیدا کند. کسانی که حضرت آنها را فراخوان کردند، از بستگانشان بودند.
📚 البته کاری که امام رضا(ع) انجام دادند و مأمون متوجه اشتباه خود شد، این بود که حضرت(ع) خواهر و برادران خودشان را به این نکته توجه دادند که خود مأمون نسبت به ولایتعهدی ظاهری امام(ع) آگاه است و میداند امام(ع) بهطور ظاهری ولیعهد است؛ اما مردم نسبت به این واقعه آگاه نیستند و خیال میکنند اقدام مأمون نسبت به پذیرش ولایتعهدی امام(ع) جدی است.
📚 وظیفهای که خواهر و برادران حضرت(ع) در این رابطه داشتند، این بود که مردم آنها را بهعنوان خواهر و برادران ولیعهد میشناسند و تحویل میگیرند و این یک فرصت خوبی برای تبلیغ تشیع در بین مردم بود؛ لذا وقتی بستگان امام رضا(ع) به اقصی نقاط ایرانِ آنزمان میرفتند، مورد استقبال قرار میگرفتند.
📚 حضرت معصومه(س) زمانی به قم رسیدند که مأمون متوجه اشتباه خود شد؛ لذا دستور مقابله را صادر کرد و بسیاری از بستگان امام(ع) را به شهادت رساند. این در حالی است که بستگان حضرت، در مسیر، مورد توجه و استقبال مردم آن دیار قرار میگرفتند؛ لذا یک مورد هم وجود ندارد که حضرت معصومه(س) در طول مسیر، مورد بیمهری و بیاحترامی از ناحیه مردم قرار گیرند.
📚 اما دیگر در شهر ساوه، دستور مقابله از ناحیه مأمون رسیده بود؛ هرچند در همین نقطه هم ظاهراً اقدام بدی علیه حضرت(س) انجام نشد و پوشش را رعایت کردند.
📌 برگرفته از دروس استاد طائب
🌐 کانال استاد مهدی طائب
http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301
🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
🇮🇷 با ما همراه باشید.
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
🔍برآورد وضعیت آتی #نقدینگی و نرخ دلار تا سال 1404
♦️با فرض نرخ میانگین 12هزار تومانی دلار در سال 98 و ادامۀ #روند "خلق پول" ، سالیانه 20% تا 25% به نقدینگی اضافه میشود.
بنابراین میانگین نرخ ارز را میتوان پیش بینی کرد :
- سال 1399 دلار تعادلی 15 هزار تومان
- سال 1400 دلار تعادلی 18 هزار تومان
- سال 1401 دلار تعادلی21 هزار تومان
- سال 1402 دلار تعادلی 25 هزار تومان
- سال 1403 دلار تعادلی 30 هزار تومان
- سال 1404 دلار تعادلی 36 هزار تومان
⭕️البته این ارقام نرخ تعادلی است و ممکن با فاصلۀ زمانی اتفاق بیفتد و در سال بعدی تجمیع گردد.
💵از طرفی همین کاهش ارزش در مورد "دلار" با نرخ سالیانه 2.5% حاکم است که حدود 11 سال تجمیع شده است و اخیرا مقداری آزاد شد.
بنابراین میتوان نرخ #انس جهانی طلا را در سال 1404 حدود 2500 دلار برآورد کرد.
🖋جمع بندی :
قیمت سکۀ تمام در سال 1404 حدود #200میلیون ریال خواهد بود.
🔺البته بعید است در سال 1404 چیزی به نام "ریال" وجود داشته باشد.
🏅ان شاءالله تا آن روز #پولطلا پول رسمی ایران و جهان اسلام خواهد بود.
#دوستان_متا : آقای پوریا بنی اسد
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
هدایت شده از دشمن شناسی
✡️ مجسمه آزادی و فرزندان زن بیوه!
1️⃣ منظور از «فرزندان زن بیوه» #ماسونها هستند. این اصطلاح ناشی از آن است که حیرام (معمار معبد سلیمان) فرزند یک زن بیوه بوده است.
👈 «و سلیمان پادشاه، حیرام را از صور آورد، او پسر زن بیوه از سبط نفتالی بود». (کتاب اول پادشاهان، فصل٧، پاسوق١٣-١۴)
👈 «او مردی دانا و با استعداد است مادرش یهودی و پدرش اهل صور میباشد». (کتاب دوم تواریخ ایام، فصل٢، پاسوق١٣-١۴)
2️⃣ همانطور که در کتاب مقدس مذکور است #حیرام فرزند زن بیوه بود. به همین خاطر علاوه بر تکریم مقام حیرام در میان ماسونها، مادر وی نیز دارای احترام میباشد و جایگاه خاصی در #آیینهای_ماسونی دارد.
3️⃣ در راستای تکریم و زنده نگهداشتن یاد مادر حیرام، مجسمه وی نیز توسط ماسونهای فرانسه ساخته و بهمناسبت یکصدمین سال استقلال آمریکا، در سال 1886 میلادی به این کشور هدیه داده شد.
4️⃣ #مجسمه_آزادی یک تندیس ساده نیست، بلکه نماد اسرارآمیزی از یک جریان مخفی و مخوف میباشد. طراح اصلی آن #فردریک_آگوست_بارتولدی مجسمهساز #فراماسون فرانسوی است، اما سازهی درونی آن را ماسون فرانسوی دیگری بهنام #الکساندر_ایفل (مهندس برج ایفل)، طراحی کرد.
5️⃣ در ابتدا سازندگان فرانسوی آن اعلام نمودند که این مجسمه نماد #تائیس معشوقهی #اسکندر است. اما نکتهی ظریفی که در این میان نادیده ماند شباهت بسیار زیاد چهرهی این مجسمه با #ایزس اسطورهی مصر باستان و الههی مورد تقدیس #ماسونها بود.
6️⃣ از مهمترین اسطورههای مصر باستان، داستان اُزیریس و ایزس میباشد. «اُزیریس» یکی از خدایان حاصلخیزی و «ایزس» همسر او بود. بر اساس اسطورهها اُزیریس قربانی هوی و هوس شد و در پی آن ایزس بیوه گشت.
7️⃣ بعدها #فردریک_بارتولدی در پاسخ به انتقاد افرادی که بیان میداشتند این مجسمه از نظر فرم صورت به «تائیس» هیچ شباهتی ندارد، گفت: من در طراحی این مجسمه از چهرهی مادر بیوهی خودم الهام گرفتهام!! آری بارتولدی راست میگفت، ولی منظورش از مادر بیوهاش، «ایزس» بود که در واقع مادر بیوه و معنوی تمامی ماسونها ازجمله خود او بود.
8️⃣ پس از انتقال این مجسمه به نیویورک، آمریکاییها با هزینهای هنگفت پایهای ۴۶متری از جنس گرانیت برای آن ساختند تا مجسمه را بر روی آن قرار دهند. و جالب اینکه این پایهی گرانیتی بسیار شبیه به #معبد_سلیمان از آب درآمد!! معبدی که ماسونها برای رسیدن به #نظم_نوین_جهانی و تشکیل حکومت یهودی – ماسونی خویش آرزوی ساختن آن را بر بقایای #مسجد_الاقصی دارند.
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ تابلویی از تهاجمات آلفونسو د آلبوکرک
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ آغاز خونین زرسالاری جهانی (١)
1⃣ بنیاد واقعی قدرت #پرتغال در شرق را #آلفونسو_د_آلبوکرک (١۴۵٣-١۵١۵) نهاد؛ کسی که مورّخین غربی مفتخرانه او را نخستین فردی میدانند که پس از اسکندر مقدونی یک امپراتوری اروپایی در مشرق زمین ایجاد کرد! دائرةالمعارف آمریکانا میافزاید: وی به مارس [خدای جنگ] پرتغالی و الفونسوی کبیر نیز شهرت داشت!
2⃣ البوکرک نگاهی وسیعتر از همتایانش داشت و «استراتژی» او «تأسیس یک امپراتوری پرتغالی در شرق» بود. البوکرک با ایجاد پایگاههایی که تمامی مدخلهای دریایی را در بر میگرفت – در شرق آفریقا، دهانه دریای سرخ، هرمز، مالابار و مالاکا – کنترل استراتژیک اقیانوس هند را نصیب پرتغال کرد. از این پایگاهها کشتیهای اقیانوسپیمای پرتغالی کشتیهای کندروتر عرب را به هراس میانداختند. آمریکانا هدف عملیات البوکرک را ایجاد پایگاههای مستحکم ساحلی میداند با هدف «کنترل تجارت مسلمانان در شرق».
3⃣ سدیدالسلطنه کبّابی مینویسد:
✍ «پرتغالیان با اعزام آلفونسو دالبوکرک تا ١١٧ سال [اواسط صفویه] حکومت بیدادگر و استعماری خود را در نهایت قدرت و خشونت ادامه دادند. راههای دریایی را زیرنظر گرفتند. حکومتها و عاملان سیاسی و تجاری را به میل خود تغییر میدادند. باج و گمرکهای فوقالعاده از کالاها و بازرگانان میگرفتند. #مساجد را میسوزانیدند و خود را یگانه مالک و فرمانفرما و صاحباختیار این مناطق وسیع میشناختند و به پادشاه پرتغال #بندگی این مردمان را تهنیت و تبریک میگفتند»!!
✍ استاد عبدالله شهبازی
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 http://jscenter.ir/jewish-methods/jews-and-colonialism/1194
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ اهمیت #تلمود در ساماندهی یهودیان تا بدانجاست که آئین یهود پس از آن را #یهودیت_تلمودی نیز مینامند. تلمود تبلور و عصاره ٢٨٠ سال تکاپوی نظری نسل متقدم حاخامهای بینالنهرین برای تدوین بنیادهای یک جامعهی فاقد سرزمین است از مردمی که اینک باید بر بنیاد «احکام شرعی» (هلاخه) بههم میپیوستند و مجموعهای واحد و منسجم را بنیان مینهادند. «هلاخه» شالوده تجمع این نوع جدید و یگانه از جامعه انسانی است.
✍ مقاله برگزیده: «حاخامها، بینالنهرین و تلمود»
👉 http://jscenter.ir/jewish-history/formation/1863
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
تحریف در عهد عتیق.pdf
99.7K
📜 متن یک کنفرانس:
✡ آیا کتاب مقدس (قسمت عهد عتیق) حاصل الهام الهی است؟
📚 در این مختصر بر اساس محتویات و گزارشات خود #کتاب_مقدس اثبات کردهایم که کتب #عهد_عتیق (که مورد قبول یهودیت و حتی مسیحیت هستند) نمیتوانند حاصل الهام الهی باشند. ما در «عهد عتیق» غالباً با کتب انبیاء روبهرو نیستیم بلکه این کتب یا از اساس جعلی بوده یا دچار تحریف به کاهش، افزایش، تغییر و... شدهاند!
✍ حسین مرادیانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ موسی بن میمون و جاودانگی تورات
1⃣ اعتقاد سنتی #یهود این بوده که تورات موجود را حضرت موسی نوشته است. دانشمندان یهود در #تلمود نوعی سند برای تورات ذکر کردهاند:
👈 «موسی تورات را در کوه سینا دریافت کرد و آن را به یوشع سپرد. و یوشع آن را به پیران دانشمند، و پیران به انبیاء، و انبیاء به اعضای انجمن کبیر سپردند».
2⃣ این دانشمندان گفتهاند که همهی #تورات را موسی (ع) نوشته است غیر از هشت آیهی آخر سِفر تثنیه که دربارهی وفات موسی (ع) و حوادث پس از آن است.
3⃣ اما عالمان دیگری همهی تورات را نوشتهی حضرت موسی شمردند و عالم یهودی، #موسی_بن_میمون، اعتقاد به اینکه تورات را حضرت موسی آورده است و این کتاب هرگز تغییر نخواهد کرد، را در اعترافنامهی سیزدهبندی خود، که مورد پذیرش یهودیان سنتی پس از او واقع شد، آورده است.
4⃣ مطابق این اعتقاد تورات فعلی دقیقاً همان کتابی است که حضرت موسی در کوه سینا دریافت کرد که نه در گذشته تغییر کرده است و نه در آینده تغییر خواهد کرد. این کتاب و قوانین آن تا زمان آمدنِ مسیح موعودِ یهودیان، منسوخ نخواهد شد و هیچ کتاب و شریعتی جای آن را نخواهد گرفت. نه چیزی از این کتاب کم خواهد شد و نه چیزی بر آن افزوده خواهد شد.
👉 http://jscenter.ir/jewish-studies/jewish-bibliography/7211
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ یهودا ناسی و یهودیت جدید (١)
«یهودا بن شمعون بن جمالیل دوم»، بزرگترین چهرهی #الیگارشی_حاخامی در سدههای نخستین دوران مسیحی بهشمار میرود. سهم #یهودا_ناسی در بنیانگذاری نهادهای سیاسی و فقهی #یهودیت و اقتدار اقتصادی و سیاسی #الیگارشی_یهودی چنان عظیم است که بهدرستی میتوان او را بنیانگذار #یهودیت_جدید نامید. یهودیان او را «رِبّی شاهزاده یهودا» و «آقای قدّیس ما» مینامند و بهطور خلاصه به «رِبّی» شهرت دارد. زمانی که بهطور مطلق از «رِبّی» سخن میرود منظور «یهودا ناسی» است. یهودا ناسی پیش از سال ١٩٢ میلادی بهجای پدر رئیس یهودیان شد و قریب به ۵٠ سال با اقتدار تمام ریاست یهودیان جهان را بهدست داشت. امروزه، آرامگاه او در «بیت شعارم» #فلسطین زیارتگاه یهودیان است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ نوستراداموس (١)
🔮 «میشل نوتردامی»، که با نام #نوستراداموس شناخته میشود، به یک خانوادهی #یهودی ساکن پرونس تعلق داشت که پس از الحاق این منطقه به فرانسه (١۴٨١) مسیحی کاتولیک شدند. خانوادههای پدری و مادری نوستراداموس، پیمانکاران حکومت محلی بودند و به گردآوری مالیات روستاییان اشتغال داشتند. نوستراداموس، چون بسیاری از #یهودیان پرونس، کار خود را بهعنوان #طبیب آغاز کرد و در آغاز شهرتی نداشت. در سالهای ١۵٣٨-١۵۴٧ به ایتالیا رفت و به #کابالیستهای_یهودی ساکن این سرزمین ملحق شد. پس از بازگشت به فرانسه، مروّج #کابالا و #جادوگری و #غیبگویی شد و از سال ١۵۵٠ نگارش پیشگوییهای خود را آغاز کرد. در این دوران به شهرت رسید. در سال ١۵۵۵ کتاب «پیشگوییهای نوستراداموس» در لیون چاپ شد و برایش شهرت فراوان به ارمغان آورد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter