🔴 آقای رئیس جمهور؛ شیر باش نه شترمرغ!
🔻در تصاویر و فیلمهای منتشر شده از حواشی اجلاس سالانه سازمان ملل، معلوم است جانسون نخست وزیر انگلیس و ماکرون رئیس جمهور فرانسه که دیروز باهم علیه ایران بیانیه صادر کردند و نوشتند که ایران مقصر به آتش کشیده شدنِ میدان نفت آرامکو است و ایران باید به مذاکره در مورد موشکهایش پا بدهد، امروز هر دو سعی کرده دو طرف روحانی را بگیرند و به او خبیثانه التماس تهدیدگونه کنند که با ترامپ دیدار کن وگرنه فرصت را از دست میدهی!
🔹خطاب به آقای روحانی عرض میکنیم، حاجیجان، جَو نگیرد شما را، این التماس به شما برای دیدار با ترامپ از سوی دو قدرت جهانی که ۲۰۰ سال بر جهان حکمرانی میکنند، بخاطر ریشقشنگ و خندههای جنابتان نیست!
🔹این التماس بخاطر مقاومتی است که سیدوسالار شهیدان به این مملکت یاد داد که مقاومت کنید،
🔹این التماس بخاطر عزت جمهوری اسلامی و اقتدارش است،
🔹این التماس بخاطر خونِ ۲۵۰ هزار شهید دفاع مقدس است،
🔹این التماس بخاطر اقتدار نظامی و دفاعی و موشکی این مملکت است،
🔹این التماس بخاطر نفوذ منطقهای جمهوری اسلامی در قلوب ملتهای عراق، سوریه، یمن، بحرین، لبنان، فلسطین و غیره است،
🔹این التماس بخاطر صنعت هستهای است که بدست جوانانی چون احمدیروشن و شهریاری بنا شده،
🔹این التماس بخاطر مقاومت و پایداری این ملت به پای نظام اسلامی با همه مشکلات و تحریمهاست،
🔹این التماس یعنی ترامپ دیوانه برای انتخابات آتی آمریکا به شدت، به یک عکس با مسئول جمهوری اسلامی است نه حسن روحانی!
🔹این التماس برای شکستن اقتدار جمهوری اسلامی در سراسر جهان است که ببینید بالاخره ایران هم کوتاه آمد و فشار حداکثری جواب داد!
🔸وگرنه انصافاً، شما چه داشتی و چه داری؟ اگر هستهای را معامله کردی که دستاورد جوانان انقلابی بود، اگر بخواهی نفوذ منطقهای و اقتدار موشکی را هم معامله کنی که دستاورد جریان انقلابی و سپاه سلیمان است؛ شما چه دستاوردی داشتی که با آن معامله کنی؟ آیا همینکه به تو امیدوارند که برخلاف ولی جامعه قدم برداری، نباید به خودت شک کنی؟ نباید به خودت نهیب بزنی که چه شده این مستکبران به من امیدوارند؟ هیچ میدانی امیدوار کردن دشمن، بزرگترین گناه است؟
🔹امیدواریم جو شما را نگیرد و فرمان امام خامنهای و عزت این مردم را به این التماسها و همزمان فشارها نفروشید؛
🔸آشیخ حسن، کاش بجای قهقهههای مستانه که اصلا طرف مقابل لبخندی هم به تو نمیزند، کمی انگلیسی بلد بودی که حاضرجوابیات را آنجا نشان میدادی!
🔹کاش همانقدر که در برابر مردم و جوانان این مرزوبوم اخم و تخم میکنید و در وطن شیر هستید، در برابر این جنایتکاران و مستکبران هم محکمتر و باوقارتر ظاهر شده و شیر میبودید و اینقدر دامنت از دست نمیرفت!
🔻چه خوب فرمود مولا امیرالمومنین خطاب به برخی مردم و اصحاب مدعی، که: "أسَدًُ عليَّ وفي الحروبِ نُعامة". بر من چون شیر هستید و در میدان کارزار چون شترمرغ!
🔹امیدواریم که شما هم در میدان کارزار همچون شیر باشی نه شترمرغ و با این #دیپلماسی_ذلیلانه ما را بیش از این تحقیر نکنی!
🔴 #خلاف_گویی های برجامی
🔺 طرح مسئله:
- برخی افراد در مقام برشمردن دستاوردهای سلبی توافق برجام، مدعی خروج ایران از «انزوای بین المللی» به واسطه ی این توافق هستند. می خواهیم بدانیم که مدعای منزوی بودن ایران پیش از برجام مدعای صحیح و قابل اعتنایی است یا خیر؟
(برای نمونه بنگرید به ◀️ ایسنا - ۲۷ تیر ۹۸ – کدخبر: ۹۸۰۴۲۶۱۳۹۱۰)
❇️ برای بررسی و واکاوی این مدعا، دو عرصه را مورد کنکاش قرار می دهیم.
⬅️ برنامه ی هسته ای ج.ا.ایران:
با وجود تلاش های چندین و چند ساله، فراوان و فرسایشی غرب در اتهام زنی، دیپلماسی عمومی و جنگ رسانه ای علیه برنامه ی هسته ای کشورمان، اکثریت قاطع حاکمیت ها و ملل دنیا، به مناسبت های مختلف حمایت خود را از برنامه ی هسته ای ایران ابراز داشته، و ضمن محق دانستن ایران در داشتن حق غنی سازی، فعالیت های هسته ای ما را صلح آمیز و سالم می دانند.
✅ نمونه: شانزدهمین نشست جنبش غیرمتعهدها در شهریور ماه ۹۱ در تهران برگزار شد؛ یعنی درست در زمان اوج تحریم ها و فشارها. با این حال، در بیانیه ای که در پایان نشست به تأیید «تمامی» اعضای جنبش عدم تعهد رسید، حقوق هسته ای کشورمان ذیل معاهده ی ان پی تی صراحتا از سوی ۱۲۰ کشور دنیا به رسمیت شناخته شد. این یعنی انزوا؟ ناگفته نماند که براساس آیین نامه ی داخلی، تمامی بیانیه های این جنبش برای تصویب به اجماع همه ی اعضا نیازمند می باشد.
اما به هر روی از نگاه عده ای، این حمایت های گسترده فاقد ارزش تعیین کننده و مهمی است؛ همان ها که جامعه ی جهانی را منحصر در چند قدرت غربی می دانند.
⬅️ قطعنامه های شش گانه شورای امنیت:
از مرداد ۸۵ تا خرداد ۸۹، شش قطعنامه ی شورای امنیت علیه برنامه ی هسته ای ج.ا.ایران به تصویب رسید. گرچه هیچیک از قطعنامه های یادشده ذیل کلیت فصل هفتم منشور صادر نشده بود، اما ذیل بند ۴۱ بودن این قطعنامه ها، بین المللی شدن الزام آن ها را در پی داشت. حال می خواهیم ببینیم کشورهای دنیا چه میزان به اجرای قطعنامه های تحریمی علیه فعالیت های هسته ای کشورمان پایبند بوده اند.
با توجه به ساختار غیرعادلانه ی حاکم بر شورای امنیت سازمان ملل (حق وتو)، حاکمیت های دنیا به خوبی می دانند که این قطعنامه ها اساسا مطابق با میل و منافع ۵ عضو دائم این شورا صادر یا رد می شود و طبیعتا موازین حقوق بین الملل در آن حرف اول و آخر را نمی زند. لذاست که نگاه اکثریت قاطع کشورهای دنیا به قطعنامه های شورای امنیت، نگاه به اسنادی منصفانه و معتبر نیست.
ضمانت اجرایی این قطعنامه ها فقط زمانی است که اراده ی سیاسی قوی برای اجرای آن توسط آمریکا و چند کشور مهم دیگر وجود داشته باشد. کشورهای دیگر دنیا نیز وقتی این اراده ی سیاسی را نبینند، قطعنامه ها را چندان جدی نخواهند گرفت. کمیته ی تشکیل شده توسط قطعنامه ی ۱۷۳۷، ۵ سال پس از تشکیل، در گزارشی اذعان داشت: «۱۲۴ کشور جهان حتی حاضر نیستند یک گزارش یک صفحه ای درباره ی نحوه ی اجرای تحریم های وضع شده علیه ایران به شورای امنیت ارسال کنند». جالب آنکه از ۶۶ کشوری هم که تا سال ۲۰۱۱ گزارش هایی به کمیته ی تحریم ها ارسال کرده اند، بیش از ۸۰ درصد گزارش ها اعلان هایی یک صفحه ای است از اینکه موارد قطعنامه به دستگاه های آن دولت اطلاع رسانی شده است یا در آن کشور موردی از نقض تحریم های ایران که نیازمند برخورد یا رسیدگی باشد وجود نداشته است. (۱)
🔘 سخن پایانی:
صد البته که پوزیتیویست بودن خوب نیست، اما گاهی لازم آید که پوزیتیویستی سخن گفت. این مدعا که "ما پیش از حصول برجام در انزوای بین المللی به سر می بردیم"، یک سخن بسیار کلی است، و هر چه یک کلام کلی تر باشد طبیعتا ابهام آن نیز بیشتر است. اگر حامیان برجام درصدد برشمردن دستاورد برای این توافق هستند، لازم است توجه نمایند که این دستاوردها باید کاملا قابل اندازه گیری و متریک باشد. به طور مثال زمانی که ادعا می شود کشور ما پیش از برجام منزوی بوده است، دقیقا باید مشخص شود که جزئیات این مدعا چیست؟ بر فرض انزوا، چه ضررهایی بر ما متحمل شده یا بر فرض خروج از انزوا، چه منافعی عایدمان گشته است؟
(۱): کتاب گزارش ناخوانده از سرانجام یک مسیر - ص ۴۹۳
🔴 بروید با #ترامپ_احمق دیدار کنید، عکس بگیرید، روبوسی کنید، بخندید، قهقهه بزنید، فریب بخورید، کشور رو بفروشید، اما دم از تغییر در #برجام نزنید.
کدام عقل سلیم این جمله شمارو میپذیره، یعنی چه که حاضرید تغییرات کوچک ایجاد کنید؟!
مگر شما نبودید که میگفتند برجام نیاز به تغییر ندارد و تمام و تلاش ترامپ برای تغییر بی خودی است.
پس این تغییر بی خردانه چیست؟! چرا به حرف خودتان پایبند نیستید؟!
اینکه عملا شد، حرف همان ترامپ احمق و دیوانه!
به قول خودتان #مگر_دیوانهاید که میخواهید در این شرایط انتهای فشار، عقب نشینی کنید.
پ.ن: اصلا بروید با ترامپ احمقتان، مست هم بکنید، ولی دم از این تغییر جاهلانه نزنید.
تیم سایبری روشنگری ابابیل³¹³🇵🇸
🔴 بروید با #ترامپ_احمق دیدار کنید، عکس بگیرید، روبوسی کنید، بخندید، قهقهه بزنید، فریب بخورید، کشور ر
وایییییی وایییی از دست این بی خردی و سست ارادهگی
ترامپ التماس می کنه که یه عکس بگیره، اینها میگن تغییر
بابا جانننن
بخدا فهمیدنش سخت نیست که لحظات آخر فشار هست.
این تیترهای کیهان مصرف داخلی دارد، بهش خورده نگیرید.
اما حاج حسین در اون تيتر یادداشت روز که نوشته «آقای روحانی، دست مريزاد» رسما لایی خورده است.
اینکه تحلیل سخنرانی رئیس جمهور در سازمان ملل رو تک بعدی ببینیم، خلاف عقل و منطق و سلوک پیشین است، اون هم به خاطر حرفهایی که باید میزد و حرفهایی که زد و گویا اساتید عزیز ندیدند.
شایعه تایید حکم فریدون تکذیب شد
در پی انتشار شایعه تایید حکم حسین فریدون در دادگاه تجدید نظر از سوی برخی رسانهها خبرنگار ایسنا در تماس با حسین لطفی، سرپرست محاکم تجدیدنظر جزییات بیشتر از این خبر را جویا شد که وی پاسخ داد:
🔷پرونده در حال رسیدگی است و هیچگونه تصمیمی پیرامون آن اتخاذ نشده است./ایسنا
هدایت شده از تیم سایبری روشنگری ابابیل³¹³🇵🇸
💓🌸بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ🌸💓