#عباس_آخوندی با شعار تکمیلِ "مسکن مهر" و راه اندازیِ #مسکن_اجتماعی بر سر کار آمد اما نهتنها هیچ مسکنی نساخت بلکه با قفل زدن بر #مسکن_مهر و برهم زدن توازن عرضه و تقاضا سبب تورم چند ده درصدی در بازار مسکن شد و در پایان نیز به بهانهی اختلاف فکری با دولت #استعفا کرد؛ وقتی یک سیاستگذار و مجری خاطرش جمع باشد که کسی برای تصمیمات و اقدامات اشتباهش، قرار نیست او را مؤاخذه کند بالطبع نباید انتظار بهبود اوضاع بعد از پایان دوران کاریاش را نیز داشت!!
#باید_پاسخگو_باشند
▪️نماینده مجلس ششم با نطق دروغش عامل اصلی هجمهها در مسئله هستهای و در نتیجه #تحریم های گسترده بود!!
▪️#ظریف میگوید حجم وسیع #پولشویی در ایران اتفاق می افتد.
▪️#مطهری میگوید عامل پاره کردن #برجام توسط ترامپ خود ماییم.
❗️فرق شیرزاد با این دو نفر چیست؟
❗️چرا او محاکمه شد اما این افراد هنوز منصب دارند؟
📸 نظر بنیامین بهادری درباره تولد فرزند سومش در ایران
🔻بنیامین بهادری به خواست خود و خانواده اش سومین فرزندش را در ایران به دنیا آورد.
🔹وقتی از بنیامین پرسیدند چرا بین پسرهایت تبعیض قائل شدی و ممکن است پسر دوم گله مند شود که چرا برادرش اقامت آمریکا دارد گفته است: باید کاری کنیم که پسر اولم گله مند شود که چرا ایران به دنیا نیامده است.
⭕️ رئیس قوه قانونگذاری کشور، قانون رو دور زد!!
🔺غیرقانونی بودن بررسی لوایح FATF در مجمع تشخیص به دلیل ارسال غیرقانونی
👤حسینعلی حاجی دلیگانی :ملاک عملکرد مجلس و رئیس آن رای نمایندگان مجلس است.
🔸رئیس مجلس وظیفه دارد آنچه را که در صحن براساس تشریفاتی که در قانون پیش بینی شده، مصوب میشود به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال کند.
🔸آقای رئیس خودش را بجای اکثریت آرا قرار داده است و بجای رای گیری از نمایندگان مجلس و بدون آنکه در مجلس و صحن علنی موضوع را مطرح کند لوایح را به مجمع ارسال کرده است.
🔸این امر خلاف قانون و مقررات مجلس است در نتیجه حتی اگر مجمع تشخیص مصلحت نظام به بررسی لوایح بپردازد خلاف قانون عمل کرده است.
#بخوانیم
#عدالت کادو شده نداریم!
🔷 اگر خود #مردم نخواهند عدالت حتی با حضور انبیا هم اجرا نخواهد شد!
📝 #قرآن مى فرمايد: انبياء نمى آيند تا به ملتها #عدالت را كادو شده، هديه كنند، بلكه مى فرمايد: آنها مى آيند تا با مردم و ملتها و با بشريت سخن گويند «لِيقُوم النَّاس بِالْقِسطِ»؛ يعنى با مشاركت #مردم با حضور خود مردم در صحنه، عدالت اجرا شود. #انبيا نمى آيند به مردم بگويند شما بنشينيد كنار، ما به جاى شما #فكر و عمل
مى كنيم، عدالت را كه تعريف مى كنيم، خودمان هم اجرا مى كنيم، بعد كه جامعه عادلانه ساخته شد شما بياييد در جامعه اى كه عدالت در آن مستقر شده، به خوبى و خوشى، زندگى كنيد. اصلا چنين نيست. قرآن مى فرمايد: انبيا را #خداوند فرستاد «لِيقُوم النَّاس بِالْقِسطِ»؛ براى آن كه مردم، قسط و عدالت را در همه حوزه ها در جامعه به پا دارند و اقامه كنند و مردم، عدالت اجتماعى را به وجود بياورند، منتها انبيا به مردم آموزش مى دهند و جلوى مردم حركت مى كنند اما مردم اند كه تصميم نهايى را مى گيرند و عمل مى كنند واگر نخواهند، عدالت حتى با حضور انبياء هم اجرا نخواهد شد.
🔶گزیده ای از #کتاب #محمد پیامبری برای همیشه استاد #رحیم_پور
🚨فوری | رهبر انقلاب اسلامی دقایقی پیش درباره قانون منع به کارگیری بازنشستگان و حواشی آن:
👈 این قانون بسیار خوب است و حلقه بسته مدیریتی بسته کشور را برای جوانان میشکند
👈 اما اینکه هر بازنشستهای به کار گرفته نشود، درست نیست برخی جایگزین ندارند
👈 بهتر است مجلس جوری آن را اصلاح کند که نیازی به ورود رهبری نباشد
+ اعتراض تند یک طلبه به رهبر انقلاب و پاسخ ایشان
حضرت آیت الله خامنهای صبح امروز در ابتدای جلسه درس خارج فقه، ضمن تأکید بر اهمیت و لزوم اجرای قانون منع بهکارگیری بازنشستگان، توضیحاتی در خصوص برخی خلأهای این قانون و درخواستهای برخی مسئولان از ایشان برای کسب مجوزِ ابقاء تعداد معدودی از مدیران بازنشسته، بیان کردند.
معظم له: دیروز یکی از آقایان بعد از درس تشریف آوردند جلو ــ بعد از درس که میبینید همینطور یُسرعونِ إلینا(۱) ــ و با اوقات تلخی تمام گفتند که این بازنشستههایی که طبق قانون باید برکنار بشوند، اینها را برمیگردانند و این را به پای شما مینویسند، یعنی به پای من. [البته] این محبت است، این نشان دهندهی این است که این برادرمان نسبت به اینکه یک چیزی را به ما نسبت میدهند که ایشان نمیپسندد، ناراحت است. منتها اشکالش این بود که سر من داد میکشید.(۲) من هم به ایشان یک قدری تند گفتم آقا! چرا داد میکشید؟! به هر حال ما خواستیم از ایشان هم معذرت خواهی کنیم.
طلبه: من معذرت میخواهم. ببخشید.
معظم له: خیلی خب، ما هم از شما معذرت میخواهیم.
این قانون بازنشستگان، یک قانون بسیار خوبی است. این از آن قوانینی است که ما به آن احتیاج داشتیم، جایش هم خالی بود. این قانون در واقع حلقهی بستهی مدیریتی را که گاهی اوقات در بعضی از جاها سالهای سال طول میکشد، این حلقهی مدیریتی بسته را باز میکند، میشکند، راه را برای جوانها میگشاید که بتوانند خودشان را برسانند به مراکز مدیریتی. بنابراین اصل قانون، قانون خوبی است منتها اطلاق قانون، اطلاق درستی نیست یعنی اینکه هر بازنشستهای باید به کار گرفته نشود، این اطلاق درست نیست. چون بعضی از افراد هستند بله، مثلاً سی سال هم خدمت کردهاند، بازنشسته هم شدهاند، فرض کنید که بیست ساله بوده، هجده ساله بوده استخدام شده، حالا هم یک مردی چهل و هشت ساله، پنجاه ساله است، وقت کارش است و تجربهی خوبی هم پیدا کرده، جایگزین هم ندارد؛ این است دیگر؛ قانون این را هم شامل میشود، اما شمول قانون نسبت به این جور آدمهائی که کم و بیش پیدا میشوند، ممکن است زیاد هم نباشند، درست نیست. خب حالا [آن] مسئول، آن مدیر چه کار کند برخلاف قانون؟ اینجا به فکر ولایت فقیه میافتند که بالاخره ولیفقیه اجازه بدهد. میآیند از ما سؤال میکنند، ما هم مواردی را، بنده اینهایی را که [نسبت به آنها] میآیند سؤال میکنند که نمیشناسم، مگر بعضی معدودشان را؛ ممکن است دو نفر، سه نفرشان را بشناسیم؛ معدودی از آنها را میشناسیم، آنهایی را هم که نمیشناسیم، اگر به آن مدیر اعتماد داشته باشیم قبول میکنیم. مسئله این است و الّا اصل این قانون، قانون خوبی است، باید هم اجرا بشود و بهترش هم همین است که خود نمایندگان محترم مجلس قانون را جوری ترتیب بدهند و اصلاح کنند که دیگر این اشکالات پیش نیاید، مجبور نشوند که به اجازهی رهبری متوسل بشوند.
https://fa.alalam.ir/news/3931061
نامهعجیب یک انجمن صنفی که خبرساز شد
اگر همچنان بلیط هواپیما را ارزان بفروشید، شکایت میکنیم!
اخطار تهدیدآمیز انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی هوایی به شرکت سفرهای علی بابا، مالک وبسایت alibaba.ir به دلیل ارزانفروشی بلیط هواپیما، بحث داغ رسانهها شده است
در این نامه که تصویر آن در شبکههای اجتماعی موجب تعجب کاربران شده، انجمن مورد نظر، بهصورت علنی تاکید میکند که وبسایت علی بابا، میباید حقوق مصرفکنندگان را پایمال کند.
نیما قاضی مدیر عامل علی بابا در واکنش به این تهدید گفت؛ خلق تجربه شایسته سفر و ارائه قیمت ارزان به مردم جرم نیست و سایت علی بابا از بخشی از سود خود به منظور حمایت اقتصادی از مشتریان میگذرد و بلیط هواپیما را با قیمت ارزان و مناسب به فروش میرساند.
روزی، وثوق الدوله پس از تنظیم قرارداد معروف خود با انگلیس به خانة مدرس آمد و گفت: «آقا! شنیده ام شما با قرارداد تنظیمی بین ما و دولت انگلیس مخالفت كردهاید.»
مدرس: «بلی.»
وثوق الدوله: «آیا قرارداد را خوانده اید؟»
مدرس: «نه.»
وثوق الدوله: «پس به چه دلیل مخالفید؟»
مدرس: «قسمتی از آن قرارداد را برای من خواندهاند. جملة اولش كه نوشته بودید دولت انگلیس استقلال ما را به رسمیت شناخته است. انگلیس كیست كه استقلال ما را به رسمیت بشناسد؟ آقای وثوق! چرا شما این قدر ضعیف هستید؟»
وثوق الدوله: «آقا! به ما پول هم داده اند.»
مدرس: «آقای وثوق اشتباه كردید، ایران را ارزان فروختید.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅عاقبت اعتماد به دشمن..