#زمــان_عـاشـــقی
🔴 #آثار_و_فواید_نماز_اول_وقت 🔴
🔸 نماز اول وقت باعث طولانی شدن عمر می شود.
🔹 نماز اول وقت باعث نورانی شدن چهره ی انسان می شود.
🔸 نماز اول وقت باعث ثروتمند شدن انسان ها می شود.
🔹 نماز اول وقت باعث برآورده شدن دعا می شود.
🔸 نماز اول وقت باعث می شود که انسان تشنه از دنیا نرود.
🔹 نماز اول وقت باعث آسان جان دادن می شود.
🔸 نماز اول وقت باعث آسان شدن سؤال نکیر و منکر میشود.
🔹 نماز اول وقت انسان را بهشتی میکند.
🔸 نماز اول وقت باعث شفاعت پیامبر(ص) برای وى می شود🙏
یکی از فواید نماز اول وقت این است که به برکت امام زمان(علیه السلام) نمازهای ما قبول میشود ؛ چون امام زمان(علیه السلام) اول وقت نماز میخواند و نماز ما با نماز حضرت بالا مےرود.
#_نماز_اول_وقــت
📝 #پرسش_پاسخ_مهدوی
#پرسش:
🔴دلایل غیبت امام زمان (عج) را ذکر کنید⁉️
✔️ #پاسخ:
✍شناخت علتهای واقعی غیبت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بر انسانها مجهول است، زیرا گستره و قلمرو شناخت انسانها محدود میباشد.
🔰در برخی روایات علت غیبت امام زمان علیه السلام از اسرار الهی دانسته شده است. البته اندیشوران اسلامی برای غیبت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف علتهایی را بیان کرده اند.که در برخی روایات به آنها اشاره شده است. در این جا به برخی آنها پرداخته میشود.
1️⃣ #امتحان_الهی:
یکی از سنتهای الهی، آزمایش بندگان و انتخاب صالحان و پارسایان است.
از سخنان پیشوایان دینی استفاده میشود که آزمایش به وسیله غیبت حضرت، از سختترین آزمایشهای الهی است. این سختی از دو جهت است:
🔷الف) از جهت اصل غیبت، که چون بسیار طولانی شود، بسیاری از مردم دستخوش شک و تردید میگردند.
🔷ب) از جهت سختیها و فشارها و پیشامدهای ناگوار که در زمان غیبت به وجود میآید. سختیها به گونهای هستند که حفظ ایمان و استقامت در دین، کاری سخت میگردد.
کسانی از امتحان الهی سربلند بیرون میآیند که دچار تردید نشوند.
🔰امام کاظم علیه السّلام فرمود: وقتی پنجمین فرزندم غایب شد، مواظب دین خود باشید. مبادا کسی شما را از دین خارج کند. او ناگزیر غیبتی خواهد داشت، به طوری که گروهی از مؤمنان از عقیده خویش برمیگردند. خداوند به وسیله غیبت، بندگان خودش را آزمایش میکند.
2️⃣ #حفظ_جان_امام:
یکی از علل مهم غیبت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف حفظ جان حضرت است.
🔶خداوند به وسیله غیبت، امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف را از قتل حفظ کرد، زیرا اگر حضرت از آغاز زندگی میان مردم ظاهر میشد، او را مانند پدرانش (ائمه) به شهادت میرساندند.
💢البته امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف مانند ائمه دیگر از مرگ باکی نداشت، ولی شهادت حضرت به صلاح جامعه و دین نبود، زیرا هر یک از ائمه علیهم السّلام که به شهادت میرسید، امام دیگر جانشین میشد اما اگر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف کشته میشد، زمین از حجت خدا خالی میگردید،که با فلسفه وجودی آخرین امام و حکمت خلقت و تحقق وعده الهی (که حکومت صالحان در زمین است) منافات دارد.
💢عوامل خطر هم از عصر امام حسن عسگری علیه السّلام و آغاز تولد امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وجود داشت و هم بعد از آن، زیرا وجود امام زمان، منافع ظالمان را در خطر انداخته و ستمگران درصدد بودند خودشان را از این خطر بزرگ برهانند. براساس تصور آنها رهایی از این خطر تنها با کشتن امام زمان علیه السلام امکانپذیر بود.
📚 منابع:
بحارالانوار ، ج ۵۱، ص۷۳_غیبت نعمانى، ب۱۰
#زمینه_سازی_برای_ظهور
☑️ آمادگی برای ظهور
📝 #پرسش_پاسخ_مهدوی
🔴چرا پس از نام مبارک امام زمان، عبارت «عجّل الله تعالی فرجه» آورده میشود⁉️
♦️شرح پرسش:
🔳چرا پس از اسم مبارک حضرت علی، عبارت «عليه السلام» و پس از نام مبارک امام زمان، عبارت «عجّل الله تعالی فرجه» آورده میشود؟
و چرا بعد از ذکر صلوات، «و عجّل فرجهم» میگویند⁉️
✔️ #پاسخ:
💠كلمه عليه السلام، درود و تحيت، و تجليلی است كه ما شيعيان از پيشوايان دين خود میكنيم. سلام از سنّت های دين مقدّس اسلام است كه سفارش فراوانی نسبت به آن شده است.
با توجّه به عظمت و منزلتی كه امامان معصوم علیهم السلام در پيشگاه الهی دارند، ادب اسلامي اقتضا میكند كه به دنبال اسم آنان، كلمه عليه السلام بياوريم، و نه تنها براي اميرالمؤمنين، بلكه براي امام زمان نيز، مستحب است كه اين كلمه آورده شود و ما اين اين درس را از قرآن آموختهايم.
خداي متعال در قرآن، به برخي از انبيا، سلام و درود فرستاده است. براي مثال درباره حضرت يحيي علیه السلام میفرمايد:
«وَ سَلَـَمٌ عَلَيْهِ يَوْمَ وُلِدَ وَ يَوْمَ يَمُوتُ وَ يَوْمَ يُبْعَثُ حَيًّا؛
و سلام بر او روزی كه متولد شده و روزی كه میميرد، و روزی كه زنده میشود.»
(مريم، 15)
یا میفرماید: «سَلَـَمٌ عَلَيََّ إِبْراهِيمَ»
(صافات، 109)
همچنین در جایی دیگر میفرماید: «إِنَّ اللَّهَ وَ مَلَائكَتَهُ و يُصَلُّونَ عَلَي النَّبِيِّ يَـََّأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ صَلُّواْ عَلَيْهِ وَ سَلِّمُواْ تَسْلِيمًا» (احزاب، 56)
پيامبر اكرم صلّی الله علیه و آله در پيشگاه خدا، آن قدر منزلت دارد كه خداوند و همه فرشتگان بر او درود میفرستند، و به مؤمنان نيز دستور داده شده كه به او درود و سلام بفرستند. امّا عبارت «و عجّل فرجهم» كه پس از صلوات به محمد و آل محمد، میآوريم و يا پس از بردن نام مقدّس امام زمان، جمله «عجل اللّه تعالی فرجه» میگوييم، به اين جهت است كه امام زمان علیه السلام زنده است، و ما با اين جمله، از خدا میخواهيم كه در ظهور آن حضرت، تعجيل فرمايد، چون انتظار ظهور، يكی از عبادات بزرگ است، و در روايات سفارش شده كه هميشه منتظر ظهور باشيد، و يكی از مصاديق فرد منتظر اين است كه از خدای متعال بخواهد كه هر چه زودتر اسباب ظهور آن حضرت را فراهم نمايد. در دعاهای وارده از امامان معصوم علیهم السلام نيز اين كلمه آمده است، از جمله در دعای عهد كه خواندن آن در هر صبح، مستحب و ثواب فراوان دارد، و اين دعا، از جانب امام صادق علیه السلام صادر شده، میخوانيم: «و عجّل فرجه و سهّل مخرجه؛ خدايا! در فرج آن حضرت تعجيل فرما و اسباب ظهورش را آسان نما.»
بنابراين، «عليه السلام» برای همه امامان مستحب است، كه به دنبال اسم آنان اضافه كنيم، حتّي براي امام زمان و اين تحيّت و درودی از ما به آن بزرگواران است و كلمه «عجّل فرجهم»، دعايی براي تعجيل ظهور آن حضرت میباشد.
📚منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولی عصر عليه السلام
☑️امام زمانی شو
🌹💐الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍﷺ
وَآلِمُحَمَّدٍﷺوَعَجِّلْفَرَجَهُم💐ْ🌹
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
از آیۀ شریفۀ
«وَأْمُرْ بِالْمَعْرُوفِ وَانْهَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَاصْبِرْ عَلَى مَا أَصَابَكَ؛
امر به معروف و نهی از منکر کن و بر هر مصیبتی که به تو می رسد، صبر بنما!»
[لقمان:۱۷]
استفاده می شود که صبر و تحمّل و شنیدن ناسزا و تلقی کردن آن چون حلوا و طیّباتِ شیرین و خوشمزه، از لوازم امر به معروف و نهی ازمنکر است.
📚 در محضر بهجت، ج۲، ص۷۵
http://eitaa.com/joinchat/3990290446C9b55326945
🔸حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
📝 از آنجا که قرآن و عترت عدیلند،
انسان باید بفهمد که هرچه تقرّب به قرآن و تفهمش از قرآن بیشتر باشد،
تقربش به عترت و معرفت آنها بیشتر و بالاتر خواهد بود؛
زیرا هر دو کأنّه شئ واحد هستند.
عقیدهی مغایر با این مطلب بر خلاف عقیدهی امامیه است.
مگر قرآن اشاره به ارجاع مردم و مسلمانها به اهلبیت علیهمالسلام ندارد؟!
📚 در محضر بهجت، ج٣، ص١٧٧
http://eitaa.com/joinchat/3990290446C9b55326945