eitaa logo
غروب | Ghoroob🇮🇷
68 دنبال‌کننده
704 عکس
246 ویدیو
0 فایل
و چه تخفیف بزرگی خورده‌است قیمت هر انسان!
مشاهده در ایتا
دانلود
پروردگارا ما رو حروم نکن. حروم مسیرهای اشتباه، موقعیت‌های اشتباه، فکرهای اشتباه، گزاره‌‌های اشتباه، آدم‌های اشتباه...
۴۰ روز گذشت. نه خبری از ترامپ پدوفیل شد، نه عکسی از رسید پرداخت پول بابت تحویل جنازه، نه لیست اسامی اون ۶۰ هزار کشته ادعایی. در عوض ۲۴۲۷ نفر ایرانی قربانی آرزو پهلوی شدند.
روزی شخص بزرگی گفت: آمریکا شیطان بزرگ است. او سال‌هاست از دنیا رفته اما درستی سخنش ثابت شده.
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کمپانی دیزنی از همان ابتدا ربودن کودکان را عادی سازی کرده‌است. آنها اعمال شیطانی خود را از طریق سرگرمی عادی سازی می‌کنند.
‌۴۰ روز گذشت، هنوز یه فیلم تیر خلاص منتشر نشد.
1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واقعا پشت خامنه‌ای به چی گرمه که علنی آمریکا رو تهدید میکنه؟ :)))))
میدانی چه چیز را در این رهبر را دوست دارم؟ اینکه برای مردم‌اش ارزش و نقش قائل است. یک روز قبل، مقابل دوربین می‌آید و میگوید بچه‌ها فردا بیرون بیایید. حضورتان مهم است. وقتی می‌آییم و خیابان‌ها را تسخیر می‌کنیم، فردا باز او مقابل دوربین می‌آید،لبخند رضایت می‌زند و از ما تشکر می‌کند؛ ممنونم که آمدید. شاه‌بچه‌ای که چندوقت قبل فراخوان حضور در خیابان داد، ارزنی برایتان ارزش قائل شد که بگوید راستی ممنون که آمدید؟ شما برایش رعیتی بیشتر نبودید که خون‌هایتان باید پای شوکت همایونی‌‌اش قربانی شود و هرچه کنید برای او و خانواده‌اش کم است و هیچ نیست. من این جزئیات جذاب را در رفتار این مرد دوست دارم. او رهبر بودن را خوب بلد است. باید از حقارت رعیت بودن خارج شوی که بدانی چه می‌گویم. «مهدی مولایی»
Hero vs. Demons
کاربر اسپانیایی با سوژه‌کردن آمارسازی‌های مریدان شازده این عکس را منتشر کرده و نوشته: اسپانیا، دیروز، حدود یک‌میلیارد نفر🤣🤣🤣